Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 07-10-04

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η ομογένεια συντονίζεται για την αρωγή των πυρόπληκτων
  • [02] Κινητικότητα στο Μεσανατολικό
  • [03] Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
  • [04] Νότια Αφρική: Εγκλωβίστηκαν 3.000 εργάτες χρυσωρυχείου
  • [05] Βιρμανία: Η κατάσταση επιδεινώνεται
  • [06] Μπαν: Επιτακτική η ανάγκη καθορισμού καθεστώτος του Κοσσυφοπεδίου
  • [07] Ιράκ:Τραυματίστηκε ο πρέσβης της Πολωνίας
  • [08] Μοττάκι: Το Ιράν συνεργάζεται με τα ΗΕ
  • [09] Ολοκληρώθηκε η Κορεατική σύνοδος κορυφής
  • [10] Η αρχαία ελληνική τέχνη ακόμα προσελκύει
  • [11] Νότια Αφρική: Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι 3.200 χρυσωρύχοι

  • [01] Η ομογένεια συντονίζεται για την αρωγή των πυρόπληκτων

    Αθηνά Κρικέλη

    Νέα Υόρκη

    04-10-2007

    O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ Δημήτριος

    Με πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ Δημητρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων οργανισμών της Ομογένειας με σκοπό την αλληλοενημέρωση και τον συντονισμό της βοήθειας προς τους πυροπαθείς των προσφάτων καταστρεπτικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

    Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής ενημέρωσε τους επικεφαλής των οργανώσεων για την μέχρι τώρα δράση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, την ενημερωτική και διαφημιστική εκστρατεία, τις ενέργειες των Αρχιεπισκοπικών οργανισμών, των Μητροπόλεων και των κατά τόπους ενοριών, αλλά και το ποσόν που έχει συγκεντρωθεί και ξεπερνά τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια (στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποσά των εράνων που πραγματοποιήθηκαν στις ενορίες της Αρχιεπισκοπής).

    Μετά το τέλος της συσκέψεως ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος δήλωσε: 'Θέλαμε να ξέραμε όλοι όσοι έχουμε αναμειχθεί, είτε ως ΣΑΕ, είτε ως ΑΧΕΠΑ, είτε ως ομοσπονδίες, τι έχει γίνει μέχρι στιγμής από πλευράς ενεργείας και συλλογής χρημάτων αλλά και τι υπάρχει ως πρόθεση. Ήταν μια πληροφοριακή συνάντηση. Τι έγινε ως τώρα από πλευράς αριθμών εάν έχουν ήδη σταλεί χρήματα ή κάτι άλλο και τι υπάρχει στη συνέχεια ώστε να μη σβήσει αυτή η προσπάθεια, διότι όσο απομακρυνόμεθα από τα γεγονότα, η μνήμη αδυνατεί και οι αντιδράσεις δεν είναι τόσο δυνατές, ενώ θέλουμε να συνεχίσουμε, διότι οι ανάγκες είναι τεράστιες'.

    Σε σχετική ερώτηση για το αν ζητήθηκε από την Αρχιεπισκοπή να διατεθούν τα ποσά που συγκέντρωσαν οι άλλοι οργανισμοί δια μέσου του Ταμείου της ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε κατηγορηματικά:'Όχι, ούτε ζήτησα ούτε θα το ζητήσουμε, σεβόμεθα την αυτονομία και τη δυνατότητα των διαφόρων οργανισμών μας να κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό. Είναι θέμα εκδηλώσεως αγάπης για τον άνθρωπο και τον χώρο που καταστράφηκε κι έχει πολύ συναισθηματική φόρτιση. Λοιπόν πρέπει να υπάρχει ελευθερία να διατεθούν σωστά και γι' αυτό είπαμε ότι θα έχουμε την πληροφόρηση για το που υπάρχουν συγκεκριμένες ειδικές ανάγκες ώστε να ενεργήσουμε αναλόγως'.

    [02] Κινητικότητα στο Μεσανατολικό

    04-10-2007

    O Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Εχούντ Ολμέρτ και ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπάς

    Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Εχούντ Ολμέρτ και ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπάς, ζήτησαν απ' τα επιτελεία τους να αρχίσουν την σύνταξη του κοινού ανακοινωθέντος τους που θα παρουσιαστεί στην ειρηνευτική διάσκεψη για το Μεσανατολικό τον ερχόμενο μήνα. Την Τετάρτη στην Ιερουσαλήμ οι δυο ηγέτες συζήτησαν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης το οποίο αναμένεται ότι θα αναφέρεται στη δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους.

    Εκπρόσωπος του κ. Ολμέρτ δήλωσε ότι οι διαπραγματευτικές ομάδες των δυο πλευρών θα συναντηθούν πολλές φορές μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες για να εξετάσουν το κείμενο του ανακοινωθέντος.

    Στην Ουάσιγκτον, ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ δήλωσε ότι η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, πρόκειται να μεταβεί στη Μέση Ανατολή την ερχόμενη εβδομάδα σε μία προσπάθεια γεφύρωσης των διαφορών μεταξύ των δύο πλευρών, πριν από την ειρηνευτική διάσκεψη του Νοεμβρίου.

    [03] Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

    04-10-2007

    Σερτζάν Κερίμ

    Ολοκληρώθηκε στη Νέα Υόρκη η συνεδρίαση της 62ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ με εκκλήσεις για δράση σε διεθνές επίπεδο κατά του φαινομένου του θερμοκηπίου και άλλα διεθνή θέματα, όπως η κατάσταση στη Βιρμανία. Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Σερτζάν Κερίμ, έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση τη Τετάρτη αναφερόμενος στις τελευταίες πληροφορίες για την επιτάχυνση της τήξης του πάγου στην Αρκτική και λέγοντας ότι οι κλιματολογικές αλλαγές αποτέλεσαν το κύριο θέμα της φετινής Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και οι σύνεδροι έστειλαν το πολιτικό μήνυμα ότι είναι καιρός για δράση. Στην φετινή Γενική Συνέλευση των ΗΕ εξετάστηκαν επίσης το θέμα της κατάστασης στο Νταρφούρ του Σουδάν, η τρομοκρατία και οι διεθνείς εμπορικές συνομιλίες.

    [04] Νότια Αφρική: Εγκλωβίστηκαν 3.000 εργάτες χρυσωρυχείου

    04-10-2007

    Στη Νότια Αφρική, σωστικά συνεργεία άρχισαν να απεγκλωβίσουν την πρώτη ομάδα από περίπου 3 χιλιάδες εργάτες χρυσωρυχείου που έχουν παγιδευτεί σε βάθος τουλάχιστον 2 χιλιάδων μέτρων κοντά στη πόλη Κάρλτονβιλ, έξω απ' το Γιοχάνεσμπουργκ. Οι πρώτοι 75 χρυσωρύχοι απεγκλωβίστηκαν νωρίτερα, ενώ αξιωματούχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί και ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες επειδή οι διασώστες κινούνται πολύ προσεκτικά και αργά.

    Νωρίτερα εκπρόσωπος του χρυσωρυχείου δήλωσε στη ΦτΑ ότι οι εργάτες εγκλωβίστηκαν όταν αγωγός έσπασε και έπεσε μέσα στην στοά προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στις ηλεκτρικές συνδέσεις και την δομή του χρυσωρυχείου. Αρχικά είχαν εκφραστεί ανησυχίες για την ασφάλεια των εργατών, αλλά το συνδικάτο των χρυσωρύχων δηλώνει τώρα ότι οι εργάτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

    [05] Βιρμανία: Η κατάσταση επιδεινώνεται

    04-10-2007

    Ο γ.γ. των ΗΕ, Μπαν Κι Μούν, δήλωσε ότι θα συναντηθεί σήμερα με τον ειδικό απεσταλμένο του στη Βιρμανία, Ιμπραχίμ Γκαμπάρι, για να συζητήσει μαζί του την κατάσταση στη χώρα. Ο κ. Μπαν δήλωσε ότι κατά την τετραήμερη επίσκεψη του αυτή την εβδομάδα, ο κ. Γκαμπάρι διαβίβασε αυστηρό μήνυμα στην στρατιωτική κυβέρνηση της Βιρμανίας.

    Πάντως αμέσως μετά την αναχώρηση του κ. Γκαμπάρι, οι δυνάμεις ασφάλειας της Βιρμανίας ενέτειναν την εκστρατεία εκφοβισμού αντικυβερνητικών ακτιβιστών στο Ρανγκούν. Με μεγάφωνα τοποθετημένα σε αυτοκίνητα ο στρατός προειδοποίησε τον κόσμο την Τετάρτη ότι διαθέτει φωτογραφίες όσων συμμετείχαν στις πορείες και ότι όσοι έλαβαν μέρος στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις την περασμένη εβδομάδα θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν.

    Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι οι δυνάμεις ασφάλειας συνέλαβαν 'πολύ' κόσμο κατά τη διάρκεια εφόδων σε κατοικίες πριν τα ξημερώματα στην περιοχή Σουένταγκον Παγκόντα στο Ραγκούν.

    Το Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών συνεδριάζει τη Παρασκευή για να εξετάσει την κατάσταση στη Βιρμανία.

    [06] Μπαν: Επιτακτική η ανάγκη καθορισμού καθεστώτος του Κοσσυφοπεδίου

    04-10-2007

    Μπαν Κι Μούν

    Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μούν, ζήτησε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στις διαδικασίες καθορισμού του καθεστώτος του Κοσσυφοπεδίου. Σε έκθεση του που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Τετάρτη, ο κ. Μπαν δηλώνει ότι θα πρέπει να διατηρηθεί η έμφαση στην διαδικασία επίλυσης του θέματος έως ότου επιτευχθεί κάποιος διακανονισμός. Αλλιώς, επεσήμανε ο γ.γ. του ΟΗΕ, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος διολίσθησης της κατάστασης και αστάθειας στη περιοχή. Οι συνομιλίες για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, οπότε και θα υποβληθεί σχετική έκθεση στον γ.γ. του ΟΗΕ.

    Στο μεταξύ, ο Αμερικανός εκπρόσωπος στις συνομιλίες, Φράνκ Γουάϊσνερ, δήλωσε στη ΦτΑ ότι ενδεχομένως να μην επαρκέσει το διάστημα μέχρι το τέλος του χρόνου για την επίτευξη τελικής συμφωνίας και ότι ούτε οι Αλβανόφωνοι, ούτε οι Σέρβοι έχουν υποβάλλει κάποια σημαντική νέα πρόταση, ενώ και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι η διχοτόμηση του Κοσυφοπεδίου δεν αποτελεί επιλογή.

    [07] Ιράκ:Τραυματίστηκε ο πρέσβης της Πολωνίας

    04-10-2007

    Ο πρέσβης της Πολωνίας στο Ιράκ, Έντουαρντ Πιέτρζικ, τραυματίστηκε και τρία άλλα άτομα σκοτώθηκαν τη Τετάρτη από ενέδρα εξτρεμιστών εναντίον διπλωματικής αυτοκινητοπομπής στη Βαγδάτη. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι τρεις εκρήξεις βομβών έπληξαν την αυτοκινητοπομπή του Πολωνού πρέσβη στην συνοικία Αλ Αρασάτ της Ιρακινής πρωτεύουσας. 2 Ιρακινοί πολίτες και ένας Πολωνός σωματοφύλακας σκοτώθηκαν ενώ 11 άλλα άτομα τραυματίστηκαν. Ο κ. Πιέτρζικ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μέσα στην Πράσινη Ζώνη, ενώ ανακοινώθηκε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Γιαροσλαβ Καζίνσκι, δήλωσε ότι η επίθεση δεν πρόκειται να περιορίσει τον αγώνα της χώρας του κατά της τρομοκρατίας στο Ιράκ.

    [08] Μοττάκι: Το Ιράν συνεργάζεται με τα ΗΕ

    04-10-2007

    Μανουσέρ Μοττάκι

    Ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν, Μανουσέρ Μοττάκι, δήλωσε ότι η χώρα του συνεργάζεται με την Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας με στόχο την ειρηνική επίλυση της αντιπαράθεσης για το πυρηνικό της πρόγραμμα. Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ, ο κ. Μοττάκι σημείωσε ότι η Τεχεράνη απαντά στα ερωτήματα που έθεσε η Διεθνής Υπηρεσία και επανέλαβε ότι το Ιράν δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το δικαίωμα του στην πυρηνική τεχνολογία για ειρηνικούς σκοπούς, ενώ τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται σε θέση να χρησιμοποιήσουν στρατιωτική δύναμη για να πιέσουν την Τεχεράνη.

    Στο μεταξύ τη Τετάρτη, ο πρόεδρος Μπούς δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα πραγματοποιούσαν απ' ευθείας συνομιλίες με τη Τεχεράνη αν το Ιράν τερματίσει το επίμαχο πυρηνικό του πρόγραμμα. Ο κ. Μπούς επεσήμανε ότι ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, έχει προβεί σε 'προκλητικές δηλώσεις', αλλά παρ' όλα αυτά οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να συνομιλήσουν μαζί του αν τερματίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα.

    [09] Ολοκληρώθηκε η Κορεατική σύνοδος κορυφής

    04-10-2007

    Κιμ Γιόνγκ Ιλ και Νο Μου Χουάν

    Ολοκληρώνεται σήμερα στην Πιονγιάνγκ η τριήμερη σύνοδος κορυφής μεταξύ του προέδρου της Νότιας Κορέας, Νο Μου Χουάν και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιόνγκ Ιλ. Αναμένεται ότι οι δύο ηγέτες θα ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους με κοινό ανακοινωθέν.

    Νοτιοκορεάτης αξιωματούχος δήλωσε ότι υπήρξαν 'καλά αποτελέσματα' κατά την πρώτη μέρα των επίσημων συνομιλιών την Τετάρτη και ότι οι κ. Νο και Κιμ συζήτησαν θέματα ειρήνης και οικονομικής συνεργασίας, ενώ σημείωσε ότι επετεύχθη 'ικανοποιητική πρόοδος' και γι' αυτό οι δύο ηγέτες αποφάσισαν να μην παρατείνουν τις συνομιλίες τους μέχρι την Παρασκευή.

    Την Τετάρτη ο κ. Νο δήλωσε ότι οι δύο χώρες επιθυμούν εξίσου την ειρήνη, αλλά παραδέχτηκε πως υπάρχουν 'ορισμένες διαφωνίες' με τον κ. Κιμ και επεσήμανε την αναγκαιότητα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών.

    Στο μεταξύ, η Βόρεια Κορέα συμφώνησε να αποκαλύψει πλήρως ολόκληρο το πυρηνικό της πρόγραμμα και να θέλει εκτός λειτουργίας τον κύριο πυρηνικό της αντιδραστήρα μέχρι το τέλος του χρόνου στα πλαίσια εξαεθνούς συμφωνίας που ανακοινώθηκε τη Τετάρτη. Σε αντάλλαγμα η Βόρεια Κορέα θα δεχτεί ανθρωπιστική βοήθεια και ένα εκατομμύριο τόνους καυσίμων.

    Ο πρόεδρος Μπούς χαιρέτησε την συμφωνία λέγοντας ότι βοηθά προς την επίτευξη του στόχου μιας αποπυρηνικοποιημένης Κορεατικής χερσονήσου. Η συμφωνία επίσης προβλέπει ότι οι ΗΠΑ θα επιβλέψουν και θα χρηματοδοτήσουν την αποσύνδεση του πυρηνικού αντιδραστήρα Γιονγκμπιόν.

    Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ στις εξαεθνείς συνομιλίες, βοηθός υπουργός εξωτερικών, Κρίστοφερ Χιλ, δήλωσε ότι η αποσύνδεση του πυρηνικού αντιδραστήρα Γιονγκμπιόν αποτελεί προτεραιότητα για την Ουάσιγκτον γιατί πιστεύεται ότι τα τελευταία χρόνια έχει παράγει 50 κιλά πλουτώνιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πυρηνικά όπλα.

    [10] Η αρχαία ελληνική τέχνη ακόμα προσελκύει

    Ζωή Λεουδάκη

    Ουάσιγκτον

    04-10-2007

    Άνοιξαν τις πύλες τους στο κοινό οι νέες ανακαινισμένες αίθουσες Αρχαίας Ελληνικής και Ρωμαϊκής Τέχνης του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης όπου στεγάζεται η πιο ολοκληρωμένη κλασσική συλλογή στη Βόρεια Αμερική.

    Μετά από 60 χρόνια στις αποθήκες του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης 5.300 αντικείμενα εκτίθενται για πρώτη φορά στις αίθουσες Αρχαίας Ελληνικής και Ρωμαϊκής Τέχνης.

    Η κεντρική αίθουσα μοιάζει με εσωτερική αυλή ρωμαϊκής βίλας, έχει δυο επίπεδα, κολώνες δωρικού ρυθμού, και ανάμεσα τους μαρμάρινα αγάλματα. Ο φωτισμός είναι φυσικός, απαλός και υποβλητικός. Όταν μπαίνεις μέσα στην αίθουσα και περιβάλλεσαι από τα αγάλματα, τις κολώνες, το φως που περιλούζει τα πάντα από ψηλά, γίνεσαι μάρτυρας ενός δρώμενου όπου ο χρόνος έχει σταματήσει.

    Ο Κάρλος Πικόν είναι ο επιμελητής της Αρχαίας Ελληνικής και Ρωμαϊκής Συλλογής και ο άνθρωπος που επωμίστηκε το πολύχρονο έργο της αποκατάστασης των αιθουσών του μουσείου, το οποίο διήρκεσε 15 χρόνια.

    'Για πρώτη φορά στο Μητροπολιτικό Μουσείο' λεει με ενθουσιασμό ο κ Πικόν 'μπορεί κανείς να δει έργα τέχνης από τον Αρχαίο Ελληνικό και Ρωμαϊκό πολιτισμό, δηλαδή από την τρίτη χιλιετία ΠΧ μέχρι την εποχή του Κωνσταντίνου, τον τέταρτο αιώνα ΜΧ. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα έργα αυτά συγκεντρωμένα με χρονολογική σειρά'.

    Το κοινό καταλαβαίνει την μοναδικότητα αυτής της έκθεσης. O αριθμός των επισκεπτών σε καθημερινή βάση αυξήθηκε κατά 7.000 άτομα. Ο επιμελητής Πικόν πιστεύει ότι συντρέχουν δύο λόγοι για το φαινόμενο αυτό.'H αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή τέχνη είναι αρκετά οικεία στον επισκέπτη', τονίζει ο επιμελητής της συλλογής 'ώστε αυτός να αισθάνεται άνετα, αλλά όταν αρχίσει να την εξετάζει και να συνειδητοποιεί τις προεκτάσεις και τη λειτουργικότητά της αντιλαμβάνεται ότι είναι πολύ διαφορετική από τον σύγχρονο τρόπο σκέψης. Νομίζω λοιπόν ότι σαν τέχνη φαίνεται οικεία αλλά με ασυνήθιστες προεκτάσεις για το μέσο επισκέπτη'.

    Η Aρχαία Eλληνική και Ρωμαϊκή συλλογή συμπληρώνουν ένα σημαντικό κενό το οποίο υπήρχε μέχρι πρόσφατα στη συλλογή του Μητροπολιτικού Μουσείου. Ο Καρλος Πικόν επισημαίνει τη σημασία της: 'Αποτελεί την αρχή της οπτική μας γλώσσας και την αφετηρία της δυτικής τέχνης. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό'.

    Να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό που διατέθηκε για την ανακαίνιση των αιθουσών ανέρχεται σε 220 εκατομμύρια δολάρια.

    [11] Νότια Αφρική: Απεγκλωβίστηκαν όλοι οι 3.200 χρυσωρύχοι

    05-10-2007

    Οι αρχές της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσαν ότι και η τελευταία ομάδα 52 από 3.200 εγκλωβισμένους εργάτες ανασύρθηκαν από χρυσωρυχείο νοτιοδυτικά του Γιοχάνεσμπουργκ. Οι χρυσωρύχοι είχαν εγκλωβιστεί σε βάθος άνω του ενός χιλιομέτρου και τα σωστικά συνεργεία τους ανέσυραν σε ομάδες περίπου 300 την ώρα.

    Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι εργάτες είναι κουρασμένοι και πεινασμένοι αλλά σε καλή κατάσταση. Μόνο ένας απ' αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αφυδάτωση. Έχει σταματήσει η παραγωγή στο χρυσωρυχείο έως ότου ολοκληρωθεί διερεύνηση για το δυστύχημα.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Friday, 5 October 2007 - 1:19:06 UTC