Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 06-08-03

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ετοιμάζεται για την εκτόξευσή του το διαστημικό λεωφορείο Ατλαντίς
  • [02] Συνεχίζεται ο καύσωνας στις βορειονατολικές ΗΠΑ
  • [03] Αύξηση πληθωρισμού στην Ελλάδα
  • [04] Κογκρέσο: Νομοσχέδιο για χρηματοδότηση αντιφρονούντων στη Κούβα
  • [05] Ουκρανία: Ο Γιούσενκο δέχεται πρωθυπουργία Γιανουκόβιτς
  • [06] Ράμσφελντ: Η Ιρακινή κυβέρνηση ικανή να αντιμετωπίσει τη κατάσταση
  • [07] Ισραηλινή αεροεπιδρομή στη νότια Γάζα
  • [08] Το Ίδρυμα Φούλμπράιτ μέσο σύσφιξης των σχέσεων ΗΠΑ-Ελλάδας
  • [09] Νέοι Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη νότια Βηρυτό

  • [01] Ετοιμάζεται για την εκτόξευσή του το διαστημικό λεωφορείο Ατλαντίς

    03-08-2006

    H εκτόξευση του Ντισκόβερυ.

    Η ΝΑΣΑ μετακίνησε το διαστημικό λεωφορείο Ατλαντίς στο σημείο εκτόξευσής του στη Φλόριδα, εν όψει αποστολής για την διεξαγωγή επιδιορθώσεων στον Διεθνή διαστημικό σταθμό. Αξιωματούχοι της ΝΑΣΑ είπαν ότι η εκτόξευση του Ατλαντίς προγραμματίζεται για τις 27 Αυγούστου και ότι η αποστολή του θα διαρκέσει 11 μέρες.

    Κατά το διάστημα αυτό, 6 αστροναύτες θα πραγματοποιήσουν αρκετούς περιπάτους στο διάστημα και θα εγκαταστήσουν μία ακόμα σειρά ηλιακών κυττάρων από τα οποία αντλεί ενέργεια ο σταθμός. Την επόμενη εβδομάδα, το πλήρωμα του Ατλαντίς θα μεταβεί στο Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ για να εκπαιδευτεί πρίν την εκτόξευσή του στο διάστημα.

    Αυτή θα είναι η δεύτερη πτήση διαστημικού λεωφορείου για φέτος, μετά την επιτυχημένη αποστολή του Ντισκόβερυ τον περασμένο μήνα.

    [02] Συνεχίζεται ο καύσωνας στις βορειονατολικές ΗΠΑ

    03-08-2006

    Θα συνεχιστεί και σήμερα ο καύσωνας που τις τελευταίες μέρες βασανίζει τις ανατολικές ΗΠΑ. Την Τετάρτη οι θερμοκρασίες στη Νέα Υόρκη, τη Βοστόνη, την Ουάσιγκτον και το Σικάγο έφτασαν τους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο λεγόμενος 'δείκτης θερμότητας', δηλαδή η θερμοκρασία σε συνάρτηση με τα ποσοστά υγρασίας, έφτασε τους 48 βαθμούς Κελσίου.

    Επίσης, τουλάχιστον 134 θάνατοι οφείλονται στον καύσωνα, ενώ πολλές πόλεις έχουν υιοθετήσει διάφορες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας για να αποφευχθούν μπλακ-άουτ, ενώ οι δημοτικές αρχές έχουν δημιουργήσει ειδικά κλιματιζόμενα κέντρα για άτομα που θέλουν να ξεφύγουν απ' τη ζέστη.

    [03] Αύξηση πληθωρισμού στην Ελλάδα

    Μαίρη Παραπονιάρη

    Αθήνα

    03-08-2006

    Ο τιμάριθμος στην Ελλάδα πήρε πάλι την ανιούσα... Αιτία,όσο κι αν φαίνεται αστείο, η αύξηση της τιμής του καρπουζιού, παράλληλα βέβαια με την αύξηση της τιμής των καυσίμων... Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοφανής, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, αύξηση των εξαγωγών των καρπουζιών ανέβασε την τιμή τους και κάτι ανάλογο συνέβη με τις πατάτες και τα ροδάκινα.

    Από την άλλη πλευρά, εξ ίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δεν υποχωρεί η ζήτηση της βενζίνης, παρά την υψηλή τιμή της, που σήμερα έχει φτάσει το 1,16 το λίτρο στην επαρχία, ενώ αυξήσεις της τάξεως του 10 % καταγράφονται στις μεταφορές σαν αποτέλεσμα βέβαια του πρόσθετου κόστους του πετρελαίου.

    Έτσι για τον Ιούλιο η ΕΣΥΕ υπολογίζει τον πληθωρισμό στο 3,9%, από 3,2% που ήταν τον Ιούνιο και έναντι 3,4% που ήταν οι αρχικές της προβλέψεις. Μ΄ αυτό το ποσοστό παραμένει η Ελλάδα να έχει σχεδόν διπλάσιο πληθωρισμό από τον μέσο κοινοτικό...

    Οι προβλέψεις τώρα των αρμοδίων για τον πληθωρισμό του Αυγούστου είναι πιο αισιόδοξες και αναμένεται αποκλιμάκωση, επειδή είναι ο μήνας των εκπτώσεων, αλλά και με την προϋπόθεση ότι θα κρατηθούν σταθερές οι σημερινές τιμές.

    [04] Κογκρέσο: Νομοσχέδιο για χρηματοδότηση αντιφρονούντων στη Κούβα

    03-08-2006

    Αμερικανο-Κουβανός αντιφρονών στο Μαϊάμι

    Αμερικανοί νομοθέτες πρότειναν νομοσχέδιο για την υποστήριξη αντιφρονούντων που μάχονται για την επιβολή δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων στην Κούβα. Έχοντας εξασφαλίσει την έγκριση του Λευκού Οίκου νωρίτερα φέτος, το νομοσχέδιο προωθείται τώρα στη γερουσία. Αν εγκριθεί, θα παράσχει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια σε αντιφρονούντες, οργανώσεις εργατικών δικαιωμάτων, βιβλιοθήκες, δημοσιογράφους, γιατρούς και οικονομολόγους, για να τους βοηθήσει στο έργο τους.

    Ο πρόεδρος της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, διοικεί την χώρα από το 1959 και την Δευτέρα έδωσε προσωρινά τον έλεγχο της κυβέρνησης στον αδελφό του Ραούλ, τον υπουργό Άμυνας της Κούβας. Οι ΗΠΑ επέβαλαν εμπάργκο στην Κούβα το 1960. Επικριτές του εμπάργκο λένε ότι έβλαψε τον Κουβανικό λαό, χωρίς να εξασθενήσει την κυβέρνηση.

    [05] Ουκρανία: Ο Γιούσενκο δέχεται πρωθυπουργία Γιανουκόβιτς

    03-08-2006

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτωρ Γιούσενκο, δήλωσε ότι θα δεχθεί τον πολιτικό του αντίπαλο, Βίκτωρα Γιανουκόβιτς, σαν πρωθυπουργό της χώρας, θέτοντας έτσι τέρμα στην πολιτική κρίση στην Ουκρανία τους τελευταίους 4 μήνες.

    Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα την Πέμπτη, ο κ. Γιούσενκο ανέφερε ότι ο κ. Γιανουκόβιτς υπέγραψε δήλωση με την οποία δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, στους οποίους περιλαμβάνονται η ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Όπως αναμένεται, ο κ. Γιούσενκο θα υποβάλει το όνομα του κ. Γιανουκόβιτς αργότερα σήμερα για έγκριση στο κοινοβούλιο. Αν δεν είχε συμφωνήσει να δεχθεί τον κ. Γιανουκόβιτς σαν επικεφαλής της νέας κυβέρνησης συνασπισμού, το σύνταγμα θα επέβαλε στον πρόεδρο Γιούσενκο να διαλύσει το κοινοβούλιο και να διενεργήσει νέες εκλογές.

    Η Ουκρανία βρισκόταν χωρίς πλήρη κυβερνητικό σχήμα από τις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου, όπου κανένα κόμμα δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πλειοψηφία για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

    [06] Ράμσφελντ: Η Ιρακινή κυβέρνηση ικανή να αντιμετωπίσει τη κατάσταση

    03-08-2006

    Ο αρχηγός του μεικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Πήτερ Πέις, δήλωσε ότι η αυξημένη παρουσία των αμερικανικών δυνάμεων στη Βαγδάτη θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των 'αποσπασμάτων θανάτου', όπως είπε, που λυμαίνονται την Ιρακινή πρωτεύουσα.

    Σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον αμερικανό υπουργό άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, ο στρατηγός Πέις, επεσήμανε ότι οι επιπρόσθετοι αμερικανοί στρατιώτες στη Βαγδάτη θα προσφέρουν βοήθεια στις Ιρακινές αρχές που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κλιμακούμενη βία. Από τη πλευρά του, ο κ. Ράμσφελντ δήλωσε ότι οι βιαιότητες στο Ιράκ δεν αποτελούν κλασικό εμφύλιο πόλεμο, όπως είπε και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Νούρι Αλ Μαλίκι, αντιμετωπίζει την κατάσταση.

    Στο μεταξύ, οι Ιρακινές αρχές δήλωσαν τη Τετάρτη ότι τουλάχιστον 11 νεαροί σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν από την έκρηξη δύο βομβών που ήταν κρυμμένες σε γήπεδο ποδοσφαίρου στη Βαγδάτη. Επίσης, σύμφωνα με την Ιρακινή αστυνομία, βλήματα όλμων έπληξαν άλλο ένα γήπεδο σκοτώνοντας τρία παιδιά.

    Εξάλλου, λογιστικός έλεγχος της κυβέρνησης Μπούς στο πρόγραμμα ανοικοδόμησης του Ιράκ, έδειξε ότι 4 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο χάθηκαν, καταλήγοντας σε χέρια 'επιτηδείων'. Ο έλεγχος αποτελεί προειδοποίηση ότι η κρατική διαφθορά στο Ιράκ απειλεί να υποσκάψει τη δημοκρατία. Υπηρεσία της ιρακινής κυβέρνησης κατά της διαφθοράς δήλωσε ότι υπέβαλε μηνύσεις για πάνω από 1,400 περιπτώσεις διαφθοράς, που συνολικά αφορούν ποσό μεγαλύτερο των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Στο Ιράκ έχουν συρρεύσει μεγάλα ποσά για την ανοικοδόμησή της χώρας, από την εποχή απομάκρυνσης από την εξουσία του Σαντάμ Χουσείν, το 2003. Το αμερικανικό κογκρέσο ενέκρινε περίπου 19 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανοικοδόμηση του Ιράκ, αλλά πάνω από τα δύο-τρία του ποσού αυτού έχουν ήδη ξοδευτεί.

    [07] Ισραηλινή αεροεπιδρομή στη νότια Γάζα

    03-08-2006

    Παλαιστινιακές πηγές ανέφεραν ότι δύο Παλαιστίνιοι εξτρεμιστές σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από Ισραηλινή αεροεπιδρομή στη νότια Λωρίδα της Γάζας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξτρεμιστές ανήκαν στην οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ.

    Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι η αεροεπιδρομή πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την εισβολή νωρίς σήμερα το πρωί περίπου 50 Ισραηλινών τάνκς και άλλων στρατιωτικών οχημάτων στο αεροδρόμιο της Γάζας, κοντά στη πόλη Ράφα. Ο Ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι πραγματοποιεί επιχειρήσεις στη νότια Γάζα και δήλωσε ότι η αεροεπιδρομή πραγματοποιήθηκε όταν στρατιώτες έγιναν στόχος εξτρεμιστών.

    [08] Το Ίδρυμα Φούλμπράιτ μέσο σύσφιξης των σχέσεων ΗΠΑ-Ελλάδας

    Βιργινία Βουτσινά

    Ουάσινγκτον

    03-08-2006

    Το αμερικανικό πρόγραμμα υποτροφιών Φούλμπράιτ, που χρηματοδοτεί διεθνείς εκπαιδευτικές ανταλλαγές, γίνεται 60 ετών αυτό το μήνα. To πρόγραμμα δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, αποτελώντας σημαντικό μέσο για την σύσφιξη των Ελληνο-Αμερικανικών σχέσεων. Ακολουθεί συνέντευξη με την κ. Εφη Γουίνγκεϊτ, υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Στέητ Ντηπάρτμεντ:

    Το πρόγραμμα υποτροφιών και εκπαιδευτικών ανταλλαγών Φούλμπράιτ επινοήθηκε και ιδρύθηκε το 1946 από τον αμερικανό γερουσιαστή, Τζέη Ουίλλιαμ Φούλμπράιτ, με στόχο την προώθηση αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης μεταξύ των λαών. Το ελληνικό παράρτημα του ιδρύματος Φουλμπράιτ αναπτύσει σημαντική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια στα μορφωτικά και πολιτιστικά πράγματα της Ελλάδας. Είναι μάλιστα ένα από τα πρώτα στον κόσμο, αφού ιδρύθηκε το 1948. Ηδη ετοιμάζεται να γιορτάσει τα δικά του εξηντάχρονα το 2008.

    Μίλησα για το ελληνικό πρόγραμμα Φουλμπράιτ με την Κα Εφη Γουίνγκεϊτ, που είναι και εκείνη Ελληνίδα, την υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Στέητ Ντηπάρτμεντ. Όπως μας είπε, οι στόχοι του προγράμματος στην Ελλάδα είναι ίδιοι με εκείνους σε άλλες χώρες:

    Ε.O: 'Το Φούλμπράιτ στην Ελλάδα έχει την ίδια αποστολή όπως και σ' όλο τον κόσμο, δηλαδή να αυξήσει την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των Ελλήνων και των Αμερικανών, μέσω της μόρφωσης'.

    H Kα Γουίνγκεϊτ μου διευκρίνησε ότι για το φετεινό ακαδημαϊκό έτος 2006-2007, οι υπότροφοι του ιδρύματος από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα θα είναι 6 επιστήμονες και 7 μαθητές, οι οποίοι εκπροσωπούν τομείς όπως την αμερικανική φιλολογία, την αρχιτεκτονική, τις αμερικανικές σπουδές, την μουσειολογία και την λαογραφία. Αντίθετα από την Ελλάδα θα έρθουν στις ΗΠΑ 7 επιστήμονες, 18 μαθητές και 4 καλλιτέχνες. Οι κλάδοι προέλευσης τους είναι οι μελέτες για το περιβάλλον, η χημεία και η βιοχημεία, η αρχιτεκτονική, η μουσική, ο χορός και τα νομικά.

    Για τους επιστήμονες, η διάρκεια του προγράμματος είναι περίπου 3 με 4 μήνες, λέει η κ. Γουίνγκεϊτ:

    Ε.Ο: 'Για τους επιστήμονες είναι 3 ή 4 μήνες και για τους μαθητές είναι το σχολικό έτος. Συνήθως περνούν το διάστημα αυτό σε ένα πανεπιστήμιο, αλλά σε ορισμένους κλάδους κάνουν και έρευνες σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο. Ευχή μας είναι να κάνουν όσο περισσότερα ταξίδια γίνεται μέσα στη χώρα που επισκέπτονται, οι Αμερικανοί στην Ελλάδα ή οι Ελληνες εδώ στην Αμερική, να δούν όχι μόνο κι άλλα πανεπιστήμια, αλλά και άλλες πόλεις και να δούν πώς ζεί ο κόσμος στην χώρα που επισκέπτονται. Ετσι οι συμμετέχοντες έχουν μία πολύ εποικοδομητική εμπειρία από αυτή την ανταλλαγή'.

    Φέτος, μας λέει η κ. Γουίνγκεϊτ, ο αριθμός των αιτήσεων ενδιαφερομένων αλλά και των υποτροφιών σε σχέση με πέρυσι, έχει αυξηθεί. Όπως μας είπε:

    Ε.Ο: 'Από πέρυσι, το σχολικό έτος 2005-2006, ο αριθμός εκείνων που υπέβαλαν αίτηση για υποτροφία Φούλμπράιτ αυξήθηκε. Αυτό μας ευχαριστεί πολύ. Για το 2006-2007 είμαι πολύ ευχαριστημένη διότι θα δώσουμε περισσότερες υποτροφίες απ'ότι το προηγούμενο έτος.'

    Η λειτουργία του προγράμματος Φούλμπράιτ στην Ελλάδα αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Αμερικανικής και της Ελληνικής κυβέρνησης, όπως επισημαίνει η κ. Γουίνγκεϊτ:

    Ε.Ο: 'Τα κονδύλια γι'αυτό το πρόγραμμα για την Ελλάδα, προέρχονται περισσότερο από το αμερικανικό κράτος, αλλά και το ελληνικό κράτος συμβάλλει αρκετά. Αλλά και το ίδρυμα Φούλμπράιτ στην Ελλάδα είναι πολύ ενεργό και έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα από μόνο του, για να μπορεί να προσφέρει περισσότερες υποτροφίες σε Ελληνες μαθητές'.

    [09] Νέοι Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη νότια Βηρυτό

    03-08-2006

    Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη ξανάρχισαν βομβαρδισμούς εναντίον προπυργίου της Χεζμπολλά στα νότια περίχωρα της Βηρυτού. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι τουλάχιστον 4 εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, καθώς Ισραηλινά τζέτ έπληξαν θέσεις της Χεζμπολλά στη περιοχή για πρώτη φορά, εδώ και μέρες.

    Στο μεταξύ, Ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις βρίσκονται στο νότιο Λίβανο, με στόχο τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας στην περιοχή. Τη Τετάρτη, σφοδρές μάχες σημειώθηκαν μεταξύ Ισραηλινών δυνάμεων και μαχητών της Χεζμπολλά στο νότιο Λίβανο. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας του σκοτώθηκε και 4 τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια μαχών στο χωριό Αϊτα-α-Σάμπ. Επίσης τη Τετάρτη η Χεζμπολλά εκτόξευσε πάνω από 200 ρουκέτες κατά του Ισραήλ. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ρουκετών που η Χεζμπολά εκτόξευσε μέσα σε μία μέρα. Ένας ισραηλινός σκοτώθηκε κοντά στη πόλη Ναχαρίγια, στο βόρειο Ισραήλ.

    Τζον Μπόλτον

    Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ, Σών Μακόρμακ, δήλωσε ότι, παρά την αναβολή καίριας σημασίας συνεδρίασης του συμβουλίου ασφαλείας, περιορίστηκαν οι διαφορές μεταξύ ΗΠΑ και Γαλλίας αναφορικά με ψήφισμα των ΗΕ που ζητά τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και μαχητών της Χεζμπολλάχ. Ο κ. Μακόρμακ είπε ότι Αμερικανοί και Γάλλοι αξιωματούχοι συνεργάζονται βάσει κοινού κειμένου και πρόσθεσε ότι περιμένει θετική δράση, όπως είπε, από το συμβούλιο ασφαλείας μέσα στις επόμενες μέρες.

    Στο μεταξύ, στα ΗΕ, ο αμερικανός πρέσβης Τζών Μπόλτον δήλωσε ότι υπάρχει 'σχεδόν ομοφωνία' στο βασικό πλαίσιο του ψηφίσματος, που θα προβλέπει την ανάπτυξη διεθνούς δύναμης στο νότιο Λίβανο. Η Γαλλία εμμένει ότι πριν την ανάπτυξη της δύναμης πρέπει να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός, ενώ οι ΗΠΑ πρεσβεύουν το αντίθετο.

    Παράλληλα, τα ΗΕ ξανάρχισαν την από αέρος αποστολή βοήθειας στο νότιο Λίβανο. Το πρόγραμμα Τροφίμων του διεθνούς οργανισμού δήλωσε την Τετάρτη ότι έστειλε δύο φάλαγγες με τρόφιμα και φάρμακα στις νότιες παραλιακές πόλεις του Λιβάνου, Τύρο και Σιδώνα, ενώ άλλες φάλαγγες μπήκαν στον ανατολικό Λίβανο από τη Συρία. Η υπηρεσία είπε ότι αποφάσισε να στείλει φάλαγγες στο νότιο Λίβανο επειδή το Ισραήλ και η Χεζμπολλάχ εγγυήθηκαν την ασφάλειά τους.

    Παρόλο που η βοήθεια έφθασε στην Τύρο, οι υπηρεσίες αρωγής αντιμετωπίζουν προβλήματα στην διακίνηση ειδών πρώτης ανάγκης στα κοντινά χωριά, όπου βρίσκονται παγιδευμένοι άμαχοι. Τα ΗΕ είπαν ότι το Ισραήλ αρνήθηκε να εγγυηθεί την ασφάλεια των αποστολών αρωγής στην πόλη Ρμείς, του νοτίου Λιβάνου, νοτιοανατολικά της Τύρου. Πάνω από 700,000 Λιβανέζοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας του πολέμου.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Friday, 4 August 2006 - 1:18:24 UTC