Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-01-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/1/2007
  • [02] Συνεργασία
  • [03] "Νονοί"
  • [04] Παιδεία
  • [05] Γη
  • [06] Προσλήψεις
  • [07] Εισακτέοι
  • [08] Δημόσιο
  • [09] Τηλεόραση
  • [10] Κυπριακό
  • [11] ΑΤΕ
  • [12] Ταξί
  • [13] Ένταση
  • [14] Εργασιακές σχέσεις
  • [15] "Άτακτα παιδιά"
  • [16] Ιός των πτηνών
  • [17] "Ευαγγελισμός"
  • [18] Οικονομία
  • [19] Κινεζική πυραμίδα
  • [20] Κατώτατη σύνταξη

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/1/2007

    Η πρόταση στο υπουργείο Παιδείας να μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση από την Επιτροπή Χωροταξικού Σχεδιασμού, οι διαγωνισμοί για την πλήρωση 2.938 θέσεων, η ανησυχία των επιστημόνων για τις δραματικές κλιματικές αλλαγές και την υπερθέρμανση της γης, οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και το μέτωπο που συγκροτούν πανεπιστημιακοί υπέρ των αλλαγών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι συμμορίες της νύχτας, καθώς και η "τοπική πολιτική συνεργασία" του υποψήφιου νομάρχη της Κέρκυρας από το ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑΟΣ, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι αλλάζει για τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ μετά την ένταξή τους στο ΙΚΑ.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Δημόσιο: Ατιμωρησία και πλημμελείς ποινές. Έκθεση-καταπέλτης του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Λίγη ντροπή. Κομισιόν και Ευρωκοινοβούλιο κάνουν... νερά στο Κυπριακό. Τα δύο κορυφαία όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης επικοινωνούν απευθείας με τους Τουρκοκυπρίους, παρακάμπτοντας τη Λευκωσία.

    Η ΑΥΓΗ: Οι πολίτες αντιστέκονται στην τηλεοπτική χειραγώγηση. Διαψεύδεται η εικόνα αποδοχής της κυβερνητικής πολιτικής.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κινέζικη πυραμίδα στην Ελλάδα με 25.000 μέλη. Έχουν φορτώσει στο κάθε... θύμα εμπορεύματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, χωρίς τιμολόγια και τους πιέζουν με μαφιόζικες μεθόδους για αύξηση των πωλήσεων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο άγριος χειμώνας των "νονών". Τι κρύβουν οι εν ψυχρώ φόνοι.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στα 760 ευρώ η κατώτερη σύνταξη. Το κοινωνικό μέρισμα αποδίδει η κυβέρνηση στους συνταξιούχους.

    ΕΘΝΟΣ: Νέο κύμα προσλήψεων τον Φεβρουάριο. Τρέχουν 46 διαγωνισμοί με 2.938 θέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χαράς Ευαγγέλια. Πωλείται ο "Ευαγγελισμός", παζαρεύονται οι ασθενείς. Για να μαζέψει "καυτό" χρήμα η Κυβέρνηση, βρήκε την λύση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εθνική - κατώτατη σύνταξη 760 ευρώ. Μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμο το γενικό σχεδιάγραμμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Χέρι - χέρι και με... πρωτόκολλο. Αναστατώνει το ΠΑΣΟΚ ο εκλεκτός της Άντζελας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γη SOS από 500 επιστήμονες. Σύνοδος στο Παρίσι για την πρόληψη της καταστροφής.

    ΕΣΤΙΑ: Η πραγματική εικόνα της οικονομίας μετά την αναθεώρηση του ΑΕΠ κατά 25%.

    ESPRESSO: Ερωτικό deal της ωραίας Έλενας με τον Μαρακάκη. Ζευγάρι η Θεσσαλονικιά βουλευτίνα και ο γοητευτικός δικηγόρος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μέτωπο υπέρ των αλλαγών στα ΑΕΙ. Συγκροτείται από πανεπιστημιακούς εναντίον της πολιτικής της ΠΟΣΔΕΠ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εβδομάδα "φωτιά" για την Παιδεία. Έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων το Σάββατο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Θέλουν να κόψουν 20.000 εισακτέους. Πρόταση-βόμβα στο υπουργείο Παιδείας.

    Η ΝΙΚΗ: Άτακτα γαλάζια παιδιά. Μιχαλολιάκος, Νικηφοράκης, Καλλιώρας και Γιακουμάτος.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ισχυρό μέτωπο για δημόσια Παιδεία των λαϊκών αναγκών. Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ αξιοποιούν τα προβλήματα στα πανεπιστήμια για να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα.

    ΧΩΡΑ: Κοινωνικό, πλέον, το πρόβλημα με τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Χάνεται και αυτή η εξεταστική περίοδος.

    TRAFFIC NEWS: Ο νέος έρωτας του Κώστα Βουτσά. Τα καυτά φιλιά και τα τρυφερά χάδια του ηθοποιού με τη Μαρία.

    City Press: Τεχνητή ένταση λόγω... αμηχανίας. Οι δηλώσεις Γιακουμάτου για "λαμόγια" του ΠΑΣΟΚ πυροδότησαν το πολιτικό κλίμα.

    Metro: Κόντρα σε ρυθμούς... εκλογών. Μετωπική σύγκρουση μεταξύ στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων.

    Metropolis: Έτος-ορόσημο το 2007 για τις εργασιακές σχέσεις. Σημαντικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις αναμένονται το τρέχον έτος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Όχι κινητά στα παιδιά. Όλη η αλήθεια για συσκευές και κινητή τηλεφωνία.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: 40χρονη πέρασε σε μια εξεταστική 19 μαθήματα. Παρά τις καταλήψεις, η Π. Ευαγγελοπούλου φοιτήτρια της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ μπήκε σε αυτή τη διαδικασία επειδή η υπηρεσία όπου εργάζεται δεν της δίνει εκπαιδευτική άδεια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Φραγή" στους οδηγούς με κινητό. "Σαφάρι" στους δρόμους αρχίζει η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δική μας η αγορά των Βαλκανίων. Στη νέα πραγματικότητα που δημιουργείται.

    [02] Συνεργασία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί το απόρρητο πρωτόκολλο "τοπικής πολιτικής συνεργασίας" που συνήψαν ο υποψήφιος νομάρχης Κέρκυρας του Κινήματος με τον πρόεδρο της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑΟΣ. Οι υπογράφοντες διαπίστωσαν "ταύτιση απόψεων σε σοβαρά θέματα ηθικής και κουλτούρας". Το ΠΑΣΟΚ, μετά την αποκάλυψη, αποδοκιμάζει αλλά ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρεται και σε άλλες συνεργασίες".

    [03] "Νονοί"

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "ο χειμώνας θα είναι βαρύς". Αυτή ήταν η πληροφορία που έφθασε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, προαναγγέλλοντας τον άγριο πόλεμο ανάμεσα στις συμμορίες της νύχτας. Και δεν άργησε να επιβεβαιωθεί, με τελευταίο δραματικό επεισόδιο τις εν ψυχρώ εκτελέσεις "νονών" το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μια σφαγή με απολογισμό επτά νεκρούς τους τελευταίους μήνες σε εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου".

    [04] Παιδεία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "σε μια παρεμβατική πρωτοβουλία με κοινή διακήρυξή τους υπέρ των αλλαγών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προχωρούν την Πέμπτη πανεπιστημιακοί, διαφοροποιούμενοι σαφώς από την αρνητική στάση της ομοσπονδίας τους (ΠΟΣΔΕΠ) στο διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις. Εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας των πανεπιστημιακών, οι οποίοι θα συναντηθούν και με την υπουργό Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου, δηλώνουν στην "Κ" ότι έχουν στόχο την αναζήτηση κοινών σημείων στις προτάσεις, οι οποίες έχουν ακουστεί έως τώρα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ταυτόχρονα, εκδηλώνουν την αγωνία τους για τα "κλειστά" πανεπιστήμια".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "σε νέο γύρο κινητοποιήσεων εισέρχεται η Ανώτατη Παιδεία αυτήν την εβδομάδα, συνεχίζοντας την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, την ώρα, ωστόσο, που η εξεταστική περίοδος για χιλιάδες φοιτητές κινδυνεύει να χαθεί - ενδεχόμενο που όχι μόνο διχάζει τη φοιτητική κοινότητα, αλλά φαίνεται ότι αποτελεί και μείζον κοινωνικό πρόβλημα".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "μία ακόμη εβδομάδα αναταραχής στα πανεπιστήμια άρχισε χθες, καθώς οι πανεπιστημιακοί απεργούν για τρεις ημέρες και οι καταλήψεις συνεχίζονται, έχοντας ξεπεράσει τις 310, ενώ αύριο, νέα συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Τις εξελίξεις την εβδομάδα αυτή στο μέτωπο της Παιδείας θα σφραγίσουν το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Τετάρτης και η έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων, που θα γίνει τελικά στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "Αλέκα Παπαρήγα κατά τη συνάντηση με τους πρυτάνεις: Το ζήτημα δεν κρίνεται στο πότε θα κατατεθεί το νομοσχέδιο, αλλά στη διαμόρφωση ενός ισχυρού μετώπου του "όχι", που ταυτόχρονα θα προβάλλει διακριτά ποια δημόσια Παιδεία χρειάζεται σήμερα ο λαός και ο τόπος".

    [05] Γη

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "καμία αμφιβολία για τις δραματικές κλιματικές αλλαγές και την υπερθέρμανση της Γης, προειδοποιούν 500 επιστήμονες από 154 χώρες, οι οποίοι συνεδριάζουν από χθες στο Παρίσι, με στόχο τον προσδιορισμό νέας παγκόσμιας πολιτικής πριν από το 2012 για την πρόληψη της καταστροφής του πλανήτη".

    [06] Προσλήψεις

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "σε 46 διαγωνισμούς, στους οποίους "τρέχουν" οι προθεσμίες για αιτήσεις, στρέφουν την προσοχή τους δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι από όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης για την κάλυψη 2.938 θέσεων συνολικά. Στη ΔΕΗ άρχισε χθες η εικοσαήμερη μάχη, ενώ μεθαύριο Πέμπτη ξεκινά ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για 309 θέσεις στα Ασφαλιστικά Ταμεία".

    [07] Εισακτέοι

    Τα ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "μαχαίρι στον αριθμό εισακτέων προτείνει, μεταξύ άλλων, η επιτροπή που συστάθηκε για να μελετήσει το πρόβλημα των κενών θέσεων στα ΤΕΙ".

    [08] Δημόσιο

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ σημειώνει ότι "ατιμωρησία και πλημμελείς ποινές διαπιστώνει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στην πειθαρχική διαδικασία κατά το 2006. Οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων του στενού πυρήνα του δημοσίου τομέα προκαλούν δυσμενώς το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αφού οι υπαίτιοι για σωρεία λαθών, τιμωρούνται με ποινές απλής επίπληξης".

    [09] Τηλεόραση

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "παρά τις συντονισμένες προσπάθειες, η τηλεοπτική προπαγάνδα, με την καταχρηστική προβολή ακραίων καταστάσεων, δεν επιτυγχάνει να νομιμοποιήσει στις συνειδήσεις των πολιτών τον κυβερνητικό αυταρχισμό και ειδικότερα την επίθεση κατά του πανεπιστημιακού ασύλου. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας V-PRC που δημοσιεύτηκε στην "Καθημερινή" της Κυριακής, οι πολίτες θεωρούν ότι "αρκετές φορές δεν προστατεύονται τα δικαιώματα και οι ελευθερίες τους" (70%), ενώ προτάσσουν (46%) την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών από την επιβολή του νόμου και της τάξης (25%). Οι απαντήσεις αποτελούν κόλαφο για όσους επιχειρούν να επιβάλουν κράτος Μεγάλου Αδελφού με τις κάμερες".

    [10] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "απαράδεκτες και, ταυτόχρονα, αποσταθεροποιητικές χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος, τις πρωτοφανείς για τα διεθνή χρονικά δηλώσεις του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο οποίος απείλησε με πόλεμο την Κύπρο, την Αίγυπτο και το Λίβανο, σε περίπτωση που ξεκινήσουν οι έρευνες για την ύπαρξη πετρελαίου στη θαλάσσια περιοχή της Μεγαλονήσου".

    [11] ΑΤΕ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι «λιγότερες εισφορές, μειωμένες στα επίπεδα του ΙΚΑ (6,67% στην κύρια ασφάλιση και 3% στην επικουρική) θα καταβάλουν περίπου 6.000 ασφαλισμένοι της ATEbank από τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου, μετά την ένταξη του Ταμείου τους (ΤΣΠ-ΑΤΕ) από την 1-1-2007 στον κλάδο σύνταξής του ΙΚΑ.

    [12] Ταξί

    Η TRAFFIC γράφει «και εγένετο... αύξησις, στα κόμιστρα των ταξί. Μεσοσταθμική, έτσι τη χαρακτήρισε ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Λιάπης, αύξηση της τάξης του 5,5% στα κόμιστρα των ταξί. Από δω και στο εξής, η ελάχιστη διαδρομή καθορίζεται στα 2,65 (από 2,50 που ήταν) ευρώ, ενώ παραμένει στο ένα ευρώ η τιμή της σημαίας».

    [13] Ένταση

    Η CITY PRESS αναφέρει ότι «η κυβερνητική ηγεσία κρατάει αποστάσεις, χωρίς όμως να τις αποδοκιμάζει. Αντεπίθεση ΠΑΣΟΚ με καταγγελίες για τον αστυνομικό της φρουράς του βουλευτή της ΝΔ Σ. Νικηφοράκη. Σκληρή κόντρα Καρχιμάκη - Μιχαλολιάκου σχετικά με καταγγελία του πρώτου σε βάρος του δεύτερου».

    Η METRO υπογραμμίζει ότι «επικίνδυνα φορτίζεται το πολιτικό κλίμα, όπως δείχνει η αντιπαράθεση μεταξύ στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων. Προς την κατεύθυνση αυτή ήταν χθες η σκληρή αντίδραση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τη φράση "λαμόγια του ΠΑΣΟΚ", που χρησιμοποίησε σε εκδήλωση κοπής πίτας ο υφυπουργός Απασχόλησης, Γερ. Γιακουμάτος».

    [14] Εργασιακές σχέσεις

    Η METROPOLIS γράφει ότι «σημαντικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις αναμένονται το τρέχον έτος. Οι συμβάσεις εργασίες, οι νέες μορφές απασχόλησης και η αδήλωτη εργασία θα βρεθούν στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο».

    [15] "Άτακτα παιδιά"

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι «διαπρύσιοι κήρυκες της "σεμνότητας και ταπεινότητας" τα στελέχη της ΝΔ, αλλά στην πράξη αποδεικνύεται πως η συντηρητική παράταξη βρίθει "άτακτων παιδιών", τα οποία εγκαλούνται για συμπεριφορές που ουδεμία σχέση έχουν με όσα διακήρυττε προεκλογικά το κυβερνών κόμμα. Οι σκιές που έχουν δημιουργηθεί μετά από καταγγελίες σχετικά με τη δραστηριότητα ανθρώπων που συγκαταλέγονται στον περίγυρο κάποιων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος ωθεί το ΠΑΣΟΚ να ζητά ξεκάθαρες και πειστικές πολιτικές απαντήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

    [16] Ιός των πτηνών

    Η ESRPESSO τονίζει ότι «ανησυχούν οι επιστήμονες για την "προτίμηση" που δείχνει η γρίπη των πτηνών στις γάτες! Το θανατηφόρο στέλεχος HSN1 έχει χτυπήσει εκατοντάδες γάτες στην Ινδονησία, "τη χώρα στην οποία το σύστημα αντιμετώπισης της νόσου έχει αποτύχει παταγωδώς", όπως τονίζει στην "Espresso" o λοιμωξιολόγος Ιωάννης Κοσμίδης».

    [17] "Ευαγγελισμός"

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ «η κυβέρνηση έχει ανάγκη από "καυτό" χρήμα και βρήκε την... λύση: Πουλάει το κτίριο του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Χώρας, του "Ευαγγελισμού", και το κτίριο του Υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος. Το τίμημα που θα εισπράξει θα είναι 150 εκατομμύρια Ευρώ. Ύστερα θα τα επινοικιάσει και κάθε μήνα θα σκάει το ανάλογο ενοίκιο. Αν ξέραμε πόσο θα είναι το ενοίκιο θα μπορούσαμε να γράψουμε και σε πόσο χρόνο θα κάνουν απόσβεση οι αγοραστές».

    [18] Οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν είχε παύσει κατά τα τελευταία έτη να επισημαίνη το τεράστιο αυτό πρόβλημα της αναξιοπιστίας των επισήμων μεγεθών της ελληνικής οικονομίας καθώς και της καθυστερήσεως στην καταγραφή τους. Έγραφαν χαρακτηριστικά οι ετήσιες εκθέσεις του ΔΝΤ ότι οι κυβερνήσεις της χώρας μας είχαν απεμπολήσει ένα βασικό εργαλείο για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής και την έγκαιρη λήψη διορθωτικών μέτρων, όταν αυτά εχρειάζοντο».

    [19] Κινεζική πυραμίδα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι «στον μακάριο ύπνο τους πιάνει η κινέζικη μαφία Ασφάλεια και ΣΔΟΕ, στήνοντας πυραμίδα μέσω αγγελιών, τηλεφωνικών προσφορών και συνεδρίων - μαϊμού σε κεντρικά ξενοδοχεία, με στόχο τον εγκλωβισμό χιλιάδων Ελλήνων και αλλοδαπών στα δίχτυα της με την προώθηση στην αγορά χιλιάδων τόνων εμπορευμάτων, χωρίς τιμολόγια και παραστατικά!».

    [20] Κατώτατη σύνταξη

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι «κατώτατη σύνταξη περίπου στα 760 ευρώ με την ενσωμάτωση του ΕΚΑΣ σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να καταβάλλει στους χαμηλοσυνταξιούχους από 1.1.2009».

    Ο ΕΛΕΥΘΡΟΣ προσθέτει ότι «"ομπρέλα" κοινωνικής προστασίας για εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους, ώστε να εξασφαλίσουν αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, μέσω της καθιέρωσης εθνικής Κατώτατης Σύνταξης της τάξεως των 760 ευρώ, προωθεί η κυβέρνηση».


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 30 January 2007 - 22:15:58 UTC