Browse through our Interesting Nodes on Internet Service Providers in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-01-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/1/2007
  • [02] Άρθρο 24
  • [03] ΟΑΕΔ
  • [04] Κουκουλοφόροι
  • [05] Τράπεζες
  • [06] Κάμερες
  • [07] Γ. Αλογοσκούφης
  • [08] Γ. Μπαμπινιώτης
  • [09] ΟΓΑ
  • [10] Υπουργείο Δημόσιας Τάξης
  • [11] Αιγιαλός
  • [12] Αστυνομία
  • [13] Αμερικανική πρεσβεία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/1/2007

    Η έκθεση για τη φτώχεια που παρουσιάζει σήμερα ο υπουργός Οικονομίας, οι κινήσεις εξαγοράς των τραπεζών Πειραιώς και Marfin, το πράσινο φως που άναψε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για κάμερες μέσα και έξω από γήπεδα, το τηλεφώνημα-μυστήριο από γυναίκα για το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία, τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από κουκουλοφόρους, καθώς και η άρνηση της αντιπολίτευσης στην αναθεώρηση του άρθρου 24 είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στο έλεος των κουκουλοφόρων το κράτος. Με ορμητήριο πάλι το διαβόητο "άσυλο".

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Συλλήψεις βλέπουν και οι Αμερικανοί. Αισιόδοξος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ο νέος ΟΓΑ αλλάζει τη ζωή των αγροτών. Ιστορικής σημασίας αλλαγές στην ασφαλιστική πολιτική για τον αγροτικό κόσμο.

    Η ΑΥΓΗ: Προεκλογικά ρουσφέτια με δάση και ακτές. Η κυβέρνηση εκφυλίζει την αναθεώρηση του Συντάγματος.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Χαντακώνει τη μισή Ελλάδα η άρνηση του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την αναθεώρηση των άρθρων 24 και 117 για τα δάση.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σάλλας κατά Βγενόπουλου. "Θα του πάρω την τράπεζα σ΄ένα μήνα!".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Επιδότηση 12.000 ευρώ σε νέους για να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

    ΕΘΝΟΣ: Η Άννα της οδού Λαμψάκου. Πληροφοριοδότης-αίνιγμα για το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Του κερατά! Ποιος καλύπτει τους κουκουλοφόρους; Αγανακτισμένος ο λαός από την συμπαιγνία Αρχών και Αναρχοαυτόνομων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στις φλόγες αστυνομικοί από βόμβες μολότωφ στο Πολυτεχνείο. Γδέρνει τις σάρκες του νόμου ο στρατός των κουκουλοφόρων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 496 κάμερες σε 24 γήπεδα. Άναψε το πράσινο φως η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Το δάσος έφαγε τους λύκους. Άρθρο 24: Δεν περνάει με τίποτα η αναθεώρηση.

    ΕΣΤΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει την Αναθεώρηση. Πεισματικό "όχι" στον εξορθολογισμό του άρθρου 24.

    ESPRESSO: Τόλης εκτός εαυτού για τις νέες φήμες ότι χωρίζει από την Άντζελα. "Με συγχωρείτε που μιλάω έτσι, αλλά δεν το αντέχω...".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το σχέδιο εξεύρεσης πόρων υπέρ των φτωχών. Ο υπουργός Οικονομίας παρουσιάζει σήμερα έκθεση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στο σκοτάδι οι έρευνες... για το χτύπημα στην πρεσβεία. "Αξιοποιήσιμο" το υλικό από τις κάμερες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Άγρια βεντέτα αναρχικών με την ΕΛ.ΑΣ. Επίθεση και με πιστόλια φωτοβολίδας. Μπούμερανγκ η πολιτική Πολύδωρα.

    Η ΝΙΚΗ: Πράσινο μπλόκο. Δεν περνά η πρόταση της ΝΔ για τσιμεντοποίηση των δασών.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Στήνουν... κάμερες σε γερμανούς και αμερικάνους. Αποκάλυψη: Έτοιμοι να μας παραδώσουν αλυσοδεμένους στον πρώτο πράκτορα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στην κερδοσκοπία τα δάση και το περιβάλλον. Συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 24.

    Η ΧΩΡΑ: Τι αλλάζει με τα αυθαίρετα κτίσματα στον Αιγιαλό. Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών.

    TRAFFIC NEWS: Εισβολή στη Θεσσαλονίκη. Αναστενάζει ολόκληρος ο Θερμαϊκός Κόλπος... Αμέτρητες καλλονές που επέστρεψαν αποφασισμένες για ψώνια, διασκέδαση και ό,τι... προκύψει.

    City Press: Τρεις δεσμεύσεις υπέρ του δημόσιου πανεπιστημίου. Συνέντευξη Γ. Μπαμπινιώτη.

    Metro: Αισιοδοξία για την εξιχνίαση. Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής το βίντεο που κατέγραψε την επίθεση στην πρεσβεία.

    Metropolis: Τριτοκοσμική εικόνα υπό την ανοχή της Αστυνομίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εισαγγελέας για το κυκλοφοριακό. Θεσσαλονίκη: επιτέλους παρέμβαση για το μπάχαλο.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Βουλευτές της ΝΔ θέτουν θέμα... Αβραμόπουλου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σεισμικά ρήγματα "ξυπνούν" τα μεγάλα έργα. Διατρέχουν ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 2007-2013. Ο μέγας πήχης και ποιος θα τον πηδήξει;

    [02] Άρθρο 24

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "την ολοκλήρωση του διαρκούς εγκλήματος κατά του περιβάλλοντος επιχείρησε χτες η κυβερνητική πλειοψηφία στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος της Βουλής, εισηγούμενη την αναθεώρηση του άρθρου 24, ως συνέχιση των δασοκτόνων πολιτικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Έτσι ανοίγει το δρόμο για την άγρια κερδοσκοπία σε βάρος των δασών από μεγάλους επιχειρηματίες του τουρισμού, την κατασκευή βιομηχανικών πάρκων και άλλες δραστηριότητες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "τα δάση - όσα απέμειναν - σώζονται από τους λύκους που ήθελαν να τα κατασπαράξουν, χάρη στην ομοφωνία της αντιπολίτευσης να μην αποδεχθεί την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος, με αποτέλεσμα η πρόταση να ψηφιστεί μόνον από την κυβερνητική πλειοψηφία. την αντίθεσή της εξέφρασε ήδη η Ελσα Παπαδημητρίου".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "την μισή Ελλάδα χαντακώνει η στείρα άρνηση του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την αναθεώρηση των άρθρων 24 και 117 του Συντάγματος για τα δάση καθώς, άνευ συναίνεσης, το..."ποιόν" αμέτρητων δασικών εκτάσεων που όμως καλλιεργούνται για περισσότερα από πενήντα χρόνια, θα παραμείνει στο έλεος των αεροφωτογραφιών του 1945".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης υψώνουν το ανάστημά τους στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος, που προστατεύει το δασικό πλούτο της χώρας και ακυρώνει τις εν πολλοίς ψηφοθηρικές μεθοδεύσεις που εξυπηρετεί η πρόταση της ΝΔ".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι "η παρούσα αναθεώρησις του Συντάγματος εστιάζεται στην αλλαγή μερικών μόνων άρθρων του, μεγίστης όμως σημασίας για την πρόοδο του τόπου. Και ίσως τα κρισιμώτερα προς αναθεώρησιν άρθρα είναι το 16 και την Παιδεία και το 24 για το Περιβάλλον. Χωρίς την αναθεώρησή τους, θα τίθεται διαρκώς τροχοπέδη στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "στον εκφυλισμό της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος έχει οδηγήσει η κυβέρνηση με τις προτάσεις της - προεκλογικά ρουσφέτια. Η ΝΔ επιδιώκει την αλλαγή του άρθρου 24 για τα δάση για να νομιμοποιήσει σκανδαλώδεις καταπατήσεις δασών δίνοντας έτσι πράσινο φως για περαιτέρω καταστροφή του δασικού μας πλούτου. Στη Βουλή χθες όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνήθηκαν να συμπράξουν".

    [03] ΟΑΕΔ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "πρόγραμμα επιδότησης το οποίο απευθύνεται σε νέους επιστήμονες που παρέχουν υπηρεσίες εντασσόμενες στα ελευθέρια επαγγέλματα, οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, συναφή με την ειδικότητά τους, προκηρύσσει άμεσα ο ΟΑΕΔ".

    [04] Κουκουλοφόροι

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "στα άκρα έφτασε χθες η βεντέτα μεταξύ των αστυνομικών και των γνωστών - αγνώστων. Στα χειρότερα επεισόδια των τελευταίων ετών, το Πολυτεχνείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι κουκουλοφόροι έριξαν δεκάδες μολότοφ, φωτοβολίδες και μεταλλικά σφαιρίδια, ενώ η Αστυνομία δεν έκανε καμία σύλληψη".

    H Traffic News προσθέτει ότι "επεισοδιακή η χθεσινή νύχτα στην Αθήνα. Ο χώρος των αντιεξουσιαστών έκανε για άλλη μία φορά δυναμική εμφάνιση με επίθεση σε άνδρες των ΜΑΤ αλλά και σε ειδικό φρουρό, έξω από την ελληνοαμερικανική ένωση. Γύρω στη μία τα ξημερώματα περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Λόντου και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια. Οι νεαροί χρησιμοποίησαν πέτρες, ξύλα αλλά και φωτοβολίδες, τα οποία εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Ωστόσο, τα έκτροπα δεν πήραν έκταση, καθώς οι νεαροί τράπηκαν αμέσως σε φυγή, πριν προλάβουν να αντιδράσουν τα ΜΑΤ".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "τρέμει η ψυχή των Αθηναίων εμπόρων αλλά και όσων παρκάρουν τ΄αυτοκίνητά τους στο Κέντρο της Αθήνας και συμπέσει να είναι μέρα πορείας. Φοβούνται ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πιο φρικτή γι αυτούς πραγματικότητα. Οι έμποροι φοβούνται μήπως δουν τα καταστήματά τους και οι Ι.Χήδες τ΄αυτοκίνητά τους, να γίνονται παρανάλωμα του πυρός. Δεκαετίες το βιολί αυτό παίζεται από τους γνωστούς αγνώστους κουκουλοφόρους και δεκαετίες κι εμείς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "κόλαση και πάλι στο κέντρο της Αθήνας με φωτιές, οδοφράγματα και καταστροφές. Με άλλοθι το άσυλο, άντρο εγκληματιών το Πολυτεχνείο. Δολοφονικές επιθέσεις με μολότωφ εναντίον αστυνομικών. Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς. Μπουρλότο και σε αυτοκίνητα. Στάχτη διπλωματικό αυτοκίνητο της πρεσβείας της Βοσνίας. Από βραδύς είχαν στήσει σκηνικό τρόμου με επίθεση εναντίον αστυνομικών διμοιρίας των ΜΑΤ και απόπειρα εναντίον ειδικού φρουρού".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "100 "γνωστοί-άγνωστοι" έκαιγαν αυτοκίνητα και καταστήματα και χτυπούσαν αστυνομικούς χωρίς καμιά σύλληψη!...".

    [05] Τράπεζες

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "σοβαρή προσπάθεια εξαγοράς, η οποία έχει ισχυρή στρατηγική λογική, και όχι αμυντική κίνηση χαρακτηρίζει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς τη δημόσια πρόταση που κατέθεσε για τη Marfin Popular Bank. Μια ενδεχόμενη συνένωση Πειραιώς -Marfin, επισημαίνουν ανώτατα στελέχη της τράπεζας, θα δημιουργήσει τον δεύτερο μεγαλύτερο "παίκτη" στην εγχώρια τραπεζική αγορά, με ενεργητικό άνω των 50 δισ. ευρώ".

    [06] Κάμερες

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "ο "Μεγάλος Αδελφός" ετοιμάζεται να ...κάνει παιχνίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών και μπασκετικών αγώνων. Κι όλα αυτά με την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που εξηγεί γιατί έδωσε την έγκρισή της".

    [07] Γ. Αλογοσκούφης

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "έκθεση για την φτώχεια στην Ελλάδα παρουσιάζει σήμερα ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης, ενώ παράλληλα θα περιγράψει το κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπισή της. Υπολογίζεται ότι στη χώρα μας γύρω στα δύο εκατομμύρια άτομα έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας (όπως ορίζεται στην Ευρώπη) και είναι τα 5.650 ευρώ το χρόνο".

    [08] Γ. Μπαμπινιώτης

    Η City Press σημειώνει ότι "ναι" στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, όχι όμως με όρους άνισου ανταγωνισμού. Υποχρέωση της πολιτείας να βελτιώσει το θεσμικό καθεστώς και τη χρηματοδότηση των ΑΕΙ του Δημοσίου. Συνταγματική επιταγή η διοικητική αυτονόμηση του δημόσιου πανεπιστημίου από το υπουργείο Παιδείας. Η κυβέρνηση να περάσει από τις γενικόλογες στις ρητές δεσμεύσεις".

    [09] ΟΓΑ

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στη χορήγηση επιδόματος σε όλους τους συνταξιούχους του, που είναι κλινήρεις και χρειάζονται συνεχή επίβλεψη, προχωρεί η διοίκηση του ΟΓΑ και η ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το αμέσως προσεχές διάστημα στη Βουλή".

    [10] Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

    Η Espresso τονίζει ότι "παρά τη στήριξη από κορυφαίους υπουργούς στον Βύρωνα Πολύδωρα, το κλίμα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης παραμένει βαρύ. Την ίδια στιγμή εμφανής είναι και η προσπάθεια της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης -μέσω κύκλων- να αποσείσει από τους... ώμους της ευθύνες, που θεωρεί ότι δεν της αναλογούν, αναφορικά με την κατάσταση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία".

    [11] Αιγιαλός

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "διάταξη-κλειδί, που ξεκλειδώνει τη διαδικασία παραχώρησης της χρήσης λιμανιών σε ιδιώτες, περιλαμβάνει το τελικό προσχέδιο για τον αιγιαλό, το οποίο δόθηκε χθες για δημόσια διαβούλευση. Πρόκειται για τη διάταξη με την οποία δίνεται ουσιαστικά η δυνατότητα στη διοίκηση του ΟΛΠ αλλά και του ΟΛΘ να παραχωρήσει έως και τρία χρόνια τη χρήση, με μια απλή απόφαση".

    [12] Αστυνομία

    Η Metropolis γράφει ότι "σωροί από σκουπίδια, παραπήγματα από νάιλον και εικόνες εξαθλίωσης και αυθαιρεσίας κυριαρχούν στο Ν. Φάληρο. Η Αστυνομία αδυνατεί να παρέμβει και να απομακρύνει τα πάσης φύσεως στοιχεία που λυμαίνονται στην περιοχή, στερώντας την από τους κατοίκους της".

    [13] Αμερικανική πρεσβεία

    Η Metro αναφέρει ότι "ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τρομοκρατών που χτύπησαν με ρουκέτα την πρεσβεία των ΗΠΑ δίνουν οι τοποθετήσεις των άμεσα αρμοδίων, αλλά και όλες οι πληροφορίες που αφορούν τα στοιχεία τα οποία συγκεντρώνονται και αξιολογούνται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σε συνεργασία με ξένες υπηρεσίες, και ειδικότερα τις αμερικανικές, που παίρνουν μέρος στις έρευνες".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "η συνεργασία κατά της τρομοκρατίας μεταξύ Αθήνας και Ουάσιγκτον είναι εξαίρετη, διαπίστωσαν κατά τη συνάντηση που είχαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Ρις. Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης δηλώνει αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των ερευνών".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "με εντατικούς ρυθμούς αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας. Στα εργαστήρια της Αστυνομίας, όπου επεξεργάζεται το βίντεο από τις κάμερες της Πρεσβείας, στην εξέταση των πειστηρίων για την πιθανότητα ανίχνευσης βιολογικού υλικού και στις μαρτυρίες και τα στοιχεία από τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων και μηνυμάτων, επικεντρώνονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας".

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ προσθέτει ότι "τελικά έχει μεγάλη πλάκα αυτή η απίστευτη αντιτρομοκρατική, η οποία εμφανίζει μια ιδιαίτερη έφεση στη... λαλακία. Αυτή τη φορά, τα σαΐνια της ΕΛΑΣ, έχοντας αναλύσει επί ώρες τον Επαναστατικό Αγώνα μετά το χτύπημα στον Βουλγαράκη, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και ο επόμενος στόχος θα ήταν πρόσωπο και δη υπουργός της κυβέρνησης. Το περίεργο είναι ότι τις τελευταίες μέρες, στα κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της αστυνομίας, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, υπήρχε η εκτίμηση ότι επίκειται νέο χτύπημα".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι "τηλεφώνημα-μυστήριο που παραπέμπει στην "Άννα της Ριανκούρ" τον άλυτο γρίφο στην ιστορία της "17 Νοέμβρη", απασχολεί την Αντιτρομοκρατική και το κλιμάκιο του FBI που βρίσκεται στην Αθήνα. Αμερικανοί πράκτορες, μάλιστα, ανέκριναν ενδελεχώς υπάλληλο της πρεσβείας που συνομίλησε με την "πληροφοριοδότη-αίνιγμα", συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την ολιγόλεπτη "μαρτυρία" της".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 18 January 2007 - 23:25:11 UTC