Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-09-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/9/2006
  • [02] Επιτροπή Ανταγωνισμού
  • [03] Ελληνική οικονομία
  • [04] Κ. Καραμανλής
  • [05] ΔΕΗ
  • [06] Κυβέρνηση
  • [07] Εκλογές
  • [08] ΚΚΕ
  • [09] Αντιπαραθέσεις
  • [10] Σύνταξη
  • [11] Παιδεία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/9/2006

    Η διαγραφή στοιχείων από τα αρχεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η ελληνική οικονομία και ο νέος τρόπος υπολογισμού του ΑΕΠ, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο στο Μέγαρο Μαξίμου και η υπόθεση της ΔΕΗ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Έσβησαν νύχτα όλους τους υπολογιστές με κρίσιμα στοιχεία! Ηλεκτρονικό "Ριφιφί" στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Γάλα-γκέιτ στο υπουργείο Ανάπτυξης. Θρίλερ με την κλοπή αρχείων της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φρενοκομείο. Συνδικαλιστές, κανάλια, πολιτικοί αντιπαρατίθενται σε έναν ακατάληπτο δημόσιο καβγά.

    Η ΑΥΓΗ: Μαγείρεμα αριθμών για ΑΕΠ και ανεργία. Κλασικό παράδειγμα δημιουργικής λογιστικής.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στα χέρια εκβιαστών οι απόρρητοι φάκελοι που βρίσκονταν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Έχει χαθεί και υλικό που προέρχεται από καταγγελίες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Από τους λαγούς στα πετραχήλια! Ο αντιπερασπισμός Καραμανλή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πρόωρη σύνταξη και στον πατέρα. Απόφαση-βόμβα του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά. Τι αλλάζει στα ασφαλιστικά δικαιώματα εργαζομένων με ανήλικα παιδιά.

    ΕΘΝΟΣ: Τραβεστί σύγκλιση με βαρύ κόστος. Καραμανλής - Αλογοσκούφης... υλοποίησαν τις προεκλογικές καταγγελίες τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με αλχημείες και δημιουργικές λογιστικές προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε πλούσιοι και... μας πουλάνε κωλοφωτιές για... φανάρια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ναρκοπέδιο από τα "κόλπα" στην Οικονομία. Κρύβει κινδύνους η πλασματική αύξηση του εθνικού πλούτου της χώρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αύξηση ΑΕΠ με κέρδη και ρίσκο. Επιβεβλημένη από την Ε.Ε. η αναθεώρηση / Δεν αλλάζει η οικονομική πολιτική.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: @ ΡΙΦΙΦΙ.gr για να "κόψει" το γάλα. Από μέσα η εισβολή στα αρχεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    ΕΣΤΙΑ: Οι πολέμιοι του ανταγωνισμού. Η συντριπτική πλειονότης των Ελλήνων πολιτικών.

    ESPRESSO: Ναταλί δείχνει Αλεξ. Το θρίλερ της Βέροιας. Η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, ψυχίατρος Χριστίνα Αντωνοπούλου, επέστρεψε από τις ΗΠΑ φορτωμένη με "στοιχεία" και... συμπτώσεις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ύποπτη διαγραφή στοιχείων έρευνας για τα καρτέλ. Χάθηκαν ψηφιακά αρχεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού - Ένταση στη Βουλή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αναθεώρηση μεν πρόβλημα δε... Γ. Αλογοσκούφης: Στο 2,6% μειώθηκε το έλλειμμα φέτος, με βάση το "παλαιό" ΑΕΠ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η κουμπάρα από το Τέξας... στη ΔΕΗ. Πλοκάμια σε όλο τον κόσμο έχει η Contour.

    Η ΝΙΚΗ: Η πιο μεγάλη κοροϊδία. Αλχημεία για αύξηση κατά 25% του ΑΕΠ. Κίνδυνος για περικοπές κονδυλίων από την Ε.Ε.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Σφάζονται μεταξύ τους τα "γαλάζια" παλικάρια.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Παρουσιάστηκε χτες από τον Γιώργο Μαυρίκο ψηφοδέλτιο μάχης για την Υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας".

    TRAFFIC NEWS: Απειλούν να μας σκοτώσουν. Ζητούν προστασία οι μάρτυρες στην υπόθεση Αλεξ. Τι κρύβει η συνάντηση-μυστήριο με Αμερικανό επιστήμονα.

    City Press: Πιο κοντά σε πρόωρες εκλογές.

    Metro: Υιοθέτηση σκληρής γραμμής. Μήνυμα της κυβέρνησης στους εκπαιδευτικούς λίγο πριν αποφασίσουν νέες κινητοποιήσεις.

    Metropolis: Έσβησαν τα στοιχεία για το καρτέλ του γάλακτος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τι ψηφίζει η Θεσσαλονίκη. Δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ-Research για τον "Α" σε Δήμο - Νομαρχία.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Αισιοδοξία για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Στα 0,54 ευρώ ανά λίτρο η πώλησή του σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας βενζινοπωλών.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μεταδημοτεύσεις "καρμπόν" στη Θεσσαλονίκη. Αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η "Μ".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νανοϊατρική επανάσταση. Το ΑΠΘ μπροστά στην ιατρική έρευνα.

    [02] Επιτροπή Ανταγωνισμού

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του γάλακτος, με αποκάλυψη ποινικώς κολάσιμων πράξεων, που φορτίζουν ακόμη περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο πολιτικό κλίμα. Χθες το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπ. Ζησιμόπουλος ενημερώθηκε για μυστηριώδεις διαγραφές κρίσιμων στοιχείων από τα ψηφιακά αρχεία της Επιτροπής, που αφορούν όχι μόνο τον φάκελο του καρτέλ γάλακτος, αλλά και τους φακέλους της εμπορίας ντομάτας και της εμπορίας πετρελαιοειδών. Ο πρόεδρος, με τη σειρά του, ενημέρωσε πάραυτα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης".

    Σύμφωνα με τη Metropolis "άγνωστοι εξαφάνισαν από το ηλεκτρονικό σύστημα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στοιχεία που αφορούσαν την υπόθεση των γαλακτοβιομηχανιών. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται πρόσωπα που έχουν, εκ των έσω, πρόσβαση στους υπολογιστές".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "νέα τροπή παίρνει η υπόθεση διαφθοράς στην Επιτροπή Ανταγωνισμού , καθώς χθες έγινε γνωστό ότι διαγράφηκαν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στοιχεία σχετικά με την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, για τον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας".

    H Espresso αναφέρει ότι "νέα αστυνομική διάσταση στο θρίλερ με τη ΜΕΒΓΑΛ δίνει η περίεργη "εξαφάνιση" ηλεκτρονικών αρχείων από τους υπολογιστές της Επιτροπής Ανταγωνισμού και η σχεδόν ταυτόχρονη απόπειρα διάρρηξης, αργά προχθές το βράδυ, στο γραφείο της δικηγόρου του προφυλακισμένου γενικού διευθυντή της Επιτροπής Παναγιώτη Αδαμόπουλου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "κύκλωμα εκβιαστών, με αναβαθμισμένη τεχνολογική υποστήριξη και πλοκάμια εσωτερικής πληροφόρησης στον κρατικό μηχανισμό , "διαχειρίζεται" πλέον το εκρηκτικό περιεχόμενο των αρχείων που υποκλάπηκαν και διαγράφηκαν από το ηλεκτρονικό δίκτυο της Επιτροπής Ανταγωνισμού - υπόθεση που συνιστά πρωτοφανές φιάσκο για τα δεδομένα ασφάλειας που αφορούν στην προστασία του απόρρητου υλικού που αρχειοθετείται στις ανεξάρτητες Αρχές και με προεκτάσεις εκρηκτικών επιχειρηματικών παρασκηνίων".

    [03] Ελληνική οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "σήμερα λοιπόν, σύσσωμο το πολιτικό μας σύστημα παριστάνει ότι κόπτεται για τον ανταγωνισμό. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το οποίο διέλυσε την ελεύθερη αγορά, της Νέας Δημοκρατίας που κατά βάθος είναι κρατιστές, ακόμη και του Συνασπισμού και του ΚΚΕ, εμφανίζονται υποκριτικώτατα ως υπέρμαχοι του ανταγωνισμού. Ενώ για την μη λειτουργία του ευθύνονται πρωτίστως οι ίδιοι".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η αύξηση του ΑΕΠ κατά 25% περίπου, μετά την αναθεώρηση που έγινε κατ΄εφαρμογή των κανόνων της Eurostat, δεν σταματά τις προσπάθειες για περιορισμό των ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους έστειλε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "μπροστά σε ολέθριο σφάλμα για την ελληνική οικονομία βρίσκονται οι κυβερνώντες. Στην προσπάθειά τους να μας πείσουν ότι είμαστε πλούσιοι- προφανώς για προεκλογικούς σκοπούς- καταφεύγουν σε αυτό ακριβώς που κατηγορούσαν (και ορθώς) την κυβέρνηση Σημίτη, στη δημιουργική λογιστική".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "σε επικίνδυνη τροχιά για απώλεια πόρων 3,9 δισ. ευρώ βάζει η κυβέρνηση την οικονομία. Βαρύ το κλίμα στις Βρυξέλλες για την Αθήνα, με αφορμή τη ...δεύτερη απογραφή".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "με ένα λογιστικό τρικ της κυβέρνησης οι Έλληνες "πλούτισαν" από τη μια στιγμή στην άλλη, με την πρόθεσή της να αναθεωρήσει το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, αυξάνοντας τη συμμετοχή σε αυτό της παραοικονομίας, του λαθρεμπόριου και της πορνείας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι " η Ελλάδα θα καταταγεί στις ισχυρά οικονομικά χώρες. Μπορεί να μειώσει τα ελλείμματά της και το δημόσιο χρέος στα χαρτιά, αλλά υπάρχει κίνδυνος να χαθούν κονδύλια για τις Περιφέρειες της Ελλάδος που χαρακτηρίζονται φτωχές και υπανάπτυκτες. Ενώ θα χαρίσουμε ευρω - πακέτα σε άλλες χώρες, αφού εμείς θα εμφανιζόμαστε ως πλούσια χώρα. Θα αυξηθεί και η ετήσια συνδρομή της χώρας μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρά τη μείωση του ελλείμματος καμία παροχή δηλώνει ο κ. Αλογοσκούφης".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι " οι εκτιμήσεις για το έλλειμμα , το 2006, έχουν επιτευχθεί και θα είναι 2,6% βάσει των στοιχείων του "παλαιού" ΑΕΠ, ενώ ο στόχος για το 2007 είναι 2,4% είπε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης. Ο κ. Αλογοσκούφης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, τον οποίο ενημέρωσε για τα στοιχεία του προσχεδίου του προϋπολογισμού που θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή. Ο προϋπολογισμός θα κατατεθεί με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία και όχι τα αναθεωρημένα που έχουν σταλεί από τη Στατιστική Υπηρεσία στην ΕΕ, είπε".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι " ΜΑΓΙΚΗ εικόνα για την πορεία της οικονομίας προσπαθεί να κατασκευάσει η κυβέρνηση, καταφεύγοντας στη δημιουργική λογιστική. Ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 25%, με προφανή στόχο να πετύχει τεχνητή μείωση του ελλείμματος , που υπολογίζεται ως ποσοστό του ΑΕΠ. Η απόφασή του αυτή, όμως , εγκυμονεί κινδύνους να χαθούν δισ. ευρώ από το Δ΄ΚΠΣ! Την ίδια ώρα ο υπ. Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης προκατέλαβε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Αποφάσισε ότι δεν θα δοθεί ούτε ευρώ από την αύξηση του ΑΕΠ, παρά τη ρητή πρόβλεψη της συλλογικής σύμβασης".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "πελώρια ερωτηματικά και πυκνό μυστήριο καλύπτουν την υπόθεση "γάλα-γκέιτ" που εκδηλώθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το θέμα αφορά ηλεκτρονική λαθροχειρία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, από το κεντρικό σύστημα της οποίας εξαφανίστηκαν σημαντικά αρχεία, σχετικά με υποθέσεις για τα γαλακτοκομικά. Ήδη την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία, ενώ έχει υποβληθεί και μήνυση κατ' αγνώστων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "ηλεκτρονικά αρχεία για το καρτέλ του γάλακτος, αλλά και για μια υπόθεση ντομάτας, έκαναν φτερά από υπολογιστή της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ο πρόεδρός της Σπ. Ζησιμόπουλος δεν αποκλείει ακόμη και τη δολιοφθορά με σκοπό να εκτεθεί η Αρχή. Η Ασφάλεια εκτιμά αρχικώς ότι πρόκειται για "εσωτερικό δάκτυλο" και μετά τη χθεσινή μήνυση Ζησιμόπουλου ξεκινά έρευνες στους υπολογιστές για τα σβησμένα αρχεία".

    [04] Κ. Καραμανλής

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "μετά τον "λαγό" κ. Γ. Σουφλιά ο οποίος, με τις προτάσεις του για μεικτό εκλογικό σύστημα και κατάργηση των συνδικαλιστικών παρατάξεων στο Δημόσιο, προσπάθησε να εκτρέψει την πολιτική συζήτηση από τα σκάνδαλα, ο κ. Κ. Καραμανλής έβγαλε έναν δεύτερο λαγό από το καπέλο του, αυτή τη φορά με πετραχήλι. Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο και θα του ζητήσει τη βοήθειά του στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές. Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι αυτό θα προκαλέσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και θα ανοίξει έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης που θα αλλάξει το βαρύ για την κυβέρνηση πολιτικό κλίμα".

    [05] ΔΕΗ

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "διασυνδέσεις που φτάνουν ως το περιβάλλον Μπους -και πλήθος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, από τις οποίες δεν λείπουν οι νομικές εμπλοκές- διαθέτουν οι Αμερικανοί συνέταιροι της ΔΕΗ".

    [06] Κυβέρνηση

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 επισημαίνει ότι "αμήχανοι, εφησυχασμένοι ή σίγουροι; Ο τρόπος που αντιδρά (ή δεν αντιδρά) η κυβέρνηση δημιουργεί μεγάλα ερωτήματα για το: Πώς ακριβώς εκτιμά την κατάσταση ο πρωθυπουργός, πώς και πότε θα αντιδράσει; Ένα είναι βέβαιο, ότι τα μέτωπα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, μαζί με τα σκάνδαλα, την έχουν ακινητοποιήσει και δεν προωθεί κανένα από τα μέτρα τα οποία... προωθεί, ούτε και τολμά να πάρει αποφάσεις".

    [07] Εκλογές

    Η City Press εκτιμά ότι "η στατιστική αύξηση του ΑΕΠ κατά 25% βάζει τέλος στη δημοσιονομική επιτήρηση. Η κυβέρνηση αποκτά δυνατότητα για προεκλογικές παροχές. Οι διεκδικητικοί αγώνες των εκπαιδευτικών και το κακό κοινωνικό κλίμα προβληματίζουν το Μαξίμου. Πιο δύσκολη τώρα η εξάντληση της τετραετίας".

    [08] ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο συνεργασίας και αντεπίθεσης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, άλλες οικολογικές, ριζοσπαστικές δυνάμεις, μετέχουν άνθρωποι του μόχθου, του συνδικαλιστικού κινήματος, προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών".

    [09] Αντιπαραθέσεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "τα σχολεία άνοιξαν για να κλείσουν. Μπατζανάκια κατά κουμπάρων. Ανώνυμα "non paper" στον αέρα. Γουοτεργκέιτ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Πάγκαλος υπέρ Σιούφα και κατά Αλογοσκούφη. Αθανασάκης κατά Πάγκαλου, Τζουμάκα και Κουλούρη. ΔΑΚΕ κατά Σουφλιά".

    [10] Σύνταξη

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "ανοίγει ο δρόμος για την πρόωρη συνταξιοδότηση ανδρών με ανήλικο παιδί ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά. Ειδικότερα, το Εφετείο δικαίωσε έναν 50χρονο ασφαλισμένο του ΙΚΑ, ο οποίος διεκδίκησε και θα λάβει από το Ταμείο μειωμένη σύνταξη στα 50 χρόνια του, με ανήλικο παιδί και 5.500 ένσημα, κάτι που μέχρι σήμερα ίσχυε μόνο για τις γυναίκες".

    [11] Παιδεία

    Η Traffic News υποστηρίζει ότι "σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολύ απογοητευμένος από τη στάση της Μιλένας Αποστολάκη στα ζητήματα της Παιδείας με αποτέλεσμα να προτείνει τον Βενιζέλο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Μόνο που ο ίδιος αντί να διαφωνεί συμφωνούσε στην ουσία με τη Μαριέτα στη μία και μοναδική τηλεοπτική συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα".

    Η Metro προσθέτει ότι "αποφασισμένη να μην υποκύψει με κανένα τρόπο στις πιέσεις των εκπαιδευτικών δήλωσε ξεκάθαρα χθες η κυβέρνηση. Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει τόσο από τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφη, που ξεκαθάρισε ουσιαστικά πως "ό,τι δόθηκε δόθηκε" στους εκπαιδευτικούς, όσο και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Θ. Ρουσόπουλο, που ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα δει τους δασκάλους, όπως έχουν ζητήσει οι τελευταίοι, προκειμένου να του θέσουν τα αιτήματά τους".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 29 September 2006 - 20:27:11 UTC