Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 1) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-09-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/9/2006
  • [02] Κυβέρνηση
  • [03] Δημόσια έργα
  • [04] Γρηγορόσημο
  • [05] Νέο μισθολόγιο
  • [06] Διατροφή
  • [07] Διαφθορά
  • [08] Σχολεία
  • [09] Λαϊκισμός
  • [10] Ακίνητα
  • [11] ΟΑΕΔ
  • [12] Γ. Παπανδρέου
  • [13] Νοσηλευτές
  • [14] Οικονομία - Έκθεση
  • [15] Λήμνος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/9/2006

    Τα μεγάλα δημόσια έργα με συγχρηματοδότηση ξένων και Ελλήνων κατασκευαστών, το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, η διαφθορά στο δημόσιο τομέα, τα επικίνδυνα διατροφικά προϊόντα και οι υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επιχείρηση προστασίας των μαθητών. Σχολεία, πάρκα, χώροι άθλησης κ.ά. υπό αστυνομική ασπίδα.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ασπίδα στα σχολεία για τα ναρκωτικά. Σε κινητοποίηση η Αστυνομία εν όψει της νέας χρονιάς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σκληρή γλώσσα ΓΕΕΘΑ προς ΝΑΤΟ. Πρόκληση η εισήγηση ΝΑΤΟϊκού αξιωματούχου για εξαίρεση της Λήμνου από τις ασκήσεις.

    Η ΑΥΓΗ: Υπερκέρδη με στασιμότητα επενδύσεων. Η έκθεση του ΙΝΕ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ για την ελληνική οικονομία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ιστορική συμφωνία Σουφλιά - εργολάβων. Η εξέλιξη στην υπόθεση "Μαλιακός - Κλειδί", πιλότος για το ξεμπλοκάρισμα όλων των μεγάλων έργων - Οριστικό τέλος στις προσφυγές στην Κοινότητα και στις ενστάσεις.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η τριπλή κοροϊδία με τις ψεύτικες υποσχέσεις της ΝΔ. Αντί μονιμοποιήσεως απολύονται οι συμβασιούχοι. Η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 46.360 θέσεις εργασίας για ανέργους. Οι προϋποθέσεις για ένταξη στα εννέα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

    ΕΘΝΟΣ: Κατασχέσεις τροφίμων μετά... θάνατον. Επικίνδυνα προϊόντα "αποσύρονται" με καθυστέρηση έως και 3 χρόνια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με συνεχείς επιθέσεις στον ΥΠΕΧΩΔΕ για τα Δημόσια έργα. Το ΠΑΣΟΚ θέλει τον Σουφλιά... σουφλέ!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: 4.500 προσλήψεις νοσηλευτών. Σε εξέλιξη οι διαδικασίες, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι ρυθμίσεις για νέο μισθολόγιο. Σταδιακή εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου 2007 στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα κάγκελα της διαφθοράς. Αμήχανη η κυβέρνηση, ζητάει βοήθεια από τους πολίτες.

    ΕΣΤΙΑ: Η νέα αύξησις των αντικειμενικών. Προκαλεί εύλογη αναστάτωση στην αγορά των ακινήτων.

    ESPRESSO: Σεισμός για τον Γεωργίου. Έμειναν όλοι άφωνοι από τη "βόμβα" της "Espresso".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανοίγει δρόμος για τα μεγάλα δημόσια έργα. Με συγχρηματοδότηση ξένων και Ελλήνων κατασκευαστών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τέρμα στις δικαστικές διαμάχες... για το έργο Ράχες Μαλιακού - Κλειδί Ημαθίας. Γιώργος Σουφλιάς: Στην τελική ευθεία η υλοποίηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ακλόνητο άφησαν το γρηγορόσημο. Ομολογία Μεϊμαράκη κόντρα στον Ρουσόπουλο.

    Η ΝΙΚΗ: Τα βάρη στους μισθωτούς. Έκθεση της ΓΣΕΕ ξεσκεπάζει την κυβέρνηση.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 : Πίσω στο λαϊκισμό. "Δεν τραβάει ο Γιώργος", λένε κομματικά στελέχη και επιχειρηματίες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νέες αυξήσεις μέχρι 280% στα διόδια.

    TRAFFIC NEWS: Ο Τόλης πληρώνει τη διατροφή της Χαράς. Το δικαστήριο της επιδίκασε το ποσό των 2.000 ευρώ για δύο χρόνια.

    City Press: Εκθέσεις-"σοκ" για οικονομία και κοινωνία.

    Metro: Βγήκαν μαχαίρια για την "ψαλίδα". Έντονη αντιπαράθεση στο εσωτερικό της ΓΣΕΕ με αφορμή την έκθεση του ΙΝΕ για την οικονομία.

    Metropolis: Λιγότερα εισοδήματα και περισσότεροι φόροι το 2005.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πολλή δουλειά, λίγα λεφτά. Ετήσια έκθεση της ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Μαραζώνει" η αγορά της Θεσσαλονίκης. Απογοητευμένοι πέντε στους δέκα εμπόρους από τον τζίρο των καταστημάτων τους την περίοδο των εκπτώσεων σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μία πόλη επιβάτες έχασε φέτος το λιμάνι! "Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" μόνο στα λόγια η Θεσσαλονίκη. Διακινήθηκαν 71.045 ταξιδιώτες λιγότεροι από πέρυσι.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ριζοσπαστική πρωτοβουλία Β. Παπαγεωργόπουλου. "Θα ρωτάμε το λαό...". Ποια έργα θέλει να κάνουμε στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

    [02] Κυβέρνηση

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "παραμονές της ετήσιας, γεμάτης συμβολισμούς και επαγγελματίες, πρωθυπουργικής ομιλίας στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση. Αποκαλύφθηκε, τις προηγούμενες ημέρες στις συναντήσεις του κ. Καραμανλή με τους εκπροσώπους των παραγωγικών , ότι δυόμισι χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας βασικές υποσχέσεις δεν εκπληρώθηκαν και κυρίαρχες επιδιώξεις αποδείχθηκαν απλώς μεγαλοστομίες".

    [03] Δημόσια έργα

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "η συμφωνία μεταξύ των δύο κοινοπραξιών που διεκδικούσαν το συγχρηματοδοτούμενο έργο Μαλιακός - Κλειδί Ημαθίας, μέσω του οποίου παρακάμπτεται η θανατηφόρος διάβαση των Τεμπών, δείχνει ότι κάτι αλλάζει στα μεγάλα έργα, έπειτα από πολυετείς καθυστερήσεις και πόλεμο προσφυγών. Επτά χρόνια μετά την προκήρυξη των έξι από τα επτά συγχρηματοδοτούμενα έργα οδοποιίας κανένα δεν έχει ανατεθεί, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος απώλειας κοινοτικών κονδυλίων και πολλοί διεθνείς όμιλοι αποχωρούν".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "το "ξεμπλοκάρισμα " από δικαστικές διαμάχες, του διαγωνισμού για το σημαντικό οδικό έργο Ράχες Μαλιακού - Κλειδί Ημαθίας ανακοίνωσε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ. Η σύμβαση παραχώρησης αν όλα πάνε καλά, θα υπογραφεί μέσα στο 2006 και η κατασκευή του έργου θα διαρκέσει 4,5 χρόνια".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "σημαντικές αυξήσεις στην τιμή των διοδίων στους εθνικούς οδικούς άξονες της χώρας, από τις αρχές του νέου χρόνου, προανήγγειλε χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί η υπογραφή μιας ακόμη "σύμβασης παραχώρησης" αυτής του τμήματος Ράχες Φθιώτιδας - Κλειδί Ημαθίας. Οι διαδικασίες για αυτές τις συμβάσεις ξεκίνησαν επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Οι αυξήσεις στην πραγματικότητα θα γίνουν για να προικοδοτηθούν ελληνικές και ξένες εταιρείες, που θα εκμεταλλεύονται τους εθνικούς αυτοκινητόδρομους για 30 τουλάχιστον χρόνια, εξασφαλίζοντας σίγουρη και πλουσιοπάροχη ετήσια κερδοφορία".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "η ιστορική συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα σε εταιρίες - κολοσσούς για το ξεμπλοκάρισμα των δημοσίων έργων που είχαν κολλήσει εξ αιτίας των αλλεπάλληλων ενστάσεων αποτελεί τεράστια επιτυχία του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά ο οποίος αφού κατάφερε να μεταφέρει το κέντρο αποφάσεων για τις προσφυγές από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα, πίεση στη συνέχεια τις αντιμαχόμενες πλευρές για συμφωνία ανοίγοντας το δρόμο για την υλοποίηση όλων των φιλόδοξων σχεδίων που θα αλλάξουν το χάρτη της χώρας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς ζει σε μια εικονική πραγματικότητα όσον αφορά στα δημόσια έργα" δήλωσε χθες ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ Γ. Τσακλίδης, μετά τη συνάντηση που είχε ο Γ. Παπανδρέου με το Σύνδεσμο Τεχνικών Εταιριών Ανωτέρων Τάξεων, επαναφέροντας στο προσκήνιο τον πόλεμο που έχει ανοίξει το ΠΑΣΟΚ με τον εν λόγω υπουργό. "Από το διάλογο που κάνουμε με τις εργοληπτικές οργανώσεις προκύπτει ότι η κατάσταση στα δημόσια έργα είναι σε αδιέξοδο. Είναι η χειρότερη περίοδος που ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες. Ο κ. Σουφλιάς δυστυχώς ζει σε μια εικονική πραγματικότητα και τον καλούμε να προσγειωθεί να συζητήσει για να βρεθούν λύσεις" δήλωσε ο συντονιστής Δημοσίων Έργων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσακλίδης ".

    [04] Γρηγορόσημο

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "σε νέες ομολογίες για τη διαφθορά στο Δημόσιο, η καταπολέμηση της οποίας ήταν η προεκλογική σημαία της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησαν - μετά τον Πρωθυπουργό- και υπουργοί, όπως οι κκ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Σάββας Τσιτουρίδης".

    [05] Νέο μισθολόγιο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "το "πράσινο φως" για την κατάρτιση νέου μισθολογίου στο Δημόσιο έδωσε χθες ο πρωθυπουργός. Ο "Ε.Τ." παρουσιάζει αναλυτικά τα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών για τις νέες ρυθμίσεις".

    [06] Διατροφή

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "πρώτα καταναλώνουμε προϊόντα ακατάλληλα ή επικίνδυνα (μέλι, τυρί, γαλοπούλες κ.ά.) και κατόπιν με καθυστέρηση έως και 3 χρόνια, μαθαίνουμε ότι αυτά έπρεπε να είχαν κατασχεθεί και αποσυρθεί από την αγορά".

    [07] Διαφθορά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "ο σάλος για τη διαφθορά συνεχίζεται, οι υπουργοί ομολογούν κρούσματα στο Δημόσιο και η κυβέρνηση, αμήχανη, ζητεί βοήθεια από τους πολίτες. Στο κλίμα αυτό, η ΑΔΕΔΥ ζήτησε χθες από τον Κ. Καραμανλή εισαγωγικό μισθό 1.250 ευρώ, προκαλώντας την αντίδρασή του: "Τότε να αλλάξουμε δουλειές", είπε, προφανώς για να δείξει το υψηλό κόστος του αιτήματος. Πάντως, είπε στον Γ. Αλογοσκούφη: Γιώργο κοίταξέ το μετά τη ΔΕΘ".

    [08] Σχολεία

    H Traffic News γράφει ότι "περιπολίες αστυνομικών έξω από σχολεία, σε ώρες διαλείμματος αλλά και όταν χτυπάει το τελευταίο κουδούνι προτείνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας. Το μέτρο έχει ως στόχο τον περιορισμό της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών αλλά και άλλων εγκληματικών ενεργειών, που , σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου συμβαίνουν ολοένα και πιο συχνά στα ελληνικά σχολεία".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ "στη ρίζα του προβλήματος στοχεύει να χτυπήσει την παιδική εγκληματικότητα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου να προστατέψει τους μαθητές από τα ναρκωτικά, την βία και άλλους κινδύνους που βιώνουν καθημερινά κατά την είσοδο και έξοδό τους από τα σχολικά συγκροτήματα".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι Β«σε κινητοποίηση θέτει την Αστυνομία ο υπουργός Δημόσιας Τάξης για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών στη μαθητική νεολαία. Ο Βύρων Πολύδωρας, μετά από ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έκανε λόγο για έναν "εκ καθήκοντος μικρό συναγερμό" με στόχο τον καλύτερο συντονισμό στο έργο της πρόληψης και της καταστολής της διακίνησης ναρκωτικών σε χώρους εντός και εκτός των σχολείων, ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάςΒ».

    [09] Λαϊκισμός

    Σύμφωνα με την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13 Β«οργανώνει πορεία στο λαό και αντεπιτίθεται ο Γιώργος Παπανδρέου, χρησιμοποιώντας ως μόνο όπλο αυτή την ώρα το σκληρό ροκ για να αντιμετωπίσει ΜΜΕ, επιχειρηματίες και τα στελέχη του εκσυγχρονισμού που τον πολεμούν. Φάουλ Σουφλιά δημιουργεί κόντρες με Παπανδρέου για τα έργα, αλλά και με τον Αλογοσκούφη, έχοντας σύμμαχο τον Μ. Λιάπη. Ο εκρηκτικός Θεόδωρος Πάγκαλος έπιασε κλίμα και είπε πρώτος αυτά που ήθελε να πει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Αλογοσκούφης: "Όποιος θέλει την καρέκλα μου ας τη ζητήσει από τον Καραμανλή"Β»

    [10] Ακίνητα

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι Β«κλίμα αβεβαιότητος καλλιεργείται στην κτηματαγορά, εν όψει της νέας αυξήσεως των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων. Κάποιοι προεξοφλούν ότι από 1ης Ιανουαρίου 2007, όταν θα αναπροσαρμοσθούν εκ νέου οι αντικειμενικές τιμές, θα προκύψη σοβαρή επιβάρυνσις στην φορολογία μεταβιβάσεως των ακινήτων. Και προτρέπουν όσους σκοπεύουν να αγοράσουν ακίνητο, να το πράξουν τώρα, προτού αυξηθούν οι αντικειμενικές τιμέςΒ».

    [11] ΟΑΕΔ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι Β«χιλιάδες θέσεις εργασίες είναι ανοιχτές από προγράμματα του ΟΑΕΔ τα οποία είναι ανοιχτά και απευθύνονται στις ανάγκες του κάθε ανέργου. Πρόκειται για 46.360 θέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (stage), επιδότηση νέων ελεύθερων επαγγελματιών, επιχορήγηση των επιχειρήσεων για πρόσληψη ανέργων και κατάρτισηΒ».

    [12] Γ. Παπανδρέου

    Η ESPRESSO επισημαίνει ότι Β«έτοιμος για αιφνιδιαστικές κινήσεις ανατροπής του εσωκομματικού σκηνικού εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ο Γιώργος είναι έτοιμος την Κυριακή από την Πάτρα να στείλει τελεσίγραφο στους αμφισβητίες του. Οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου εκτιμούν πως αν η εικόνα αμφισβήτησης συνεχιστεί, θα προκαλέσει μία άνευ προηγουμένου εσωκομματική ρευστότητα, με αποτέλεσμα τη μείωση της εκλογικής επιρροής του κόμματος στις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογέςΒ».

    [13] Νοσηλευτές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι Β«πράξη τη δέσμευσή του, για άμεση στελέχωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με νοσηλευτικό προσωπικό, κάνει ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δ. ΑβραμόπουλοςΒ».

    [14] Οικονομία - Έκθεση

    Η METROPOLIS υπογραμμίζει ότι Β«μισθωτοί και συνταξιούχοι σήκωσαν τα "βάρη" της ελληνικής οικονομίας το 2005, σύμφωνα με έκθεση της ΓΣΕΕ. Το ζήτημα της ανισοκατανομής του εισοδήματος αναδεικνύεται ως το σοβαρότερο οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα στη χώραΒ».

    Η METRO αναφέρει ότι Β«τη στάση που θα τηρήσουν τα συνδικάτα απέναντι στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης τον επόμενο χρόνο προδιαγράφουν τα συμπεράσματα της Έκθεσης για την Ελληνική Οικονομία του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Πάντως, η παράταξη της ΔΑΚΕ, αν και αναγνώρισε τα προβλήματα, κατήγγειλε τα προεδρεία των συνδικάτων ότι άγονται από κομματικά συμφέρονταΒ».

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι Β«τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική οικονομία κρούει η έκθεση των επιστημόνων του ΙΝΕ. Επισημαίνοντας τη συρρίκνωση της ανταγωνιστικότητας εάν συνεχιστεί η στασιμότητα των επενδύσεων, τη μείωση της βιομηχανικής παραγωγής. Παρά τα υπερκέρδη που παράγονται σε πολλούς τομείς της οικονομίας, η περιοριστική πολιτική για τους μισθούς μειώνει τα διαθέσιμα εισοδήματα και αποτρέπει τις επενδύσειςΒ».

    [15] Λήμνος

    H ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι Β«σοβαρότατο θέμα συμπερίληψης ή μη της Λήμνου στις ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις ηγέρθη χθες εντελώς ξαφνικά, όχι από το "συνήθη ύποπτο", δηλαδή την Τουρκία, αλλά από ανώτατο επιχειρησιακό αξιωματούχο της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, ο οποίος πρότεινε η Λήμνος να εξαιρείται του σχεδιασμού των ασκήσεων και της χρηματοδότησης των υποδομών της από τη ΣυμμαχίαΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Sunday, 3 September 2006 - 19:48:43 UTC