Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-10-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/10/2005
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] ΜΜΕ-Κυβέρνηση
  • [04] Η γρίπη των πουλερικών
  • [05] "Διαφθορά"
  • [06] Εθνικές αστυνομίες
  • [07] Προϋπολογισμός
  • [08] Δημόσιο
  • [09] Σκοπιανό
  • [10] Χρηματοδότηση επιχειρήσεων
  • [11] Κοινοτικές ενισχύσεις
  • [12] Γ. Σαλαγκούδης
  • [13] Υπουργείο Εθνικής Αμύνης
  • [14] Τράπεζα της Ελλάδος
  • [15] Απελευθέρωση ωραρίου
  • [16] Ισοτιμία της γυναίκας
  • [17] Κ. Καραμανλής - Ντόρα Μπακογιάννη
  • [18] Πετρέλαιο θέρμανσης

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/10/2005

    Το Σκοπιανό, η γρίπη των πουλερικών και το εμπάργκο της ΕΕ στην Τουρκία για τα πουλερικά, το πετρέλαιο θέρμανσης, το αίτημα της Κομισιόν για υπερεξουσίες στις εθνικές αστυνομίες, η απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης στο δημοσίευμα για κατακερματισμό έργων και οι καταγγελίες για διαφθορά σε στελέχη της ΝΔ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιδοτήσεις με διαδικασίες-εξπρές. Ε.Ε.: Για ποσά μέχρι 25.000 ευρώ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πώς ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ κάνουν την τρίχα τριχιά! Όργιο παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ζεστό χρήμα στην αγορά. Τονωτική ένεση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πετρέλαιο απλά και φθηνά. Αρχίζει από αύριο η διανομή του καυσίμου θέρμανσης.

    Η ΑΥΓΗ: Ακριβότερο πετρέλαιο χωρίς επίδομα θέρμανσης. Πουλιέται 30% πάνω από πέρυσι.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Λήσταρχος ο Κοντομηνάς. Καταιγίδα επώνυμων καταγγελιών τινάζει στον αέρα την συμμορία της "INTERAMERICAN".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αρπαγή και στον Βόλο! Και άλλα στελέχη της ΝΔ κλέβουν το κόμμα.Τοπικό στέλεχος αγόρασε μαγαζί με τα χρήματα του κομματικού ταμείου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οδηγίες προς διαχειριστές για το πετρέλαιο θέρμανσης. Όλη η εγκύκλιος του υπ. Οικονομικών για ΑΦΜ, τιμολόγια, ΦΠΑ.

    ΕΘΝΟΣ: Απολύσεις έφερε το νέο ωράριο. Πού οδήγησε η "μεταρρύθμιση" Καραμανλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σχεδιάζει με προσοχή το νέο κυβερνητικό σχήμα για να είναι έτοιμος για ανασχηματισμό και... Ο Καραμανλής ξεπερνάει τον κάβο Ντόρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τα "ορφανά Σημίτη" σε αναζήτηση ρόλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Συμβούλιο αρχηγών για την τρίτη πρόταση. Σκοπιανό: Μετά την απόρριψη του δεύτερου σχεδίου Νίμιτς...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κατάμαυρη προπαγάνδα Σπήλιου. Απίστευτη απάντηση στην αποκάλυψη της "Ε" για σκάνδαλο.

    ΕΣΤΙΑ: Η παντοδύναμη τηλεόρασις. Αποτελεί καταιγίδα για την Κυβέρνηση Καραμανλή.

    ESPRESSO: Η μάνα του Μάκη ξεσπά."Προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό το παιδί μου". "Κλαίγαμε από αγωνία με την Κιμ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εμπάργκο Ε.Ε. στην Τουρκία για πουλερικά. Συναγερμός στην Ευρώπη. Φόβοι για μετάλλαξη του ιού.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κρούσματα πανικού για τη γρίπη των πτηνών. Σε πλήρη ετοιμότητα οι αρχές στην Ελλάδα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Υπερ-κράτος αστυνόμων στην Ευρώπη. Προσωπικά δεδομένα τέλος.

    Η ΝΙΚΗ: Εθελοτυφλεί η κυβέρνηση. Αποδεικνύεται ανεφάρμοστο το σχέδιο Αλογοσκούφη.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Παραχωρεί τα μεταλλεία στον έμπορο ναρκωτικών! Σαλαγκούδης: Ως αντιπολίτευση κατακεραύνωνε τον Ρουμάνο επιχειρηματία, ως κυβέρνηση του 'δωσε συγχωροχάρτι και κάνει μπίζνες μαζί του!

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αγώνας για πραγματική ισοτιμία. Επιτακτική ανάγκη η εξουδετέρωση των αντιδραστικών αντιλήψεων και προλήψεων, που εμποδίζουν τη συμμετοχή της γυναίκας στο κίνημα.

    TRAFFIC NEWS: Αυτό είναι το πρώτο μάθημα! Τηλεφώνημα-απειλή στον ALPHA μετά τη φωτιά.

    Η ΧΩΡΑ: Το 3ο παιδί "εισιτήριο" για πρόσληψη στο Δημόσιο. Μέτρο-ανάσα για τους πολύτεκνους.

    City Press: Μεγάλο φαγοπότι στο υπουργείο Άμυνας.

    Μetro: Πιέσεις Γκαργκάνα. Συστήνει πιο σκληρά μέτρα με την Ενδιάμεση Έκθεση της ΤτΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τιμή-φωτιά και δαίδαλος με ΑΦΜ. Πετρέλαιο θέρμανσης: από αύριο η διάθεσή του.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Σσσ... το δημόσιο κοιμάται. Απίστευτη ταλαιπωρία Θεσσαλονικέων σε όλες τις υπηρεσίες του νομού.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Λαϊκή Ροτόντας: "Καίει" η... μετεγκατάσταση.

    [03] ΜΜΕ-Κυβέρνηση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι "έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο Μέγαρο Μαξίμου, τα στελέχη του οποίου βλέπουν να μονοπωλούν σχεδόν την επικαιρότητα ζητήματα με τα οποία επιχειρείται να πληγεί η εικόνα της κυβέρνησης και ειδικά του πρωθυπουργού. Τα ΜΜΕ επιχειρούν με κάθε τρόπο να ανασύρουν και να μετατρέψουν σε μείζονος σημασίας μεμονωμένα περιστατικά που στις περισσότερες των περιπτώσεων αντιμετωπίζονται άμεσα από την κυβέρνηση και τον κ. Καραμανλή".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "η εφημερίδα έχει κατ' επανάληψιν αναφερθή στην τεράστια παγίδα που αποτελεί για την Κυβέρνηση Καραμανλή η τηλεόρασις. Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε επισημάνει ότι οι συχνές εμφανίσεις μελών της Κυβερνήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς θα έφθειραν τόσο την ίδια την Κυβέρνηση όσο και τους ίδιους τους υπουργούς και υφυπουργούς".

    [04] Η γρίπη των πουλερικών

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει ότι "κρούσματα... πανικού έχει προκαλέσει στην χώρα μας, ο διεθνής συναγερμός για την γρίπη των πτηνών. Στα φαρμακεία σχηματίζονται ουρές, με τους πολίτες να αδειάζουν τα ράφια από αντιγριπικά εμβόλια. Μάλιστα οι φαρμακοποιοί, προειδοποιούν για έλλειψη εμβολίων, σε περίπτωση που συνεχιστεί η άσκοπη ζήτηση των τελευταίων ημερών".

    Η Traffic News προσθέτει ότι "παγκόσμιες διαστάσεις λαμβάνουν οι φόβοι για εξάπλωση της γρίπης των πουλερικών, μετά τα τελευταία κρούσματα στην Τουρκία και τα ύποπτα περιστατικά που ερευνώνται σε άλλες χώρες, όπως στη Βουλγαρία, την Κολομβία και την Ινδονησία, όπου πιθανολογείται ότι υπήρξε και θανατηφόρο κρούσμα σε άνθρωπο".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "εξάμηνη απαγόρευση εισαγωγών στα πουλερικά και τα συναφή προϊόντα από την Τουρκία αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εν όψει των κρουσμάτων γρίπης στη χώρα αυτή, αλλά και της διήμερης καθυστέρησης της Άγκυρας να στείλει δείγματα προσβεβλημένων πτηνών προς εξέταση σε ειδικά βρετανικά εργαστήρια. Από την εξέταση των δειγμάτων, που απεστάλησαν μόλις χθες, θα διαπιστωθεί αν ο ιός που προσέβαλε τα τουρκικά πουλερικά είναι ο θανατηφόρος τύπος Η5Ν1, που κατεγράφη στην Ασία, ή κάποια ηπιότερη μορφή. Αντιθέτως, για τα προϊόντα από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία δεν επιβλήθηκαν μέτρα, αφού οι έλεγχοι στις χώρες αυτές ήταν καθησυχαστικοί".

    [05] "Διαφθορά"

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "νέο κρούσμα "γαλάζιας" διαφθοράς, αυτή τη φορά όχι στον δημόσιο τομέα αλλά στο ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος στη Μαγνησία φέρεται, σύμφωνα με καταγγελίες που διαθέτουν στη Ρηγίλλης, να έχει "βάλει χέρι" στα χρήματα του κομματικού ταμείου και να "απαλλοτρίωσε" τις εισφορές των κομματικών μελών. Τι τα έκανε; Απλώς, "σεμνά και ταπεινά" αγόρασε μαγαζί γωνία! Όχι για την τοπική οργάνωση αλλά για ιδία χρήση και όφελος".

    [06] Εθνικές αστυνομίες

    Τα ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "υπερεξουσίες στις εθνικές αστυνομίες ώστε να ανταλλάσσουν στοιχεία υπόπτων χωρίς την έγκριση των κυβερνήσεων των χωρών-μελών ζητεί με πρότασή της η Κομισιόν".

    [07] Προϋπολογισμός

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "στον εξωραϊσμό της κατάστασης της εθνικής οικονομίας επιμένει η κυβέρνηση Καραμανλή, παρά τις αρνητικές ενδείξεις που παρουσιάζει το προβληματικό σχέδιο του νέου κρατικού προϋπολογισμού. Παραποιώντας την πραγματικότητα, για να μην υποχρεωθεί να ομολογήσει ότι διαχειρίζεται τις επιπτώσεις της δημοσιονομικής απογραφής, μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό ο Γ. Αλογοσκούφης εμφανίστηκε αισιόδοξος, παρουσίασε ως πολιτικό επίτευγμα ότι "αυξάνεται η ανάπτυξη, μειώνονται τα ελλείμματα, χωρίς ταυτόχρονα να αυξάνεται η ανεργία".

    [08] Δημόσιο

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "ανοίγει ο δρόμος για διορισμούς πολύτεκνων με τρία παιδιά στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ. Στην τελική φάση ολοκλήρωσής του το νέο πλαίσιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στα τέλη Νοεμβρίου".

    [09] Σκοπιανό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι "από μέρα σε μέρα αναμένεται τρίτη και τελική πρόταση για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ από τον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, που είναι σε γνώση του υπ. Εξωτερικών, η πρόταση θα περιέχει το συνταγματικό όνομα της ΠΓΔΜ (Δημοκρατία της Μακεδονίας) σε σλαβική εκφορά με αγγλικούς χαρακτήρες και τα Ηνωμένα Έθνη θα καλέσουν σε απευθείας διαβουλεύσεις τις δύο χώρες".

    [10] Χρηματοδότηση επιχειρήσεων

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "ζεσταίνει" την αγορά το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς χθες ο υπουργός Δημήτρης Σιούφας υπέγραψε τις αποφάσεις με τις οποίες χρηματοδοτούνται 263 επιχειρήσεις με 8.500.000 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος "Επιχειρείτε ηλεκτρονικά". Το πρόγραμμα αφορά μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να εκσυγχρονίσουν το πληροφορικό τους σύστημα. Η εκταμίευση των χρημάτων θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα".

    [11] Κοινοτικές ενισχύσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "σημαντικές απλοποιήσεις στα χαρτιά και δικαιολογητικά που καταθέτουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην ΕΕ για να λάβουν κοινοτικές ενισχύσεις μετά το 2006, προβλέπει πρόταση της Κομισιόν".

    [12] Γ. Σαλαγκούδης

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ υποστηρίζει ότι "ως βουλευτής, ο Σαλαγκούδης κατηγορούσε τον επιχειρηματία Τίμις σαν έμπορο κοκαΐνης και ηρωίνης και τον αποκαλούσε "Δράκουλα της Τρανσυλβανίας". Ως υφυπουργός πανηγύριζε γιατί η εταιρεία του πληροί όλους τους όρους".

    [13] Υπουργείο Εθνικής Αμύνης

    H CITY PRESS γράφει:" καταθέσεις αξιωματικών σε ΕΔΕ αποκαλύπτουν μέθοδο κατάτμησης των έργων για να μην ελέγχεται ο τρόπος ανάθεσής τους. Δυό έργα, συνολικού κόστους 1,2 εκατ. ευρώ, μετατράπηκαν σε 34 απευθείας αναθέσεις σε οικογένεια (πατέρας και γιος) εργολάβων. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία αποδίδει τα συμπτώματα διαφθοράς στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Αναπάντητες μένουν και οι καταγγελίες "εκτόξευσης " του κόστους των μαχητικών αεροσκαφών F-16 και των συμπληρωματικών οπλικών συστημάτων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "με μια απίστευτη σε θράσος δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Αμύνης επιχείρησε χθες να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη μετά την αποκάλυψη της "Ε" για τον κατακερματισμό έργων ώστε να αποφευχθεί ο διαγωνισμός. Χωρίς να δίνει συγκεκριμένα στοιχεία, όπως ακριβώς έκανε και στη Βουλή πριν από 23 μέρες, έφθασε στο απαράδεκτο σημείο να καταγγείλει αυτήν την εφημερίδα για "μαύρη προπαγάνδα" ξεχνώντας ότι με τον τρόπο αυτόν κάνει ο ίδιος όχι απλώς μαύρη, αλλά κατάμαυρη προπαγάνδα. Όταν ένας υπουργός απαντά με τον τρόπο αυτό, τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Νέας Δημοκρατίας".

    [14] Τράπεζα της Ελλάδος

    H METRO γράφει ότι "ουσιαστική παρέμβαση σε μια κρίσιμη για την οικονομία περίοδο αναμένεται να κάνει σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος με την κατάθεση στην κυβέρνηση της Ενδιάμεσης Εκθεσής της για τη Νομισματική Πολιτική. Οι συστάσεις της κεντρικής τράπεζας προς την κυβέρνηση θαεπικεντρώνονται σε τρία ουσιαστικά μέτωπα, με κορυφαία θέση να κατέχουν ο πληθωρισμός, η αγορά εργασίας και η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας".

    [15] Απελευθέρωση ωραρίου

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι "παραιτήσεις, νομιμοποίηση του "μαύρου 12ωρου" περικοπές και όχι νέες θέσεις εργασίας, όπως το ...διαφήμιζε η κυβέρνηση, "σπέρνει" στην αγορά το απελευθερωμένο ωράριο, στον 1,5 μήνα της εφαρμογής του. Αυτό αποδεικνύει έρευνα του "Έθνους" που στηρίχθηκε σε στοιχεία στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων (σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα κα) καθώς και συνδικαλιστικών εκπροσώπων".

    [16] Ισοτιμία της γυναίκας

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "η "ισοτιμία" της γυναίκας στις συνθήκες του καπιταλισμού είναι ένα σύνθημα περιορισμένης αξίας. Η πάλη για την πραγματική ισοτιμία της γυναίκας συνδέεται με την πάλη για την πολιτικοποίηση-ριζοσπαστικοποίηση της γυναικείας συνείδησης. Την επισήμανση αυτή έκανε χτες η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε συγκέντρωση νέων γυναικών".

    [17] Κ. Καραμανλής - Ντόρα Μπακογιάννη

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "στόχος του Κωνσταντίνου Καραμανλή να ανατρέψει το όποιο αρνητικό κλίμα επικρατεί και να φθάσει στις δημοτικές με όσο το δυνατόν λιγότερη λαϊκή δυσαρέσκεια. Κινείται με π προσοχή και πολλή περίσκεψη σχεδιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα. Μελετά φακέλους υπουργών και υφυπουργών. Δέχεται προτάσεις και εισηγήσεις από τους συνεργάτες του για πρόσωπα και για αλλαγές στη δομή των υπουργείων. Θέλει στην κυβέρνηση την Δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη αλλά όχι στο υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί θέλει πάση θυσία να παραμείνει ο Πέτρος Μολυβιάτης στον οποίο έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη. Η Ντόρα όμως θέλει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο και όχι ένα υπουργείο με ηλεκτρική καρέκλα αλλά ούτε και της σειράς".

    Σύμφωνα με την ESPRESSO "μυστήριο καλύπτει τη φημολογούμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, στο Μαξίμου, που προετοιμάζεται εδώ και δέκα ημέρες, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει κλεισθεί συγκεκριμένα ραντεβού. Η συνάντησή τους πάντως, ίσως την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να προκαλέσει ενδονεοδημοκρατικές εξελίξεις".

    [18] Πετρέλαιο θέρμανσης

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι " στις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και γενικότερα στους διανομείς πέφτει το βάρος να προσκομίσουν στις εφορίες τα απαραίτητα παραστατικά για την καταβολή των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "παρά τη σημαντική αύξηση της τιμής του πετρελαίου -30% ακριβότερο από πέρυσι- η κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ "ο ΑΦΜ του πελάτη αγοραστή, το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, η ιδιότητά του (ιδιοκτήτης ακινήτου ή ενοικιαστής), το είδος και η ποσότητα του πετρελαίου, ο τόπος και η ώρα παράδοσής του θα αναγράφονται από αύριο στις αποδείξεις λιανικής πώλησης από θεωρημένα χειρόγραφα στελέχη ή από μηχανογραφικά έντυπά που θα υποχρεούνται να εκδίδουν όλοι οι επιτηδευματίες που πωλούν πετρέλαιο θέρμανσης".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 13 October 2005 - 21:37:13 UTC