Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-09-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/9/2005
  • [02] Διαφθορά
  • [03] Λαθρεμπόριο
  • [04] Προσλήψεις στη ΔΕΗ
  • [05] Υπουργείο Άμυνας
  • [06] Υπερωρίες
  • [07] Ολυμπιακή Αεροπορία
  • [08] Βουλή
  • [09] Σχολεία
  • [10] Επιχειρήσεις
  • [11] Διατροφή
  • [12] Υπουργείο Δημόσιας Τάξης
  • [13] "Μαύρη" προπαγάνδα
  • [14] ΠΑΣΟΚ
  • [15] Ελληνοτουρκικά
  • [16] ΓΣΕΕ
  • [17] Δικαστικοί
  • [18] Δημήτρης Κοντομηνάς
  • [19] Αγροφυλακή
  • [20] Χωματερή Άνω Λιοσίων

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/9/2005

    Η νέα πτώση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας, το ενδιαφέρον των Γερμανών για την Ολυμπιακή Αεροπορία, οι αλλαγές στην αλλαγή των υπερωριών, τα αλληλοκαρφώματα στη ΝΔ για μίζες και προσλήψεις, το παρασκήνιο του λαθρεμπορίου, το μυστικό σχέδιο απόλυσης 13.000 οπλιτών και χειμώνας χωρίς θέρμανση στα σχολεία, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 4 τομές στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Νέες προσλήψεις στην Πυροσβεστική.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Οργανωμένη από το ΠΑΣΟΚ όλη η "μαύρη" προπαγάνδα. Με αφορμή τη δήλωση Ρεγκούζα.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Χαστούκι στην Τουρκία. Από την Ευρώπη για τη μη αναγνώριση της Κύπρου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Υπερωρίες: Πώς και πόσο θα πληρώνονται. Νέο τοπίο στην αγορά εργασίας από 1ης Οκτωβρίου.

    Η ΑΥΓΗ: Κύμα λουκέτων, ποταμός ανεργίας. Διαψεύδεται η καθησυχαστική εικόνα που καλλιεργεί η κυβέρνηση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έσπασε η Βούλα και τα είπε όλα για όλους. Επί 9 ώρες κατέθετε χθες στον Εισαγγελέα κ. Παν. Αθανασίου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Παγωμένα σχολεία. Οκτώ στα δέκα αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες λειτουργίας. Οι μαθητές θα κάνουν χειμώνα χωρίς θέρμανση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πράσινο φως για την Αγροφυλακή. Κατατίθεται αρχές Δεκεμβρίου το σχετικό νομοσχέδιο.

    ΕΘΝΟΣ: Απολύουν 13.000 οπλίτες 7ετούς θητείας. Στο φως απόρρητο έγγραφο του Πενταγώνου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οι κλέπτοντες οπώρας" τέλος για ύπαιθρο. Ο Πρωθυπουργός έδωσε το πράσινο φως στον Βουλγαράκη για την ίδρυση της αγροφυλακής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δίνει το σύνθημα για ένταση ο Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το σχέδιο προβλέπει προσωπικές επιθέσεις εναντίον του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι Γερμανοί έτοιμοι να πάρουν τη θέση της ΟΑ. Lufthansa και Aegean ξεκαθαρίζουν τους στόχους τους για την επόμενη μέρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γαλάζιε ποντικέ μου... Αλληλοκαρφώματα στη ΝΔ για μίζες και προσλήψεις.

    ΕΣΤΙΑ: Ευρωπαϊκό ΟΧΙ προς την Τουρκία. Η δέουσα απάντησις στις διαρκείς απειλές και τους εκβιασμούς.

    ESPRESSO: Γιατί η Τατιάνα έβγαλε τη μάνα της στην TV. Η εμφάνιση-έκπληξη της Άννας Στεφανίδου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φραγμοί για τις επιχειρήσεις. Γραφειοκρατία, διαφθορά και άδηλο κόστος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Χαστούκι" στην Τουρκία. Θέμα "αποχής" από την ΕΕ θέτει η Άγκυρα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τα ντοκουμέντα του λαθρεμπορίου. Άγριο παρασκήνιο για το γρηγορόσημο Ρεγκούζα.

    Η ΝΙΚΗ: Η λίστα της ντροπής. Πήραν επιδοτήσεις και έκαναν χιλιάδες απολύσεις.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Άνοιξαν" 28 τραπεζικούς λογαριασμούς δικαστών. "Πατώντας" στον Αντιτρομοκρατικό.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Έρευνα διατροφής με τη βούλα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ. Εισβολή πολυεθνικών στα Πανεπιστήμια.

    TRAFFIC NEWS: Το μαρτύριο του Αλβανού από τις κόρες του παπά. Του έδιναν βιάγκρα για να αποδίδει στο σεξ.

    Η ΧΩΡΑ: Προσλήψεις στη ΔΕΗ. 1.350 νέες θέσεις σε εργοστάσια και διοίκηση.

    City Press: Σοκ Ρεγκούζα στην κυβέρνηση. Η ανοχή στο "γρηγορόσημο" και στη διαφθορά προκαλεί μεγάλη υστέρηση στα φορολογικά έσοδα.

    METRO: Θρίλερ με τη χωματερή. Σε γόρδιο δεσμό εξελίσσεται το θέμα της λυματολάσπης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Έρευνα της ΓΣΕΕ: Απολύθηκαν 100.000 εργαζόμενοι. Εκατοντάδες βιομηχανίες έκλεισαν σε δύο χρόνια.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Η Θεσσαλονίκη δια χειρός Καλατράβα. Λέξη προς λέξη το σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα για την ανάπλαση της ΔΕΘ και των γύρω περιοχών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διχασμένη η Ευρώπη για Τουρκία. Ενώ πλησιάζει η 3η Οκτωβρίου και παρά τη χθεσινή αναβολή ψηφοφορίας.

    [02] Διαφθορά

    Η City Press γράφει ότι "η ανοχή στο "γρηγορόσημο" και στη διαφθορά προκαλεί μεγάλη υστέρηση στα φορολογικά έσοδα. Η διεύρυνση του ελλείμματος οδηγεί σε δημιουργική λογιστική, με τιτλοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο δισ. ευρώ. Για να λειτουργήσει η τιτλοποίηση ενεργοποιείται χουντικός νόμος, που επιβάλλει μέχρι και κατάσχεση μισθών και συντάξεων σε όσους χρωστούν στο Δημόσιο. Μεγάλη λαϊκή δυσαρέσκεια από το συνδυασμό κρατικής διαφθοράς και φοροκυνηγητού".

    Η Traffic News προσθέτει ότι "με την άμεση αντικατάσταση ακόμη ενός στελέχους της που κατηγορήθηκε για παρατυπίες και παράνομες δραστηριότητες απάντησε η Νέα Δημοκρατία σε όσους επιδιώκουν να πλήξουν την εικόνα της, δείχνοντας έτσι ότι δεν προτίθεται να αφήσει ατιμώρητη καμία πράξη, μέχρι φυσικά αυτή και να αποδειχθεί".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "χείμαρρος σκανδάλων, ρουσφετιών και παρανομιών διαψεύδει τις επαγγελίες της κυβέρνησης για σεμνότητα, ταπεινότητα και πάταξη της διαφθοράς. Μετά το "γρηγορόσημο" Ρεγκούζα, ενδοκομματικά μαχαιρώματα αποκάλυψαν ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πατρών είχε επενδύσει κομματικά χρήματα στο ΧΑ. Ακόμη, έκθεση που κρατήθηκε μυστική, αποκαλύπτει "κύκλωμα γαλάζιων ποντικών" στο τελωνείο, ενώ ο Π. Παναγιωτόπουλος καταγγέλλεται από το ΠΑΣΟΚ για παράνομες προσλήψεις στην εκλογική του περιφέρεια".

    [03] Λαθρεμπόριο

    Τα ΝΕΑ αναφέρουν ότι "έκθεση-βόμβα αποκαλύπτει ότι τελωνειακοί που είχε τοποθετήσει ο κ. Ρεγκούζας στον Πειραιά παρέβλεπαν τους ελέγχους ακόμη και σε κοντέινερ υψηλού κινδύνου για λαθρεμπόριο".

    [04] Προσλήψεις στη ΔΕΗ

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "αύξηση των θέσεων εργασίας στις παραγωγικές μονάδες και στη διοίκηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης Γ. Παλαιοκρασσάς. Ξεκινούν το επόμενο διάστημα οι προσλήψεις και θα ολοκληρωθούν μέσα στη διετία".

    [05] Υπουργείο Άμυνας

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι "μυστικό σχέδιο απόλυσης 13.000 Επαγγελματιών Οπλιτών που προσλήφθηκαν με τη διαδικασία των μορίων τη χρονική περίοδο 2002-2004 έχει καταστρώσει το ΓΕΣ με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας".

    [06] Υπερωρίες

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "αλλαγές στην αμοιβή των υπερωριών φέρνει η εφαρμογή του νέου νόμου του υπουργείου Απασχόλησης από την 1η Οκτωβρίου, με την προσαύξηση του ημερομισθίου λόγω νόμιμης υπερωριακής απασχόλησης να κυμαίνεται από 25% έως 100%. Ταυτόχρονα, αρχίζει και η ισχύς του ελαστικού ωραρίου των 6 έως 10 ωρών ημερησίως".

    [07] Ολυμπιακή Αεροπορία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε το κομμάτι της Ολυμπιακής στην αεροπορική αγορά, στο εσωτερικό μέσω της συνεργασίας μας με την Aegean Airlines και στο εξωτερικό μέσω του δικτύου της Lufthansa", δήλωσε χθες ο αντιπρόεδρός της Γιόκιμ Στάινμπαχ, ο οποίος είπε ότι δεν βλέπει "καμία διαφορά αν κλείσει η Ολυμπιακή. Ας μη φοβούνται οι Έλληνες, δεν πρόκειται να υπάρξουν επιπτώσεις στην εξυπηρέτησή τους και στον τουρισμό".

    [08] Βουλή

    Η Espresso επισημαίνει ότι "παραλίγο να ξεφύγει της ευπρέπειας η πολιτική κόντρα χθες στη Βουλή ανάμεσα στον υφυπουργό Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χάρη Καστανίδη, με αφορμή το περίφημο "γρηγορόσημο". Το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το θέμα και να εγείρει μείζον ζήτημα διαφάνειας, για το οποίο η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί".

    [09] Σχολεία

    Το ΒΗΜΑ εκτιμά ότι "χειμώνα μέσα σε παγωμένες σχολικές αίθουσες θα κάνουν χιλιάδες μαθητές. Η καθυστέρηση στην καταβολή των επιχορηγήσεων που μοιράζονται από το υπουργείο Εσωτερικών μέσω των δήμων, σε συνδυασμό με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου, απειλεί να αφήσει χωρίς θέρμανση χιλιάδες σχολεία. Η προοπτική ενός χειμώνα με παγωμένα σχολεία αποτελεί όμως μόνο την κορυφή του παγόβουνου".

    [10] Επιχειρήσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "αφανείς παράγοντες συνθλίβουν την επιχειρηματικότητα, προσθέτοντας κόστος στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Ο συντελεστής για τη φορολογία των επιχειρήσεων είναι επισήμως 32%, αλλά η πραγματική επιβάρυνση μπορεί να φθάσει έως και 56%. Ξένες εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα αδυνατούν να αντιληφθούν με ποιο τρόπο θα διαχειριστούν την επιπλέον επιβάρυνση, καθώς και τα ομολογημένα πλέον "γρηγορόσημα" που ανακύπτουν στην καθημερινότητα".

    [11] Διατροφή

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "όταν οι πολυεθνικές εταιρίες εισχωρούν μέσα σε σχολεία και πανεπιστήμια, όταν χρηματοδοτούν και παραγγέλνουν επιστημονικές έρευνες -προφανώς, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους- τότε τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα, όχι μόνο για την εκπαίδευση των παιδιών του λαού, αλλά, γενικότερα, για όλες τις εκφάνσεις της ζωής".

    [12] Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "εξπρές νομοσχέδια προωθεί το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με έγκριση του πρωθυπουργού, ώστε να υπάρξουν άμεσα προσλήψεις στην Αγροφυλακή και την Πυροσβεστική, αλλά και να γίνουν κάποιες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Αστυνομίας, της ΕΥΠ και του Πυροσβεστικού Σώματος".

    [13] "Μαύρη" προπαγάνδα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι "σε κλοιό μιας επιχείρησης "μαύρης προπαγάνδας" βρίσκεται η κυβέρνηση που δέχεται συνεχείς επιθέσεις άκρως συντονισμένες, όπως πιστοποιείται μέσα από σειρά δημοσιευμάτων αλλά και ενέργειες στελεχών του ΠΑΣΟΚ".

    [14] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "το ΠΑΣΟΚ πυροδοτεί την πολιτική ένταση και επιχειρεί -παντί τρόπω- να εισπράξει κομματικά οφέλη, από μια άνευ αρχών αντιπαράθεσή της με την κυβέρνηση".

    [15] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι "τέσσερις ημέρες προ της προκαθορισμένης ενάρξεως των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, η Τουρκία απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο. Δηλώνει θρασύτατα ότι αν οι διαπραγματεύσεις δεν γίνουν υπό τους όρους που η ίδια επιθυμεί, δεν θα προσέλθη στην έναρξη των διαπραγματεύσεων".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ ισχυρίζεται ότι "ηχηρό ήταν το "χαστούκι" που δέχθηκε η Άγκυρα λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Χθες μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση στο Στρασβούργο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάχθηκε υπέρ της αναγνώρισης της Κύπρου από την Τουρκία κατά τη διάρκεια των ενταξιακών διαδικασιών. Όμως δεν ήταν μόνο η Κύπρος, καθώς οι ευρωβουλευτές με πρόταση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος απαίτησαν από την Άγκυρα να αναγνωρίσει επίσημα τη γενοκτονία των Αρμενίων, να αποδεχθεί τον πανορθόδοξο ρόλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και να σταματήσει να καταπιέζει τις μειονότητες".

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει ότι "έντονη δυσαρέσκεια για υπό συζήτηση σημεία του διαπραγματευτικού πλαισίου Βρυξελλών-Άγκυρας εξέφρασε η τουρκική κυβέρνηση, θέτοντας θέμα μη προσέλευσης στο Λουξεμβούργο στις 3 Οκτωβρίου. Η Τουρκία όμως έχει μπει στο στόχαστρο και του Ευρωκοινοβουλίου. Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Αμπντουλάχ Γκιουλ συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον Βρετανό ομόλογό του Τζακ Στρο, ζητώντας σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να καθυστερήσει η βρετανική προεδρία τη συμφωνία επί του διαπραγματευτικού πλαισίου έως την τελευταία στιγμή ώστε να έχει η Τουρκία χρόνο να αναλύσει το περιεχόμενό της".

    [16] ΓΣΕΕ

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "τη δραματική εικόνα των λουκέτων και της ανεργίας αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ: τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έκλεισαν, μείωσαν το προσωπικό ή μετανάστευσαν 110 επιχειρήσεις βγάζοντας στην ανεργία 16.500 εργαζόμενους. Πρωταθλητές οι νομοί Φλώρινας, Κοζάνης, Έβρου, Πειραιά, ενώ το κύμα απλώνεται σε όλη τη χώρα".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "τη ζοφερή πραγματικότητα που δημιουργείται στη χώρα από τη διαρκώς αυξανόμενη εργασιακή αβεβαιότητα, αποτυπώνει η "λίστα της ντροπής" που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ, συγκεντρώνοντας από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων που είτε έκλεισαν, είτε προέβησαν σε μαζικές απολύσεις, είτε μεταφέρθηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε όμορες βαλκανικές χώρες".

    [17] Δικαστικοί

    Σύμφωνα με το ΠΟΝΤΙΚΙ "ποιά είναι τα ενδιαφέροντα στοιχεία απ' αυτό το ψάξιμο; Ότι οι συχνές επαφές Ασπρογέρακα - Λινού έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο μήνα περίπου, άρα η έρευνα έχει και νέα ψάρια, κάτι που μας κάνει να θυμηθούμε παλαιότερες διαρροές από το υπουργείο Δικαιοσύνης, από ανθρώπους που ήξεραν την πορεία των ερευνών, πριν από ένα εξάμηνο περίπου, που έλεγαν ότι τελικά ο αριθμός των υπό έρευνα δικαστικών ανέρχεται σε πολλές δεκάδες. Ότι μέχρι τώρα έχουν ανοίξει 28 λογαριασμοί, από τους οποίους σε 15 έχουν προκύψει στοιχεία τα οποία χρήζουν "περαιτέρω έρευνας".

    [18] Δημήτρης Κοντομηνάς

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "χωρίς να 'χει κλείσει μάτι όλη νύκτα, στην διάρκεια της οποίας πήρε ένα σωρό ηρεμιστικά χάπια, παρουσιάστηκε χθες στις 9 το πρωί η κυρία Βούλα Κασφίκη-Μαμώλη στον εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Αθανασίου που διενεργεί ανάκριση για τις απάτες και τις κλεψιές του απατεώνα Κοντομηνά στην Αφρική, στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την χώρα".

    [19] Αγροφυλακή

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη των αδικημένων του διαγωνισμού του 1993, στη Νέα Αγροφυλακή, με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όπως προέκυψε μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ενέκρινε τρία ακόμη νομοσχέδια και την προώθησή τους προς ψήφιση στη Βουλή".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "ο Πρωθυπουργός αρχίζει να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, αρχής γενομένης από την άλλοτε κραταιά δύναμη της υπαίθρου. την Αγροφυλακή".

    [20] Χωματερή Άνω Λιοσίων

    Η METRO υποστηρίζει ότι "σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα της χωματερής των Άνω Λιοσίων, αφού οι εργαζόμενοι στον ΧΥΤΑ συνεδρίασαν χθες και αποφάσισαν να την κρατήσουν κλειστή έως αύριο, οπότε και θα συνεδριάσουν εκ νέου, για να αποφασίσουν τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 30 September 2005 - 8:08:58 UTC