Find out about The HR-Net Group Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-09-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8/9/2005
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] Τρομοκρατία - ΕΕ
  • [04] Ευρωβαρόμετρο
  • [05] Δημήτρης Κοντομηνάς
  • [06] Αγιον Όρος
  • [07] Γιώργος Αλογοσκούφης
  • [08] Παιδεία
  • [09] Ακτοπλοΐα
  • [10] ΔΕΘ
  • [11] Αντικειμενικές αξίες ακινήτων
  • [12] Διαγραφή

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8/9/2005

    Η διαγραφή του βουλευτή Ευάγγελου Πολύζου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η νέα αντιτρομοκρατική νομοθεσία στην ΕΕ, τα ευρήματα του τελευταίου Ευρωβαρόμετρου και οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πρεμιέρα με 8 αλλαγές στα σχολεία. Μείωση μαθημάτων, περισσότερα Αρχαία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 10 μέτρα για την ακτοπλοΐα. Τα ανακοίνωσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Σαμποτάζ από το ΠΑΣΟΚ. Μετά τις "αρπαχτές" άρχισαν τις χυδαιότητες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κεραυνοί Καραμανλή. Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο βουλευτής Πιερίας Β. Πολύζος.

    Η ΑΥΓΗ: Χειρότερες μέρες περιμένουν οι Έλληνες. Ευρωβαρόμετρο: Δυσαρεστημένοι το 86%.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έφαγε την προίκα 3 κοριτσιών από την Κρήτη ο Κοντομηνάς. Του είχαν δώσει 300.000 δολάρια για να τις ασφαλίσει.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Δυσαρεστημένοι πολίτες και φοβισμένη κοινωνία. Το Ευρωβαρόμετρο αποκαλύπτει τι σκέπτονται οι Έλληνες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Διαγραφή με πολλούς αποδέκτες. Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο βουλευτής Πιερίας Ευάγγελος Πολύζος.

    ΕΘΝΟΣ: Ομερτά με εντολή Καραμανλή. Διαγράφει με συνοπτικές διαδικασίες βουλευτή που κατήγγειλε χρηματισμό γαλάζιων στελεχών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δεν έρχεται ως απλός προσκυνητής στο Περιβόλι της Παναγίας ο Ρώσος Πρόεδρος. Τον στέλνει ο Αλέξιος και... Μπροστά ο Πούτιν ευλογεί... ο "Ρασπούτιν".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πλυντήριο η Βουλή επί ΠΑΣΟΚ. Έξω από τα δόντια μίλησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μήνυμα με κόκκινη κάρτα. Ο Καραμανλής διέγραψε αστραπιαία το βουλευτή Πολύζο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Διαγραφή. Είπε "τα παίρνουν". Ο Καραμανλής έδιωξε βουλευτή του, όχι όμως τον Κοκκινούλη.

    ΕΣΤΙΑ: Κερδοσκοπία με τα ακίνητα. Οι αντικειμενικές αξίες μέσον κομματικής πολιτικής.

    ESPRESSO: Το ναυάγιο του Νίκου Χατζηνικολάου. Ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σκληρή νομοθεσία κατά τρομοκρατίας στις χώρες της ΕΕ. Σχέδιο του Λονδίνου προς τους "25". Έκθεση της Europol για την Αλ Κάιντα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στην τριετία η αναπροσαρμογή. Πολιτική κόντρα υψηλών τόνων για τα ακίνητα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και αυξήσεις και... κυνήγι μαγισσών. Θύελλα με τις αντικειμενικές.

    Η ΝΙΚΗ: Οι καταγγελίες μένουν. "Αποδιοπομπαίος τράγος" ο βουλευτής Πολύζος.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αγωνιστικός σταθμός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Λαϊκό "όχι" στην αντιλαϊκή πολιτική.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Τρίζουν" οι γαλάζιοι σε Θεσσαλονίκη - Πειραιά, δεν "παίζονται" στην Αθήνα. Δημοτικές εκλογές: Γκάλοπ της ΚΑΠΑ Research για το "Π" ακτινογραφεί πρόσωπα και πράματα στις 3 μεγάλες πόλεις.

    TRAFFIC NEWS: Εκδίδουν μαύρες καλλονές με βουντού. Ξεπληρώνουν με 50.000 ευρώ την ελευθερία τους.

    Η ΧΩΡΑ: Αποκεφαλισμός μήνυμα πειθαρχίας και σιωπής. Το παρασκήνιο της διαγραφής του βουλευτή Πολύζου.

    City Press: Ευρωβαρόμετρο: Οι μισοί Έλληνες κατά του ευρώ.

    METRO: Χορεύουν σε ρυθμούς ΔΕΘ. Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης -αντιπολίτευσης για την οικονομία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εγκλήματα σε νοσοκομεία. Άθλιες συνθήκες σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Πόλεμος" νοσοκομείων - ΕΚΑΒ. Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Άμεσης Βοήθειας κατηγορούν τα νοσηλευτικά ιδρύματα ότι δεν διαθέτουν λειτουργία ομάδας υποδοχής των ασθενοφόρων.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο κ. Ορφανός ανήγγειλε χθες ισχυρή αθλητική υποδομή για τη Θεσσαλονίκη.

    [03] Τρομοκρατία - ΕΕ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "στην τελική ευθεία για τη λήψη αυστηρών, πρωτοφανών μέτρων, προκειμένου να θωρακιστεί απέναντι στην τρομοκρατία, εισέρχεται η Ευρωπαϊκή Ένωση. Χθες, ο υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, προεδρεύουσας χώρας της ΕΕ για το τρέχον εξάμηνο Τσαρλς Κλάρκ έθεσε ενώπιον των Ευρωβουλευτών το νέο αντιτρομοκρατικό σχέδιο στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται: καταγραφή των στοιχείων των χρηστών του Διαδικτύου αλλά και του περιεχομένου των συνδιαλέξεων μεταξύ κινητών τηλεφώνων, με σκοπό τον εντοπισμό τρομοκρατών".

    [04] Ευρωβαρόμετρο

    H CITY PRESS γράφει: "τα αλλεπάλληλα κύματα ακρίβειας έφεραν τη νοσταλγία της δραχμής και τον ευρωσκεπτικισμό. Πιο αισιόδοξοι οι Έλληνες από τους άλλους Ευρωπαίους για την κατάσταση της οικονομίας και την προοπτική της. 7 στους 10 Έλληνες λένε "όχι" στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. Αρνητική και η πλειονότητα των πολιτών των άλλων χωρών - μελών. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, τα λόμπι και η προσαρμογή των ελληνικών κυβερνήσεων στις απαιτήσεις της Ουάσιγκτον περιόρισαν τον ευρωπαϊκό μας ζήλο".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "οι Έλληνες εμφανίζονται πιο απαισιόδοξοι, σε σύγκριση με άλλα πρόσφατα χρόνια, για την πορεία της οικονομίας και τηνπροσωπική οικονομική κατάστασή τους. Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, το 86% των συμπολιτών μας εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένο με την οικονομία της χώρας, , το 59% διαβλέπει επιδείνωση μέσα στο 2006 , το 84% θεωρεί ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από εκείνη στην ΕΕ και το 64% ιεραρχεί την ανεργία ως το μείζον θέμα".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για τον τρόπο που σκέπτονται οι Έλληνες είναι τα ευρήματα του τελευταίου Ευρωβαρομέτρου που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Οι Έλληνες είναι δυσαρεστημένη για την πορεία της οικονομίας, τις τιμές , την κοινωνική πρόνοια και θεωρούν υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα την ανεργία. Μέσα από τις απαντήσεις στα ερωτήματα της έρευνας αναδεικνύεται επίσης μια φοβισμένη κοινωνία που δεν έχει εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα, στο Κοινοβούλιο αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης".

    [05] Δημήτρης Κοντομηνάς

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "το 1999 ο Κρητικός Γ.Ζ. που έμεινε στο Γιοχάνεσμπουργκ πείστηκε από τους συνεργάτες του Κοντομηνά να καταθέσει τις οικονομίες του 340.000 δολάρια ο ίδιος και από 100.000 δολάρια η κάθε μία από τις 3 κόρες του για να ασφαλιστούν και να μπουν σε επενδυτικά προγράμματα, με τα οποία αφ΄ενός μεν θα ήταν...ΣΙΓΟΥΡΑ τα χρήματά τους και αφ΄ετέρου, θα αυγάτιζε το κεφάλαιο που' χαν δώσει αφού η κλεφτο-Ιντεραμέρικαν τους είχε υποσχεθεί τόκο 18%".

    [06] Αγιον Όρος

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "όλα ήταν από πέρυσι καλά σχεδιασμένα και προγραμματισμένα. Τους χάλασε τα "σχέδια" η πτώση του μοιραίου Σινούκ. Είχε έλθει το "πλήρωμα του χρόνου" για να ξυπνήσει η κοιμισμένη όρεξη των Ρώσων για καθυπόταξη της Ορθοδοξίας και για σταθερό πάτημά τους στην χερσόνησο του Άθωνα".

    [07] Γιώργος Αλογοσκούφης

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι "δεκαοκτώ μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Κώστας Καραμανλής κέρδισε τις εκλογές και η ΝΔ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας , αλλά χθες ο τσάρος της οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης αποκάλυψε ότι οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ μέσα στη Δημόσια Διοίκηση παραμένουν ισχυροί και πολλές φορές με τους ανθρώπους τους, που παραμένουν σε θέσεις - κλειδιά, "τορπιλίζουν" την κυβερνητική πολιτική. Η αποκάλυψη Αλογοσκούφη δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο νεοδημοκράτικο "στρατόπεδο" καθώς σε όλα τα υπουργικά γραφεία αποτελεί κοινό μυστικό ότι το καθεστώς ΠΑΣΟΚ "ζει και βασιλεύει".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "τα στοιχεία που έχουν "διαρρεύσει" για τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων δεν έχουν βάση, τόνισε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης, προσθέτοντας ότι δεν έχουν φθάσει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου τέτοιες προτάσεις. Ο κ. Αλογοσκούφης έκανε λόγο για "ήπια προσαρμογή" στις αυξήσεις, σε βάθος τριετίας. Όπως εκτιμούν παράγοντες της αγοράς ακινήτων, οι αυξήσεις ανά έτος θα είναι της τάξεως του 30% κατά μέσο όρο. Συνεπώς, μέχρι το 2008 εκτιμάται ότι θα έχουν προσεγγίσει τα επίπεδα των αγοραίων τιμών".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "έξω από τα δόντια, τα είπε, χθες, στο ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης για τους πράσινους κομματικούς μηχανισμούς που δρουν στον δημόσιο τομέα, αλλά και για τις αδιαφανείς συμβάσεις δημοσίων έργων που προωθούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιώντας τη Βουλή "ως πλυντήριο".

    [08] Παιδεία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι "με οκτώ βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα η αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς για περίπου 1,5 εκατομμύριο μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων".

    [09] Ακτοπλοΐα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "απελευθέρωση των ναύλων υπό συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις και για τις εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια από τον Πειραιά εκτιμώντας ότι το νέο καθεστώς θα λειτουργήσει υπέρ του επιβάτη ανακοίνωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας στο πλαίσιο του "πακέτου" 10 μέτρων για τον κλάδο της ακτοπλοΐας. Παράλληλα, όπως εξήγγειλε ο υπουργός κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, θα υπάρξει παροχή δωρεάν εισιτηρίων για τοςυ κατοίκους νησιών με πληθυσμό μικρότερο των 3.100 ατόμων, δημιουργία χώρων υποδοχής των επιβατών στα λιμάνια και σειρά μέτρων για την προστασία του ταξιδιώτη, από ταλαιπωρίες, βλάβες κ.α.".

    [10] ΔΕΘ

    Η Traffic News τονίζει ότι "τελευταίες συσκέψεις, τελευταίες πινελιές στην ομιλία, τελευταίες ετοιμασίες για τη συνέντευξη Τύπου χθες για τον πρωθυπουργό, ο οποίος αναχωρεί σήμερα το πρωί για τη Θεσσαλονίκη καθώς από αύριο αρχίζει το τριήμερο των εντυπώσεων και της ουσίας που καλείται να κερδίσει η κυβέρνηση"

    Σύμφωνα με τη METRO "με φόντο τη ΔΕΘ, κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση. Όπως εκτιμάται, οι τόνοι θα ανέβουν πολύ τα επόμενα 24ωρα, καθώς η ΔΕΘ θεωρείται κομβικό σημείο στον πόλεμο των εντυπώσεων, αλλά και της επιβολής των θέσεων που εκφράζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τον τομέα της οικονομίας".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι 'την πλατφόρμα διεκδικήσεων για το 2006 παρουσιάζει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, ανοίγοντας την αυλαία των πολύμορφων εκδηλώσεων που διοργανώνει, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Η δράση των ταξικών δυνάμεων κορυφώνεται το Σάββατο, με το συλλαλητήριο αντίστασης και διεκδίκησης που συνδιοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ, στις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πύλη του λιμανιού".

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ αναφέρει ότι "φτωχές" αναμένεται να είναι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μέχρι την τελευταία στιγμή κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για να ενισχύσουν το κυβερνητικό πακέτο, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ σημειώνει ότι "οι πατέρες της δημιουργικής λογιστικής που επί σειρά ετών στηρίχθηκαν από ποικιλόμορφα συμφέροντα και οδήγησαν τη χώρα στην τελευταία θέση στην ΕΕ σε όλους τους τομείς με χυδαίο τρόπο επιχειρούν σήμερα να σαμποτάρουν την εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ".

    [11] Αντικειμενικές αξίες ακινήτων

    Τα ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "σε κυνήγι... "πράσινων" μαγισσών στο υπουργείο Οικονομίας αποδύεται η κυβέρνηση έπειτα από τη διαρροή των εισηγήσεων για αυξήσεις-φωτιά στις αξίες των ακινήτων. Ο υπουργός Οικονομίας πάντως επιβεβαίωσε το άλμα των αντικειμενικών τιμών μέσα στην επόμενη τριετία".

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι "η ΕΣΤΙΑ είναι η μόνη εφημερίδα που έχει γράψει ότι ο προσδιορισμός των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων έχει προ πολλού παύσει να είναι αντικειμενικός. Δεν νοείται οι τιμές της εφορίας να παρουσιάζουν αποκλίσεις από τις αγοραίες τιμές, σε άλλες περιοχές κατά 5% ή 10% και σε άλλες κατά 60% ή 80%. Και όμως, σήμερα αυτό συμβαίνει".

    [12] Διαγραφή

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι "δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του" σε θέματα ηθικής τάξης και απομάκρυνε βουλευτή που έκανε αστήρικτες καταγγελίες".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός κυβέρνησης και κόμματος έστειλε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την απόφασή του να διαγράψει τον βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Πολύζο, ο οποίος προέβη στην ισοπεδωτική δήλωση πως "Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν καλοί και κακοί".

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "άμεσα αντέδρασε ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Β. Πολύζου αποφασίζοντας τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ο κ. Πολύζος κάνει λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του. Την ίδια ώρα ο αγροτοσυνδικαλιστής Θ. Κοκκινούλης αφήνει αιχμές κατά δύο υπουργών για τα πανωτόκια".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι "με μια κίνηση πυγμής, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής προχώρησε στη διαγραφή του βουλευτή Πιερίας Ε. Πολύζου από την ΚΟ της ΝΔ για δηλώσεις του περί χρηματισμού πολιτικών στελεχών από όλους τους χώρους, μετά το θέμα που είχε ανακύψει με τον αγροτοσυνδικαλιστή Θ. Κοκκινούλη".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "με μια κίνηση πολιτικού εντυπωσιασμού, ο πρωθυπουργός επιχείρησε χθες το βράδυ να διαφυλάξει την εικόνα περί "σεμνής και ταπεινής" διαχείρισης της εξουσίας, που διαβρώνεται το τελευταίο διάστημα από σωρεία καταγγελιών περί χρηματισμού στελεχών και αδιαφανών διαδικασιών που διατυπώνονται στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος. Στο πρόσωπο του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ Ευάγγ. Πολύζου βρήκε το "εξιλαστήριο θύμα" που η θυσία του, κατά τη γνώμη του, θα "συνετίσει" τους υπουργούς, τους υφυπουργούς και τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και, πρωτίστως, θα πείσει την κοινή γνώμη ότι αυτός "δεν παίζει" με θέματα ηθικής τάξεως".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "το "σαμάρι" χτύπησε ο πρωθυπουργός με τη διαγραφή του βουλευτή Πολύζου. Παρέκαμψε τις καταγγελίες του ισχυρού αγροτοσυνδικαλιστή Κοκκινούλη για χρηματισμό κρατικών στελεχών και τιμώρησε τον βουλευτή, επειδή είπε ότι και στη ΝΔ υπάρχουν άνθρωποι που χρηματίζονται. Ο διαγραφείς απάντησε ότι έτσι επιβάλλεται σιωπή στους βουλευτές. Ο κ. Κοκκινούλης επιτέθηκε στον κ. Αλογοσκούφη για τα πανωτόκια".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι "πρωθυπουργικό φίμωτρο αντί της διερεύνησης των σοβαρών καταγγελιών για χρηματισμό υπουργού που έγιναν αρχικά από τον γαλάζιο αγροτοσυνδικαλιστή Θ. Κοκκινούλη και επιχειρήθηκε να συγκαλυφθούν. Η προσπάθεια κουκουλώματος της επίμαχης υπόθεσης 'έκλεισε" με το σόου διαγραφής του βουλευτή Ευ. Πολύζου, ο οποίος προέβη σε δήλωση αφοπλιστικής ειλικρίνειας".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 8 September 2005 - 20:28:25 UTC