Visit the Foundation for Hellenic Studies (FHS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-08-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/8/2005
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Αεροπορική τραγωδία
  • [04] Προσλήψεις
  • [05] Κοντομηνάς
  • [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [07] Ακίνητα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/8/2005

    Η πτώση του μοιραίου αεροσκάφους Μπόινγκ 737 της κυπριακής εταιρίας "Helios" και ο θάνατος 121 ατόμων είναι το θέμα που κυριαρχεί στην ειδησεογραφία του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 2.232 προσλήψεις στο Δημόσιο χωρίς διαγωνισμό. Νέες θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία, δήμους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Προσπάθησε να πιλοτάρει το αεροσκάφος. Ο 25χρονος φροντιστής, που είχε εκπαιδευθεί και ως πιλότος.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ανεξήγητη η τρελή πορεία. Το μόνο σίγουρο, η άθλια κατάσταση του αεροσκάφους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ο "HELIOS" καίει κόμματα και πολιτικούς. Εμπλοκή του κυπριακού κομματικού συστήματος στην κρίση.

    Η ΑΥΓΗ: Οι ουρανοί είναι δικοί τους! Η τραγωδία με το κυπριακό "Μπόινγκ" αποκαλύπτει την ασυδοσία στον αέρα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 320 μηνύσεις για απάτη εναντίον του Κοντομηνά στο Μόναχο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα τελευταία λεπτά της πτήσης ZU- 522. Πώς ο ιπτάμενος φροντιστής Ανδρέας Προδρόμου επιχείρησε (μάταια) να προσγειώσει το κυπριακό αεροσκάφος στα Σπάτα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 3 σενάρια για τον "τρίτο " άνθρωπο. Τι διέκριναν οι πιλότοι των δύο F-16 στο πιλοτήριο του μοιραίου αεροσκάφους.

    ΕΘΝΟΣ: Μυστήριο πάνω από τα συντρίμμια. Πυκνώνει το σκοτάδι για τα αίτια της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα δημιούργησε, ως προς τα αίτια, τσουνάμι από συγκρούσεις εκδοχών και αντιεκδοχών. Άλλα λένε οι μάρτυρες και άλλα οι ειδικοί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μεγαλώνει το μυστήριο για τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας. Νέα δεδομένα μετά τις πληροφορίες-σοκ από την Κύπρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο φροντιστής επί 23 λεπτά στο πηδάλιο. Ανδρέας Προδρόμου: Ο άνθρωπος που προσπάθησε να σώσει το Μπόινγκ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα μυστήρια πτήσης και πτώσης. Τύχη βουνό είχε η Αττική: Το μοιραίο Μπόινγκ συνετρίβη σε νεκρό σημείο.

    ΕΣΤΙΑ: Σωρεία κακών συγκυριών. Τα πιθανά αίτια της αεροπορικής τραγωδίας.

    ESPRESSO: "Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου". Η εξομολόγηση του Κώστα Καραμανλή για το δίλημμα της κατάρριψης.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δραματικό ημίωρο στο πιλοτήριο. Ύστατη προσπάθεια πλοήγησης του Μπόινγκ 737 από άγνωστο - Μάρτυρες, οι χειριστές των δύο F-16.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σκοτάδι από την "Helios". Τα στοιχεία του "θρίλερ" και τα ερωτηματικά.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πάλευαν να τους σώσουν. Στο πιλοτήριο ως την τελευταία στιγμή.

    Η ΝΙΚΗ: Πληθαίνουν τα ερωτήματα. Νέα στοιχεία "φουντώνουν" τα σενάρια για την τραγωδία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Έγκλημα για περισσότερα κέρδη. Η πολιτική της "απελευθέρωσης" και των ιδιωτικοποιήσεων ηθικός αυτουργός του τραγικού δυστυχήματος.

    TRAFFIC NEWS: Οι δύο πιλότοι των F-16... είδαν στο πιλοτήριο ύποπτες κινήσεις. Γιατί κρατούν απόρρητα τα στοιχεία; Τι έγινε το δεύτερο μαύρο κουτί;

    Η ΧΩΡΑ: Τι κρύβουν. Γιατί θα μείνουν απόρρητα διάφορα στοιχεία. Πώς έκοβε επί τρεις ώρες βόλτες με τον αυτόματο πιλότο ενώ θα εκτελούσε πτήση 1,5 περίπου ώρας;

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φουντώνουν τα σενάρια. Πυκνώνει το μυστήριο για την πτήση θρίλερ.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Φθηνές κι ακριβές αεροπορικές εταιρίες στο μικροσκόπιο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Θρηνώδης Δεκαπενταύγουστος. Στη θλιβερή επέτειο της δεύτερης τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

    [03] Αεροπορική τραγωδία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "πολλά και αναπάντητα είναι τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στο εσωτερικό του μοιραίου αεροσκάφους και την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι 121 επιβαίνοντες λίγο πριν από τη συντριβή. Οι ιατροδικαστές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον 26 από τους 121 ανθρώπους που επέβαιναν στο αεροπλάνο ήταν ζωντανοί προτού αυτό πέσει στο Μαύρο Βουνό του Γραμματικού. Μεταξύ αυτών και ο συγκυβερνήτης και οι δύο αεροσυνοδοί, που εξετάσθηκαν τις τελευταίες δυο ημέρες από τους ιατροδικαστές".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "διαψεύδεται οριστικά η εκδοχή της αποσυμπίεσης στο μοιραίο αεροσκάφος. Στην αστυνομία θα καταθέσουν πιλότοι και φορείς των αρχών ασφαλείας. Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τις πραγματικές αιτίες της συντριβής".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "άλυτο μυστήριο παραμένει η αιτία της πτώσης του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας "Ήλιος" με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη λύση του γρίφου. Όπως έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα, ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου πέθανε από κακώσεις την ώρα της πτώσης, όπως και οι αεροσυνοδοί. Όλοι οι επιβαίνοντες των οποίων οι σοροί έχουν εξεταστεί μέχρι τώρα, διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανοί την ώρα της συντριβής, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως είδαν έκρηξη λίγο πριν το Μπόινγκ πέσει στον Γραμματικό. Αίτημα να καταθέσουν οι πιλότοι των δύο F-16 που προσέγγισαν το μοιραίο αεροπλάνο υπέβαλε η Εισαγγελία Αθηνών. Οι έρευνες στον τόπο της τραγωδίας συνεχίζονται. Σήμερα θα σταλεί στη Γαλλία για αποκρυφτογράφηση το ένα μαύρο κουτί που έχει βρεθεί".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι " ο θρήνος και η οδύνη φώλιασε στις καρδιές των συγγενών των θυμάτων του πολύνεκρου αεροπορικού δυστυχήματος. Τα γιατί και τα διότι της μοιραίας πτώσης δίνουν και παίρνουν και δημιούργησαν τσουνάμι από Συγκρούσεις Εκδοχών και αντιεκδοχών. Οι αυτόπτες μάρτυρες κατά την πρόσκρουση αλλά και λίγο πριν από αυτήν μιλάνε για θόρυβο ή ακριβέστερα θορυβώδη κρότο λίγο πριν πέσει στο έδαφος και διασπαρεί εις τα εξ ων συνετέθη με όλα τα μοιραία επακόλουθα".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "απορρίπτουν έμπειροι ειδικοί το σενάριο της αποσυμπίεσης ως ικανή αιτία για την πτώση του μοιραίου Μπόινγκ και ενστερνίζονται το "ντόμινο βλαβών". Στο μεταξύ ο ιατροδικαστής Φ. Κουτσάφτης δήλωσε πως η σορός μιας αεροσυνοδού βρέθηκε κοντά στη σορό του άτυχου συγκυβερνήτη γεγονός που αποτελεί δραματική επιβεβαίωση της χθεσινής αποκάλυψης του "Έθνους" για την απεγνωσμένη προσπάθεια της άτυχης Χ. Χαραλάμπους να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης του αεροπλάνου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι "στον σκοτεινό λαβύρινθο εκατοντάδων διαφορετικών εκδοχών και των ερωτημάτων που καθεμία από αυτές αφήνει αναπάντητα συνεχίζουν να κινούνται οι διερευνητές του τραγικού αεροπορικού ατυχήματος της περασμένης Κυριακής".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) εκτιμά ότι "μπορεί χθες να ήταν προγραμματισμένο να περάσουν την πύλη του νεκροταφείου στο Σχιστό ιατροδικαστές, ώστε να συνεχίζουν την εξέταση με τη μέθοδο του DNA στα 73 μη αναγνωρίσιμα πτώματα, ωστόσο κλιμάκιο ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα της Σήμανσης μαζί με Αμερικανούς αξιωματούχους και αξιωματικούς από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, έκαναν την εμφάνισή τους δίνοντας ξεχωριστή σημασία στο συμβάν!".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "νέα δεδομένα για τα πιθανά αίτια της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις εντατικές έρευνες που πραγματοποιούν οι Διωκτικές Αρχές και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "ο φροντιστής του Μπόινγκ, που είχε πτυχίο πιλότου ήταν, όπως εκτιμάται, η φιγούρα που είδαν στο πιλοτήριο οι χειριστές των F-16 να προσπαθεί ως την τελευταία στιγμή να σώσει το αεροπλάνο. Κοντά του ήταν οι αεροσυνοδοί Χάρις Χαραλάμπους και Λουΐζα Βουτέρη".

    H ESPRESSO αναφέρει ότι " για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ήταν τα 40 πιο δραματικά λεπτά της ζωής του. Αν και οι πολιτικοί καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις - πολλές φορές υπό φοβερή πίεση χρόνου- που καθορίζουν το μέλλον μιας χώρας, η απόφαση που θα έπρεπε να πάρει ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν θέμα ζωής ή θανάτου για 121 ψυχές. Μια απόφαση που αν ήταν λανθασμένη, θα βάρυνε για πάντα στη συνείδησή του. Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να την πάρει τελικά".

    H TRAFFIC NEWS προσθέτει ότι "είναι χαρακτηριστικό ότι τα ονόματα των χειριστών παραμένουν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, ενώ με συντονισμένες ενέργειες τα φώτα της δημοσιότητας έχουν παραμείνει μακριά".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "το σενάριο της σταδιακής αποσυμπίεσης κερδίζει έδαφος, καθώς η νεκροτομή των 26 σορών που έχουν αναγνωρισθεί απέδειξε ότι οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήταν ζωντανοί μέχρι τη στιγμή της συντριβής".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι "ο Ανδρέας Προδρόμου έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να σώσει το Μπόινγκ και την αγαπημένη του Χάρις Χαραλάμπους, επίσης αεροσυνοδό και μέλος του πληρώματος του μοιραίου Μπόινγκ".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "η οργή και η αγανάχτηση διαδέχονται τη βαθιά θλίψη, που προκάλεσε η συντριβή του αεροσκάφους της ιδιωτικής εταιρίας "HELIOS" καθώς ώρα με την ώρα πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον τρόπο που λειτουργούν συνολικά δεκάδες παρόμοιες εταιρίες, οι οποίες λυμαίνονται τον τομέα των αερομεταφορών. Εκείνο που δε χωράει την παραμικρή αμφισβήτηση είναι το γεγονός ότι ηθικός αυτουργός για το καινούργιο έγκλημα του κεφαλαίου, που παρέσυρε στο θάνατο τους 121 επιβάτες του αεροσκάφους, είναι η πολιτική της παράδοσης των αγορών στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και οι ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών αερομεταφορών".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "σε σωρεία κακών συγκυριών πρέπει να αποδοθή η πρωτοφανής τραγωδία με το αεροσκάφος της Κυπριακής εταιρείας Helios. Όπως επεσήμαναν ειδικοί, στα σύγχρονα αεροπλάνα υπάρχουν τέτοιες προδιαγραφές ασφαλείας και τόσο αυτοματοποιημένες διαδικασίες αν κάτι πάη στραβά, ώστε η μόνη εξήγησις της τραγωδίας είναι η βλάβη στο σύστημα συμπιέσεως να συνοδεύθηκε από σειρά κακών συγκυριών".

    ΤΟ ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "λίγα λουλούδια στη μνήμη των νεκρών εναπόθεσαν χθες οι συγγενείς τους που πήγαν στο Γραμματικό, στον τόπο της τραγωδίας. Αποκαλύπτεται εν τω μεταξύ ότι επί 23 λεπτά ο 25χρονος φροντιστής του μοιραίου Μπόινγκ Ανδρέας Προδρόμου κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες να αποτρέψει τη συντριβή του αεροσκάφους. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διαθέτει η κυβέρνηση, το αεροσκάφος πετούσε ακυβέρνητο από τις 10.25 το πρωί της Κυριακής χωρίς κανένας να μπορεί να παρέμβει στην πορεία του. Για τις προσπάθειες του φροντιστή ενημέρωνε συνεχώς τη βάση του στην Αγχίαλο ο ένας από τους χειριστές των αεροσκαφών F-16 που παρακολουθούσαν το Μπόινγκ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "τρία εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στο Γραμματικό, σκοτάδι καλύπτει τις πραγματικές αιτίες της συντριβής του Μπόινγκ 737 της κυπριακής εταιρείας Helios, που στοίχισε τη ζωή σε 121 ανθρώπους. Τα νέα στοιχεία που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας και ανατρέπουν κάποιες από τις πρώτες εκδοχές για τις συνθήκες του δυστυχήματος, αναφέρουν ότι στο πιλοτήριο παρίστατο πρόσωπο με γνώσεις πιλότου, το οποίο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των χειριστών των F-16, επιχειρούσε απεγνωσμένα έως την τελευταία στιγμή να ελέγξει την πορεία του αεροσκάφους".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ ισχυρίζεται ότι "μυστήριο καλύπτει τη τρελή πορεία του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρίας "Ήλιος", που συνετρίβη την Κυριακή στο Γραμματικό στέλνοντας στον θάνατο 121 ανθρώπους. Οι ιατροδικαστές επισημαίνουν ότι οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους ήταν ζωντανοί κατά την στιγμή της πρόσκρουσης. Έτσι καταρρίπτεται το σενάριο για αποσυμπίεση και ότι οι επιβάτες ήταν νεκροί από την έλλειψη οξυγόνου. Η τρελή πορεία και η πτώση του αεροσκάφους είναι ανεξήγητη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αεροσκάφος ήταν σε άθλια κατάσταση παρά τα όσα ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της εταιρίας "Ήλιος". Έτσι τα ερωτηματικά παραμένουν".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "πυκνό μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια της πτώσης του Boeing της κυπριακής εταιρείας Helios. Επιστολή 17 σελίδων με τα στοιχεία των Κυπριακών αρχών της μοιραίας πτήσης απέστειλε ο Κύπριος υπουργός Συγκοινωνιών, στον Έλληνα ομόλογό του Μιχάλη Λιάπη. Η επιστολή χαρακτηρίζεται άκρως απόρρητη. Νέα διάσταση στα αίτια του θανάτου ορισμένων από τους επιβάτες έδωσαν οι ιατροδικαστές, που εξετάζουν τις σορούς και οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι αρκετοί μπορεί να είχαν χάσει τις αισθήσεις τους, αλλά δεν ήταν νεκροί".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "σε σύγχρονη πειρατεία στον αέρα εξελίσσεται η δραστηριότητα δεκάδων εταιρειών "χαμηλού κόστους", που ολοένα και εξαπλώνονται στις αεροπορικές γραμμές εκμεταλλευόμενες την ιδιωτικοποίηση των εθνικών αερομεταφορέων και την απορρύθμιση των αεροπορικών συγκοινωνιών. Μια απ΄ αυτές και η εταιρεία "Ήλιος", που είναι αδιευκρίνιστο αν είναι κυπριακών ή βρετανικών συμφερόντων, στην οποία ανήκε το "Μπόινγκ 737" που έπεσε την Κυριακή στο Γραμματικό Αττικής, μετά από μια "τρελή" πορεία στον ουρανό του Αιγαίου".

    [04] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι " νέες θέσεις εργασίας που ανέρχονται στις 2.232 προκηρύχθηκαν υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ (ή και εκτός ΑΣΕΠ) και του ΟΑΕΔ. Οι νέες προκηρύξεις αφορούν θέσεις: σε 15 δημόσια νοσοκομεία της χώρας, σε δήμους και στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Δραπετσώνας Αττικής, καθώς και 299 θέσεις μερικής απασχόλησης".

    [05] Κοντομηνάς

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "320 μηνύσεις για απάτη σε βάρος του Δημήτρη Κοντομηνά και της "ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ" έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής στην Γερμανία σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας της Εισαγγελίας του Μονάχου και του γνωστού Έλληνα δικηγόρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων κ. Γιώργου Βλαχόπουλου".

    [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Δύσκολη ισορροπία. Ξεκινούν σήμερα οι διαδικασίες κατάρτισης της νέας οικονομικής πολιτικής".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επιδρομή της Εφορίας σε 10 μέτωπα φοροδιαφυγής. Εκτακτα μέτρα από το φθινόπωρο λόγω της δραματικής υστέρησης εσόδων".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Τα ακίνητα "σωσίβια" σε μια πετρελαϊκή κρίση. Ισχυρά "αντίβαρα" σε περίπτωση πτώσης των μετοχών".

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σαφάρι για φοροελέγχους σε μεγάλες επιχειρήσεις. Προσπάθεια για ανάκαμψη των δημοσίων εσόδων".

    [07] Ακίνητα

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "οι επενδύσεις σε ακίνητα αποτελούν τις "καλύτερες ασπίδες" προστασίας των νοικοκυριών σε περίπτωση νέας ανόδου των τιμών του πετρελαίου, ενώ θα αποτελέσουν "σωσίβιες λέμβους" για πολλούς επενδυτές εάν κλυδωνισθούν σοβαρά οι μετοχές".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 17 August 2005 - 22:04:20 UTC