Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-07-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/7/2005
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Εργασιακές σχέσεις
  • [04] ΕΕ-Έργα
  • [05] Πανελλαδικές εξετάσεις-Βάσεις
  • [06] Εξομοίωση φορολογίας πετρελαίου
  • [07] Κυβέρνηση-Επιχειρήσεις
  • [08] Υπόθεση Λιαντίνη
  • [09] Διεύρυνση ωραρίου καταστημάτων
  • [10] Προσλήψεις
  • [11] Πρόστιμα σε Σούπερ-Μάρκετ
  • [12] ΕΕ-Τιμές ΙΧ
  • [13] Κυβέρνηση
  • [14] ΠΑΣΟΚ
  • [15] Ίδρυμα Ωνάση
  • [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [17] Χρηματιστήριο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/7/2005

    Ο διάλογος για τις εργασιακές σχέσεις, η εξομοίωση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, οι οδηγίες της ΕΕ για τις τιμές των αυτοκινήτων και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 3.124 προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό. Νέες θέσεις σε υπουργεία, δήμους, ΕΛΓΑ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πρόστιμο 15 εκατ. ευρώ σε Σούπερ Μάρκετ! Σκληρά μέτρα κατά της αισχροκέρδειας από το υπουργείο Ανάπτυξης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η κυβέρνηση αποφάσισε να πατάξει το λαθρεμπόριο στα καύσιμα, αλλά... ακριβαίνουν τα κοινόχρηστα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Φθηναίνουν τα ΙΧ αυτοκίνητα. Καταργούνται τα τέλη ταξινόμησης και η διπλή φορολογία.

    Η ΑΥΓΗ: Τώρα κυνηγούν και τα... ισόγεια! Κυβέρνηση κατά εμπόρων-βιοτεχνών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Και άλλοι συνδικαλιστές έχουν φτιάξει πανάκριβες βίλες. Έρχεται θύελλα αποκαλύψεων για τους εργατοπατέρες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Υπερδιπλασιάζεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης! Επειδή η κυβέρνηση δεν μπορεί να συλλάβει... τους λαθρεμπόρους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βουτιά στις τιμές των ΙΧ. Σταδιακή κατάργηση φόρων ζητά η Κομισιόν.

    ΕΘΝΟΣ: Πτώση βάσεων από 100-900 μόρια. Πανελλαδικές: Αναλυτικοί πίνακες με τις αυξομειώσεις σε όλα τα τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δεν έχει όπισθεν το σαμάν του Καραμανλή. Οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν με κάθε κόστος διεμήνυσε χθες ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βαθιά μαχαιριά στον Γιώργο. Από τον εξ απορρήτων του Κ. Σημίτη - τέως υπουργό Χρήστο Βερελή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κίνδυνος να μείνουν... μακέτες 16 έργα. Ευρ. Ένωση: Χάθηκε πολύτιμος χρόνος την περίοδο ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πετροφόρος 1,3 δισ. ευρώ για θέρμανση. Βαρυχειμωνιά για τους πολίτες στο όνομα της πάταξης λαθρεμπορίου.

    ΕΣΤΙΑ: Μερική απασχόλησης: Η αναγκαία λύσης για απορρόφηση των ανέργων.

    ESPRESSO: Ο όρκος που έκρυβε για επτά χρόνια τον Λιαντίνη. Βρέθηκαν τα οστά του καθηγητή.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μεταρρυθμίσεις χωρίς υπολογισμό πολιτικού κόστους. Οδηγία Καραμανλή προς υπουργούς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Βαριές... καμπάνες στα σούπερ μάρκετ. Στα 18 εκ. ευρώ τα πρόστιμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    ΤΑ ΝΕΑ: Χαράτσι 1.000 ευρώ για κάθε οικογένεια. Απόφαση-βόμβα για το πετρέλαιο θέρμανσης.

    Η ΝΙΚΗ: Πιέζει ο Κόκκαλης. Με "ασπίδα" τους εργαζομένους της Intracom.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αγωνιστική επιφυλακή όχι στο "διάλογο"-απάτη. Αντεργατική επίθεση από την κυβέρνηση.

    TRAFFIC NEWS: "Ακατάλληλη η Αθηνά Ωνάση". Αρνούνται στη χρυσή κληρονόμο την προεδρία του ιδρύματος του παππού της. Ποιοι αντιδρούν, για ποιους λόγους, τι υποστηρίζουν.

    Η ΧΩΡΑ: Λιαντίνης: Βρέθηκαν τα οστά του. Λύθηκε το μυστήριο ύστερα από επτά χρόνια.

    City Press: Τρέχουν να προλάβουν τα χειρότερα. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την άμεση εξομοίωση της φορολογίας του πετρελαίου θέρμανσης με τη φορολογία του ντίζελ κίνησης.

    METRO: Υπό όρους διάλογος. Δυσφορία της ΓΣΕΕ για την πρόσκληση Παναγιωτόπουλου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φόρος πετρελαίου. Τα κυβερνητικά σχέδια για το πετρέλαιο θέρμανσης.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Βιομηχανική ζώνη χωρίς... νερό. Παραγωγικές μονάδες και εργαζόμενοι "στέρεψαν" από γεωτρήσεις και... υπομονή στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Ελλάδα γίνεται μεγάλος ενεργειακός κόμβος. Ο Σιούφας έκανε καλή δουλειά για την ανάπτυξη των σχεδίων ενέργειας, ενώ δήλωσε ότι δεν θα επιβαρυνθούν οι καταναλωτές από τον ειδικό φόρο πετρελαίου.

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΑΝΩ ΚΑΤΩ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Εργασιακές σχέσεις

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "στη χώρα μας οι εργαζόμενοι περιχαρακώνονται γύρω από τα δικά τους στενά συμφέροντα και παρεμποδίζουν οποιαδήποτε τομή θα εξυπηρετούσε ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες. Η ΓΣΕΕ λ.χ. με την αρνητική στάση της στο θέμα της μερικής απασχολήσεως, δεν συμβάλλει στην καταπολέμηση της ανεργίας. Προτιμά να υπάρχουν άνεργοι, παρά εργαζόμενοι έστω και με μερική απασχόληση".

    Η METRO γράφει ότι "η αντίδραση της ΓΣΕΕ στην επιστολή αυτή έδειξε ουσιαστικά ότι η κίνηση του υπουργού δεν είναι ευπρόσδεκτη από τους συνδικαλιστές, καθώς οι επικεφαλής της συνομοσπονδίας με δηλώσεις που έκαναν δεν έδειξαν διατεθειμένοι να συζητήσουν τις αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "σε ένταση ολομέτωπης επίθεσης, με αιχμή τα εργασιακά δικαιώματα προχωράει η κυβέρνηση. Η επίθεση ξετυλίγεται μέσα από το λεγόμενο "κοινωνικό διάλογο". Στρατηγική στόχευση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης, είναι η μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης μέσα από τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας και τη μείωση στην αμοιβή των υπερωριών".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "μετά τον πάταγο που προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ με το πανάκριβο ανάκτορο που ανήκει σε γνωστό συνδικαλιστή έρχεται νέα θύελλα αποκαλύψεων για τους κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες που ενώ δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, εξασφάλισαν προκλητικά προνόμια και έχουν εξελιχθεί σε επικίνδυνη νομενκλατούρα που διαπλέκεται άμεσα με τον κρατικό κορβανά, τους μηχανισμούς των κομμάτων εξουσίας και τα επιχειρηματικά συμφέροντα".

    [04] ΕΕ-Έργα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι "οι καθυστερήσεις του παρελθόντος και η ανεπάρκεια των συστημάτων διαχείρισης και ελέγχου θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την πορεία υλοποίησης τουλάχιστον 16 από τα 114 έργα που συγχρηματοδοτούνται από το Ταμείο Συνοχής. Τα έργα που βρίσκονται στο "κόκκινο" είναι προϋπολογισμού 610 εκατ. ευρώ, ενώ στο "πορτοκαλί" βρίσκονται άλλα 35 έργα ύψους 2,3 δισ. ευρώ".

    [05] Πανελλαδικές εξετάσεις-Βάσεις

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "η ανισοκατανομή των επιδόσεων στις τρεις κατευθύνσεις και στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας αποκλείει ενιαία κίνηση προς τα κάτω, αλλά διαμορφώνει αντιφατικές τάσεις. Με άλλα λόγια, ανάλογα με την κατεύθυνση και το επιστημονικό πεδίο διαμορφώνονται βάσεις εισαγωγής δύο ταχυτήτων".

    [06] Εξομοίωση φορολογίας πετρελαίου

    Η City Press υπογραμμίζει ότι "η κυβέρνηση ανακοίνωσε την άμεση εξομοίωση της φορολογίας του πετρελαίου θέρμανσης με τη φορολογία του ντίζελ κίνησης. Στόχος η πάταξη της φοροδιαφυγής για να περιοριστεί κάπως το δημοσιονομικό έλλειμμα. Δεν έχει διευκρινιστεί πώς θα αποζημιωθούν τα νοικοκυριά για τη νέα μεγάλη επιβάρυνση".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί αναμένεται ότι θα επιβαρυνθούν, έστω και προσωρινά, από την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να πατάξει τη φοροδιαφυγή στα καύσιμα με την εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "με πετρο-φόρο 1,3 δισ. ευρώ (περί τα 450 δισ. δρχ) θα επιβαρυνθούν το χειμώνα οι καταναλωτές των πόλεων και οι αγρότες από τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για ενιαιοποίηση φόρων στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, για να χτυπηθεί, όπως ανακοινώθηκε, το λαθρεμπόριο".

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "από το ερχόμενο φθινόπωρο η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι -ιδιαιτέρως δε αν συνεχισθεί η ανοδική πορεία των διεθνών τιμών. Για "λύσεις θατσερικού τύπου" μιλάει η αντιπολίτευση".

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "φωτιά στα έξοδα των νοικοκυριών για θέρμανση βάζει η κυβέρνηση, που με άλλοθι τον περιορισμό της λαθρεμπορίας αυξάνει τον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα του πετρελαίου κίνησης. Πρόκειται για χαράτσι τουλάχιστον 1000 ευρώ ανά οικογένεια".

    [07] Κυβέρνηση-Επιχειρήσεις

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "με έκδηλη αμηχανία παρακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου τα μηνύματα που αποστέλλουν δημοσίως και τις αξιώσεις που προβάλλουν ισχυροί επιχειρηματικοί όμιλοι, στον απόηχο των καταγγελιών που διατύπωσε πρόσφατα στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου".

    [08] Υπόθεση Λιαντίνη

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "εξέταση DNA έχει ζητήσει η γυναίκα του, ενώ άγνωστο παραμένει τι έχει καταθέσει η κόρη του στις Αρχές. Η Διοτίμη Λιαντίνη έφτασε στη σπηλιά και βρήκε τα οστά που ηλικιακά, σύμφωνα με τον καθηγητή Πίτσικο που τη συνόδευε, ταιριάζουν με αυτά του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη".

    Η Espresso επισημαίνει ότι "βρέθηκε ο Λιαντίνης! Ο Παναγιωταράκος, αδελφικός φίλος του εξαφανισμένου καθηγητή, τήρησε τον όρκο που του είχε δώσει και ύστερα από επτά χρόνια αποκάλυψε το μυστικό του. Ο Δημήτρης Λιαντίνης αυτοκτόνησε στον Ταΰγετο".

    [09] Διεύρυνση ωραρίου καταστημάτων

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "από τα ΄ρετιρέ΄ η κυβέρνηση πέρασε στην επίθεση κατά των ... ισογείων, των εμπόρων και των επαγγελματιών - βιοτεχνών, που σήμερα διοργανώνουν συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Οι κινητοποιήσεις έχουν στόχο τα κυβερνητικά μέτρα διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, μέτρα υπέρ των ολίγων και κατά των πολλών μικρομεσαίων".

    [10] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) τονίζει ότι "νέες θέσεις εργασίας που ανέρχονται στις 3.124, προκηρύχθηκαν υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ και του ΟΑΕΔ. Οι νέες προκηρύξεις αφορούν θέσεις: στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο υπουργείο Υγείας, στο ΕΚΑΒ, στον ΕΛΓΑ, στο Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Αθήνα), στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών καθώς και θέσεις μερικής απασχόλησης στους ΟΤΑ".

    [11] Πρόστιμα σε Σούπερ-Μάρκετ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι "αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο στη μάχη κατά της ακρίβειας είναι η κυβέρνηση. Χθες η Επιτροπή Ανταγωνισμού επέβαλε πρόστιμο 18 εκ. ευρώ στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Σούπερ Μάρκετ και στις επτά αλυσίδες που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του ΄μυστικού δείπνου΄ και κατηγορούνται για εναρμονισμένη πρακτική και αθέμιτο ανταγωνισμό".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "βαριά είναι τα πρόστιμα που επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας και σε επτά επιχειρήσεις του κλάδου, που κατηγορήθηκαν για παραβίαση της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού, καθώς ανέρχονται στα περίπου 18 εκατ. ευρώ".

    [12] ΕΕ-Τιμές ΙΧ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υπογραμμίζει ότι "την κατάργηση των τελών ταξινόμησης και κάθε είδους διπλής φορολογίας των Ι.Χ. αυτοκινήτων προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, βάζοντας φρένο στις φορολογίες πολλών ταχυτήτων που εφαρμόζουν τα κράτη μέλη και η Ελλάδα. Η Κομισιόν υπέβαλε πρόταση-οδηγία για κατάρτιση των φορολογικών εμποδίων στη μεταβίβαση αυτοκινήτων από το ένα κράτος στο άλλο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της τιμής των Ι.Χ. αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) στην Ελλάδα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "φθηνότερα αυτοκίνητα θα πωλούνται σταδιακά σε μια πενταετία στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς χθες στις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την κατάργηση των φόρων ταξινόμησης μέσα σε μία περίοδο πέντε με δέκα χρόνων".

    [13] Κυβέρνηση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "την απόφασή του να προχωρήσει στην εφαρμογή όλων των αλλαγών που έχουν κριθεί αναγκαίες, χωρίς να υπολογίσει κόστος και αντιδράσεις, ξεκαθάρισε χθες ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο οποίος ζήτησε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες και αποτελεσματικότητα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "οδηγία προς τα μέλη της κυβέρνησης να προωθήσουν τις διαρθρωτικές αλλαγές, που έχουν δρομολογηθεί, ασχέτως του μεγέθους των αντιδράσεων που συναντούν σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής με την ομιλία του στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου".

    [14] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει ότι "σε ευθεία επίθεση, αλλά και σε πλήρη αμφισβήτηση των επιλογών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, προχώρησε χθες ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη και ΄εξ΄απορρήτων΄ του τέως πρωθυπουργού, Χρήστος Βερελής".

    [15] Ίδρυμα Ωνάση

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS "αλλαγή φρουράς στο Ίδρυμα Ωνάση, με τον Στέλιο Παπαδημητρίου να αποχωρεί από τη θέση του προέδρου, χωρίς όμως να υπάρχει και η προοπτική να αναλάβει κάποια στιγμή την προεδρία η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά Ρουσέλ".

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Διάλογος εξπρές για εργασιακά. Η κυβέρνηση δρομολογεί ταχέως συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τέσσερα μέτρα-φραγμοί στα παιχνίδια με μετοχές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Πλήγμα στον "ισχυρό πυλώνα" του ασφαλιστικού συστήματος. 92% η μείωση καθαρής θέσης των ασφαλιστικών. Ανοίγει ο "χορός" εξαγορών και ανατιμήσεων ασφαλίστρων".

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Προσδοκίες επενδύσεων 3,5 δισ. ευρώ στην ενέργεια".

    [17] Χρηματιστήριο

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "τέλος στα παιχνίδια που διενεργούν οι off shore στο Χρηματιστήριο, αλλά και σε όλες τις πρακτικές που εκμεταλλεύονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εσωτερική πληροφόρηση για αποκόμιση κερδών υπόσχεται να θέσει η Κεφαλαιαγορά με τέσσερις νέες αποφάσεις της που θα ενεργοποιήσουν διατάξεις του νόμου 3340/05 για τη χειραγώγηση, ο οποίος τίθεται σε ισχύ από 11/7".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 6 July 2005 - 21:05:35 UTC