Check our bulletin board of Hellenic Job Opportunities Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-01-28

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/01/2005
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δημόσιος διάλογος - Δημοσιογράφοι
  • [04] Νέα Δημοκρατία
  • [05] Ελλαδική Εκκλησία - Σκάνδαλα
  • [06] ΚΟΜΙΣΙΟΝ
  • [07] Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
  • [08] Δικαιοσύνη-Σκάνδαλα
  • [09] Θέσεις απασχόλησης μέσω ΟΑΕΔ
  • [10] ΠΑΣΟΚ
  • [11] Ελληνική Αστυνομία
  • [12] Αγροτικό
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [14] Συνταξιοδοτικό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/01/2005

    Ο δημόσιος διάλογος για τις σχέσεις των δημοσιογράφων με το κράτος, το αγροτικό και το πρόβλημα της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 13.187 επιδοτούμενες νέες θέσεις από ΟΑΕΔ. Για ελεύθερους επαγγελματίες και ανέργους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ούτε ονόματα ούτε λίστες στη δημοσιότητα! Το πάνε για "κουκούλωμα" το σκάνδαλο με τα κρατικοδίαιτα "παπαγαλάκια";

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σεισμός στην Εκκλησία. Απίστευτες καταγγελίες σε ένορκη κατάθεση πρώην Μητροπολίτη. Ψάχνουν τώρα τον Γιοσάκη και για αρχαιοκαπηλία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: 13.187 νέες θέσεις εργασίας. Μέσα στο Φεβρουάριο οι προσλήψεις. Και πρόγραμμα επιχορήγησης 6.450 ελεύθερων επαγγελματιών.

    Η ΑΥΓΗ: Έκλεισε και το Ρίο - Αντίρριο! Πρωτοφανές συμβάν - Πιθανή αιτία κεραυνός. Επί μισή ώρα πυρκαγιά έκαιγε το καλώδιο ανάρτησης!

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έθαψαν τις λίστες των "τρωκτικών" κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΕΣΗΕΑ. Τα λεφτά που τσεπώνουν οι χιλιάδες αργόμισθοι δημοσιογράφοι φτάνουν να πληρωθούν οι επιδοτήσεις για το βαμβάκι.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κλείνουν τους δρόμους από σήμερα οι αγρότες. Αποφάσισαν τη νύχτα μπλόκα στα Τέμπη, στον Δομοκό και (ίσως) στον Αλμυρό. Η Ρηγίλλης χάνει τον έλεγχο του Κάμπου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 3.708 προσλήψεις σε Δημόσιο, δήμους, Κέντρα Εκπαίδευσης και 19.637 νέες θέσεις μέσω ΟΑΕΔ. Προγράμματα stage και επιχορηγήσεις νέων επιχειρηματιών.

    ΕΘΝΟΣ: Ενώ ο κ. Κ. Καραμανλής προεδρεύει....Εκ- Ρηξη Σουφλιά. Κατηγορεί τον Γ. Αλογοσκούφη για παραπλανητικά στοιχεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Δικαιοσύνη όπως αποκαλύπτεται κάθε μέρα νοσεί βαθύτατα και βρίσκεται στην "εντατική" το αποκούμπι του λαού. Η εξυγίανση θα σώσει το κύρος των αδέκαστων δικαστών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: 13.187 θέσεις εργασίας. Σύμφωνα με τέσσερα ειδικά προγράμματα του ΟΑΕΔ που ενέκρινε ο υπουργός Εργασίας Π. Παναγιωτόπουλος. Και προγράμματα επιχορήγησης 6.450 νέων ελεύθερων επαγγελματιών στους τομείς Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μυστή - Ριο. Κλειστή επ΄αόριστον η γέφυρα πέντε μήνες μετά τα εγκαίνιά της. Αδιευκρίνιστη η αιτία της πυρκαγιάς, που μπορεί να προκαλέσει γενικότερα προβλήματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μυστή - Ριο. Έχει σχεδιαστεί να αντέχει σε Ρίχτερ και τυφώνες. "Συμβάν χωρίς προηγούμενο" στη γέφυρα, με ερωτηματικά.

    ΕΣΤΙΑ: Ο κρατισμός καλά κρατεί. Σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομίας.

    ESPRESSO: Ο τιμοκατάλογος των ναρκωτικών στα κλαμπ. Λαυράκι έβγαλε η μεγάλη έφοδος σε κέντρο από 80 αστυνομικούς. Πώς διακινούνται. Πώς δουλεύει το κύκλωμα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανάγκη κάθαρσης στη Δικαιοσύνη. Η ηγεσία του Αρείου Πάγου ζητεί από την κυβέρνηση μέτρα ελέγχου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Καμπανάκι για οικονομία - ασφαλιστικό. Αυστηρότερα μέτρα για την ελληνική οικονομία ζητά η ΚΟΜΙΣΙΟΝ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μυστήριο για τα κενά στην ασφάλεια. 1. Αμφιβολίες για τη θεωρία του κεραυνού.2. Φόβοι για αστοχία υλικού. 3. Ερευνάται και κατασκευαστικό λάθος.

    Η ΝΙΚΗ: "Γαλάζια" στιλέτα. Ενδοκυβερνητικές κόντρες με μορφή χιονοστιβάδας. Σε ρόλο αμήχανου παρατηρητή ο Καραμανλής.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + 13: Η μεγάλη μάχη για την κάθαρση στα ΜΜΕ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αναδιανομή πίτας και στάχτη στα μάτια του λαού. Επιδίωξη της κυβέρνησης για ενημέρωση - Δημοσιογράφους.

    TRAFFIC NEWS: Κόκα και έκσταση σε κλαμπ κοσμικών. Έφοδος 80 αστυνομικών τα ξημερώματα. 11 συλλήψεις.

    Η ΧΩΡΑ: Ζεστό χρήμα σε επιχειρήσεις για 13.500 θέσεις εργασίας. Ποιοι παίρνουν την επιχορήγηση. Νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

    City Press: Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. σε νυχτερινά κέντρα. Στόχος η πάταξη της εμπορίας και της διακίνησης "ψυχαγωγικών" ναρκωτικών.

    Μetro: Κλείνουν τα Τέμπη. Με αιφνιδιαστική απόφαση των παραγωγών της Θεσσαλίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κόβουν τη χώρα στα δύο. Αγρότες: Από τις 10 το πρωί μπλόκο στα Τέμπη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Γεμάτη ράντζα και η Θεσσαλονίκη.

    [03] Δημόσιος διάλογος - Δημοσιογράφοι

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "η εντεινόμενη κακοποίηση του δικαιώματος στην ενημέρωση πάει μαζί με τη χειροτέρευση των συνθηκών αμοιβής και εργασίας για τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, την επιχείρηση χειραγώγησής τους , από την πολιτική και οικονομική εξουσία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) προσθέτει ότι "αντί δηλαδή κατά τη χθεσινή συνάντηση κομμάτων και φορέων στο Ζάππειο για το καυτό πρόβλημα ν΄αρχίσουν με την αποκάλυψη των ονομάτων αυτών των λαμόγιων της Δημοσιογραφίας, περί πολλά και άλλα ετύρβαζαν, Και μετέθεταν το μεγάλο πρόβλημα στις ελληνικές καλένδες!".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "σε διάψευση των φημών περί ύπαρξης μυστικών κονδυλίων από τα οποία χρηματοδοτούνται δημοσιογράφοι, προχώρησε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος, στην πρώτη δημόσια συζήτηση για τις σχέσεις Κράτους - ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "οι δημοσιογράφοι "τρωκτικά" του δημόσιου χρήματος, θα μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις αργοσχολίες, τους, τις οποίες πληρώνουν οι φορολογούμενοι για να μπορεί να συντηρείται η σχέση διαπλοκής ανάμεσα στους υποτιθέμενους ελεγκτές της εξουσίας που είναι οι εκπρόσωποι του Τύπου και την κυβέρνηση. Όσοι πίστεψαν ότι το απόστημα θα μπορούσε να σπάσει, απατήθηκαν οικτρά μετά το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης του Θόδωρου Ρουσόπουλου με τους εκπροσώπους των κομμάτων και της ΕΣΗΕΑ".

    [04] Νέα Δημοκρατία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "εν κενώ" κεντρικού πολιτικού σχεδιασμού και συντονισμού της κυβέρνησης εξερράγη χθες η βραδυφλεγής βόμβα Σουφλιά. Πληθαίνουν οι υπουργικοί εμφύλιοι. Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί...".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "αλλεπάλληλα κρούσματα πολιτικής ανομοιογένειας και ηχηρών διαφωνιών που υποδηλώνουν την κάλυψη του ελλείμματος κεντρικού σχεδιασμού από προσωπικές στρατηγικές, εκδηλώνονται στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος υπό το αμήχανο βλέμμα του πρωθυπουργού".

    [05] Ελλαδική Εκκλησία - Σκάνδαλα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "φωτιά" στους κόλπους της Εκκλησίας, βάζουν οι νέες αποκαλύψεις που φέρουν δύο κληρικούς να εμπλέκονται σε σκάνδαλο διακίνησης ναρκωτικών".

    H TRAFFIC NEWS προσθέτει ότι "νέο έγγραφο βάζει "φωτιά" στο εσωτερικό της Ελλαδικής Εκκλησίας. Σύμφωνα με ένορκη βεβαίωση του πρώην μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Κωνσταντίνου που ήρθε στο φως της δημοσιότητα τον Ιανουαρίου το 2003 δύο κληρικοί είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων ως ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ "φωτιές βάζει η ένορκη κατάθεση του Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλιώτιδος κ. Κωνσταντίνου γι το βίο και την πολιτεία κορυφαίων εκκλησιαστικών ανδρών".

    [06] ΚΟΜΙΣΙΟΝ

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "τη λήψη επιπλέον μέτρων για δημοσιονομικά, παραγωγικότητα και ανεργία ζητά από την Ελλάδα η Κομισιόν στην έκθεσή της για τα αποτελέσματα της εφαρμογής των βασικών κατευθυντηρίων γραμμών οικονομικής πολιτικής 2003-1005".

    [07] Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "η καθυστερημένη ανακοίνωση της γαλλοελληνικής κοινοπραξίας "Γέφυρα" δημιουργεί θολές εντυπώσεις για τη σοβαρότητα του προβλήματος και για τις ενδεχόμενες ευθύνες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι "ένα συμβάν "χωρίς προηγούμενο" έθεσε από χθες και για αρκετές ημέρες εκτός λειτουργίας τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Ένα καλώδιο της κρεμαστής γέφυρας προς τη μεριά του Ρίου αχρηστεύτηκε. Το πιο πολύπλοκο έργο της χώρας, που συγκαταλαλέγεται στις 10 σπουδαιότερες γέφυρες του κόσμου και είχε σχεδιαστεί να αντέχει σε πολλά Ρίχτερ και τυφώνες, λύγισε από μια φωτιά μισής ώρας".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς η αποκοπή καλωδίου στήριξης του καταστρώματος στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου που δημιουργεί ερωτηματικά για κενά στην ασφάλειά της".

    [08] Δικαιοσύνη-Σκάνδαλα

    Η Espresso υποστηρίζει ότι "γραφείο εσωτερικών υποθέσεων στο χώρο της Δικαιοσύνης, "α λα αστυνομία" προτείνει προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Γ. Κάπος, την αφαίρεση δικογραφιών από ανακριτές που τις καθυστερούν πάνω από οχτάμηνο και την παραπομπή τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς και αλλαγή στο τωρινό σύστημα αυτοδιοίκησης των δικαστηρίων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "οι ακέραιοι και αδέκαστοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης παρακολουθούν με αγωνία και οργή όσα κάθε μέρα αποκαλύπτονται εις βάρος συναδέλφων τους που δεν τήρησαν τον όρκο τους και δεν τίμησαν την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιέβαλε η Πολιτεία. Ζητούν την άμεση εξυγίανση του χώρου - θεσμού γιατί νοσεί βαθύτατα και βρίσκεται στην "εντατική" ο Πυλώνας που είναι το αποκούμπι του Λαού".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "μετά το σάλο για τα κρούσματα διαφθοράς στη Δικαιοσύνη και την κατακραυγή για τους επίορκους δικαστές, κυβέρνηση και δικαστική ηγεσία αισθάνονται άμεση την ανάγκη μέτρων, για να αποκατασταθεί το δικαστικό κύρος".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "η απαίτησις για γενική εξυγίανση καλύπτει την αποτελεσματική αντιμετώπιση της διαπλοκής επιχειρηματιών - πολιτικών και περνώντας από την αποκατάσταση του κύρους κρισίμων θεσμών, επεκτείνεται στην εύρυθμη λειτουργία του δημοσίου τομέα, χωρίς φακελάκια και λαδώματα. Πρέπει η Κυβέρνησις να βρη και να εφαρμόση αποτελεσματικό τρόπο παρεμβάσεως. Το αυστηρό νομικό πλαίσιο και οι ανάλογες κυρώσεις είναι η πρώτη ενέργεια".

    [09] Θέσεις απασχόλησης μέσω ΟΑΕΔ

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "σε εφαρμογή τίθενται οι δράσεις του προγράμματος Stage, μετά τη χθεσινή έγκριση από τον Π. Παναγιωτόπουλο. Οι επιχειρήσεις θα επιδοτούνται προκειμένου να προσλάβουν ανέργους με προοπτική τη μόνιμη απασχόλησή τους".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά ότι "προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης για 13.187 ανέργους, μεταξύ των οποίων γυναίκες, πτυχιούχοι ΑΕΙ και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ. Οι προσλήψεις θα γίνουν το Φεβρουάριο".

    [10] ΠΑΣΟΚ

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 επισημαίνει ότι "υπόγεια σύγκρουση για τη νομή των αξιωμάτων στην αυλή της Χαριλάου Τρικούπη έχει ξεσπάσει στο στενό και ευρύτερο κύκλο των συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου εν όψει του προσεχούς συνεδρίου".

    [11] Ελληνική Αστυνομία

    Η City Press ισχυρίζεται ότι "η Ελληνική Αστυνομία εμφανίζεται καλά οργανωμένη και αποφασισμένη. Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η διακίνηση ναρκωτικών μέσω νυχτερινών κέντρων. Κατά ορισμένες εκτιμήσεις, έχει ξεσπάσει και "πόλεμος" μεταξύ ιδιοκτητών για τον έλεγχο συγκεκριμένων περιοχών".

    [12] Αγροτικό

    Η METRO υπογραμμίζει ότι "θα κόψουν με τα τρακτέρ τους στα δύο την Ελλάδα από τις 10 σήμερα το πρωί έως τις 10 το πρωί του Σαββάτου. Με την απόφασή τους αυτή, οι βαμβακοπαραγωγοί επιχειρούν να πιέσουν τα πράγματα, ώστε να γίνει δεκτό το αίτημά τους για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αίτημα το οποίο μέχρι χθες απέρριπτε η κυβέρνηση, παραπέμποντας τους παραγωγούς για διάλογο με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι "η εξέλιξη αυτή έρχεται ύστερα από την αποτυχία των επαφών των αγροτοσυνδικαλιστών με το υπουργείο Γεωργίας, που αρνείται να υποχωρήσει. Η κυβέρνηση πλέον βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα: νέος κύκλος διαλόγου στον οποίο θα πρέπει να εγκαταλείψει την αδιαλλαξία ή επιχείρηση βίαιης αντιμετώπισης των αγροτών, επιλογή που θα έχει σοβαρό πολιτικό κόστος".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "οι αγρότες της Θεσσαλίας κλείνουν από σήμερα τους δρόμους, κόβοντας την Ελλάδα στα δύο. Αργά το βράδυ ύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία από σήμερα στις 10 το πρωί, στα Τέμπη, στον Δομοκό και πιθανόν στον Αλμυρό. Οι παραγωγοί αγνόησαν την εντολή της Ρηγίλλης που μετέφεραν οι γαλάζιοι αγροτοσυνδικαλιστές να αποσύρουν τα τρακτέρ προτού φθάσει στη Θεσσαλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "με πέντε μπλόκα σε παλιά και νέα εθνική οδό οι αγρότες κόβουν την Ελλάδα στα δύο. Κλείνουν: Τέμπη, Βελεστίνο, Κιλελέρ, Μ. Μοναστήρι, Φάρσαλα".

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Η Ε.Ε. συνιστά τη λήψη μέτρων για το συνταξιοδοτικό και επισημαίνει Ανεπάρκεια εισφορών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Σήμα κινδύνου από Ε.Ε. για ανεργία - ασφαλιστικό. Απογραφή αποτυχίας από την Κομισιόν για την κυβερνητική πολιτική".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Πάγκαλος εναντίον όλων! Η αποκαλυπτική συνέντευξη του πρώην υπουργού στο "Κέρδος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Ε.Ε.: Πάρτε μέτρα για ασφαλιστικό, μισθούς. Σκληρές προτάσεις της Κομισιόν για την οικονομία".

    [14] Συνταξιοδοτικό

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "σοβαρό πρόβλημα, το οποίο απειλεί τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων και απαιτεί άμεση και ριζική λύση, χαρακτηρίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το συνταξιοδοτικό ζήτημα στην Ελλάδα. Η Κομισιόν επισημαίνει παράλληλα ότι με το σημερινό σύστημα ένας μεγάλος αριθμός πολιτών περιορίζεται στην κατώτατη σύνταξη και συνιστά, μεταξύ άλλων, την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 28 January 2005 - 23:00:42 UTC