Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-12-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/12/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Υποψηφιότητα Παπούλια
  • [04] Τουρκία - ΕΕ
  • [05] ΠΑΣΟΚ
  • [06] Κυβέρνηση
  • [07] Τράπεζες-Ασφαλιστικό
  • [08] Συνασπισμός
  • [09] Προσλήψεις
  • [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/12/2004
  • [11] Οικονομία-Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/12/2004

    Ο απόηχος από την πρόταση του πρωθυπουργού για τον Κάρολο Παπούλια για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και η "επόμενη μέρα" για την κυβέρνηση, καθώς και οι σχέσεις Τουρκίας - ΕΕ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):60.000 νέες θέσεις στο Δημόσιο χωρίς διαγωνισμό. Σε υπουργεία, ΟΤΑ, ΔΕΗ, Νοσοκομεία, Εκπαίδευση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Και τώρα "βουτιά" στα προβλήματα της καθημερινότητας. Έθεσε τέρμα στην προεδρολογία ο Κ. Καραμανλής.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οκταετία ΝΔ φοβούνται τώρα στο ΠΑΣΟΚ. Η υποψηφιότητα Παπούλια προκαλεί ανασφάλεια στη Χαριλάου Τρικούπη.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ:Εθνική πανστρατιά για 450 θέσεις! 112.000 οι υποψήφιοι στο διαγωνισμού του Σαββάτου.

    Η ΑΥΓΗ:Άνοιγμα στην κοινωνία και τον κόσμο της αριστεράς. Με 58,5% εξελέγη πρόεδρος ο Αλέκος Αλαβάνος.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Επέλαση Καραμανλή στους κεντρώους. Με την εκλογή του Κ. Παπούλια μπαίνει ταφόπλακα στο αμαρτωλό παρελθόν.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Τα επόμενα βήματα Καραμανλή-Παπανδρέου. Η επιλογή του κ. Παπούλια απέτρεψε τις πρόωρες εκλογές.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Ακίνητα: Ευκαιρίες σε καλές περιοχές. Χρηστικός οδηγός για την αγορά κατοικίας.

    ΕΘΝΟΣ:Παζάρια με μπλόφες, πιέσεις και εκβιασμούς. Ευρώπη-Τουρκία: Σκληραίνει εκατέρωθεν η μάχη για το ευρωδιαβατήριο της Άγκυρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Ψυχρός και προκλητικός δηλώνει: "ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ποτέ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ" και αποκαλύπτει ότι θα γράψει βιβλίο για τους νέους, αλλά Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη τους Παπαχρόνηδες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Το μεγάλο στοίχημα τραπεζιτών-τραπεζοϋπαλλήλων. Στήθηκαν γέφυρες για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Νέα εποχή μετά την υπέρβαση Καραμανλή. Υπόκλιση και από τα 2 μεγάλα κόμματα στην επιλογή Παπούλια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Λύση για δύο. Γιατί Καραμανλής- Γιώργος συμφώνησαν σε Κάρολο, τον συναινετικό.

    ΕΣΤΙΑ:Ανοικτό παραμένει το σενάριο εκλογών. Για εθνικό θέμα, μετά την ανάδειξη του νέου Προέδρου.

    ESPRESSO:Τα κυκλώματα του ντόπινγκ με απειλούν! Έκκληση στην Εισαγγελία: "Προστατέψτε με και θα τα αποκαλύψω όλα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Αλλαγή σελίδας από Καραμανλή. Η επιλογή Παπούλια ανοίγει δρόμους συναίνεσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε μείζονα θέματα.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Ευρύτατη αποδοχή στην υποψηφιότητα Παπούλια. "Ναι" από στελέχη ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

    ΤΑ ΝΕΑ:Συναίνεση με ....ημερομηνία λήξης. ΠΑΣΟΚ: Συμφωνία μόνο για τον Πρόεδρο.

    Η ΝΙΚΗ:Καθολική αποδοχή . Ο φόβος των εκλογών έφερε συναίνεση. Γκάλοπ: 80-85% υπέρ Παπούλια . Νέα περίοδος χάριτος για Καραμανλή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Χέρι-χέρι Έλληνες και Τούρκοι εργαζόμενοι. ΟΧΙ στην Ευρώπη των μονοπωλίων.

    TRAFFIC NEWS: Σατανιστές πίσω από το έγκλημα με το ακέφαλο πτώμα. Σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές.

    Η ΧΩΡΑ:Δικαιώνονται αυτοί που πούλησαν τον Εθνάρχη. Δυστυχώς, η κυβέρνηση, αντί να συγκρούεται με το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, συναινεί διαρκώς.

    City Press: Ανοίγει ο δρόμος για ανασχηματισμό. Τα γκάλοπ που έδειχναν δυσαρέσκεια με την κυβερνητική πολιτική έκαναν τον Καραμανλή να επενδύσει στον Κάρολο Παπούλια και στη συναίνεση.

    Μetro:Η κοινωνία λέει "ναι". Αγκαλιάζουν οι πολίτες την υποψηφιότητα του Κάρολου Παπούλια.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δάσκαλοι: STOP στις προσλήψεις. Ελάχιστες οι κενές θέσεις για νέους πτυχιούχους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νέα πολιτική πραγματικότητα φέρνει η πρωτοβουλία Καραμανλή. Μετά την επιλογή Παπούλια.

    [03] Υποψηφιότητα Παπούλια

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού ο Κ. Καραμανλής. Με την κίνηση υπέρβασης εδραιώνει την εικόνα του πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων και θέτει τις βάσεις για την παγίωση της παρουσίας της ΝΔ στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου, ως τις παρυφές της Κεντροαριστεράς".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι " νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό δημιούργησε η απόφαση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να υποδείξει την υποψηφιότητα Παπούλια για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως η Μαρία Δαμανάκη διακρίνουν προοπτική οκταετίας για τη ΝΔ και εκφράζουν τους φόβους τους, ενώ άλλα στελέχη όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος ομολογούν ανοικτά ότι είναι πλέον πιθανός ο πολιτικός διεμβολισμός του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι " η γενική αποδοχή που απολαμβάνει ο Κάρολος Παπούλιας για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον πολιτικό κόσμο αλλά και από τους πολίτες, που σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση ξεπερνά το 80% αποδεικνύει πως η επιλογή του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ από τον Κώστα ΚΑραμανλής ήταν η σωστή κίνηση με ένα πρόσωπο που διασφαλίζει το κύρος του θεσμού".

    Το metro υποστηρίζει ότι "σύμφωνα μάλιστα με τις έρευνες, υπέρ της συναινετικής αυτής πρότασης τάχθηκαν σε ποσοστά άνω του 80% τόσο οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, ενώ εντυπωσιακά υψηλή ήταν και η θετική ανταπόκριση των ψηφοφόρων του ΚΚΕ και του Συνασπισμού, παρά το γεγονός ότι τα δύο κόμματα επισήμως μίλησαν για "παιχνίδια" των δύο μεγάλων".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ , "η ευφυέστατη κίνηση του Κώστα Καραμανλής να υποδείξει τον Κάρολο Παπούλια για διάδοχο του Κωστή Στεφανόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, αποτελεί το σοβαρό πλήγμα στην καρδιά του ΠΑΣΟΚ, αφού το διεμβολίζει στην Αχίλλειο πτέρνα του, στην πατριωτική και παραδοσιακά Παπανδρεϊκή πτέρυγά του".

    Ο ΛΟΓΟΣ στο πρωτοσέλιδο σχόλιό του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "με την κίνηση αυτή, προσφέρει ένα "ευχάριστο μούδιασμα" στην αντιπολίτευση η οποία απευχόταν τις εκλογές. Παράλληλα όμως τις αφαιρεί την επιχειρηματολογία της καθώς δείχνει στην πράξη πλέον ότι επιθυμεί την συναίνεση".

    H TRAFFIC NEWS εκτιμά ότι "αναβρασμός επικρατεί στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την πρόταση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος κατέληξε στην επιλογή του προσώπου του Κάρολου Παπούλια".

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "οργή, αγανάκτηση και έντονη δυσφορία προκαλεί στη βάση της φιλελεύθερης παράταξης η απόφαση για στήριξη ενός ενεργού μέλους του ΠΑΣΟΚ, του Κάρολου Παπούλια. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επί σειράν ετών στενότατος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου συμμετείχε σε εκείνη την ομάδα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που "πούλησαν" μέσα σε μια νύχτα τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "συναίνεση μόνο για την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας προσφέρει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Εκτιμά ότι η σκανδαλολογία και η προσπάθεια πολιτικής ομηρίας του θα συνεχιστούν και ετοιμάζεται να αντιδράσει πολύ έντονα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο δικό της σχόλιο υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι "η επιλογή του Κάρολου Παπούλια δεν σηματοδοτεί στροφή της ΝΔ προς τα αριστερά, όπως και το ΠΑΣΟΚ δεν εστράφη προς τα δεξιά όταν αποδέχθηκε ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κων. Στεφανόπουλο. Δεν αλλάζει, επομένως, τίποτε, πέραν τη αποφυγής πρόωρων εκλογών, με τη συναινετική επιλογή του Κάρολου Παπούλια, για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας. Πρέπει ακόμη να επισημανθεί για να διαλυθεί και μια άλλη σύγχυση που σκόπιμα προκαλεί η κυβέρνηση ότι η συναίνεση αφορά μόνο την εκλογή Προέδρου και δεν καλύπτει άλλα θέματα πολιτικής".

    [04] Τουρκία - ΕΕ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "την ισλαμική τρομοκρατία επιστρατεύει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως επιχείρημα υπέρ της ένταξης της χώρας του στην ΕΕ σε συνέντευξή του στους "Times" του Λονδίνου. "Αν δεν μας δεχτείτε" απειλεί εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Ερντογάν τους Ευρωπαίους , "αν η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμείνει κλειστή χριστιανική λέσχη" ο κόσμος ολόκληρος θα υποστεί τις συνέπειες μιας θρησκευτικής σύγκρουσης μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "χωρίς καμία αλλαγή στις παραγράφους που αναφέρονται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στο Κυπριακό, παρουσίασε χθες η Ολλανδική Προεδρία το τέταρτο σχέδιο του τελικού κειμένου των συμπερασμάτων που προσανατολίζεται να καταθέσει στη Σύνοδο Κορυφής"'.

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "στην αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία-ως προαπαιτούμενο για να λάβει η Τουρκία ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ- φαίνεται να επιμένει ο πολιτικός κόσμος στις ελεύθερες περιοχές της νήσου. ΣΤις περισσότερες των δηλώσεων δε γίνεται επίκληση του "βέτο" ωστόσο υποστηρίζουν την εκπλήρωση κάποιων (αυτονόητων) όρων από την Άγκυρα τουλάχιστον για την ώρα".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "σκληραίνει η διπλωματική μάχη εν όψει της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας. Ένα παζάρι με μπλόφες, πιέσεις και εκβιασμούς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η κυβέρνηση ξυπνά από τον λήθαργο την ύστατη ώρα και ενισχύει την προσπάθεια της Κύπρου".

    [05] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "μία εβδομάδα αργότερα θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που είχε προγραμματισθεί για τις 20 Ιανουαρίου 2005. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 27-29 Ιανουαρίου".

    [06] Κυβέρνηση

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "διαπράττουν μέγα λάθος όσοι θεωρούν ότι με την συναινετική εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας κλείνει οριστικώς το σενάριο διενεργείας προώρων εκλογών. Αντίθετα, η επιλογή του κ. Κάρολου Παπούλια για το αξίωμα του Προέδρου μάλλον διευκολύνει τον κ. Καραμανλή να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για εθνικό θέμα, την στιγμή που εκείνος θα κρήνη κατάλληλη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "μετά την παράκαμψη και του κορυφαίου "εθνικού σκοπέλου" αυτή την εβδομάδα στις Βρυξέλλες με την αντιμετώπιση των συνεπειών της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων ΕΕ-Τουρκίας στα ελληνοτουρκικά και για το Κυπριακό, θα μπορεί να μιλήσει κανείς για το τέρμα της εποχής της μεταβατικής ρευστότητας και την έναρξη της νέας περιόδου διακυβέρνησης σε έδαφος που διαμόρφωσε η ίδια η Νέα Δημοκρατία σε μεγάλο βαθμό".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού αποσυμπίεσε το πολιτικό σύστημα, δημιουργώντας το κατάλληλο πολιτικό περιβάλλον για την εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος στην οικονομία και την αναδόμηση της κρατικής διοίκησης και της κυβέρνησης, καθώς και για την αναζήτηση συναινέσεων και συμπράξεων σε ζέοντα ζητήματα, όπως η παιδεία, η υγεία και η εξωτερική πολιτική".

    Η Espresso ισχυρίζεται ότι "ο "γόρδιος δεσμός" της εκλογής Προέδρου λύθηκε μετά την αιφνιδιαστική κίνηση-ματ του Κώστα Καραμανλή, ο Κάρολος Παπούλιας ετοιμάζεται να διαδεχτεί τον Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο στην Ηρώδου του Αττικού, αλλά τα δύσκολα αρχίζουν ουσιαστικά τώρα για την κυβέρνηση, αφού αρκετά μέτωπα είναι... ορθάνοιχτα και τα προβλήματα δεν λύνονται με μαγικές πολιτικές κινήσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υπογραμμίζει ότι "την αντιμετώπιση της καθημερινότητας θέτει ως βασική προτεραιότητα ο πρωθυπουργός μετά το κλείσιμο της υπόθεσης της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατία. Η αποδοχή που είχε η πρότασή του από το σύνολο των στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων αλλά και από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών επιτρέπει την αλλαγή σελίδας και την ενεργοποίηση της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση μιας σειράς σοβαρών προβλημάτων".

    Η City Press τονίζει ότι "ενισχυμένος ο Καραμανλής, σχεδιάζει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τον ανασχηματισμό. Στόχος του ένα λιγότερο δύσκαμπτο και περισσότερο αποτελεσματικό κυβερνητικό σχήμα. Ο ανασχηματισμός τοποθετείται στη διάρκεια του επόμενου τετραμήνου, δεν αποκλείεται όμως νέα, άμεση, αιφνιδιαστική κίνηση του πρωθυπουργού".

    [07] Τράπεζες-Ασφαλιστικό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "πεδίο προσέγγισης ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές τους θα επιχειρήσουν σήμερα οι τράπεζες με το προεδρείο της ΟΤΟΕ, στην προγραμματισμένη και ιδιαίτερα κρίσιμη συνάντησή τους με κυρίαρχο θέμα της ατζέντας το Ασφαλιστικό και ειδικότερα, την "πρόταση Σάλλα".

    [08] Συνασπισμός

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "σε κλίμα ενότητας, με αποφασιστικότητα, το 40 Συνέδριο του ΣΥΝ εξέλεξε τον Αλέκο Αλαβάνο πρόεδρο του κόμματος με καθαρή πλειοψηφία 58,5% και νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, στην οποία πλειοψηφεί το Αριστερό Ρεύμα. Γύρισε τη νέα σελίδα του ΣΥΝ στέλνοντας μήνυμα ανοίγματος στην κοινωνία, τους αγώνες και τον κόσμο της αριστεράς. Πρώτη προτεραιότητα του νέου προέδρου είναι η ανασυγκρότηση του κόμματος".

    [09] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημειώνει ότι "εκατόν δώδεκα χιλιάδες υποψήφιοι θα διαγωνισθούν το Σάββατο για την κατάληψη 450 θέσεων στην Εθνική Τράπεζα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διαγωνισμό στην ιστορία των εξετάσεων του ΑΣΕΠ".

    [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/12/2004

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Απεγκλωβισμός της οικονομίας. Η συναίνεση Καραμανλή-Παπανδρέου για τον Κ. Παπούλια απομάκρυνε τις εκλογές".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η... εκτέλεση του προϋπολογισμού. Έλλειμμα 5,9% στον πρώτο χρόνο διαχείρισης της οικονομίας από τη ΝΔ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Τον Μάρτιο λήγει η περίοδος χάριτος". Αποκλειστική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εορτοδάνεια 500 εκατ. ευρώ φέτος στα νοικοκυριά. Σε σύγκριση με χορηγήσεις 350 εκατ. ευρώ πέρυσι την ίδια εποχή".

    [11] Οικονομία-Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Η συναίνεση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το γεγονός οτι αποφεύχθηκαν οι πρόωρες εκλογές ανακουφίζουν το πολιτικό σύστημα και απελευθερώνουν την οικονομία, δημιουργώντας συνθήκες για ταχύτερους ρυθμούς στην υλοποίηση της οικονομικής πολιτικής".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 14 December 2004 - 22:08:13 UTC