Browse through our Interesting Nodes on Transportation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-04-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/04/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό-Συναντήσεις Παπαδόπουλου
  • [04] Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [05] Προσλήψεις
  • [06] Ακίνητα εκτός σχεδίου
  • [07] Οικονομία
  • [08] Ρυθμίσεις για συνταξιοδότηση
  • [09] Εξοπλιστικά προγράμματα- έρευνα
  • [10] Δικαιοσύνη
  • [11] Ολυμπιακοί Αγώνες - Κυκλοφοριακά μέτρα
  • [12] Πάτρα-Σεισμός
  • [13] Δημοσίευμα-Καταγγελία
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Οικονομία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/04/2004

    Οι συνομιλίες που είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και οι σχέσεις ελληνικής εκκλησίας - Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οταν η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή...

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η ΝΔ στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία! Απίστευτο! Η ΠΑΣΚΕ καταγγέλλει το ...πράσινο κομματικό κράτος!

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χαρίζονται ένσημα. Το ΙΚΑ διευκολύνει τη συνταξιοδότηση με ελαστικά κριτήρια.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Αδειες 2004. Ποιοι (δεν) θα πάνε διακοπές. Τι θα συμβεί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    Η ΑΥΓΗ: Οδυνηρός συμβιβασμός χθες στις Βρυξέλλες. Αθήνα και Λευκωσία μιλούν για ''θετική εξέλιξη''!

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ιδού και η 2η βίλα της ιδιαιτέρας του Σημίτη. Αληθινό ''νεοκλασικό''...βλάχικο ανάκτορο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ολυμπιακός λαβύρινθος η Αθήνα το καλοκαίρι. Οι απαγορεύσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πεπλανημένες αποφάσεις. Ποιοι επηρεάζουν την ελληνική Δικαιοσύνη;

    ΕΘΝΟΣ: Βάζουν στο συρτάρι 13.500 προσλήψεις. Δημόσιο: Στον αέρα ο θεσμός της μερικής απασχόλησης. Στο καλάθι αχρήστων 50.000 αιτήσεις ανέργων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μαζί στις...χαρές και τα βάσανα μιας πονεμένης ιστορίας! Αμετάθετος στόχος για την ελληνική εξωτερική πολιτική η επανένωση της Κύπρου, δηλώνει ο Κ. Καραμανλής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οι απαγορευμένοι δρόμοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών για τις μετακινήσεις τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η ζωή μας τις ημέρες των Ολυμπιακών. Αποκλειστικό: Η εγκύκλιος του υπ. Εσωτερικών για τους δημ. υπαλλήλους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οι αγώνες οδηγών και πεζών. 2004 Σχεδιαγράμματα-χάρτες για τη ζωή στην Αθήνα.

    ΕΣΤΙΑ: Σε κίνδυνο η οικονομία. Υστερεί δραματικά σε ανταγωνιστικότητα΄.

    Espresso: Υποπτο παιχνίδι με τη Γιουροβίζιον. Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κοινή γραμμή με τη Λευκωσία για την Κύπρο. Η συνάντηση Κ. Καραμανλή και Τ. Παπαδόπουλου. Η κυπριακή κυβέρνηση ελέγχει την Πράσινη Γραμμή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Απαγορευμένη πόλη'' η Αθήνα....τις ημέρες των Αγώνων. Οι οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ασφυκτικός κλοιός για τα ΙΧ λόγω 2004. Ο επίσημος χάρτης επιβίωσης για οδηγούς, πεζούς.

    ΝΙΚΗ: Επαναδιαπραγμάτευση. Συντονισμός Καραμανλή- Παπαδόπουλου για τις επόμενες κινήσεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανεξάρτητη Κύπρος χωρίς ξένους στρατούς. Δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση.

    Traffic News: Λυπάμαι που είχα σχέση με την Αντζελα. Ο Σφυράκης μιλάει στην ''t'' και ρίχνει λάδι στη φωτιά.

    Η ΧΩΡΑ: Ποια ακίνητα εκτός σχεδίου γίνονται νόμιμα. Τροπολογία βάζει τέλος στις περιπέτειες χιλιάδων ιδιοκτητών.

    City Press: Μαύρα σύννεφα στον οικονομικό ορίζοντα. Το δημοσιονομικό έλλειμμα είναι επίσημα πλέον πάνω από το όριο του 3%.

    MetroRAMA: Πιο εύκολα στη σύνταξη οι μακροχρόνια άνεργοι. Λιγότερα ένσημα για τη μειωμένη σύνταξη, με νέα ρύθμιση του ΙΚΑ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ξεκαθάρισμα νονών της νύχτας. Μετέτρεψαν σε ''Σικάγο'' τη Θεσσαλονίκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τρύπησαν την Πράσινη Γραμμή. Με πρωτοβουλία της Βρετανίας η ΕΕ παρακάμπτει τη Λευκωσία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εκλογές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για Πρύτανη και αντιπρύτανη.

    [03] Κυπριακό-Συναντήσεις Παπαδόπουλου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "η ανάπτυξη των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τους Τουρκοκύπριους θα γίνει υπό συνθήκες διατήρησης του ρόλου της κυβέρνησης της Κύπρου. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινή κατ' αρχήν συμφωνία στην Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων των κρατών-μελών σχετικά με τον κανονισμό που θα διέπει το νομικό καθεστώς των σχέσεων της ΕΕ με την τουρκοκυπριακή πλευρά".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει οτι "μεγάλη διπλωματική επιτυχία για την ελληνική κυβέρνηση θεωρείται η χθεσινή απόφαση που ελήφθη στις Βρυξέλλες για το καθεστώς της πράσινης γραμμής, καθώς κλείνει οριστικά η συζήτηση για το ενδεχόμενο άμεσης ή έμμεσης αναγνώρισης του ψευδοκράτους από την ΕΕ".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά οτι "Ελλάδα και Κύπρος δέχτηκαν να αποφασιστεί το εμπόριο των τουρκοκυπριακών προϊόντων τον Ιούνιο, οπότε θα ισχύει ειδική πλειοψηφία και όχι βέτο. Χθες ψηφίστηκε... ομόφωνα γενικόλογος κανονισμός, που θα γίνει συγκεκριμένος με απόφαση της Κομισιόν".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "στις Βρυξέλλες το συμβούλιο μονίμων αντιπροσώπων επιβεβαίωσε τον κεντρικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διαχείριση της Πράσινης Γραμμής, γεγονός που επί της ουσίας αποκλείει την πιθανότητα μετεξελίξεώς της σε εξωτερικό σύνορο της ΕΕ, ενδεχόμενο που θα ισοδυναμούσε με διχοτόμηση. Οι εξελίξεις αυτές επιβεβαιώνουν την ισχυρή θέληση της ΕΕ να διατηρηθεί η προοπτική επανενώσεως της Κύπρου, όπως επισήμανε διπλωματική πηγή".

    Το ΒΗΜΑ επισημαίνει οτι "τα χαμόγελα και οι φιλοφρονήσεις που κυριάρχησαν χθες στη συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τ. Παπαδόπουλο επισφράγισαν τις σχέσεις Αθήνας και Λευκωσίας και την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να διατηρήσει στην κορυφή της ατζέντας της για τα εθνικά θέματα την επίλυση του Κυπριακού".

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται οτι "την ανάγκη το νέο σχέδιο που θα προταθεί για την επίλυση του Κυπριακού, να απολαμβάνει της έγκρισης του λαού, που πρόσφατα απέρριψε το κείμενο Αννάν, υπέδειξε χθες ο Τάσσος Παπαδόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υπογραμμίζει οτι "η επανένωση της Κύπρου είναι αμετάθετος στόχος και το Κυπριακό παραμένει κορυφαίο ζήτημα και κορυφαία προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο. Το σχέδιο Αννάν παραμένει βάση για λύση στο Κυπριακό, είπε ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει οτι "η κοινή αυτή τοποθέτηση ήταν αναγκαία και για τις δύο κυβερνήσεις, καθώς τώρα άρχισαν τη διεθνή διπλωματική εκστρατεία τους. Την προσεχή εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Εξωτερικών Π. Μολυβιάτης για να προετοιμάσει την επίσκεψη Καραμανλή στις 20 Μαΐου, ενώ πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα μεταβαίνει στις ΗΠΑ και ο πρόεδρος Παπαδόπουλος".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "το "όχι" των Ελληνοκυπρίων στο "σχέδιο Αννάν" είναι ένα ατού, που δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις από προηγούμενα, για τη διεκδίκηση λύσης του Κυπριακού, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της, χτες το απόγευμα, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, στη διάρκεια της οποίας του μετέφερε τις θέσεις του ΚΚΕ".

    [04] Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''τη στιγμή που στο Φανάρι ο Πατριάρχης εξετάζει την επιβολή αυστηρών κυρώσεων στον Αρχιεπίσκοπο στην Αθήνα ο κ. Χριστόδουλος επιμένει ότι οι Νέες Χώρες ''αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Εκκλησίας της Ελλαδος'', φράση η οποία χαρακτηρίστηκε από Ιεράρχη του Θρόνου ''ως λάδι στη φωτιά και επίδειξη αλαζονείας''.

    [05] Προσλήψεις

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''στον αέρα βρίσκεται ο θεσμός της μερικής απασχόλησης στο Δημόσιο. Περισσότερες από 13.500 θέσεις εργασίας μπαίνουν στο συρτάρι με εγκύκλιο που συντάσσεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης.Αναστέλλεται οποιαδήποτε διαδικασία επιλογής και πρόσληψης χιλιάδων υποψηφίων που έχουν καταθέσει αιτήσεις''.

    [06] Ακίνητα εκτός σχεδίου

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''τροπολογία η οποία πρόκειται να κατατεθεί τον Σεπτέμβριο θα βάλει τέλος στις περιπέτειες των ιδιοκτητών οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους. Θα αφορά στα εκτός σχεδίου κτίσματα, ώστε να περιοριστούν και εκεί οι διεκδικήσεις του Δημοσίου για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου. Η ρύθμιση θα είναι αντίστοιχη με τα εντός σχεδίου κτίσματα''.

    [07] Οικονομία

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''συγκεκριμένα μέτρα για τη συγκράτηση των δημοσίων ελλειμμάτων , την ανεργία και τον πληθωρισμό αναμένεται να προτείνει στην κυβέρνηση ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Νικόλαος Γκαργκάνας με την ετήσια έκθεσή του στη γενική συνέλευση του ιδρύματος''.

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι ''ο κίνδυνος είναι σοβαρώτατος. Ο μόνος τρόπος αντιμετωπίσεώς του είναι γενναίες τομές και μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρος σε όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν καθηλώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας''.

    Η City Press σημειώνει ότι ''μπορεί η κυβέρνηση να έχει εξασφαλισμένη μια αρκετά μεγάλη περίοδο χάριτος από τον ελληνικό λαό, στο θέμα της οικονομίας όμως η κατάσταση εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά. Εξαντλούνται τα περιθώρια και μεγαλώνουν καθημερινά τα προβλήματα που έφθειραν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και έδωσαν τη μεγάλη πολιτική ευκαιρία στον κ. Καραμανλή και τους συνεργάτες του''.

    [08] Ρυθμίσεις για συνταξιοδότηση

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι '' το ΙΚΑ με απόφασή του ανοίγει το δρόμο για την ευκολότερη συνταξιοδότηση των ανέργων που είναι εγγεγραμμένο στον ΟΑΕΔ. Ολες οι εκκρεμείς υποθέσεις που καλύπτονται από τη σχετική εγκύκλιο θα επανεξετασθούν. Η ευεργετική διάταξη θα έχει ισχύ διάρκειας δύο ετών''.

    Το metroRAMA προσθέτει ότι ''ειδικότερα όπως προβλέπεται στην εν λόγω εγκύκλιο, όσοι μακροχρόνια άνεργοι είναι εγγεγραμμένο στον ΟΑΕΔ θα μπορούν αν συνταξιοδοτηθούν με 500 ένσημα λιγότερα από πόσα προβλέπονταν μέχρι σήμερα''.

    [09] Εξοπλιστικά προγράμματα- έρευνα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ''το Πεντάγωνο επισκέφτηκε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προκειμένου να εξετάσει τις συμβάσεις για όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας των τελευταίων έξι ετών και για τα οποία δαπανήθηκαν τρισεκατομμύρια δραχμές''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει ότι ''επεκτείνεται η έρευνα της Δικαιοσύνης για τις αμαρτωλές προμήθειες οπλικών συστημάτων από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στους κόλπους του οποίου έχει ξεσπάσει υπόγεια σύγκρουση για το ....ποιος φταίει πιο πολύ. Χθες ο αρμόδιος εισαγγελέας έφυγε από το Πεντάγωνο φορτωμένος φακέλους με καυτά στοιχεία''.

    [10] Δικαιοσύνη

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι ''η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή, πλείστες όμως φορές μετατρέπεται σε μονόφθαλμη καθώς δικαστικές αποφάσεις αποτελούν πραγματικά εγκλήματα εναντίον όλων εκείνων που επιχειρούν δια μέσου της Θέμιδος να βρουν τη δικαίωσή τους. Μια κακοδικία εκτός από ποινικά κολάσιμη πράξη, αποτελεί κυρίως ηθικό έγκλημα σπιλώνοντας την εικόνα της Δικαιοσύνης στο σύνολό της''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι εισαγγελείς και δικαστές άνδρες αλλά και γυναίκες που λαμβάνουν άδικες αποφάσεις παραβλέποντας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης και ό,τι έχει ακουστεί στο δικαστήριο. Ανθρωποι οι οποίοι παρότι έχουν ταχθεί να κρίνουν τις τύχες των συνανθρώπων τους δείχνουν από την έναρξη κιόλας της συνεδρίασης τις πραγματικές προθέσεις τους προδίδοντας με αυτό τον τρόπο την τελική ετυμηγορία τους. Μια λογική εξήγηση είναι πως επηρεάστηκαν από εξωγενείς παράγοντες''.

    [11] Ολυμπιακοί Αγώνες - Κυκλοφοριακά μέτρα

    H TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι ''για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των αθλητών και γενικότερα της ''ολυμπιακής οικογένειας'' θα υπάρχουν ειδικές λωρίδες κυκλοφορίας σε οκτώ κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας ενώ η κίνηση θα εποπτεύεται από εκατοντάδες κάμερες ελικόπτερα και ένα αερόπλοιο. Οπως διευκρινίστηκε περιορισμοί στην κίνηση των πεζών δεν θα υπάρξουν''.

    [12] Πάτρα-Σεισμός

    Η Espresso υποστηρίζει οτι "έντονη ανησυχία προκάλεσε στους κατοίκους της Πάτρας ο χθεσινός σεισμός μεγέθους 5 Ρίχτερ. Το ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου που σημειώθηκε στις 10.27 χθες το πρωί προερχόταν από απόσταση 170 χλμ. δυτικά των Αθηνών, με εστιακό βάθος 12 χλμ".

    [13] Δημοσίευμα-Καταγγελία

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "ένα μόλις χρόνο με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Σημίτη, ο άνδρας της ιδιαιτέρας του, Διονύσης Αμπατζόγλου, ταπεινός υπαλληλάκος του ΟΤΕ, αγόρασε οικόπεδο στην οδό Λευκών Ορέων αριθμός 33 στο Χαλάνδρι, λίγο πιο πάνω από την 5ώροφη πολυκατοικία που έχουν κατασκευάσει και στη συνέχεια κτίσανε το.... νεοκλασσικό "ΒΛΑΧΙΚΟ" παλάτι που πρωτοσέλιδα δημοσιεύει σήμερα η "Αυριανή".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Επειγόντως αλλαγές! Φόβοι για την ανάπτυξη στην τριμηνιαία έκθεση του ΙΟΒΕ''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Δραματική έκκληση του ΙΟΒΕ για την οικονομία. Κίνδυνος επιδείνωσης του κλίματος εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Δύο όροι για να συνεχιστεί η ανάπτυξη μετά το 2004. Οι προβλέψεις του ΙΟΒΕ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Βιομηχανία και λιανεμπόριο διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Κόντρα για πωλήσεις κάτω του κόστους και παροχές προμηθευτών''.

    [15] Οικονομία

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "Το μεγάλο στοίχημα της συνέχισης της αναπτυξιακής πορείας της χώρας και μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. Γενική είναι η πεποίθηση στον επιχειρηματικό κόσμο, με ελάχιστους "αντιφρονούντες", οτι από το 2005 η ύφεση θα "χτυπήσει" την πόρτα της ελληνικής οικονομίας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 29 April 2004 - 21:46:42 UTC