Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-03-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/03/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΠΑΣΟΚ
  • [04] Κυβέρνηση
  • [05] Κυπριακό
  • [06] Συμβασιούχοι
  • [07] ΙΚΑ
  • [08] Επίσκεψη Φιντέλ Κάστρο
  • [09] Ολυμπιακοί Αγώνες-Ασφάλεια
  • [10] Φορολογικά κίνητρα
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] Φορολογικοί έλεγχοι

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/03/2004

    Η ασφάλεια και η προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, τα σχέδια του ΝΑΤΟ κατά της τρομοκρατίας, η προετοιμασία των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το Κυπριακό και το θέμα των συμβασιούχων είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Συντάξεις: αναδρομικά η ΑΤΑ. Αναπροσαρμόζονται οι αποδοχές χιλιάδων συνταξιούχων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Μονιμοποίηση 80.000 συμβασιούχων. Θα προηγηθούν εξετάσεις.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Λύση εως 31 Μαϊου για τους συμβασιούχους. Ποιούς αφορά η ρύθμιση που ετοιμάζει ο Προκόπης Παυλόπουλος.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Οι πρώτες αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις. Με το ''καλημέρα'' το κοινωνικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

    Η ΑΥΓΗ: Ποιός θα αποφασίζει: το ΝΑΤΟ ή η Ελλάδα; Μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για την ασφάλεια των Ολυμπιακών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί ο Νεκτάριος. Επενέβη ο εισαγγελέας Πειραιώς.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Καυτή πατάτα'' οι συμβασιούχοι για την κυβέρνηση Καραμανλή. Ομηροι προεκλογικών υποσχέσεων 250.000 πολίτες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μονιμοποίηση για 80.000 συμβασιούχους. Σε δύο φάσεις η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

    ΕΘΝΟΣ: Πολεμικός συναγερμός από το ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο. Αρμάδα από 40 πλοία θα σαρώνει τις θάλασσες, κυνηγώντας τρομοκράτες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τον Μιχαλόπουλο στο... σκαμνί έστω και αν ο εισαγγελέας κ. Μαρκης δεν έχει δώσει την Εισήγησή του στο Συμβούλιο Εφετών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Με την πλάτη στον τοίχο ο Γ. Παπανδρέου. Σκληρή κριτική δέχθηκε από τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πότε και πως θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις. Προγραμματικές: Δέσμευση Καραμανλή για το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των εξαγγελιών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στη μέγγενη του φρενοκομείου. Ελλάδα: Μπρος γκρεμός και πίσω ΝΑΤΟ.

    ΕΣΤΙΑ: Διασύρεται η Ελλάς. Οι ξένοι μας λοιδορούν για τις καθυστερήσεις.

    Espresso: CD με το τραγούδι της παιδεραστίας μοιράζεται στα σχολεία. Στίχοι που σοκάρουν.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Συνθήκες εκτάκτου ανάγκης. Η κυβέρνηση Σημίτη παρέδωσε μόνον προβλήματα. Στα έργα, στην οικονομία, στη διοίκηση, στην υγεία, ακόμη και στον πολιτισμό.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Λύση για τους συμβασιούχους... προωθεί η κυβέρνηση. Δέσμευση του Πρ. Παυλόπουλου για συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τρικυμία για τα Ολυμπιακά έργα. Μετεκλογική εκεχειρία τέλος.

    ΝΙΚΗ: Συναίνεση τέλος. Ολυμπιακές κόντρες κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ''Τρομο-κυριαρχία'' στη Μεσόγειο και την Ευρώπη. Νέα επίθεση από ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Traffic News: Τα παρατράγουδα του ''Fame Story'': Ο γιός μου δεν είναι Gay.

    Η ΧΩΡΑ: Οχι ελληνικός στρατός στο Ιράκ. Προτεραιότητα της κυβέρνησης, η ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

    City Press: Τέλη Μαΐου η λύση για τους συμβασιούχους. Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης κ. Παυλόπουλο με τους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ.

    MetroRAMA: Σε τροχιά μονιμότητας χιλιάδες συμβασιούχοι. Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η οριστική λύση του προβλήματος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εγινε μάνα στα δώδεκα. Ζωή εφιάλτης για ένα παιδί στην Κομοτηνή.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εσκασε η φούσκα του 2004. Λαβρος ο Γ. Σουφλιάς κατά της Β. Παπανδρέου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Φιλολαϊκές οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Το Σάββατο στη Βουλή.

    * Η εφημερίδα ''The Daily Times'' δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''τα αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά του ΠΑΣΟΚ, διεγείρουν οι καθημερινές ριπές που εξαπολύουν καθημερινά οι υπουργοί της ΝΔ εναντίον των προκατόχων τους για σημαντικές καθυστερήσεις στην εκτέλεση των μεγάλων ολυμπιακών έργων''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''αρχίζουν οι πρώτες αντιπολιτευτικές κινήσεις από τα στελέχη, με απαντήσεις στις κατηγορίες της ΝΔ για καθυστερήσεις στα ολυμπιακά έργα και τοποθέτησης για τις αλλαγές στην Παιδεία''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι ''το πρώτο μπαράζ επιθέσεων του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης της ΝΔ σημειώθηκε χθες με θέματα αιχμής την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, την κατασκευή των ολυμπιακών έργων και την παιδεία. Οι κινήσεις αυτές, που εκδηλώθηκαν από πρώην υπουργούς, έδωσαν στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με κομματικά στελέχη είχαν στόχο να δείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένο να αφήσει την κυβέρνηση της ΝΔ να ανατρέψει το μεγάλο έργο που επετεύχθη από τις κυβερνήσεις του και να χρεωθεί πιθανές αποτυχίες της σημερινής κυβέρνησης''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''τελειώνει .....άδοξα η μετεκλογική εκεχειρία, καθώς ξέσπασε τρικυμία για τα Ολυμπιακά έργα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κάνει πλέον λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις και οριακά χρονοδιαγράμματα σε ορισμένα έργα, ενώ το ΠΑΣΟΚ την κατηγορεί ότι καλλιεργεί σκόπιμα κλίμα πανικού, για να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη''.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ''ερωτηματικά εκφράζονται για την αντιπολιτευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ όταν δεν μπορεί να πει τίποτα για Κυπριακό και Ολυμπιακούς Αγώνες. Ολα αυτά δημιουργούν πονοκεφάλους στον Παπανδρέου, καθώς η γκρίνια για την ατυχή περιοδεία του στην Κρήτη σε συνδυασμό με την αδυναμία άρθρωσης σοβαρού αντιπολιτευτικού λόγου τον καθιστών ευάλωτο στην κριτική των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος''.

    [04] Κυβέρνηση

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι ''το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ θα τηρηθεί πιστά. Στις προγραμματικές δηλώσεις ο Κ. Καραμανλής θα θέσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης για όλα όσα έχει δεσμευτεί προεκλογικά. Ηδη άρχισαν οι πρώτες ανακοινώσεις υπουργών για την άμεση ρύθμιση εκκρεμών ζητημάτων''.

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι ''η ''βαθμολόγηση'' των υπουργών από τον πρωθυπουργό ξεκίνησε. Ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται αποφασισμένος να παρακολουθήσει από κοντά τις κινήσεις τους και την απόδοσή τους τουλάχιστον στο πρώτο αυτό διάστημα της παρουσίας τους στα υπουργεία, ενώ το ''μπλοκάκι'' του έχει πάρει φωτιά''.

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι '' ας μην βαυκαλίζονται λοιπόν τα ''παπαγαλάκια'' και τα διάφορα ενεργούμενα των πυλώνων της διαπλοκής και του συστήματος. Οι συναινετικές διαδικασίες της κυβέρνησης Καραμανλή αφορούν μόνο τους απλούς και τίμιους πολίτες, τα εκατομμύρια των Ελληνίδων και των Ελλήνων που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να πάει μπροστά ο τόπος και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Δεν θα υπάρξει καμία συναίνεση με όλους εκείνους π[ου θεωρούν ''κεκτημένο'' τους να υπαγορεύουν δικούς τους κανόνες, υπέρ των συμφερόντων τους και να θεωρούν ότι έχουν ασυλία έναντι του νόμου και της Δικαιοσύνης''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι ''στις προθέσεις του Κ. Καραμανλή είναι να υπάρξει το ταχύτερο δυνατόν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να αρχίσει η καταβολή των όσων προβλέπονται στους μισθούς και στις συντάξεις των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των αγροτών και των χαμηλοσυνταξιούχων. Ενδεικτική των προθέσεων της κυβέρνησης ήταν η χθεσινή απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών για την καταβολή της πρώτη δόσης του οικογενειακού επιδόματος εντός του τρέχοντος μήνα''.

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ''τα χαμόγελα και οι αγκαλιές κατά τη διαδικασία διαδοχής της απερχόμενης κυβέρνησης από τη νεοεκλεγείσiα μπορεί να μετέδωσαν στοιχεία ''πολιτικού πολιτισμού'' αλλά δεν απέδωσαν την πραγματικότητα ούτε τη βαριά κληρονομιά της κυβέρνησης Σημίτη. Μια εβδομάδα μετά η νέα κυβέρνηση ανακαλύπτει σε όλες τις περιοχές κυβερνητικής δράσης απίστευτο χάος''.

    [05] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει πως ''αρμόδια πηγή του υπουργείου Εθνικής Αμυνας διέψευσε κατηγορηματικά ότι τέθηκε θέμα αποστολής ελληνικών δυνάμεων στο Ιράκ κατά τη συνάντηση του υπουργού Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τόμας Μίλερ. Η ίδια πηγή γνωστοποίησε ότι η Ελλάδα θα δώσει αρνητική απάντηση στο αίτημα του ΝΑΤΟ για την αποστολή μέσων και δυνάμεων στο Αφγανιστάν''.

    [06] Συμβασιούχοι

    Το Metrorama υποστηρίζει οτι "με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, στο τέλος Μαΐου θα μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο δημόσιο τομέα".

    Η City Press αναφέρει οτι "με βάση το σχεδιασμό του κ. Καραμανλή που θέλει να αποφύγει στην πρώτη φάση της κυβερνητικής περιόδου συνδικαλιστικές και κοινωνικές αναταράξεις, η κυβέρνηση προχωράει σε ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, οι οποίες όμως έχουν σημαντικό δημοσιονομικό κόστος".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "λύση στο "γόρδιο δεσμό" της τακτοποίησης των συμβασιούχων δίνει η κυβέρνηση της ΝΔ. Ο υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, Προκόπης Παυλόπουλος, έχει τις τελευταίες μέρες διαδοχικές συσκέψεις με αντικείμενο την κατάρτιση της τελικής ρύθμισης με βάση την οποία θα υλοποιηθεί η προεκλογική εξαγγελία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει οτι "σε δύο φάσεις θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μονιμοποίησης των συμβασιούχων στο δημόσιο τομέα, με το χρόνο προϋπηρεσίας και την προϋπόθεση οτι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες να τίθενται ως κριτήρια για το "εισιτήριο" διορισμού τους".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει οτι "το ζήτημα της μονιμοποίησης περίπου 250.000 συμβασιούχων του Δημοσίου εξελίσσεται σε "καυτή πατάτα" για την κυβέρνηση . Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών αναζητεί χείρα βοηθείας από την ΑΔΕΔΥ για να προλάβει μια μετωπική σύγκρουση με τους υπαλλήλους που δεν θα καταφέρουν και αυτή τη φορά να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στο Δημόσιο".

    [07] ΙΚΑ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι "ενώπιον της Δικαιοσύνης θα λογοδοτήσει ο απερχόμενος διοικητής του ΙΚΑ, Μιλτιάδης Νεκτάριος μετά την προχθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας μας για τις τρεις βίλες που έχει χτίσει μέσα σε δάσος στην Αίγινα. Ηδη, χθες, ο εισαγγελέας Πειραιά διέταξε κατ' επείγουσα έρευνα για να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος του κ. Νεκτάριου και άλλων εμπλεκόμενων στην οφθαλμοφανή απάτη με τις τρεις βίλες μέσα σε δάσος".

    [08] Επίσκεψη Φιντέλ Κάστρο

    Η Traffic news επισημαίνει οτι "τη Θεσσαλονίκη και το ιστορικό Αγιον Ορος αναμένεται να επισκεφθεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο Κουβανός ηγέτης Φιντέλ Κάστρο, αποδεχόμενος πρόσκληση του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου, στα πλαίσια εκδηλώσεων αδελφοποίησης της συμπρωτεύουσας με την Αβάνα".

    [09] Ολυμπιακοί Αγώνες-Ασφάλεια

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται οτι "η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, τόνισε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Time. Ο κ. Καραμανλής ανέφερε πως η χώρα μας έχει ζητήσει τη συνδρομή του ΝΑΤΟ για να εγγυηθεί την ασφάλεια των Αγώνων, θεωρώντας οτι αυτή είναι μια λογική κίνηση μετά από τα γεγονότα στην Ισπανία".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει οτι "ανησυχία, που όσο περνούν οι μέρες δυναμώνει, έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της χώρας η κυβερνητική απόφαση να ανατεθεί, ουσιαστικά, στο ΝΑΤΟ η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ανησυχία εντείνεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για το ποιός θα αποφασίζει για στρατιωτικές ενέργειες στον αέρα και τη θάλασσα: τα επιτελεία του ΝΑΤΟ ή οι ελληνικές αρχές;".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει οτι "ενεργοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες η διαδικασία εξέτασης σε νατοϊκό επίπεδο, του ελληνικού αιτήματος για συνδρομή της Συμμαχίας στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Οπως έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές, ο Ολλανδός γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιαπ ντε Χοπ Σέφερ ενημέρωσε τα κράτη-μέλη της Συμμαχίας για το ελληνικό αίτημα στην άτυπη συνάντηση των μονίμων αντιπροσώπων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας οτι το αίτημα αυτό θα αντιμετωπιστεί "άμεσα και θετικά".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "τώρα, και ενώ απομένουν μόλις 150 ημέρες, όλοι οι Ελληνες ελπίζουν οτι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα σκεπασθούν οι ατέλειες, ώστε οι Αγώνες να στεφθούν τελικά από επιτυχία. Ομως ο διασυρμός ήδη υπάρχει. Κανένας δεν μπορεί να αποδώσει ευθύνες στο Newsweek και στους ξένους δημοσιογράφους επειδή καταγράφουν αυτά που διαπιστώνουν με τα μάτια τους".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά οτι "μπροστά σε άμεσες και ακόμη μεγαλύτερες απειλές βρίσκονται οι δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα των λαών της Ευρώπης, αλλά και η σταθερότητα και η ειρήνη της Μεσογείου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς οι κυρίαρχες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις προχωρούν στη λήψη μέτρων αντιμετώπισης δήθεν της τρομοκρατίας, με αφορμή την πολύνεκρη επίθεση στη Μαδρίτη".

    [10] Φορολογικά κίνητρα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει πως ''τα φορολογικά και αναπτυξιακά κίνητρα, συμπεριλαμβανομένου και του νέου αναπτυξιακού νόμου, για τα οποία δεσμεύτηκε προεκλογικά η νέα κυβέρνηση θα διαμορφώσουν το βασικό κορμό της πολιτικής στήριξης της μικρομεσαίας επιχείρησης στην Ελλάδα, ο οποίος όμως θα εμπλουτιστεί και με πρόσθετες ρυθμίσεις για το ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον και το περιβάλλον λειτουργίας των ΜΜΕ, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και εκπροσώπων των μικρομεσαίων''.

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Στο "όριο συναγερμού". Θα αγγίξει το 3% το έλλειμμα για το 2003, σύμφωνα με τη Eurostat".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Σύγκρουση για τη θέση του διοικητή της Εθνικής. Δυό εισηγήσεις στον Κ. Καραμανλή από Γ. Αλογοσκούφη και Γ. Σουφλιά".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Ο νέος τρόπος ελέγχου των επιχειρήσεων. Τα αιτήματα που υπέβαλαν χθες στην κυβέρνηση ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Συνδικάτα: Νέα στρατηγική για μισθολογικά και ωράριο. Μηνύματα στέλνουν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΟΤΟΕ".

    [12] Φορολογικοί έλεγχοι

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "και οι φορολογούμενοι κρίνονται". Τη φράση αυτή διάλεξε χθες ο Γιώργος Αλογοσκούφης για να στείλει μήνυμα στην αγορά ότι οι προληπτικοί έλεγχοι θα παραμείνουν αναπόσπαστο κομμάτι του φορολογικού συστήματος , ανεξαρτήτως του οργάνου το οποίο θα κληθεί να τους πραγματοποιεί".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 17 March 2004 - 16:58:52 UTC