Browse through our Interesting Nodes on Education in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-03-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/03/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΠΑΣΟΚ
  • [04] Συνέντευξη Γ. Παπανδρέου
  • [05] Νέα Δημοκρατία
  • [06] Εκλογές
  • [07] ΚΚΕ
  • [08] Καλαμάτα-Σεισμός
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Βρέντζος - Καταγγελίες - Απάντηση
  • [11] Ελληνική Εκκλησία- Οικ. Πατριαρχείο
  • [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [13] Τιμές προϊόντων-Υπηρεσιών

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/03/2004

    Οι εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου για τους συνταξιούχους, η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, οι καταγγελίες για το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Βρέντζο και η απάντησή του και το Κυπριακό, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ψήφος στη ΝΔ από τους δανειολήπτες. ''Μαύρο'' στο ΠΑΣΟΚ για τα πανωτόκια. Ανακοίνωση στήριξης του Πανελληνίου Συλλόγου Δανειοληπτών από τράπεζες και οργανισμούς.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ....βασανιστής της Χούντας! Η αποκάλυψη έπεσε σαν βόμβα στον πολιτικό κόσμο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μαυρογυαλούρος ο Γιώργος. Πανικόβλητος προσπαθεί να αγοράσει ψήφους με παροχές της τελευταίας στιγμής. Πήγε πρωί - πρωί στον Αυτιά και μοίρασε τρισ . για να χαϊδέψει τα αυτιά των ψηφοφόρων.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Κωμωδία με τον Γιώργο. Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ σε ρόλο Μαυρογιαλούρου.

    Η ΑΥΓΗ: Φήμες- παροχές- όξυνση. Το τρίπτυχο της κυβερνητικής προπαγάνδας. Για να δελεάσουν τους αναποφάσιστους πολίτες και να εγκλωβίσουν τους αριστερούς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Διπλασιάζει τις αγροτικές συντάξεις ο Γιώργος. Η Δημοκρατική Παράταξη αγκάλιασε πάλι την αγροτιά και πάει για νέο εκλογικό θρίαμβο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Πακέτο Γιώργου'' υπέρ των αδυνάμων. Χθεσινές νέες δεσμεύσεις του ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Παραλήρημα υποσχέσεων με κάλπικες επιταγές. Μπροστά στον πανικό ο Γιώργος άρχισε τα προεκλογικά ''θα''.

    ΕΘΝΟΣ: Ομπρέλα προστασίας για αγρότες, συνταξιούχους, ανέργους και πολύτεκνους. Λάρισα: Ιστορικό ''παρών'' στο ραντεβού από δεκάδες χιλιάδες αγρότες της Θεσσαλίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι ....καραμούζες του ΠΑΣΟΚ τον αφήνουν αδιάφορο. Ευθεία επίθεση στον Γ. Παπανδρέου για ''υστερίες και πολιτική άλλων δεκαετιών'', εξαπέλυσε ο Κ. Καραμανλής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέος εμπαιγμός των συνταξιούχων. Ο Γ. Παπανδρέου υποσχέθηκε αναδιανομή της φτώχειας σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μπούμερανγκ Βρέντζος και παροχολογία. ΠΑΣΟΚ: Οι κορώνες περί Ακροδεξιάς γύρισαν εναντίον του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Έδωσε ρέστα στους συνταξιούχους. Γιώργος: Διπλασιασμός για ΟΓΑ, αυξήσεις για ΙΚΑ-ΤΕΒΕ.

    ΕΣΤΙΑ: Βουβό ρεύμα υπέρ της ΝΔ. Με κινήσεις απελπισίας αντιδρά ο Γ. Παπανδρέου.

    Espresso: Απειλεί το ύπουλο σεισμικό ρήγμα! Τι φοβούνται οι σεισμολόγοι μετά τα 5,4 R στην Καλαμάτα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παροχές σε κλίμα ήττας. Και αντιδεξιές κορώνες Παπανδρέου. Επιστρατεύει τα τελευταία όπλα χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αρνείται τις καταγγελίες ο Στρ. Βρέντζος. Εξηγήσεις ζήτησε το ΠΑΣΟΚ από τον βουλευτή Ηρακλείου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εγγυάται 800 ευρώ για κάθε ζευγάρι ηλικιωμένων. Γιώργος: Αυξήσεις-μαμούθ στις συντάξεις.

    ΝΙΚΗ: ΕΚΑΣ και στους αγρότες. Μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Με αισιοδοξία στην τελική ευθεία. Ούτε ΠΑΣΟΚ Ούτε ΝΔ.

    The Daily Times: Μανιφέστο ανάπτυξης στη Λάρισα. Μεγάλες συγκεντρώσεις με πλειοδοσία εξαγγελιών για όλους τους Ελληνες.

    Traffic News: Καυτό παρασκήνιο για τις αποκαλύψεις του Μάκη. Ποια είναι η αλήθεια για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Στ. Βρέντζο.

    Η ΧΩΡΑ: Νίκη και κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Πορεία θριάμβου Καραμανλή και στην Αιτωλοακαρνανία. Το Αγρίνιο έστειλε το μήνυμα.

    City Press: Σύγκρουση για τις υποσχέσεις Παπανδρέου.

    MetroRAMA: Σαφάρι των κομμάτων για τους ετεροδημότες. Κινητοποίηση των επιτελείων για όσους ψηφίζουν εκτός...έδρας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αυτογκόλ και ντρίπλες. Πονοκέφαλοι για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και νέα μέτρα Παπανδρέου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Παροχολογία και προς τους αγρότες. Νέες προσπάθειες αναβίωσης του φόβου της ''Δεξιάς''.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την Κυριακή αποθέωση Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη. Οι Θεσσαλονικείς βορειοελλαδίτες διατράνωσαν την απόφασή τους για νέα διακυβέρνηση της χώρας.

    [03] ΠΑΣΟΚ

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι ''εγγυημένη κατώτερη σύνταξη ύψους 800 ευρώ για όλα τα ηλικιωμένα ζευγάρια και κατάργηση της εισφοράς στις συντάξεις εξήγγειλε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου. Αυτό σημαίνει διπλασιασμό των αγροτικών συντάξεων. Γέμισε ύστερα από χρόνια η Πλατεία Ελευθερίας στη Λάρισα, στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση- θρίαμβο του κ. Γ. Παπανδρέου. Χιλιάδες αγρότες έδωσαν το ''παρών'' στη νέα σκληρή επίθεση Παπανδρέου στη Δεξιά''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''ιστορικό παρών'' έδωσαν χτες δεκάδες χιλιάδες αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Ο Γιώργος Παπανδρέου απλώνει ομπρέλα προστασίας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι αγρότες, οι συνταξιούχοι , οι άνεργοι και οι πολύτεκνοι''.

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι ''προσωπική δέσμευση ότι θα τηρήσει το συμβόλαιο τιμής και αλληλεγγύης που υπέγραψε με τους αγρότες ο Γεώργιος και ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη Λάρισα, ενώ υποσχέθηκε τη χορήγηση του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) και στους συνταξιούχους του ΟΓΑ''.

    Η City Press σημειώνει ότι ''ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε χθες για : Χορήγηση ΕΚΑΣ και στους αγρότες. Αύξηση της σύνταξης του ζεύγους των αγροτών στα 800 ευρώ. Απαλλαγή των συνταξιούχων από ασφαλιστικές κρατήσεις. Πρόσληψη του ενός παιδιού κάθε πολύτεκνης οικογένειας στο δημόσιο. Περιορισμό των οφειλών τόκων από τα αγροτικά δάνεια μέχρι του διπλάσιου του κεφαλαίου. 25ετή των αγροτικών χρεών με επιτόκιο 3%''.

    Η Daily Times ισχυρίζεται ότι ''τη μεγαλύτερη πλατεία της Λάρισας επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να μιλήσει στην καρδιά της αγροτιάς και των ασθενεστέρων κοινωνικών τάξεων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε το Γέρο της Δημοκρατίας''.

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ''ο ενθουσιασμός των κατοίκων της Θεσσαλίας δεν ήταν τόσο από την εξαγγελία ότι ένα ζευγάρι αγροτών θα έχει εισόδημα από συντάξεις που θα φθάνει τα 800 ευρώ, εξαγγελία άλλωστε που ειπώθηκε το πρωί και με ταχύτητα φωτός έκανε τον γύρο της Θεσσαλίας, αλλά από το γεγονός ότι γέμισε η κεντρική πλατεία της Λάρισας. Κανένας από το 1985 δεν είχε τολμήσει να κάνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ταχυδρομείου που ήταν πιο μαζεμένη και έδειχνε κάπως μεγάλη μόνο για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάλυψης''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''μόνο ...θάλασσα δεν έταξε χθες ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Ξεκίνησε από το πρωί ''εξαγγέλοντας'' μεταξύ άλλων, διπλασιασμό των αγροτικών συντάξεων, δωρεάν εισιτήρια και διορισμούς στο Δημόσιο και κατέληξε το βράδυ να ''υπόσχεται'' ασφαλιστικούς συμβούλους, απλή αναλογική και κυβερνητικές θέσεις''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''ο πανικός της επερχόμενης ήττας οδηγεί το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του Γιώργο Παπανδρέου σε μοίρασμα ακάλυπτων επιταγών από τα προεκλογικά μπαλκόνια σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφευχθεί η βαριά ήττα και να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από τη σκληρή οικονομική και κοινωνική πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι ''οι ισχυρισμοί Παπανδρέου περί ακροδεξιών θυλάκων στη ΝΔ εξελίσσονται σε μπούμερανγκ για το ΠΑΣΟΚ ύστερα και από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Βρέντζου. Παράλληλα, το προεκλογικό παραλήρημα υποσχέσεων έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το προφίλ που επιδίωκε να επιβάλει ο Γ. Παπανδρέου''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι '' τρία ''όπλα'' επιστρατεύει το ΠΑΣΟΚ την τελευταία εβδομάδα για να κάμψει την επίμονη αντίδραση των αναποφάσιστων ψηφοφόρων και να κλέψει την ψήφο αριστερών πολιτών. Ο Γ. Α. Παπανδρέου στο παρά πέντε, υπόσχεται όσα είχε ξεχάσει τόσον καιρό''.

    [04] Συνέντευξη Γ. Παπανδρέου

    Σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ''αναφέρει ότι μετεκλογικώς θα επιδιώξει ''τις μέγιστες μετεκλογικές συναινέσεις'', αλλά υποστηρίζει ότι στην παρούσα φάση είναι απαραίτητο να αναδειχθούν οι διαφορές μεταξύ των παρατάξεων. Αξιολογώντας τα χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι την τετραετία 2004-2008 ''δεν έχουν θέση κατεστημένες νοοτροπίες'' ενώ για το πρόβλημα της διαπλοκής τονίζει ότι ''το θέμα δεν είναι να παγώσουμε την αγορά, αλλά να την υποχρεώσουμε να λειτουργήσει με διαφάνεια''.

    [05] Νέα Δημοκρατία

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "κύματα ενθουσιασμού από δεκάδες χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες χθες το βράδυ στο Αγρίνιο. Δέσμευση Καραμανλή ότι από τις 8 Μαρτίου η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων ξεκινά να χτίζει την Ελλάδα όλων των πολιτών, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "στην πατρίδα μας δεν υπάρχουν παιδιά διαφορετικών θεών". Ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε το πρόγραμμα για την αγροτική ανάπτυξη, την απασχόληση και την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "απάντηση στην κυβέρνηση για τη διχαστική πολιτική της των τελευταίων ημερών έδωσε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής μιλώντας σε μια ακόμα μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αγρίνιο".

    Η Espresso γράφει ότι "κερδίζουμε, αλλά προσοχή στα αυτογκόλ". Η φράση αυτή θα μπορούσε να είχε γίνει σλόγκαν στη Ρηγίλλης τις τελευταίες ημέρες, καθώς όλα τα στελέχη του κόμματος δείχνουν απόλυτη βεβαιότητα για τη νίκη στις εκλογές, αλλά δεν παύουν να ανησυχούν μη στραβώσει κάτι τα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν από την κάλπη. Μέχρι τώρα το αυτογκόλ το έχουν αποφύγει στη ΝΔ, ενώ οι εντολές του Κώστα Καραμανλή προς τους βουλευτές του είναι σαφείς: "Να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε, ακόμη και όταν σας προκαλούν".

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι "απ' άκρου εις άκρον της Ελλάδος, παγιώνεται πλέον η πεποίθησις ότι νικητής των εκλογών της Κυριακής θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Η τελευταία αυτή εβδομάδα είναι μεν κρίσιμη, πλην όμως δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο ΠΑΣΟΚ να αναστρέψη την εις βάρος του διαφορά".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "ευθεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου πραγματοποίησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για "επιστροφή στο σκληρό ροκ" και για εκτροπή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε "υστερίες και πολιτική άλλων δεκαετιών". Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την εκλογική επικράτηση του κόμματός του".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "ο φόβος που έχουν οι πολίτες για ρεβάνς της ΝΔ, αν κερδίσει τις εκλογές, η αδημονία των χιλιάδων στελεχών της ανά την Ελλάδα για θέσεις και αξιώματα και τα ακροδεξιά στοιχεία που συνεχίζει να φιλοξενεί στους κόλπους της, αποτελούν τον πιο σοβαρό πονοκέφαλο της Ρηγίλλης, ενώ πατάει γκάζι ενόψει της 7ης Μαρτίου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει ότι "το αληθινό "πρόσωπο" της Δεξιάς, της Νέας Δημοκρατίας φανέρωσε την Κυριακή στο κεντρικό δελτίο του ALTER η υποψήφια βουλευτής της συντηρητικής παράταξης Τζοβάνα Φραγκούλη. Χωρίς ίχνος ντροπής η κ. Φραγκούλη παραδέχθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να καταργήσει το ΑΣΕΠ για να βολέψει τα "γαλάζια" παιδιά".

    [06] Εκλογές

    Η Traffic news ισχυρίζεται ότι "με μεγάλες συγκεντρώσεις, συνεχείς εξαγγελίες και κατάθεση νέων μέτρων που αφορούν τις δραστηριότητες της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου μπήκαν τα μεγάλα κόμματα στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου".

    Το Metrorama υπογραμμίζει ότι "σκληρή μάχη για τους ετεροδημότες και τους ομογενείς δίνουν τα επιτελεία όλων των κομμάτων στο παρά... ένα των εκλογών".

    [07] ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στο σχόλιό του υπογραμμίζει ότι "για το ΚΚΕ, οι πολύ περισσότερες "κόκκινες" ψήφοι δε θα αποτελέσουν λόγο ικανοποίησης και κομματικής επιβράβευσης. Ισχυρό ΚΚΕ, πρώτα και κύρια, σημαίνει ισχυρό λαϊκό κίνημα, ισχυρή δύναμη αντίστασης στην αντιλαϊκή λαίλαπα που θα 'ρθει".

    [08] Καλαμάτα-Σεισμός

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ τονίζει ότι "μνήμες του "φονικού" σεισμού του 1986 ξύπνησε στους κατοίκους της Καλαμάτας η ισχυρή δόνηση μεγέθους 5,4 Ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με επίκεντρο τον ίδιο (...ακριβώς) σεισμογόνο χώρο όπου πριν από 18 χρόνια είχε "δώσει" τα 6,2 Ρίχτερ που στοίχισαν τη ζωή 20 ανθρώπων και ισοπέδωσαν τη μισή πόλη. Από την πλευρά τους, οι σεισμολόγοι επιφυλάσσονται να προχωρήσουν σε εκτιμήσεις για την εξέλιξη του φαινομένου και χαρακτηρίζουν "κρίσιμα" τα επόμενα δύο -τουλάχιστον- εικοσιτετράωρα".

    [09] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι ''το πιστόλι στον κρόταφο επιχειρούν να βάλουν οι Αμερικανοί, προκειμένου να υπάρξει πρόοδος στο Κυπριακό. Ο Αμερικανός μεσολαβητής Τόμας Γουέστον έφτασε χθες στη Λευκωσία για διαβουλεύσεις''.

    [10] Βρέντζος - Καταγγελίες - Απάντηση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν στο ΠΑΣΟΚ οι καταγγελίες για τον βουλευτή Ηρακλείου Στ. Βρέντζο για δραστηριότητές του κατά την περίοδο της επταετίας. Χθες ο Στ. Βρέντζος συναντήθηκε με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη στον οποίο - όπως λένε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ - κατέθεσε αποδεικτικά στοιχεία που διαψεύδουν τις καταγγελίες σε βάρος του, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να προσφύγει δικαστικά εναντίον εκείνων που έκαναν τις καταγγελίες εναντίον του''.

    [11] Ελληνική Εκκλησία- Οικ. Πατριαρχείο

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''πράσινο φως φαίνεται ότι ήδη έχει ανάψει για την επίλυση της κρίσης που μαστίζει επί οκτώ μήνές τις σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την Εκκλησία της Ελλάδας''.

    [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Χρονιά με "ρίσκο" το 2004. Μετά την ευφορία του 2003, για πολλούς κλάδους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Γενναία δέσμη μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης. Γ. Παπανδρέου: Νέοι άνθρωποι, και από την Αριστερά, στην κυβέρνησή μου".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Τα σχέδιά μου για την οικονομία. Συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή στο "Κέρδος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Φόβοι για ανατιμήσεις μετά την 7η Μαρτίου. Μετατέθηκαν οι αυξήσεις τιμών προϊόντων και υπηρεσιών".

    [13] Τιμές προϊόντων-Υπηρεσιών

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Με το φλέγον ζήτημα των ανατιμήσεων θα βρεθεί αντιμέτωπη η νέα κυβέρνηση. Η περίπου βεβαία προοπτική των μετεκλογικών αυξήσεων τιμών σε πολλά καταναλωτικά είδη και υπηρεσίες καθιστά βαρύ το έργο και την ευθύνη του επόμενου κυβερνητικού σχήματος και εξαιρετικά αμφίβολη την εξασφάλιση αντιπληθωριστικού κλίματος στην αγορά".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 3 March 2004 - 8:26:14 UTC