Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-11-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ TYΠΟΥ ΤΗΣ 4/11/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Απεργία ΑΔΕΔΥ
  • [04] Ελληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [05] Μητσοτάκης - Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [06] Μουσουλμανική μειονότητα
  • [07] Πόρισμα για Σταθέα
  • [08] Αύξηση συντάξεων
  • [09] Δηλώσεις Παπαδήμου
  • [10] Εκτός σχεδίου - Τροπολογία
  • [11] Ολυμπιακή εκεχειρία
  • [12] Εξοπλισμοί
  • [13] Νέα Δημοκρατία
  • [14] Μέτρα για παλιννοστούντες-μουσουλμάνους-αθίγγανους
  • [15] Πολιτιστική Ολυμπιάδα
  • [16] Κυπριακό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ TYΠΟΥ ΤΗΣ 4/11/2003

    Οι σχέσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου - Ελληνικής Εκκλησίας, η απεργία της ΑΔΕΔΥ, η δήλωση Σουφλιά για ΣΔΟΕ και η παρέμβαση Μητσοτάκη στην εκκλησιαστική διαμάχη καθώς και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Εκτός σχεδίου. Πώς θα κερδίσετε τη μάχη με το Δημόσιο. Η εισήγηση της επιστημονικής επιτροπής προς τη Βουλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Σούπερ μάρκετ του σεξ. Εκσυγχρονιστικό νόμο και για τους οίκους ανοχής φέρνει η κυβέρνηση. Αδειες και στις παντρεμένες ιερόδουλες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Νέα ''τρύπα'' στα δημόσια ταμεία. Εκρηξη ελλειμμάτων κατά 272,5% το πρώτο εννεάμηνο του 2003.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Σχίσμα προ των πυλών. Σήμερα η πιο κρίσιμη ολομέλεια της Ιεράς Συνόδου για το ''μνημόνιο Χριστόδουλου''.

    Η ΑΥΓΗ: Υπερπακέτο για τα όπλα. Με απευθείας αναθέσεις από την κυβέρνηση. 19 τρισεκατομμύρια δραχμές από το 1996.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Απάντηση κόλαφος για το Φανάρι. Θαρραλέα απόφαση από Αρχιεπίσκοπο και Ιεραρχία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η μάχη για τις κεραίες. Δήμαρχοι εναντίον εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Οι φόβοι των πολιτών, η νομοθεσία και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Διαδοχική ασφάλιση. Υπολογίστε τη σύνταξή σας μετά από τις νέες αλλαγές.

    ΕΘΝΟΣ: 1.187 εξπρές προσλήψεις μέσα στον Νοέμβριο. Μόνιμες θέσεις σε υπουργεία, οργανισμούς και δήμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Υψηλή '' παρέμβαση στην κρίση με το Πατριαρχείο. Κ. Μητσοτάκης: Οι μικροκομματικοί υπολογισμοί σε τέτοιο θέμα δεν έχουν θέση -προέχει το συμφέρον της Ορθοδοξίας και της Χώρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φαγοπότι με τους εξοπλισμούς. Τρομακτικές καταγγελίες από βουλευτές του Συνασπισμού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παγίδα η ρύθμιση για τα δασικά ακίνητα. Κυβέρνηση: Στήνει σκηνικό διαλόγου για να κρύψει την αποτυχία της.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο χάρτης των απεργιών. Τι διεκδικούν, γιατί επιμένουν. ΑΔΕΔΥ: Νέο μισθολόγιο. Κλάδοι: Νέα επιδόματα.

    ΕΣΤΙΑ: Τσακίζουμε τους αντιπάλους! Η εκλογική τακτική του κ. Θ. Πάγκαλου.

    Espresso: Ερωτευμένο ζευγάρι εισέβαλε στο Πεντάγωνο. Τίναξαν στον αέρα τα μέτρα ασφαλείας.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ερευνα για τα ''κενά'' 17Ν. Από τη Δικαιοσύνη μετά την αποκάλυψη της ''Κ'' για διείσδυση ξένων υπηρεσιών στην οργάνωση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Παραλύει'' ο δημόσιος τομέας. 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μόνον επτά φαρμακεία για συνταγές ΙΚΑ! Για φάρμακα πάνω από 300 ευρώ.

    ΝΙΚΗ: Κρατική αρρωγή για πιο ανθρώπινη ζωή. Ενισχύσεις στις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Χαρίζουν δασικά ''φιλέτα'' στους καταπατητές. Κυβέρνηση και ΝΔ.

    Traffic News: Ψάχνει για νέα...ζούγκλα ( ο Τριανταφυλλόπουλος). ''Δεν τον αφήνουν να παίξει ελεύθερα τα θέματά του '', λένε οι συνεργάτες του ''Ταρζάν''.

    Η ΧΩΡΑ: Σουφλέ...του Σουφλιά για τις δηλώσεις περί ΣΔΟΕ και Αβραμόπουλου. Πάλι δημιουργεί προβλήματα ο Γιώργος στη Ρηγίλλης.

    City Press: Ταραχή με Σουφλιά και Μητσοτάκη. Ο ''Ψηλός'' επιμένει στη συμπαράταξη με τον Χριστόδουλο, παρά τη γραμμή ''ουδετερότητας'' του Καραμανλή.

    MetroRAMA: Ρύθμιση εκτός...σχεδίου για αμφισβητούμενη γη. Ειδική επιτροπή του ΥΠΕΧΩΔΕ προτείνει να δοθούν τίτλοι για τα εκτός σχεδίου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Λεηλατούν το μισό Σέιχ Σου. Ιδιώτες διεκδικούν 15.000 στρέμματα με βάση το νέο ''δασονόμο''.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ετσι θα σωθεί η ΔΕΘ. Τι λέει η έκθεση εντεταλμένου συμβούλου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παγκόσμια απειλή για την ειρήνη το Ισραήλ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    [03] Απεργία ΑΔΕΔΥ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι ''απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε όλο το δημόσιο, διεκδικώντας οικονομικά και άλλα αιτήματα. Ταυτόχρονα, κλάδοι του δημοσίου ολοκληρώνουν τις 48ωρες απεργίες τους και άλλοι ξεκινούν νέες απεργιακές κινητοποιήσεις''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''ενσωμάτωση επιδομάτων στον βασικό μισθό διεκδικεί η ΑΔΕΔΥ με την 24ωρη απεργία. Η κυβέρνηση απαντά με την κατάθεση στη Βουλή του νέου μισθολογίου. Προβλέπει μέσες αυξήσεις 6,4% και εισαγωγικό μισθό 590 ευρώ έναντι 1.050 που διεκδικούν οι υπάλληλοι. Παράλληλα όμως με τα αιτήματα για αυξήσεις στο σύνολο των εργαζομένων δια της απορρόφησης των επιδομάτων πολλοί κλάδοι διεκδικούν νέες παροχές κάτι σαν κλαδικά μισθολόγια''.

    [04] Ελληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Το metroRAMA αναφέρει ότι ''στην πιο μεγάλη ημέρα του ''πολέμου'' ή στην απαρχή μιας νέας περιόδου ειρήνης στις σχέσεις Ελλαδικής Εκκλησίας-Φαναρίου μπορεί να εξελιχθεί η σημερινή, μετά την έκτακτη σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην οποία θα συζητηθεί η συμβιβαστική πρόταση που ενέκρινε χθες ομόφωνα η Ιερά Σύνοδος για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την εκλογή των μητροπολιτών στις λεγόμενες Νέες Χώρες''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, ''τα άκρα τραβάει το Οικουμενικό Πατριαρχεί τη στιγμή που ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μαζί με τους δώδεκα Συνοδικούς Ιεράρχες επιχείρησαν να προσεγγίσουν την επίτευξη ειρήνης μεταξύ των δύο εκκλησιών''.

    [05] Μητσοτάκης - Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''λάβρος κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ρίχνοντας ουσιαστικά ''λάδι στη φωτιά'' στη διένεξη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Φαναρίου, αναφορικά με το καθεστώς των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''απόλυτα σαφής και ξεκάθαρη είναι θέση της ΝΔ για τη διένεξη η οποία έχει ενσκήψει μεταξύ του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ελλαδικής Εκκλησίας ότι αυτή θα πρέπει να διευθετηθεί εντός των κόλπων της δύο εκκλησιών. Εντούτοις ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης παρενέβη χθες με νέα σκληρή δήλωσή του με την οποία και υβρίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο το οποίο αναγκάστηκε να απαντήσει σε ανάλογο ύφος''.

    [06] Μουσουλμανική μειονότητα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι ''η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει τελικά για την ονομασία του μουσουλμανικού σωματείου Ξάνθης καθώς το αρμόδιο πολιτικό τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου απέφυγε να προσχωρήσει σε οριστική απόφαση για τη νομιμότητα ή μη της λειτουργίας του''.

    [07] Πόρισμα για Σταθέα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) τονίζει ότι ''τρεις ευθύνες και μία απαλλαγή καταλογίζονται στην υπόθεση της άτυχης αναπληρώτριας διευθύντριας της Κτηματικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής Ρουμπίνης Σταθέα, για τα αυθαίρετα κτίσματα από το πόρισμα που κατέθεσε στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομικών ο οικονομικός επιθεωρητής κ. Ι. Αγιασοφίτης''.

    [08] Αύξηση συντάξεων

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι ''αλλάζουν τα δεδομένα στη συνταξιοδότηση μέσω διαδοχικής ασφάλισης και αυξάνονται οι συντάξιμες αποδοχές κατά 20% για το 30% των ασφαλισμένων σε ΙΚΑ, ταμεία αυτοαπασχολουμένων, ΝΑΤ, δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ειδικότερα, η σύνταξη θα εκδίδεται από τον τελευταίο φορέα ασφάλισης του εργαζομένου καθορίζονται νέοι συντελεστές ενώ για πρώτη φορά ανοίγει ο δρόμος για την ταυτόχρονη συνταξιοδότηση και από τα δύο ταμεία, ακόμη και αν ο ασφαλισμένος έχει συμπληρώσει μόνο το όριο ηλικίας του ενός φορέα''.

    [09] Δηλώσεις Παπαδήμου

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''σαφέστατη προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση με αιχμές τη δημοσιονομική πολιτική και το έλλειμμα του δημοσίου απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος''.

    [10] Εκτός σχεδίου - Τροπολογία

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''λύση για τα διεκδικούμενα από το κράτος και τους ιδιώτες εκτός σχεδίου δασικά και όχι μόνον οικόπεδα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς επιχειρείται να δοθεί με διακομματική συναίνεση κατά τα πρότυπα της λύσης που δόθηκε για τα διεκδικούμενα εντός σχεδίου. Με άλλα λόγια, περνούν στους ιδιώτες εκτάσεις του Δημοσίου υπό προϋποθέσεις απόφαση που αναμένεται να αποτελέσει λύτρωση για εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οικοπέδων εκτός σχεδίου. ''Η ρύθμιση θα γίνει έστω και με άλλη διατύπωση'' τόνισε χθες η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κυρία Βάσω Παπανδρέου''.

    [11] Ολυμπιακή εκεχειρία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "'συνανάδοχος' της ιδέας της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, την οποία προωθεί η Ελλάδα, έγινε χθες ο ΟΗΕ, η Γενική Συνέλευση του οποίου ενέκρινε ομόφωνα, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία του Οργανισμού, ψήφισμα που καλεί σε παύση των εχθροπραξιών όπου Γης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το ερχόμενο καλοκαίρι. Για 'πολύ σημαντική στιγμή για την Ελλάδα, τον ΟΗΕ και την ιδέα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας' έκανε λόγο ο Ελληνας υπουργός Γιώργος Παπανδρέου".

    [12] Εξοπλισμοί

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι "ξεπέρασαν τα 10 τρισεκατομμύρια δραχμές επί πρωθυπουργίας Σημίτη οι εξοπλιστικές δαπάνες της χώρας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για τις προμήθειες στρατιωτικού υλικού που δόθηκαν στον ΣΥΝ ύστερα από ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του βουλευτή Παναγιώτη Λαφαζάνη".

    [13] Νέα Δημοκρατία

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "την έντονη δυσφορία του Κώστα Καραμανλή προκάλεσαν οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του Γιώργου Σουφλιά περί εκσυγχρονισμού του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αλλά και τα περί επιστροφής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη ΝΔ, για τα οποία είχε ο ίδιος λάβει ξεκάθαρη θέση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης".

    Σύμφωνα με την City Press "το άνετο προβάδισμα της ΝΔ στα γκάλοπ δεν την απαλλάσσει από τα εσωτερικά προβλήματα, αντίθετα οδηγεί σε μια χαλάρωση της πειθαρχίας, η οποία εκφράζεται με αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις ηγετικών στελεχών. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης τάσσεται δυναμικά υπέρ του Αρχιεπίσκοπου κ. Χριστόδουλου. Από την πλευρά του ο κ. Σουφλιάς αλλάζει συνεχώς θέση για το ΣΔΟΕ, γεγονός που πρέπει να έχει σχέση και με τις εσωκομματικές ισορροπίες της ΝΔ".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "στις αρχές του 2004, τότε δηλαδή που το κυβερνών κόμμα θα εξαπολύσει την τελική του αντεπίθεση με στόχο την ανατροπή του αρνητικού πολιτικού κλίματος, τοποθετείται χρονικά η επιστροφή του Δημήτρη Αβραμόπουλους τη Νέα Δημοκρατία".

    O ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι "συστηματική επιχείρηση διαστρέβλωσης των λεγομένων των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ σε δημόσιες παρεμβάσεις τους, στο νόημά τους τουλάχιστον, αλλά και προσπάθεια 'μαύρης προπαγάνδας' εναντίον της φιλελεύθερης παράταξης, διαβλέπουν στη Ρηγίλλης ότι βρίσκεται πίσω από την έκταση που πήρε το ζήτημα με τη συνέντευξη του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού κ. Γ. Σουφλιά στη ΝΕΤ την Κυριακή".

    Κατά την Espresso "στη δίνη του εσωκομματικού κυκλώνα βρέθηκε χθες ο Γιώργος Σουφλιάς, μετά τις ατυχείς δηλώσεις του περί μη κατάργησης του ΣΔΟΕ (στη ΝΕΤ), που έρχονταν σε αντίθεση με όσα είχε εξαγγείλει ο Κώστας Καραμανλής από την Εκθεση της Θεσσαλονίκης".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''κορυφώθηκε χθες η εσωκομματική κρίση στη ΝΔ που ξέσπασε με αφορμή όσα είχε πεί την Κυριακή ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γιώργος Σουφλιάς για το ΣΔΟΕ. Ο Θεσσαλός πολιτικός βρέθηκε απομονωμένος και έπειτα από συνάντηση με τον Κώστας Καραμανλή υποχρεώθηκε να ανασκευάσει δημόσια τις δηλώσεις του οι οποίες βρίσκονταν σε ευθεία αντίθεση με τις δεσμεύσεις του προέδρου της ΝΔ στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης''.

    [14] Μέτρα για παλιννοστούντες-μουσουλμάνους-αθίγγανους

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "την επίσπευση της διαδικασίας για την προώθηση στεγαστικών, εκπαιδευτικών και υγειονομικών προγραμμάτων, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους παλιννοστούντες και για τις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες των μουσουλμάνων και των αθίγγανων επεξεργάστηκε χθες η Διυπουργική Επιτροπή που συνήλθε στο υπουργείο Εσωτερικών".

    [15] Πολιτιστική Ολυμπιάδα

    Η ΕΣΤΙΑ σχολιάζει ότι "την πρωτοβουλία της Ελλάδος να καθιερώση Πολιτιστική Ολυμπιάδα φαίνεται πως υιοθετεί η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ως μόνιμο θεσμό"

    [16] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προειδοποιήσει αύριο την Τουρκία πως ο καθορισμός ημερομηνίας για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων περνάει από την επίλυση του Κυπριακού. Στο κεφάλαιο για την Τουρκία του κειμένου της στρατηγικής για τις υποψήφιες χώρες θα υπογραμμίζεται ότι 'η απουσία λύσης (στο Κυπριακό) θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "ανησυχίες προκαλεί στην τουρκοκυπριακή αντιπολίτευση η πρόθεση του Τούρκου πρωθυπουργού να μεταβεί στα κατεχόμενα για την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Τα κόμματα εκτιμούν ότι ο Ντενκτάς θα εκμεταλλευθεί την επίσκεψη, εν όψει των "εκλογών'".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ''η απουσία διευθέτησης του Κυπριακού θα μπορούσε να καταστεί ένα σοβαρό επεισόδιο στις προσδοκίες της Τουρκίας'' για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεών της στην Κοινότητα. Αυτή είναι η οριστική άποψη - προειδοποίηση της Κομισιόν την οποία καταγράφει στο κείμενο - εισήγησή της για την ακολουθητέα στρατηγική πολιτική της Κοινότητας απέναντι στις 10+3 υπό ένταξη και υποψήφιες για ένταξη χώρες''.


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 4 November 2003 - 16:32:06 UTC