Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/10/2003
  • [02] Tίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Μουσουλμανική μειονότητα
  • [04] Νέες σιδηροδρομικές γραμμές
  • [05] Απεργίες
  • [06] Σημίτης - Συντάξεις
  • [07] Απάτη
  • [08] ΟΑΕΔ - Προσλήψεις
  • [09] ΕΛΑΣ- Εκρηκτικοί μηχανισμοί
  • [10] Κυβέρνηση-ΑΕΙ
  • [11] Κυπριακό
  • [12] ΠΑΣΟΚ
  • [13] Ελλάδα-Αλβανία
  • [14] Καύσιμα-Πλαφόν
  • [15] Ελληνική Εκκλησία-Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [16] Δίκη 17Ν
  • [17] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/10/2003
  • [18] ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2004

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/10/2003

    Ο νέος προϋπολογισμός και οι απεργιακές κινητοποιήσεις, η προαναγγελία του πρωθυπουργού για αυξήσεις στους συνταξιούχους, οι σχέσεις Ελληνικής Εκκλησίας - Οικουμενικού Πατριαρχείου και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Tίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πανωτόκια. Τροπολογία της ΝΔ στη Βουλή. Λύση - ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Θύελλα απεργιών. Αντίδραση στην κοροϊδία των νέων μισθών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 75.000 νέοι απασχολούμενοι μέσω ΟΑΕΔ για 18 και 24 μήνες. Η κυβέρνηση ''επιδοτεί'' τη μερική απασχόληση και στον ιδιωτικό τομέα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Χριστόδουλος: ποιοι με πολεμούν .Τα παρασκήνια για την εκρηκτική συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου. Οι ...καυτοί διάλογοι για το Φανάρι.

    Η ΑΥΓΗ: Κόβουν τα κονδύλια για υγεία, παιδεία και ανέργους! Αιφνιδιαστικές περικοπές στον προϋπολογισμό του 2003.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ράπισμα Χριστόδουλου στη ''φράξια'' Βαρθολομαίου. Αποφασισμένος ο Αρχιεπίσκοπος να μην κάνει βήμα πίσω.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Δικαστική ''βόμβα'' για τη μειονότητα της Θράκης. Αναμένεται απόφαση του Αρείου Πάγου για αναγνώριση ''τουρκικής ενώσεως''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αυξάνονται οι επιδοτήσεις για πάνω από 75.000 ανέργους.

    ΕΘΝΟΣ: Ποιά χρέη χαρίζει η Εφορία σε 584.000. Εγκύκλιος : Ευνοϊκό πακέτο για ιδιώτες και επαγγελματίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τηλεφωνικές ''ρουκέτες'' κατά παραγόντων της Δίκης! Συγκλονιστικό υπονοούμενο, από τον κ. Μιχ. Μαργαρίτη, χθες στη ''δίκη του αιώνα''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέο φέσι 10 δισ ευρώ. Μετά τον εκτός ελέγχου δανεισμό των ΔΕΚΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι απεργοί πολιορκούν την κυβέρνηση. Καυτό φθινόπωρο: Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι απαντούν στα ''πακέτα''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''Κάτσε κάτω ρε...''. Λάβρος Χριστόδουλος κατά κυβέρνησης και ''Αγίων''.

    ΕΣΤΙΑ: Δεν αντέχει η οικονομία. Επτά μήνες αβεβαιότητος μέχρι τις εκλογές.

    Espresso: Το μεγάλο μυστικό του Ηλία Βαλάση. Η συγκλονιστική ιστορία του ''Ράμπο'' του Survivor.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Όταν χάνεται το όνειρο. Επιστολή - κραυγή απόγνωσης από νεαρή συμβασιούχο αρχαιολόγο που πνίγεται από το κράτος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διευρύνεται το απεργιακό ''κύμα''. Σε τροχιά σύγκρουσης η ΑΔΕΔΥ με την κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μαύρη βίβλος για τα άτομα με αναπηρίες. Έρευνα ντροπής για το Δημόσιο.

    ΝΙΚΗ: Αυξήσεις συντάξεων. Ενδιαφέρον Σημίτη για τους ηλικιωμένους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νέες επιδοτήσεις στο μεγάλο κεφάλαιο. Οργανισμός Απλήρωτης Εργατικής Δύναμης.

    Traffic Νews: Τελετές του σατανά στη Ρόδο. Έστειλαν ''μήνυμα'' αποκεφαλίζοντας και γδέρνοντας αδέσποτα σκυλιά.

    Η ΧΩΡΑ: Πάνω 10% τα επιδόματα ανεργίας. Όλες οι αλλαγές στις παροχές ασφάλισης από τον ΟΑΕΔ.

    City Press: Απεργίες και όποιος αντέξει! Σήμερα η κυβέρνηση εγκρίνει τον προϋπολογισμό του 2004. Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλάκη δεν έριξαν τον απεργιακό πυρετό.

    MetroRAMA: Απάντηση με απεργίες στο ''πακέτο'' αυξήσεων. Άνοιξε η ...όρεξη πολλών κλάδων που σχεδιάζουν μπαράζ απεργιών.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τοκογλύφοι αστυνομικός και δικηγόρος. Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν από τους ''αδιάφθορους''.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δόλωμα του ΟΑΕΔ στις επιχειρήσεις. Επιδοτήσεις για 175.000 ανέργους φέτος και το 2004.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στο στόχαστρο του ΟΑΕΔ η ανεργία. Αλλαγές στα προγράμματα απασχόλησης του οργανισμού.

    [03] Μουσουλμανική μειονότητα

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''δικαστική απόφαση - βόμβα η οποία θα οδηγήσει στην ουσιαστική αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη ως τουρκικής αναμένεται να εκδώσει σύντομα ο Άρειος Πάγος. Όπως πληροφορείται ''Το Βήμα'' ο αρεοπαγίτης Ν. Κασαβέτης με εισήγησή του αποδέχεται ότι η χρήση των όρων ''Τουρκική Ένωση '' και ''Τούρκοι της Δυτικής Θράκης'' από μέλη της μειονότητα είναι νόμιμη''.

    [04] Νέες σιδηροδρομικές γραμμές

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι ''από τις προτάσεις με τα 29 μεγάλα έργα που υιοθέτησε χθες η Επιτροπή δύο αφορούν άμεσα την Ελλάδα. Πρόκειται για τη σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας (Αθήνα) με τη Σόφια , τη Βουδαπέστη, τη Βιέννη, την Πράγα, τη Νυρεμβέργη και τη Δρέσδη. Ενας άξονας που η υλοποίησή του προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2015. Το δεύτερο σχέδιο προβλέπει τη σιδηροδρομική σύνδεση της Κοζάνης με την Καλαμάτα περνώντας από την Καλαμπάκα και τα Ιωάννινα αποκλίνοντας προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και συνεχίζοντας προς το Αγρίνιο και το Ρίο - Αντίρριο''.

    [05] Απεργίες

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι '' καυτός'' Οκτώβριος για τον πρωθυπουργός από το μπαράζ των απεργιακών κινητοποιήσεων. Μετά τα ''πακέτα'' που εξήγγειλε ο κ. Σημίτης , ο απεργιακός κλοιός πνίγει την κυβέρνηση η οποία ομολογεί τώρα την αδυναμία της να ικανοποιήσει τα οικονομικά αιτήματα''.

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι ''οι απεργίες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ κάποιοι τομείς του Δημοσίου έχουν ήδη παραλύσει. Οι δε απεργοί ως επί το πλείστον ''κρατικοδίαιτοι'' πιέζουν αφόρητα διότι γνωρίζουν ότι τώρα είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουν τα πάντα''.

    Η City Press υποστηρίζει ότι ''το απεργιακό ''γιουρούσι'' που οργανώνεται στο Δημόσιο θα έχει μόνο χαμένους. Κανένας δεν πρόκειται να βγει κερδισμένος από την πλήρη επικράτηση του νεοελληνικού ''αλαλούμ''.

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι ''εκείνο που προέχει είναι να πληροφορηθούν οι πολίτες ποια είναι τα όρια αντοχής της ελληνικής οικονομίας και να πειστούν ότι αυτά τα όρια ισχύουν για όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς. Χρέος των δύο μεγάλων κομμάτων είναι να πουν όλη την αλήθεια για την οικονομία και τις αντοχές της. Και στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή για το νέο προϋπολογισμό το νομοσχέδιο του οποίου θα κατατεθεί τη Δευτέρα θα δοθεί η ευκαιρία για να εξεταστεί , όχι μόνον κατά πόσον έχει αποτυπωθεί το πραγματικό κόστος του ''κοινωνικού πακέτου'' αλλά πόσο προάγει την ανάπτυξη και πόσο συμβάλλει σε μια δικαιότερη κατανομή των καρπών της''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι ''την...εθιμική κατ΄ έτος 24ωρη ''απεργιακή'' τουφεκιά στον αέρα στις 23 του Οκτώβρη ή στις 5 του Νοέμβρη αποφάσισε χτες η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ στηρίζοντας ουσιαστικά την πολιτική της κυβέρνησης''.

    [06] Σημίτης - Συντάξεις

    H TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι ''συνεχίζοντας τις προεκλογικές εμφανίσεις του που συνοδεύονται και από τις ανάλογες εξαγγελίες παροχών ο πρωθυπουργός, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας, έκανε ένα σημαντικό ''δώρο'' στην Τρίτη Ηλικία προαναγγέλλοντας αυξήσεις στις συντάξεις. Αυξήσεις πολύ μεγαλύτερες απ΄ αυτές των εργαζομένων και των δημοσίων''.

    [07] Απάτη

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ''μεγάλη απάτη αποκάλυψαν οι έρευνες της διοίκησης του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του δημοσίου. Κύκλωμα γιατρών, διαγνωστικών κέντρων και φαρμακείων διακινούσε πλαστές συνταγές φαρμάκων και πανάκριβες ιατρικές εξετάσεις εν αγνοία των ασφαλισμένων. Το μέγεθος της απάτης εις βάρος του δημοσίου ανέρχεται σε μεγάλα ποσά τα οποία αγγίζουν ακόμα και το μισό των πιστώσεων που διατίθενται για την περίθαλψη των δημοσίων υπαλλήλων''.

    [08] ΟΑΕΔ - Προσλήψεις

    Το metroRAMA υποστηρίζει ότι ''σημαντικές αλλαγές στον τρόπο επιδότησης των επιχειρήσεων για τις προσλήψεις ανέργων ανακοίνωσε χθες ο διοικητής του ΟΑΕΔ. Ο κ. Νικολάου ανακοίνωσε επίσης ότι αυξάνεται από την 1/1/2004 κατά 10% το επίδομα της ανεργίας και κατά 20% ο μέσος όρος των οικογενειακών επιδομάτων που χορηγεί ο ΟΑΕΔ''.

    [09] ΕΛΑΣ- Εκρηκτικοί μηχανισμοί

    Η ESPRESSO εκτιμά ότι ''ομπρέλα'' προστασίας γύρω από τις περιοχές που εκτιμάται ότι έχουν βάλει στο ''στόχαστρο'' οι αναρχικοί στήνει η ΕΛΑΣ. Στόχος της ηγεσίας είναι να αποτραπεί η κλιμάκωση των επιθέσεων που όσο πλησιάζει η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τους κατηγορουμένους ως μέλη της 17 Νοέμβρη θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή''.

    [10] Κυβέρνηση-ΑΕΙ

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης που έχει ξεσπάσει στα ΑΕΙ επιχειρεί η κυβέρνηση, ικανοποιώντας το αίτημα της πανεπιστημιακής κοινότητας για την οικονομική ενίσχυση των ιδρυμάτων μέσω του Προϋπολογισμού.

    [11] Κυπριακό

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "για ανάμειξη των ΗΠΑ στα εσωτερικά του ψευδοκράτους του διαμαρτύρεται ο Ραούφ Ντεκτάς, με αφορμή τις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα κ. Ερίκ Εντελμαν σύμφωνα με τις οποίες "το Σχέδιο Ανάν αποτελεί ιστορική ευκαιρία για τις δύο πλευρές στο νησί και ο κ. Ντενκτάς δεν θα έπρεπε να προβάλει εμπόδια".

    [12] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "την προγραμματική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ που θα αποτελέσει και το πολιτικό του στίγμα για τα επόμενα 4 χρόνια, θα παρουσιάσει σήμερα η Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ψηφοδέλτια, οργανωτικές μεταρρυθμίσεις και επιμόρφωση στελεχών είναι τα βασικά στοιχεία με τα οποία ασχολούνται με εντατικούς ρυθμούς στο κυβερνών κόμμα".

    [13] Ελλάδα-Αλβανία

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημειώνει ότι "άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την επίτευξη ελληνοαλβανικής συμφωνίας με αντικείμενο την παραχώρηση διπλής υπηκοότητας στους Έλληνες ομογενείς της Αλβανίας. Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι καθοριστικό ρόλο στην απροθυμία των Τιράνων να προχωρήσουν σε διακρατική συμφωνία παίζει το αντιπολιτευόμενο κόμμα του Σαλί Μπερίσα".

    [14] Καύσιμα-Πλαφόν

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "με επιτυχία έληξε τα περασμένα μεσάνυχτα το πλαφόν στις τιμές των υγρών καυσίμων που είχε επιβάλει για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς στις συγκεκριμένες περιοχές παρατηρήθηκε αποκλιμάκωση σε όλες σχεδόν τις βενζίνες, καθώς και το ντίζελ. Μάλιστα, το μέτρο χαιρετίσθηκε από νομάρχες και τοπικούς φορείς των περιοχών αυτών".

    [15] Ελληνική Εκκλησία-Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι "οι ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας αποφάσισαν να συγκληθεί εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου προκειμένου να συζητηθούν συνολικά οι σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο που έφθασαν ένα βήμα πριν από τη ρήξη. Η λύση του προβλήματος βρίσκεται πλέον στα χέρια του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ο οποίος έχει περίπου τριάντα ημέρες για να αποτρέψει τα χειρότερα".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "σοβαρή απειλή για ρήξη στις σχέσεις μεταξύ της Ελλαδικής Εκκλησίας και του Φαναρίου, που μπορεί να εκφραστεί ακόμη και με νομοκανονικού χαρακτήρα "σχίσμα" μεταξύ των δύο Εκκλησιών συνιστούν οι τελευταίες εξελίξεις".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται ότι "βολές και σκληρή κριτική για τον τρόπο που χειρίστηκε την κρίση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο δέχθηκε χθες από μερίδα ιεραρχών (τάσσονται στους φιλοπατριαρχικούς) ο Αρχιεπίσκοπος".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι "αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω στις προκλητικές για τον ελληνικό λαό απαιτήσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, εμφανίσθηκε χθες στην Ιεραρχία ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Παράλληλα με τον τολμηρό του λόγο ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας "θρυμμάτισε" τους Ιεράρχες που επιχείρησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τις απρόκλητες επιθέσεις κατά της ηγεσίας της Ελλαδικής Εκκλησίας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της τονίζει ότι "το πόσο ο Αρχιεπίσκοπος ασχολείται με τα πραγματικά θέματα της Εκκλησίας, φάνηκε και από όσα ακούστηκαν κατά τη χθεσινή θορυβώδη συνεδρίαση της Ιεραρχίας. Μόνον εκκλησιαστική δεν ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο κ. Χριστόδουλος στους διαξιφισμούς του με ιεράρχες. Απαντώντας σε επικρίσεις ιεραρχών, ότι κρύβεται πίσω από "κονδυλοφόρους" "επικοινωνιολόγους" και "παντελονάδες", που τους βάζει να "καθυβρίζουν ιεράρχες και να τους τρομοκρατούν", έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος και σε απειλές: "Κάτσε κάτω ρε. Θα σε βγάλω έξω". Μέσα σε τέτοιο κλίμα εκπληρώνει τον ρόλο της η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, με τον κ. Χριστόδουλο να ξιφουλκεί κατά πάντων και να πολιτικολογεί".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "συνάντηση Πρωθυπουργού-Αρχιεπισκόπου προετοιμάζεται να γίνει εντός του μηνός. Το ραντεβού προγραμματίζεται για τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και ήδη, παρά τις χθεσινές αιχμές του κ. Χριστόδουλου κατά της κυβέρνησης, έχουν ήδη κανονιστεί λεπτομέρειες της συνάντησης".

    [16] Δίκη 17Ν

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''απειλές εξακολουθούν να δέχονται και οι δικαστές των μελών της 17Ν. Ο πρόεδρος της έδρας Μιχάλης Μαργαρίτης επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τους λειτουργούς τους Θέμιδος να έχουν βρεθεί στο στόχαστρο ''

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι ''μια ''χούφτα'' απλούς, λαϊκούς ανθρώπους, χαρακτήρισε κατά την αγόρευσή της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τους 19 κατηγορούμενους για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, η συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, Ιωάννα Κούρτοβικ''.

    [17] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/10/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Για δυνατούς λύτες!.. Εγκρίνεται σήμερα από το Υπ. Συμβούλιο ο νέος Προϋπολογισμός".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ανάπτυξη με ρυθμό 4,2% το 2004. Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Λύσεις απαιτούν οι έμποροι. Επιτακτικά τα προβλήματα επαγγελματικής στέγης, παρεμπορίου και ωραρίου".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Από... χθες οι νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων χρεών. Με προσδοκίες είσπραξης 5,3 δισ. ευρώ".

    [18] ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2004

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Με πρόβλεψη για την εντονότερη ανάπτυξη των τελευταίων ετών, αλλά και με το βάρος των αυξημένων δαπανών για τη στήριξη των κοινωνικά ασθενών ομάδων και την εκτέλεση της Ολυμπιάδας, εγκρίνεται σήμερα από το υπουργικό συμβούλιο το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 3 October 2003 - 6:45:32 UTC