Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-09-25

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/09/2003
  • [02] Tίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] ΕΕ-Γεωργικά προϊόντα
  • [05] Παραβατικότητα ανηλίκων
  • [06] Νομοσχέδιο για τα δάση
  • [07] ΝΔ
  • [08] Γιατροί - Φαρμακευτικές εταιρίες
  • [09] Κυβέρνηση - Αποκρατικοποιήσεις
  • [10] ΑΕΙ- Κινητοποιήσεις καθηγητών
  • [11] Ακίνητα- Κατασχέσεις
  • [12] Κυβέρνηση - Κινητοποιήσεις
  • [13] Δίκη ''17Ν''
  • [14] Συνέντευξη Εβερτ
  • [15] Απεργιακές κινητοποιήσεις
  • [16] Εκλογικός νόμος - Διακομματική Επιτροπή
  • [17] OIKONOMIKOΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ 25/09/2003
  • [18] Εφορία- Επιχειρήσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/09/2003

    Ο νόμος για τα δάση, η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε αιτήματα απεργών, το Κυπριακό και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Tίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ποιες δασικές περιοχές αποχαρακτηρίζονται. Ο νέος ορισμός του ''δάσους''.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αμεση η νομιμοποίηση των συμβασιούχων. Μετά την απόφαση - σταθμό του Πρωτοδικείου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Με πριμ και βραβεία η επανίδρυση του κράτους. Πως σχεδιάζει ο Σουφλιάς το πρόγραμμα Δημόσιας Διοίκησης της ΝΔ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Τα δάνεια τρώνε σπίτια. Απίστευτο !3.500 ακίνητα το μήνα βγαίνουν ''στο σφυρί'' και για χρέη 1.000 ευρώ!

    Η ΑΥΓΗ: Τραβάει το σχοινί στα πανεπιστήμια. Αδιάλλακτη η κυβέρνηση προκαλεί νέα ένταση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Λαδώνουν τους μισούς γιατρούς οι φαρμακοβιομήχανοι. Τους πληρώνουν με βάση την κατανάλωση των φαρμάκων που εμφανίζονται στις συνταγές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Οχι'' Χριστοδουλάκη με πολλούς αποδέκτες. Σε ναυάγιο κατέληξε χθες η συνάντηση με τους πανεπιστημιακούς.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οικοδομικοί συνεταιρισμοί. Τέλος η αγωνία για 500.000 δικαιούχους.

    ΕΘΝΟΣ: Με 3 κλειδιά ανοίγουν τις καταθέσεις μας. Διεθνής ''ηλεκτρονική σπείρα'' σαρώνει τις τράπεζες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μόνον η μισή αλήθεια πέρασε στην δίκη της 17Ν. Στο εδώλιο κάθεται μόνον το επιχειρησιακό κομμάτι της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης, δήλωσε χθες ο Γ. Πέτσος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Θρίαμβος της φαυλότητας. Προσχεδιασμένα εγκλήματα σε βάρος του τόπου τα μέτρα για τα δάση και τα αυθαίρετα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 20 αλλαγές σε εφάπαξ-επικουρικό. Τι προβλέπεται για τη διαδοχική ασφάλιση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''7% και τέλος''. Αδιέξοδο στη συνάντηση Χριστοδουλάκη- πανεπιστημιακών.

    ΕΣΤΙΑ:Ο κόμβος των Αμπελοκήπων. Αδάπανες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις χωρίς ''μίζες''.

    Espresso: Η Δήμητρα δεν είναι υιοθετημένη. Θα μηνύσω τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι κόρη της. Η μητέρα της Λιάνη ξεσπά.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εκρηξη ελλειμμάτων. Το προεκλογικό κλίμα και οι υπερδαπάνες των Ολυμπιακών Αγώνων απειλούν με εκτροχιασμό τα δημόσια οικονομικά.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διάλογος για ...δύο. Μόνο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ συζητούν για τον εκλογικό νόμο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καμπανάκι δικαστικό για τα δάση. Ενώ σήμερα αποφασίζει το υπουργικό συμβούλιο.

    ΝΙΚΗ: Η ΝΔ περιφρονεί το θεσμικό ρόλο της. Αρνείται το διάλογο για τον εκλογικό νόμο.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ολοι στα Προπύλαια σήμερα στις 7 το απόγευμα. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

    Traffic News: Κάηκε ο Καψής στο STAR. Ολο το παρασκήνιο για την άγρια σύγκρουση με τον Μαλέλη. Ο Λιάγκας ανέλαβε το κεντρικό δελτίο.

    Η ΧΩΡΑ: Να ζητήσει συγγνώμη και να γυρίσει πίσω ο Σαμαράς. Συνέντευξη - φωτιά του Μιλτιάδη Εβερτ στον Γιώργο Τράγκα για όλους και για όλα.

    City Press: Κατεδαφίσεις τέλος και ''φόρος'' αποχαρακτηρισμού.

    MetroRAMA: Απεργιακή ''κούρσα'' με διπλή...ταρίφα. Σε απόλυτη ρήξη η κυβέρνηση με πανεπιστημιακούς και ιδιοκτήτες ταξί.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κλείνουν 90.000 φορολογικές υποθέσεις. Ρυθμίσεις εξπρές για μικρομεσαίους, επαγγελματίες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Διαφημιστές χτίζουν το νέο ΠΑΣΟΚ. Σύσκεψη για το επικοινωνιακό στο Μαξίμου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Επίκεντρο διεθνών εξελίξεων η Θεσσαλονίκη. Κρίσιμο τριήμερο για την τύχη της EXPO 2008.

    [03] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''κρίσιμη συνάντηση με τον γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν θα έχει σήμερα στην έδρα του Οργανισμού ο Κύπριος πρόεδρος Τάσος Παπαδόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναμένεται να αποσαφηνιστούν περαιτέρω οι όροι επαναδραστηριοποίησης του γγ για την επανάληψη των συνομιλιών και για τον λόγο αυτό η κυπριακή κυβέρνηση διακηρύσσει σε όλους τους τόνους την ετοιμότητά της να διαπραγματευτεί το σχέδιο Αννάν''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι ''εντείνεται η αμερικανική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό αλλά και οι πιέσεις της Ουάσιγκτον για αποστολή διεθνών παρατηρητών στις παράνομες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στα Κατεχόμενα το Δεκέμβριο η οποία-αν τελικώς πραγματοποιηθεί- θα συνιστά έμμεση αναγνώριση της κυριαρχίας του ψευδοκράτους''.

    [04] ΕΕ-Γεωργικά προϊόντα

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει την κατάργηση της καλλιέργειας καπνού στις χώρες της ΕΕ την αποσύνδεση του 60% των κοινοτικών ενισχύσεων σε παραγωγούς ελαιολάδου καπνού και βαμβακιού και τη σύνδεση του υπολοίπου 40% με το μέγεθος της παραγωγής. Το σύστημα θα τεθεί σε εφαρμογή σε διάφορα στάδια ως το 2007''.

    [05] Παραβατικότητα ανηλίκων

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την ποινική αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς των ανηλίκων προβλέπονται στο σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης η συζήτηση του οποίου άρχισε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Οπως επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Φιλιππος Πετσάλνικος με τις νέες ρυθμίσεις δίνεται έμφαση στα μέτρα πρόληψης και φροντίδας για την κοινωνική επανένταξή τους ενώ ταυτόχρονα περιορίζεται ο εγκλισμός τους ως κυρωτικό μέτρο στα καταστήματα κράτησης''.

    [06] Νομοσχέδιο για τα δάση

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''η ρύθμιση του χαρακτήρα των δασικών εκτάσεων ''με σύγχρονο τρόπο και σύμφωνα με τις διατάξεις του αναθεωρημένου Συντάγματος'' αποτελεί σκοπό της κυβέρνησης όπως δηλώνει η ίδια προσπαθώντας να καθησυχάσει όσους έχουν έντονες αντιρρήσεις για αυτές τις πρωτοβουλίες''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει ότι ''τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου είναι ο χαρακτηρισμός (αποχαρακτηρισμός) των δασών, δημοσίων και ιδιωτικών, βάσει των αεροφωτογραφιών του 1975, το καθεστώς των δασοθέντων αγρών, τα διακατεχόμενα και ρητινωμένα δάση, το καθεστώς των οικοδομικών συνεταιρισμών καθώς και το καθεστώς των εκχερσώσεων και αναδασώσεων των εκτάσεων. Σύμφωνα με τον ορισμό του δάσους, όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο δάσος θα ορίζεται η έκταση που έχει ορισμένη κλίμακα και περιέχει τουλάχιστον 18 δασικά δέντρα''.

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι ''καμπανάκι'' από το Συμβούλιο της Επικρατείας συνοδεύει τις κυοφορούενες αλλαγές για τα δάση και τις δασικές εκτάσεις, οι οποίες οριστικοποιούνται σήμερα από το υπουργικό συμβούλιο. Ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ κ. Κων. Μενουδάκος επισημαίνει ότι σε καμία περίπτωση το νομοσχέδιο δεν μπορεί να οδηγεί σε αποχαρακτηρισμό δασών ή δασικών εκτάσεων είτε πρόκειται για δημόσιες είτε για ιδιωτικές εκτάσεις''.

    [07] ΝΔ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''λιγότερο κράτος στην οικονομία, περισσότερο κράτος για την κοινωνία''. Αυτή είναι η φιλοσοφία του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τη Δημόσια Διοίκηση , το οποίο θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα το μεσημέρι στη μία σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής , ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γιώργος Σουφλιάς , ο συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης Βύρων Πολύδωρας και ο τομεάρχης Γιάννης Λαμπρόπουλος''.

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ, ''η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ χθες στο Ελεγκτικό Συνέδριο σηματοδοτεί τις προθέσεις της ΝΔ να μην υποστείλει τη σημαία κατά της αδιαφάνειας και της παράκαμψης της νομιμότητας''.

    [08] Γιατροί - Φαρμακευτικές εταιρίες

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''σε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που σύντομα θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης αναπτύσσεται η διαπλεκόμενη σχέση των μισών σχεδόν γιατρών με το καρτέλ των φαρμακοβιομηχάνων. Κυβέρνηση - Δικαιοσύνη και Ταμεία Υγείας έχουν πλέον αντιληφθεί το μέγεθος του σκανδάλου και εμφανίζονται αποφασισμένοι να βάλουν τέλος σε μια κατάσταση που ζημιώνει τα Ασφαλιστικά Ταμεία με εκατοντάδες δισεκατομμύρια''.

    [09] Κυβέρνηση - Αποκρατικοποιήσεις

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι ''τα μεγάλα ντιλ στην Οικονομία αποτελούν το επόμενο ''πακέτο'' της κυβέρνησης Σημίτη. Αρμόδιες κυβερνητικές πηγές επέμεναν χθες πως οι μεγάλες συμφωνίες που προετοιμάζονται στο παρασκήνιο - και γύρω από τις οποίες κρατείται απόλυτη μυστικότητα - θα αποτελούν ''ένα μήνυμα της αγοράς για την εμπιστοσύνης της στην κυβέρνηση και τον Κ. Σημίτη''. Επίσης, θα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ''θέλει και μπορεί να προωθεί σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές στην Οικονομία'' και ''όχι μόνο θέματα που απασχολούν ειδικές κοινωνικές ομάδες''.

    [10] ΑΕΙ- Κινητοποιήσεις καθηγητών

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: ''δεν μπορεί ο αγώνας των πανεπιστημιακών να έχει μόνον ως αίτημα το μισθολογικό, την ώρα μάλιστα που η εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της βρίσκεται σε κρίση, συνεχώς υποβαθμίζεται , παράγει αμάθεια, δίνει πτυχία χωρίς αντίκρισμα και σύρεται από την αγορά εργασίας στην τυποποιημένη γνώση''.

    [11] Ακίνητα- Κατασχέσεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι ''πρωτοφανείς διαστάσεις προσλαμβάνει το φαινόμενο των κατασχέσεων ακινήτων και αυτοκινήτων από τις τράπεζες. Κάθε μήνα ''βγαίνουν στο σφυρί'' περί τα 3.500 ακίνητα που καταλήγουν σε επιτήδειους που λυμαίνονται τους πλειστηριασμούς. Εξάλλου από τις αρχές του έτους υπολογίζεται οτι έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 10.00 ακίνητα''.

    [12] Κυβέρνηση - Κινητοποιήσεις

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''η ''σκληρή '' στάση που τηρεί ο υπουργός Οικονομίας και ΟΙκονομικών κ. Ν. Χριστοδουλάκης απέναντι στα μισθολογικά αιτήματα εκπαιδευτικών, γιατρών, αστυνομικών και άλλων κατηγοριών εργαζομένων του Δημοσίου εξηγείται από την προφανή αδυναμία του προϋπολογισμού του 2004 να επωμισθεί νέες δαπάνες πέραν αυτών που είχαν ενσωματωθεί στο εξαγγελθέν από τον πρωθυπουργό κοινωνικό πακέτο''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι '' με εκτροχιασμό απειλούνται τα δημόσια οικονομικά εξαιτίας των πολλαπλών πιέσεων που ασκούνται από το παραλογικό προεκλογικό κλίμα και τις υπερδαπάνες των Ολυμπιακών Αγώνων''.

    [13] Δίκη ''17Ν''

    Η Traffic επισημαίνει ότι "σε τρομοκράτες και δολοφόνους του κοινού ποινικού δικαίου διαχώρισε τους 19 'πρωταγωνιστές' της '17Ν', ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης εκφράζοντας παράλληλα αμφιβολίες για τη συμμετοχή της Αγγελικής Σωτηροπούλου. Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε λόγο για επαγγελματίες δολοφόνους και ληστές που δημιούργησαν έναν εφιάλτη και ζήτησε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας στους Πάτροκλο Τσελέντη, Κώστα Τέλιο και Σωτήρη Κονδύλη. Ενέργεια ποτισμένη από πολιτικές σκοπιμότητες χωρίς πολιτικό κίνητρο και με πολιτικό καιροσκοπισμό, χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γεώργιος Πέτσος την απόπειρα σε βάρος της ζωής του".

    [14] Συνέντευξη Εβερτ

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι "υπέρ της επιστροφής όλων των στελεχών στη Νέα Δημοκρατία για να εμφανιστεί δυνατό και συσπειρωμένο το κόμμα στις εθνικές εκλογές, τάχθηκε με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό PROFIT και τον Γιώργο Τράγκα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Εβερτ. Κάλεσε μάλιστα τον Αντώνη Σαμαρά να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί το λάθος του, για να έχει θέση στη φιλελεύθερη παράταξη. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για εμπαιγμό του ελληνικού λαού και για προσπάθεια εξαγοράς της ψήφου του ελληνικού λαού. Τέλος ο κ. Εβερτ εμμένει στο αίτημά του για παραίτηση του υπουργού Γεωργίας Γιώργου Δρυ".

    [15] Απεργιακές κινητοποιήσεις

    H City Press γράφει ότι "όσο πλησιάζουμε στην τελική προεκλογική ευθεία τόσο πιο δυναμικά προβάλλονται εξωπραγματικά αιτήματα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των νοσοκομειακών γιατρών που διεκδικούν διπλασιασμό των αποδοχών τους και των πανεπιστημιακών καθηγητών οι οποίοι θεωρούν αυτονόητο το δικαίωμα της απεργίας μετ΄αποδοχών".

    [16] Εκλογικός νόμος - Διακομματική Επιτροπή

    Σύμφωνα με την Espresso "μετά τη χάρτα σύγκλισης και το κοινωνικό πακέτο της κυβέρνησης, σειρά έχει το πολιτικό πακέτο. Πέρα από το ΄πόθεν έσχες', οι αλλαγές του εκλογικού νόμου απασχολούν έντονα την κυβέρνηση, κυρίως επειδή επιδιώκει η ψήφισή τους να έχει ολοκληρωθεί δυνατόν, τον επόμενο μήνα".

    Το MetroRAMA σημειώνει ότι "με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ συζητήθηκε χθες το θέμα του εκλογικού νόμου στη Διακομματική Επιτροπή που συγκάλεσε ο υπ. Εσωτερικών, Κ. Σκανδαλίδης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι "σε κυβερνητικό μονόλογο με το σύνηθες 'δεκανίκι' του Συνασπισμού εξελίσσεται ο κατ΄ ευφημισμόν διάλογος για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο και τη διοικητική διαίρεση της χώρας που προωθεί σχεδόν σπασμωδικά το υπουργείο Εσωτερικών".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται ότι "είναι προφανές ότι η συμμετοχή του ΣΥΝ βοηθά τις επιδιώξεις του ΠΑΣΟΚ, και αποδυναμώνει την όποια πίεση θα μπορούσε να υπάρχει στην κυβέρνηση από τα κόμματα που διεκδικούν τη θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι "'ήλθον, είδον και απήλθον' ο Συνασπισμός χθες στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για τον εκλογικό νόμο, μη μπαίνοντας σε διαδικασία συζήτησης γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης, αλλά αντιπροτείνοντας την καθιέρωση της απλής αναλογικής. Ανάλογη στάση κράτησε και το ΚΚΕ, που έστειλε δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Αντ. Σκυλλάκου επιστολή της Αλέκας Παπαρήγα".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "ο διάλογος για τον εκλογικό νόμο εκφυλίσθηκε χθες τελείως, ενώ έχασε και κάθε νόημα το επίθετο διακομματικός".

    [17] OIKONOMIKOΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ 25/09/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Αγωνία για πρόσθετα έσοδα. Μετά την ανακοίνωση από την κυβέρνηση των πάσης φύσεως παροχών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Δυναμικό άνοιγμα της Εθνικής. Διερεύνηση δικτύου σε Ρωσία-Τουρκία-Ρουμανία".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Νάρκη του ΟΠΕΚ στην ανάπτυξη. Ξαφνική απόφαση για μείωση της παραγωγής πετρελαίου".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Εξαετία" τώρα και για τις μεγάλες επιχειρήσεις. Και για μικρομεσαίες που "έχασαν την ευκαιρία".

    [18] Εφορία- Επιχειρήσεις

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "τη δυνατότητα και στις μεγάλες επιχειρήσεις που τηρούν βιβλία Β΄ ή Γ΄κατηγορίας του Κ.Β.Σ. και έχουν τζίρο μέχρι 734.000 ευρώ (ή 250 εκατ. δρχ) να περαιώσουν τις εκκρεμείς φορολογικές τους υποθέσεις της εξαετίας 1993-1998 χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις, δίνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 25 September 2003 - 16:47:54 UTC