Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-06-03

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/06/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Η αυριανή συζήτηση στη Βουλή
  • [04] Χρηματιστήριο
  • [05] Δίκη 17Ν
  • [06] Κυπριακό
  • [07] ΝΑΤΟ
  • [08] Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας
  • [09] Ελλάδα-Βαλκάνια
  • [10] Ελληνοτουρκικά
  • [11] Γ'ΚΠΣ
  • [12] Συμφωνία ΕΛΠΕ-Πετρόλα
  • [13] Συνέντευξη Σκανδαλίδη
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Σοφοκλέους-Επιχειρηματικές συμφωνίες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/06/2003

    Η συμφωνία των Ελληνικών Πετρελαίων με την ΠΕΤΡΟΛΑ, η αυριανή συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Χρηματιστήριο, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Νόμιμα τα αυθαίρετα δωμάτια. ''Πράσινο φως'' στην αλλαγή χρήσης αποθηκευτικών χώρων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εξεταστική για τις ''φούσκες''. Η ΝΔ φέρνει το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου στη Βουλή.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Ουρές ντροπής για... ένα ξεροκόμματο διακοπές. Οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για να πάρετε δωρεάν τα εισιτήρια από την Εργατική Εστία χωρίς να... ταπεινωθείτε.

    Η ΑΥΓΗ: ''Είσαστε οκτώ, είμαστε εκατομμύρια''. Πάνω από 100.000 διαδηλωτές στο Εβιάν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αυτός έκλεισε το deal με τον Λάτση. Τα έργα και ημέρες του Αθανάσιου Καραχάλιου Διευθύνοντος Συμβούλου των ''Ελληνικών Πετρελαίων''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα πετρέλαια άναψαν φωτιές. Ονόματα ''διαπλεκομένων'' και ''διαπλεγμένων'' στη Βουλή. Προς αναμέτρηση Σημίτη-Καραμανλή στην αυριανή συζήτηση για την οικονομία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στον αέρα οι Πανελλαδικές. Νέα δοκιμασία για χιλιάδες υποψήφιους.

    ΕΘΝΟΣ: 3.838 νέες προσλήψεις ετοιμάζει το ΑΣΕΠ. Σε Αμυνα, Δήμους, Νομαρχίες, Υγεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ελλάδα χαιρέτα την Αλεξάνδρεια που ανασταίνεται! Μία θαυμαστή πολιτιστική προσπάθεια προβολής του ρόλου της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας από τις Σούζαν Μουμπάρακ και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εξεταστική για το Χρηματιστήριο. Η ΝΔ θέτει προ των ευθυνών τους κυβέρνηση και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δημόσιο: Το πρόγραμμα για 8.363 προσλήψεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 10 αλλαγές σε φόρους. Στόχος η μείωση του κόστους για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

    ΕΣΤΙΑ: Ποιόν συμφέρει η συμφωνία; Ερωτήματα για την συγχώνευση ΕΛΠΕ-Πετρόλα.

    Espresso: Εχασε τον πατέρα της λίγες ώρες πριν τον διαγωνισμό ''Μις Υφήλιος''. Αγριο παιχνίδι της μοίρας για την Σταρ Ελλάς Μαριέττα Χρουσαλά.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πολεμικό κλίμα στη Βουλή. Αναμένεται κορύφωση της σύγκρουσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τη διαπλοκή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πολιτικοί... τριγμοί. Αντιδράσεις για τη συγχώνευση ΕΛΠΕ-Πετρόλα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Διαπλοκολογία με... ονοματεπώνυμα. Στα άκρα η αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

    ΝΙΚΗ: Η κυβέρνηση καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία για... ''Ανάρμοστες σχέσεις'' με τη διαπλοκή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ο λαός θα πληρώσει το ''γάμο'' ΕΛΠΕ-Λάτση. Εγκλημα διαρκείας οι ιδιωτικοποιήσεις.

    Traffic News: Στο σκαμνί ο Μπουγάς για μαστροπεία. Ο ''Πλανητάρχης'' σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Η ΧΩΡΑ: Τίναξαν στον αέρα τις εξετάσεις. Αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για τη νέα ''γκάφα'' στις Πανελλαδικές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στη φυλακή και όχι στο σχολείο. Θεσσαλονίκη: Εκρηκτική αύξηση της παραβατικότητας ανηλίκων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Διαπλεκόμενοι εμείς; Οχι, εσείς! Ανεβαίνει το θερμόμετρο ενόψει της Τετάρτης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ρόλος κεντρικός στη Θεσσαλονίκη σε ιατρική και οικονομία.

    Σημείωση:Η εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Η αυριανή συζήτηση στη Βουλή

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην αυριανή συζήτηση στη Βουλή θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν τη ''γαλάζια διαπλοκή'' όπως τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα με τα μονοπύθμενα πλοία ή στη συμπεριφορά της Ρηγίλλης κατόπιν παρότρυνσης επιχειρηματιών. Αν μάλιστα ο κ. Καραμανλής επιμείνει σε αόριστες καταγγελίες κατά επιχειρηματιών και κυβέρνησης τότε - και σύμφωνα με τις πληροφορίες- η απάντηση του κ. Σημίτη θα είναι ιδιαίτερα σκληρή- και τεκμηριωμένη''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ, ''καθοριστικό crash test για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό πριν από την καλοκαιρινή ραστώνη -εφ΄όσον οι συνθήκες το επιτρέψουν - κρίνεται η αυριανή προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή''.

    [04] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''η συγχώνευσης ΕΛΠΕ-ΠΕΤΡΟΛΑ και οι φήμες για επερχόμενα νέα ντιλ πυροδότησαν αγοραστικό κύμα χθες στη Σοφοκλέους. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άλμα 3,59% στις 1.768,85 μονάδες αναγεννώντας τις προσδοκίες. Παραμένει άγνωστο, πάντως αν θα έχει διάρκεια και δύναμη''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''προ των ευθυνών της έθεσε χθες η ΝΔ την κυβέρνηση μετά την αίτηση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που κατέθεσε το απόγευμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να ερευνηθεί το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Η ΝΔ ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση εν όψει και της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη Βουλή για την οικονομία''.

    [05] Δίκη 17Ν

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''η πρώτη σύγκρουση ανάμεσα στην έδρα και στους συνηγόρους υπεράσπισης εκδηλώθηκε χθες στη δίκη της 17Ν, αναφορικά με τα πειστήρια (αποτυπώματα κλπ) τα οποία - σύμφωνα με την Εγκληματολογική Υπηρεσία της Αστυνομίας- συνηγορούν στην ενοχή των κατηγορουμένων''.

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''την έντονη αντίδραση του προέδρου του δικαστηρίου προκάλεσε χθες κατά την 56η ημέρα της διαδικασίας η δήλωση του φερομένου ως καθοδηγητή της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου ότι απειλήθηκε από τις Αρχές πως θα εκδοθεί στις ΗΠΑ για να δικαστεί''.

    [06] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται ότι ''τις ευθύνες της τουρκοκυπριακής πλευράς, αλλά και της Αγκυρας για τη μη επίτευξη συμφωνίας στο Κυπριακό υπογράμμισε ο Κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια ολιγόλεπτης συζήτησης που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι ''έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα από την πλευρά της Ουάσιγκτον για το Κυπριακό, ενώ την ίδια στιγμή ο Κόφι Αννάν επιμένει οτι για να αναλάβει νέα πρωτοβουλία στο Κυπριακό θα πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση από μέρους και των δύο πλευρών στο νησί. Μάλιστα επαναλαμβάνει οτι τα πρόσφατα μέτρα με το άνοιγμα διόδων διακίνησης των πολιτών δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας συμβολικής διευθέτησης του Κυπριακού''.

    [07] ΝΑΤΟ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι ''αρχίζει σήμερα στη Μαδρίτη η εαρινή σύνοδος του ΝΑΤΟ με συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου και του αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Π., Χαρβάλα. Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις εξαιρετικά δυσμενείς εξελίξεις για τα εθνικά συμφέροντα τις οποίες συνεπάγεται η νέα δομή διοίκησης της νότιας πτέρυγας της Συμμαχίας''.

    [08] Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''δέκα φορολογικές αλλαγές για βιομηχανικές, βιοτεχνικές τουριστικές και οικοδομικές επιχειρήσεις προωθεί η κυβέρνηση. Εισάγεται νέος τρόπος φορολόγησης των οικοδομικών επιχειρήσεων. Οι βιομηχανίες απαλλάσσονται από τον φόρο στα καύσιμα που χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη και επεκτείνονται οι απαλλαγές των βιομηχανικών περιοχών και στις τουριστικές. Ακόμη παραχωρούνται ακίνητα σε Τσιγγάνους και ομογενείς επιτρέπεται αγορά και δευτέρου αυτοκινήτου σε αναπήρους, επέρχονται αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης μοτοσυκλετών και φορτηγών και μειώνεται ο φόρος στα μικρά ζυθοποιεία''.

    [09] Ελλάδα-Βαλκάνια

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει οτι "οι πρόεδροι των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων παρουσία του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου, με την ιδιότητα του προεδρεύοντα του Υπουργικού Συμβουλίου της ΕΕ, υιοθέτησαν χθες στην πόλη Αχρίδα, κοινή διακήρυξη στην οποία εκφράζουν την βούλησή τους να εργαστούν από κοινού για την ανάπτυξη της περιφερειακής συνεργασίας και την επιτάχυνση των οικονομικών και πολιτικών μεταρρυθμίσεων στην περιοχή, με στόχο, όπως ανέφεραν, την δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα επισπεύσουν την διαδικασία ενσωμάτωσής τους στους κόλπους της ΕΕ".

    [10] Ελληνοτουρκικά

    Η Espresso αναφέρει οτι "απόρρητα έγγραφα του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου, αποκαλύπτουν οτι η Αγκυρα διεκδικεί συνολικά 135 ελληνικά νησιά και βραχονησίδες στο Αιγαίο! Οι Τούρκοι έχουν χαρτογραφήσει όλο το Αρχιπέλαγος και έχουν θέσει αυθαίρετα υπό καθεστώς "γκρίζων ζωνών" όχι μόνο βραχονησίδες, αλλά και μεγάλα ελληνικά νησιά του βόρειου, κεντρικού και νότιου Αιγαίου, όπως είναι η Κάσος, οι Λειψοί, οι Οινούσες και η Χάλκη".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει οτι "σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προς την Αγκυρα πρόκειται να προβεί για άλλη μία φορά η Αθήνα, επειδή ένα τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο (τύπου "Σιρόρσκι", οπλισμένο με πυραύλους) έκανε "επικίνδυνη και προκλητική" υπέρπτηση πάνω από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία έπλεε σε διεθνή ύδατα. Στον ελληνικό εναέριο χώρο σημειώθηκαν και νέες προκλήσεις, όταν περίπου 35 τουρκικά F-16 εισήλθαν οπλισμένα και σε σχηματισμούς μάχης στο FIR Αθηνών, προκαλώντας δεκάδες παραβιάσεις, αλλά και εικονικές αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά που έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν".

    [111] Γ'ΚΠΣ

    Η Traffic news εκτιμά οτι "στο 86% των μέτρων των επιχειρησιακών προγραμμάτων του Γ'ΚΠΣ είχε φτάσει η ενεργοποίηση του προγράμματος μέχρι το τέλος Μαΐου 2003, ενώ μέχρι το ίδιο διάστημα ο ρυθμός απορρόφησης των κοινοτικών πόρων αντιστοιχούσε στο 22% της κοινοτικής συμμετοχής, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Οικονομίας Χρήστος Πάχτας".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "στην εσωτερική... αναδιάρθρωση στόχων και κονδυλίων στα επιχειρησιακά προγράμματα του Γ'ΚΠΣ οδηγείται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μετά και τις αστοχίες στα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης των έργων, ενώ έντονη πίεση ασκείται και από την ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων που συνδέονται με την Ολυμπιάδα".

    [12] Συμφωνία ΕΛΠΕ-Πετρόλα

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται οτι "η πλήρης ταύτιση της επίσημης ΝΔ με την επιχειρηματολογία του επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη κατά της συγχώνευσης των "Ελληνικών Πετρελαίων" με την "Πετρόλα", έστρωσε το έδαφος για την εκδήλωση μίας σφοδρής κυβερνητικής αντεπίθεσης ενάντια στη συστηματική προσπάθεια της ΝΔ να συνδέει το ΠΑΣΟΚ με φαινόμενα διαπλοκής".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι "την αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ από την εντύπωση που δημιουργήθηκε οτι συμπορεύεται με τον Β. Βαρδινογιάννη φανερώνουν οι αντιφατικές και συγκρουόμενες μεταξύ τους δηλώσεις των στελεχών της για τη συγχώνευση των ΕΛΠΕ με την ΠΕΤΡΟΛΑ".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει οτι "τριγμούς στο πολιτικό και επιχειρηματικό σκηνικό της χώρας, προκαλεί ο "γάμος" των Ελληνικών Πετρελαίων και της Πετρόλα. Η κυβέρνηση με την κίνηση αυτή επιχειρεί να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα, μέσω της συγκεκριμένης επιχειρηματικής συμφωνίας. Για συνθήκες μονοπωλίου στην αγορά κάνει λόγο η ΝΔ, ενώ ασυνήθιστη δήλωση-παρέμβαση στα πολιτικο-οικονομικά πράγματα της χώρας έκανε ο μεγαλοεπιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης, πρόεδρος της Motor Oil".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι "στην πραγματικότητα, η ανακοινωθείσα συμφωνία στρεβλώνει ακόμη περισσότερο την αγορά πετρελαίου. Η λειτουργία της ήταν ούτως ή άλλως στρεβλή, λόγω της δραστηριότητας του κράτους. Τώρα γίνεται χειρότερη. Ποιός θα διαφυλάξη τα συμφέροντα των καταναλωτών, όταν μια εταιρεία -κρατική ή ιδιωτική- θα ελέγχη το 75% της αγοράς;".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υπογραμμίζει οτι "σήμερα αναμένεται η έγκριση της συγχώνευσης των ΕΛΠΕ με την Πετρόλα από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών, επικυρώνοντας έτσι την κολοσσιαία συμφωνία που ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή".

    [13] Συνέντευξη Σκανδαλίδη

    '' Τη μεγάλη ανατροπή στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, η οποία θα φέρει τους επόμενους 10 μήνες τα πάνω κάτω στη χώρα, περιμένει μέσα στο καλοκαίρι ο Κώστας Σκανδαλίδης'', όπως δηλώνει σε συνέντευξή του ΣΤΑ ΝΕΑ ''και υπογραμμίζει ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 2 Μαίου του 2004 με επικεφαλής τον Κώστα Σημίτη. Ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης αναγνωρίζει ότι το πολιτικό κλίμα αυτή την περίοδο είναι ''νοσηρό και δυσάρεστο'', ωστόσο πιστεύει οτι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για ανάκαμψης της κυβέρνησης με μια προϋπόθεση: ''Να ξυπνήσει ο γίγαντας. Και να περάσει τώρα στην αντεπίθεση'', όπως χαρακτηριστικά λεει. Τι σημαίνει αυτό; Να ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και να πιστέψουν στη νέα νίκη. Την ίδια ώρα χαρακτηρίζει άκομψη της δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για τη συμφωνία των Ελληνικών Πετρελαίων και του Ομίλου Λάτση. Παράλληλα προτρέπει τους επιχειρηματίες να αλλάξουν λογική τονίζοντας:''Η κυβέρνηση βάζει τους κανόνες και η πίτα αρκεί για όλους''.

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Η οικονομία σε περιβάλλον πόλωσης και διχασμού. Σοβαρές ανησυχίες των επιχειρήσεων για τις κομματικές συγκρούσεις''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Η αισιοδοξία καθ΄οδόν προς Σοφοκλέους. Στο προσκήνιο νέες επιχειρηματικές κινήσεις''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Θερμό καλοκαίρι ''παίζεται'' στη Σοφοκλέους. Ενισχύονται τα σενάρια για νέα Deals-Θετικό κλίμα στην Ευρωζώνη''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Επανασχεδιάζονται προγράμματα του Γ' ΚΠΣ. Με εσωτερική ανακατανομή πόρων''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:'' Απελευθερώνονται οι δυνάμεις της Σοφοκλέους. Ενώ Ευρώπη και Αμερική βλέπουν νέα υψηλά.''

    [15] Σοφοκλέους-Επιχειρηματικές συμφωνίες

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "θερμό καλοκαίρι με ορίζοντα τις εκλογές και το σενάριο που "παίζεται" τώρα στη Σοφοκλέους. Η κυβέρνηση φέρεται έτοιμη να δρομολογήσει και άλλα deals στο πρότυπο αυτού των ΕΛΠΕ-ΠΕΤΡΟΛΑ με πιθανότερο πεδίο δράσης τον τραπεζικό χώρο, τη στιγμή που στην ευρωζώνη παρατηρείται νέα κάμψη του πληθωρισμού και επίκεινται μειώσεις επιτοκίων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 3 June 2003 - 15:19:33 UTC