Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-01-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/01/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία - Ερευνες
  • [04] Γ' ΚΠΣ
  • [05] Ελληνοτουρκικά
  • [06] Κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ
  • [07] Υπόθεση εκβιασμών
  • [08] Οικογενειακό επίδομα
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Τουρισμός-Επενδύσεις
  • [11] Χρηματιστήριο-Κυβέρνηση
  • [12] ΝΔ
  • [13] Ελλάδα-Ιράκ
  • [14] Διμερής συμφωνία
  • [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [16] Γ΄ΚΠΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/01/2003

    Οι καταθέσεις για την υπόθεση των εκβιασμών, οι έρευνες για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας, η πορεία υλοποίησης του Γ'ΚΠΣ, οι εξελίξεις στο θέμα του Ιράκ και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 50.000 ακίνητα παίρνουν τίτλους ιδιοκτησίας. Νομοθετική ρύθμιση για τα καταπατημένα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Επιδόματα για 30.000 πολύτεκνους. Με 140 ευρώ το μήνα. Από τον Φεβρουάριο οι πληρωμές, τι θα γίνει με τα αναδρομικά.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ντέμης-Μιλένα ψάχνουν λύση για την ΑΕΚ. Τι παιχνίδι παίζει το ΠΑΣΟΚ με την ''Ενωση''.

    Η ΑΥΓΗ: ''Οχι'' των Ευρωπαίων πολιτών στον πόλεμο του Μπους. Ενώ ο πλανητάρχης ανακοίνωσε την ''τελική φάση'' πριν την επίθεση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σκάει η βόμβα του Χρηματιστηρίου. Εγκληματικές ευθύνες Χριστοδουλάκη-Τραπεζών-χρηματιστών-επιχειρηματιών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο πόλεμος θα έχει 500.000 θύματα... Από βομβαρδισμούς, επιδημίες και πείνα. Ανατριχιαστικές προβλέψεις από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Χιλιάδες προσλήψεις σε δήμους, νομαρχίες. Τι λέει η διευκρινιστική εγκύκλιος Σκανδαλίδη.

    ΕΘΝΟΣ: Η οριστική ρύθμιση για τις προσλήψεις. Δήμοι-Νομαρχίες:Τι προβλέπουν οι εγκύκλιοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αρ. Σαλιαρέλης: Κοινός συκοφάντης και παλιάνθρωπος ο Τριανταφυλλόπουλος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρομάζουν οι επιπτώσεις στην Οικονομία. Αλλεπάλληλες κυβερνητικές συσκέψεις και σενάρια με αφορμή τον επικείμενο πόλεμο στο Ιράκ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ντοκουμέντο: Ποιοί συγκάλυψαν το ''κραχ'' των ΠΑΕ. Ποδόσφαιρο: Ιδού οι ισολογισμοί και οι αποκαλύψεις των ορκωτών ελεγκτών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καυτές κασέτες. Σοβαρά στοιχεία και νέα πρόσωπα από τη Μαριάννα Λάτση.

    ΕΣΤΙΑ: Πόλεμος και υποκρισία. Οι Ελληνες υπέρ του Σαντάμ;

    Espresso: Μάρτυρες-φωτιά εμπλέκουν τρία τρανταχτά ονόματα στους εκβιασμούς. Ερχονται συγκλονιστικές εξελίξεις. Αν αποκαλυφθούν αλλάζει το σκηνικό.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Καταπέλτης οι Βρυξέλλες. Για την χαμηλή αποδοτικότητα των πόρων που σπαταλώνται στα έργα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οχι παιχνίδια με το Σύνταγμα. Ο πρωθυπουργός πήρε θέση για το ασυμβίβαστο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αναδρομικά: Μετρητά σε 3 δόσεις. από τον Ιούνιο το οικογενειακό επίδομα.

    ΝΙΚΗ: Επενδύσεις 500 δις. για τον τουρισμό. Ενισχύεται η ''ατμομηχανή'' της οικονομίας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κάλεσμα ΠΑΜΕ προς ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για πανελλαδική στάση εργασίας κατά του πολέμου. Ολοι στους δρόμους.

    Traffic news: ''Θα σκοτώσουμε όποιον βρούμε εμπόδιο στα σχέδιά μας''. Συνέντευξη-φωτιά σατανιστών.

    Η ΧΩΡΑ: Συναγερμός στη ΝΔ. Εξόρμηση όλων των βουλευτών και των στελεχών στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να ξεσκεπαστούν τα σκάνδαλα και η διαφθορά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Σημαδεύουν και την τσέπη μας. Καμπανάκι Χριστοδουλάκη για τις επιπτώσεις του πολέμου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νέο φιάσκο της κυβέρνησης στη Βουλή.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αποκλεισμένοι από ξηράς και θαλάσσης οι 105 Εσφιγμενίτες.

    [03] Τρομοκρατία - Ερευνες

    H TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι ''με ''όπλο'' τα αποτυπώματα των ηγετικών στελεχών που βρέθηκαν σε προκηρύξεις του ΕΛΑ της περιόδου 1975-80 και αποκαλυπτικές καταθέσεις μελών της οργάνωσης, που όπως διαρρέει, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει στη διάθεσή της, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε συλλήψεις μελών της αρχαιότερης και πολυπληθέστερης οργάνωσης ''αντάρτικου πόλης'' που έδρασε στη χώρα μας''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''οι διωκτικές αρχές έχουν συνδέσει με στοιχεία την επαναστατική δράση τουλάχιστον 13 πρωτοκλασάτων μελών των τριών τρομοκρατικών οργανώσεων και ελέγχουν απόλυτα τις εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας. Μέχρι τέλος Φεβρουάριου θα περάσουν σίγουρα το κατώφλι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οι ιδρυτές και οι πυρήνες των τριών τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου αρχίζουν οι κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ γεγονός που σφραγίζει το χρονοδιάγραμμα για το δεύτερο μέρος των συλλήψεων''.

    [04] Γ' ΚΠΣ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''η Ελλάδα εγκαλείται και πάλι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αυτή τη φορά για τη χαμηλή αποδοτικότητα των εισερχομένων κοινοτικών πόρων. Στην ενδιάμεση έκθεση προόδου για τη διαρθρωτική πολιτική, που παρουσιάζεται σήμερα στις Βρυξέλλες, σημειώνεται οτι η συνολική προστιθέμενη αξία των κοινοτικών κονδυλίων είναι περιορισμένη και υπολείπεται σημαντικά εκείνης που επέτυχαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία''.

    [05] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι ''με αμπαλάζ ευρωπαϊκό και σε αναβαθμισμένο πολιτικό επίπεδο επανέρχονται σήμερα στο τραπέζι του διαλόγου οι μονομερείς τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο. Η ατζέντα των συνομιλιών της κοινοτικής τρόικας με την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, σήμερα στην Αγκυρα, περιλαμβάνει και τις ''εκκρεμείς συνοριακές διαφορές''. Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Παπανδρέου ως προεδρεύων του Συμβουλίου μεταβαίνει σήμερα στην Αγκυρα μαζί με τον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ σε θέματα Ασφάλειας κ. Σολάνα και τον επίτροπο Εξωτερικών Σχέσεων κ. Πάτεν''.

    [06] Κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι ''προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση μετά το αποτέλεσμα για το ασυμβίβαστο για την τύχη που μπορεί να έχουν και άλλα νομοσχέδια που σχεδιάζεται να κατατεθούν προσεχώς στο Κοινοβούλιο και που αφορούν τους βουλευτές όπως ο εκλογικός νόμος και η διοικητική αναδιάρθρωση. Ταυτόχρονα σε όλους τους τόνους διαμηνύθηκε και θες πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως θα φέρει στην Ολομέλεια της Βουλής το σχετικό νομοσχέδιο προς ψήφιση την προσεχή εβδομάδα. Παρέμβαση υπέρ της αξιοπιστίας του πολιτικού ασυμβίβαστου πρόκειται να κάνει σήμερα μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο οποίος εμφανίζεται εξοργισμένος με την τροπή που παίρνει το θέμα με το ασυμβίβαστο''.

    [07] Υπόθεση εκβιασμών

    Η ESPRESSO σημειώνει ότι ''στοιχεία-φωτιά για τρία επώνυμα και ιδιαίτερα ισχυρά πρόσωπα έχει συγκεντρώσει ο εισαγγελέας για την υπόθεση των εκβιασμών μεγαλοεπιχειρηματιών. Οι καταθέσεις των κ. Αγγελοπούλου και Λάτση έδωσαν στις ΑΡχές τα στοιχεία που έλειπαν''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι ''σοβαρά στοιχεία, τουλάχιστον δύο μαγνητοφωνημένες συνομιλίες (η μία με τον εκδότη Γρ. Μιχαλόπουλο) και σωρεία εγγράφων παρέδωσε στον εισαγγελέα, για την υπόθεση των εκβιασμών, η Μαριάννα Λάτση. Με την 4ωρη κατάθεσή της άνοιξε τον προθάλαμο ποινικής δίωξης σε ένα τουλάχιστον πρόσωπο από τον χώρο του Τύπου, φέροντας ταυτόχρονα ενώπιον του εισαγγελέα ακόμα ένα. Επικαλέστηκε, μάλιστα, βουλεύματα του 1990 που δικαίωσαν τον Γ. Λάτση για όσα έλεγε κατά Μιχαλόπουλου''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''ο μεγάλος φάκελος τον οποίο κρατούσε η Μαριάννα Λάτση, κατά την άφιξή της στα δικαστήρια της Ευελπίδων..έκρυβε θησαυρούς για την εισαγγελική έρευνα. Μια κασέτα στην οποία περιλαμβάνεται δήλωση - καταγγελία του Γιάννη Λάτση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου το οποίο φέρεται οτι τον εξεβίασε με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα, τρία απαλλακτικά βουλεύματα με τα οποία απαλλασσόταν ο πατέρας της από το αδίκημα της ''συκοφαντικής δυσφήμησης'' κατά του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου (αυτά είχαν τεθεί ήδη στη διάθεση του εισαγγελέα)''.

    [08] Οικογενειακό επίδομα

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι '' σε τρεις ετήσιες δόσεις σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση τα αναδρομικά του οικογενειακού επιδόματος στους δημοσίους υπαλλήλους. Η καταβολή θα γίνει με μετρητά και η πρώτη δόση θα δοθεί τον Ιούνιο του 2003. Η εισοδηματική πολιτική του 2003 πάντως θα είναι συγκρατημένη με αυξήσεις στους μισθούς 2,5% όπως αποφάσισε χθες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης''.

    [09] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι ''ξεκάθαρο μήνυμα προς τους στρατηγούς της Αγκυρας ότι 'πρέπει να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να ανοίξουν έναν δρόμο προς το μέλλον' έστειλε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ''το αδιέξοδο στο οποίο σπρώχνουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό τα σκληροπυρηνικά στελέχη της Αγκυρας και η αδυναμία της Αθήνας να επηρεάσει τις εξελίξεις, ανάγκασε χθες τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου, να προχωρήσει σε μία ασυνήθιστη κίνηση. Ενα εικοσιτετράωρο πριν αναχωρήσει ως επικεφαλής της τρόικας της ΕΕ για την Αγκυρα, όπου θα έχει συναντήσεις με το σύνολο της τουρκικής ηγεσίας, ο κ. Παπανδρέου άνοιξε δημοσίως έναν άτυπο διάλογο με το στρατιωτικό κατεστημένο της Αγκυρας''.

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι '' συγκεχυμένη εικόνα αποδίδει πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στα κατεχόμενα, καθώς το 82,3% διαβλέπει 'με ανησυχία' τη δυνατότητα επανασυμβίωσης με τους Ελληνοκυπρίους, μολονότι το 44,5% δηλώνει πως 'δεν έχει κακές αναμνήσεις απ' τους Ελληνοκυπρίους'. Αναλυτικότερα, κατά τη δημοσκόπηση, αν γίνονταν σήμερα εκλογές πρώτο κόμμα θα έβγαινε το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα του Μ.Α. Ταλάτ (35,5%), το κόμμα του 'πρωθυπουργού' Ντ. Ερογλου θα λάμβανε 33,7% και το κόμμα του υιού Σ. Ντενκτάς μόλις 19,1%''.

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ '' τις εισηγήσεις του επί των αλλαγών που επιθυμεί να γίνουν στο αναθεωρημένο σχέδιο Αννάν αναμένεται να υποβάλει ο Ραούφ Ντενκτάς κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία του ειδικού συμβούλου του Κόφι Αννάν για το Κυπριακό, Αλβαρο ντε Σότο''.

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι ''ενώπιον Τουρκοκυπρίων που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή Μεσαορίας, η οποία σύμφωνα με το Σχέδιο Αννάν προβλέπεται να επιστραφεί στους Ελληνοκυπρίους, ο Ρ. Ντενκτάς δήλωσε ότι πρέπει να ξεχάσουν τον χάρτη του σχεδίου Αννάν, διότι δεν είναι αποδεκτός 'ούτε από εμάς, ούτε από την Τουρκία, ούτε από το στρατό''.

    [10] Τουρισμός-Επενδύσεις

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "για πρώτη φορά, ελληνική κυβέρνηση επενδύει, με τη δέουσα σοβαρότητα, στη μεγαλύτερη "βιομηχανία" της χώρας: τον τουρισμό. Ο υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος ανακοίνωσε χθες την περαιτέρω ενίσχυση του εν εξελίξει προγράμματος για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, που προβλέπει συνολικές επενδύσεις ύψους 1,5 δις. ευρώ (500 δις. δρχ) στον τομέα του τουρισμού μέχρι το τέλος του 2003. Ηδη, έχουν διατεθεί 500 εκατομμύρια ευρώ".

    [11] Χρηματιστήριο-Κυβέρνηση

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι "εγκληματικές ευθύνες για την κατρακύλα του Χρηματιστηρίου έχει ο Υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος αδιαφορεί, παντελώς, για την ομηρία εκατοντάδων χιλιάδων μικροεπενδυτών που έχασαν μέχρι και το 90% του κεφαλαίου τους στο Χρηματιστήριο αλλά και τον εγκλωβισμό των εισηγμένων εταιριών και των τραπεζών στον φαύλο κύκλο των μετοχοδανείων που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ανάκαμψη του Γενικού Δείκτη. Η βόμβα του Χρηματιστηρίου είναι έτοιμη να σκάσει και τα θραύσματα θα τραυματίσουν επικίνδυνα την κυβέρνηση σε μια περίοδο που ετοιμάζεται για τις εθνικές εκλογές".

    [12] ΝΔ

    Η ΧΩΡΑ γράφει οτι "δυναμική εξόρμηση στην Περιφέρεια αλλά και στο εξωτερικό ξεκινά άμεσα η Νέα Δημοκρατία, και με σημείο αναφοράς την ημέρα των εκλογών ενεργοποιεί όλους του κομματικούς της μηχανισμούς, βάζει στο φουλ τις μηχανές και θέτει σε συναγερμό το ομογενειακό της στοιχείο, ώστε να επιφέρει το καθοριστικό χτύπημα στην κυβέρνηση".

    [13] Ελλάδα-Ιράκ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται οτι "στο θέμα του Ιράκ επικεντρώνει τις προσπάθειές της η ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ενώ για την ώρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στην Ουάσιγκτον και συνάντησής του με τον Τζορτζ Μπους, με την ιδιότητά του ως προεδρεύοντος της ΕΕ για διαβουλεύσεις στο θέμα της κρίσης με το Ιράκ. Ο Κ. Σημίτης είχε μάλιστα τηλεφωνικές επαφές με τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ και της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει οτι "σε περίπτωση που οι ΗΠΑ εξαπολύσουν επίθεση, μισό εκατομμύριο Ιρακινοί θα πληγούν παντοιοτρόπως, λέει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας: 100.000 άνθρωποι θα σκοτωθούν ή θα τραυματιστούν και 400.000 ακόμη θα πεινάσουν και θα αρρωστήσουν από επιδημικές νόσους (χολέρα, δυσεντερία κα), που θα εξαπλωθούν μόλις οι βόμβες των Αμερικανών καταστρέψουν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης του Ιράκ. Στον τρομερό απολογισμό υπολογίζονται ήδη και οι πρόσφυγες - στο εσωτερικό του Ιράκ περί τα δύο εκατ. πολίτες και στις όμορες χώρες περί το ένα εκατομμύριο".

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει οτι "στην πραγματικότητα, ο Σαντάμ Χουσείν αποτελεί κίνδυνο και για την χώρα μας. Αν προκαλέση νέα πετρελαϊκή κρίση, τα επίχειρα θα τα πληρώση και ο ελληνικός λαός. Αν αναπτύξη πυρηνικά όπλα, θα απειλήται και η Ελλάς που γειτνιάζει με την Μέση Ανατολή. Αλλά και ως δημοκρατική χώρα, η Ελλάς θα έπρεπε να αποκηρύσση πρώτη ένα στυγνό δικτάτορα".

    [14] Διμερής συμφωνία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι "με έκδοση στις ΗΠΑ απειλούνται Ελληνες πολίτες. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κύρωσαν στη Βουλή διεθνή σύμβαση η οποία προβλέπει ακόμα και έκδοση όσων στρέφονται κατά εγκαταστάσεων των ΗΠΑ".

    [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Σε αναζήτηση κεφαλαίων για οδικούς άξονες. Υπερκάλυψη στα οδικά έργα ενώ υπαρκτός είναι ο κίνδυνος απώλειας πιστώσεων για άλλα προγράμματα''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ο τουρισμός πρώτο θύμα της κρίσης. Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι ξενοδόχοι''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Εντολές Σημίτη για το Γ΄ΚΠΣ. Πέντε υπουργοί στο πρωθυπουργικό γραφείο''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Καρκινοβατεί η σύγκλιση της ελληνικής οικονομίας. Με αποκλίσεις σε σημαντικές περιοχές.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Τι χαρτοφυλάκια προτείνουν έξι επενδυτικές τράπεζες. Εν όψει του επερχόμενου πολέμου στο Ιράκ".

    [16] Γ΄ΚΠΣ

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι ''έναν πραγματικό ''συνωστισμό'' υπουργών στο Μέγαρο Μαξίμου προκάλεσε χθες η ανησυχία του πρωθυπουργού για την πορεία του Γ ΚΠΣ , η υλοποίηση του οποίου βρίσκεται πλέον στο κρισιμότερο σημείο, τη στιγμή που ο κίνδυνος οριστικής απώλειας πόρων του Β ΚΠΣ δεν έχει ακόμη εκλείψει''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 30 January 2003 - 23:26:06 UTC