Read the King-Crane Commission Report of Mandates in Turkey (1919) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-11-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/11/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Επίσκεψη Ερντογάν - Συνομιλίες
  • [04] Δημόσιο οφειλές
  • [05] Ετεροδημότες
  • [06] Προϋπολογισμός
  • [07] Δημοτικές εκλογές δαπάνες
  • [08] ΕΕ - Θητεία
  • [09] Σημίτης - Καραμανλής
  • [10] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [11] Προϋπολογισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/11/2002

    Η επίσκεψη στην Αθήνα του νικητή των τουρκικών εκλογών Ταγίπ Ερντογάν και οι συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, η κατάθεση στη Βουλή του προϋπολογισμού για το 2003 και οι προτάσεις του υπουργείου Εσωτερικών στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):Πώς θα χτίσετε στα μικρά οικόπεδα. Στα μέσα Δεκεμβρίου στη Βουλή ο νέος δασονόμος.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Φως στο τούνελ. Καλή εικόνα έδωσε ο Ερντογάν χθες στην Αθήνα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Ο Ερντογάν θέλει η Τουρκία μπορεί; Οι στρατηγοί υπονόμευσαν με παραβιάσεις την επίσκεψή του.

    Η ΑΥΓΗ:Ευρω-Αγκυρα στην Αθήνα. Πρώτη προτεραιότητα για την Τουρκία το χρονοδιάγραμμα στην Κοπεγχάγη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Δουλειά για 35.000 ανέργους από 18 έως 60 χρονών. Ολόκληρο το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Σε ρόλο ''καλού'' ο κ. Ερντογάν εζήτησε χθες πίστωση χρόνου..Χρήσιμη χαρακτήρισε τη χθεσινή συνάντηση με τον Τούρκο ηγέτη ο κ. Κ. Σημίτης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:35.000 θέσεις σε ανέργους. Τα δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

    ΕΘΝΟΣ:1.139 νέες προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων. Σε έξι υπουργεία, ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις του Δημοσίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Κιότεψε ο Ελληνισμός του ''ΟΧΙ'' και λέει...Ναι πασά μου! Ενώ χθες ο Ερντογάν έκανε...Οθωμανικά τσαλιμάκια στην Αθήνα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Φέσι στο Αιγαίο. Μετά το Κυπριακό επί τάπητος τα ελληνοτουρκικά. Τον Μάρτιο ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για το Αρχιπέλαγος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Προίκα στον Ερντογάν Αιγαίο- ένταξη. Σημίτης: Τα έδωσε όλα, δεν πήρε τίποτε.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Ευρω-Ντογάν αλλά με πολλά ΑΝ....Ηρθε με προφίλ ευρωπαϊκό, ικετεύοντας μια ημερομηνία.

    ΕΣΤΙΑ:''Φιλία'' και παραβιάσεις. Η διπρόσωπη στάσις της Τουρκίας.

    Espresso:''Γιατί σκότωσα και έφαγα τον πατέρα μου''. Ανατριχιαστική εξομολόγηση Ελληνα κανίβαλου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Νέο πνεύμα από Ερντογάν για Κυπριακό και ελληνοτουρκικά. Τι συζήτησαν κατ΄ιδίαν Σημίτης και Καραμανλής στις συναντήσεις με τον ισχυρό άνδρα της Τουρκίας.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Αρχίζει...η συνεργασία. Κλειστά τα χαρτιά για το Κυπριακό.

    ΤΑ ΝΕΑ:Διπλό γιόκ με πολλά χαμόγελα. Αναβολή για Κυπριακό θέλει ο Ερντογάν.

    ΝΙΚΗ:Παίζουν με τον χρόνο Αγκυρα και Ντενκτάς. ''Ναι'' από τη Λευκωσία στο σχέδιο Αννάν.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Κρίσιμες στιγμές για την Κύπρο. Μεγαλώνουν οι ανησυχίες.

    Traffic News:Ο Κωνσταντίνος παζαρεύει 180 δις. Η απόφαση για τη βασιλική περιουσία στις 28 Νοεμβρίου ώρα 3 το μεσημέρι στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

    Η ΧΩΡΑ:Αερομαχίες στο Αιγαίο με μυστικές διαπραγματεύσεις στο Μαξίμου. 25 τουρκικά μαχητικά-πλήρως εξοπλισμένα- πέταξαν πάνω από τα νησιά μας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Στο κόκκινο έξι μεγάλα έργα. Θεσσαλονίκη: Διαπιστώθηκαν σημαντικές υπερβάσεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Νέο δόγμα από τον Ερντογάν.''Στρατηγικός εταίρος η Ελλάδα για την Τουρκία''.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Τορπίλη στην άμεση ένταξη Κύπρου στην ΕΕ δια του Ερντογάν.

    [03] Επίσκεψη Ερντογάν - Συνομιλίες

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''το ναι του Εθνικού Συμβουλίου της Λευκωσίας στο σχέδιο βάση του Κόφι Αννάν για την ''επίλυση'' του Κυπριακού ήταν μετ΄επιφυλάξεων αλλά πάντως από χθες είναι δεδομένο και εντός της επταήμερης προθεσμίας τελεσιγράφου που το ίδιο το σχέδιο όριζε γνωστοποιήθηκε στα ''Ηνωμένα Εθνη''.

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''με αναφορές στον Πλάτωνα, τον ΑΡιστοτέλη αλλά και τους Βενιζέλο-Ατατούρκ ο νικητής των τουρκικών εκλογών ΡΤ Ερντογάν επιχείρησε να προσδώσει ένα φιλικό πνεύμα στον τρόπο που προσεγγίζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Την ίδια ώρα ωστόσο απέφευγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας στα θεωρούμενα από την Αγκυρα κυρίως ως προβλήματα στις διμερείς σχέσεις περιοριζόμενος να τονίζει οτι ονειρεύεται ή ''φαντασιώνεται'' κατά τη διερμηνέα τις μέρες που θα έχουν λυθεί όλα τα μεταξύ των δύο χωρών προβλήματα''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''στρατηγική επιλογή της νέας πολιτικής πραγματικότητας στην Τουρκία αποτελεί η ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινή επίσκεψη στην Αθήνα του οιονεί πρωθυπουργού Ρ. Ερντογάν. Ο Κ. Σημίτης διηύρυνε την ατζέντα. Εκτός του Κυπριακού υπενθύμισε οτι υπάρχει η ανάγκη συμμόρφωσης της Τουρκίας με το διεθνές δίκαιο για το θέμα της υφαλοκρηπίδας και μίλησε για το Ελσίνκι''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι ''ελπίδες για τη δημιουργία θετικότερου και αποδοτικότερου κλίματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις δημιουργούνται μετά την επίσκεψη του νέου ισχυρού άνδρα της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και τις πολύ φιλικές συνομιλίες που είχε με τον κ Κ. Σημίτη και τον κ. Κ. Καραμανλή. Ο σταθερός προσανατολισμός του κ. Ερντογάν προς την Ευρώπη προσδίδει νέα δυναμική στην πολιτική προσέγγισης της Τουρκία προς την Ελλάδα τόσο στο πλαίσιο των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού και ένταξης της νήσου στην ΕΕ όσο και σε μια δημιουργικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων στο Αιγαίο, στη βάση των σχετικών αποφάσεων της συμφωνίας του Ελσίνκι''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''πιεστικός έως παρακλητικός για να δοθεί ημερομηνία στην Τουρκία για έναρξη των προενταξιακών διαδικασιών εμφανίστηκε στην Αθήνα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Υποσχέθηκε δημοκρατικές αλλαγές, εκσυγχρονισμός και μεταρρυθμίσεις κατά τις επιταγές της ΕΕ. Δεν απέρριψε το σχέδιο Αννάν αλλά δήλωσε οτι ο χρόνος είναι λίγος για τις διαπραγματεύσεις. Αντιθέτως ο Κ. Σημίτης δήλωσε ''Θα θέλαμε τη λύση πριν από την Κοπεγχάγη'' . Θέμα χρόνου έθεσε και το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου''.

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι ''διπλή διαφωνία σημειώθηκε στη χθεσινή - θερμή κατά τα άλλα- συνάντηση των κκ Σημίτη και Ερντογάν. Ο Τούρκος πολιτικός αρνήθηκε να δεσμευθεί για το Κυπριακό και ο Ελληνας πρωθυπουργός επισήμανε πως αυτό θα δυσχεράνει το αίτημα της Τουρκίας για ένταξη στην ΕΕ''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι ''η έκπληξη ήταν το επικοινωνιακό χάρισμα του κ. Ερντογάν που υπερκάλυψε την αδυναμία του στα αγγλικά. Η είδηση ήταν η ανακίνηση του θέματος της υφαλοκρηπίδας από τον πρωθυπουργό. Στο παρασκήνιο ''έκλεισε'' η υπόθεση του ευρωστρατού. Και στο προσκήνιο επιβεβαιώθηκε η διασύνδεση της ενταξιακής πορεία της Τουρκίας με εκείνη της Κύπρου''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''ο Ταγίπ θέλει , οι στρατηγοί συμφωνούν; Στην πρώτη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, μετά τη νίκη του στις πρόσφατες τουρκικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ο ηγέτης του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης κ. Ερντογάν επιχείρησε να προσδιορίσει το στίγμα της νέα ''ευρωισλαμικής'' πολιτικής που θα ακολουθήσει η χώρα του, επιβεβαιώνοντας ωστόσο τις περιορισμένες δυνατότητες κινήσεων που έχει μέσα στο ασφυκτικό κεμαλικό κατεστημένο''.

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι '' πλαισιωμένος'' από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, που διέπραξαν σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναερίου χώρου μας ήρθε χθες στην Αθήνα ο νικητής των τουρκικών εκλογών κ. Ερντογάν. Οι αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο με τα 20 πάνοπλα τουρκικά μαχητικά δεν ήταν η καλύτερη εισαγωγή για τις μυστικές διαβουλεύσεις στο Μαξίμου. Στη δίωρη συνομιλία Σημίτη - Ερντογάν συμμετείχαν ο Γ. Παπανδρέου και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Γιασάρ Γιακίς και δεν παρίσταντο μεταφραστές. Από τις Βρυξέλλες μεταδόθηκε οτι η ημερομηνία επίσημης προσχώρησης της Κύπρου και των άλλων εννέα χωρών μετατίθεται για πέντε μήνες -1η Μαίου 2004''.

    Κατά την Espresso, ''τα γεράκια της Αγκυρας εξακολουθούν να παίζουν προκλητικά με τη φωτιά πάνω από το Αιγαίο. Οι αερομαχίες που εκτυλίχτηκαν πάνω από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου ήταν συγκλονιστικές''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''κρίσιμες στιγμές αντιμετωπίζει η Κύπρος. Το υπαγορευμένο από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και τις ηγετικές δυνάμεις της ΕΕ σχέδιο του Κ. Αννάν επιδιώκει τη θεσμική πλέον αναγνώριση της διχοτόμησης και αποδοχής των τετελεσμένων της εισβολής και κατοχής. Εντονες είναι οι ανησυχίες σε όλο τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας και της Κύπρου''.

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζος), διπλωματικές κινήσεις για την επίλυση του Κυπριακού αναμένεται να ασκήσει τόσο προς τον Τούρκο πρόεδρο κ. Σεζέρ όσο και προς τον Ελληνα πρωθυπουργό Κ. Σημίτη ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους στο περιθώριο της επικείμενης συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Πράγα. Αυτό αποκάλυψε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Μαρκ Γκρόσμαν σε συνέντευξή του στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1''.

    Ο ΛΟΓΟΣ στο σχόλιό του προσθέτει ότι ''είναι βέβαιο οτι ο Ερντογάν όπως και κάθε άλλος πολιτικός στην Τουρκία δεν μπορεί ν΄ασκήσει την πολιτική που θέλει όπως θέλει , οι στρατηγοί τον περιμένουν στη γωνιά. Και ήταν σαφές το μήνυμά τους- με τις παραβιάσεις- την ώρα της επίσκεψής του''.

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι ''μονίμως συμβιβαζόμεθα- συνήθως μονομερώς - με τους συνομιλητάς της ''καλης'' Τουρκίας . Λαμβάνουμε υποσχέσεις άλλοτε από τον Οζάλ άλλοτε από τον Τζεμ και τώρα από τον Ερντογάν χωρίς να δεσμεύεται η ''άλλη '' Τουρκία. Και εκ των υστέρων, βρισκόμεθα προ εκπλήξεων''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι '' πιστεύουν οι υπερπατριώτες του ΠΑΣΟΚ οτι μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα με τη δύναμη των όπλων ; Οχι βέβαια αυτό είναι ανέφικτο. Δεν χάνουν την ευκαιρία να βάζουν με την κυβερνητική ηγεσία σε κάθε μικρή ή μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Το περίεργο όμως είναι οτι οταν συνεδριάζουν τα κομματικά όργανα, εκεί που λαμβάνονται κατά πλειοψηφία οι αποφάσεις αυτοί τις περισσότερες φορές κρατούν αιδήμονα σιωπή και μετατρέπονται - οι γενναίοι πολέμαρχοι- σε άλαλους χειροκροτητές. Εντάξει, κύριοι, σας ξέρουμε από την υπόθεση Οτσαλαν , τα Ιμια''.

    [04] Δημόσιο οφειλές

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "υποχρεωμένο να έχει το ίδιο επιτόκιο στις καθυστερημένες οφειλές του προς τους ιδιώτες, με εκείνο που ισχύει για τις καθυστερημένες οφειλές των τελευταίων προς αυτό, είναι πλέον το ελληνικό Δημόσιο, μετά την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα απόφαση που εξέδωσε δικαστήριο των Ιωαννίνων".

    [05] Ετεροδημότες

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "δίδεται υπό συγκεκριμένους κανόνες, το 'πράσινο φως' για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των ετεροδημοτών στον τόπο που διαμένουν. Εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών -αμιγή ή μικτά- ιδρύονται σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών, ενώ βασική προϋπόθεση κατάρτισης ειδικού εκλογικού καταλόγου ετεροδημοτών είναι η ύπαρξη ελάχιστου αριθμού εκλογέων από κάθε περιφέρεια".

    [06] Προϋπολογισμός

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS "κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2003, με τον έλεγχο των δαπανών, τη χρηματοδότηση της φορολογικής και ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, καθώς και την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων, όπως οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι, να αποτελούν τους βασικούς στόχους".

    [07] Δημοτικές εκλογές δαπάνες

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "'Επιασαν ταβάνι' οι δαπάνες για την εκλογική διαδικασία. Σύμφωνα με στοιχεία, που έδωσε χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας διοίκησης και Αποκέντρωσης, η εκλογική δαπάνη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών άγγιξε περίπου τα 8 δις. 300 εκατ. δρχ. τη στιγμή που το 1998 αντίστοιχα η δαπάνη είχε φθάσει τα 2 δις. δρχ.".

    [08] ΕΕ - Θητεία

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέκλεισε χθες κατηγορηματικά για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες οποιαδήποτε σύνδεση της (ταυτόχρονης) ένταξης της Τουρκίας με αυτήν της Κύπρου, κάτι που είχε προτείνει ο νικητής των πρόσφατων τουρκικών βουλευτικών εκλογών ισλαμοδημοκράτης Ταγίπ Ερντογάν. όπως εξήγησε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου των ξένων ανταποκριτών στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Τζόναθαν Φόουλ, 'η ένταξη μιας χώρας δεν μπορεί να εξαρτάται από την ένταξη μιας άλλης χώρας'".

    [09] Σημίτης - Καραμανλής

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "γραμμή συνεννόησης μεταξύ κυβερνήσεως και αξιωματικής αντιπολιτεύσεως αποκαταστάθηκε κατά τη χθεσινοβραδυνή συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλή. Οι δυο άνδρες, παρά τις επιμέρους διαφορές τους για τους χειρισμούς στην προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού, συμφώνησαν στις βασικές επιλογές και στην απόλυτη στήριξη του προέδρου κ. Γλ. Κληρίδη στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν. Ενδεικτικό του θετικού κλίματος της χθεσινής συνάντησης ήταν και το ήπιο περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Καραμανλή".

    [10] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Καλά λόγια, κλειστά χαρτιά. Συναντήσεις Ερντογάν στην Αθήνα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Το πρώτο μεγάλο βήμα. Ιστορική συνάντηση Σημίτη - Ερντογάν".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Διάσταση απόψεων για τα μεγέθη της οικονομίας. Προσπάθεια σύγκλισης απόψεων κυβέρνησης- ΤτΕ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Πληθωριστική έκρηξη σε 10 χώρες της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα τέταρτη...από το τέλος".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η νέα δημόσια εγγραφή της ΔΕΗ. Πλήγμα για την αγορά η συνέχιση των μετοχοποιήσεων".

    [11] Προϋπολογισμός

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "προσαρμοσμένος αφενός στις πρόσφατες αναθεωρήσεις των δημοσιονομικών μεγεθών από την Eurostat και αφετέρου στις δυσμενείς διεθνείς συγκυρίες σε οικονομίες και αγορές είναι ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2003 ο οποίος κατατίθεται σήμερα στη Βουλή".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 19 November 2002 - 16:11:28 UTC