Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-11-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 07/11/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Κυπριακό- Ελλάδα- Ερντογάν
  • [05] ΕΕ-Προσλήψεις ανέργων
  • [06] Δίκη για κατασκοπεία-Αθώωση
  • [07] Μητσοτάκης-Πρόεδρος της Δημοκρατίας
  • [08] ΠΓΔΜ-Ονομασία
  • [09] Πανωτόκια
  • [10] Σεισμός
  • [11] Φάρμακο για τον καρκίνο
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Χρηματιστήριο- Μέτρα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 07/11/2002

    Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η περιοδεία του πρωθυπουργού σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι νέες δηλώσεις Ερντογάν για το Κυπριακό και οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη κατά του προέδρου της Δημοκρατίας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):Οι προθέσεις της κυβέρνησης για τα πανωτόκια. Πώς θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τις τράπεζες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Επιχειρηματίας αρχιμαφιόζος! Εταιρία Δολοφόνων πίσω από τα στυγερά εγκλήματα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Ολίσθημα Στεφανόπουλου. Δεν άντεξε την κριτική στη Βουλή από Μητσοτάκη.

    Η ΑΥΓΗ:''Πετρέλαιο'' στον πόλεμο του Μπους η νίκη στο Κογκρέσο. Η Γερουσία και η Βουλή των Αντιπροσώπων στα χέρια των γερακιών του πλανητάρχη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:''Επεσαν'' οι εργολάβοι από την γέφυρα του Καλατράβα. Από ...λάθος στον μαθηματικό τύπο ακυρώθηκε ο διαγωνισμός.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Τριγωνικά παζάρια...Αθήνα, Αγκυρα, Ουάσιγκτον. Κάνει πίσω ο Ερντογάν μετά από εσωτερικές πιέσεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Εννέα κλειδιά για τον δασονόμο. Τις επόμενες ημέρες μεθοδεύεται η κατάθεσή του.

    ΕΘΝΟΣ:Αγγίζουν το θαύμα στη μάχη με τον καρκίνο. Διεθνές Συνέδριο: Η πρώτη απόπειρα στις ΗΠΑ για παραγωγή εμβολίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Επιτίμιον του ...Επιτίμου κατά του Εντιμοτάτου. Πυρά, εκ του συστάδην, Ψηλού προς Κωστή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Ξεσάλωσαν τα ''γεράκια'' της Αγκυρας. Υποχρέωσαν τον Ερντογάν σε αναδίπλωση στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Κίνητρα από ΕΕ για ανέργους και επιχειρήσεις. Απόφαση: Θα επιδοτείται το 50% μισθών και εισφορών για 12 μήνες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Ετοιμοι για το μεγάλο ΝΑΙ και το μεγάλο ΟΧΙ. Εκβιασμοί δεν περνούν, δηλώνουν Χριστόφιας, Μαρκίδης.

    ΕΣΤΙΑ:Η βραχονησίδα Τσούκα καταγράφεται ως ελληνική. Περιλαμβάνεται σε ΦΕΚ του έτους 1948 για τα Δωδεκάνησα.

    Espresso:Έγιναν ντετέκτιβ για να βρουν το δολοφόνο του παιδιού τους!

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Το ''άνοιγμα'' Ερντογάν ενόχλησε την Αγκυρα. Ο νέος ηγέτης αναδιπλώθηκε για το Κυπριακό υπό πίεση.

    Ο ΛΟΓΟΣ:9.000 κλήσεις σε οδηγούς παραβάτες. Επεκτείνονται οι λεωφορειολωρίδες.

    ΤΑ ΝΕΑ:Χαστούκι Στεφανόπουλου σε ΝΔ. Μετά το ''ανφαίρ'' Μητσοτάκη - Βαρβιτσιώτη.

    ΝΙΚΗ:Τακτικοί ελιγμοί για το Κυπριακό. Εν αναμονή του σχεδίου Ανάν.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Δεν εξανθρωπίζεται ο ιμπεριαλισμός. Αστυνομοκρατούμενη πόλη η Φλωρεντία.

    Traffic News:Τραγούδια για τη 17Ν από γνωστούς στιχουργούς και μουσικοσυνθέτες. Το πρώτο ρεμπέτικο για τον Σάββα και την παρέα του.

    Η ΧΩΡΑ:Ρουκέτες του Ψηλού για τρομοκρατία και Στεφανόπουλο. ''Οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι έξω'' , υπογράμμισε ο Μητσοτάκης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Από κόσκινο όπλα αστυνομικών. Καβάλα: Αναζητούν διασυνδέσεις για 5 φόνους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Κρίση που επιβάλλει εκλογές. Συνεχίζονται οι πιέσεις για επίλυση του Κυπριακού.

    [03] Τρομοκρατία

    Η Traffic News αναφέρει ότι ''ο ''Λάμπρος''της οργάνωσης αντιμετωπίζει περισσότερες από 200 κατηγορίες που αφορούν την ηθική αυτουργία σε όλες τις επιθέσεις της 17Ν αλλά και κάποιες που σχετίζονται με την παρουσία του σε συγκεκριμένα τρομοκρατικά χτυπήματα''.

    [04] Κυπριακό- Ελλάδα- Ερντογάν

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''το πραγματικό πρόσωπο της πολιτικής του αποκάλυψε χθες ο νικητής των τουρκικών εκλογών, λίγες μόνο ώρες μετά την υπερβολική και μάλλον αδικαιολόγητη ευφορία που δημιουργήθηκε στην Αθήνα από την τοποθέτηση Ερντογάν περί θετικής προσέγγισης του βελγικού μοντέλου στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού. Οχι μόνο ανέκρουσε πρύμναν για το Κυπριακό αλλά φρόντισε να υπενθυμίσει και την ύπαρξη προβλημάτων στο Αιγαίο''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι '' το πολιτικό κατεστημένο της γείτονος όχι μόνο έπιασε τα μηνύματα που έστελνε ο νέος ισχυρός άνδρας της Τουρκίας στην Αθήνα αλλά θορυβήθηκε κιόλας από τα ανοίγματά του. Υστερα από όλα αυτά ο Ερντογάν τα πήρε σχεδόν όλα πίσω κανόνας λόγο για δύο ισότιμα κυρίαρχα κράτη στην Κύπρο''.

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,''τώρα η κατάσταση μοιάζει πιο σύνθετη ο επιδιωκόμενος συμβιβασμός στον βαθμό που επιτευχθεί θα είναι οδυνηρός και ως εκ τούτου μπορεί να μην υπάρξει παρότι αυτή τη στιγμή όλες οι μεγάλες δυνάμεις πιέζουν τον Κόφι Ανάν να εμφανίσει το ταχύτερο δυνατόν το σχέδιό του για την Κύπρο. Παρά τις εσωτερικές περιπλοκές στην Τουρκία ο Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην Αθήνα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν χθες ότι ο ίδιος ανακοίνωσε σε γεύμα με πρέσβεις της ΕΕ πως θα επισκεφθεί την Αθήνα τη μεθεπόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου''.

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι ''να γίνουν σεβαστά τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο ζητούν Λευκωσία και Αθήνα από τον γγ του ΟΗΕ ο οποίος έχει καταρτίσει παρασκηνιακά σχέδιο λύσης του Κυπριακού που θα παρουσιαστεί πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Κοπεγχάγης. Ανήσυχη η Λευκωσία κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε λύση ως αντάλλαγμα της ένταξης στην ΕΕ'' .

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει οτι ''στο τρίγωνο Ουάσιγκτον - Αγκυρας - Αθηνών βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σκληρό παζάρι για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν. Το σκληρό αυτό παζάρι παρακολουθείται στενά και από τις Βρυξέλλες, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να μην εμπλέκεται όσο ενεργά θα ήθελε στην τελική διαμόρφωση ορισμένων πτυχών του σχεδίου και ειδικότερα αυτών που θα αφορούν τις εξαιρέσεις για ένα χρονικό διάστημα της εφαρμογής του κοινοτικού κεκτημένου αλλά ''καιροφυλακτεί'' και έχει καταστήσει σαφές μέσω του αρμοδίου επιτρόπου κ. Γκύντερ Φερχόιγκεν οτι θα αξιολογήσει τα έγγραφα και θα αποφανθεί αρμοδίως και όχι δημοσίως, ως προς τη συμβατότητά τους με το κεκτημένο. Πληροφορίες από τη βελγική πρωτεύουσα αναφέρουν μάλιστα ότι το προσχέδιο Αναν και ειδικότερα τα παραρτήματα που αφορούν τις εξαιρέσεις από το κεκτημένο θα υποβληθούν πιθανότατα σήμερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία θα κοινοποιήσει τις παρατηρήσεις της στον γγ''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''έτοιμη για όλα είναι η Κυπριακή Δημοκρατία για την οποία ωστόσο η ένταξη στην ΕΕ δεν συνεπαγεται και την αναπόφευκτη ή βεβιασμένη επίλυση ενός θέματος που χρονίζει για δεκαετίες. Ο Ζακ Σιράκ πάντως εκτίμησε οτι πρέπει ως την Κοπεγχάγη να βρεθεί πολιτική λύση αλλά η απόφαση θα ληφθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ελσίνκι''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης τρέχει τον ευρωπαϊκό του μαραθώνιο ελπίζοντας ότι στο τέρμα θα βρει θετικές απαντήσεις που θα συνοψιστούν σε χωρίς ''ναι μεν αλλά'', κατηγορηματική θέση της ΕΕ για την ένταξη της Κύπρου στην Δεκεμβριανή Σύνοδο Κορυφής της Κοπεγχάγης. Πάντως στην περιοδεία του στις Κεντροευρωπαϊκές πρωτεύουσες όσο και στις επόμενες επισκέψεις του σε άλλες χώρες μέλη της ΕΕ ο Ελληνας πρωθυπουργός προτάσσει ασφαλώς το ζήτημα της Κύπρου αλλά και λοιπά θέματα άμεσου ενδιαφέροντος (πχ Κοινή Αγροτική Πολιτική)''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''σε πολιτικό θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η κατάθεση του σχεδίου επίλυσης του Κυπριακού από τον Κόφι Αναν ο οποίος με τη σειρά του δέχεται ισχυρές πιέσεις κυρίως από τους Αγγλοαμερικανούς για την άμεση κατάθεσή του. Ο κ Αναν όπως έγραψε χθες η ''Β'', επρόκειτο να παρουσιάσει το σχέδιο στους ηγέτες της ελληνοκυπριακής και τους τουρκοκυπριακής κοινότητας αύριο Παρασκευή μέσω του Αλβαρο ντε Σότο που θα μεταβεί στην Κύπρο. Ωστόσο φαίνεται οτι με την υπαναχώρηση του κ. Ερντογάν στο θέμα της ομοσπονδίας και του βελγικού μοντέλου μετά την αντίδραση του τουρκικού στρατιωτικού κατεστημένου επανεξετάζει σοβαρά τη θέση του''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι ''ο Γάλλος Πρόεδρος Ζακ Σιράκ μπορεί να υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα τον Ελληνα πρωθυπουργό στο Παρίσι κλιμάκωσε όμως ταυτόχρονα και την πίεση προς την Αθήνα για την επίλυση του Κυπριακού πριν τη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι.Τις ίδιες πιέσεις αναμένει ο πρωθυπουργός και στο Βερολίνο τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του''.

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι ''οποιαδήποτε μορφή Συνομοσπονδίας είναι αδιανόητη ως ''κράτος- μέλος'' της ΕΕ. Οπως τελείως αδιανόητη είναι είτε η λύσις είτε η ένταξις ως προάγγελος οριστικής διχοτομήσεως''.

    [05] ΕΕ-Προσλήψεις ανέργων

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "τα κράτη-μέλη θα μπορούν να αναλαμβάνουν την κάλυψη μέχρι και του 50% του μισθολογικού κόστους και των υποχρεωτικών κοινωνικών εισφορών, προκειμένου να διευκολύνουν την πρόσληψη ενός μακροχρόνια ανέργου ή ενός ανέργου που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες το ποσοστό θα φτάνει το 60%. Ο νέος κανονισμός που εξέδωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκπονήθηκε σε στενή συνεργασία της Ελληνίδας επιτρόπου για την απασχόληση της Αννας Διαμαντοπούλου και του Ιταλού συναδέλφου της, αρμόδιου για θέματα ανταγωνισμού, Μάριο Μόντι".

    [06] Δίκη για κατασκοπεία-Αθώωση

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει οτι "αθώοι λόγω πλάνης κρίθηκαν τελικά από το Μεταβατικό Εφετείο Καλαμάτας οι δώδεκα Βρετανοί και οι δύο Ολλανδοί υπήκοοι που κατηγορούνταν για κατασκοπεία στη χώρα μας. Οι κατηγορούμενοι δέχθηκαν με ανακούφιση και ιδιαίτερη χαρά την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο, παρά την πρόταση του εισαγγελέα, έκρινε χθες αργά το βράδυ πως οι 14 συνολικά αλλοδαποί είναι όλοι τους αθώοι και μάλιστα λόγω πλάνης".

    [07] Μητσοτάκης-Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    Τα ΝΕΑ στο σχόλιό τους τονίζουν οτι "σε επικίνδυνους δρόμους οδηγείται με την αντιπολιτευτική τακτική της η Νέα Δημοκρατία όπως έδειξε η χθεσινή επίθεση κορυφαίων στελεχών της εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η χθεσινή στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προφανώς εντάσσεται στην τακτική της ισοπεδωτικής αντιπολίτευσης που έχει υιοθετήσει τελευταία από την οποία δεν φαίνεται να εξαιρεί ούτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατία".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά οτι "απρόσμενη "αιχμή" Μητσοτάκη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ενταση προκάλεσε χθες στη Βουλή η τοποθέτηση του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε "να πάψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υπογράφει Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που δεν έχουν έγκριση της αντιπολίτευσης", κάνοντας μάλιστα επί τούτου σύγκριση με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει οτι "ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο γιατί υπέγραψε πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την εκτέλεση της μαραθώνιας διαδρομής, παρά το γεγονός οτι διατυπώθηκαν ενστάσεις αντισυνταγματικότητας και δεν υπήρξε η σύμφωνη γνώμη των κομμάτων της αντιπολίτευσης, καταλόγισε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να γίνει μέρος της πολιτικής αντιδικίας και να λάβει θέση υπέρ του ΠΑΣΟΚ στη διαμάχη μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ρύθμιζε το Μαραθώνιο του 2004. Προηγουμένως είχε δεχθεί έντονες επικρίσεις από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος υπενθύμισε στη Βουλή οτι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εξασφάλιζε πάντα τη συναίνεση της αντιπολίτευσης".

    [08] ΠΓΔΜ-Ονομασία

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται οτι "μιλώντας στο BBC, ο κ. Φριτσκόφσκι ανήγγειλε την "σκλήρυνση" της θέσης της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στις συνομιλίες για το όνομα και τόνισε οτι η χώρα του θα επιδιώξει τη λύση της "διπλής ονομασίας". "Αν δεν πετύχουμε κάτι που θα έχει ως βάση το σχέδιο για διπλή ονομασία, τότε θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε αυτό το γύρο των διαπραγματεύσεων", είπε συγκεκριμένα ο πιθανός νέος εκπρόσωπος της πρώτης Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας".

    [09] Πανωτόκια

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) σημειώνει οτι "με διορθωτικές κινήσεις στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο είναι το πιθανότερο οτι θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να δώσει λύση στο μείζον θέμα των πανωτοκίων που "καίει" χιλιάδες δανειολήπτες".

    [10] Σεισμός

    Η Espresso επισημαίνει οτι "τρέμουν οι κάτοικοι, ανησυχούν οι σεισμολόγοι... Η μετασεισμική ηρεμία που παρατηρείται μετά τη δόνηση των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες το πρωί στη Ζάκυνθο έχει θέσει τους επιστήμονες σε επιφυλακή. Οι σεισμολόγοι φοβούνται οτι η έλλειψη μετασεισμών μπορεί να προοιωνίζει ένα ισχυρότερο χτύπημα του Εγκέλαδου".

    [11] Φάρμακο για τον καρκίνο

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει οτι "θέμα λίγων ετών είναι η αντιμετώπιση του καρκίνου με γονιδιακές θεραπείες. Η σχέση της νόσου με τη γενετική είναι στενή και η αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος αναμένεται να αλλάζει δραματικά τις θεραπευτικές παρεμβάσεις στον άνθρωπο".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Διέξοδος στη χρηματοδότηση. Για τράπεζες και επιχειρήσεις''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ανατροπή σκηνικού στη Σοφοκλέους. Τρεις νέοι νόμοι για την κεφαλαιαγορά''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''4 μέτρα για ΧΑΑ και εταιρικές σχέσεις''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Ριζικές αλλαγές στις αγορές μετοχών και ομολόγων. Ορυμαγδός νομοθετικών ρυθμίσεων''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Μπαράζ απορροφήσεων αλλάζει τον χάρτη της Σοφοκλέους. Στο προσκήνιο οι εταιρίες επενδύσεων χαρτοφυλακίου".

    [13] Χρηματιστήριο- Μέτρα

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι ''μια πραγματική βιομηχανία νομοσχεδίων ''στήνει'' το Νοέμβριο το υπουργείο Οικονομίας, προωθώντας τέσσερα σημαντικά ν/σ τα οποία αλλάζουν την εικόνα της χρηματιστηριακής αγοράς αλλά και των εταιρικών σχέσεων''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 7 November 2002 - 16:46:03 UTC