Visit the International Association for Greek Philosophy (IAGP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-07-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/07/2002
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Πλημμύρες
  • [04] Βάσεις για ΑΕΙ-ΤΕΙ
  • [05] Ελληνοϊταλικός αγωγός ηλεκτρικής ενέργειας
  • [06] ΑΕΠ
  • [07] Δημοσκόπηση
  • [08] Ευρωστρατός
  • [09] Βρετανία-Τουρκία-Κύπρος
  • [10] Ελλάδα-Πολιτική κρίση στην Τουρκία
  • [11] Ερευνες-Τρομοκρατία
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] ΑΕΠ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/07/2002

    Η έκρηξη από εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της Hellas Flying Dolphins, οι έρευνες για την τρομοκρατία, η πολιτική κρίση στην Τουρκία και οι τυχόν επιπτώσεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και η αύξηση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Βάσεις: Πού πέφτουν και πού όχι. Ποιοί παράγοντες καθορίζουν τις τάσεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 4 στους 10 κάτω από τη βάση. Χιλιάδες νέοι θα μπουν στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με χαμηλούς βαθμούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σε συνέδριο παγίδευσαν τον καθηγητή. Τον κάλεσαν οι Αγγλοι στο Λονδίνο και άρχισε να μιλάει στη Σκότλαντ Γιάρντ.

    Η ΑΥΓΗ: Οι διαρροές υπονομεύουν την αξιοπιστία της έρευνας. Φωτογραφίες και ονόματα υπόπτων διοχετεύονται στα ΜΜΕ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Το ALTER φωτογράφισε τον Ξηρό. Τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία. Μπήκε με την κάμερα μέσα στο απόρθητο φρούριο της εντατικής.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ολη η ''17Ν'' στο δίχτυ. Εσπασε και ο δεύτερος κρίκος. Ενοικιαστής της γιάφκας στο Παγκράτι φέρεται ο σύντροφος της πρώτης γυναίκας του Ξηρού.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Απελευθερώνονται 50.000 οικοδομικές άδειες. Κατετέθη το ν/σ για τη μεταφορά του συντελεστή δόμησης.

    ΕΘΝΟΣ: Κάτω από τη βάση έγραψαν 37.541 υποψήφιοι. Πανελλαδικές: Οριακή η πτώση των βάσεων σε όλα τα πεδία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εξαγωγή του προβλήματός τους θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι. Οταν η Τουρκία βήχει, η Ελλάδα παθαίνει πνευμονία!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στο κράτος της ηλιοφάνειας. Ομολογούν τη διάλυση- Επισημοποιούν την ανευθυνοϋπευθυνότητά τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βόμβα-μήνυμα από τους τρομοκράτες. Πειραιάς: Χτύπησαν τα μεσάνυχτα το κτίριο της Hellas Flying Dolphin.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Συναγερμός για τον ενοικιαστή. Κλειδί στην όλη υπόθεση τον θεωρούν οι Αρχές.

    ΕΣΤΙΑ: Η ''μαρτυρία'' του κ. Βαλυράκη. Δεν υπάρχει ''17 Νοέμβρη''.

    Espresso: Ελληνας αξιωματικός βοήθησε τη 17Ν στην κλοπή των όπλων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κλείνει ο πρώτος κύκλος για ''17Ν''. Αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις από τις Αρχές.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''17Ν'' Η ώρα του αρχηγού. Με άκρα μυστικότητα συνεχίζουν να διεξάγονται οι έρευνες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ομολόγησε για 17Ν ο Ξηρός. Συνεχίζει την κατάθεση σήμερα.

    ΝΙΚΗ: Ανεξέλεγκτες προσδοκίες. Οι ''ελεγχόμενες διαρροές'' επιτείνουν την τρομολαγνεία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μεγάλη η αποτυχία της εκπαιδευτικής ''μεταρρύθμισης''. Κάτω από τη βάση 4 στους 10 μαθητές.

    Traffic news: Ο Νίκος (Ευαγγελάτος) έβαλε βόμβα στις σχέσεις κυβέρνησης και ΜΜΕ. Αγριο παζάρι για μία φωτογραφία εκατομμυρίων. Ερευνα για το ποιός τράβηξε τη φωτογραφία του Ξηρού στο Τζάννειο.

    Η ΧΩΡΑ: 20 OFF SHORE στο μικροσκόπιο για χρηματοδότηση της ''17Ν''. Ερευνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μετρημένες ανακοινώσεις για την τρομοκρατία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 6.500 άνεργοι στήνουν τη δική τους επιχείρηση. Αρχίζει στις 22 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για να επιδοτηθούν με 7.400 ευρώ ο καθένας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νέο δείγμα εθνικής ενότητας. Η ΝΔ στηρίζει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σκάνδαλο. Προσβολή για τους Θεσσαλονικείς. Επέλεξαν την Πάτρα για τους Μεσογειακούς, χωρίς φάκελο υποψηφιότητας.

    [03] Πλημμύρες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι ''τραγικός είναι ο απολογισμός της προχθεσινής νεροποντής στις περιοχές του Αγίου Ιωάννη Ρέντη αλλά και του Μοσχάτου, αφού οι καταστροφές σε σπίτια, επιχειρήσεις, οχήματα αλλά και υπηρεσίες είναι τεράστιες και αποτιμώνται σε αρκετά δισεκατομμύρια δραχμές''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, κατεστραμμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και άνθρωποι στα όρια της απόγνωσης συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης ημέρας μετά την ξαφνική νεροποντή που έπληξε την Αττική''.

    [04] Βάσεις για ΑΕΙ-ΤΕΙ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι ''αποκαρδιωτική για το επίπεδο σπουδών της χώρας μας είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι γενικοί βαθμοί πρόσβασης των φετεινών αποφοίτων της Γ' Λυκείου που διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση''.

    [05] Ελληνοϊταλικός αγωγός ηλεκτρικής ενέργειας

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''την επίσημη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας σηματοδοτεί η λειτουργία του αγωγού υπερυψηλής τάσης από τη θέση Αραχθος του νομού Αρτας στο Οτράντο της Ιταλίας''.

    [06] ΑΕΠ

     Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται ότι ''το ρεκόρ ταχύτητας ανάπτυξης του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της (ΑΕΠ) κατέχει μέσα στην Ε. Ενωση η Ελλάδα. Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, όλες οι κοινοτικές χώρες (πλην της Φινλανδίας) εμφανίζουν, το πρώτο τρίμηνο του 2002, αύξηση του ΑΕΠ, αλλά πρώτη και σε μεγάλη απόσταση από τη δεύτερη έρχεται η Ελλάδα, με αύξηση του ΑΕΠ της το πρώτο τρίμηνο του φέτος της τάξης του +4,3%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2001 και κατά +1,9% το πρώτο τρίμηνο του 2002, σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2001''.

    [07] Δημοσκόπηση

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι ''αχτίδα αισιοδοξίας αποτελεί για την κυβέρνηση η δημοσκόπηση της ''METRON Analysis'' τα αποτελέσματα της οποίας πρόκειται να δοθούν σήμερα ή αύριο στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες η διάφορα ανάμεσα στην προπορευόμενη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ που την ακολουθεί έχει μειωθεί κατά 1,2% σε σχέση με την τελευταία δημοσκόπηση (αυτή της MRB που είχε δημοσιοποιηθεί μια εβδομάδα πριν)''.

    [08] Ευρωστρατός

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι ''οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία, που αφορούν στην πρόταση για προκήρυξη πρόωρων εκλογών, και κατά πόσο μια αλλαγή κυβέρνησης στην Αγκυρα θα έχει επιπτώσεις στο θέμα του ευρωστρατού, τέθηκαν κατά τη συνάντηση του ύπατου αρμοστή της ΕΕ για την ΚΕΠΠΑ, Χαβιέ Σολάνα, και του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Παπανδρέου, χθες, στο περιθώριο του Συμποσίου του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, με θέμα το μέλλον της Ευρώπης''.

    [09] Βρετανία-Τουρκία-Κύπρος

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι ''μέσα από ένα σημαντικό μήνυμα-παρέμβαση η Επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία ζητεί από τη βρετανική κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της, να στραφούν προς τους Τούρκους στρατιωτικούς για να αντιληφθούν τα οφέλη που θα έχει για την Αγκυρα η επίλυση του Κυπριακού, όχι μόνο σ' ό,τι αφορά την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά και σ' ό,τι αφορά τη σταθερότητα στην περιοχή και την καλή γειτονία με την Ελλάδα''.

    [10] Ελλάδα-Πολιτική κρίση στην Τουρκία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υπογραμμίζει ότι ''στραμμένη την προσοχή τους στις πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζονται αυτή την ώρα στην Τουρκία έχουν Αθήνα και Λευκωσία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πολιτικοί και διπλωματικοί παράγοντες και στις δύο πρωτεύουσες είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τις εξελίξεις καθώς εκτιμούν ότι αυτές μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''ειδικά για την ελληνική πλευρά, η τύχη της κυβέρνησης Ετσεβίτ έχει ένα πρόσθετο ενδιαφέρον, καθώς η προκήρυξη εκλογών στη γειτονική χώρα στην παρούσα φάση δεν θα έχει συνέπειες μόνο στη συγκρότηση της Ευρωπαϊκής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης (ESDP) και στις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ, αλλά σε ολόκληρο το φάσμα των εθνικών θεμάτων. και αυτό γιατί θεωρείται ότι τόσο η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, όσο και η προοπτική να προσεγγίσει η Τουρκία την Ενωση, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προεκλογικής περιόδου με συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν''.

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ''η παράταση της κυβερνητικής κρίσης θα μπορούσε να μεταβάλει άρδην το ούτως ή άλλως ''ρευστό'' πλαίσιο εντός του οποίου κινούνται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις -σε διμερές και ευρωπαϊκό επίπεδο- και η διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού. Ορατός είναι, εξάλλου, ο κίνδυνος στην περίπτωση πρόωρων εκλογών, να μετατραπούν τα ''εθνικά'' θέματα της Τουρκίας (Κυπριακό, πορεία ένταξης στην ΕΕ) σε βασικό πεδίο αντιπαράθεσης των κομμάτων, εξέλιξη που χαρακτηρίζεται ως ''τουλάχιστον αρνητική''.

    [11] Ερευνες-Τρομοκρατία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''χτύπησαν το κτίριο της Hellas Flying Dolphin. Ο συγκεκριμένος συμβολισμός που προσέδωσαν ωστόσο οι βομβιστές στο τόλμημά τους, παραμένει προς το παρόν άγνωστο αν διαθέτει τη ''δυναμική'' ή το μέγεθος σε βαθμό απειλής και επικινδυνότητας, με όσα ήταν και εκπροσωπούσε η σε πλήρη σύνθεση και οπλισμό ''17 Νοέμβρη''. Πάντως υποδηλώνει θράσος και αποφασιστικότητα''.

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι ''τη δική του συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη ομολόγησε ο Σάββας Ξηρός ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ιω. Διώτη και των επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Εκτιμάται επομένως ότι ο Σάββας Ξηρός, προ της μη αμφισβητούμενης εμπλοκής του, δεν θα αργήσει να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα. Την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας των συνεργατών του''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι ''το κουβάρι της τρομοκρατίας ξετυλίγεται'', σημείωνε αργά χθες το βράδυ ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και μετέδιδε σχεδόν με βεβαιότητα ότι σήμερα το φωτογραφικό υλικό από τις γιάφκες θα συνοδεύεται από σημαντικές ανακοινώσεις για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Το ίδιο στέλεχος τόνιζε με την αυτή βεβαιότητα ότι ''τα ψέματα τέλειωσαν''.

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι ''έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ευρήματα που βρέθηκαν στις δύο γιάφκες οδηγούν και στην ιστορική ηγεσία της οργάνωσης. Στα ίχνη ενός δεύτερου επιχειρησιακού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης ''17Ν'' βρισκόταν εν τω μεταξύ αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία. Πρόκειται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για τον σύντροφο της πρώτης συζύγου του Σάββα Ξηρού, κυρίας Ελένης Σωτηροπούλου. Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να ήταν ο ενοικιαστής της γιάφκας της οδού Δαμάρεως στο Παγκράτι. Οι Αρχές τον θεωρούν πολύ σημαντικό, ενδεχομένως και τον δεύτερο κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα της οργάνωσης. Αστυνομικές πηγές αποκάλυπταν ότι ''πάνω από 200 άτομα παρακολουθούνται, και πολλοί εξ αυτών έχουν προσαχθεί για ανάκριση''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι ''στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι αναζητήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για το νοικάρη της γιάφκας της 17Ν στην οδό Δαμάρεως, τον οποίο οι αρμόδιοι αξιωματούχοι θεωρούν βασικό στέλεχος της οργάνωσης. Ομως οι εργασίες στα εγκληματολογικά εργαστήρια ουσιαστικά δεν έχουν αρχίσει εξαιτίας του τυπικού που πρέπει να τηρηθεί με σχολαστικότητα. Οι προσδοκίες που στηρίζονται στα εργαστήρια είναι μεγάλες και για την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων άλλων 7-8 ατόμων, τα οποία αρμόδιοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι στελεχώνουν την οργάνωση 17Ν μαζί με τον Σάββα Ξηρό''.

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι ''συμμετοχή και στην επίθεση της ''17Ν'' εναντίον της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη -το Μάιο του 1999- φέρεται να είχε ο Σάββας Ξηρός. Η ανάλυση του DNA στις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης ταυτίζεται με το γενετικό υλικό του Ξηρού''.

    Η Traffic news ισχυρίζεται ότι ''ο άνθρωπος-κλειδί για τη συνέχιση των ερευνών γύρω από τη δράση της οργάνωσης ''17 Νοέμβρη'', αυτός που νοίκιασε με ψεύτικα στοιχεία και κλεμμένη ταυτότητα πριν από τρία χρόνια το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Δαμάρεως 73 στο Παγκράτι, βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Πρόκειται για έναν άνδρα συνομήλικο του Σάββα Ξηρού, γύρω στα 40, με έντονη σχέση με το περιβάλλον των Εξαρχείων''.

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι ''υπεράκτιες εταιρείες έχουν χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της ''17Ν''. Πηγές από το ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι μπορεί να εμπλέκονται 20 ή και περισσότερες off shore και ότι διεξάγονται έρευνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό''.

    Η Espressο τονίζει ότι ''οι τρομοκράτες δεν αρκούνταν μόνο στο αίμα που έχυναν για ''ιδεολογικούς'' σκοπούς, αλλά παράλληλα εκτελούσαν ''συμβόλαια θανάτου'' στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή εκβίαζαν μεγαλοεπιχειρηματίες''.

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι ''δικαίως αγανάκτησε ο κ. Βασίλης Βασιλικός με την φημολογία που τον έφερε ως αρχηγό της ''17 Νοέμβρη''. Το ποιός θέτει σε κυκλοφορία τέτοιες φημολογίες είναι άγνωστο. Και θα ήταν τόσο χρήσιμη η αποκάλυψίς του όσο ακριβώς χρήσιμη είναι και η αποκάλυψις της ταυτότητος του αρχηγού της τρομοκρατικής οργανώσεως''.

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Παράθυρο" στη ρευστότητα μέσω του leasing ακινήτων. Νέα ευκαιρία δίνεται στις επιχειρήσεις".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Η Ελλάδα πρώτη στους 15 σε ανάπτυξη. Τα στοιχεία της Eurostat εντοπίζουν ορισμένα προβλήματα στο ισοζύγιο και στον πληθωρισμό".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Σε ασφυκτικό κλοιό τα "λογιστικά τρικ". Καταργείται ο φόρος μεταβίβασης στις περιπτώσεις Sale και Leaseback".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''6 μέτρα πρόληψης ελληνικής ... Enron. Με το νέο σύστημα λογιστικών ελέγχων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Θα ελέγχονται... οι ελεγκτές. από κόσκινο το έργο των ορκωτών λογιστών στο 10% των εισηγμένων. Θωρακίζεται η Σοφοκλέους από λογιστικές αλχημείες".

    [13] ΑΕΠ

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Με ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 4,3% στο α' τρίμηνο η Ελλάδα κατατάσσεται πρώτη στον πίνακα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Δεύτερη σε ανάπτυξη έρχεται η Ισπανία με αύξηση του ΑΕΠ 2%".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 10 July 2002 - 20:06:26 UTC