Read the Constitutions of Greece & Neighboring Nations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-06-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/06/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ασφαλιστικό
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Πανελλήνιες εξετάσεις - Βαθμολογίες
  • [06] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [07] ΗΠΑ - Καραμανλής
  • [08] Γ' ΚΠΣ
  • [09] Τουρκία - Κύπρος - Ελλάδα
  • [10] Διάλυση ΚΕΠ
  • [11] Ευρωστρατός
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Φορολογικές ρυθμίσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/06/2002

    Η αναστολή λειτουργίας του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών του Δημήτρη Αβραμόπουλου, οι συνομιλίες Σημίτη-Αθνάρ για τον ευρωστρατό, η σημαντική ενίσχυση των τουρκικών δυνάμεων στην κατεχόμενη Κύπρο, η προειδοποίηση Πάχτα για το Γ΄ΚΠΣ, το ασφαλιστικό και η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στις ΗΠΑ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ολη η συμφωνία Αβραμόπουλου-Καραμανλή. Το ''λουκέτο'' στο ΚΕΠ άνοιξε την πόρτα της Ρηγίλλης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ολοι εναντίον Σημίτη. Βράζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τον πρωθυπουργό και τα ''παπαγαλάκια'' του.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σωσίβιο στη ΝΔ ψάχνει ο κ. Αβραμόπουλος. Εσβησε το φως στο ΚΕΠ - Τώρα θα πληρώσει το λογαριασμό του ''Διονύσου''.

    Η ΑΥΓΗ: Υπέκυψε στα γκάλοπ και τον δικομματισμό. Προς νέα όξυνση της αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Σε εθνικό δίκτυο ο Δημ. Αβραμόπουλος ανήγγειλε τη διάλυση του ΚΕΠ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τα καυτά έγγραφα της Στάζι για Κόκκαλη που δεν βρίσκει η Δικαιοσύνη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα των ΙΧ - έρχονται και άλλες... Ανατιμήσεις ως και 15% βρίσκονται σε εξέλιξη από τις εταιρείες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ποιές περιοχές μπαίνουν σταδιακά σε Σχέδια Πόλης. Ετοιμες οι ζώνες οικιστικού ελέγχου σε βόρεια και δυτική Αττική.

    ΕΘΝΟΣ: Απόφαση ανάσα για 700.000 επιχειρήσεις. Εφορία: Τι προβλέπει η εγκύκλιος για τις εκκρεμότητες 1993-98.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, σου το 'κλεισαν το σπίτι σου. Για οικονομικούς λόγους ''κλείνει'' το ΚΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βουβός Αττίλας στην Κύπρο. ''Απόβαση'' 5.500 Τούρκων στρατιωτών σε ένα 15νθήμερο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στο δρόμο για τη ΝΔ ο Αβραμόπουλος. ΚΕΠ: Εκλεισε το κόμμα του ανταποκρινόμενος στην υπόδειξη Καραμανλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φοροταρίφα 1.000-7.000 ευρώ. Πως κλείνουν οι υποθέσεις για 750.000 επαγγελματίες.

    ΕΣΤΙΑ: Πρόωρες εκλογές για εθνικό θέμα. Και ηρωική έξοδος του κ. Σημίτη.

    Espresso: Μαίρη Γεώρτση: Είμαι ανοιχτή στην πρόταση του Ανδρέα! Ολο το παρασκήνιο του BAR.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σρέντερ, Σιράκ, Αθνάρ πιέζουν την Αθήνα για Ευρωστρατό... Αναμένουν ελληνική πρόταση στη Σεβίλλη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οι ''διαβολικές'' λεπτομέρειες δημιουργούν αδιέξοδο. ''Ουδέν νεώτερον'' από το μέτωπο του ευρωστρατού.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πριμ για Δημόσιο σε χιλιάδες εθελοντές. Σε πακέτο παροχών καταφεύγει το 2004.

    ΝΙΚΗ: Ηταν ένα τίποτα! Εσκασε η ''φούσκα'' Αβραμόπουλου. Τα διαπλεκόμενα τον ξαναστέλνουν στο... μαντρί.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επιχείρησαν πραξικόπημα και μέσα στη Βουλή. Ανατροπές στην κοινωνική ασφάλιση.

    Traffic news: Μακελειό για τα μάτια της Μαρίνας. Σκότωσαν dj στη Νέα Σμύρνη.

    Η ΧΩΡΑ: Γυρίζει στη ΝΔ ο Δημήτρης. Τα πιο πολλά στελέχη μπαίνουν στους συνδυασμούς των υποψηφίων της ΝΔ για τις δημοτικές εκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα των ΙΧ. Αν υιοθετηθεί οδηγία της ΕΕ που αυξάνει 300-500% τις καλύψεις ατυχημάτων.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αυστηρή προειδοποίηση από δύο επιστήμονες. SOS - Φοβούνται έξαρση του καρκίνου του δέρματος.

    [03] Ασφαλιστικό

    Η Espresso αναφέρει ότι ''απρόοπτα, εντάσεις και πυρά εκ των έσω... στην κυβέρνηση που αναγκάστηκε τελικά να κάνει πίσω... Η πρώτη ημέρα συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής μόνο ήρεμα δεν κύλησε για τους υπουργούς Οικονομίας και Εργασίας Νίκο Χριστοδουλάκη και Δημήτρη Ρέππα. Πήγαν στη Βουλή... απροετοίμαστοι και με άδεια χέρια, χωρίς δηλαδή την έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει (και για την ακρίβεια, παραμένει) στον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας και η απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη να τοποθετήσει έναν εξωκοινοβουλευτικό στη θέση του κ. Αλ. Παπαδόπουλου στο υπουργείο Υγείας είχε ήδη τον πρώτο αντίκτυπο στη Βουλή. Χθες η διαφαινόμενη ηρεμία με την οποία επρόκειτο να συζητηθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο μετετράπη σε ένταση, με πρωταγωνιστές βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ένας εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι ''κλίμα δυσφορίας και έντονης δυσαρέσκειας επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ μετά την τοποθέτηση του ακαδημαϊκού Κώστα Στεφανή από τον πρωθυπουργό στη θέση του υπουργού Υγείας. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ μοιάζει για μία ακόμη φορά με καζάνι που βράζει''.

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι ''καταστροφικές'' χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης τις προσωπικές στρατηγικές κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά τη χθεσινή συζήτηση στον ''πρωινό καφέ'', ενώ φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις παρενέργειες της απομάκρυνσης Παπαδόπουλου, ζητώντας με έμφαση ''το θέμα να κλείσει εδώ και να μη δοθεί καμιά περαιτέρω συνέχεια''.

    [05] Πανελλήνιες εξετάσεις - Βαθμολογίες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι ''το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να εκδοθεί η βαθμολογία των υποψηφίων των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας, για πρώτη φορά φέτος θα εκδοθούν ταυτοχρόνως οι βαθμοί για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα. Οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά δελτία από τις 15 έως τις 20 Ιουλίου. Η αγωνία χιλιάδων μαθητών αναμένεται να λάβει τέλος κατά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση''.

    [06] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Τα ΝΕΑ σημειώνουν ότι ''την έμμεση πριμοδότηση για προσλήψεις στο Δημόσιο τουλάχιστον 15.000 εθελοντών καθώς και φοροαπαλλαγές για όσους νοικιάσουν το σπίτι τους σε ξένους επισκέπτες προτείνει η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο πακέτο-μαμούθ, στο οποίο καταφεύγει το ''2004'', προτείνονται ακόμα η έκδοση οικοδομικών αδειών με διαδικασίες εξπρές για όσα ακίνητα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των Αγώνων, καθώς και άλλες οικονομικές διευκολύνσεις για τους χορηγούς''.

    [07] ΗΠΑ - Καραμανλής

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι ''μαζί θα παρακολουθήσουν την εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ο πρόεδρος Μπους και ο Κώστας Καραμανλής. Ο πλανητάρχης αποδέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πρόσκληση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι οι Ολυμπιακοί του 2004 θα είναι πολύ καλοί αγώνες και ασφαλείς. Η απάντηση του Τζορτζ Μπους είχε σαφές πολιτικό μήνυμα: ''Εάν το λέτε εσείς τότε θα είναι ασφαλείς. Και θα έρθω''.

    [08] Γ' ΚΠΣ

    Η Traffic news τονίζει ότι ''Γολγοθάς για όλους'' θα είναι το Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, δήλωσε χθες ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστος Πάχτας, αναφερόμενος στην πορεία απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων. Μάλιστα, ο υφυπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι ''το 3ο πακέτο δεν είναι δώρο που χαρίζεται σε κανέναν. Θα ιδρώσουν όλοι για να πάρουν χρήματα'', αναφερόμενος στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ του Β' ΚΠΣ και του Γ' ΚΠΣ''.

    [09] Τουρκία - Κύπρος - Ελλάδα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''προετοιμάζει συστηματικά το ''θερμό επεισόδιο'' στην Κύπρο η Αγκυρα, καθώς προχώρησε σε μια ακόμα προκλητική και ταυτόχρονα συμβολική κίνηση, ''αποβιβάζοντας'' νέες στρατιωτικές δυνάμεις για να ενισχύσουν το στρατό κατοχής του ΑΤΤΙΛΑ ενώ πριν τρεις περίπου μήνες η Τουρκία έχει αποστείλει μονάδες βαρέως πυροβολικού, τεθωρακισμένων και αρμάτων μάχης στη Μεγαλόνησο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''ξεκίνησε με σκληρές απειλές τις οποίες ουδέποτε ανέστειλε αλλά τουναντίον επαναλαμβάνει συνεχώς. Συνέχισε με μεταφορά βαρύτατου οπλισμού στα κατεχόμενα και τώρα με ενίσχυση των στρατευμένων της σε τεράστιο αριθμό αλλά και σε νοσοκομειακές μονάδες δίνει ευθεία εικόνα προετοιμασίας πολέμου''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''ένα νέο Αττίλα στήνει τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες η Αγκυρα, αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση στη μαρτυρική μεγαλόνησο και προειδοποιώντας ευθέως για τα σχέδια που επεξεργάστηκε προκειμένου να ακυρώσει την προοπτική ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''η Κύπρος είναι έτοιμη να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση, μετά το κλείσιμο και του κεφαλαίου του ανταγωνισμού χθες το βράδυ στο Λουξεμβούργο, κατά την 9η Διακυβερνητική Διάσκεψη. Ουσιαστικά, λοιπόν, έχουν ολοκληρωθεί οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις για την Κύπρο δεδομένου ότι παραμένουν ανοιχτά δύο μόνο κεφάλαιο του κοινοτικού κεκτημένου (γεωργία, προϋπολογισμός) τα οποία είναι κοινά για όλες τις υποψήφιες χώρες''.

    [10] Διάλυση ΚΕΠ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι ''ο πρόεδρος του ΚΕΠ Δημήτρης Αβραμόπουλος συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις Καραμανλή και έβαλε λουκέτο χθες βράδυ στο ΚΕΠ. Το ''τάιμινγκ'' που επέλεξε όμως έδειξε πόσο μικρόψυχος είναι. Εξήγγειλε την απόφασή του ενώ ο Καραμανλής πραγματοποιεί μια επιτυχημένη επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε την ίδρυση του ΚΕΠ όταν ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν στην Κύπρο''.

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι ''το εγχείρημα του νέου κόμματος από τον Δ. Αβραμόπουλο απεδείχθη τελικά πως ήταν ένα...τίποτα. Η ''φούσκα'' του ''Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών'' έσπασε οριστικά χθες''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, την ''αναστολή οργανωτικής λειτουργίας'' ουσιαστικά τη διάλυση του ΚΕΠ, ανήγγειλε χθες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Με τον ίδιο τρόπο, με τηλεοπτικό διάγγελμα από το δημαρχείο της Αθήνας, ενάμιση χρόνο μετά την ίδρυσή του, το κόμμα υπό την πίεση των δυσμενών δημοσκοπήσεων και των κινήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μετατρέπεται σε...κίνηση πολιτικού προβληματισμού''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι ''σήμερα, κυρίαρχος του πολιτικού παιγνιδιού είναι πλέον ο κ. Καραμανλής. Ολα δείχνουν ότι θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Μόλις προ ημερών άλλωστε, απηύθυνε έμμεση πρόσκληση προς τον κ. Αβαραμόπουλο να επανέλθη στη ΝΔ αφού διαλύση το κόμμα του. Μετά τη χθεσινή απόφαση λοιπόν ο δρόμος είναι ανοικτός. Επιβάλλεται η πανστρατιά''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''ανοίγει για τα καλά ο δρόμος για την επιστροφή του δημάρχου Αθηνών κ. Δ. Αβραμόπουλου στη ΝΔ και τη δημιουργία της ''μεγάλης Κεντροδεξιάς'' μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου του ΚΕΠ για αναστολή της δραστηριότητας του πολιτικού σχηματισμού που ο ίδιος ίδρυσε''.

    [11] Ευρωστρατός

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η ελληνική κυβέρνηση τελεί υπό καθεστώς εντονοτάτων πιέσεων προκειμένου να αρθεί το "αδιέξοδο" στο θέμα του ευρωστρατού και είναι ενδεικτικό ότι ο Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ που συζήτησαν το θέμα με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη αναμένουν τις ελληνικές προτάσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής της Σεβίλλης όπως χαρακτηριστικά δήλωσε χθες ο κ. Σρέντερ. Κρίσιμη θα είναι ασφαλώς και η στάση της Τουρκίας εάν υπάρξει αλλαγή της συμφωνίας της Αγκυρας για την τροποποίηση της οποίας αγωνίζεται η ελληνική πλευρά. Κατά τις υπάρχουσες εκτιμήσεις, ακόμη και εάν κάποια προσθήκη στο κείμενο της συμφωνίας γίνεται αποδεκτή απ΄ όλες τις άλλες χώρες η Τουρκία ενδέχεται να επιχειρήσει μετάθεση της λύσεως του προβλήματος στο δεύτερο εξάμηνο του 2002 προκειμένου να διαπραγματευθεί το θέμα του ευρωστρατού στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πακέτου που θα αφορά στις σχέσεις της με την ΕΕ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "ο συμβιβασμός που προτείνει η ισπανική προεδρία για το ζήτημα του ευρωστρατού δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτός από την ελληνική κοινή γνώμη. Συνεπώς, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. "Ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος" δηλώνει ο πρωθυπουργός".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "κατεβάζει τον πήχη ο πρωθυπουργός όσον αφορά στις απαιτήσεις που είχε θέσει προκειμένου να αποδεχτεί τις αμερικανοβρετανικές ιδέες για το θέμα του λεγόμενου ευρωστρατού".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τη διευθέτηση της εκκρεμότητας του ευρωστρατού έληξε η συνάντηση Σημίτη-Αθνάρ. Ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν είναι αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος για το ζήτημα, αν και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο άμεσο μέλλον θα βρεθεί λύση".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Θα ιδρώσουν όλοι για το ΚΠΣ! "Γολγοθά" χαρακτηρίζει το κοινοτικό πλαίσιο στήριξης ο Χρ. Πάχτας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''630 εκατομμύρια ευρώ νέα προγράμματα για ενίσχυση των μικρομεσαίων".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Πως κλείνουν οι εκκρεμείς 750.000 επαγγελματιών. Το Δημόσιο στοχεύει σε 1,7 δις ευρώ-Ολη η εγκύκλιος στο "Κ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Φορορυθμίσεις με βάθος χρόνου. Από 1998-1992 αλλά και παλαιότερων χρήσεων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Ξαναμοιράζεται η πίτα του ενεργειακού τομέα. Για να διατηρηθούν οι ισορροπίες".

    [13] Φορολογικές ρυθμίσεις

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "την τελευταία ευκαιρία να κλείσουν οριστικά τις εκκρεμείς υποθέσεις τους δίνει η κυβέρνηση σε 750.000 επαγγελματίες, οι οποίοι, καταβάλλοντας επιπλέον φόρο ύψους 60.000-400.000 δρχ ανά χρήση, μπορούν να ρυθμίσουν οριστικά τις φορολογικές τους εκκρεμότητες για την εξαετία 1993-98".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 13 June 2002 - 7:35:39 UTC