Browse through our Interesting Nodes for Greek Maritime Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-05-31

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/05/2002
  • [02] Αντικαπνιστική εκστρατεία
  • [03] Ελληνοτουρκικές σχέσεις-Κυπριακό
  • [04] Ακάλυπτες επιταγές
  • [05] ΙΧ-ΕΕ
  • [06] Απεργία ναυτικών - Επεισόδια
  • [07] Ευρωστρατός
  • [08] Μετανάστες-ΕΕ
  • [09] Ασφαλιστικό
  • [10] Ινδία-Πακιστάν
  • [11] Λογαριασμοί Mayo
  • [12] Γ΄ΚΠΣ
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Κυβέρνηση-Γ΄ΚΠΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/05/2002

    Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό, ο ευρωστρατός, η αντικαπνιστική εκστρατεία, τα μέτρα της ΕΕ για τους λαθρομετανάστες και η ένταση ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 5.024 διορισμοί μόνιμων υπαλλήλων. Το Γ' ΚΠΣ ''άνοιξε'' θέσεις στο Δημόσιο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Χαράτσι 5% στις συντάξεις! Με υποχώρηση της ΓΣΕΕ ''έκλεισαν'' χθες το Ασφαλιστικό.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Το τσιγάρο που καίει...Μπάχαλο στα νοσοκομεία-Ο καπνός ''μάρανε'' τον Παπαδόπουλο.

    Η ΑΥΓΗ: Ευρώ-σκούπα για τους μετανάστες. Οι ''15'' αρχίζουν τις διώξεις από τα αεροδρόμια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πάχτα δώστα όλα. Εντολή του πρωθυπουργού να ανοίξουν οι κάνουλες της χρηματοδότησης των έργων από τα κοινοτικά πακέτα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η ζωή μας χωρίς τσιγάρο...Τι και πως αλλάζει στις καθημερινές συνήθειες. Πακέτο μέτρων κατά του καπνίσματος ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ετσι θα φορολογούνται τα ακίνητα από το 2003. Η συνέχεια των αλλαγών που δεν ...εξήγγειλε ο κ. Χριστοδουλάκης.

    ΕΘΝΟΣ: Τα 2 STOP ανατρέπουν τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων. Κάπνισμα-Φρουτάκια: Τι σημαίνει η απαγόρευση για επαγγελματίες-καταναλωτές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αφησε χωρίς πυξίδα τις ΗΠΑ στο Αιγαίο. Για πρώτη φορά η κυβέρνηση είπε ''ΟΧΙ'' στους Αμερικανούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αρπάκτηκαν στο Υπουργικό. Εντονες επιθέσεις και διάλογοι από Ακη, Βάσω και Χριστοδουλάκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΕΕ: Παρέμβαση για μείωση φόρων στα ΙΧ. Αγορά: Αντιδράσεις για τις υψηλές επιβαρύνσεις στα μοντέλα άνω των 1.600 κυβικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στο γύψο οι καπνιστές. Με πέντε απαγορεύσεις Παπαδόπουλου.

    ΕΣΤΙΑ: Ο αυριανός πρωθυπουργός. Αισθητή διαφορά Καραμανλή-Σημίτη.

    Espresso: Φρικτό βιβλίο βγαλμένο από την κόλαση κυκλοφορεί στην Αθήνα. Εικόνες Αγίων που σοκάρουν.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ελλάδα-Τουρκία σε ζύμωση. Κυπριακό-Ευρώπη προκαλούν τριβές στην Αγκυρα, καθώς και αντιπαράθεση υπουργών στην Αθήνα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Πνίγουν'' την αγορά οι ακάλυπτες επιταγές. Τον Απρίλιο αυξήθηκαν κατά 44,12%.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τα Μαθηματικά ρίχνουν τις βάσεις. Τα πιο δύσκολα θέματα της τριετίας.

    ΝΙΚΗ: Στο ''εδώλιο'' ο Πάχτας. Ομαδικά πυρά στο υπουργικό για καθυστερήσεις στο Γ΄ΚΠΣ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβερνητική επιλογή:Αγρια καταστολή βία και προβοκάτσιες.

    Traffic News: Νίκος Κρινης: Φτάνει πια...Με εκμεταλλεύθηκαν ο Νίκος και η Τατιάνα. Καταγγελία-σοκ.

    Η ΧΩΡΑ: Λουκέτα σε όλη την αγορά. Εκρηξη: Κλείνουν η μία μετά την άλλη οι επιχειρήσεις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κάπνισμα μόνο κατ΄οίκον. Αποφασίστηκε δέσμη μέτρων σε τρεις φάσεις.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Γ΄ΚΠΣ:3.500 προσλήψεις πτυχιούχων ΑΕΙ και επιμόρφωση 15.000. Το τελευταίο χαρτί παίζει ο Σημίτης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τα μάζεψαν οι Σκοπιανοί. Υστερα από την καθολική αντίδραση των Θεσσαλονικέων.

    [02] Αντικαπνιστική εκστρατεία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''στη λήψη αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό του καπνίσματος αποφάσισε να προχωρήσει το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να προστατευθούν τόσο οι μη καπνιστές όσο και οι ίδιοι καπνιστές, καθώς το κάπνισμα θεωρείται πλέον μία από τις βασικότερες αιτίες θανάτου στον κόσμο. Τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους και δημιουργούνται υποχρεωτικά χώροι για μη καπνιστές σε εστιατόρια, καφετέριες και ζαχαροπλαστεία. Το κάπνισμα σκοτώνει κάθε χρόνο 4 εκατομμύρια ανθρώπους όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)''.

    [03] Ελληνοτουρκικές σχέσεις-Κυπριακό

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν ότι ''πολιτική...σκωτσέζικου ντους φαίνεται να ακολουθεί η Αγκυρα στο Κυπριακό. Από τη μια μεριά ο Ραούφ Ντενκτάς προεκτείνει τα χωρικά ύδατα του ψευδοκράτους του και οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο έχουν πενταπλασιαστεί. Από την άλλη , το χθεσινό εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας έδωσε το έμμεσο μήνυμα ότι η ΕΕ είναι ο πρώτιστος στόχος, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους για την Κύπρο. Επειτα από συνεδρίαση πέντε ωρών το ισχυρότερο- λόγω της συμμετοχής των στρατηγών- όργανο της χώρα έθεσε ως πρώτιστη προτεραιότητα την εξασφάλιση συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος από την ΕΕ για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "με έναν ογκώδη και ``άκρως απόρρητο`` φάκελο `` υπό μάλης`` με όλα τα αναλυτικά πιθανά πολεμικά σενάρια που έχει εκπονήσει μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις η στρατιωτική ηγεσία του Ελληνικού Πενταγώνου, σχετικά με τη δημιουργία ενός Θέρμου επεισοδίου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας , προσέρχεται σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ.Γιάννος Παπαντωνίου στο Μαξίμου, όπου πραγματοποιείται ευρεία διυπουργική σύσκεψη για τα εθνικά θέματα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ.Κώστα Σημίτη και με τη συμμετοχή των αρμοδίων υπουργών".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "υπάρχουν πολλές ενστάσεις για την πολιτική της Κυβερνήσεως Σημίτη στο πλέγμα των εθνικών θεμάτων, ελληνοτουρκικών σχέσεων-Κυπριακού. Τα θέματα αυτά είναι από την φύση τους δυσχερέστατα και απαιτούν σοβαρότητα και σ συνέπεια. Ιδιότητες που, δυστυχώς, οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ εξ αρχής και, τελευταία, οι Κυβερνήσεις Σημίτη δεν μπόρεσαν ποτέ να επιδείξουν".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "σκηνικό σύγκρουσης στήνει η Άγκυρα και ο Ντενκτάς στο Αιγαίο, όπως δείχνει και η ανακοίνωση του ψευδοκράτους για επέκταση των λεγόμενων χωρικών του υδάτων από τα τρία στα δώδεκα μίλια".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, "το πράσινο φως για να συνεχίσει η Άγκυρα την άτακτη στρατιωτική δράση πάνω από το Αιγαίο και τις συνεχεία παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου έδωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ρίτσαρντ Μπάουτσερ απέφυγε να τις καταδικάσει και προτίμησε να μιλήσει γενικόλογα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΉ αναφέρει ότι "ο υπερυπουργός Οικονομικών της Τουρκίας, Κεμάλ Ντερβίς, αλλά και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών , Ισμαήλ Τζεμ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ``Ζαμάν`` , θα είναι δύο από τους πολλούς επώνυμους Τούρκους που θα πάρουν μέρος στη φετινή μεγάλη σύνοδο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, που άρχισε χθες στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου .

    [04] Ακάλυπτες επιταγές

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''βουλιάζει'' η αγορά από τα χρέη όπως προκύπτει από τους δείκτες ασφυξίας που ανακοινώθηκαν από την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών. Οι πτωχεύσεις επιχειρήσεων, οι αιτήσεις για πτωχεύσεις, οι διαταγές και οι ακάλυπτες επιταγές διογκώνονται αποδεικνύοντας ότι το πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά είναι πολύ σπάνιο και ότι οι επιχειρήσεις και δη οι μικρομεσαίες, έχουν περιέλθει σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση''.

    [05] ΙΧ-ΕΕ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι 'οι διαφορές στους φόρους των ΙΧ δημιουργούν προβλήματα για την ολοκλήρωση της εσωτερικής αγοράς, επισημαίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να εκλείψουν οι μεγάλες διαφορές τιμών που παρατηρούνται σήμερα στις αγορές αυτοκινήτου των χωρών-μελών εξετάζει η ΕΕ''.

    [06] Απεργία ναυτικών - Επεισόδια

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι ''η πρωτοφανής σε αγριότητα επίθεση, καθαρά φασιστικού χαρακτήρα, που έζησαν στο πετσί τους οι απεργοί ναυτεργάτες και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που συμπαρατάχτηκαν δίπλα τους, από τις αμέτρητες διμοιρίες των βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος και - ποιος ξέρει πόσων- ασφαλιτών προχτές στο λιμάνι του Πειραιά ήταν ένα σχέδιο καλά οργανωμένο που εκπονήθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για λογαριασμό των εφοπλιστών, συνολικά του μεγάλου κεφαλαίου''.

    [07] Ευρωστρατός

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''λύση διαφαίνεται στο θέμα του ευρωστρατού, καθώς οι ΗΠΑ εμφανίζονται διατεθειμένες να δεχθούν προσθήκη στη δεύτερη παράγραφο της συμφωνίας της Αγκυρας, βάσει της οποίας θα αποκλείεται επίθεση χωρών του ΝΑΤΟ εναντίον χώρα που ανήκει στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό επέρχεται ισορροπία σε πρόβλεψη του ιδίου άρθρου που απέκλειε επίθεση του ευρωστρατού εναντίον χώρας - μέλους του ΝΑΤΟ. Με την άρση αυτού του προβλήματος, που έθιγε ευθέως τη χώρα μας η κυβέρνηση επιλύει ένα πρόβλημα στις σχέσεις της με την ΕΕ και θα μπορεί πλέον ν α επικεντρώσει όλη της την προσπάθεια στο κρίσιμο ζήτημα ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ''.

    Η Espresso προσθέτει ότι ''αδυναμίες στον τρόπο χειρισμού κρίσεων από την ΕΕ εντόπισαν τα μικροσκόπια των Ελλήνων επιτελών κατά τη διεξαγωγή της άσκησης (CMX-2002) που έληξε προχθές και αποτέλεσε το πρώτο τεστ ''επί χάρτου'' της χρήσης του ευρωστρατού''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "η διαμόρφωση συμβιβαστικής φόρμουλας , που θα επιτρέψει την άρση του αδιεξόδου στο θέμα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης ( ERRT ),βρίσκεται στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ.Σημίτη και τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας κ.Παπανδρέου και Γ.Παπαντωνίου".

    [08] Μετανάστες-ΕΕ

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται ότι ''από τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια αποφάσισαν οι ''15'' να αρχίσουν αμέσως τις αστυνομικές εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εις βάρος παράνομων μεταναστών, ενώ η ''σκούπα'' προβλέπεται να επεκταθεί συντόμως και στα θαλάσσια σύνορα. Ηδη έγινε η πρώτη δοκιμή με τη συντονισμένη δράση των Ευρωπαίων αστυνομικών που απέδωσε περίπου 5.000 συλλήψεις. Μέσα σ΄ένα χρόνο θα έχει συσταθεί το ειδικό ευρωπαϊκό σώμα φύλαξης των συνόρων, που την ευθύνη για τον συντονισμό του διεκδικεί, μεταξύ άλλων και η Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι πέτυχε η Ιταλία''.

    [09] Ασφαλιστικό

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ,''η κυβέρνηση και ειδικότερα η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας με ειδικούς επικοινωνιακούς ελιγμούς και ήπιους τόνους κλείνει τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση με τους λιγότερους συνδικαλιστικούς κραδασμούς''.

    [10] Ινδία-Πακιστάν

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι ''κλιμακώνεται η ένταση στις σχέσεις της Ινδίας με το Πακιστάν, με το νέο πρεσβευτή του Ισλαμαμπάντ στον ΟΗΕ ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων σε έναν πόλεμο με την Ινδία, απειλώντας ότι αν η χώρα του απέκλειε τη χρήση πυρηνικών όπλων στην περίπτωση που δεχτεί συμβατική επίθεση, θα ήταν σαν να έδινε στην Ινδία την άδεια να σκοτώσει Πακιστανούς''.

    [11] Λογαριασμοί Mayo

    Η Traffic News υποστηρίζει ότι ''στις 12 Δεκεμβρίου 2002 θα λύσουν τελικά τους ''λογαριασμούς '' τους ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ. Εκείνη την ημέρα όπως αποφασίσθηκε χθες το ΠΟλυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών θα συνεκδικάσει την αγωγή που κατέθεσε ο Κων. Μητσοτάκης εναντίον του Κ. Λαλιώτη (σσ εξαιτίας δηλώσεων του τελευταίου οι οποίες θεωρήθηκαν ότι προσέβαλαν την τιμή και την οικογένεια του Κρητικού πολιτικού) με αντίστοιχη αγωγή, η οποία κατατέθηκε από μέρους του πρώην υπουργού''.

    [12] Γ΄ΚΠΣ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "η γκρίνια και οι έντονες επικρίσεις , επισκίασαν τη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που είχε ως αντικείμενο το Γ ΚΠΣ και την προώθηση των έργων που αυτό προβλέπει. Υπό το άγχος ότι δεν αξιοποιείται επαρκώς και έχει `` βαλτώσει``, ένα από τα ``ισχυρότερα όπλα`` του κυβερνώντος κόμματος για ανάκαμψη και βελτίωση του πολιτικού κλίματος, πολλοί υπουργοί ανέβασαν ους τόνους και άσκησαν δριμύτατη κριτική στον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Πάχτα, ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ``έσφιξε τα λουριά`` στον υφυπουργό, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ένα από τα πλεονεκτήματα της κυβερνητικής του θητείας τείνει να εξανεμιστεί".

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι"σφάζονται" στο Υπουργικό Συμβούλιο για τη διανομή των κονδυλίων .Ο Τσοχατζόπουλος επετέθη στον Πάχτα γιατί καθυστερεί την πληρωμή των συμβούλων του".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "στο ``εδώλιο`` του Υπουργικού ΣΥμβουλίου κάθισε χθες ο υφυπουργός Οικονομίας Χρήστος Πάχτας, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής από όλα τα μέλη της κυβέρνησης, που επεσήμαναν τις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει στην απορρόφηση των κονδυλίων του Γ ΚΠΣ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "σε όλες τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών της ΕΥρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο προς την ελληνική κυβέρνηση απέστειλε επιστολές με αντικείμενο την παρατηρούμενη καθυστέρηση στην έναρξη και υλοποίηση των προγραμμάτων των Διαρθρωτικών Ταμείων που περιλαμβάνονται στο Γ ΚΠΣ ,γνωστό και ως `` Πακέτο Σαντέρ`` , ο γάλλος επίτροπος κ.Μισέλ Μπαρνιέ, αρμόδιος για θέματα περιφερειακής πολιτικής, ,'όπως απεκαλύφθη χθες στις Βρυξέλλες κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Εκτακτα μέτρα" για το ΚΠΣ. Ανήσυχη η κυβέρνηση επιχειρεί να επιταχύνει την υλοποίηση των προγραμμάτων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: '' Σε 18 μήνες "κλείνει" το Γ΄ΚΠΣ. Επισπεύδεται κατά δύο χρόνια η υλοποίηση και η εκταμίευση των κονδυλίων".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''ΧΑΑ: Απώλειες 27% στον πρώτο χρόνο ωριμότητας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Τρία χρόνια πίσω τα κέρδη των εισηγμένων στο τρίμηνο. Κατρακύλισμα στα επίπεδα του 1999".

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [14] Κυβέρνηση-Γ΄ΚΠΣ

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "με σειρά μέτρων και διορθωτικών κινήσεων στη διαχείριση του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης η κυβέρνηση επιχειρεί να επιτύχει τους ταχύτερους ρυθμούς στην υλοποίηση του προγράμματος και στις εισροές των κοινοτικών κονδυλίων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 31 May 2002 - 15:07:47 UTC