Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-04-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/04/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΠΑΣΟΚ - Επικοινωνιακή πολιτική
  • [04] Οικονομία
  • [05] ΕΕ-Ελλάδα-Οικονομία-Κοινωνική πολιτική
  • [06] Κοινωνική πολιτική
  • [07] Δάνειο
  • [08] Ευρωστρατός
  • [09] Ελλάδα - Ισραήλ
  • [10] Κυπριακό
  • [11] Βουλή - Ολυμπιακοί Αγώνες - Ασφάλεια
  • [12] Φοιτητικές εκλογές
  • [13] ΝΔ - ΚΕΠ
  • [14] Ολυμπιακά έργα
  • [15] Ελλάδα - Βαλκάνια
  • [16] Απεργία
  • [17] Φοροδιαφυγή - Βίλες
  • [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [19] Ανάπτυξη - Επενδύσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/04/2002

    Ο ευρωστρατός, οι χθεσινές φοιτητικές εκλογές, οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τα ευπαθή κοινωνικά στρώματα και οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 2.150 νέες θέσεις στο Δημόσιο. Αναλυτικά οι θέσεις που προκηρύσσονται. Σε υπουργεία και νομαρχίες ο μεγάλος όγκος των προσλήψεων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η κομπίνα του αιώνα. Αρπαξαν 25 δις με 80...εικονικές εταιρίες! Με τη συνεργασία και εφοριακών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 71,5% γενιά εξουσία. Ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    Η ΑΥΓΗ: Κρίσιμη απεργία σήμερα για τη διάσωση της κοινωνικής ασφάλισης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στήνουν παγίδα στον Αβραμό-πουλο. Επιχείρηση εγκλωβισμού και αφανισμού του ΚΕΠ από τον Καραμανλή.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αναβάλλονται επ΄ αόριστον οι νέοι φόροι στα ακίνητα. Αρχισε χθες ο διάλογος για τη μεταρρύθμιση χωρίς τη ΝΔ και το ΚΚΕ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αγανάκτηση. Ετσι εννοούν τη φορολογική δικαιοσύνη. Ενώ οι πολίτες υπο-φέρουν και βγαίνουν σήμερα στους δρόμους για να διαδηλώσουν, οι βουλευτές βάζουν στην τσέπη τους 25% του εισοδήματος αφορολόγητο.

    ΕΘΝΟΣ: ''Νυστέρι'' Εισαγγελέα στη Δίωξη Ναρκωτικών. ΕΛ.ΑΣ: Ερευνούν εμπλοκή ανωτέρων αξιωματικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Λίγα ψίχουλα ''αγάπης'' λόγω ... μαύρης κάλπης! Με καθυστέρηση ενός έτους, ενεργοποιείται το δίκτυο κατά της Φτώχειας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κίνημα Γιωργάκη. Αρχηγική εμφάνιση στην Αθήνα με 45 βουλευτές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι φοιτητές επέστρεψαν στην πολιτική. ΑΕΙ-ΤΕΙ: Θρίαμβος της ΔΑΠ που αύξηση εντυπωσιακά τη διαφορά από την ΠΑΣΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μια ημέρα στη ζωή του Ελληνα. Ξαφνικά: Στο φως χθες προβλήματα που ζητούν λύση.

    ΕΣΤΙΑ: Ο κόμβος της Κηφισίας. Διετής ταλαι-πωρία για ένα 15θήμερο!

    Espresso: Το έγκλημα που πάγωσε όλη την Ελλάδα. Το ένοχο μυστικό της φόνισσας.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δάνειο-μαμούθ 1,5 δις ευρώ. Επιστροφή στην εποχή του μεγάλου δανεισμού για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Υπολειτουργεί η χώρα. Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό της Αθήνας. Απεργιακή κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αφορολόγητη ... πόλη έχτισαν στη Μύκονο. 260 βίλες σε 260 off shore εταιρίες!

    ΝΙΚΗ: Επιχείρηση ''λίφτινγκ'' από την κυβέρνηση. Τα ''δίνει όλα'' για να βελτιώσει το κοινωνικό πρόσωπό της.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πανεργατική απεργία για το Ασφαλιστικό.

    Traffic News: Εγώ βρήκα που είναι το πτώμα. Η Αγγελική Νικολούλη ανακάλυψε το θύμα των σατανικών εραστών του Βόλου.

    Η ΧΩΡΑ: 48% η ΝΔ στη νεολαία. Θρίαμβος της ΔΑΠ στις σχολές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ποτά-φαρμάκι στην αγορά. Εισάγονται με παραπλανητικά έγγραφα από Βουλγαρία, Αλβανία, Ρωσία και Ρουμανία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 200 στην κομπίνα του ΦΠΑ! Εφοριακοί φοροτεχνικοί λογιστές και επιχειρηματίες στο μεγάλο κόλπο των 50 δις δρχ.

    [03] ΠΑΣΟΚ - Επικοινωνιακή πολιτική

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''την είσοδο σε μακρά προεκλογική περίοδο σηματοδοτεί ουσιαστικά η δημιουργία ενός επικοινωνιακού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, το οποίο θα ασχολείται με ζητήματα επικοινωνίας και πολιτικού σχεδιασμού και στο οποίο... επιστρατεύεται εκ νέου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης''.

    [04] Οικονομία

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''χωρίς προαπαιτούμενα με τις προτάσεις όλων των φορέων υπό συζήτηση ξεκίνησε επισήμως χθες ο διάλογος για τη φορολογική μεταρρύθμιση Στην πρόσκληση του υπουργείου Οικονομικών αντα-ποκρίθηκαν η ΚΕΔΚΕ, η ΠΑΣΕΓΕΣ, ο Δικηγο-ρικός Σύλλογος Αθηνών, το Οικονομικό Επι-μελητήριο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, ο ΣΕΒ, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΒΕΕ και η ΓΣΕΕ''.

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι ''σε αντίθεση με την ευτυχισμένη εικόνα που δίδει η Κυβέρνησις για την πορεία της οικονομίας και την ''κοινωνική ευημερία και συνοχή'' το φάσμα της επερχόμενης ''κοινωνίας των δύο τρίτων'' και του πραγματικού κοινωνικού αποκλεισμού ευρυτάτων λαϊκών στρωμάτων είναι πλέον ορατό''.

    [05] ΕΕ-Ελλάδα-Οικονομία-Κοινωνική πολιτική

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι ''ανανεώνον-ται οι πιέσεις της Κομισιόν προς την Ελλάδα για επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών - κυρίως των ασφαλιστικών συστημάτων, δυναμι-κή αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού διαρ-θρωτικής ανεργίας, αύξηση των ποσοστών απασχόλησης, προσοχή στις πληθωριστικές πιέσεις, λήψη μέτρων για ελάφρυνση των φόρων που επιβάλλονται στην εργασία, καθώς και περαιτέρω βελτίωση των δημοσιονομικών, στο κείμενο των συστάσεων για τις γενικές κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα το 2002''.

    [06] Κοινωνική πολιτική

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''δέσμη μέτρων για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων θέτει σε ισχύ η κυβέρνηση. Τα μέτρα εντάσσονται στο ''δίκτυο για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού'' και θα έχουν αναδρομική ισχύ (από την 1η Ιανουαρίου). Προτεραιότητα θα δοθεί στη στήριξη των μακροχρόνια ανέργων, των κατοίκων ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, των μονογονεϊκών οικογενειών και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Συνολικά υπολογίζεται πως θα ωφεληθούν περισσότερα από 310.000 άτομα ενώ το κόστος των δράσεων φτάνει τα 796 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο''.

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι ''η κυβέρνηση εντείνει σε όλα τα επίπεδα την προσπάθεια να αναδείξει το κοινωνικής της πρόσωπο, επιδιώκοντας παρά τους ατυχείς αρχικούς χειρισμούς να επιτύχει τη δημιουργία κλίματος συναίνεσης τόσο στο φορολογικό, επί του οποίου ξεκίνησε χθες ο κοινωνικός διάλογος χωρίς την παρουσία της ΝΔ και του ΚΚΕ, όσο και στο Ασφαλιστικό, που αποτελεί αντικείμενο της σημερινής απεργίας 45 Εργατικών Κέντρων, τα οποία δεν συμμερί-ζονται τη θετική άποψη που έχει εκφράσει για την προτεινόμενη μεταρρύθμιση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος''.

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ''οι δημο-τικές και νομαρχιακές εκλογές ξύπνησαν την κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνησης και επαναφέρει τα μέτρα Γιαννίτση''.

    [07] Δάνειο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι ''στην εποχή των μεγάλων δανείων, την οποία είχαμε ξεχάσεις από τις αρχές της δεκαετίας του '90, επιστρέφει η ελληνική οικονομία, προκειμένου να σηκώσει το τεράστιο χρηματοδοτικό βάρος της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε μια στιγμή που τα δημόσια οικονομικά στενάζουν και η πίεση για την επιτάχυνση των ολυμπιακών έργων αυξάνεται , το υπουργείο Οικονομίας διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, τη σύναψη δανείου - ''μαμούθ '' ύψους 1- 1,5 δις ευρώ''.

    [08] Ευρωστρατός

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι ''σε τροχιά πλήρους διπλωματικής απομόνωσης αναμένεται να μπει από σήμερα η Αθήνα, καθώς όπως αναφέρουν έγκυρες διπλωματικές πηγές κατά τη διάρκεια των δύο κρίσιμων συναντήσεων που θα έχει ο κ. Σημίτης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον γγ του ΝΑΤΟ λόρδο Τζ. Ρόμπερτσον και με τον εκπρόσωπο της ΕΕ Χαβιέ Σολάνα, αναμένεται οι δύο αξιωματούχοι να ζητήσουν με πιεστικό τρόπο την αποδοχή του βρετανοτουρκικού κειμένου από την Αθήνα το συντομότερο δυνατόν''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι ''από την πλευρά των υψηλών ξένων αξιωματούχων έχουν επιστρατευθεί μια σειρά από επιχειρήματα προ-κειμένου να πεισθεί η ελληνική πλευρά να απο-δεχθεί το αμερικανοβρετανικό κείμενο ως έχει: την ανάδειξη του ηγετικού ρόλου της Ελλάδας στον χώρο της νοτιοανατολικης Ευρώπης, ο οποίος θα ενισχυθεί έτσι περαιτέρω μετά την αναμενόμενη διεύρυνση του ΝΑΤΟ το φθινόπωρο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι ''η κυβέρνηση πάντως εξακολουθεί να επιμένει σε πλήρη άρνηση αποδοχής του κειμένου της Αγκυρας για την πλήρη συνεργασία Ε. Ενωσης- ΝΑΤΟ.

    [09] Ελλάδα - Ισραήλ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι ''ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δεν προσήλθε χθες το βράδυ στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρέσβης του Ισραήλ κ. Νταβίντ Σασόν στην Αθήνα με την ευκαιρία της 54ης επετείου της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ. Αλλά και η κυβέρνηση υποβάθμισε την παρουσία της στη συγκεκριμένη δεξίωση. Την εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφο-ρών Γ. Κωνσταντινίδης κάτι που ανακοίνωσε το μεσημέρι στους δημοσιογράφους ο κυβερνητι-κός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαπας''.

    [10] Κυπριακό

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, το 84,1% των Τούρκων της πόλης αυτής πιστεύει ότι η Τουρκία δεν πρέπει να προβεί σε παραχω-ρήσεις στο Κυπριακό, προκειμένου να ενταχθεί στην ΕΕ. Μάλιστα, το 39,1% δεν επιθυμεί την ένταξη, ενώ σε ερώτηση σε ποιά θέματα η Τουρκία δεν πρέπει να κάνει παραχωρήσεις για να προσχωρήσει στους κόλπους της ΕΕ, το 81,4% είπε στο θέμα της Κύπρου και το 74,8% στο θέμα της θανατικής ποινής του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν".

    [11] Βουλή - Ολυμπιακοί Αγώνες - Ασφάλεια

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι "στο επίκεντρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας της Βουλής θα βρεθεί αύριο η τρομοκρατία σε σχέση με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καθώς τα μέλη της έκαναν στη χθεσινή συνεδρίαση δεκτή την πρόταση που διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σ. Βαλυράκης".

    [12] Φοιτητικές εκλογές

    Η Espresso εκτιμά ότι "την κυριαρχία της στα πανεπιστήμια επιβεβαιώνει η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία (ΔΑΠ) κατακτώντας την πρώτη θέση στις χθεσινές εκλογές των φοιτητών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι "νέα αύξηση στα ποσοστά της "γαλάζιας" παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ χάρισε η άνοδος κατά 8%-10% της συμμετοχής των φοιτητών στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ".

    [13] ΝΔ - ΚΕΠ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "επιχείρηση εγκλωβι-σμού του Δημήτρη Αβραμόπουλου και αφανισμού του ΚΕΠ, έχει θέσει σε εφαρμογή η Ρηγίλλης, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί ο Κ. Καραμανλής, για άνοιγμα στο λεγόμενο κοινωνικό κέντρο. Ο εγκλωβισμός του Δημήτρη Αβραμόπουλου, επιχειρείται μέσω πολλαπλών πιέσεων για υποστήριξη από το ΚΕΠ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακο-γιάννη".

    [14] Ολυμπιακά έργα

    Η Traffic news ισχυρίζεται ότι η σύσταση ανώνυμης εταιρείας που θα διαχειρίζεται τα Ολυμπιακά έργα, οι κρατικές επιχορηγήσεις που θα αποφασίζονται από τον υπουργό, καθώς και οι διατάξεις που αφορούν μισθολογικές και φορολογικές ρυθμίσεις ήταν στο επίκεντρο της έντονης κριτικής της αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας για την εταιρική διακυβέρνηση".

    [15] Ελλάδα - Βαλκάνια

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "η τριμερής συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία επανεργοποιείται σήμερα με τη σύγκληση μιας Συνόδου Κορυφής που συν-έρχεται στο Βουκουρέστι και με την ανανέωση του ραντεβού για το 2003 στην Ελλάδα. Η τρίτη σύνοδος της Τριμερούς Συνεργασίας αναμένεται εξάλλου να υιοθετήσει ένα σχέδιο Κοινού Ανα-κοινωθέντος, όπου θα υπογραμμίζεται η δέσμευση των τριών κυβερνήσεων στην οικονο-μική συνεργασία (στο πλαίσιο του ελληνικού Σχεδίου Δράσης για την Οικονομική Ανασυγκρό-τηση και Ανάπτυξη των Βαλκανίων), στην προώθηση προγραμμάτων μεταφορών και συγκοινωνιών, στη στενή συνεργασία των Εμπορικών Επιμελητηρίων των τριών χωρών για την προώθηση των επενδύσεων, στην έναρξη μιας πρωτοβουλίας ανταλλαγής τεχνο-γνωσίας στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών".

    [16] Απεργία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι "με όρους σκληρής ταξικής αναμέτρησης, με ευθέως προβαλλόμενα πολιτικά χαρακτηριστικά, με μαζικότητα και έκταση που δικαιολογούν τον τίτλο της ως πανεργατικής-πανελλαδικής, άρχισε από τα μεσάνυχτα και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η απεργία που κήρυξαν δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και εκατοντάδες πρωτοβάθμια Σωματεία".

    [17] Φοροδιαφυγή - Βίλες

    Τα ΝΕΑ τονίζουν ότι "μια... αφορολόγητη πόλη έχει χτισθεί στη Μύκονο. Αυτό αποκαλύπτει έρευνα του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με την οποία 260 βίλες στη Μύκονο ανήκουν σε ισάριθμες υπεράκτιες (off shore) εταιρείες, με αποτέλεσμα οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους να παραμένουν αφορολόγητοι. Γι' αυτό, με νόμο που προωθεί η κυβέρνηση, διπλασιάζεται ο φόρος για τις 2.5000 off shore εταιρείες που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτριες ακινήτων στην Ελλάδα".

    [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Αντεπίθεση των "προεδρικών". Επι-μένει στη γραμμή του ο Ν. Χριστοδουλάκης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Ανάρπαστο έγινε το 20ετές ομόλογο. Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία έδωσαν οι ξένες αγορές. Εμμεση αναβάθμιση".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Εαρινές πιέσεις από την Κομισιόν. Η εξαμηνιαία έκθεση βάζει "πάγο" για ασφαλιστικό, δημόσιο χρέος και φορολογία.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Κίνδυνος να ξαναβρεθούμε πρώτοι στον πληθωρισμό. Εμφανίζοντας τη μεγαλύτερη αύξηση σε ένα μήνα".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Αναθέρμανση προσδοκιών. Τοποθετήσεις από funds, τράπεζες και Ταμεία αλλάζουν το κλίμα".

    [19] Ανάπτυξη - Επενδύσεις

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "επενδύσεις ύψους 1,5 τρις δρχ θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου στους οικονομικούς τομείς αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης (τουρισμός, ενέργεια, ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, αγορές Ρέντη, Θεσσαλονίκης, εμπόριο κλπ), σύμφωνα με εκτιμήσεις που έδωσε χθες ο κ. Α. Τσοχατζόπουλος.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 18 April 2002 - 14:23:21 UTC