Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-03-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/03/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Καπνά
  • [04] Τουρκία - Ελλάδα - Εξοπλισμοί
  • [05] Κόκκαλης - Αιχμές
  • [06] ΕΕ
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Ολυμπιάδα
  • [09] Τουρκία - ΗΠΑ
  • [10] Κυβέρνηση - Εκλογικός νόμος
  • [11] Βουλή - Αντιπαράθεση - Ευρωστρατός
  • [12] Ασφαλιστικό
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Κράτος - Τράπεζες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/03/2002

    Η αντιπαράθεση χθες στη Βουλή ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή τον ευρωστρατό, το ασφαλιστικό, το Κυπριακό και οι αποφάσεις της Βαρκελώνης είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πάρτε σπίτι και με μηδενικό επιτόκιο. Νέες ελκυστικές παροχές από τον ΟΕΚ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ατοκα δάνεια για κατοικία. Με επιτόκιο από 0% για πολύτεκνους έως 4,22% για αγάμους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φερέφωνο του Λαλιώτη ο Κόκκαλης. Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

    Η ΑΥΓΗ: Σκεπτικισμός στη Βουλή για τα ελλείμματα της Ευρώπης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Το πόρισμα του ΣΔΟΕ για Κόκκαλη. Στο φως οι χρηματιστηριακές απάτες του ιδιοκτήτη της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ενιαίο Ταμείο Υγείας πολλών ταχυτήτων. Ο υπουργός Υγείας εξηγεί τις επερχόμενες αλλαγές.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στεγαστικά από τον ΟΕΚ και με εισόδημα άνω των 4,5 εκ.

    ΕΘΝΟΣ: Στεγαστικά εξπρές για 20.000 οικογένειες. Με χαμηλό επιτόκιο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κ. Θάνος χθες στον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο από το ''POLIS'': Δέκα μέτρα για την Ανάπτυξη και την Οικονομία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ατοκα στεγαστικά δάνεια. Νέα προγράμματα δανειοδότησης και επιδότησης από ΟΕΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ποιοί δικαιούνται φθηνά στεγαστικά-επιδότηση ενοικίου. ΟΕΚ: Τα νέα προγράμματα για μισθωτούς, συνταξιούχους και τα εισοδηματικά όρια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ενεση πόρων με μετοχές - ομόλογα. Ασφαλιστικό: Κανένας νέος φόρος, μόνον ανακατανομή.

    ΕΣΤΙΑ: Φόρος κατοχής! Η νέα επινόησις για τα ακίνητα.

    Espresso: Το κατηγορώ του βιοχημικού Αλέκου Παναγόπουλου:Τα συμφέροντα σταμάτησαν το φάρμακο για τον καρκίνο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ''Μήνυμα'' από Βρυξέλλες για τους φόρους υπέρ τρίτων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ασφαλιστικό βιώσιμο και δίκαιο. Συναντήσεις Ρέππα με τους αρχηγούς των κομμάτων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Βόμβα Νο 2 για το κρέας από τις τρελές αγελάδες. Νέοι έλεγχοι στην Ευρώπη ύστερα από αμφισβήτηση νομπελίστα.

    ΝΙΚΗ: Κόκκαλης μαινόμενος. Λάβρος κατά Αλαφούζου και Ρηγίλλης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μερική σύνταξη ... όπως ... μερική απασχόληση. Κυβερνητικές δεσμεύσεις στη Βαρκελώνη.

    Traffic News: Αυτή έκλεψε την καρδιά του Αρη! Στο φώς το love story Τζίνας -Σπηλιωτόπουλου.

    Η ΧΩΡΑ: Φόρος ιδιοκτησίας κάθε χρόνο στα ακίνητα. Με το τρίκ της συγχώνευσης 30 τελών και επιβαρύνσεων.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φτηνή στέγη για 40.000 οικογένειες. Δάνεια από τον ΟΕΚ με επιτόκια από 0-4,22%.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ηχηρό ΟΧΙ από την ΑΔΕΔΥ στην κυβέρνηση. Ασφαλιστικό: Νέο τοπίο στο διάλογο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Β. Παπαζάχος: Κινδυνεύουν κτίρια από σεισμό.

    [03] Καπνά

    H Traffic News υποστηρίζει ότι ''ιδιαίτερα θετική για τη χώρα μας κρίνεται η απόφαση του συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες, να διατηρηθούν οι πριμοδοτήσεις των καπνοκαλλιεργειών για την επόμενη τριετία. Ο Γ. Δρυς έδωσε σκληρή ''μάχη''.

    [04] Τουρκία - Ελλάδα - Εξοπλισμοί

    Η Espresso αναφέρει ότι ''στο στόχαστρο τουρκικών πυραύλων μπαίνει η Ακρόπολη και ολόκληρη η Αθήνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα και τουρκικών εφημερίδων, τα οποία μάλιστα ουδέποτε διέψευσαν οι στρατιωτικοί της γειτονικής χώρας. Οι πληροφορίες αυτές και οι σχετικέ ενέργειες της Αγκυρας εντάσσονται σε ένα νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα των Τούρκων, το οποίο προβλέπει την εγκατάσταση βαλλιστικών πυραύλων μέσου και μεγάλου βεληνεκούς όχι μόνο στα μικρασιατικά παράλια αλλά και στην Ιμβρο''.

    [05] Κόκκαλης - Αιχμές

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''νέα διάσταση στον επιχειρηματικό, αλλά και πολιτικό πλέον πόλεμο έδωσε η χθεσινή αντιπαράθεση που πυροδότησαν οι μύδροι που μαινόμενος, εξαπέλυσε ο Σωκράτης Κόκκαλης τόσο κατά του επιχειρηματία Α. Αλαφούζου, ο οποίος πρωτοστατεί, μέσω της ''Καθημερινής'', στις σε βάρος του επιθέσεις όσο και ενάντια στο κόμμα της ΝΔ''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''με ασθενή επιχειρήματα, ο κ. Σωκρ. Κόκκαλης επεχείρησε ανεπιτυχώς χθες να αμβλύνει τις δυσμενέστατες εντυπώσεις που έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του για έξι κακουργήματα. Από το βήμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ιντρακόμ προσπάθησε να μιλήσει για πόλεμο συμφερόντων, τα οποία όμως ούτε και ο ίδιος τα βλέπει να συναντώνται με τα δικά του .Αίσθηση, πάντως προκάλεσε η ταύτισή του με τη γραμμή Λαλιώτη, που ζήτησε να ανοίξουν συμψηφιστικά οι λογαριασμοί της Μάγιο για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας''.

    [06] ΕΕ

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, ''τα τεράστια κοινωνικά, δημοκρατικά και οικολογικά ελλείμματα που παρακολουθούν την κυρίαρχη πολιτικής της ευρωπαϊκής ενοποίησης αναγκάστηκαν χθες έστω και ρητορικά, να παραδεχθούν στη Βουλή οι κύριοι Σημίτης και Καραμανλής αν και οι δύο έχουν ψηφίσει στις άλλες δύο συνθήκες (Μάαστριχτ και Αμστερνταμ) και ψηφίζουν και αυτή της Νίκαιας''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι ''νέα ώθηση στην αντεργατική επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων δίνει η Σύνοδος Κορυφής της Βαρκελώνης (15 και 16 Μάρτη). Πέραν της σαφούς κατεύθυνσης για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης μέχρι και πάνω από τα 70 έτη, οι ''δεκαπέντε'' κάνουν λόγο τώρα και για ''συστήματα μερικής συνταξιοδότησης'' ως κινήτρων για την ''παραμονή στην εργασία'' των εργαζομένων μεγάλης ηλικίας''.

    [07] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι ''ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας-ορόσημο στο Κυπριακό, καθώς Αμερικανοί και Βρετανοί θεωρούν ότι αποτελεί το έσχατο όριο για επίτευξη λύσης στο πρόβλημα. Ηνωμένες Πολιτείες και Μεγάλη Βρετανία επιθυμούν διακαώς λύση του πολιτικού προβλήματος πριν από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και προτείνουν ακόμα και αλλαγή (εντατικοποίηση) στο χρονοδιάγραμμα των συνομιλιών ώστε οι δύο πλευρές να καταλήξουν ''οπωσδήποτε'' σε μια κατ΄ αρχήν συμφωνία μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού''.

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι ''προκλητικός και αδιάλλακτος εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Ραούφ Ντενκτάς επαναλαμβάνοντας τη θέση του για ύπαρξη δύο κρατών στην Κύπρο. Επίσης, κατηγόρησε την κυπριακή πλευρά ότι επιδιώκει να κυριαρχήσει σε ολόκληρη την Κύπρο, αλλά τόνισε ότι ''οι Τουρκοκύπριοι δεν έχουν πρόθεση να εγκαταλείψουν το κράτος τους''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι ''χθες το απόγευμα έφτασε στη Λευκωσία αντιπροσωπεία του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, με επικεφαλής το γενικό γραμματέα Γεώργιο Σαββαϊδη, προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την ενταξιακή πορεία της νήσου στην ΕΕ ενώ σήμερα φτάνει στην Κύπρο και ο ειδικός συντονιστής του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για το Κυπριακό Τόμας Γουέστον για το ίδιο θέμα''.

    [08] Ολυμπιάδα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι ''με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς διεξάγεται δύο εβδομάδες πριν από την έλευση της Συντονιστικής Επιτροπής, που θα έρθει στη χώρα μας σε πλήρη σύνθεση για να ελέγξει εκτενώς την πορεία της προετοιμασίας. Τα θέματα της φιλοξενίας και των μεταφορών εκτιμάται ότι θα βρεθούν για μια ακόμα φορά στην κορυφή της λίστας, ενώ θα δοθεί έμφαση και στα υπόλοιπα έργα υποδομής''.

    [09] Τουρκία - ΗΠΑ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι ''αν ούτως ή άλλως η Τουρκία αξιολογείται υψηλότατα στην κλίμακα των χωρών που έχει δημιουργήσει η Ουάσινγκτον, με βάση τα γεωστρατηγικά της συμφέροντα, φαίνεται ότι το γειτονικό μας κράτος με τις νέες βλέψεις του Ουάσινγκτον δεν τίθεται στην βάση κλίμακας, αλλά παίρνει το ... ασανσέρ''.

    [10] Κυβέρνηση - Εκλογικός νόμος

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''το στίγμα των προθέσεών του για το νέο εκλογικό νόμο πρόκειται να δώσει στις 9 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή όπως έχει ζητήσει η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Ο κ. Σημίτης, παρότι ρητώς θα αποκλείσει οποιαδήποτε συζήτηση για το νέο εκλογικό νόμο πριν από τις δημοτικές εκλογές, εν τούτοις θα ανακοινώσει την πρόθεσή του για ένα αναλογικότερο εκλογικό σύστημα όχι όμως την απλή αναλογική''.

    [11] Βουλή - Αντιπαράθεση - Ευρωστρατός

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι ''κατά τη διάρκεια μιας σκληρής κοινοβουλευτικής κόντρας, ο Κ. Καραμανλής προειδοποίησε αυστηρά την κυβέρνηση ότι σε θέματα εθνικής ασφάλειας, όπως είναι αυτό του ευρωστρατού δεν μπορεί να παίζει στην ΕΕ το παιχνίδι των δημόσιων σχέσεων αλλά οφείλει να είναι μαχητική και αποτελεσματική. ''Το κείμενο διαπραγμάτευσης και συμβιβασμού με την Τουρκία είναι απαράδεκτο και έπρεπε να αντιδράσετε αμέσως'', τόνισε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο οποίος απάντησε με οξύτητα αλλά όχι ουσιαστικά''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι ''τα ... ξίφη τους διασταύρωσαν χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή το θέμα του Ευρωστρατού, στη συζήτηση για την κύρωση της Συνθήκης της Νίκαιας. Ο κ. Καραμανλής απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στην κυβέρνηση να μην δεχθεί το κείμενο της Κωνσταντινούπολης''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι'' στη ΝΔ πάντως επέλεξαν να κάνουν...στροφή 180 μοιρών στην αντιπολιτευτική τους τακτική και να προχωρήσουν σε σφοδρή σύγκρουση με την κυβέρνηση. Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι ''καμία ανοχή πλέον στους κυβερνητικούς χειρισμούς''.

    [12] Ασφαλιστικό

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "οι καιροί αλλάζουν και η κυβέρνηση που κλυδωνιζόταν πριν από έναν χρόνο λόγω του Ασφαλιστικού τώρα το χρησιμοποιεί ως όπλο κατά της ΝΔ. Οι χειρισμοί του υπουργού Εργασίας κ. Δ. Ρέππα σε συνδυασμό με τις προσπάθειες της Χαριλάου Τρικούπη πέτυχαν να γεφυρώσουν το χάσμα με τους εργαζομένους και την ηγεσία τους και ταυτόχρονα εξόπλισαν την κυβέρνηση με επιχειρήματα. Ετσι, ο κυβερνητικός εκπρό-σωπος κ. Χρ. Πρωτόπαπας κατηγόρησε χθες τη ΝΔ ότι θέλει να επιστρέψει στο παρελθόν "με λύσεις σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων".

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι "σιγά σιγά η κυβέρνηση οικοδομεί σκηνικό σκληρής αναμέτρησης με τη ΝΔ με ιδεολογικοπολιτική βάση. Μετά, μάλιστα, τα όσα συνέβησαν στη Βαρκελώνη η κυβέρνηση έχει το αναγκαίο υλικό για να δώσει στην αντιπαράθεση τον χαρακτήρα μιας αναμέτρησης μεταξύ της προόδου και της συντήρησης. Μια δήλωση του υπ' αριθμόν δύο της ΝΔ Γιώργου Σουφλιά, περί της εφαρμογής από τη ΝΔ (όταν γίνει κυβέρνηση...) στο ασφαλιστικό της πολιτικής που είχε ακολουθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη την περίοδο 1990-93, έδωσε την αφορμή στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Χρ. Πρωτόπαπα να επιτεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι "από έσοδα του προϋπολογισμού θα μετακινηθούν πόροι για τη χρηματοδότηση του Ασφαλιστικού, με ανακατανομή, χωρίς να επιβληθεί κανένας νέος ειδικός φόρος. Παράλληλα εξετάζεται η ενίσχυση του συστήματος με ομόλογα, όπως στον ΟΓΑ ή ακόμη και με μετοχές. Το 2003 θα αποδοθούν συνολικά 1,6 δις ευρώ (550 δις δρχ) ή 1,25% του ΑΕΠ. Οι οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο από τον πρωθυπουργό, μετά τη μικτή συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής και του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ. Για κινητοποιήσεις μέσα στον Απρίλιο κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ".

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "την απόρριψη των προτάσεων του υπουργού Εργασίας για το ασφαλιστικό απεφάσισε χθες η ΑΔΕΔΥ εξαγγέλλοντας ταυτοχρόνως απεργιακές κινητοποιήσεις για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας κατά πόσο θα πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα ή όχι, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας. Μήπως τελικά και στη χώρα μας η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε χρηματοδότηση του Ασφαλιστικού με... δόσεις, σημαίνει ότι η λύση που θα δοθεί τώρα στο πρόβλημα δεν θα είναι μακροπρόθεσμη, αλλά μεσοπρόθεσμη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι "πλήρης αβεβαιότητα επικρατεί για τις πραγματικές κυβερνητικές προθέσεις στο ασφαλιστικό. Από τη μία πλευρά η κυβέρνηση πιέζεται από την ΕΕ να καταθέσει ολοκλη-ρωμένες προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι και από την άλλη επιδίωξή της είναι να αποφύγει το πολιτικό κόστος, εν όψει μάλιστα των δημοτικών εκλογών. Το βάρος της προσπάθειας να παρακαμφθούν αντιδράσεις των συνδικα-λιστικών φορέων έχει ανατεθεί στον υπουργό Εργασίας κ. Ρέππα".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Την "πλήρωσαν" οι τράπεζες! από τις εξαγγελίες Χριστοδουλάκη στη ΓΣ της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Σύνταξη στα 67 ίση με το 40% των αποδοχών! Εκθεση - σοκ συνέταξε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Απεμπλέκεται το κράτος από Εθνική-Εμπορική. Θα πωληθούν οι μετοχές των ΔΕΚΑ, ΤΑΧ, Ταμιευτηρίου και Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Δάνεια και από μη πιστωτικά ιδρύματα ... από νέα κατηγορία χρηματοδοτικών επιχειρήσεων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Βήματα ιδιωτικοποίησης σε Εθνική, Εμπορική, ΑΤΕ. Θα μειωθεί η συμμετοχή του δημοσίου".

    [14] Κράτος - Τράπεζες

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Στην απεμπλοκή του κράτους από τη μετοχική σύνθεση των Τραπεζών Εθνικής και Εμπορικής αποσκοπεί η απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει εν ευθέτω χρόνω τα ποσοστά συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο των Τραπεζών, μέσω πώλησης μετοχών που κατέχουν η ΔΕΚΑ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και που συνολικά ανέρχεται σε 14%-15% στην κάθε Τράπεζα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 20 March 2002 - 17:03:09 UTC