Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-03-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/03/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυβέρνηση - ΝΔ
  • [04] Οικονομία
  • [05] Ασφαλιστικά ταμεία
  • [06] Εκκλησία - αντιπαράθεση
  • [07] Ελληνοτουρκικά
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Ασφαλιστικό
  • [10] Δικαιοσύνη
  • [11] Δραχμή - Ευρώ
  • [12] Πανωτόκια
  • [13] Ανυπότακτοι
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Αποτελέσματα επιχειρήσεων

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/03/2002

    Οι χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, το αίτημα του προέδρου της ΝΔ να ανοίξουν οι λογαριασμοί, η δικαστική έρευνα για Κόκκαλη - Αλαφούζο, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Γλιτώστε μέχρι 6 μήνες από τη θητεία σας. Ευνοϊκές ρυθμίσεις για 14.000 ανυπότακτους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Επτά μέτρα για τη διαφθορά. Δραστική παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ανοίξτε τους λογαριασμούς Κόκκαλη. Κεραυνοί Καραμανλή για να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο.

    Η ΑΥΓΗ: Πρεμιέρα ανατιμήσεων με ευρώ. Από σήμερα: δραχμή τέλος!

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ρίχνουν τον Κόκκαλη στα ... σκυλιά! Σφίγγει ο κλοιός για τον Σωκράτη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η παραοικονομία μεγαλώνει και οι επιχειρήσεις ... "μικραίνουν". Το διπλό πρόσωπο της οικονομίας μέσα από τα επίσημα στοιχεία και τις τρέχουσες εξελίξεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Επιστρέφουν οι ανυπότακτοι. Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

    ΕΘΝΟΣ: Κυνηγούν 2 εκατ. ασφαλισμένους -φαντάσματα. 10.900.000 - 13.000.000 εγγε-γραμμμένοι στα Ταμεία!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δραχμο ... απαγόρευση από σήμερα. Στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, πλέον, το Εθνικό μας νόμισμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Θαυμάστε φαγοπότι. Στο κράτος της ξεφτίλας. Γελάνε στον ΟΗΕ με τα καμώματα του υπουργείου Εξωτερικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρίση στο Ναυτικό για τις κομματικές προαγωγές. Υπ. Αμυνας: Ο αρχηγός του ΓΕΝ αρνήθηκε το "ραβασάκι" με τις επιλογές του Γιάννου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ανοιχτοί λογαριασμοί. Η διαπλοκή στο στόχαστρο, εν μέσω διώξεων.

    ΕΣΤΙΑ: Οι δύο επιστολές για την διαπλοκή. Η "Εστία" παραθέτει τα καίρια αποσπάσματα.

    Espresso: Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι νέοι στο σεξ! Μεγάλη έρευνα αποκαλύπτει.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πολιτική πίεση για τους λογαριασμούς. Και ενδιαφέρουν του Προέδρου για την υπόθεση Κόκκαλη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Παραμένει άλυτο το πρόβλημα με τα πανωτόκια. Αδιέξοδη η συζήτηση στη Βουλή.

    ΤΑ ΝΕΑ: "Δώρο" 2 χρόνια για κάθε παιδί στις εργαζόμενες μητέρες. Θα βγαίνουν νωρίτερα στη σύνταξη.

    ΝΙΚΗ: Στρατηγική νίκης για το 2004. Ο Ακης ζητά υπέρβαση της ηττοπάθειας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Οχι σε ένα ακόμα καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα. Επιστολή Παπαρήγα προς Απ. Κακλαμάνη.

    Traffic News: Το είδωλο. Η κρυφή ζωή του Μιχάλη. Εκατομμύρια φίλαθλοι φωνάζουν "Είσαι τρέλα" στον κανονιέρη των γηπέδων.

    Η ΧΩΡΑ: Ανοίξτε τους λογαριασμούς για πολιτικούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι εμπλέκονται σε θέματα που ερευνά η Δικαιοσύ-νη. Ριζοσπαστικές προτάσεις Καραμανλή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ανεξέλεγκτα τα μισά φάρμακα για παιδιά. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 7 μέτρα για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή. Ξεκάθαρες λύσεις ζητεί η ΝΔ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δραχμή τέλος! ... Αγωνία στην αγορά για το Ευρώ.

    [03] Κυβέρνηση - ΝΔ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "σύσταση να πέσουν οι τόνοι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "μετωπική σύγκρουση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αδιαφορώντας για το πρόσκαιρο πολιτικό κόστος που θα έχει η εξέλιξη αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΥΡΙΑΝΗΣ, η κυβέρνηση αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ζητήσει μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης δικαστική συν-δρομή για το άνοιγμα των καυτών λογαρια-σμών. Πρόκειται για μια τολμηρή απόφαση που πήρε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στην προσπά-θειά του να απαλλάξει τη δημόσια ζωή από τη σκανδαλολογία και να βάλει τέλος στην ασυλία των διαπλεκομένων".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "η σημερινή πα-ρουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή, όπου αναμένεται να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έχουν θέσει οι Εβερτ - Κωνσταντόπουλος για τις δηλώσεις του περί "εκτροπής" και σύγ-κρουσης επιχειρηματικών συμφερόντων γύρω από την "πίτα" του Γ΄ ΚΠΣ, δεν αποκλείεται να τροφοδοτήσει νέο γύρο στο πλαίσιο του κλίματος πόλωσης, των τελευταίων ημερών".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "σαφή πολιτική θέση έναντι της σφοδρής σύγκρουσης που εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στο επιχειρηματικό πεδίο διατύπωσε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ εγκατα-λείποντας την "ασφαλή" τακτική της "ουδετε-ρότητας" που τηρούσε τις προηγούμενες ημέρες".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "οι πρόεδροι της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής και του ΣΥΝ κ. Ν Κωνσταντόπουλος έχουν πλέον ρίξει από κοινού "το γάντι" στον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη, προκειμένου η κυβέρνηση να συνδράμει την ελληνική δικαιοσύνη στην προσπάθεια γι το άνοιγμα των επίμαχων λογαριασμών του ιδιοκτήτη της Ιντρακόμ κ. Σ. Κόκκαλη και να αναβαθμίσει την Επιτροπή για το ξέπλυμα του "μαύρου χρήματος" που προβλέπεται από το άρθρο 7 του Ν/2391.95".

    Κατά την ΕΣΤΙΑ, "όταν ο κ. Καραμανλής μιλούσε για "εξωθεσμικά παράκεντρα", ο κ. Σημίτης τον κατηγορούσε για "κυνήγι μαγισσών". Σήμερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλάει για "κέντρα παραεξουσίας" και για "σχέδια εκτροπής". Ας αναλογισθή τις ευθύνες του".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "την περασμένη Τετάρτη από τις 13.00 το μεσημέρι, διέρρευσε η δεύτερη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του επιχειρηματία κ. Σωκράτη Κόκκαλη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "άρχισαν τα "όργανα" στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όπου τα στελέχη από κάθε εσωκομμα-τικό "στρατόπεδο" έχουν αρχίσει να αντιδρούν στην ενός ανδρός αρχή που προσπαθεί και πάλι να επιβάλει ο Κ. Σημίτης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "τις πρώτες μετασυνεδριακές αιχμές του και διαφοροποιήσεις από την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και κομματική πρακτική άφησε χθες ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Υποστή-ριξε επί της ουσίας ότι η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική δεν συμβαδίζει ως προς τον κοινωνικό της χαρακτήρα με τις αποφάσεις του συνεδρίου και έδειξε να διαφωνεί και με την ορθότητα και σκοπιμότητα των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει στο κόμμα ο Κώστας Λαλιώτης".

    [04] Οικονομία

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "η Ελλάδα αναδεικνύεται και επισήμως πρωταθλήτρια στην παραοικονομία-υπολογίζεται στο 28,7% του ΑΕΠ, έναντι του 22,6% που ήταν προ δεκαετίας - μεταξύ των 21 ανεπτυγμένων χωρών του ΟΟΣΑ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας. Την ίδια ώρα όμως, η νόμιμη οικονομική δραστηριότητα συρρικνώνεται, καθώς οι ελληνικές τράπεζες και επιχειρήσεις παρουσιάζουν θεαματική μείωση κερδών, όπως φαίνεται από τους ισολογισμούς τους, συμπαρασύροντας και στο Χρηματιστήριο, που είναι ήδη επιβαρυμένο από το κακό πολιτικό κλίμα".

    [05] Ασφαλιστικά ταμεία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "στην ουσία, ο πραγματικός αριθμός των ασφαλισμένων της χώρας μας παραμένει άγνωστος καθώς η συντριπτική πλειονότητα των Ταμείων δεν έχει κάνει εκκαθάριση των μητρώων. Είναι χαρακτηριστικό πως η εκκαθάριση που έγινε στο μητρώο του Ταμείου Εμπόρων έδειξε ότι οι ασφαλισμένοι είναι κατά 75.000 λιγότεροι απ΄ ό,τι αρχικά υπολογιζόταν. Συγκεκριμένα οι ασφαλισμένοι του ΤΑΕ δεν ξεπερνούν τις 135.000 παρότι στα χαρτιά φαίνεται ότι 210.000 άτομα υπάγονται στο Ταμείο. Μεγαλύτερες ... εκπλήξεις επιφύλασσε η εκκαθάριση του μητρώου του ΟΓΑ, όπου αντί για 1.045.000 ασφαλισμένους βρέθηκε ότι το Ταμείο καλύπτει 739.000 άτομα. Οσον αφορά το ΙΚΑ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 250.000 ασφαλισμένοι έχουν "εγκαταλείψει" το Ταμείο χωρίς ωστόσο να έχουν διαγραφεί από τα αρχεία του".

    [06] Εκκλησία - αντιπαράθεση

    Η Traffic News γράφει ότι "επιχείρησε να παραπλανήσει την Ιερά Σύνοδο με 'αναληθή στοιχεία'. Αυτή την κατηγορία προσάπτει στον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος με επιστολή του που αφορά την υπαγωγή της ενορίας του Αγίου Σώστη στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών".

    [07] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "οι στρατηγοί είναι αναβαθμισμένοι, οι ευρωπαϊστές σιωπηλοί αν όχι εξαφανισμένοι, οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις ενδυναμώνονται. Η Αθήνα παρακολουθεί με ανησυχία. Οπως αναφέρουν αρμόδιοι διπλωματικοί κύκλοι, οι κίνδυνοι για την Ελλάδα συνίστανται αφενός στην πιθανότητα εξαγωγής της εσωτερικής κρίσης, αφετέρου στην προϊούσα απομάκρυνση από το ευρωπαϊκό κεκτημένο που επιτρέπει ακόμη περισσότερο αδιάλλακτες συμπεριφορές στις διμερείς σχέσεις".

    Η ESPRESSO τονίζει ότι "δεκαέξι τουρκικά ζεύγη αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησαν ισάριθμες παραβάσεις και 12 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας πάνω από το Αιγαίο. Αυτή τη φορά η τουρκική δραστηριότητα περιορίστηκε στο βόρειο Αιγαίο, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις σημειώθηκαν επικίνδυνες αερομαχίες. Το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του ευρωστρατού αναμένεται να συζητηθεί κατά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, με τους υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας με τη συμμετοχή και του κ. Γιαννίτση, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά".

    [08] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "μετατροπή του Κυπριακού από διεθνές πρόβλημα σε διμερές των δύο κοινοτήτων, με αποκλεισμό των Ηνωμένων Εθνών από την εποπτεία του δευτέρου γύρου των απευθείας συνομιλιών Κληρίδη - Ντενκτάς, που ξεκινούν σήμερα στη Λευκωσία, επιχειρεί ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από την ενοχλητική 'πίεση' του ΟΗΕ. Ετσι χθες, μία ημέρα πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου των συνομιλιών, ο Ρ. Ντενκτάς απηύθυνε πρόταση προς τον Γλ. Κληρίδη ο δεύτερος γύρος να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του Διεθνούς Οργανισμού".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "αναγνώρι-ση του status του Αττίλα αξιώνει εκ νέου ο Ρ. Ντενκτάς προκειμένου να ... συνεισφέρει σε συζήτηση κατόπιν για το εδαφικό της Κύπρου, στο πλαίσιο των διακοινοτικών. Η στάση του κατοχικού ηγέτη καθίσταται συνεχώς πιο αδιάλλακτη και ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών του Μαρτίου γίνεται πολύ πιο προβληματικός με ορατό το ενδεχόμενο παρέλκυσης και φιάσκου".

    [09] Ασφαλιστικό

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν ότι "δύο χρόνια 'δώρο' για κάθε παιδί σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Εργασίας στις εργαζόμενες μητέρες για την έξοδό τους στη σύνταξη, στο πλαίσιο της γενικής ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Τόσο ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης όσο και ο υπουργός Εργασίας-Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημ. Ρέππας έκαναν χθες αναφορά στο σχεδιαζόμενο ειδικό ασφαλιστικό καθεστώς των μητέρων. Το πακέτο Ρέππα για το Ασφαλιστικό θα τεθεί υπόψη των κοινωνικών εταίρων για διάλογο εντός του Μαρτίου".

    [10] Δικαιοσύνη

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υπογραμμί-ζει ότι "σε ευθεία ρήξη και ολομέτωπη σύγ-κρουση ήλθαν όλες οι δικαστικές ενώσεις με τον Αρειο Πάγο. Η διοικητική ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου έκρινε ότι οι δικαστές δεν έχουν το δικαίωμα να διακόπτουν έστω και λίγο τις συνεδριάσεις για συνδικαλιστικό σκοπό".

    [11] Δραχμή - Ευρώ

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "δεν ισχύουν από σήμερα οι δραχμές στις καθημερινές συναλλαγές. Τα προϊόντα θα αναγράφουν τις τιμές μόνον σε ευρώ. Εκφράζονται ανησυχίες για κύμα κερδοσκοπίας με τη μέθοδο των αδήλωτων 'στρογγυλοποιήσεων' προς τα πάνω, καθώς ο καταναλωτής δεν θα μπορεί να συγκρίνει τις τιμές σε ευρώ και δραχμές".

    [12] Πανωτόκια

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "μετά από τέσσερις νομοθετικές ρυθμίσεις και μία ερμηνευτική εγκύκλιο του πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου, το πρόβλημα με τα πανωτόκια παραμένει άλυτο, καθώς οι τράπεζες, σε πολλές περιπτώσεις, αποδει-κνύονται ισχυρότερες από τους νόμους. Αυτή η διαπίστωση αποτελεί την συνισταμένη των τοποθετήσεων σχεδόν του συνόλου των βουλευτών στη συνεδρίαση της Ολομέλειας με αντικείμενο την πρόταση νόμου της ΝΔ για τα πανωτόκια".

    [13] Ανυπότακτοι

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "νέες, ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τους ανυπότακτους προωθεί το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γιάννος Παπαντωνίου, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στο καθεστώς των αναβολών για λόγους σπουδών. Το σχέδιο νόμου το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση μέχρι τα μέσα Μαρτίου και αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το Πάσχα κρίθηκε συνταγματικό από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Αρνητική δυναμική! Μετά τη δημο-σιοποίηση των δυσμενών αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πτώση ρεκόρ. Η Σοφοκλέους έχασε 263 μονάδες τον Φεβρουάριο".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Η δραχμή έφυγε οι αυξήσεις έρχονται. Η λήξη της συμφωνίας κυρίως φέρνει ανατιμήσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Η Ελλάδα πρώτη στην παραοικονομία. Μεταξύ των χωρών της ΕΕ και του ΟΟΣΑ με δεύτερη την Ιταλία.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Σε δίνη η αγορά. Σκανδα-λολογία και μειωμένα κέρδη προκαλούν νέο κύκλο απαξίωσης. Αθρόες ρευστοποιήσεις από ξένα FUNDS".

    [15] Αποτελέσματα επιχειρήσεων

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "η δραματική επιδείνωση των αποτελεσμάτων των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο επιχειρήσεων, που δημοσιοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες σε συνδυασμό με το ήδη βεβαρημένο πολιτικό σκηνικό δημιουργεί ένα "εκρηκτικό" μίγμα με απρόβλεπτες συνέπειες για την πορεία τόσο των ίδιων των επιχειρήσεων όσο και της οικονομίας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 1 March 2002 - 18:00:37 UTC