Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-12-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/12/2001
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΝΔ-Δημοσκοπήσεις
  • [04] Υπόθεση Γρυλλάκη
  • [05] Ασφαλιστικό
  • [06] Σημίτης-Ευρωστρατός
  • [07] Φλωράκης-Κυβέρνηση συνεργασίας
  • [08] Εκκλησία
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Συνέντευξη Πρόντι

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/12/2001

    Η θέση της Ελλάδας για τον ευρωστρατό, η σύγκρουση στους κόλπους της Εκκλησίας, ο απόηχος των ισχυρισμών Γρυλλάκη και ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τι αυξήσεις θα λάβουν καθηγητές και δάσκαλοι. Χριστου-γεννιάτικος μποναμάς για όλους τους εκπαιδευ-τικούς.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): "Πράκτορες" της CIA και οι Φλωράκης, Κύρκος, ΚΚΕ κ.ά.; Αφελές σχέδιο των Σημιτο-Λαλιώτηδων για ... διάσπαση της ΝΔ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Καταιγίδα από λάσπη με συνταγή Λαλιώτη. Γρυλλάκης-Μαυρίκης στην υπηρεσία των "εκσυγχρονιστών".

    Η ΑΥΓΗ: Ο Σαρόν σαρώνει την ειρήνη. Ενώ η διεθνής κοινότητα παραμένει εκκωφαντικά ... απαθής.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αυξήσεις 27% στα φάρμακα. Δώρο της ΝΔ στους φαρμακοβιομήχανους. Γιατί η αντιπολίτευση μπλόκαρε την τροπολογία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κ. Γρυλλάκης ετοίμαζε και πυρηνική βόμβα! ... Ο κ. Μητσοτάκης "γνώριζε τις επαφές με τη CIA".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Χοντρό παιχνίδι με τα φάρμακα του λαού.

    ΕΘΝΟΣ: Μειώνονται τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα. Αποκλειστικό: Εκπτώσεις από 40-50% αν καταβληθεί το ποσό εφάπαξ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η παλιανθρωπιά και η αχαριστία του ιδιώτη Γρυλλάκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μέρος της σκευωρίας ο Σημίτης, αποκαλύπτει ο Τσοβόλας. Νέα τροπή από τις δηλώσεις του στρατηγού Γρυλλάκη για τα γεγονότα του 1989.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: από Μάρτιο οι αυξήσεις στο Δημόσιο. Βουλή: Διπλή γκάφα της κυβέρνησης για φάρμακα-φοροελαφρύνσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μα τον Αλλάχ! Ολη η συνομιλία του Μπιν Λάντεν-ομολογία για το χτύπημα. Αλλά οι μουσουλμάνοι λένε: κατασκευασμένη η κασέτα.

    ΕΣΤΙΑ: Πως ανέκαμψε ο κ. Σημίτης. Οι παρα-λείψεις της Αντιπολιτεύσεως.

    Espresso: Το καυτό χριστουγεννιάτικο σόου της Μαίρης του Big Brother. Η έκπληξη στη μάχη της τηλεθέασης.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ομολογεί αλλά και επαίρεται ο Μπιν Λάντεν. Κυνική μαρτυρία του αρχιτρομο-κράτη για τον όλεθρο της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πολιτική "θύελλα" λόγω Γρυλλάκη. Κλιμακώνει το "σκληρό ροκ" ο Κ. Λαλιώτης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κλειδί η 5ετία για τον νέο υπολογισμό όλων των συντάξεων. Τον Ιανουάριο η πρόταση του υπουργείου Εργασίας.

    ΝΙΚΗ: Το '89 πνίγει τη ΝΔ. Αποκαλύπτεται τώρα το εύρος της σκευωρίας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αλυσίδα αντίστασης σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Βρυξέλλες. Οχι στον πόλεμο και τα αυταρχικά μέτρα.

    Traffic news: Ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου φορούσε το τάνγκα; Εκλήθη να δώσει εξηγήσεις στην Ιερά Σύνοδο.

    Η ΧΩΡΑ: Τι χάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι από το εισόδημά τους. Οχι της ΑΔΕΔΥ για τα όρια και το ύψος των συντάξεων.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Διόρισαν γυναίκα στο Αγιον Ορος! Μέσω του διαγωνισμού για στελέχωση νοσοκομείων και κέντρων Υγείας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σε λευκό κλοιό η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα.

    [03] ΝΔ-Δημοσκοπήσεις

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "μέσα σε διάστημα έξι μηνών, η "ψαλίδα" μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μειώθηκε από 8,9 σε 6,6 μονάδες, Ενώ στο ερώτημα "ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό" ο κ. Σημίτης ανέκτησε ελαφρό προβάδισμα έναντι του κ. Καραμανλή. Και μέσα στο ίδιο αυτό διάστημα, ο μεν πρωθυπουργός έκανε "διορθωτικές" κινήσεις εντυπωσιασμού, ο δε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάποιες κραυγαλέες παραλείψεις. Η Νέα Δημοκρατία μάλλον χρειάζεται μαθήματα αντιπολιτεύσεως".

    [04] Υπόθεση Γρυλλάκη

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "χαρακτήρα χιονο-στιβάδας παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις για τη "σκευωρία του 1989" σε βάρος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και ολόκλη-ρης της δημοκρατικής παράταξης, που έπεσαν θύματα υπόγειων διαδρομών ανάμεσα στη ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που σε αγαστή συνεργα-σία σχεδίασαν και υλοποίησαν το άγος του "βρώμικου '89". Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει μέχρι τώρα απαντήσει στην ουσία των καταγγελιών".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "διαστάσεις πολιτικής "θύελλας" λαμβάνει η υπόθεση των ισχυρισμών του στρατηγού Ν. Γρυλλάκη για το ρόλο της CIA στην περίοδο 1989-1993. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μητσο-τάκης, ερωτώμενος γιατί ο πρώην συνεργάτης του προβαίνει σε αυτές τις αποκαλύψεις, απάντησε χαρακτηριστικά "Ρώτησε τον", Ενώ ο Κώστας Λαλιώτης επιχειρεί κλιμάκωση της τακτικής του "σκληρού ροκ" κατά της Νέας Δημοκρατίας, ενισχυμένος στην επιχειρηματο-λογία του από τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο κ. Γρυλλάκης".

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι "σε βόμβα μεγάλης ισχύος εξελίσσεται η υπόθεση Γρυλλάκη. Σε συν-έντευξή του στο ραδιόφωνο του Antenna ο κ. Γρυλλάκης δήλωσε ότι ο κ. Κ. Μητσοτάκης γνώριζε τις επαφές που είχε με τη CIA το 1988 με στόχο την επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές του 1989. Παράλληλα πληροφορίες του "Βή-ματος" αναφέρουν ότι στο βιβλίο του ο στρατηγός αποκαλύπτει ότι το 1992 διαπραγ-ματεύθηκε την αγορά τριών πυρηνικών κεφαλών από πράκτορες της πρώην KGB, αλλά τελικώς δεν επήλθε συμφωνία, επειδή ο κ. Μητσοτάκης φοβήθηκε ενδεχόμενες αντιδράσεις από τις ΗΠΑ, αν αποκαλυπτόταν η υπόθεση".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι "ο άνθρωπος που την περίοδο 1989-1993 ταυτίστηκε - για χάρη του αρχηγού του - με το παρακράτος της Δεξιάς και "έπαιξε" με τις ξένες μυστικές υπηρεσίες διαθέτει στη φαρέτρα του ένα ακόμη βέλος-δηλητήριο για τους πρώην προστάτες του. Το μυστικό αυτό είναι που τρέμουν όσοι σήμερα επιχειρούν να βγάλουν τον Ν. Γρυλλάκη "ξεμωραμένο" και "φαντασιόπληκτο". Το μεγάλο μυστικό της δολοφονίας του Παύλου Μπακο-γιάννη από τη "17 Νοέμβρη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "οι "αποκα-λύψεις Γρυλλάκη" για το ρόλο της CIA στο "βρώμικο '89" θα αποτελέσουν την θρυαλλίδα ποταμού άλλων αποκαλύψεων, που θα συμπαρασύρουν στο διάβα τους όχι μόνο τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και τα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία - φρονίμως ποιούντα - απέφυγαν μέχρι χθες να εμπλακούν στην κόντρα των δυο μεγάλων κομμάτων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι "τρεις τουλά-χιστον μυστικές συναντήσεις με τον απόστρατο στρατηγό Γρυλλάκη είχε από το 1993 και μετά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κ Λαλιώτης, υλο-ποιώντας με αυτόν τον τρόπο το σχέδιο που εξυφαίνεται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου σε συνεργασία με τα "έγκυρα" φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, για τη δημιουργία εσωκομματικού "προβλήματος" στη ΝΔ προς όφελος του ΠΑΣΟΚ και του Κ. Σημίτη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι "ξε-περνούν κάθε όριο πλέον οι λασπολόγοι εναντίον του Κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημο-κρατίας. Τα χαλκεία της Χαριλάου Τρικούπη, με πρωτεργάτη τον Κ. Λαλιώτη, σε μια ύστατη προσπάθεια με στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία και ειδικότερα να την οδηγήσουν στη διάσπαση, φτάνουν στο σημείο να υιοθετηθούν ως πραγματικές και τις πιο παράλογες καταγγελίες του στρατηγού Γρυλλάκη, όπως αυτή που λέει ότι δήθεν ο Κ. Μητσοτάκης γνώριζε τρεις μήνες νωρίτερα από τη στιγμή που δολοφονήθηκε, τη δολοφονία του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη".

    [05] Ασφαλιστικό

    Τα ΝΕΑ τονίζουν ότι "κλειδί για τον υπολογισμό των συντάξεων σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία θα είναι η καλύτερη πενταετία στην τελευταία δεκαετία του ασφαλιστικού βίου. Η σχετική πρόταση πρόκειται να υποβληθεί από την κυβέρνηση στο διάλογο για την αναμόρφωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, που πρόκειται να αρχίσει τον Ιανουάριο. Το μέτρο θα αφορά όσους συνταξιοδοτηθούν μετά την 1.1.2007 και θα επιφέρει μείωση συντάξεων".

    [06] Σημίτης-Ευρωστρατός

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "εντατικές διαβουλεύσεις της τελευταίας στιγμής, πριν αρχίσει σήμερα η σύνοδος κορυφής στο Λάεκεν, είχε χθες το βράδυ ο Κ. Σημίτης, στις Βρυξέλλες, ώστε να τηρηθούν τα προσχήματα στο θέμα του ευρωστρατού. Ο Ελληνας πρωθυπουργός επι-διώκει να εξασφαλίσει μια διατύπωση που να απαλύνει τον εσωτερικό αντίκτυπο και να διασφαλίζει φραστικώς τα θέματα εθνικής κυριαρχίας έναντι της Τουρκίας".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη του συμβουλίου κορυφής στο Λάακεν των Βρυξελλών συναν-τήθηκαν χθες το βράδυ οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και του Βελγίου, το οποίο ασκεί και την προεδρία στην κοινότητα κ.κ. Σημίτης και Βέροφστατ, για να βρουν μια λύση τέτοια που να μην απειλούνται τα ελληνικά συμφέροντα (κυριαρχικά δικαιώματα σε Αιγαίο, Κυπριακό) από τη συμμετοχή της Τουρκίας στον ευρωστρατό. Αν δεν βρεθεί αυτή η λύση, τότε θα είναι αδύνατο να ανακοινώσουν σήμερα οι 15 ηγέτες την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Ταχείας Επέμβασης (Ευρωστρατός) από το 2003 με τη συμμετοχή και του ΝΑΤΟ, ως προς την παροχή από αυτό των αναγκαίων μέσων και υποδομών για την επιτυχή διεξαγωγή των ευρωστρατιωτικών αποστολών".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "μείζον πολιτικό θέμα, τεράστιας εθνικής σημασίας αποτελεί η υπόθεση του Ευρωστρατού μετά και την αποκά-λυψη του αγγλοαμερικανοτουρκικού συμφώνου με την ονομασία "Σχέδιο της Κωνσταντινού-πολης". Ολοι οι παριστάμενοι βουλευτές από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ, εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την έντονη ανησυχία τους κάνοντας λόγο ακόμη και για δυσάρεστες εξελίξεις εις βάρος των εθνικών μας κυρι-αρχικών συμφερόντων ξεκαθαρίζοντας ότι το 'σύμφωνο' είναι κείμενο απαράδεκτο και μη διαπραγματεύσιμο".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "με ευρεία σύμπτωση απόψεων για ευθεία απόρριψη με βέτο και χωρίς κανένα συμβιβασμό της βρετανοαμερικανικής και υπέρ των τουρκικών θέσεων προτάσεως για το θέμα του ευρω-στρατού, αλλά παράλληλα και εξαιρετικά σκληρή κριτική από αντιπολίτευση και συμπολί-τευση για τους έως τώρα ελληνικούς χειρισμούς, ανεχώρησε χθες από τη Βουλή ο κ. Γ. Παπανδρέου, απ΄ ευθείας για το Λάακεν όπου θα συνέλθει η σύνοδος κορυφής της ΕΕ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "κάτω από την πίεση των βουλευτών για την άσκηση βέτο, ο υπουργός εμφανίστηκε διατεθειμένος να απορρίψει το κείμενο εφόσον δεν κατοχυρώνει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ενώ η κυβέρνηση, σοβαρά εκτεθειμένη από τη μέχρι τώρα αδράνειά της, προσπαθεί στο παρά πέντε να ανατρέψει τις δυσάρεστες για τις ελληνικές θέσεις, συνέπειες".

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι "σε μείζον εθνικό θέμα αναγορεύει ο Κ. Καραμανλής τον κίνδυνο να εξαιρεθεί η περιοχή του Αιγαίου και της Κύπρου από τη σφαίρα δράσης του ευρω-στρατού και ασκώντας έντονη πίεση προσωπικά στον πρωθυπουργό τον καλεί να 'υπερασπιστεί, επιτέλους, τα εθνικά θέματα και να απορρίψει κάθε σκέψη συμβιβασμού..'".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Λάακεν σηματοδοτεί την προσπάθεια των κυβερνώντων της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) νά άρουν και τα τελευταία ψήγματα του ιστορικού, ευρωπαϊκού 'κράτους δικαίου', καταλύοντας όσες 'δημοκρατικές εγγυήσεις' έχουν απομείνει στους τομείς της 'άμυνας' (σταδιακή κατάργηση κληρωτών και τη δημιουργία Δύναμης Ταχείας Επέμβασης), της 'ασφάλειας' (ευρωτρομονόμος), της εργασιας (ανατροπή συνταξιοδοτικού-ασφαλιστικού) και 'πολιτικής' ('διακυβερνητική' αναθεώρηση προς μια αυταρχική Ευρώπη του 21ου αιώνα).

    [07] Φλωράκης-Κυβέρνηση συνεργασίας

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "με την ιδιότυπη καρδιτσιώτικη εκφραστικότητά του ο Χαρίλαος Φλωράκης άναψε φωτιές χθες, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, όταν τάχθηκε υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας. Οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι άκουσαν 'να πάμε σε κυβερνήσεις συνασπισμού, μία φτερούγα απ' εδώ, μία φτερούγα απ' εκεί". Στο δελτίο Τύπου που διένειμε το ΚΚΕ το 'να πάμε' έγινε 'να πάνε'. Θέμα ορθοφωνίας ή κομματικής ορθοδοξίας;".

    [08] Εκκλησία

    H TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι "βροχή εξελίξεων χθες στην Εκκλησία της Ελλάδος. Η Ιερά Σύνοδος κάλεσε τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου Νικηφόρο να 'δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ροζ σκανδάλων που υπάρχουν εις βάρος του, ενώ λίγες ώρες πριν το όνομα του κυρίου Νικηφόρου συνδέθηκε και δημοσίως με το τάνγκα' και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρού διακόνου...".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "κρίσιμες για την 'ισορροπία' στους κόλπους της Εκκλησίας θεωρούνται οι σημερινές εκλογές για την πλήρωση των χηρευουσών θέσεων στις Μητρο-πόλεις Σύρου, Χαλκίδος, Σιδηροκάστρου".

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "η δημόσια αμφισβή-τηση εκ μέρους της 'Χρυσοπηγής' των επιλογών του Μακαριώτατου έχει δημιουργήσει μια ομιχλώδη κατάσταση στους κόλπους της Ιεραρχίας, η οποία αναμένεται να διαλυθεί μετά την ολοκλήρωση της σημερινής εκλογικής διαδικασίας. Η Ιερά Σύνοδος συνεδριάζει από το πρωί προκειμένου να εκλέξει στις τρεις χηρεύουσες Μητροπόλεις Σύρου, Σιδηροκά-στρου και Χαλκίδος τους νέους επισκόπους".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "οκτώ μήνες μετά την επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα, ο Ποντίφικας μέσου του Νούντσιου, του εκπροσώπου του δηλαδή στην Αθήνα, απηύθυνε πρόσκληση στον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας κ. Χριστόδουλο να μεταβεί στο Βατικανό. Πηγές της Καθολικής Εκκλησίας αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος βλέπει θετικά ενδεχόμενη επίσκεψη στο Βατικανό. ζήτησε όμως από τον Ποντίφικα να τους απευθύνει και έγγραφη επίσημη πρόσκληση, προκειμένου να την παρουσιάσει στην Ιερά Σύνοδο".

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Αγροτικό "μπλόκο" στην ΑΤΕ! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ από το ΔΣ της Τράπεζας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αρθρο του Ρομάνι Πρόντι: Οι πιο κρίσιμες ώρες για τη Νέα Ευρώπη".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Διστάζουν να "ανοιχτούν" οι μεγάλες εταιρείες. Μέτρα ενίσχυσης των εξαγωγών υπόσχεται για το 2002 ο Α. Τσοχατζόπουλος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αναζωπυρώνει το αγροτικό η ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ. Παραίτηση από ΠΑΣΕΓΕΣ-Αναταράξεις στην ΟΤΟΕ".

    [10] Συνέντευξη Πρόντι

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "Οι σημερινοί θεσμοί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά προκλήσεις όπως την παγκοσμιοποίηση, τη διεύρυνση και τις κοινωνικές ανισότητες, επισημαίνει σε άρθρο του στην "Η" ο κ. Ρομάνο Πρόντι".  
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 14 December 2001 - 16:12:17 UTC