Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-09-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/09/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Ναυτική τραγωδία
  • [03] Καύσιμα
  • [04] Ταυτότητες
  • [05] ΠΑΣΟΚ
  • [06] Γιουγκοσλαβία
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Χρηματιστήριο

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η ναυτική τραγωδία ανοιχτά της Πάρου, η διαμάχη Εκκλησίας-πολιτείας για τις ταυτότητες, τα καύσιμα, οι εκλογές στη Γιουγκοσλαβία και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Γέφυρα με βαρύ γλυκό. Επαφές εκκλησιαστικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τραγωδία στο Αιγαίο. Το "Σάμινα" βυθίστηκε μέσα σε 8 μποφόρ.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Στη Μοσάντ η εθνική μας ασφάλεια. Καταγγελία-βόμβα στη Βουλή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τραγωδία σε σαπιοκάραβο. Βυθίστηκε στα ρηχά της Πάρου το "Σάμινα".

    Η ΑΥΓΗ: Σε κλοιό πολιορκίας ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα. Χιλιάδες διαδηλωτές στην Πράγα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τα βροντάει η Γιάννα. Εντός των ημερών θα υποβάλει στον Σημίτη την παραίτησή της.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ναυτική τραγωδία τη νύχτα έξω από το λιμάνι της Πάρου. Ολονύχτιο θρίλερ διάσωσης μέσα στη θαλασσοταραχή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εξιτήρια θανάτου. Οι ασθενείς πεθαίνουν βγαίνοντας από την εντατική.

    ΕΘΝΟΣ: Νύχτα τρόμου για 500 στο Αιγαίο. Ρήγμα σε επιβατηγό-Επιβάτες στη θάλασσα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θεο-κλήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος χθες στον Πανταγιά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέα κόμματα. Νέα βόμβα από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παν. Κρητικό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις εξπρές σε νομαρχίες-δήμους. Με νέο θεσμικό πλαίσιο εκτός ΑΣΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τιτανικός τη νύχτα στην Πάρο. Νεκροί και πάνω από 100 αγνοούμενοι στο ναυάγιο του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Διάτρητα αρχεία στο Ιντερνέτ. Καμία ασφάλεια για τις επιχειρήσεις και το Δημόσιο.

    ΕΣΤΙΑ: Πολύνεκρη τραγωδία. Εβυθίστη τη νύκτα το "Εξπρές Σάμαινα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τραγωδία στο Αιγαίο. Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι ανάμεσα στους επιβαίνοντες του "Εξπρές Σάμινα" που βυθίστηκε στην Πάρο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Β' γύρος στη Γιουγκοσλαβία. Ο νέος πρόεδρος θα αναδειχθεί στις 8 Οκτωβρίου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Νύχτα αγωνίας για δεκάδες αγνοούμενους ανοιχτά της Πάρου.

    ΝΙΚΗ: Στα δυο η ΝΔ. Κορυφαία στελέχη δεν υπογράφουν το "χαρτί" του Χριστόδουλου.

    ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ο μεγάλος αδελφός... δεν θα περάσει στα ΜΜΕ. Καταπέλτης ο Κ. Καραμανλής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νόμος το δίκιο του εργάτη και όχι των πολυεθνικών.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Γιατί πήγε στο Μαξίμου ο εκπρόσωπος του Χριστόδουλου.

    Η ΧΩΡΑ: Νύχτα τρόμου στο "Σάμινα". Προσάραξε κοντά στην Πάρο. Αγωνία για τους 500 επιβάτες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Βαρετό το σχολείο. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα σε 4.299 μαθητές απ' όλη την Ελλάδα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Θρίλερ στο αγριεμένο Αιγαίο. Ολονύκτια αγωνία για 511 επιβαίνοντες του ΣΑΜΙΝΑ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τραγωδία στην Πάρο.Ναυάγιο με νεκρούς. Βυθίστηκε το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Προς ανασχηματισμό η κυβέρνηση. Ο κ. Σημίτης θα αλλάξει πολλούς με νέους.

    [02] Ναυτική τραγωδία

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών συνεχώς θα αυξάνεται αφού οι αγνοούμενοι του "Σάμινα" ξεπερνούσαν μέχρι τα ξημερώματα τους 100. Μηχανικός του "Σαμίνα" είχε καταγγείλει ότι το πλοίο ήταν επικίνδυνο. Αμέσως μετά απολύθηκε".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "σαν βόμβα έπεσε στο νησί της Πάρου η ναυτική τραγωδία που εκτυλισσόταν λίγα μόλις μίλια έξω από το λιμάνι της, όταν έπειτα από πρόσκρουση στις δύο ορατές βραχονησίδες Πόρτες βούλιαξε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα το "ποστάλι" της ακτοπλοΐας, το οποίο με 500 επιβάτες και 64 άτομα πλήρωμα εκτελούσε το δρομολόγιο Πάρο-Νάξο-Σάμο-Ικαρία."

    ΤΟ ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "σε εννέα ανέρχονται μέχρι στιγμής (ώρα 3η πρωινή) τα θύματα του ναυαγίου του επιβατηγού "Εξπρες Σάμινα". Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα εννέα πτώματα, ενώ συνεχίζονται αμείωτες οι προσπάθειες για τη διάσωση των επιβατών και των μελών του πληρώματος του πλοίου (συνολικά επέβαιναν 511 άνθρωποι). Το "Εξπρές Σάμινα" προσάραξε χθες στις 10.30 το βράδυ στη βραχονησίδα Πόρτες, τρία μίλια έξω από την Πάρο. Ως τις πρώτες πρωινές ώρες η κατάσταση παρέμενε τραγικά ασαφής όσον αφορά τα αίτια της τραγωδίας".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "το "Σάμινα", ένα γερασμένο πλοίο με τουλάχιστον 500 επιβάτες, βυθίστηκε αργά χτες το βράδυ κοντά στην Πάρο. Αγνοούνταν πολλοί επιβάτες που έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν. Αναφέρονταν 4-5 νεκροί, ενώ νεκρός είναι και ο υπολιμενάρχης της Πάρου Δ. Μάλαμας. Αγνωστη παραμένει η τύχη πολλών ναυαγών."

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "ένα συνηθισμένο ταξίδι στο Αιγαίο μετατράπηκε σε κόλαση για τους 500 επιβάτες του "Εξπρές Σάμινα". Το πλοίο προσέκρουσε σε νησίδα λίγο έξω από το λιμάνι της παροικίας, στην Πάρο. Ρήγμα προκλήθηκε στο σκάφος. Τα φώτα του έσβησαν. Τρομοκρατήθηκαν οι επιβάτες. Το πλήρωμα του γερασμένου καραβιού κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για τη διάσωσή τους, σε συνθήκες βύθισης".

    Κατά την ΕΣΤΙΑ "συγκεχυμένες ήσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι πληροφορίες σχετικά με την έκταση και τον αριθμό των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε σε απόσταση μόλις τριών μιλίων από την Πάρο, όταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό "Εξπρές Σάμαινα" με 447 επιβάτες και 64 μέλη πληρώματος προσέκρουσε σε βραχονησίδα της συστάδας "Πόρτες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "ώρες τρόμου και πανικού στο φουρτουνιασμένο Αιγαίο πέρασαν οι 447 επιβάτες και οι 64 ναυτικοί του επιβατικού-οχηματαγωγού "Εξπρές Σάμινα" όταν αυτό χθες βράδυ προσάραξε στη βραχονησίδα "Πόρτες", δύο μίλια έξω από το λιμάνι της Πάρου με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο ρήγμα και μετά από αρκετή ώρα να βυθιστεί".

    [03] Καύσιμα

    Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γράφει ότι ``η άνοδος της τιμής του πετρελαίου έχει ανάψει ``φωτιές`` στην κυβέρνηση, καθώς η έλλειψη καυσίμων στα πρατήρια έχει κάνει έντονη την εμφάνιση της και οι οδηγοί είναι αναγκασμένοι να κάνουν ουρές και να περιμένουν ώρες γι αν θα προμηθευτούν λίγες σταγόνες του ``πολύτιμου υγρού``, ενώ δεκάδες πρατήρια στην Αττικής και εκατοντάδες στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουν ``στεγνώσει``. η κυβέρνηση από την πλευρά της αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των βυτιοφορέων και συνιστά να γεμίσουμε τα ρεζερβουάρ με ... ψυχραιμία``.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ``ακρίβεια και ελλείψεις προϊόντων στην ελληνική αγορά προκαλούν η αδυναμία τροφοδοσίας της με προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και καύσιμα, λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων. Οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου ``κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου``, προς την κυβέρνηση, για τις μεγάλες συνέπειες που θα υπάρξουν από την απεργιακή κινητοποίηση ων αυτοκινητιστών``.

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτση) ``εν αναμονή της επιστροφής του Γ. Παπαντωνίου στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή (από τις Βρυξέλλες, όπου θα μεταβεί για τη Σύνοδο του ΕΚΟΦΙΝ μετά την Πράγα) βρίσκονται οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη λήξη της κινητοποίησής τους και στην αποκατάσταση της τροφοδοσίας της αγοράς με καύσιμα και βασικά καταναλωτικά προϊόντα``.

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ``στέρεψαν τα πρατήρια καυσίμων στην Κρήτη και στην Ρόδο, ενώ παρουσιάστηκαν προβλήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η αγορά παραλύει και, ταυτόχρονα, καταγράφονται ανατιμήσεις σε διάφορα προϊόντα. Οι συνέπειες της πετρελαϊκής κρίσης πλήττουν την Ελλάδα``.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι ``νέο ``πάγωμα`` στις τιμές των καυσίμων αναμένεται να συμφωνηθεί κατά τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης υπό τον υπουργό Ν. Χριστοδουλάκη και με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των φορέων της πετρελαϊκής αγοράς (διυλιστήρια, εταιρίες εμπορίας πετρελαιοειδών, πρατήρια). Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση έχει ήδη προειδοποιήσει τους φορείς για το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν στις τιμές καυσίμων``.

    [04] Ταυτότητες

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ υποστηρίζει ότι "τα ερωτήματα είναι πολλά, δεδομένου ότι οι πρωτοβουλίες αυτές του μητροπολίτη Θεόκλητου έρχονται αμέσως μετά την απόφαση Καραμανλή να κομματικοποιήσει την υπόθεση και να δώσει χαρακτήρα μείζονος αντιπολιτευτικής κίνησης στο θέμα των υπογραφών. Σημειολογικά και μόνο, η επίσκεψη στο πρωθυπουργικό μέγαρο του πιο στενού συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου "αδειάζει τον Καραμανλή".

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι "τις ενστάσεις στελεχών και συνεργατών της Νέας Δημοκρατίας δέχτηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την ενέργειά του να υπογράψει στο άτυπο δημοψήφισμα της Εκκλησίας για τις ταυτότητες. Εντονα επικριτικός ήταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος χαρακτήρισε την ενέργεια διχαστική".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "αντιδράσεις προκαλεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας η κίνηση του Κώστα Καραμανλή να υπογράψει στα έντυπα της Εκκλησίας για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η συνάντηση του συμβούλου του πρωθυπουργού Γιώργου Πανταγιά με το Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδας και Εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, Θεόκλητο, μια συνάντηση που ωστόσο χαρακτηρίζεται απλώς φιλική και αποδίδεται στη μακροχρόνια γνωριμία τους".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ τονίζει ότι "γέφυρες επικοινωνίας με την κυβέρνηση αναζητεί τώρα η Εκκλησία, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος βλέπει αυτό που έλεγαν από την αρχή αρκετοί Μητροπολίτες, πως η τακτική του ανένδοτου δεν οδηγεί πουθενά".

    [05] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι "Λερναία Υδρα αποδεικνύεται για τον Κ. Σημίτη το θέμα της χλιδής που απολαμβάνουν σε κότερα μεγαλοεπιχειρηματιών τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο πρωθυπουργός επιχειρεί με κάθε τρόπο να κλείσει μέχρι την Παρασκευή η "κοτερολογία" ώστε να μην κυριαρχήσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Ομως, αντί να κλείσουν τα μέτωπα, αυξάνουν οι φωνές των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος οι οποίες καταγγέλλουν την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζεται και, προχωρώντας ακόμα παραπέρα, ζητούν ανανέωση.

    Για την ΑΘΗΝΑΪΚΗ "την ώρα που ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης επιχειρεί να ρίξει τους τόνους κάνοντας "τσιμεντοενέσεις" στις ρωγμές του ΠΑΣΟΚ, ιστορικά στελέχη του κόμματος βάλλουν ευθέως εναντίον των επιλογών του σε κυβέρνηση και κόμμα, ενεργοποιώντας επικίνδυνα τη "σεισμογενή ζώνη" Χαριλάου Τρικούπη-Μαξίμου."

    [06] Γιουγκοσλαβία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ υπογραμμίζει ότι "ραγδαίες εξελίξεις, που θα διαμορφώσουν νέο σκηνικό όχι μόνο στη Γιουγκοσλαβία, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, δρομολογήθηκαν χθες με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών. Με καταμετρημένο το 98,5% των ψήφων, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Βόϊτσλαβ Κοστούνιτσα προηγείται με 48,22% έναντι του 40,23% που έλαβε ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "Κλιμακώνεται επικίνδυνα η πολιτική κατάσταση στη Γιουγκοσλαβία μετά τη χθεσινή αιφνιδιαστική ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εκλογικής επιτροπής που οδηγεί σε β' γύρο τις προεδρικές εκλογές (δίνοντας ποσοστό 48% στον Κοστούνιτσα και 40% στον Μιλόσεβιτς) και την άρνηση, αργά χθες βράδυ, της αντιπολίτευσης να συμμετάσχει σ' αυτόν".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "η "ικανοποίηση" του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τη βούληση των Γιουγκοσλάβων να προωθήσουν δημοκρατικές αλλαγές υποχώρησε χθες. Η καθυστέρηση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής όσον αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τα αντιφατικά μηνύματα που εκπέμπονται από κυβερνητικούς αξιωματούχους και στελέχη της σερβικής αντιπολίτευσης επέτειναν την ανησυχία στο κτίριο της οδού Βασ. Σοφίας για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της Γιουγκοσλαβίας".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "παραμένει συγκεχυμένο και θολό το πολιτικό τοπίο στη Γιουγκοσλαβία μετά τη διεξαγωγή των προεδρικών βουλευτικών και δημοτικών εκλογών. Η Δημοκρατική αντιπολίτευση της Σερβίας υποστηρίζει ότι με καταμετρημένο το 97,5% των πρακτικών από τα εκλογικά τμήματα, ο υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου Βόγισλαβ Κοστούνιτσα εξασφάλισε το 2.783.870 ψήφους ή 54,66% και ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς 1.783.073 ψήφους ή 35,01%".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "σε αναμονή εξαγωγής ολοκληρωμένης εικόνας για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Γιουγκοσλαβία και με οριστικοποιημένη την διάγνωση ότι αυτές σε γενικές γραμμές κινήθηκαν σε δημοκρατικά πλαίσια χωρίς σοβαρές παρατυπίες, βρίσκεται η Αθήνα και με βάση αυτές τις παραμέτρους προετοιμάζεται για την διατύπωση της τελικής της θέσης που θα γίνει γνωστή μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Παιχνίδι" με τη δραχμή. Αιφνίδια εκροή 370 εκ. ευρώ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εμπορική-Agricole: Αυξάνεται η συμμετοχή των Γάλλων. Αμείωτο το ενδιαφέρον των ξένων για τις ελληνικές μετοχές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Στενεύει η είσοδος. Νέο πακέτο μέτρων για τις νεοεισαγόμενες".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αντικειμενικές τιμές για τις νέες μετοχές".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Αυστηροί κανόνες για εταιρίες και ιδιοκτήτες".

    [08] Χρηματιστήριο

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Με αντικειμενικό τρόπο θα ορίζονται στο εξής οι τιμές των μετοχών κατά την εισαγωγή των νέων εταιριών στο Χρηματιστήριο, αφού η εφαρμογή της διαδικασίας του book building, που θα είναι υποχρεωτική για όλες τις δημόσιες εγγραφές, περιλαμβάνεται στο πακέτο των ρυθμίσεων, τις οποίες ανακοίνωσε χθες το Χρηματιστήριο και θα προτείνει προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το ΥΠΕΘΟ. Η διοίκηση του Χρηματιστηρίου θεωρεί ότι με τη μέθοδο αυτή διαμορφώνεται με πιο αποτελεσματικό και ορθό τρόπο η τιμή διάθεσης των μετοχών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 27 September 2000 - 14:06:48 UTC