Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-06-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/06/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ταυτότητες
  • [3] Χρηματιστήριο
  • [4] Νέα Δημοκρατία
  • [5] ΟΝΕ
  • [6] Κυπριακό
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Ελλάδα - ΟΝΕ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η σημερινή συγκέντρωση της Ιεραρχίας στην Αθήνα, η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ, τα εσωκομματικά της ΝΔ, το Κυπριακό και η πορεία του Χρηματιστηρίου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Βουλευτές εκ δεξιών και εξ ευωνύμων. Ποιοί θα πάνε στη "λαοσύναξη".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): "Σφάζουν" τα παιδιά οι εξετάσεις. Φρένο σε βαθμολογικά κέντρα, γιατί διαπιστώθηκαν όργια...

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: "Πάγο" στις επιλογές της Γιάννας. 2004- Σκηνικό γκρίνιας και ασυνεννοησίας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οδηγός για φθηνά δάνεια. Τι προσφέρουν όλες οι τράπεζες.

    Η ΑΥΓΗ: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του συντάγματος. Διχαστική κινητοποίηση της ιεραρχίας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 30.000 προσλήψεις για άνεργες γυναίκες και άτομα με ειδικές ανάγκες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η σημερινή λαοσύναξη οδηγεί στον αυριανό συμβιβασμό... Θερμή επιστολή του Αρχιεπισκόπου στον πρωθυπουργό με την ευκαιρία της ΟΝΕ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Διπλασιάζουν τη φορολογία σε καταθέσεις - ομόλογα. Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν- έρχεται ο λογαριασμός.

    ΕΘΝΟΣ: Η κόντρα στα άκρα. Μετά τις "λαοσυνάξεις" μάχη για δημοψήφισμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Στώμεν καλώς σήμερα στο Σύνταγμα. Στην αναμενόμενη τεράστια λαοσύναξη εναντίον της αφαίρεσης του θρησκεύματός μας από τις νέες ταυτότητες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το σχέδιο για τη ρήξη κράτους - Εκκλησίας. Απέκρυβαν επιμελώς τις προθέσεις τους μέχρι τις εκλογές για ευνόητους λόγους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πανστρατιά της Ορθοδοξίας για τις ταυτότητες. Σήμερα στις 7 το απόγευμα η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Θεό ή Δημο-κρατία;Σήμερα ο Χριστόδουλος κάνει το 2ο κήρυγμα οπισθοδρόμησης...

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: ΟΝΕ ημί.... ΟΥΑΙ υμίν. Από χθές η Ελλάδα είναι και επίσημα το 12ο μέλος της ΟΝΕ. Σήμερα η λαοσύναξη στο Σύνταγμα.

    ΕΣΤΙΑ: Θέλουν τον διχασμό; Αψυχολόγητο το πείσμα Σημίτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Με ποιά "ταυτότητα" μπαίνουμε στην ΟΝΕ. Καίριες εθνικές επιλογές προσκρούουν σε ασύγγνωστα λάθη και ψευδοδιλλήματα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 6% κάτω τα επιτόκια. Με ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 4%.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ολο το σχέδιο της ιεραρχίας για το συλλαλητήριο. Ζητεί μπαράζ πιέσεων σε πρωθυπουργό και ΜΜΕ.

    ΝΙΚΗ: Η δύναμη των ανεύθυνων. Αναβιώνει το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νέα ένταση ανισοτήτων με την ΟΝΕ. Επικυρώθηκε η ένταξη.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: "Κάτσε καλά Χριστόδουλε". Ξεχειλίζει το ποτήρι... Με τις "ευλογίες" της Ρηγίλλης το συλλαλητήριο.

    Η ΧΩΡΑ: Συναγερμός για την Ορθοδοξία. Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί συγκεντρώνονται απόψε στην καρδιά της Αθήνας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αλλαγές στα τεκμήρια. Καταργούνται για τα ΙΧ των μισθωτών εως 10 ίππους, για πιστωτικές κάρτες κλπ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διεκδικούμε την EXPO. Η Θεσσαλονίκη ζητά επίσημα την παγκόσμια έκθεση 2008.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δημοψήφισμα ζητά τώρα ο Χριστόδουλος. Σε θέσεις μάχης κυβέρνηση - Εκκλησία εν όψει του νέου συλλαλητηρίου.

    [2] Ταυτότητες

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "τη δεύτερη λαοσύναξη πραγματοποιεί σήμερα στην πλατεία Συντάγματος η Εκκλησία και η πρόσβαση στο κέντρο μετά τις 3μμ θα είναι εξαιρετικά προβληματική, καθώς οι ιεράρχες θα επιδιώξουν να κάνουν επίδειξη δύναμης, μεταφέροντας χιλιάδες πιστούς από την επαρχία, και η Τροχαία θα παίρνει μέτρα. Ο κ. Χριστόδουλος, πάντως δεν παρέλειψε να συγχαρεί, με επιστολή του, τον πρωθυπουργό για την ΟΝΕ, ενώ ο κ. Σημίτης δήλωσε οτι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει χωρίς συναίνεση, όταν η επίτευξή της δεν είναι δυνατή".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "ο όγκος του σημερινού συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος θα είναι, κατά την Εκκλησία της Ελλάδος, "κρίσιμο μέγεθος" στην έκβαση της αναμέτρησης της με την κυβέρνηση στο θέμα της απάλειψης του θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες. Η Εκκλησία φιλοδοξεί να διοργανώσει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση από τη μεταπολίτευση, επιδιώκοντας, παράλληλα με το πλήθος, να εξασφαλίσει και το κόσμιο ύφος της "λαοσύναξης".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "με εμφανή πολιτική στόχευση η Ιεραρχία διοργανώνει σήμερα στην πλ. Συντάγματος τη δεύτερη πανελλαδική συγκέντρωση. Αφορμή είναι το θέμα της ταυτότητας, αλλά με κλιμακούμενη κινδυνολογία ο κ. Χριστόδουλος και οι συν αυτώ ιεράρχες παρεμβαίνουν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενορώνται διωγμούς κατά της Εκκλησίας και απειλούν ανοιχτά".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψη πριν από ένα μήνα, ότι μια απλή - τότε- δήλωσις του υπουργού Δικαιοσύνης, θα οδηγούσε στη σημερινή ανάφλεξη των σχέσεων Εκκλησίας και κράτους. Και κανείς δεν θα μπορούσε να φαντασθή οτι το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες θα ήταν αρκετό για να δημιουργήση τέτοια αναστάτωση, με ορατό πλέον τον κίνδυνο διχασμού της ελληνικής κοινωνίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "λαοθάλασσα πολιτών αναμένεται να πλημμυρίσει σήμερα την Αθήνα. "Η Εκκλησία δεν κομματίζεται ούτε αντιπολιτεύεται στην κυβέρνηση αλλά εκφράζει μόνο τη διαμαρτυρία της για την αποϊεροποίηση της ζωής των Ελλήνων", τόνισε ο Καισαριανής Δανιήλ, που έχει την οργανωτική ευθύνη. Εν τω μεταξύ, το ρήγμα στην κυβέρνηση διευρύνεται, με κορυφαία στελέχη, όπως ο Κ. Λαλιώτης, να τηρούν αποστάσεις από τους χειρισμούς του Μ. Μαξίμου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει οτι "στην πόλη που γέννησε τη Δημοκρατία, την Αθήνα του Αποστόλου Παύλου και απέναντι στο ναό της Δημοκρατίας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην πλατεία Συντάγματος, με μπροστάρη τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, τους Ιεράρχες των τοπικών Εκκλησιών της χώρας μας, το τίμιο πρεσβυτέριο και το λαό, σήμερα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος , οι ορθόδοξοι Χριστιανοί θα εκφράσουν με ειρηνικό τρόπο την αντίθεσή τους στα αιρετικά σχέδια της κυβέρνησης".

    [3] Χρηματιστήριο

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ αναφέρει οτι "με μια πτωτική συνεδρίαση υποδέχθηκε η Σοφοκλέους την επίσημη είσοδο της χώρας μας στην ΟΝΕ. Η χθεσινή ημέρα επιβεβαίωσε εκείνους που υποστηρίζουν οτι η ελληνική κεφαλαιαγορά θα αντιδράσει όπως ακριβώς και εκείνες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας μετά την είσοδό τους στην ΟΝΕ, δηλαδή πτωτικά. Βέβαια το σενάριο αυτό μένει να αποδεχθεί στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον καθώς το φθινόπωρο αναμένεται η αναβάθμιση του ελληνικού χρηματιστηρίου και η έλευση μεγάλων επενδυτικών κεφαλαίων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "σημαντική πτώση της τάξης του 1,48% κατέγραψε χθές ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους, συνεπεία των έντονων πιέσεων που εκδηλώθηκαν στις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης. Παρά τη χτεσινή θετική απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Λισσαβόνας για την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ, ο ΓΔΤ υποχώρησε στις 4.304, 40 μονάδες, ενώ ο όγκος των συναλλαγών ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικός αφού δεν ξεπέρασε τα 84 δις Δρχ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "οι εθνικές επιτυχίες αφήνουν το Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας, εντελώς ασυγκίνητο. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς οτι οι επιπτώσεις τους είναι καθαρά αρνητικές, κατά το μέτρο, που επαναληπτικά, οι επενδυτές δράττονται των εθνικών επιτυχιών για να αποφύγουν τη Σοφοκλέους. Δυσερμήνευτο είναι το παιχνίδι αυτό του παραλογισμού".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "σε τέλμα βυθίζεται η Σοφοκλέους, καθώς οι μικροεπενδυτές απέχουν από την αγορά , οι θεσμικοί προχωρούν σε επιλεκτικές ρευστοποιήσεις τίτλων, με στόχο να εγγράψουν κέρδη πριν από το κλείσιμο του εξαμήνου και όλες οι ελπίδες για ανάκαμψη επαφίενται στους ξένους θεσμικούς, οι οποίοι όμως δεν αναμένεται να προχωρήσουν σε σοβαρές τοποθετήσεις πριν από τον Αύγουστο".

    ΤΑ ΝΕΑ ισχυρίζονται οτι "βούλιαξαν" οι συναλλαγές χθές στη Σοφοκλέους, όπου ο τζίρος άγγιξε μόλις τα 82 δις δρχ, ενώ οι εννέα στις δέκα μετοχές σημείωσαν πτώση. Οι ιδιώτες, όπως και οι θεσμικοί επενδυτές, την πρώτη ημέρα μετά την απόφαση για την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, προτίμησαν να τηρήσουν στάση αναμονής απέχοντας ουσιαστικά από την αγορά".

    [4] Νέα Δημοκρατία

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει οτι "τη διεύρυνση της ΝΔ θα επιδιώξει, περί το τέλος Αυγούστου με αρχή Σεπτεμβρίου, ο Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιώντας επαφές με στελέχη όλων των κομμάτων που για διάφορους λόγους έχουν τεθεί στο περιθώριο".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι "με μάλλον ειρωνικά χαμόγελα, αν και συγκρατημένα, αντιμετώπιζαν χθές στελέχη της Ρηγίλλης τα όσα δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης για πιθανή ίδρυση από τον ίδιον νέου κόμματος "Λαϊκής Δεξιάς", λέγοντας πως ο διαγραφείς προσφάτως από τις τάξεις της ΝΔ βουλευτής με τις δηλώσεις του αυτές προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το θέμα των ταυτοτήτων".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι "την πιθανότητα ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα αφήνει πλέον ανοιχτή ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως ο ίδιος επισημαίνει ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται στο χώρο της "Λαϊκής Δεξιάς". Ο διαγραφής από τη ΝΔ βουλευτής θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα εφόσον ο Κ. Καραμανλής συνεχίζει να κινείται προς το κέντρο και δεν ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση, όπως ανέφερε για παράδειγμα στο θέμα των ταυτοτήτων".

    [5] ΟΝΕ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει οτι "μετά τα πανηγύρια, το κόκκινο γλυκό κρασί Πορτό και τα πολλά χαμόγελα... έρχεται συνήθως ο λογαριασμός! Ανεργία, διαρθρωτικές αλλαγές, ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος, είναι πλέον οι νέοι πονοκέφαλοι της μετά ΟΝΕ εποχής που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, προκειμένου να μπορέσει να πιάσει το μέσο βιοτικό επίπεδο των υπολοίπων έντεκα και να μην παραμείνει στο περιθώριο".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει ότι "στον απόηχο της πολυπόθητης ένταξης της χώρας στην ευρωζώνη και μετά την πληθώρα των συγχαρητηρίων, επαίνων και λοιπών εκδηλώσεων συμπάθειας από τους εταίρους, έρχεται η ώρα του συλλογισμού για το τι μέλλει γενέσθαι και ειδικότερα για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής, δεδομένου οτι η Ελλάδα δεν είναι πλέον μόνη της".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "οι πανηγυρισμοί και οι φιέστες, τα συγχαρητήρια και οι κολακείες όλων των δυνάμεων του ευρωενωσιακού προσανατολισμού, από τα πολιτικά κόμματα έως την Ιερά Σύνοδο και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, τέλειωσαν χθες. Η επικύρωση της ένταξής μας στην ζώνη του ευρώ, από το Συμβούλιο Κορυφής στη Φέϊρα της Πορτογαλίας, σημαίνει οτι ο λαός μας μπαίνει σε νέα σκληρότερη φάση λιτότητας".

    [6] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι "την ελπίδα οτι η απόφαση για την ανανέωση της θητείας της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο δεν θα επηρεάσει τις διακοινοτικές συνομιλίες εξέφρασε χθες ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Αλβάρο ντε Σότο μετά τις συνομιλίες του με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Ισμαϊλ Τζέμ. Εξέφρασε μάλιστα την ευχή ο Ραούφ Ντενκτάς να παραστεί στον τρίτο γύρο των συνομιλιών που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 5 Ιουλίου στη Γενεύη. Και πρόσθεσε οτι τα προβλήματα στην Κύπρο μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω του διαλόγου".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται οτι "την έναρξη του τρίτου γύρω των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών που θα ξεκινήσει - όπως είχε προγραμματιστεί- την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, θα κηρύξει ο γγ Κόφι Ανάν ο οποίος θα ταξιδέψει ειδικά για τον σκοπό αυτό στη Γενεύη. Ο αντιπρόσωπος του γγ Αλβάρο ντε Σότο, που συνέχισε τις επαφές του για το Κυπριακό στην Αγκυρα με Τούρκους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ενημέρωσε την Γραμματεία του ΟΗΕ για το περιεχόμενο των συζητήσεών του στη Λευκωσία και την τουρκική πρωτεύουσα, αναφέροντας ρητά οτι η ημερομηνία έναρξης δεν αλλάζει".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "με διήμερη επίσκεψη στην κατεχόμενη Κύπρο ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας Αχμέτ Σεζέρ, δίνει ένα ακόμη δείγμα της τουρκικής προκλητικότητας και αδιαλλαξίας που μόνο με το πνεύμα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, το οποίο εκθειάζει η κυβέρνηση Σημίτη, δεν συμβαδίζει... Εν τω μεταξύ, άπρακτος αναχώρησε από την Κύπρο ο ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ, Αλβάρο ντε Σότο καθώς δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει από τον Ντενκτάς σαφή απάντηση για το αν θα προσέλθει στον τρίτο γύρο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στη Γενεύη στις 5 Ιουλίου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "με περιοριστικά μέτρα στην διακίνηση των μελών της ειρηνευτικής δυνάμεως του ΟΗΕ στην κατεχόμενη Κύπρο απειλεί τώρα ο Ραούφ Ντενκτάς, ο οποίος συνεχίζει την παρελκυστική τακτική του, αποφεύγοντας να διευκρινίσει εάν θα προσέλθει στον τρίτο γύρο των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών, που σύμφωνα με ανακοίνωση του γγ του ΟΗΕ θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουλίου στη Γενεύη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι "γρήγορα βήματα στο κενό τείνουν ν' αποδειχτούν οι καταβαλλόμενες προσπάθειες για την επίλυση, ή έστω την ουσιαστική προσπάθεια αντιμετώπισης του κυπριακού προβλήματος, καθώς ο Ραούφ Ντενκτάς απειλεί εκ νέου να μην κατέλθει στον τρίτο γύρο των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών στη Γενεύη".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Νέες προϋποθέσεις... Με την ένταξη της Ελλάδος στην ΟΝΕ η οικονομία αποκτά άλλη δυναμική".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Γιατί "καίει" τα καλά νέα. Τα παράδοξα της Σοφοκλέους. Πτώση 1,48% του Δείκτη την επομένη της ΟΝΕ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Απόφαση για συμμετοχή στις εξελίξεις της ΟΝΕ. Σημίτης: Η Ελλάδα είναι μέλος ενός ισχυρού οικονομικού πόλου".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αυξάνει λόγω εναρμόνισης ο φόρος ομολόγων και καταθέσεων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Φθηνότερη αγορά της ευρωζώνης η Σοφοκλέους. Τι εκτιμά η SCHRODER SALOMON".

    [8] Ελλάδα - ΟΝΕ

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Η συμμετοχή της χώρας στον κεντρικό οικονομικό πυρήνα της ΕΕ προϋποθέτει την υποβολή Προγράμματος Σταθερότητας αντί Προγράμματος Σύγκλισης που ίσως απαιτήσει αυστηρότερες κατευθύνσεις στη δημοσιονομική πολιτική".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 21 June 2000 - 16:50:39 UTC