Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-06-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/06/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ολυμπιάδα 2004
  • [3] Νέα Δημοκρατία
  • [4] Χρηματιστήριο
  • [5] Ταυτότητες
  • [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η διαμάχη κράτους - Εκκλησίας για τις νέες ταυτότητες, τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η προετοιμασία για την Ολυμπιάδα του 2004 και τα μέτρα για θωράκιση της Σοφοκλέους είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Εγώ θα κέρδιζα τις εκλογές. "Αστραψε και βρόντηξε" ο Γιώργος Σουφλιάς.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Συντάξεις ευρωπαϊκές. Ενιαίο σύστημα για όλα τα κράτη - μέλη της ΕΕ.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: MEGAΛΗ δουλειά.Αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, γερή μπάζα των εκδοτών.20 δις από τον Τεγόπουλο για το ποσοστό στην ψηφιακή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 60% κάτω από τη βάση σε Μαθηματικά-Φυσική-Χημεία.

    Η ΑΥΓΗ: Σε μεγάλη περιπέτεια εξελίσσεται το 2004, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέσπασμα Σουφλιά κατά Καραμανλή.Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σωματοφύλακες την ημέρα γίνονται ...νονοί τη νύχτα!Απίστευτες οι ένορκες αποκαλύψεις για τις συμμορίες της Αθήνας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ιπποδρομιακός "κουλοχέρης". Ερώτηση- καταπέλτης του Μανόλη Κεφαλογιάννη.

    ΕΘΝΟΣ: Διασυρμός της ΝΔ. Ο "ρόζ πυρετός" της Ρηγίλλης πέρασε τα σύνορα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μόνη λύση το "δικαστήριο"του Λαού.Χθές για μια ακόμη φορά ο Χριστόδουλος ζήτησε Δημοψήφισμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Θύελλα για το Τζαμί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βιομηχανία ελληνοποιήσεων με πλαστά έγγραφα. Η Κρατική Ασφάλεια ακυρώνει τώρα χιλιάδες διαβατήρια Ρώσων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Με 2 ταυτότητες χθές ο Χριστόδουλος. Σέβεται το νόμο, ζητάει διάλογο, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει ανυποχώρητος.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Επώνυμο Δαφέρμος. Ιδού και η ταυτότητα ενός ανθρώπου που αντιστέκεται.

    ΕΣΤΙΑ: 10 τρις δεν δηλώθηκαν. Τα στοιχεία ντροπής του υπουργείου Οικονομικών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Έκθετη η κυβέρνηση για την Ολυμπιάδα. Η ΝΔ τεκμηριώνει τριετή καθυστέρηση-Σημίτης:Ολα θα πάνε καλά.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αποφασισμένος για το 2004 ο Κ. Σημίτης. Οξεία αντιπαράθεση Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή χθές στη Βουλή.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και 24% πάνω οι φόροι μισθωτών, συνταξιούχων. Αυτοί πλήρωσαν το 59% του φόρου.

    ΝΙΚΗ: Μετωπική στη Βουλή για την Ολυμπιάδα. Κατηγορίες από την αντιπολίτευση για απευθείας αναθέσεις έργων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μετεκλογική ελπίδα του λαού το ΚΚΕ.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Καυτή εμφάνιση! Πασαρέλα Αρη και στη "ΓΥΝΑΙΚΑ". Θα κάνει αγωγή και στο γυναικείο περιοδικό;

    Η ΧΩΡΑ: Είναι ύποπτοι! Ο Καραμανλής κατακεραύνωσε στη Βουλή Σημίτη- διαπλεκόμενα:

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ποιά επαγγέλματα "ανοίγουν" πρώτα. Ταξί, φορτηγά, συμβολαιογραφεία, φαρμακεία κλπ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σηκώθηκαν μπαϊράκια...ΝΔ:και μέσα και έξω δεν πάει καλά.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εισαγγελική έρευνα για μετοχές - "φούσκες". Επείγον σήμα προς χρηματιστηριακές για 25.000 κωδικούς.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κρίση στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Στήριξη των μικρομεσαίων ζητά το ΒΕΘ.

    [2] Ολυμπιάδα 2004

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "η κυβέρνηση βρέθηκε έκθετη χθές στο Κοινοβούλιο, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την τεκμηριωμένη και ακριβή καταγραφή από τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλή, των καθυστερήσεων και παλινωδιών στην εκτέλεση των έργων της Ολυμπιάδας του 2004 κατά την τριετία, που ήδη έχει παρέλθει μετά την ανάθεση των Αγώνων".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "σε δοκιμασία φαίνεται να βάζουν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα οι Ολυμπιακοί Αγώνες, καθώς οι ανταγωνισμοί γύρω από τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ,όπως διεφάνη κατά τη χθεσινή συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή, έχουν ευθεία αντανάκλαση στις σχέσεις των πολιτικών δυνάμεων και ειδικότερα στις σχέσεις της κυβέρνησης και της ΝΔ".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει οτι "χωρίς την αναγκαία συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων της χώρας προχωρά η υπόθεση της Ολυμπιάδας του 2004 και το μόνο που απομένει είναι η ευχή ο Θεός να βάλει το χέρι του και να εξελιχθούν όλα ομαλά. Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, κατέδειξε οτι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία οδηγούνται σε μετωπική σύγκρουση για την Ολυμπιάδα και ο καθένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "ανέβηκαν χθές, στη Βουλή οι τόνοι μεταξύ του αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ. Καραμανλή και του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και οι εκφράσεις έγιναν οξείες για το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού η καθυστέρηση που παρατηρείται στα αναγκαία έργα και την οποία ομολογούν κυβερνητικά στελέχη, δημιουργεί τον κίνδυνο παταγώδους αποτυχίας και διεθνούς διασυρμού της χώρας".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζος), "στο ...εδώλιο του κατηγορουμένου για την εγκληματική απάθεια της κυβέρνησης στο θέμα της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και για το όλο πλέγμα αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει την ανάθεση των έργων το 2004, "κάθισε" χθές στη Βουλή ο Κ. Σημίτης, δεχόμενος το δριμύ "κατηγορώ" όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν οτι "οξύτητα προκλήθηκε χθές στη Βουλή, όταν ο Κ. Καραμανλής -χωρίς να έχει προκληθεί από τον πρωθυπουργό- εκτόξευσε σε έντονο ύφος κατηγορίες για αδιαφάνεια και σπατάλες στα έργα της Ολυμπιάδας 2004. Ο Κ. Σημίτης απάντησε αμέσως οτι αυτοί που φωνάζουν είναι οι Κασσάνδρες που εκπροσωπούν άλλα συμφέροντα και οτι "δεν θα επιτρέψουμε σε συμφέροντα να καθυστερήσουν την προσπάθεια".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "με αυστηρές συστάσεις και οργισμένες αντιδράσεις, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης επιχειρεί τώρα να ξεπεράσει τις απαράδεκτες καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί στην πορεία των ολυμπιακών έργων. Μάλιστα χθές στη νέα συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής υπήρξαν ευθείες βολές, τόσο του πρωθυπουργού όσο και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ προς τον διευθύνονται σύμβουλο του "Αθήνα 2004" Κώστα Μπακούρη, αλλά και του Κ. Σημίτη προς τον Κ. Λαλιώτη για το θέμα των καθυστερήσεων, χωρίς ωστόσο να προσδιοριστεί λεπτομερώς το ακριβές χρονοδιάγραμμα ορισμένων κρίσιμων έργων".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι " ευθύνες για τις καθυστερήσεις ως προς τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων απέδωσε χθές στον κ. Κ. Μπακούρη και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτης με αφορμή το μνημόνιο που εκλήθη να υπογράψει με τον οργανισμό "Αθήνα 2004" ως προς το χρονοδιάγραμμα ολοκληρώσεως των έργων. Τις μεγάλες καθυστερήσεις επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ο οποίος ετόνισε οτι "δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια" ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποιήσεως των απαραιτήτων έργων".

    [3] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "δύο χθεσινοβραδινές δεξιώσεις διχάζουν τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ σήμερα συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Ο Κώστας Καραμανλής έδωσε δεξίωση για τους βουλευτές του κόμματος προκειμένου να αποφορτιστεί και το κλίμα το οποίο υπάρχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Λιάπης ο οποίος όπως ήταν φυσικό δεν παρέστη στη δεξίωση του προέδρου της ΝΔ και εξαδέλφου του, έδινε δεξίωση στο σπίτι του, προσκαλώντας δημοσιογράφους".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "σφοδρά πυρά εξαπέλυσε χθές εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας, ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιώργος Σουφλιάς, δηλώνοντας οτι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβει οριστικές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ εκτιμά οτι "η ΝΔ νοσεί- και τούτο πλέον είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Σε μια περίοδο που τα σημάδια πολιτικής αποσύνθεσης πληθαίνουν και μάλιστα σε μια στιγμή κατά την οποία κορυφαίες προσωπικότητες της παράταξης, όπως ο Γιώργος Σουφλιάς, ανοίγουν μεγάλα θέματα, που πρώτης γραμμής στελέχη, όπως η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, που έχει φτάσει στο "μη παρέκει" και είναι αποφασισμένη να θέσει το δάκτυλο "επί τον τύπον των ήλων" της παράταξης στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ όταν ακόμη και στενοί συγγενείς του, όπως ο Μιχάλης Λιάπης, γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στον αρχηγό της ΝΔ, όπως θα δούμε, την ίδια στιγμή, το μείζον θέμα στην παράταξη είναι ο κ. Σπηλιωτόπουλος".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "σε κρίσιμο ζήτημα της εσωκομματικής κρίσης έχει αναδειχτεί η στάση απέναντι στα διαπλεκόμενα, καθώς από τη μια ο Κ. Καραμανλής το έχει αναδείξει σε κορυφαίο θέμα κομματικής δράσης, αλλά την ίδια στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των βουλευτών αποφεύγουν ή αρνούνται να στηρίξουν αυτή την επιλογή της ηγεσίας".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται οτι "η κρίση της ΝΔ πέρασε τα σύνορα. Ο ρόζ πυρετός έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική "Χουρριέτ" που μετέτρεψε τη γνωστή πολιτική αντιπαράθεση σε "σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας". Το σενάριο που η εφημερίδα παρουσίασε προς τέρψη των αναγνωστών της, έχει αφετηρία την αγωγή του Αρη Σπηλιωτόπουλου σε βάρος δημοσιογράφων".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ επισημαίνει οτι "στις ελληνικές καλένδες παραπέμπεται η προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή να μετατρέψει το "πρόβλημα του Σπηλιωτόπουλου" σε "μεθόδευση εναντίον της παράταξης". Ο αρχηγός της ΝΔ, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά τη στήριξη του στενού του συνεργάτη επιχειρεί να επανιδρύσει τις σχέσεις του με τα στελέχη, ενόψει και του εκτάκτου συνεδρίου, αν και ως φαίνεται η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ θα δώσει συνέχεια στις διαδοχικές επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος το τελευταίο διάστημα".

    [4] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "ολοκληρώθηκε από το υπ. Εθνικής Οικονομίας η κατάρτιση του νομοσχεδίου για τη θωράκιση της Σοφοκλέους, το οποίο προωθείται άμεσα στη Βουλή. Με τα νέα μέτρα που θεσμοθετούνται ενισχύονται οι εξουσίες και οι αρμοδιότητες της Επ. Κεφαλαιαγοράς, η οποία θα μπορεί πλέον να ελέγχει τη ροή νέων εισαγωγών και τις αυξήσεις κεφαλαίου και να παρεμβαίνει "αστυνομικά" - μέσω ειδικής υπηρεσίας- σε περιπτώσεις παραβάσεων".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει οτι "έως και έξι μήνες θα μπορεί να αναβάλλεται η εισαγωγή μετοχών από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε χθές στη Βουλή ο Γιάννος Παπαντωνίου και στο οποίο προβλέπεται, ακόμη η υποχρέωση των μετόχων να προαναγγέλλουν την αγορά ή την πώληση μεγάλων πακέτων μετοχών".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, "η κυβέρνηση καταθέτει σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές και τους νέους κανόνες στη λειτουργία της κεφαλαιαγοράς. Με τις νέες ρυθμίσεις καθιερώνεται Κανονισμός Συμπεριφοράς (κώδικας δεοντολογίας) για όλους τους παράγοντες της αγοράς - τις εταιρίες, τους βασικούς μετόχους και τους χρηματιστές- με στόχο τη διαφάνεια των συναλλαγών και την προστασία των επενδυτών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι "ανοίγουν σήμερα 20 εως 30.000 κωδικοί στη Σοφοκλέους, με εντολή εισαγγελέα και κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς όλες τις χρηματιστηριακές εταιρίες. Με εμπιστευτικό έγγραφο, το οποίο κοινοποίησε χθές το μεσημέρι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις χρηματιστηριακές εταιρίες, ζητείται να αποσταλούν στην Επιτροπή ενός 24ώρου τα προσωπικά στοιχεία που συνδέονται με συγκεκριμένους κωδικούς".

    [5] Ταυτότητες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει οτι "ασυμβίβαστος και αμετακίνητος στις απόψεις του για την προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος παραμένει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ρίχνοντας πλέον το γάντι στην κυβέρνηση. Κατά τη διάρκεια γεύματος που διοργάνωσε προς τιμήν του η Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, μίλησε με ήπιους τόνους αλλά με αιχμηρές εκφράσεις εναντίον της κυβέρνησης. Είπε οτι τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος και τόνισε οτι η Εκκλησία δεν είναι το δεκανίκι κανενός".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "παρεχόμενων των ημερών και συνεχιζόμενης της αντιπαραθέσεως μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας επί του μείζονος εθνικού θέματος της αναγραφής ή όχι του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες, αποδεικνύεται οτι ως μόνη λύση αναδεικνύεται η προτεινομένη από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο: Εδώ και τώρα Δημοψήφισμα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "είναι τουλάχιστον ντροπή πολιτικοί που εκπροσωπούν το λαό στο Κοινοβούλιο, το οποίο είναι το όργανο έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας να σύρονται από τους φανατικούς ρασοφόρους και να συμπορεύονται με τις απόψεις τους, ερχόμενοι σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τους νόμους. Πρώτοι οι βουλευτές, όλοι χωρίς καμιά απολύτως εξαίρεση, θα πρέπει να σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους που ψηφίζει η Βουλή και να μην τους αμφισβητούν. Παραβιάζουν βασικές αρχές της δημοκρατικής λειτουργίας για να δημαγωγήσουν και να ψηφοθηρήσουν".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, "αμετακίνητος στις θέσεις του και με πολλές αιχμές προς τους κυβερνώντες εμφανίστηκε χθές ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του η Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Αρχιεπίσκοπος είπε: "ναί στον διάλογο, αλλά όχι στον συμβιβασμό".

    [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Θέατρο" παραλόγου στην ΟΑ. Σε βαρύ κλίμα η συνάντηση με τους Βρετανούς για την πώληση πακέτου μετοχών της εταιρίας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αύξηση 6% των εισφορών! Αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Φρένο στις πωλήσεις από μεγαλομετόχους".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μέτρα για μεγαλύτερη διαφάνεια στην αγορά".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Πιέζουν την αγορά για να κερδίσουν στα Παράγωγα. Μεθοδικές κινήσεις ισχυρών "παικτών".

    [7] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "Η υποχρέωση προαναγγελίας απόκτησης ή διάθεσης ορισμένων σημαντικών ποσοστών του μετοχικού κεφαλαίου εταιριών αποτελεί το σπουδαιότερο μέτρο του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στη χρηματιστηριακή νομοθεσία που καταθέτει σήμερα η κυβέρνηση στη Βουλή".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 2 June 2000 - 7:37:01 UTC