Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-03-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/03/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Χρηματιστήριο
  • [3] Συνέδριο ΝΔ
  • [4] Πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ
  • [5] Ελληνοτουρκικά
  • [6] Εκλογές
  • [7] Δημοσκόπηση
  • [8] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [9] Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η άνοδος του Χρηματιστηρίου,η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων,το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια,οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η κρίση έφυγε το κραχ παραμένει. Εκατοντάδες χιλιάδες έχασαν τα λεφτά τους ή παραμένουν εγκλωβισμένοι.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ΧΑΑμόγελα ή μας χρυσώνουν το χάπι; Ανοδος σε όλες τις μετοχές, +4,53% ο δείκτης.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Η μάχη της πλατείας. Ιδού το μείζον πολιτικό θέμα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Διπλή πρωτιά της ΝΔ. Σε πρωτοφανή ύψη η αρνητική ψήφος-πλήττει καίρια το ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διπλό χαράτσι για συνταξιούχους- σεισμοπαθείς. Ιδού το κυβερνητικό κοινωνικό πρόσωπο.

    Η ΑΥΓΗ: Η ελληνική περιφέρεια στο περιθώριο της Ευρώπης, ενώ ο πρωθυπουργός εξωραΐζει την πραγματικότητα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αυτοκτονεί στη Σοφοκλέους ο Καραμανλής. Ευθεία στήριξη στους κερδοσκόπους από τον πρόεδρο της ΝΔ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σημίτης:δηλαδή τι θέλει η ΝΔ, να χάσει ο κόσμος τα λεφτά του; Εντυπωσιακή ανάκαμψη χθες στο Χρηματιστήριο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συνέδριο νίκης. Νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα που θέλουμε.

    ΕΘΝΟΣ: Ντέρμπι με το ΠΑΣΟΚ να διατηρεί 3 πλεονεκτήματα. Νέο γκάλοπ της ALKO για το "ΕΘΝΟΣ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι σημαιοφόροι της ΕΘνικής Συμμαχίας σε όλη την Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ηταν όλα ψέματα. Καιροσκόπους χαρακτηρίζει τώρα ο πρωθυπουργός τους μικροεπενδυτές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ρίχνουν στη Σοφοκλέους τα 5 τρις των Ταμείων. 20 ημέρες πριν από τις εκλογές αλλάζουν το σύστημα διαχείρισης των αποθεματικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ενεση ΧΑΑ με διαθέσιμα των Ταμείων. ΑΑΑΧ Ανάσταση χθες με γενική στήριξη μετοχών.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Μοντέλο Αθνάρ "λανσάρει" ο Κ. Καραμανλής. Στο "μεταρρυθμιστικό" κέντρο τοποθετεί τη ΝΔ με την ομιλία του στο συνέδριο.

    ΕΣΤΙΑ: Σύ είπας κ. πρωθυπουργέ. Θέσεις - δεσμεύσεις του Σεπτεμβρίου 1996.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Θωράκιση της αγοράς μετά τα πρώτα χαμόγελα. Η κυβέρνηση επιταχύνει τα μέτρα στήριξης του Χρηματιστηρίου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ολα για την περιφέρεια. Με στόχο να ανατρέψει την ανισότητα μεταξύ κέντρου και περιφέρειας ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε το 80% του ΚΠΣ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σε τεντωμένο σχοινί (ακόμη) το Χρηματιστήριο. Ανάσα η άνοδος των ξένων αγορών.

    ΝΙΚΗ: Στουρνάρα δώστα όλα! Αποδίδουν τα μέτρα στήριξης της Σοφοκλέους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κάλεσμα αντίστασης στους εισβολείς.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ρέστα και ταπί. Καρφώνει..τον Καραμανλή η Αραβαντινού.Τον κατηγορεί οτι τζογάρει την τύχη της ΝΔ.

    Η ΧΩΡΑ: Κυβέρνηση Καραμανλή "βλέπουν" οι Αμερικανοί. Τι είπε ο Μπέρνς στο "αυτί" του προέδρου της ΝΔ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αλλάζει το κλίμα. Μετά την εντυπωσιακή άνοδο κατά 4,53% του δείκτη της Σοφοκλέους.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αλλού η ζωή μας πάει...Φάκελος-έρευνα: επαγγελματική αποκατάστα ση των νέων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Φέρτε πίσω όσα δώσαμε! Γαλλία: διαδηλώσεις για να γευθεί ο λαός τους καρπούς της λιτότητας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Φούσκωσε" το Χρηματιστήριο.

    [2] Χρηματιστήριο

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται ακόμα η Σοφοκλέους παρά την άνοδο που σημείωσε ο Γενικός Δείκτης την Τετάρτη και την Πέμπτη. Για την επίτευξη ισορροπίας σε υψηλότερα επίπεδα θα πρέπει οι ημερήσιες αλλαγές να ξεπεράσουν τα 250 δις δρχ λένε οι αναλυτές. Οι ίδιοι επισημαίνουν οτι η χθεσινή άνοδος των διεθνών Χρηματιστηρίων, η υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου, αλλά και τα μέτρα της Τραπέζης της Ελλάδος για τα δάνεια αγοράς μετοχών αποτελούν ανάσα για τη χρηματιστηριακή αγορά, οι τιμές της οποίας είναι τώρα σε ελκυστικά επίπεδα".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά οτι "με τον ίδιο "απότομο" και "ασυγκράτητο" τρόπο, με τον οποίο κατέβηκε με τον ίδιο τρόπο και ανέβηκε:η πολυπόθητη αντιστροφή του κλίματος στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά έγινε πραγματικότητα χθες και μάλιστα με "θεαματικό" τρόπο με άνοδο του Γενικού Δείκτη Τιμών κατά 4,53% κλείνοντας στις 4.759,89 μονάδες (κέρδος 907,5 μονάδες)".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "το..."ανεξάρτητο Χρηματιστήριο" αναβάλλεται για μετά τις εκλογές, καθώς η κυβέρνηση έδειξε χθες καθαρά και με πολύ εντυπωσιακό τρόπο οτι η 9η Απριλίου θα πρέπει, πάση θυσία, να βρει τη Σοφοκλέους αισθητά υψηλότερα από τα σημερινά της επίπεδα. Η εντολή..."Στουρνάρα δώστα όλα" και η παρέμβαση επιχειρηματιών, που πλέον, στηρίζουν τις μετοχές τους έφεραν χθες μια έκρηξη που θύμισε Αύγουστο του 1999, καθώς εκατοντάδες μετοχές κλείδωσαν στο limit up".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι "ραγδαία αλλαγή σκηνικού παρετηρήθη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς η προχθεσινή αγοραστική παρέμβαση στο τέλος των συναλλαγών αποκατέστησε σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία της αγοράς και οι επενδυτές προσεπάθησαν να αξιοποιήσουν τα ελκυστικά επίπεδα τιμών".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "με τη Σοφοκλέους να ξεπερνά τον πανικό των προηγούμενων ημερών και να κινείται,χωρίς παρεμβάσεις, με δύναμη προς τα πάνω - ο γενικός δείκτης κατέγραψε κέρδη της τάξης 4,53% και έφθασε στις 4.759,89 μονάδες - η κυβέρνηση επιταχύνει τη λήψη μέτρων θωράκισης της χρηματιστηριακής αγοράς".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει οτι "ακόμα και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, ύψους 4,5 τρις δρχ ρίχνει τώρα η κυβέρνηση στο Χρηματιστήριο προκειμένου να ανακάμψει η Σοφοκλέους. Και αυτό, όταν είναι γνωστό οτι το τελευταίο διάστημα οι επενδύσεις στο ΧΑΑ έχουν υψηλό ρίσκο".

    [3] Συνέδριο ΝΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "μέσα σε κλίμα αγωνιστικού παλμού και τον αέρα της νίκης για τις εκλογές της 9ης Απριλίου αρχίζει σήμερα το έκτακτο συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει με ομιλία του στις 6 το απόγευμα ο Κ. Καραμανλής και θα ακολουθήσουν η εισήγηση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Ευ. Μεϊμαράκη και οι ομιλίες των πρ. πρωθυπουργών και αρχηγών του κόμματος".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "χωρίς τον κ. Δ. Αβραμόπουλο θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα το έκτακτο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παρ' ότι είχε δεσμευθεί να παραστεί ο δήμαρχος Αθηναίων προτίμησε τελικά να απόσχει από τις εργασίες του Συνεδρίου, φοβούμενος ότι θα αποδοκιμαστεί από κάποιους συνέδρους μετά την άρνησή του να στρατευθεί με τη ΝΔ στις εκλογές".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "με την ενεργό συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη, του πρώην προέδρου Μ. Εβερτ και την παρουσία του Ανδ. Ανδριανόπουλου, αλλά με "θεσμικώς" μεγάλο απόντα τον Δ. Αβραμόπουλο ανοίγει σήμερα τις "πύλες " του το Συνέδριο της ΝΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει οτι "το μοντέλο διακυβέρνησης α λα Αθνάρ λανσάρει σήμερα, 23 μέρες πριν από τις εκλογές, ο Κώστας Καραμανλής στο τριήμερο έκτακτο συνέδριο της ΝΔ. "Εμείς είμαστε το σύγχρονο μεταρρυθμιστικό κέντρο" θα είναι το στίγμα της σημερινής πρώτης μέρας παράλληλα με την προσπάθεια να υπερτονισθεί η "καθεστωτική λογική και πρακτική" του ΠΑΣΟΚ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι "ο Δημήτρης Αβραμόπουλος φρόντισε να μην τραυματίσει στο ελάχιστο την αρχηγική εικόνα που έχει καλλιεργήσει εδώ και καιρό. Και με πρόσχημα μια συνάντηση δημάρχων στη Γαλλία, απέφυγε να εμφανιστεί στο συνέδριο της ΝΔ, το οποίο αρχίζει σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας".

    [4] Πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται οτι "όλα ήταν ψέματα. Οι υποσχέσεις και οι μεγαλοστομίες του πρωθυπουργού ήταν ψέματα. Η εμμονή στην "ιδεολογία" του Χρηματιστηρίου, στην πτώση του τιμαρίθμου, ήταν επίσης ψέματα. Μπορεί ο κ. Σημίτης να τα υιοθετούσε όλα αυτά και να τα έκανε σημαία του, κάθε φορά που πίστευε πως θα αποκομίσει οφέλη, όταν όμως τα πράγματα γίνονταν δυσάρεστα- όπως τώρα με το Χρηματιστήριο- άλλαζε τροπάριο. Ετσι έπραξε και χθες στον Βόλο, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την ισόρροπη ανάπτυξη του κέντρου και της περιφέρειας".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "να προβάλει μια πλαστή εικόνα περιφερειακής ανάπτυξης στην Ελλάδα, προσπάθησε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χτες στο Βόλο. Ο Κ. Σημίτης δεν φείστηκε μεγάλων λόγων δήθεν επιτευγμάτων της κυβέρνησης προς όφελος της περιφέρειας και πολλών υποσχέσεων και πολλών υποσχέσεων για τη νέα τετραετία".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "το 80% των συνολικών πόρων του Γ' ΚΠΣ θα διατεθεί για την Ελληνική Περιφέρεια που συγκεντρώνει το 67% του Ελληνικού Πληθυσμού, ανεκοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός από τον Βόλο, όπου παρουσίασε το κυβερνητικό Σχέδιο για την Ισόρροπη Περιφερειακή Ανάπτυξη της Ελλάδος".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά οτι "με παραδοξολογίες επιχείρησε χθες ο πρωθυπουργός μιλώντας χθες στο Βόλο, να κρύψει την αλήθεια οτι η ελληνική περιφέρεια βρίσκεται στο περιθώριο της Ευρώπης και είναι ξεχασμένη από τις κυβερνήσεις. Οι κυβερνητικές ευθύνες καθίστανται μεγαλύτερες λόγω του σπάταλου και μονοκομματικού τρόπου διαχείρισης του πακτωλού του πρώτου και του δεύτερου πακέτου Ντελόρ".

    [5] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "η τουρκική ηγεσία προσπαθεί να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την απόφαση της Συνόδου Κορυφής του Ελσίνκι, να ανακηρυχθεί η Τουρκία υποψήφια για ένταξη χώρα, χωρίς να κάνει ούτε μια σπιθαμή πίσω από τις θέσεις της στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό. Επιπλέον, δεν διστάζει να αφήνει να αιωρούνται απειλές κατά της Ελλάδας οτι θα κινήσει αν χρειαστεί, το θέμα των "Τούρκων" στη Δυτική Θράκη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει οτι "θέμα των "120.000 Τούρκων της Θράκης" έθεσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κ. Ισμαήλ Τζέμ, στη συνάντησή του με τον αρμόδιο για θέματα Διεύρυνσης Επίτροπο κ. Γκίντερ Βερχόιγκεν, κατά την πρόσφατη περιοδεία του Γερμανού κομισάριου την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγκυρα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "οι κυβερνητικές προσδοκίες για κοινοτικοποίηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων - κατά μια προσφιλή έκφραση του υπουργού Εξωτερικών κ. Παπανδρέου - διαψεύδονται πρόωρα. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ισμαίλ Τζεμ κατά την πρόσφατη συνάντησή του στην Αγκυρα με τον αρμόδιο επίτροπο για τη διεύρυνση της ΕΕ κ. Γκίντερ Φερχόιγκεν υποστήριξε οτι στο περιεχόμενο της εταιρικής ενταξιακής σχέσης δεν πρέπει συμπεριληφθούν το Κυπριακό και οι διμερείς ελληνοτουρκικές σχέσεις".

    [6] Εκλογές

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "πλήρη αναστροφή του κλίματος απεικονίζουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δίδονται στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και τα γκάλοπ που διεξάγονται για "εσωτερική ενημέρωση".Η Νέα Δημοκρατία αποκτά προβάδισμα έναντι του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας σταθερή ανοδική πορεία στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ενώ η κυβέρνηση ακολουθεί τελευταία πορεία παράλληλη και αντίστροφη με σαφή τάση μείωσης των ποσοστών της".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση ,η οποία είδε το φως της δημοσιότητας και δίνει προβάδισμα στη ΝΔ όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, επιβεβαιώνει τη ρευστότητα της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά και το πόσο αφελείς είναι οι σεμνότυφοι πανηγυρισμοί των κυβερνώντων για τα αποτελέσματα άλλων δημοσκοπήσεων, που ευνοούσαν το ΠΑΣΟΚ. Ο χρόνος έως τις εκλογές είναι αρκετά μακρύς και ήδη, καθώς φαίνεται η συγκυρία, αρχής γενομένης από το Χρηματιστήριο, εξελίσσεται αρνητικά για το κυβερνών κόμμα".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ γράφει οτι "αχ αυτή η πλατεία...φωτιές άναψε. Σε επόμενο γύρο αντιπαράθεσης οδηγούνται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τη διεκδίκηση της πλατείας Συντάγματος μετά τη νέα απόφαση που έλαβε χθες η νεοδημοκρατική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας να την παραχωρήσει εκ νέου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει ότι "η μάχη της πλατείας συνεχίζεται και εξελίσσεται σε μείζον πολιτικό θέμα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ .Και τα δύο μεγάλα κόμματα επιμένοντας στη θέσης τους σε ο,τι αφορά την πλατεία Συντάγματος , εξακολουθούν να παλεύουν χρησιμοποιώντας όλα τα "όπλα" που διαθέτουν".

    [7] Δημοσκόπηση

    "Προηγείται το ΠΑΣΟΚ με 34,5% έναντι 33,9% της ΝΔ, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας ALKO, που δημοσιεύεται στο ΕΘΝΟΣ και διεξήχθη μετά τη συνεργασία του κ. Μάνου με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την ανακοίνωση μη καθόδου της ΠΟΛΑΝ στις εκλογές. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 4,8%, το ΔΗΚΚΙ 4,4%, ο ΣΥΝ 3,8%. από τους ερωτηθέντες το 18,6% δήλωσε αναποφάσιστοι, λευκό, άλλο κόμμα ή δεν απάντησε. Το ΠΑΣΟΚ στο λεκανοπέδιο προηγείται με 39,4% έναντι 28,8% της ΝΔ. Στην υπόλοιπη Ελλάδα προηγείται η ΝΔ με 36,7% έναντι 31,8% του ΠΑΣΟΚ".

    [8] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Μικροί, μεγάλοι στο "χορό"... Μετά τη δεύτερη μέρα στήριξης στη Σοφοκλέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ράλι σε όλα τα χρηματιστήρια. Εκτίναξη του Dow Jones".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Σχέδιο για τους "μικρούς". Σοφοκλέους: Αποδίδει η συντονισμέ νη προσπάθεια στήριξης".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οι κανόνες στήριξης του ΧΑΑ από ΤτΕ. Δάνεια σε βασικούς μετόχους για επαναγορά μετοχών".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Κλειδώνει" η... ανάκαμψη με αποφασιστική στήριξη. Ολες οι μετοχές στο συν - Αλλαγή κλίματος".

    [9] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο "μερικής ανασυγκρότησης της κεφαλαιοποίησης της περιφέρειας" και δείγματα γραφής δόθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση που μετά από πολύ καιρό το ταμπλό έδειξε μόνο κέρδη και ο γενικός δείκτης ανέβηκε κατά 4,53%".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 17 March 2000 - 17:59:43 UTC