Read the North Atlantic Treaty (4 April 1949) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-02-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/02/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκλογές
  • [3] Ελληνοτουρκικά
  • [4] Χρηματιστήριο
  • [5] Νέα Δημοκρατία
  • [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, η πορεία του Χρηματιστηρίου, τα εσωκομματικά στη Νέα Δημοκρατία και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Τι θα κάνω. Αποκλείει υποψηφιότητα στον Πειραιά.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Σόκ από Ρόζ διώξεις. Μήπως η κατάθεση νεαρών κακοποιών θυμίζει την υπόθεση..."Ριφιφί " Εμπλέκουν ονόματα της υψηλής κοινωνίας.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σόδομα και Γόμορρα με σκληρό σεξ και ναρκωτικά. Ο Μάκης τώρα δικαιώνεται...

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Σαφάρι σταυρών με φυλλάδια. Πέντε υπουργοί της κυβέρνησης βάλλονται από συνυποψηφίους τους βουλευτές.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ποντικοί" στην Τράπεζα Ελλάδος. Μεγάλη απάτη με πλαστές επιταγές. Η ΑΥΓΗ: Ψηφοθηρία αυθαιρέτων στις σεισμόπληκτες περιοχές.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Νέα δίωξη για απάτη 30 δις. Στοιχεία - φωτιά στο ΣΔΟΕ και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το μεγάλο σκάνδαλο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εκτακτες προσλήψεις ειδικών επιστημόνων. Συντόμως για ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τα διαπλεκόμενα με τον Σημίτη. Δριμύ κατηγορώ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

    ΕΘΝΟΣ: Στην μάχη 24.453 νέοι για μια θέση στις τράπεζες. Οδηγός για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τους άδειασε χθές ο Κωνσταντίνος.Δικαιώθηκε περίτρανα η "Ελεύθερη Ωρα".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Όργια με επώνυμους Αθηναίους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αυξήσεις μισθών- συντάξεων στους αξιωματικούς. Νέα Δημοκρατία!Η πρότασή της για το νέο μισθολόγιο των Ε.Δ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πληρώστε φόρους on line. Εφορία: εφτά ηλεκτρονικά μέτρα, κόντρα στις ουρές.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Οι 101 επιχειρήσεις που εισέρχονται στη Σοφοκλέους.Τα προφίλ όλων των νέων εταιριών που εισάγονται εντός του 2000.

    ΕΣΤΙΑ: Καταγγέλλει και ο Μητσοτάκης. Αντισυνταγματική η εξαγγελία εκλογών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πλειοδοτούν σε παροχές τα δύο μεγάλα κόμματα. Στις προεκλογικές προσφορές του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ "ανεβάζει τον πήχυ".

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σκάνδαλο: "Ρόζ" διώξεις επωνύμων...Ναρκωτικά και sex στο χώρο της Show-biz.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σε αδιέξοδο χιλιάδες πτυχιούχοι και τεχνίτες. Ποιά επαγγέλματα έχουν κορεσθεί στην Ελλάδα.

    ΝΙΚΗ: "Ολοι μαζί " και ...χώρια. Υπονομεύεται στην πράξη το προεκλογικό σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καταδίκη - πρόκληση για την αγροτιά. Προεκλογική συνέχεια του αυταρχικού κατήφορου της κυβέρνησης.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Πές στον πατέρα σου οτι...τον έχω για πλάκα! Στα "ψιλά" ο Ψηλός για τον Κωστάκη!

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νέο πλήγμα στη ΝΔ.Μετά το "όχι" του Αβραμόπουλου, ο Κ. Καραμανλής δέχτηκε "πυρά" και από τον Κ. Μητσοτάκη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Βλέπουν" Σοφοκλέους. Ερευνα: οι επιλογές των νέων υποψηφίων για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μια διετία με κέρδη. MOODY'S: εκτιμήσεις για τις ελληνικές τράπεζες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τέρμα στην υποτέλεια βάζει ο Κώστας Καραμανλής. Ζητά αποχώρηση του Αττίλα από την Κύπρο.

    [2] Εκλογές

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "ο κύκλος των παροχών και της υποσχεσιολογίας, άνοιξε κατά τη συνήθη πρακτική και στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Στις προηγηθείσες από τον περασμένο Σεπτέμβριο κυβερνητικές προσφορές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιτείνει τώρα φιλολαϊκές φορολογικές ρυθμίσεις και το περασμένο Σαββατοκύριακο "ανέβασε τον Πήχυ" παρουσιάζοντας ένα ευρύτατο στεγαστικό πρόγραμμα που φέρει τον δελεαστικό τίτλο "Κατοικία για όλους" ,καθώς και "πλούσια" μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "με τα προεκλογικά φυλλάδια και τις διαφημίσεις να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, η σημερινή συνεδρίαση- τέταρτη κατά σειρά - της Διακομματικής Επιτροπής, για τον καθορισμό ρυθμίσεων διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης, έρχεται απλώς να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες: η όλη συζήτηση δεν αποτελεί παρά "άλλοθι" για την εξάντληση της άτυπης προεκλογικής περιόδου, χωρίς να ισχύσει κανένας περιορισμός σε δαπάνες και κανένας κανόνας για την ισοτιμία των κομμάτων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται οτι " με δύο απροσδόκητα προβλήματα ήρθαν αντιμέτωποι χθές ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης και τα υπόλοιπα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου στη συνεδρίαση του οργάνου...Κατ?αρχάς διαπίστωσαν, με δυσάρεστη έκπληξη, οτι τα ψηφοδέλτια της Α και Β Αθηνών δεν έχουν ζήτηση από τα απλά κομματικά στελέχη, δηλαδή δεν υπάρχουν στελέχη πρόθυμα να θέσουν υποψηφιότητα και να συμμετάσχουν σε αυτά".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει οτι "το θέμα της διεύρυνσης, η αντιστροφή του κλίματος στην Περιφέρεια και κυρίως, οι αγροτικές περιοχές αλλά και η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η πολιτικού του ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα. Στο κυβερνών κόμμα θεωρούν οτι η θετική κατάληξη και των τριών αυτών στόχων που έχουν τεθεί θα δώσει μεγάλη δυναμική νίκης, καθώς πρόκειται για σημεία - κλειδιά στην προεκλογική εικόνα του ΠΑΣΟΚ".

    Το ΕΘΝΟΣ στο σχόλιο του επισημαίνει οτι "γνωστή και καθιερωμένη είναι η πρακτική της πλειοδοσίας σε υποσχέσεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου από τα κόμματα εκείνα που βάσιμα ελπίζουν να λάβουν την εντολή διακυβέρνησης της χώρας και επιδιώκουν να καταστήσουν την προοπτική αυτή πιθανότερη, δελεάζοντας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, το εκλογικό σώμα".

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, "αυξάνουν ουσιαστικά κατά 68% το όριο των προεκλογικών δαπανών, κυβέρνηση και κόμματα εκτοξεύοντας το πλαφόν για τις προεκλογικές δαπάνες σχεδόν στα 7,5 δις δρχ. Η πρόταση της κυβέρνησης, που έχει εξασφαλίσει τη διακομματική συναίνεση, έχει ως αιτιολογία οτι το ίδιο είχε συμβεί και στις ευρωεκλογές".

    [3] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "φρούδες αποδεικνύονται οι ελπίδες εκείνων που πίστεψαν οτι η Τουρκία ενστερνιζόμενη το κόστος της ευρωπαϊκής τροχιάς της θα υπαναχωρούσε από τις γνωστές και ανεδαφικές απαιτήσεις της σε σχέση με το Κυπριακό και τη θρυλούμενη επίλυσή του. Μη αφήνοντας περιθώρια για θετικές σκέψεις στο πεδίο των ελληνοτουρκικών σχέσεων ο Τούρκος πρόεδρος Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ επανέλαβε χθές το γνωστό επιχείρημα περί ύπαρξης δύο κρατών στο νησί".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "όλα τα λεφτά στο χαρτί του κ. Σημίτη ποντάρει η Αγκυρα προκειμένου να προωθηθεί η περιβόητη πολιτική της ελληνοτουρκικής προσέγγισης που ξεκίνησε με τη διπλωματία των σεισμών και συνεχίζεται με τη διπλωματία της έντασης και των μονομερών διεκδικήσεων. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Μιλιέτ", η Αγκυρα προτίθεται να γίνει ακόμα και το δεκανίκι του κ. Σημίτης προκειμένου να επανεκλεγεί στην πρωθυπουργία και να προωθηθούν οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί στα πλαίσια αυτού του ιδιότυπου διαλόγου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "την πάγια αδιάλλακτη θέση της Αγκυρας για το κυπριακό ζήτημα επανέλαβε χθές ο Τούρκος πρόεδρος κ. Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ μετά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο εκπρόσωπο κ. Ραούφ Ντενκτάς. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, εντείνονται οι πιέσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας για την υιοθέτηση Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης από την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "για ανησυχία στην ορθόδοξη κοινότητα της Τουρκίας σχετικά με το γεγονός οτι επιθυμείται η υπαγωγή της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης κάνει "προβληματικό θέμα της ημερήσιας διάταξης" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "εμπόδιο" για την επίλυση του Κυπριακού χαρακτήρισε χθές ο Τούρκος πρόεδρος Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ τη μη αναγνώριση του ψευδοκράτους, τονίζοντας πως "η σταθερή ειρήνη στην Κύπρο δεν μπορεί να εξασφαλισθεί εάν δεν ληφθεί υπ' όψιν η σημερινή κατάσταση και εάν δεν βρεθεί λύση με δίκαιες παραμέτρους".

    [4] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "συνωστισμός επικρατεί στις "πύλες " της Σοφοκλέους, καθώς 101 εταιρίες έχουν καταθέσει αίτηση εισαγωγής και αναμένουν την έγκριση της διοίκησης του Χρηματιστηρίου εντός του 2000 για την είσοδό τους. Είναι προφανές οτι ο μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων συνεπάγεται και ιδιαίτερα σημαντική μάζα κεφαλαίων που θα απορροφήσουν μέσω της δημόσιας εγγραφής τους. Πράγμα που σημαίνει οτι είναι επείγουσα ανάγκη πλέον να αυξηθούν ο όγκος συναλλαγών και η ρευστότητα που κατευθύνεται στη Σοφοκλέους".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "με μικρές απώλειες της τάξης του 0,75% ξεκίνησε τη χρηματιστηριακή εβδομάδα ο γενικός δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους, που έπεσε κάτω από τα επίπεδα στήριξης των 5.500 μονάδων, στις 5.460,44 . Συρρικνωμένος στα 188 δις δρχ παρέμεινε και ο όγκος των συναλλαγών. Πάντως, παρά την πτωτική συνεδρίαση, οι επενδυτές δείχνουν να διατηρούν την αισιοδοξία τους, εν αναμονή θετικών ειδήσεων από το "μέτωπο" των επιτοκίων".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "μετ?εμποδίων διεξήχθη η χθεσινή συνεδριάσεις του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος που προεκλήθη στις 12.40 το μεσημέρι στον ηλεκτρονικό πίνακα αναγραφής των τιμών των μετοχών στην αίθουσα συνεδριάσεων. Πάντως οι πράξεις συναλλαγής επραγματοποιούντο κανονικώς και η συνεδρίασης ολοκληρώθη την προβλεπόμενη ώρα".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ σημειώνει οτι "για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες το ΟΑΣΗΣ απεδείχθη ανώριμο, την περίοδο που η Σοφοκλέους αναμένει ως "μάννα" την αναβάθμισή της στις ώριμες αγορές...Απ?ο,τι φαίνεται, όμως το χρηματιστήριο θα ανέβει σταδιακά και αυτό γιατί αφενός οι αρρυθμίες του ηλεκτρονικού συστήματος δεν ευθύνονται για τη "χαμηλή" πίεση του ΧΑΑ (παρά μόνο για ένα μικρό μέρος), ενώ όπως τεκμαίρεται από τα όσα δήλωσε χθές ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας , η πορεία θα είναι θετική".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "η αβεβαιότητα, σε συσχετισμό με το υποτονικό επενδυτικό ενδιαφέρον, έχουν αρχίσει να ταλαιπωρούν και πάλι τη Σοφοκλέους, η οποία πέραν όλων των άλλων έχει ν?αντιμετωπίσει και τα συνεχή προβλήματα που ανακύπτουν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "απογοήτευση. Είναι η μοναδική λέξη που αποτυπώνει επακριβώς τα δρώμενα εντός και πέριξ της αγοράς της οδού Σοφοκλέους. Απογοήτευση λοιπόν πρώτα και καλύτερα για το ΔΣ του ΧΑΑ και για το σύστημα ΟΑΣΗς, που παρά την εντονότατη διαφήμιση για τα προτερήματά του, παρουσιάζει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα όλους αυτούς που διατυμπανίζουν σαν επιτυχία τους την καθιέρωσή του".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) επισημαίνει οτι "σταθεροποιητικά, σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα κινήθηκε η αγορά στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας κατά τη διάρκεια της οποίας εκδηλώθηκαν προβλήματα στην απεικόνιση των στοιχείων, τα οποία ωστόσο δεν επηρέασαν την πορεία των συναλλαγών. Το κλίμα βέβαια ήταν και πάλι υποτονικό, καθώς η έλλειψη νέων ειδήσεων, η διστακτικότητα που κυριαρχεί στις ξένες αγορές και η πρόσφατη νέα μεγάλη άνοδος των τιμών του πετρελαίου, έχουν ενισχύσει και πάλι την επιφυλακτικότητα των επενδυτών".

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "η εισροή ξένων κεφαλαίων στο ελληνικό Χρηματιστήριο έχει ήδη ξεκινήσει. Στη διαπίστωση αυτή προέβη χθές ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου τονίζοντας οτι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια ουσιαστική ροή μεγάλων θεσμικών επενδυτών , οι οποίοι διαβλέπουν τις θετικές τάσεις και προσβλέπουν στην αναβάθμιση του ελληνικού Χρηματιστηρίου".

    [5] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει οτι "μια ακόμη εβδομάδα των παθών ξεκίνησε χθές για τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ. Πριν ακόμα κοπάσουν οι αντιδράσεις από το θέμα του Δ. Αβραμόπουλου, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε δύο ακόμα εσωκομματικά κτυπήματα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τα χαιρετιστήρια μηνύματα ορισμένων βουλευτών της ΝΔ στην εκδήλωση των φιλοβασιλικών στα Γιαννιτσά, ήρθαν να αποδείξουν οτι η Ρηγίλλης παραμένει ένα εξαιρετικά εύθραυστο οικοδόμημα".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "στη δυσαρέσκεια που προκάλεσαν στη Ρηγίλλης με τη συμπαράσταση προς τους βασιλόφρονες των Γιαννιτσών κάποιοι από τους βουλευτές της ΝΔ προστέθηκε η γενική κριτική που άσκησε ο κ. Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του. Ωστόσο, την "ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι" τα στελέχη της ΝΔ προσποιήθηκαν οτι δεν υπήρξε κριτική, ενώ ο κ. Κ. Καραμανλής απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε σχόλιο".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "ενός κακού μύρια έπονται για την ηγεσία της ΝΔ, η οποία πριν καλά καλά συνέλθει από το σόκ Αβραμόπουλου ανακάλυψε οτι υπάρχουν και ...χειρότερα. Πριν κλείσει για τη ΝΔ η ...κεντροδεξιά, άνοιξε, ή ακόμα πιο επικίνδυνη, ακροδεξιά πληγή, που ήρθε στην πράξη να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή για άνοιγμα προς το κέντρο.Το βαρύ κλίμα στη Ρηγίλλης έγινε ακόμα δυσχερέστερο από τις βολές που εξαπέλυσε μέσω συνέντευξής του στο "Έθνος" ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος Κ. Μητσοτάκη".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει οτι "παγιδευμένη στα εσωκομματικά της προβλήματα και στην εκμετάλλευση που γίνεται από την κυβερνητική προπαγάνδα παραμένει η ηγεσία της ΝΔ η οποία μετά και το ναυάγιο με τον Δ. Αβραμόπουλο, αδυνατεί να δώσει ώθηση στην προεκλογική καμπάνιά της".

    [6] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Πώληση ΟΠΑΠ μέσω ΑΤΕ! για να εξασφαλισθούν χρήματα για την Ολυμπιάδα 2004".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η Moody's προβλέπει νέο κύμα συγχωνεύσεων στις τράπεζες. Εύκολα κέρδη , τέλος!".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ηρθαν οι ...ξένοι! Γ. Παπαντωνίου: δεν θα αργήσει και η αναβάθμιση της αγοράς".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανθεκτικές οι τράπεζες στο ταμπλό και την ΟΝΕ.Θετική έκθεση της MOODY'S για την κερδοφορία μετά το 2001".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Οι δημόσιες εγγραφές "μαγνήτης" για αποταμιευτές με το νέο σύστημα ισοκατανομής μετοχών".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 15 February 2000 - 19:03:53 UTC