Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-12-08

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 08/12/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνοτουρκικά
  • [3] Οικονομία - Χρηματιστήριο
  • [4] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [5] Εκλογές
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Πληθωρισμός - Νέα άνοδος

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η πορεία της οικονομίας και του Χρηματιστηρίου, τα σενάρια για πρόωρες εκλογές και η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αγωνία στην κυβέρνηση για χρηματιστήριο, πληθωρισμό, δραχμή. Κρίσιμη συνάντηση Σημίτη-Παπαντωνίου-Καρατζά.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Σβήνουν τα πρόστιμα! 'Η τα μειώνουν έως και 90%. Η εφορία σε προεκλογικό κλίμα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σάλος με Αναστασιάδη και Τριανταφυλλόπουλο. Ολα στο βωμό της Ζούγκλας.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Πλαφόν στα πανωτόκια. Διαγραφή τόκων μετά τον τριπλασιασμό του δανείου και πάγωμα των πλειστηριασμών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χαρίζουν χρέη της εφορίας. Εν όψει εκλογών ρυθμίζονται πρόστιμα και εκκρεμείς υποθέσεις.

    Η ΑΥΓΗ: "Ολη μέρα στην πρέσα". Κραυγή αγωνίας των μαθητών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δωρεάν σπίτια στους σεισμοπαθείς. Αγοράζει διαμερίσματα το Ταμιευτήριο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πάμε για εκλογές. Δήλωση του κ. Κ. Σημίτη-για πρώτη φορά επισήμως. Η απόφαση στον "πρωινό καφέ" - η αντίδραση της ΝΔ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μετωπική με τα παιδιά μας! Η κυβέρνηση επιμένει στην πολιτική του παραλόγου.

    ΕΘΝΟΣ: Μοσάντ κατά 17Ν. Ισραηλινοί πράκτορες εκπαιδεύουν την "αντιτρομοκρατική".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πανικός στη Ρηγίλλης λόγω "Εθνικής Συμμαχίας", ενώ η ΝΔ προσπαθεί, τώρα να το παίξει "δεξιά".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βόμβα Σημίτη για ΟΝΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διπλό σόκ απο Σοφοκλέους και πληθωρισμό. Τα σχέδια Παπαδήμου για δραχμή και επιτόκια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πάσα Τζέμ για άρση του βέτο. Ειδύλλιο Αγκυρας - Αθήνας λίγο πριν το Ελσίνκι.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Τουρκική δέσμευση στο "παραπέντε" του Ελσίνκι!.Κίνηση προσέγγισης απο Τζέμ για επίλυση των διαφορών στο Αιγαίο.

    ΕΣΤΙΑ: Επισπεύδουν τις εκλογές. Τα κρυφά χαρτιά του πρωθυπουργού.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ελληνοτουρκικό θρίλερ. Υστατη προσπάθεια συνδιαλλαγής στο "τρίγωνο" Αθήνας, Αγκυρας, Ελσίνκι.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Βαρόμετρο το συλλαλητήριο. Απο τη σημερινή συγκέντρωση θα κριθεί η "κόντρα" υπουργού -μαθητών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μετρό 2000. Ο πρώτος οδηγός για τους επιβάτες. Χωρίς τσιγάρο και κινητά.

    ΝΙΚΗ: Σκληρό παζάρι με τους εταίρους. Αρνούνται να υιοθετήσουν τις ελληνικές θέσεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συλλαλητήρια για Παιδεία και Δημοκρατία.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Αγωνία γιατί πέφτει. Απαγορεύεται πανικός! Ψυχραιμία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πάμε για εκλογές. Ο Κώστας Σημίτης ξεκαθάρισε επίσημα οτι βλέπει κάλπες σε λίγους μήνες.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δεν γράφουν ιστορία... Οι πολιτικοί, η πολιτική, οι μαθητές, η Παιδεία σε αδιέξοδα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ενα όνειρο απατηλό. Νέο δημαρχείο: Ας γίνει σύμβολο δυναμισμού και όχι νέο έκτρωμα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν.

    [2] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "για πρώτη φορά χθές η Αγκυρα, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ, δεσμεύθηκε δημόσια για το σεβασμό των ισχυόντων στην ΕΕ σχετικά με την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Αιγαίο, αλλά και την πορεία εκδημοκρατισμού και εκσυγχρονισμού της Τουρκίας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "σε διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθηνών, Ελσίνκι και Αγκυρας εξελίσσεται η υπόθεση αναγνώρισης της Τουρκίας ως υποψήφιας χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Δύο μόλις εικοσιτετράωρα απο την κρίσιμη σύνοδο κορυφής του Ελσίνκι οι διαβουλεύσεις εκατέρωθεν είναι πυρετώδεις και χθές για πρώτη φορά η κυβέρνηση διατύπωσε την εκτίμηση οτι "διαφαίνεται μια χαραμάδα φωτός" για άρση του αδιεξόδου, με ικανοποίηση - μερική, αλλά ικανή για τις εσωτερικές ανάγκες-των ελληνικών προϋποθέσεων, προκειμένου να συναινέσει η χώρα μας στην υποψηφιότητα της Τουρκίας".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει οτι "μέχρι την τελευταία στιγμή θα διαρκέσει η σκλήρη διαπραγμάτευση της ελληνικής διπλωματίας προκειμένου να εξασφαλίσει τα θεμιτά εκείνα ανταλλάγματα τα οποία θα της επιτρέψουν να συναινέσει στην τουρκική υποψηφιότητα. Εντονο αναμένεται να είανι το διπλωματικό παρασκήνιο στο Ελσίνκι όπου μεταβαίνει αύριο ο πρωθυπουργός επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής που αρχίζουν την Παρασκευή".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι "ξαφνικά, νέο ειδύλιο Αγκυρας - Αθήνας, 24 ώρες πριν απο την κρίσιμη σύνοδο του Ελσίνκι. Ο Ισμαήλ Τζέμ με δήλωσή του δεσμεύτηκε χθές οτι η χώρα του θα αποδεχτεί τη διαδικασία της Χάγης, πριν ολοκληρώσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της με βάση τους κοινοτικούς κανονισμούς. Ο Γ. Παπανδρέου ανταπάντησε θερμότατα "αρκεί η δήλωση Τζέμ να καταγραφεί στο Ελσίνκι". Το απειλούμενο ελληνικό βέτο δείχνει να χλομιάζει".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται οτι "την απαιτούμενη κίνηση καλής θελήσεως προς τη χώρα μας φαίνεται οτι μελετά η Τουρκία εν όψει της συνόδου κορυφής του Ελσίνκι. Ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος, Ισμαήλ Τζέμ, υποστήριξε οτι η χώρα του θα εναρμονισθεί με τους κανόνες της ΕΕ στο ζήτημα του Αιγαίου, "επί του οποίου επιμένει με ευαισθησία η Ελλάδα" για το Κυπριακό όμως και τις πιέσεις που δέχθηκε απο τον Γιόσκα Φίσερ, δεν είπε κουβέντα".

    [3] Οικονομία - Χρηματιστήριο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "άλμα 2,6% είς ύψος πραγματοποίησε ο πληθωρισμός και... είς βάθος ο Γενικός Δείκτης της Σοφοκλέους, δημιουργώντας νέες ανησυχίες για την πορεία της οικονομίας. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Λουκάς Παπαδήμος με δηλώσεις του στη Βουλή επιβεβαίωσε οτι τους επόμενους μήνες επίκειται η ανατίμηση της κεντρικής ισοτιμίας της δραχμής, ενώ αναφέρθηκε και στο χρόνο μείωση των επιτοκίων".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "επείγουσες ρυθμίσεις που προβλέπουν τη μερική διαγραφή χρεών απο τα πανωτόκια προωθεί η κυβέρνηση. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και τον διοικητή της Εθνικής Τράπεζας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει οτι "σε αμφίρροπη παρτίδα σκάκι εξελίσσεται η πορεία του Χρηματιστηρίου το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας έντονες και εύλογες ανησυχίες στο επενδυτικό κοινό. Ενώ την ίδια ώρα η αγορά εμφανίζει σημάδια σταστιμότητας, λόγω έλλειψης ρευστότητας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει οτι "ανοδικές τάσεις εξακολουθεί να παρουσιάζει ο πληθωρισμός, ο οποίος αυξήθηκε το Νοέμβριο στο 2,6% έναντι αύξησης του Οκτωβρίου κατα 2,2% ενώ αναμένεται και τον Δεκέμβριο να κινηθεί σε αυτά τα υψηλά επίπεδα. Η εξέλιξη αυτή που δημιούργησε έντονες πιέσεις και στο Χρηματιστήριο, το οποίο έκλεισε χθές με απώλειες 2,54% δεν προκαλεί ανησυχία στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την ένταξη της χώρας στην Οικονομική και Νομισματική Ενωση, καθώς η χώρα μας θα κριθεί με τον μέσο εναρμονισμένο δείκτη, ο οποίος εμφανίζει τάσεις συνεχούς αποκλιμάκωσης".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ εκτιμά οτι "στις ανοδικές τάσεις του πληθωρισμού και την αναστολή της απόφασης της Τράπεζας Ελλάδος για μείωση των επιτοκίων, αποδίδεται το αρνητικό κλίμα που επικράτησε χθές στη Σοφοκλέους. Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σπύρος Κουνιάκης εκτιμά οτι προοπτικές της οικονομίας δεν έχουν αλλάξει και ως εκ τούτου το Χρηματιστήριο θα πάει καλά".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει οτι "η Τράπεζα της Ελλάδος εν μέσω των συμπληγάδων του πληθωρισμού και της σύγκλισης με τα ευρωπαϊκά επιτόκια στους εναπομείναντες δώδεκα μήνες είναι αναγκασμένη να δώσει το πράσινο φώς για τον νέο γύρο της αποκλιμάκωσης των επιτοκίων, στον οποίο θα συμμετάσχουν αυτή τη φορά και οι εμπορικές τράπεζες".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει οτι "τον "πάτο" στο πτωτικό κανάλι που έχει μπεί πλέον η αγορά ψάχνουν τώρα όλοι στη Σοφοκλέους. Μετά και τη χθεσινή μεγάλη πτώση του γενικού δείκτη κατά 2,55% στις 5349,18 μονάδες τα επίπεδα στήριξης διαμορφώνονται στις 5.200 με 5.300 μονάδες. Οι χρηματιστές θεωρούν πολύ κρίσιμητη σημερινή συνεδρίαση, καθώς πιστεύουν πως αν η αγορά δεν αντιδράσει ύστερα απο έξι πτωτικές συνεδριάσεις δεν θα είναι εύκολο να αντιστραφεί η ψυχολογία των επενδυτών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει οτι "σε συζήτηση "εφ' όλης της ύλης" για την πορεία της οικονομίας αναμένται να εξελιχθεί η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου και τον διοικητή τη ςΕθνικ_ςη κ. Θ. Καρατζά. Η επίσημη "ατζέντα" της συνάντησης προβλέπει σαν θε_μα τη ρύθμιση για τα πανωτόκια η επεξεργασία της οποίας φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί απο το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας".

    [4] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε και χθές στους κόλπους της Εκπαίδευσης, με αντιφατικά στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των υπο κατάληψη ή μη λειτουργούντων σχολείων και με κινδυνολογίες ένθεν κακείθεν του τύπου "όλα βαίνουν καλώς" ή "ανατροπή του νόμου τώρα". Το θέμα παραμένει ένα: η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αδυνατεί να επιλύσει με τρόπου που δνε θα χαρακτηρίζεται αυταρχικός τα προβλήματα της εκπαίδευσης, κλείνοντας τα αυτιά στις εκκλήσεις για διάλογο, και η αντίπερα όχθη, με περισσή ελαφρότητα, δημιουργεί σύγχυση στην εκπαιδευτική κοινότητα, την οποία - και οι δύο πλευρές- φέρουν προ του διλήμματος συλλήψεις ή συμβιβασμός σε ένα σύστημα που δεν ικανοποιεί".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "τις δυνάμεις τους μετρούν οι μαθητές στα σημερινά συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα για την κατάργηση της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης. Το υπουργείο Παιδείας εκτιμά οτι οι σημερινές διαδηλώσεις θα αποτελέσουν το "κύκνειο άσμα" των μαθητικών κινητοποιήσεων, ενώ τα συντονιστικά των σχολείων υπόσχονται έναν ακόμη "μαθητικό σεισμό" που θα φέρει πολλές και ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις στα θεμέλια της Παιδείας".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι"το σημερινό συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα είναι το βαρόμετρο των μαθητικών κινητοποιήσεων, εναντίον της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, τη στιγμή που οι "εμπλεκόμενοι" φορείς, δίνουν εντελώς διαφορετικά νούμερα για το σύνολο των σχολείων που βρίσκονται υπο κατάληψη".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "παραπλανητική εικόνα οτι τάχα οι καταλήψεις φθίνουν και οι μαθητικές κινητοποιήσεις τελειώνουν καλλιεργεί η κυβέρνηση, προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα ηττοπάθειας και απογοήτευσης αλλά και να ενθαρρύνει τους μηχανισμούς της να επιταχύνουν τις υπονομευτικές και κατασταλτικές ενέργειές τους κατά των μαθητών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "η "μάχη" της Παιδείας μεταφέρεται σήμερα στους κεντρικούς δρόμους των μεγάλων πόλεων. Καθοριστικά για το μέλλον των μαθητικών κινητοποιήσεων είναι τα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα απ' άκρη σ' άκρη της χώρας. Κι αν με το φόβητρο της εισαγγελικής επέμβασης, οι καταλήψεις μετεξελίσσονται σε αποχές, το βέβαιο είανι οτι τα συσσωρευμένα προβλήματα της Παιδείας παραμένουν άλυτα".

    [5] Εκλογές

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "ο Κώστας Σημίτης προσχώρησε, και αυτός, χθές βράδυ στην ιδέα των πρόωρων εκλογών. Υστερα απο μια επίμονη προσπάθεια μηνών να επίσει οτι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της 4ετίας, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2000, χθές μιλώντας στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο ουσιαστικά σήκωσε το γάντι των πρόωρων εκλογών".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "τη διενέργεια εκλογών σε λίγους μήνες προανήγγειλε απόψε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μιλώντας στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, ο κ. Σημίτης χρέωσε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στη ΝΔ λόγω της διαφωνίας στην υποψηφιότητα του Κωστή Στεφανόπουλου για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, "ο πρωθυπουργός προανήγγειλε χθές και επισήμως οτι "πάμε για εκλογές". Στην ομιλία του χθές το βράδυ στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ο κ. Κ. Σημίτης είπε οτι "σε λίγους μήνες με επιλογή της αντιπολίτευσης η χώρα προχωράει σε εκλογές". Των δηλώσεων του πρωθυπουργού προηγήθηκε πρωινή σύσκεψη με το επικοινωνιακό επιτελείο του όπου και αποφασίστηκε μετωπική επίθεση κατά της ΝΔ ώστε να υποχρεωθεί ο κ Κ. Καραμανλής να αποκαλύψει τις προθέσει του για την εκλογή Προέδρου και να χρεωθεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες".

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει οτι "εκλογικό αιφνιδιασμό φαίνεται οτι σχεδιάζει ο πρωθυπουργός, ενώ παραλλήλως φροντίζει να διατηρή κλειστά όλα τα χαρτιά του: τα αναφερόμενα στην εξωτερική πολιτική, στον χρόνο διενεργείας των εκλογών, στην τακτική εντάξεως σητν ΟΝΕ, ακόμη και στις γενικές εξελίξεις στο Χρηματιστήριο, που και αυτές επηρεάζουν σοβαρώτατα το εκλογικό σώμα".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η άνοδος του πληθωρισμού στο 2,6% τον Νοέμβριο, η σημαντική υποχώρηση τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι δηλώσεις Παπαδήμου για το ενδεχόμενο ανατίμησης της δραχμής και οι νέες συνεργασίες των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιριών είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ανησυχία για τον Δεκέμβριο μετά το 2,6% του πληθωρισμού τον Νοέμβριο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μάχη γιγάντων για την Telestet - O κρυφός πόλεμος πέντε ομίλων".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Αφησαν την Αθήνα για την... Πόλη - ΧΑΑ: Ξένοι μετακομίζουν σε αναδυόμενες αγορές - Εν αναμονή Θεσμικών τοποθετήσεων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Παπαδήμος: Ναι στην ανατίμηση της δραχμής - Θετική η αγορά ομολόγων - Κάμψη στο ΧΑΑ".

    [7] Πληθωρισμός - Νέα άνοδος

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: "Στο 2,6% αυξήθηκε ο πληθωρισμός το Νοέμβριο έναντι 2,4% τον Οκτώβριο, και παρότι πρόκειται για αποτέλεσμα που είχε σχεδόν προεξοφληθεί από την αγορά, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την απόφαση της Τραπεζής της Ελλάδος για μείωση των επιτοκίων".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 8 December 1999 - 9:12:56 UTC