Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-11-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/11/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνική οικονομία
  • [3] Δημοσκοπήσεις
  • [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [5] Χρηματιστήριο
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η πορεία της ελληνικής οικονομίας, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Χρηματιστήριο και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μυστικό δείπνο με... Σουφλέ. Παρελθόν για τη Ρηγίλλης ο Σουφλιάς. Επαφές Σημίτη με "ανεξάρτητους".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στημένα γκάλοπ. Αφού οργιάζουν με την προπαγάνδα τους στα μονόπλευρα ΜΜΕ.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Στο περιθώριο ο Σημίτης. Ανοιχτός ο δρόμος για την Τουρκία στην ΕΕ. Το επικίνδυνο παιχνίδι με τα πετρέλαια και το σχέδιο των Αμερικανών.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Μπαράζ προπαγάνδας. Επιλεγμένα γκάλοπ και οξύτητα επιστρατεύει το ΠΑΣΟΚ, ανήσυχη η ΝΔ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κέρδη 1.000% για 68 "χρυσές" μετοχές. Πρόωρο... μιλένιουμ στο Χρηματιστήριο.

    Η ΑΥΓΗ: Προεκλογικό Ελσίνκι. Εντονες διπλωματικές διαβουλεύσεις με τους εταίρους.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ευκαιρία για εκλογές ψάχνει ο Σημίτης. Η ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ συμπαρασύρει το Χρηματιστήριο σε νέα κούρσα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σε δίλημμα η ΝΔ θα προκαλέσουν πρόωρες εκλογές με αφορμή τον πρόεδρο; στο ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν για την εντυπωσιακή υπεροχή Σημίτη στις δημοσκοπήσεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τα διαπλεκόμενα στήνουν σικέ μετρήσεις! Καραμανλής: Αυτοί τα γκάλοπ, εμείς το λαό.

    ΕΘΝΟΣ: Διπλό μήνυμα απο την Ευρώπη 10 μέρες πριν απο το Ελσίνκι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ετοιμάζουν τον διάδοχο του Αρχιεπισκόπου; Ενα περίεργο δημοσίευμα του "Επενδυτή".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φιρμάνι απο Τουρκία. Τρέχουν και δεν φθάνουν στο υπουργείο Εξωτερικών μετά το νέο ηχηρό ράπισμα απο τους Ετσεβίτ και Τζέμ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ούτε βήμα πίσω η Αγκυρα απο τις διεκδικήσεις της παρά τις ελληνικές υποχωρήσεις των Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γιατί ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ. 8+1 λόγοι αλλάζουν τους συσχετισμούς.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Δυναμική άνοδος σε Σοφοκλέους και ομόλογα. Μαζικές εισροές επενδυτών εκτίναξαν στα ύψη τα "βαριά χαρτιά".

    ΕΣΤΙΑ: Ανηλεής μάχη εντυπώσεων. Αυθαίρετες ερμηνείες των δημοσκοπήσεων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εγιναν τα δύο στα τρία βήματα προς την ΟΝΕ. Μένει μόνο ο πληθωρισμός, ενώ το ΧΑΑ επιταχύνει το διασκελισμό του.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πρώτο το ΠΑΣΟΚ. Ανακτά το χαμένο έδαφος των ευρωεκλογών. Δύο δημοσκοπήσεις "πριμοδοτούν" το κυβερνών κόμμα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καρκινογόνοι οι πυλώνες υψηλής τάσης ρεύματος. Μελέτη αποτο αγγλικό υπουργείο Υγείας.

    ΝΙΚΗ: Πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις. Απο τις εταιρίες ΟΡΙΝΙΟΝ και V. PRC.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Τάσεις - προοπτικές και εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Αλλάζει βιολί. Τον τρόμαξαν τα γκάλοπ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΝΔ εναντίον... γκάλοπ. Συναγερμός στην αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις δυσμενείς δημοσκοπήσεις.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μικρότερο το καλάθι. Μειώθηκε η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΔΕΘ: Γιατί τόση αργοπορία; Κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να ανατρέψουν τις δημοσκοπήσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Προεκλογικές κόντρες και αποπροσανατολισμός.

    [2] Ελληνική οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "ως επίσημη έναρξη για τη διαδικασία ένταξης της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ θεωρείται η χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου ECOFIN να καταργήσει πανηγυρικά το καθεστώς ελέγχου των υπερβολικών ελλειμμάτων, που είχε επιβληθεί στη χώρα μας το 1994. Με την άρση του καθεστώτος αυτού η ΕΕ πιστοποίησε την κάλυψη δύο κρίσιμων κριτηρίων για την ένταξη στην ΟΝΕ, των ελλειμμάτων και του δημοσίου χρέους και απομένει ουσιαστικά προς ικανοποίηση μόνο το κριτήριο του πληθωρισμού".

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν οτι "προσεκτικά αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση την πορεία του πληθωρισμού και δεν επαναπαύεται στις θετικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οτι το κριτήριο για την ένταξη στην ΟΝΕ θα μπορούσε να καλυφθεί το Δεκέμβριο. Ο Ελληνας υπουργός δέχθηκε όμως εύσημα απο τους "14" συναδέλφους του αλλά και απο τον ίδιο τον Ισπανό αρμόδιο Επίτροπο κ. Σόλμπες για την εκπλήρωση τήδη των δημοσιονομικών κριτηρίων. Το ECOFIN (χθές και επίσημα) κατήρηγσε τη διαδικασία υπερβολικών ελλειμμάτων για την Ελλάδα εκτιμώντας οτι έγινε μια τεράστια προσπάθεια απο τη χώρα μας".

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "απο χθές η Ελλάδα ικανοποιεί και επίσημα με σχετική απόφαση του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών των κοινοτικών χωρών και το τελευταίο απαιτούμενο δημοσιονομικό κριτήριο το σχετικό με το ύψος του των δημοσιονομικών ελλειμμάτων για την έναταξή της στην ΟΝΕ και το ευρώ στην προκαθορισμένη ημερομηνία της 1ης Ιανουαρίου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) εκτιμά οτι "παρελθόν αποτελεί απο χθε_ς για την Ελλάδα το καθεστώς του υπερβολικού ελλείμματος. Και με δεδομένο οτι το κριτήριο του πληθωρισμού θα καλυφθεί το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Παπαντωνίου, η πατρίδα μας μπορεί να ατενίζει πια με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον για την ένταξή της στην ΟΝΕ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "τη σοφή απόφαση" θα πάρουν οι ηγεσίες των ευρωπαϊκών χωρών ακόμη και στην περίπτωση που η Ελλάδα πλησιάσει αλλά δεν επιτύχει μέχρι κεραίας το κριτήριο σύγκλισης για τον πληθωρισμό. Αυτό δήλωσε χθές ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Βιμ Ντούιζενμπεργκ απαντώντας σε ερώτηση ελλήνων ευρωβουλευτών και ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο πολιτικής διαπραγμάτευσης. Σχετικά με το ευρώ και τη ραγδία υποχώρησή του έναντι του δολαρίου ο κ. Ντούιζενμπεργκ είπε οτι το όπλο των παρεμβάσεων δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον και όχι τώρα".

    [3] Δημοσκοπήσεις

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι "ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε! Αυτό φαίνεται να συμβαίνη με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις και τον αυθαίρετο τρόπο με τον οποίο τις ερμηνεύουν κάποιες εφημερίδες- αναλόγως της πολιτικής τους τοποθετήσεως - και βεβαίως τα ίδια τα πολιτικά κόμματα. Με αποτέλεσμα, να δημιουργούνται παραπλανητικές εντυπώσεις που έχουν ως προφανή στόχο να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "στον αστερισμό των δημοσκοπήσεων εισέρχεται ξανά το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, εν όψει των εκλογών που θα γίνουν, πιθανότατα, τον Μάρτιο του 2000. Δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν χθές -στις εφημερίδες "ΝΕΑ " και "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" - και μια ακόμη που ανακοινώνεται σήμερα, απο τον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH, συμφωνούν σε ένα σημείο: το κυβερνών κόμμα, δείχνει να έχει ανακτήσει το χαμένο έδαφος, που το χώριζε απο την αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "με εκβιαστικά και ψεύτικα διλήμματα, με επιλεγμένα "ευρήματα" δημοσκοπήσεως, με κατακόρυφη άνοδο της πόλωσης και της τεχνητής έντασης, κλιμακώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα η προεκλογική αντιπαράθεση των δύο μονομάχων".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "σε πλήρη εξέλιξη βρίκεται τις τελευταίες ημέρες η προπαγανδιστική προσπάθεια της κυβέρνησης, προκειμένου με κάθε τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις απέναντι στη ΝΔ και τον Κ. Καραμανλή. Με κατάληξη ορισμένες σφυγμομετρήσεις, οι οποίες γνω_ρισαν χθές μεγάλη δημοσιότητα απο ραδιοφωνικές εκπομπές υλοποιήθηκε ένα πρόγραμμα προπαγάνδας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει οτι "δικαιολογημένη ικανοποίηση και ευφορία προκάλεσε σε κυβέρνηση και Χαριλάου Τρικούπη η χθεσινή δημοσιοποίηση των δύο δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ να παίρνει κεφάλι απο τη ΝΔ και να μετατραπεί το πολυσυζητημένο ντέρμπι των προσεχών εκλογών σε..υγιεινό περίπατο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει οτι" η ριζική ανατροπή του πολιτικού σκκηνικού επιταχύνει, όπως όλα δείχνουν, και τις εκλογικςε_εξελίξεις! Παρά το γεγονός οτι ο κυβερνητικός εκρπόσωπος Δημήτρης Ρέππας δήλωσε χθές οτι το ΠΑΣΟΚ δεν θα υποκύψει στη σαγήνη των πολύ ευνοϊκών για το κυβερνών κόμμα δημοσκοπήσεων, πληροφορίες τόσο απο τον πολιτικό όσο και απο τον οικονομικό χώρο, φέρουν το σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ίσως και εντός του Φεβρουαρίου, να κερδίζει έδαφος και στους κόλπους του Χρηματιστηρίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει οτι "σε οχτώ σύν ένα λόγοςυ οφείλεται η άνοδος του ΠΑΣΟΚ την οποία καταγράφουν οι πρόσφατε3ς δημοσκοπήσεις και υποδέχτηκαν με ικανοποίηση η κυβέρνηση και με εκνευρισμό η ΝΔ. Μεταξύ των λόγων αυτών είναι το θετικό αποτέλεσμα της επίσκεψης Κλίντον, η καλή αντιμετώπιση του προβλήματος των σεισμών, η εξαγγελία των οικονομικών μέτρων, η υψηλή δημοτικότητα του κ. Στεφανόπουλου, η υπεροχή του κ. Σημίτη έναντι του κ. Καραμανλή, η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και η απουσία εσωκομματικών προβλημάτων, καθώς και ο ασαφής λόγος της ΝΔ σε κρίσιμα θέματα".

    [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "σε πονοκέφαλο για την ελληνική διπλωματία εξελίσσονται η ασάφεια που επικρατεί εν όψει της συνόδου κορυφής του Ελσίνκι, όσο οι σιωπηρές πιέσεις της Αγκυρας προς τους εταίρους και τις ΗΠΑ. Αιτία του... πονοκεφάλου είναι τα συμφέρονται πίσω απο τον αγωγό Μπακού - Τσεϊχάν, η εμπλοκή της αμερικανικής κυβέρνησης και πρώην επιφανών αμερικανών αξιωματούχων και η αδιαλλαξία του τουρκικού Γενικού Επιτελείου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "στο κενό πέφτουν και οι τελευταίες προσπάθειες της κυβέρνησης Σημίτη να εξασφαλίσει μια κίνηση καλής θέλησης απο την Αγκυρα που θα της επιτρέψει να συναινέσει στη Σύνοδο Κορυφης του Ελσίνκι για την τουρκική υποψηφιότητα. Τόσο ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετσεβίτ όσο και ο υπουργός Εξωτερικών Ι. Τζέμ, άδειασαν χθές την ελληνική κυβέρνηση η οποία για αρκετό χρονικό διάστημα έκανε λόγο για ραγδαία βελτίωση των διμερών σχέσεων και διαβεβαιώνει οτι αναμνένετια μια χειρονομία καλής θέλησης πριν απο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "σε σκληρή διαπραγματευτική γραμμή βρίσκονται Αθήνα και Αγκυρα, διανύοντας τα τελευταία μέρα της "κουρσας " προ του Ελσίνκι. Απο τουρκικής πλευράς, ο πρωθυπουργός Μπ. Ετζεβίτ διαμήνυσε πως "η Τουρκία δεν έχει πρόθεση να κάνει παραχωρήσεις τόσο στο Κυπριακό όαο και στο Αιγαίο. Απο την απόφαση του Ελσίνκι θα καταλάβουμε κατά πόσο η Ενωση θα υποκύψεις στις πιέσεις της Ελλάδας" τόνισε ο κ. Ετσεβίτ, ενώ ο Ι. Τζέμ υποστήριξε οτι "οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μετά την αναγνώριση της τουρκικής υποψηφιότητας στο Ελσίνκι".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "αδειάζοντας" τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπ. Ετσεβίτ ξεκαθάρισε οτι δεν υπάρχει πρόθεση υποχωρήσεως, όπως ευελπιστεί η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει το πολιτικό κόστος της άνευ όρων συνδρομής στην αναβάθμιση των ευρωτουρκικών σχέσεων".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "κορυφώνεται η τουρκική αδιαλλαξία, εν όψει της Συνόδου Κορυφής του Ελσίνκι, όπου θα κριθεί η τουρκική υποψηφιότητα για ένταξη στην ΕΕ, την ίδα ιώρα που η Αθήνα καταβάλλει απεγνωσμένες προσπάθεις για την εξασφάλιση των ανταλλαγμάτων που θα της επιτρέψουν να άρει το βέτο στην αναβάθμιση των ευρωτουρκικών σχέσεων".

    [5] Χρηματιστήριο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "συνεχίσθηκε και χθές η κούρσα ανόδου του Γενικού Δείκτη του Χρηματιστηρίου, η οποία είχε ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή. Τις ανοδικές τάσεις ενίσχυσαν φήμες που κυκλοφόρησαν για νέα μείωση του παρεμβατικού επιτοκίου απο την Τράπεζα της Ελλάδος αύριο, αλλ_ακαι για επικείμενη αναπροσαρμογή της ισοτιμίας της δραχμής".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "ο... "ξαφνικός έρωτας" για τα μπλού τσίπς οδήγησε το ΓΕνικό Δείκτη της Σοφοκλέους πάνωα πο το "φράγμα" των 5.800 μονάδων. Την ίδια στιγμή, όωμς 68 μετοχές, εταιριών που κατά κύριο λόγο ανήκουν στη χρηματιστηριακή περιφέρεια... "γιορτάζουν" το δικό τους "Μιλένιουμ" αφού απο την αρχή της χρονιάς έχουν κέρδη πάνω απο το 1.000%".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ αναφέρει οτι "με νέα έκρηξη 3,37% ξεκίνησε η εβδομάδα στη Σοφοκλέους, έχοντας ως επίκετνρο τα "βαριά χαρτιά" και ιδιαίτερα τις τραπεζικές μετοχές. Το ενδιαφέρον για τις τράπεζες ερμηνεύεται απο τις χαμηλές τιμές των τίτλων τους καατά το τελευταία διάστημα σε συνδυασμνό με τη δυναμική είσοδο Ελλήνων θεσμικών, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η "χαμηλών τόνων" τοποθέτηση ξένων funds στη Σοφοκλέους".

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται οτι "με μεγάλη άνοδο, της τάξης του 3,37% ξεκίνησε χθές την εβδομάδα ο Γενικός Δείκτης τιμών στη Σοφοκλέους που αναρριχήθηκε στις 5.706,33 μονάδες. Πάντως, προβληματισμό εξακολουθεί να προκαλεί ο όγκος των συναλλαγών, που παρέμεινε και χθές καθηλωμένος σε χαμηλά επίπεδα, της τάξης των 280 δις δρχ".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ εκτιμά οτι "ανεβαίνει ο δείκτης, πέφτουν τα χαρτιά. Δεν είναι ύποπτη η κατάσταση, αφού μόνο τα βαριά χαρτιά ανεβαίνουν (τα προτιμούν και οι ξένοι θεσμικοί) και μαζί τους παρασύρεται ο γενικός δείκτης. Η χθεσινή μέρα έκανε αρκετούς πλουσιότερους καθώς έδωσε ευκαιρίες και για πωλήσεις-τοποθετήσεις και για trading".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι κυριότεροι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Σενάρια εκλογών... αναζωπύρωση μετά τις δημοσκοπήσεις".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Με "δόξα και τιμή" το εισιτήριο ΟΝΕ στην Ελλάδα. Διθύραμβοι απο το ECOFIN".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Τα επιτόκια και πάλι στο προσκήνιο. Οικονομία: κλίμα μείωσης στη σημερινή συνάντηση Σημίτη-Παπαντωνίου".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ξένοι στο πάρτι των blue chips. Οι 40 εταιρίες του FTSE MID".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Τα τραπεζικά χαριά οδηγούν την ανοδική κούρσα. Εισρέει πάλι φρέσκο χρήμα στην αγορά".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 30 November 1999 - 16:01:12 UTC