Visit the Foundation for Hellenic Studies (FHS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-06-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/06/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κυβερνητικές αλλαγές
  • [3] Μολυσμένα τρόφιμα
  • [4] Οικονομική πολιτική
  • [5] Εισαγγελική έρευνα στο Χρηματιστήριο
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Eurobank - Προσφορά για τον έλεγχο της Τράπεζας Εργασίας

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εισαγγελική έρευνα στο Χρηματιστήριο, η οικονομική πολιτική, αλλαγές στην κυβέρνηση απο το Σημίτη, το σκάνδαλο με τα μολυσμένα τρόφιμα είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μαύρο χρήμα... ψάχνει ο εισαγγελέας στο Χρηματιστήριο. Η έρευνα προκάλεσε πτώση του δείκτη κατά 2%

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Προσλήψεις σε Νομαρχίες - Δημόσιο. 25.000 μετατάξεις. 30.000 μονιμοποιήσεις.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Κόκκαλης: Εγώ και ο Σημίτης. Τι είπε ο πρόεδρος της Ιντρακόμ για Οικονομία και Χρηματιστήριο.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Οι εισαγγελείς ρίχνουν τον Δείκτη. "Ευπρόσδεκτη" απο όλους η παρέμβαση, αλλά δημιούργησε κλίμα νευρικότητας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αρρώστιες απο κρέας- τρόφιμα. Κρούσματα μελιταίου πυρετού απο βοοειδή.

    Η ΑΥΓΗ: Σε στύλ Ανδρέα η επιλογή της επιτρόπου. Η Αννα Διαμαντοπούλου στην Κομισιόν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 450 νέες αυθαίρετες βίλες στην Πεντέλη. Νομαρχία και Δήμοι προστατεύουν εμπρηστές και πολεοδομική μαφία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το αίμα των υπόπτων ζητούν οι Αμερικανοί. Σύσκεψη για την τρομοκρατία στο υπουργείο εξωτερικών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Διαφθορά. Στον ανακριτή όλα τα μέλη της Κεφαλαιαγοράς.

    ΕΘΝΟΣ: Πάγωσαν όσοι περίμεναν βαθιές αλλαγές στην κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τρομοκρατημένοι ψάχνουν να βρούν τους... τρομοκράτες... υπο την τρομοκρατία της Ουάσιγκτον.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εκθεση ντοκουμέντο για τη Θράκη. Ολόκληρο το μνημόνιο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σφαγή και στην Α'Λυκείου. Χιλιάδες μαθητές στην ίδια τάξη μετά την κατάργηση των μετεξεταστέων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φορο-ανάσα σε 2 δόσεις. Σημίτης: εξαντλήστε τα περιθώρια- εν όψει εκλογών.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Γκρεμίζονται τα επιτόκια απο το Σεπτέμβριο. Ο Λ. Παπαδήμος αποκαλύπτει τα σχέδιά του στην "Ε".

    ΕΣΤΙΑ: Παράδεισος "μαύρου χρήματος". Τι δεν θα αποκαλύψη η εισαγγελική έρευνα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Προεκλογικός σχεδιασμός με ορόσημο το Μάρτιο. Χρονοδιάγραμμα μάχης απο τον κ. Σημίτη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μήνυμα επεστράφη... STOP. Αλλαγές"ρουτίνας" αντί ριζικού ανασχηματισμού.

    ΤΑ ΝΕΑ: Βρώμικο χρήμα αναζητεί το ΣΔΟΕ στη Σοφοκλέους. 3.200.000 δολάρια "αγνώστου προελεύσεως".

    ΝΙΚΗ: Και έτεκεν... Ροδούλα. Διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες για ευρύ ανασχηματισμό.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αμερικανόπνευστη υπόθαλψη ελληνοτουρκικής έντασης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Βάση" των ΗΠΑ η Θεσσαλονίκη. Με την εγκατάσταση επιχειρηματικής αντιπροσωπείας για τα έργα στα Βαλκάνια.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κρέατα με πλαστά χαρτιά!

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Παροχές για όλους. Δώστα όλα: κλασικές προεκλογικές συνταγές και απο Σημίτη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Αννα ανέβαλε τον ανασχηματισμό.

    [2] Κυβερνητικές αλλαγές

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "η αιφνιδιαστική κίνηση του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη να συμπληρώσει τα κενά στην κυβέρνηση, προσπερνώντας εισηγήσεις για ανασχηματισμό, πάγωσε όσα κορυφαία στελέχη περίμεναν βαθιές αλλαγές. Στις προτάσεις τους για ριζικό ανασχηματισμό ο Κ. Σημίτης απάντησε με την απόφασή του να συμπληρώσει απλώς τα κενά που δημιουργούν: ο ορισμός της Αννας Διαμαντοπούλου στη θέση της κοινοτικής επιτρόπου και η εκλογή του Αλ. Μπαλτά στην Ευρωβουλή".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά καθώς ουσιαστικά μένουν μόλις πέντε μήνε ςκαθαρού κυβερνητικού έργου, τον ανασχηματισμό να μη "βγαίνει", όπως απεδείχθη αποτις χθεσινές κινήσεις κάλυψης των κενών θέσεων που άφησε ο διορισμό ςτης κ. Αννας Διαμαντοπούλου στις Βρυξέλλες και η εκλογή του κ. Μπαλτά στην Ευρωβουλή, ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης δεν έχει άλλη επλογή αποτην επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και τη διαμόρφωση ενός αξιοπρεπούς πακέτου προεκλογικών παροχών".

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι "την πεπατημένη του Ανδρέα Παπανδρέου με την επιλογή ενός προσώπου του στενού του περιβάλλοντος ακολούθησε ο πρωθυπουργός ορίζοντας την Αννα Διαμαντοπούλου επίτροπο της χώρας στην Κομισιόν. Χωρίς να υπάρξει συνεννόηση με τα κόμματα, λίγες ημέρες μετά την αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής απο τη λαϊκή ετυμηγορία, όπως αυτή εκφράστηκε απο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, και ενώ βρισκόμαστε ουσιαστικα'σε προεκλογική περίοδο ο Κ. Σημίτης με την επιλογή του δεσμεύει για την επόμενη πενταετία την εκπροσώπηση της χώρας στο ανώτατο εκτελεστικό όργανο της ΕΕ".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ τονίζει οτι "με τον πιο άδοξο τρόπο έθεσε χθές τέρμα στην ανασχηματολογία ο πρωθυπουργός. Αιφνιδιάζοντας σχεδόν τους πάντες, ανακοίνωσε οτι η Αννα Διαμαντοπούλου τοποθετείται κοινοτικός επίτροπος, όρισε το βουλευτή Ηλείας Γιάννη Ζαφειρόπουλο υφυπουργό Ανάπτυξης και τη βουλευτή Μαγνησίας Ροδούλα Ζήση υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας, στη θέση του ευρωβουλευτή πλέον Αλέκου Μπαλτά".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, "με δύο κινήσεις του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη φαίνεται οτι κλείνει έστω και προσωρινά η ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση για τη μορφή και τη σύνθεση της κυβέρνησης. Μετά τη χθεσινή απόφαση του πρωθυπουργού να επιλέξει την υφυπουργό Ανάπτυξης κυρία Αννα Διαμαντοπούλου για τη θέση επιτρόπου της χώρας μας στην ΕΕ και τη συμπλήρωση των δύο κενών θέσεων υφυπουργών "έλαβε τέλος" η συζήτηση που άνοιξε την επομένη των ευρωεκλογών στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ".

    [3] Μολυσμένα τρόφιμα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "σε κινήσεις εντυπωσιασμούπροχωρά η κυβέρνηση Σημίτη, που αμέσως μετά τις σπασμωδικές κινήσεις για καθησυχασμό των Ελλήνων καταναλωτών, με τους... υποτιθέμενους ελέγχους της στα διοξινούχα τρόφιμα, τώρα χαράσσει νέα πολιτική "υπευθυνότητας"! Ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Θεόδωρος Κολιοπάνος, αναλαμβάνει να "εξαγνίσει" την ευρωπαϊκή αγορά απο τα μεςταλλαγμένα προϊόντα ζητώντας απο τους ευρωπαίους εταίρους μας να συνυπογράψουν επιστολή του για το πάγωμα των πειραματικών καλλιεργειών και των εισαγωγών γενετικά τροποποιημένων οργανισμώς στις χώρες της ΕΕ".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά οτι "μουδιασμένα αντιδρά το καταναλωτικό κοινό στον ορυμαγδό αντικρουόμενων πληροφοριών για τις ποσότητες διοξίνης στα πουλερικά αλλά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που προέρχονται απο το Βέλγιο. Ωστόσο, η... μπόρα παίρνει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αφού οι αποκαλύψεις για μολυσμένα κρέατα περιλαμβάνουν απο χθές και ποσότητα 30 τόνων βοδινού κρέατος ιταλικής προέλευσης, που είναι μολυσμένο με το παθογόνο μικρόβιο λιστέρια και έπεσε στα χέρια των Αρχών λίγο πριν καταλήξει στα μαγειρεία του Ελληνικού Στρατού".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "σε ασύστολα ψεύδη σχετικά με τους ελέγχους για διοξίνες σε τρόφιμα επιδίδεται η ελληνική κυβέρνηση, η οποία και υιοθετεί τη στρατηγική της εσκεμμένης παραπληροφόρησης, προκειμέου να κατευνάσει τη δικαιολογημένη οργή του λαού για την ανικανότητά της να διαχειριστεί ακόμα μια μεγάλη κρίση".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "έλεος... Με τρόμο οι καταναλωτές συνειδητοποιούν οτι για τίποτα δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Κρέατα, τρόφιμα και αναψυκτικά ασθενούν βαρύτατα και στο τραπέζι μας υπάρχουν διατροφικές βόμβες η έκρηξη των οποίων απειλεί άμεσα την υγεία μας. Βελγικά κρέατα με διοξίνη και λάδια μηχανής. Βοοειδή, στην Κοζάνη, με κρούσματα μελιταίου πυρετού. Αρρωστες αγελάδες, που η μαφία "εμβολίαζε" και τις... βάφτιζε υγιείς. Υπόνοιες στη Γαλλία οτι η Κόκα Κόλα ευθύνεται για το θάνατο εμβρύου. Αλλεργίες απο -κυρίως αμερικανικά- μεταλλαγμένα προϊόντα. Αμφιβολίες για το αν καταστραφεί, οτι ακατάλληλο".

    [4] Οικονομική πολιτική

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "ελαφρύνσεις σε δύο ετήσιες δόσεις θα ετοιμάσει η κυβέρνηση μέχρι τον Ιούλιο. Το πράσινο φώς άναψε ο πρωθυπουργός στον Γιάννο Παπαντωνίου στη χθεσινή δίωρη συνάντησή τους. Η οικονομική πολιτική μένει αμετάβλητη. Αλλά η εντολή που έδωσε ο κ. Σημίτης -και λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών - είναι να εξαντληθούν τα οικονομικά περιθώρια για φοροελαφρύνσεις και δαπάνες ενίσχυσης των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "φοροελαφρύνσεις ύψους 250 δισεκατομμυρίων δραχμών αποφάσισε χθές και επίσημα η κυβέρνηση, προκειμένου να κερδίσει το χαμένο έδαφος απο την ήττα που υπέστη στις ευρωεκλογές. Ωστόσο "αγκάθι" εξακολουθεί να παραμένει ο πληθωρισμός και γι αυτό ακριβώς το λόγο τα νέα μέτρα της κυβέρνησης δεν θα ληφθούν άμεσα".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "η κυβέρνηση μετ ις φορολογικές ελαφρύνσεις που προετοιμάζει (αύξηση του αφορολογήτου και νέες σειρές στις φορολογικές κλίμακες) εισέρχεται στο νέο "κλίμα αποφορολόγησης" που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Ευρώπη με όφελος όχι μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους αλλά και για τις επιχειρήσεις αφού μελετάται και η μείωση της φορολόγησης των κερδών των επιχειρήσεων προκειμένου να δοθούν αναπτυξιακά κίνητρα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι "την τελική εισήγηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης συζήτησε χθές ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννο Παπαντωνίου και τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο - με επίκεντρο το "καυτό" θέμα των φοροελαφρύνσεων".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "απο την πορεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού του 1999 εξαρτά η κυβέρνηση τα ψίχουλα των φορολογικών "ελαφρύνσεων" που θα δώσει στους εργαζόμενους, με στόχο βέβαια την υφαρπαγή της ψήφου στις εθνικές εκλογές. Τα πιθανά εναλλακτικά σενάρια συζήτησαν χτές ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "σε πραγματικό εμπαιγμό των εκατομμμυρίων φορολογουμένων (μικροσυνταξιούχων και μισθωτών) εξελίσσεται η υπόθεση των φορολογικών ελαφρύνσεων, καθώς η κυβέρνηση για πολλοστή φορά τις χρησιμοποιεί προκειμένου να τονώσει το φιλολαϊκό "προφίλ" της, χωρίς όμως να εξαγγείλει τίποτα επί της ουσίαας".

    [5] Εισαγγελική έρευνα στο Χρηματιστήριο

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "ρεκόρ... ταχύτητας πρέπει να έχει η εισαγγελική έρευνα στο Χρηματιστήριο διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσει φημολογία και "παιχνίδι" κερδοσκοπικό στη διάρκεια της έρευνας. Δεν αποκλείεται δηλαδή να αρχίσουν οι διάφοροι "παπαγάλοι" να... κελαϊδάνε δήθεν πληροφορίες προερχόμενες "απο μέσα" και να κάνουν "παιχνίδι" και μάλιστα με την... "άδεια της δικαιοσύνης".

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "την ύπαρξη βρώμικου χρήματος αναζητούν στη Σοφοκλέους οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκληματος. Ηδη, στους ελέγχους που έκαναν τους τελευταίους μήνες έχουν εντοπίσει κεφάλεια συνολικού ύψους 3.200.000 δολαρίων, για τα οποία αναζητούν την προέλευσή τους. Οι έλεγχοι για τον εντοπισμό περιπτώσεων ξεπλύματος βρώμικου χρήματος θα συνεχισθούν καθώς σχετικές εντολές έχουν δοθεί και στους τρείς εισαγγελείς που έχουν αναλάβει τον έλεγχο στη Σοφοκλέους".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ προσθέτει οτι "η εισαγγελική παρέμβαση που προκάλεσαν δημοσιεύματα και φήμες για "αέρα" στη Σοφοκλέους ξεφούσκωσε χθές το Χρηματιστήριο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά οτι η χρηματαγορά αντιδρά με ευαισθησία ζυγού ακριβείας. Παρά το γεγονός οτι 24 ώρες μετά την παραγγελία έρευνας δεν είχαν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στις τρείς εισαγγελείς που θα τη διενεργήσουν, ο δείκτης ακολούθησε πτωτική πορεία και προσγειώθηκε με απώλειες 1,28%".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) εκτιμά οτι "έντονη νευρικότητα κυριάρχησε χθές στη Σοφοκλέους, μετα απο την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για έλεγχο αξιόποινων πράξεων και παράνομων συναλλαγών στη χρηματιστηριακή αγορά. Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ και την Εισαγγελία και πρώτος στόχος είναι το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος μέσω χρηματιστηριακών πράξεων". 1K

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "είναι μάλλον αφελές να πιστεύεται οτι η διαταχθείσα εισαγελική έρευνα για τις συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών μπορεί να αντιμετωπίση είς βάθος το ευρύτερο πρόβλημα της διακινήσεων "μαύρου χρήματος" στην Ελλάδα".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται οτι "όσοι αναζητούσαν χθές εισαγγελίς μέσα στο "ναό του χρήματος", έψαχναν ματαίως. Οι τρείς δικαστικοί λειτουργοί δεν εμφανίστηκαν και ούτε πρόκειται να επισκεφθούν τουλάχιστον προς το παρόν, τη Σοφοκλέους και οι μικρομέτοχοι πουσυνηθίζου να περιμένουν στο πεζοδρόμιο τη λήξη της συνεδρίασης διερωτούνταν: "και τώρα ποιός θα μας πεί ποιές μετοχές να αγοράσουμε; "

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι κινήσεις της Εurobank όσον αφορά την Τράπεζα Εργασίας, η έρευνα του εισαγγελέα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο διορισμός της Α. Διαμαντοπούλου ως νέας Επιτρόπου και η είσοδος νέων εταιρίων στο Χρηματιστήριο είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Eurobank - Εργασίας: Αποκλείσθηκε η συγχώνευση".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "CSF Boston: Ερχονται 6 τρισ! - Στην πρώτη κατηγορία τον Αύγουστο η Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Δεν συνεμορφώθη προς... τας υποδείξεις - Σοφοκλέους: Ακολουθεί τους νόμους της αγοράς".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ο εισαγγελέας ξυπνά τα εποπτικά όργανα - Σκληρή εγκύκλιος της Επιτροπής κεφαλαιαγοράς σε ΑΧΕ - ΕΛΔΕ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Παλιά τζάκια - Νέο χρήμα συγκρούονται στη Σοφοκλέους - Πως θα προχωρήσει η "επιχείρηση - κάθαρση".

    [7] Eurobank - Προσφορά για τον έλεγχο της Τράπεζας Εργασίας

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Δεν πρόκειται να υπάρξει βελτίωση της προσφοράς του Ομίλου Λάτση και της Deutsche Bank για την απόκτηση του ποσοστού έως και του 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Εργασίας. Σύμφωνα με τον κ. Π. Πεταλά, διευθύνοντα σύμβουλο της EFG BANK, η διαδικασία της Δημόσιας Προσφοράς που ακολουθεί ο Ομιλος "είναι πρωτοποριακή και συμβαδίζει με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς πρακτικές".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 23 June 1999 - 16:43:53 UTC