Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 22 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-04-28

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28/04/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Διπλωματικές προσπάθειες
  • [3] Οικονομικές επιπτώσεις
  • [4] Βομβιστική επίθεση
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Χρηματιστήριο - Ανοδική πορεία

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι διπλωματικές προσπάθειες επίλυσης της κρίσης, οι οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου και η βομβιστική επίθεση στο ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ο καρκίνος θερίζει την Ελλάδα. SOS απο την ΕΙΝΑΠ. Δραματική επισήμανση για τις επιπτώσεις των βομβαρδισμών, απο τους νοσοκομειακούς γιατρούς.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Προκήρυξη για ΝΑΤΟ, Μπέρνς, στόχους και νεκρή γυναίκα. Μακελειό τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο "Ιντερκοντινένταλ" απο έκρηξη βόμβας.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Πλήττονται όλα τα Βαλκάνια. Οι βόμβες χτυπούν τουρισμό, εμπόριο, εξαγωγές, παραγωγή και χρηματαγορές.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αρμέγουν τα ακίνητα και στέλνουν στα ύψη τα ενοίκια. Αυξάνουν πάλι τις αντικειμενικές αξίες.

    Η ΑΥΓΗ: Ψιχάλες διπλωματίας, βροχή βομβαρδισμών. Σταυροδρόμι συναντήσεων ΗΠΑ, Γερμανίας, ΟΗΕ η Μόσχα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 200.000 σπίτια χτίζει ο ΟΕΚ. Οι εργαζόμενοι μετά απο πενταετή ενοικίαση θα μπορούν να τα αγοράζουν.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το σενάριο της ειρήνης. Ο Ντράσκοβιτς εν ονόματι του Μιλόσεβιτς προαγγέλλει συμβιβασμό μέσω του ΟΗΕ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βόμβα συσκότισης. Παρά τις τρείς προειδοποιήσεις των "Επαναστατικών Πυρήνων" δεν εκκένωσαν το ξενοδοχείο.

    ΕΘΝΟΣ: Τώρα και πειρατές. Το ΝΑΤΟ ναρκοθετεί την Αδριατική. Ελληνικές ανησυχίες για τη γραμμή Ελλάδας-Ιταλίας και για τον Τουρισμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το "ουράνιο φώς" θα μας βγάλει τα μάτια. Κίνδυνος - θάνατος τα ραδιενεργά στοιχεία των ΝΑΤΟϊκών πυραύλων. Κραυγή αγωνίας απο τον ιατρικό κόσμο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φθηνά σπίτια απο τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Διορισμοί και φθηνά σπίτια. Βομβαρδισμός προεκλογικών παροχών απο την κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Και νεκρή απο βόμβα τη νύχτα στο "Ινερκοντινένταλ". Στην Αθήνα χτύπησαν... αντιΝΑΤΟϊκά οι "Επαναστατικοί Πυρήνες".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Αλλαγή συνόρων διαπραγματεύονται Μιλόσεβιτς-ΝΑΤΟ-Μόσχα. Ολο το δραματικό διπλωματικό παρασκήνιο.

    ΕΣΤΙΑ: Οι ευθύνες για το κτύπημα. Ποιοί καλλιεργούν το σημερινό κλίμα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δεινή η θέση Μιλόσεβιτς. Αντιμετωπίζει το δίλημμα υποχώρησης ή αφανισμού της χώρας του.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αίμα αθώων για το "νέο δόγμα". Υπο τα όπλα 35.000 έφεδροι Αμερικανοί με προορισμό τα Βαλκάνια. Δεκάδες νεκροί απο βομβαρδισμούς σε κατοικημένη περιοχή.

    ΤΑ ΝΕΑ: Προβοκάτσια με βόμβα σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Μια νεκρή και ένας τραυματίας. Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία ύστερα απο απειλητικά τηλεφωνήαμτα.

    ΝΙΚΗ: Ελιγμοί υποχώρησης με Ντράσκοβιτς-Ρωσία. Νέες πιέσεις μεταφέρει στο Βελιγράδι ο Τσερνομίρντιν.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αμεση απεμπλοκή απο τον πόλεμο απαιτεί ο λαός. Σε ρόλο μισθοφόρου εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αξονας ειρήνης. Μόσχα-Βόνη-Αθήνα επιδιώκουν μεσολάβηση ΟΗΕ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Διπλωματικό άγχος. Πυρετώδεις προσπάθειες με επίκεντρο την Μόσχα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Διπλωματία "Απάτσι". Νέο δόγμα: ελεύθερο πεδίο στη διπλωματία με κλοιό χερσαίας επέμβασης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Υψωσε τη σημαία μας στη Βουλή ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

    [2] Διπλωματικές προσπάθειες

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "έντονες διεργασίες για την απεμπλοκή απο τον πόλεμο βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς η Ουάσιγκτον επιχειρεί μέσω της Μόσχας (και αναθέτοντας παράλληλα ειδικό ρόλο στην Ελλάδα) να προωθήσει διπλωματική λύση στην κρίση. Οι Αμερικανοί θεωρούν οτι η Ελλάδα λόγω των ιστορικών της δεσμών μπορεί να παίξει τον ρόλο συνδέσμου με τη Ρωσία και τη Γιουγκοσλαβία. Αποδίδουν μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή επίσκεψη στη Μόσχα του υπουργού Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "έντονο διπλωματικό παρασκήνιο με σκληρές διαπραγματεύσεις στο τρίγωνο Σερβίας-ΝΑΤΟ- Μόσχας. Παρά τη φραστική αδιαλλαξία, όλες οι πλευρές διαπραγματεύονται. Ακόμα και οι "ανεπίσημες" παρεμβάσεις, όπως αυτή του Ντράσκοβιτς εντάσσονται στο παιχνίδι αυτό".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "με τα ΝΑΤΟϊκά βομβαρδιστικά να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο στη Γιουγκοσλαβία προσθέτοντας είκοσι ακόμη νέα θύματα στον ήδη βαρύ κατάλογο των απωλειών, στη Μόσχα συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τα αποτελέσματα των αλλεπάλληλων συναντήσεων που έγιναν και γίνονται αυτές τις ημέρες εκεί. Πάντως, ενώ ξεδιπλώνεται αυτή η διπλωματική κινητικότητα σε αναζήτηση φόρμουλας για συνεννόηση το ΝΑΤΟ δια στόματος του στρατηγού Ου. Κλάρκ επαναλάμβανε χθές οτι θα ολοκληρώσιε τους στόχους του και συνέχιζε τη ναρκοθέτηση θαλάσσιων περιοχών απέναντι απο τις ακτές του Μαυροβουνίου".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει οτι "ο Βούκ Ντράσκοβιτς πήρε εν μέρει πίσω χθές όσα είχε πεί προχθές βράδυ κατά της σερβικής ηγεσίας, αλλά η επικρατέστερη εκτίμηση είανι οτι ενήργησε σε συνεννόηση με τον Μιλόσεβιτς ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο στη Δύση κι ύστερα απο μια αυξανόμενη ενδεχομένως εσωτερική αντίδραση για την αντίσταση μέχρι τελικής πτώσης. Στην εξέλιξη αυτή φαίνεται οτι παίζει ιδιαίτερο ρόλο η συνεχής πίεση της Ρωσίας στην ηγεσία της Σερβίας κι απ'αυτήν την άποψη κρίνεται σημαντική η σημερινή επίσκεψη του Τσερνομίρντιν στο Βελιγράδι".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει οτι "όλα δείχνουν οτι στα επόεμα 24ωρα θα κριθεί η τροπή της γιουγκσολαβικής κρίσης. Αν δηλαδή θα κερδίσει η πολιτική λύση ή θα διολισθήσουμε σε ακόμη σφοδρότερες πολεμικές συγκρούσεις, με κίνδυνο την πλήρη ισοπέδωση της Σερβίας. Το Βελιγράδι και ειδικώς ο πρόεδρος Μιλόσεβιτς έχουν περιέλθει σε δεινή θέση, καθώς η υποδομή της χώρας αφανίζεται, το εσωτερικό μέτωπο κλονίζεται και ο πληθυσμός νιώθει οτι δεν υπάρχουν δυνάμεις αντίστασης".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, "πυρετός διαπραγματευτικών διαβουλεύσεων έχει ξεκινήσει με επίκεντρο τη Μόσχα, προκειμένου να εξεταστεί νέα πρόταση της Γιουγκοσλαβίας για τον τερματισμό της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο με πολτιικά μέσα. Παράλληλα, οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τη συνεργασία τους με τη Ρωσία στην αναζήτηση μιας ειρηνικής επίλυσης της κρίσης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "έντονες είναι οι διπλωματικές προσπάθειες με επίκεντρο τη Ρωσία και τη Μόσχα, για την εξεύρεση διπλωματικής λύσης στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου. Η Δύση διαπιστώνει μετακίνηση των απόψεων της Γιουγκοσλαβίας, όπως προκύπτει απο δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Βελιγραδίου, Βούκ Ντράσκοβιτς".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά οτι "παρά τις αισιόδοξες δηλώσεις του αμερικανού αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την καλή συνεργασία Ουάσιγκτον-Μόσχας δύο γεγονότα απαιτούν βαρύνουσα σημασία. Το πρώτο είναι οτι ο Βίκτορ Τσερνομίρντιν δεν πρόκειται να μεταβεί στις Βρυξέλλες αλλά στο Βελιγράδι με σκοπό προφανώς να επιδιώξει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση στην κρίση. Το δεύτερο είναι οι δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Αμυνας, στρατηγού Ιγκόρ Σεργκέγιεφ, ο οποίος τόνισε πως μετά την υιοθέτηση του νέου δόγματος του ΝΑΤΟ θα πρέπει να επανεξετασθούν πολλά ζητήματα".

    [3] Οικονομικές επιπτώσεις

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "οι ΝΑΤΟϊκές βόμβες που καταστρέφουν τη Γιουγκοσλαβία βλάπτουν σοβαρά και την οικονομία όλων των βαλκανικών χωρών. Η Σλοβενία, τα Σκόπια, η Αλβανία, η Βοσνία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία είναι τα σοβαρότερα θύματα των "παράπλευρων ζημιών", που προκάλεσε ο πόλεμος. Η Γιουγκοσλαβία, φυσικά, ως "νόμιμος στόχος" έχει επιστρέψει στο Μεσαίωνα".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "σε 300 δις δραχμές υπολογίζει το οικονομικό επιτλείο τις επιπτώσεις στο σύνολο της οικονομίας απο τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται τόσο η επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, όσο και οι απώλειες εσόδων που θα έχουν οι εξαγωγικές και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει στα Βαλκάνια και πλήττονται απο την κρίση στο Κόσοβο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι "σαν το νερό της βροχής σε... διψασμένο χώμα υποδέχθηκε η Σοφοκλέους τις πρώτες - ασαφείς και αβέβαιες -διπλωματικές διεργασίες επί ρωσικού εδάφους για εξεύρεση ειρηνικής λύσης στην κρίση του Κοσσυφοπεδίου. Επειτα απο οκτώ συνεχείς πτωτικές συνεδριάσεις είχαν "ροκανίσει" το Γενικό Δείκτη στα επίπεδα των 3.252 μονάδων, ήρθε ένα νέο μεγάλο άλμα 180 μονάδων στις τιμές των μετοχών, με συνολικά κέρδη +5,51 αλλά και εκτόξευση του όγκου συναλλαγών στα 114 δις δρχ απο 70 δις δρχ προχθές".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει οτι "τον κώδωνα του κινδύνου σε οτι αφορά τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία απο τις εξελίξεις στο Κόσοβο αναμένεται να κρούσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Λουκάς Παπαδήμος στην ετήσια έκθεσή του για την πορεία της οικονομίας που θα δημοσιευθεί αύριο, ενώ δεν αποκλείεται να παροτρύνει την κυβέρνηση για την λήψη πρόσθετων μέτρων".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ, "οι δραματικές επιπτώσεις στο μέτωπο της οικονομίας απο τη συνέχιση των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία ανησύχησαν επιτέλους και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο μέχρι τώρα απέφευγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις ζημιές που υφίσταται η οικονομία της χώρας".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει οτι "ανοικτά αφήνει η κυβέρνηση όλα τα ενδεχόμενα αναζήτησης πολιτικής συμφωνίας για την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ, παρά το γεγονός οτι επίσημα διαψεύδουν τα σχετικά δημοσιεύματα. Το θέμα της έντασης στην ΟΝΕ με ελαστικά ουσιαστική κριτήρια με επιχείρημα αυτή τη φορά τις επιπτώσεις που υπάρχουν για την ελληνική οικονομία απο τον πόλεμο που εξαπέλυσε στην περιοχή το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είδε το φώς της δημοσιότητας ταυτόχρονα με τις εργασίες της συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον κάτι το οπίο εξηγήθηκε σαν συνδιαλλαγή της κυβέρνησης Σημίτη με τα ΝΑΤΟϊκά γεράκια".

    [4] Βομβιστική επίθεση

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "προβοκάτσια με βόμβα, η οποία είχε ως στόχο να πλήξει τον ελληνικό τουρισμό, ήταν η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο "Ιντερκοντινένταλ", που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα και τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, " ήταν περίπου αναμενόμενο. Μετά το πρωτοφανές αντιαμερικανικό κλίμα που εκαλλιεργήθη τον τλευταίο μήνα στην Ελλάδα εξ αιτίας των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας επόμενο ήταν να έλθη και η σειρά της εγχωρίου τρομοκρατίας. αυτήν τη φορά με ένα τυφλό δολοφονικό κτύπημα, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια αθώα γυναίκα και τραυματίσθηκε ένας άνδρας".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται οτι " χτύπημα στους Αμερικανούς, το ΝΑΤΟ, τον ιμπεριαλισμό και σε όσους απεργάζονται τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ήταν η χθεσινή βομβιστική επίθεση της οργάνωσης "Επαναστατικοί Πυρήνες", στο ξενοδοχείο "Ιντερκοντινένταλ" σύμφωνα με την προκήρυξη που έστειλε στην "Α". Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο θάνατος της 39χρονης Ευγενίας Κωνσταντίνου, υπαλλήλου εταιρίας ηλεκτρονικών υπολογιστών και ο τραυματισμός του 26χρονου συναδέλφου της Γιάννη Καναβά, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "μακελειό αργά χθές το βράδυ στη Συγγρού. Μια νεκρή και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός απο τρομοκρατική επίθεση που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο "Ιντερκοντινένταλ". Η επίθεση έγινε με ωρολογιακό βομβιστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου στη συμβολή των οδών Λαγουμιτζή και Συγγρού".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "κομμάτιασαν οι τρομοκράτες τη ζωή μιας νέας γυναίκας και σκόρπισαν το αίμα ενός νεαρού εργαζόμενου για να δείξουν την αντίθεσή τους, στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει οτι "πρώτη ζωή που χάθηκε απο τρομοκρατική επίθεση στην Ελλάδα μετά τη ΝΑΤΟϊκή επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία. Χθές, λίγο πριν απο τα μεσάνυχτα η οργάνωση "Επαναστατικοί Πυρήνες" που ευθύνονται και για άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις (Παπαθεμελής κλπ) προειδοποίησαν οτι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο "Ιντερκοντινένταλ" του οποίου η ιδιοκτησία είναι πολυεθνική".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η ανάκαμψη των τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η επικείμενη σύσκεψη Παπαντωνίου - επιχειρηματιών, η μείωση του επιτοκίου στα έντοκα γραμμάτια και οι εκτιμήσεις ξένων οργανισμών για την ελληνική οικονομία είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Θέμα προσωρινής κατάπαυσης πυρός - Αιφνιδιαστική δήλωση από το Στέητ Ντιπάρτμεντ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ανάκαμψη - Ανοδος σε δραχμή και ομόλογα - Εκρηξη 5,51% στη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Προσκλητήριο για την επόμενη ημέρα του πολέμου - 57 επιχειρήσεις καταθέτουν τις προτάσεις στο ΥΠΕΘΟ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Βαθιά ανάσα σε μετοχές και ομόλογα - Ενισχύεται η δραχμή έναντι του ευρώ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Αχτίδα φωτός για εκτόνωση στο Κόσοβο - Αυξάνονται οι πιθανότητες διακοπής των βομβαρδισμών".

    [6] Χρηματιστήριο - Ανοδική πορεία

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Κλίμα αισιοδοξίας επικράτησε στην αγορά μετά τις ισχυρά ανοδικές τάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους. Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 3.431,31 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 5,51%. Το θετικό κλίμα εκφράστηκε και στη δημοπρασία των ετησίων εντόκων γραμματίων, όπου σημειώθηκε μείωση επιτοκίων, ενώ το δημοπρατηθέν ποσό των 140 δισ. υπερκαλύφθηκε κατά 2,2 φορές".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 28 April 1999 - 12:17:20 UTC