Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-03-24

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/03/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κοσσυφοπέδιο
  • [3] Οτσαλάν
  • [4] ΠΑΣΟΚ
  • [5] Ελληνοτουρκικά
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Κόσοβο - Χρηματιστήριο Αθηνών - Διεθνείς αγορές

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο, η υπόθεση Οτσαλάν, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Κίνδυνος εμπλοκής. Τρίτο βαλκανικό πόλεμο μεθοδεύουν ΗΠΑ- ΝΑΤΟ. Επίθεση διέταξε ο Σολάνα. Ολονύκτιες συσκέψεις στην Αθήνα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πόλεμος στην πόρτα μας. Αναψε η φωτιά στα Βαλκάνια. Απέτυχαν όλες οι ειρηνευτικές προσπάθειες. Ανυπολόγιστες οι συνέπειες και απρόβλεπτες οι εξελίξεις.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Οι καταθέσεις Πάγκαλου, Πετσάλνικου, Παπαδόπουλου, Κοσμίδη, Σταυρακάκη, Παπαϊωάννου, Ντιλάν, Μπόμπου. Ομολογούν, αρνούμενοι, την προδοσία Οτσαλάν.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Νέα πλήγματα για το Μαξίμου. Αλληλοκατηγορούνται Κοσμίδης-ΕΥΠ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τούρκοι στρατιώτες στα σύνορά μας. Με πρόσχημα την... προστασία της Αλβανίας απο την Ελλάδα. Τάγμα πεζικού σε βάση της Β. Ηπείρου.

    Η ΑΥΓΗ: Σώστε τους στρατιώτες Ντράγκαν και Ράιαν. Θέμα ωρών η επίθεση του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πτυχία μαϊμού απο καθηγητές πλαστογράφους. Εξαρθρώθηκε σπείρα Πανεπιστημιακών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Θεέμου, όχι βόμβες. Σερβία: το ΝΑΤΟ αποφάσισε να χτυπήσει.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μπλέξαμε άσχημα. Αρχισε η καταιγίδα στα Βαλκάνια. Ο χασάπης του πλανήτη έδωσε πράσινο φώς για τη σφαγή.

    ΕΘΝΟΣ: Ελληνική εμπλοκή επιδιώκουν οι ΗΠΑ. Το ΝΑΤΟ κήρυξε τον πόλεμο στους Σέρβους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στον πόλεμο και η Ελλάδα. Πλήρης εναρμόνιση του υφυπουργού εθνικής αμύνης κ. Αποστολάκη με την αμερικανική κινδυνολογία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στρατηγείο της επίθεσης η Ελλάδα. Απο στιγμή σε στιγμή το χτύπημα του ΝΑΤΟ στη Σερβία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καταιγίδα στα Βαλκάνια. Ωρα 1πμ. Εντολή Σολάνα: Βομβαρδίστε τη Σερβία. Ερήμην ΟΗΕ, η "νέα τάξη" των ΗΠΑ για το..καλό μας.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Πυρπολούν τα Βαλκάνια. ΝΑΤΟϊκή καταιγίδα εναντίον της Σερβίας. Ο Χ. Σολάνα διέταξε αεροπορικές επιθέσεις κατά σερβικών στόχων. Εσπευσμένη αναχώρηση των Ελλήνων απο τη Σερβία.

    ΕΣΤΙΑ: Εντολή βομβαρδισμών απο το ΝΑΤΟ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Θρυαλλίδα πολέμου στα Βαλκάνια. Επιδρομή ΝΑΤΟ εναντίον στόχων σε σερβικό έδαφος. Κλίντον: η επέμβαση αποτρέπει ελληνοτουρκική σύρραξη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ράχ ΝΑΤΟϊάνα ο πόλεμος που έρχεται. Βαλκάνια: έναν αιώνα μετά, η χερσόνησος του Αίμου φλέγεται.

    ΤΑ ΝΕΑ: Συναγερμός για κύμα προσφύγων λόγω Κοσόβου. Φόβοι για νέο Βιετνάμ στην Ευρώπη.

    ΝΙΚΗ: Χτυπάνε τη Σερβία παρά τις αντιδράσεις ακόμα και μέσα στις ΗΠΑ. Οι φλόγες του πολέμου στα Βαλκάνια.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καίνε τα Βαλκάνια οι ΝΑΤΟ-μακελάρηδες. Ελληνες γρηγορείτε.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τύμπανα πολέμου στη γειτονιά μας. Τι μεταδίδουν οι συνεργάτες του "Α" απο το Βελιγράδι, την Πρίστινα, το Νις και το Νοβισάντ. Αγωνία για τους Ελληνες φοιτητές.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νέο Βιετνάμ; Ναυάγιο συνομιλιών Χόλμπρουκ-Μιλόσεβιτς.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πόλεμος και προσφυγιά. Αγγίζει τώρα την Ελλάδα η διπλή απειλή: μέτρα στα σύνορα. Φόβοι εμπλοκής.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κύμα προσφύγων απο το Κοσσυφοπέδιο στην Ελλάδα. Εξέφρασε έντονους φόβους ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

    [2] Κοσσυφοπέδιο

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "είναι προφανές οτι για τη Σερβίδα της φωτογραφίας οι ελπίδες για ειρήνη στο Κοσσυφοπέδιο πέρασαν στα χέρια του Θεού. Η αντίστροφη μέτρηση σταμάτησε, το ίδιο και οι απειλές. Ολοι έχουν λάβει θέσεις μάχης. Η διήμερη αποστολή του αμερικανού "μάγου" Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ στη Γιουγκοσλαβία προσέκρουσε στην απόλυτη άρνηση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να δεχθεί έστω και έναν ξένο στρατιώτη στο Κοσσυφοπέδιο, το λίκνο του σερβικού έθνους".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά οτι "φωτιά στα Βαλκάνια ετοιμάζονται να ανάψουν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους χωρίς να υπολογίζουν τους τεράστιους κινδύνους για οόκληρη την περιοχή. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση Σημίτη γυρίζει την πλάτη στον Σλ. Μιλόσεβιτς και η Ελλάδα γίνεται το στρατηγείο των επιχειρήσεων. Ο Σέρβος ηγέτης απηύθυνε ένα δραματικό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους οτι η χώρα του ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους αμερικανικούς πυραύλους".

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "ανησυχεί η Αθήνα για εισβολή μεγάλου κύματος προσφύγων στην Ελλάδα, λόγω της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο και των στρατιωτικών σχεδίων του ΝΑΤΟ. Τόσο οι Ενοπλες Δυνάμεις όσο και τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Δημόσιας Τάξης έχουν τεθεί σε επιφυλακύ ενώ στρατόπεδα υποδοχής προσφύγων έχουν ενεργοποιηθεί σε περαμεθόριους νομούς".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι " τα τύμπανα του πολέμου άρχισαν να ηχούν γι άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια στα Βαλκάνια. Κι αυτή τη φορά, όπως και τις προηγούμενες, αυτό που πυροδοτεί τον πόλεμο είναι η διαμόρφωση του τελικού πολιτικού χάρτη της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Υπάρχει όμως μια θεμελιακή διαφορά ανέμσα στις προηγούμενες επεμβάσεις και αυτή, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται να αρχίσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "μια... λεπτή κόκκινη γραμμή χωρίζει τα Βαλκάνια απο την πολεμική ανάφλεξη. Μετά το χθεσινό ναυάγιο της αποστολής Χόλμπρουκ στο Βελιγράδι, οι μηχανές των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ ζεσταίνονται ενώ η γιουγκοσλαβική κυβέρνηση κήρυξε τη χώρα σε "κατάσταση άμεσης απειλής πολέμου". ΝΑΤΟϊκές πηγές εκτιμούσαν οτι οι βομβαρδισμοί εναντίον σερβικών στόχων μπορούν να αρχίσουν σήμερα, αφού "έχει επιτευχθεί συναίνεση για δράση" ανάμεσα στα 19 κράτη -μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας. Ο ΟΗΕ εξακολουθεί να παραμένει απών".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "η διαβεβαίωσις του γγ του ΝΑΤΟ Χαβιέρ Σολάνα οτι η Συμμαχία αναλαμβάνει τώρα να επαναφέρη την ειρήνη στο Κοσσυφοπέδιο ακολουθήθηκε απο την ενεργοποίηση της εντολής για στρατιωτική δράση του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας. Η διπλωματία απέτυχε στο Κοσσυφοπέδιο, εδήλωσε ο Αμειρκανός απεσταλμένος Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ και δεν υπάρχει πλέον εναλλακτική λύσις εκτός της αναλήψεως δράσεως".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "ογδόντα επτά χρόνια μετά τον πρώτο βαλκανικό πόλεμο, οι λαοί της περιοχής αισθάνοται και πάλι την καυτή ανάσα του πολέμου να τους καίει στο λαιμό. Η εμμονή του "μεγάλου αδελφού" να απονομιμοποιήσει την κρατική οντότητα στη πολύπαθη χερσόνησο του Αίμου οδηγώντας σε ακρωτηριασμό την τρίτη Γιουγκοσλαβάι, έφερε ολόκληρη την περιοχή στον προθάλαμο μιας γενικευμένης σύγκρουσης. Αρνούμενος να επιτρέψει την επέλαση της "νέας τάξης" στα Βαλκάνια ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και ο σερβικός λαός βρίσκονται αντιμετωποι με την οργή των νεο-αποικιοκρατών".

    [3] Οτσαλάν

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "νέο πλήγμα δέχεται το Μέγαρο Μαξίμου απο τις χθεσινές αποκαλύψεις των άγνωστων καταθέσεων που δόθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για την άφιξη Οτσαλάν στην Ελλάδα (το ανακριτικό υλικό διαβιβάστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής). Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Συνεδρίου και τις δυσάρεστες εκπλήξεις του Βερολίνου, ο πρωθυπουργός και οι στενοί συνεργάτες του ξαναβρίσκονται αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους για τους χειρισμούς στο φιάσκο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "ο "λαβύρινθος " των μυστικών εντολών, των παρατυπιών και των περίεργων ενεργειών που έλαβαν χώρα κατά την ημέρα της άφιξης του Οτσαλάν στην Ελλάδα, όπως τουλάχιστον προκύπτει απο τις καταθέσεις μαρτύρων και απο τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας που εστάλη στη Βουλη, οδηγεί στο συμπέρασμα οτι η πολυσυζητημένη άφιξη της 29ης Ιανουαρίου ήταν γνωστή σε τόσους πολλούς, ώστε φαντάζει απίθανο να μην ήταν, τελικά, γνωστή στην κυβέρνηση".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "ο Κούρδος ηγέτης Αμπντουλάχ Οτσαλάν κατάφερε να εισέλθει παράνομα στη χώρα μας -για να οδηγηθούμε τελικά στην "τραγωδία του Ναϊρόμπι"- επειδή ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Ι. Γεωργακόπουλος "πλακωνόταν" με την ηγεσία της ΕΥΠ, για το ποιά υπηρεσία ήταν αρμόδια ως προς τη φύλαξη των αεροδρομίων. Το κωμικοτραγικό αυτό συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα απο τις καταθέσεις των αρμοδίων-ενώπιον της Δικαιοσύνης-που ήρθαν χθές στο φώς της δημοσιότητας".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται οτι "ένα πλήθος απο αντιφάσεις ασάφειες και αλληλοαναιρούμενα στοιχεία περιέχουν οι καταθέσεις των πολιτικών για την υπόθεση Οτσαλάν, στις οποίες "ομολογούν" μέσα απο την προσπάθεια να αποσείσουν τις ευύνες απο πάνω τους, την προδοσία του Κούρδου ηγέτη. Ουσιαστικά, τα πολιτικά πρόσωπα επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στους ιδιώτες, οι οποίοι με τη σειρά τους δηλώνουν άγνοια για τις σκοτεινές λεπτομέρειες της ιστορίας"

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "η άμεση εμπλοκή του πρωθυπουργού δια μέσω του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σ. Κοσμίδη, στην υπόθεση του Οτσαλάν επιβεβαιώνεται απο τις καταθέσεις που έδωσαν στους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση τόσο ο ίδιος ο κ. Κοσμίδης, όσο και οι τρείς υπουργοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση αλλά και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ".

    [4] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "άγρια παζάρια άρχισαν στο ΠΑΣΟΚ για τη νέα σύνθεση του νέου ΕΓ. Οι "μέν" και οι "δέ" του Κινήματος, άρχισαν τις συναλλαγές για το ποιοί θα συμμετάσχουν στο ΕΓ προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκρούσεις εν όψει των ευρωεκλογών".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "στο Μέγαρο Μαξίμου θα καλέσει τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, προκειμένου να του ζητήσει να συμφωνήσει να υπάρξει "κοινή λίστα" για την εκλογή του νέου ΕΓ του ΠΑΣΟΚ. Τώρα, ο πρωθυπουργός μετά το αρνητικό για το "εκσυγχρονιστικό μπλόκ" αποτέλεσμα των ψηφοφοριών στο Συνέδριο για την ανάδειξη της ΚΕ επιδιώκει να "περάσει" η "κοινή λίστα" για τη διαδικασία εκλογής του ενδεκαμελούς ΕΓ τη Δευτέρα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "σε γόρδιο δεσμό για τον πρωθυπουγό Κ. Σημίτη τείνει να μετατραπεί η επιλογή των στελεχών που θα υποστηριχθούν απο τους "εκσυγχρονιστές" για το ΕΓ του ΠΑΣΟΚ μετά τοους δυσμενείς για την πλειοψηφούσα τάση συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν στη νέα ΚΕ".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "νέες στρατηγικές για μια μεγαλύτερη σύνθεση στν κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει τώρα ο πρθωυπουργός. Τα αποτελέσματα του 5ου Συνεδρίου έχουν προκαλέσει κραδασμούς στο εκσυγχρονιστικό στρατόπεδο. Οι σχέσεις των κυρίων Τσουκάτου - Πασχαλίδη και Πανταγιά βρίσκονται πλέον στο μηδέν και όλοι περιμένουν τη δημόσια έκρηξη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται οτι " οι διαβουλεύσεις και οι παρασκηνιακές συζητήσεις για τη σύνθεση του νέου ΕΓ του ΠΑΣΟΚ και των άλλων οργάνων της ΚΕ που θα εκλεγούν στη συνεδρίαση της ΚΕ τη Δευτέρα κυριαρχούν πλέον στο κυβερνών κόμμα δύο ημέρες μετά το συνέδριο".

    [5] Ελληνοτουρκικά

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "ο πρόεδρος Μπίλ Κλίντον προειδοποίησε για τρίτη φορά τις τελευταίες 48 ώρες οτι η κρίση στο Κοσσυφοπέδιο μπορεί να εξαναγκάσει την Ελλάδα και την Τουρκάι να λάβουν μέρος στις πολεμικές συγκρούσεις στα Βαλκάνια. Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο Αμερικανός πρόεδρος είπε οτι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για επίλυσή τους τονίζοντας οτι δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς Ελληνας ή Τούρκος για να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα Ελλάδας-Τουρκίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "ιδιαίτεροι κίνδυνοι απλώνονται πάνω απο τη Δυτική Θράκη καθώς πιθανολογούνται προβοκατόρικες ενέργειες της τουρκικές ΜΙΤ και των εξτρεμιστών εγκαθέτων της στην περιοχή. Είναι άλλωστε γνωστά τα σενάρια αμεριακνικών ινστιτούτων που προβλέπουν ελληνοτουρκική σύγκρουση με αφορμή επεισόδια μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην ευαίσθητη και ευπαθή αυτή ελληνική γωνία. Γι αυτό ακριβώς η αυτοσυγκράτηση απέναντι σε πιθανές προβοκατόρικες ενέργειες προβάλλει ως αναγκαία και επιβεβλημένη περισσότερο απο ποτέ στο παρελθόν".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "Τούρκοι στρατιώτες θα περιπολούν σε λίγο στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ηδη ενισχυμένη δύναμη τουρκικού τάγματος πεζικού περίου 400 αξιωματικοί και στρατιώτες που φέρουν βαρύ οπλισμό έχει εγκατασταθεί σε στρατιωτική βάση που βρίσκεται κοντα'στο βοριεοηπειρωτικό χωρι'Ζίτσιστα, το οποίο απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα απο την Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας και λιγότερο απο 150 χιλιόμετρα απο τα σύνορα με τα Σκλία. Τη βάση είχαν κατασκευάσει το 1937 οι Ιταλοί και μετά απο συμφωνία, παραχώηρσε στο τουρκικό Γενικό ΕπιτελείοΣτρατού έναντι ανταλλαγμάτων, ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα με το πρόσχημα της προστασίας της Αλβανίας απο την Ελλάδα".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι επιπτώσεις της κρίσης στο Κόσοβο στις διεθνείς αγορές, η πτώση των επιτοκίων των εντόκων γραμματίων, η επικείμενη έναρξη λειτουργίας της αγοράς παραγώγων και η διάθεση μετοχών στους κατόχους των προμετόχων είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Αναψε το φυτίλι με την τυπική έγκριση του Σολάνα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ανοίγουν την πόρτα του φρενοκομείου - Και οι "15" στο Βερολίνο βλέπουν CNN".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Με τα μάτια στραμμένα στο ΝΑΤΟ και το Κόσοβο - Αγορά για γερά νεύρα, μεγάλα ρίσκα και μεγάλους... παίκτες".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Θα δανείζουν επενδυτές για την αγορά μετοχών από χρηματιστηριακές εταιρίες και τράπεζες".

    [7] Κόσοβο - Χρηματιστήριο Αθηνών - Διεθνείς αγορές

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: "Σε αγορά για γερά νεύρα εξελίσσεται η Σοφοκλέους, καθώς στο Κοσσυφοπέδιο το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά. Είναι προφανές ότι σε περίπτωση εκδήλωσης βομβαρδισμών από ΝΑΤΟϊκά αεροσκάφη, οι αγορές και μεταξύ αυτών και η ελληνική, θα αντιδράσουν νευρικά".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 24 March 1999 - 8:22:07 UTC