Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-02-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/02/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Φορολογική πολιτική
  • [3] Ιονική
  • [4] Κινητοποιήσεις
  • [5] Επίσκεψη Σπυρίδωνα
  • [6] S-300
  • [7] Αβραμόπουλος
  • [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι κινητοποιήσεις αγροτών-γιατρών, η φορολογική πολιτική, η πώληση της Ιονικής και τα σενάρια για κόμμα Αβραμόπουλου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 24% "δαγκωτό" Αβραμόπουλο. Δημοσκόπηση σε πανελλαδικό επίπεδο. "Ναί" στο νέο κόμμα λένε ένας στους δύο απο το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νικήθηκε το έμφραγμα απο Ελληνες επιστήμονες στο Ιπποκράτειο. Η ανακοίνωση στο εγκυρότερο επιστημονικό περιοδικό του κόσμου.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Τον διώχνουν για τα μάτια μιας παπαδιάς. Μεσαίωνας: ερήμην ή είς γνώσιν Πάγκαλου; Σέρβος φοιτητής της Θεολογίας, ανιψιός δεσπότη, στα δίχτυα ιεράς εξέτασης.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Διεθνές πλήγμα κατά Σημίτη. Αιχμηρό άρθρο του ΤΙΜΕ κατά της κυβέρνησης. Δημοφιλής και "κεραυνός" ο Χριστόδουλος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οδύσσεια χιλιάδων ασθενών. Σε... κώμα όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.

    Η ΑΥΓΗ: Αναζητεί "καταφύγιο" στις ιδιωτικοποιήσεις. Μετά το χάος στα σχολεία και ενώ είναι ανοιχτά τα μέτωπα με αγρότες και γιατρούς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Προσλήψεις για 30.000 ανέργους. Ειδικό πρόγραμμα για όσους αδυνατούν να συμπληρώσουν συντάξιμο χρόνο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προβοκάτσια στη Θράκη. Ατμόσφαιρα Κοσσυφοπεδίου καλλιεργούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Εκρηξη βόμβας στο τουρκικό προξενείο. Τραυματίστηκε πυροτεχνουργός. Επιχείρησαν σύνδεση με την υπόθεση του Οτσαλάν. Η Αγκυρα ψάχνει για θερμό επεισόδιο.

    ΕΘΝΟΣ: Τώρα και δάνεια χωρίς τη φορολογική ενημερότητα. Καταναλωτικά- προσωπικά: προς νέα έκρηξη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οργώνουν την Ελλάδα για να θερίσουν ψήφους. Σημίτης-Καραμανλής άρχισαν την προεκλογική εκστρατεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Χάνονται οι συντάξεις. Ελλείμματα και ανερμάτιστη κυβερνητική πολιτική οδηγούν τα ταμεία στην κατάρρευση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 12 ώρες δουλειά την ημέρα. Προεδρικό Διάταγμα αλλάζει ριζικά τις εργασιακές σχέσεις. Εδραιώνεται η εβδομάδα των 48 ωρών. Τι θα ισχύσει για νυχτερινή απασχόληση, εργασία την Κυριακή και διαλείμματα των εργαζομένων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Χορεύουν σάμπα τα χρηματιστήρια. Νέα ρίγη απο Βραζιλία, ύφεση απειλεί την Ευρώπη. Πτώση χθές και εδώ κυρίως λόγω Ιονικής.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Η δέσμη φορολογικών απαλλαγών. Ολη η πρόταση του ΥΠΕΘΟ για τις ελαφρύνσεις. Στα 2 εκατ. το αφορολόγητο. Μείωση συντελεστών. 300 δις δρχ το κόστος για τον προϋπολογισμό.

    ΕΣΤΙΑ: Οι παρενέργειες του Χρηματιστηρίου. Πλήττονται εμπόριο και κανατάλωσις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φορολογικό απόθεμα 400 δις επιστρέφεται προεκλογικώς. Ελαφρύνσεις 250 δις και παροχές 150 δις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ευκολότερη η σύναψη δανείων. Χωρίς φορολογική ενημερότητα η χορήγηση δανείων μέχρι 1,5 εκατ. δρχ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αντεπίθεση με 1,2 δις στο τουρκικό λόμπι. Πρώτη φορά ελληνική καμπάνια στο εξωτερικό.

    ΝΙΚΗ: Εύκολα τώρα τα δάνεια μέχρι 1,5 εκτ. δρχ. Δεν απαιτείται πλέον φορολογική ενημερότητα. Αυστηρότερα, όμως κριτήρια για τις υπόλοιπες συναλλαγές.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ορος επιβίωσης η ικανοποίηση των αιτημάτων. Με νέα τρακτέρ ενισχύονται τα μπλόκα στο θεσσαλικό κάμπο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 10 μπλόκα της εφορίας στις φορολογικές δηλώσεις. Ποιούς ειδικούς ελέγχους θα κάνουν οι εφοριακοί.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επαγρύπνηση χωρίς πανικό για όπλα και προβοκάτσιες στη Θράκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ενταση και οργή στα νοσοκομεία. Σήμερα: προς "θερμή" υποδοχή του υπουργού Υγείας στη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σε "θέση μάχης" γιατροί και αγρότες.

    [2] Φορολογική πολιτική

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "η φορολογική μεταρρύθμιση ή ακριβέστερα οι διαρρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος θα κυριαρχήσουν κατά το εκλογικό έτος 2000 και θα δεσπόσουν της πολιτικής διαμάχης που θα εξελιχθεί κατά το αρξάμενο προεκλογικό έτος. Ολα τα στοιχεία βεβαιώνουν την εκτίμηση τούτη. Οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί είναι συγκεκριμένοι και έχουν σαφώς ορίζοντα το εκλογικό έτος 2000 και αυτούς ακριβώς θα έλθει να καλύψει ο προετοιμαζόμενος "κοινωνικός διάλογος".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "πιο αυστηρά θα είναι απο την 1η Μαρτίου τα κριτήρια για να χορηγείται πιστοπιοητικό φορολογικής ενημερότητας, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γ. Δρύ. Συγκεκριμένα, για να χορηγηθεί το πιστοποιητικό ενημερότητας, θα πρέπει πρηγουμένως να έχουν υποβληθεί οι δηλώσεις ΦΠΑ, ΦΜΥ και φορολογίας εισοδήματος, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και οι τυχόν οφειλές σε δήμους, Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις κλπ".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "απο την 1η Μαρτίου αυξάνεται στο 1,5 εκατ δρχ το όριο που είναι απαραίτητη η προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας για τη λήψη καταναλωτικών και προσωπικών δανείων. Ετσι, γίνεται φανερό, οτι στο εξής οι ενδιαφερόμενοι δανειολήπτες θα χρειάζονται λιγότερα δικαιολογητικά για να πάρουν τέτοια δάνεια δεν αποκλείεται όμως να ενισχυθεί η ρευστότητα δημιουργώντας πληθωριστικές πιέσεις".

    [3] Ιονική

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "με το βουητό της τρικυμίας που είχε ξεσπάσει στην εκπαίδευση να αντηχεί ακόμη και ενώ δύο νέα μέτωπα, αυτά των γιατρών και των αγροτών, έχουν μόλις ανοίξει, η κυβέρνηση προσπαθεί να υπερκεράσει την κοινωνική δυσαρέσκεια προβάλλοντας τους "άθλους" της οικονομικής και πολιτικής και χρησιμοποιώντας ως καταφύγειο την εύκολη και ταμιακώς αποδοτική πρακτική των ιδιωτικοποιήσεων και μετοχοποιήσεων των δημόσιων οργανισμών".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "με μυστικότητα συνεχίζεται η νέα προσπάθεια της κυβέρνησης να εκχωρήσει το 51% των μετοχών της Ιονικής, η μεταβίβαση της οποίας θα αποτελέσει πρόκριμα της αξιοπιστίας της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι "ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Παπαντωνίου προτάσσει την ευθύνη του όσον αφορά στην εξέλιξη της διαδικασίας πωλήσεως της Ιονικής Τραπέζης. Απο χθές ήρχισε-με αδόκιμο τρόπο- η δευτέρα φάσις του σχεδίου μεταβιβάσεως του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης. Ως επεσήμανε η "ΕΣΤΙΑ", η ανεξήγητος μυστικότητς (σύμφωνη πάντως με τους τύπους ) επέτρεψε την διασπορά συγκρουομένων πληροφοριών στην χρηματαγορά σχετικώς με το ύψος των καταθεισών προσφορών και η αντίδρασις ήτο νευρική".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "στο αυστηρό σύμφωνο εμπιστευτικότητας σκοντάφτουν οι προσπάθειες συγκέντρωσης πληροφοριών αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον διαγωνισμό πώλησης της Ιονικής Τράπεζας. Χθές, στελέχη της διεθνούς εταιρίας JP Morgan, που έχει αναλάβει να φέρει είς πέρας τον διαγωνισμό πώλησης της Ιονικής, συναντήθηκαν στην Αθήνα, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εμπορικής Τράπεζας, προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις και να καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα για τις υπόλοιπες φάσεις του διαγωνισμού".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται οτι "η προσπάθεια να ενδιαφερθούν ξένοι μεγάλοι επενδυτές και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την πώληση της Ιονικής Τράπεζας απέτυχε. Τελικά, όπως έγραψε και χθές η "Ε" υπέβαλαν προσφορές μόνο τρείς ελληνικοί τραπεζικοί όμιλοι, των οποίων το ενδιαφέρον ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες. Δηλαδή η Αλφα Τράπεζα Πίστεως, η συνεργαζόμενη Γιούρομπανκ-Εργασίας και ο Ομιλός της Τράπεζας Πειραιώς".

    [4] Κινητοποιήσεις

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "με πολλά νέα τρακτέρ να έρχονται απο τα χωριά του κάμπου και να δυναμώνουν τα μπλόκα της ΕΘνικής Οδού, οι αγρότες της Θεσσαλίας επανέλαβαν και χτές το μήνυμά τους προς την κυβέρνηση, οτι θα συνεχίσουν την πάλη τους μέχρι την τελική νίκη. Το δυνάμωμα των μπλόκων είναι και μια απάντηση στο κλίμα αστυνομοκρατίας και τρομοκράτησης που αναβιώνει ξανά φέτος στη Θεσσαλία, με τον ερχομό, χτές στη Λάρισα, 21 διμοιριών των ΜΑΤ, γερανοφόρων οχημάτων και ασθενοφόρων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "καθοριστική για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων είναι η σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας για την ρύθμιση των χρεών των αγροτών προς την ΑΤΕ. Την ίδια ώρα σε επιφυλακή παραμένουν τόσο οι ξεσηκωμένοι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου, όσο και η κυβέρνηση που έδωσε εντολή για ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "επικίνδυνα έχει φορτιστεί το κλίμα στις σχέσεις αγροτών-κυβέρνησης και η παρουσία των ΜΑΤ απο χθές στα μπλόκα, προδικάζει δυναμικές εξελίξεις. Οι αγρότες είανι αποφασισμένοι να κάνουν σήμερα με "μίνι μπλόκο" στην ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, την κίνησή τους και στην περίπτωση που δεν υπάρξει θετική αντιμετώπιση στο θέμα των χρεών τότε τα πράγματα θα σφίξουν..περισσότερο στην εθνική οδό"

    [5] Επίσκεψη Σπυρίδωνα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει τη φράση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Σπυρίδωνος οτι "η ενότητα είναι αρραγής" και προσθέτει οτι "με τη φράση αυτή ο Αρχιεπίσκοπος διέψευσε τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν πρόβλημα ενότητας στην ελληνορθόδοξη εκκλησίας των ΗΠΑ. Κατά την ενημέρωση των μελών των Επιτροπών Ορθοδοξίας και Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής, ο κ. Σπυρίδωνος απέδωσε το θόρυβο που δημιουργείται σε συγκεκριμένο αριθμό προσώπων χωρίς απήχηση στον κόσμο. Αίσθηση, ωστόσο προκάλεσε το γεγονός οτι άφησε αιχμές κατά των ελληνικών κυβερνήσεων γαι την εν γένει στάση τους απέναντι στις ΗΠΑ".

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "παραινέσεις για συνετή στάση στα εθνικά θέματα, αλλά και υπαινιγμούς για τον Ιάκωβο άφησε χθές ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Σπυρίδων. Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Βουλής, η οποία κατακλύστηκε απο βουλευτές όλων των κομμάτων, ο Σπυρίδων έγινε δεκτός λιτά και χωρίς "στρωμένα κόκκινα χαλιά" στην είσοδο, όπως συνηθίζεται σε υποδοχές επισήμων προσώπων".

    "Εμμεσες βολές κατά του περιβάλλοντος του πρώην Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ιακώβου εξαπολύει" μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΞΟΥΣΙΑ " ο Αρχιεπίσκοοπς Αμερικής Σπυρίδων. Μιλώντας για ανθρώπους που έχασαν τα οφίκιά τους, ο Σπυρίδωνας δηλώνει οτι τα όποια προβλήματα παρατηρούνται αυτή τη στιγμή στην ομογένεια δημιουργούνται απο συγκεκριμένους ανθρώπους, επειδή, όπως τονίζει, "δεν διαδραματίζουν τό ρόλο που θα ήθελαν στο χώρο της Εκκλησίας". "Οι Αρχιεπίσκοποι έρχονται και παρέρχονται " τονίζει ο Σπυρίδωνας, για να προσθέσει οτι εκείνο που προέχει είναι η συνέχιση του έργου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, "τις βάσεις για μια περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις Εκκλησίες που εκπροσωπούν, έβαλαν, χτές, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, οι Αρχιεπίσκοποι Αθηνών κ. Χριστόδουλος και Αμερικής κ. Σπυρίδωνας. Ενα απο τα πρώτα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση των δύο Αρχεπισκόπων, οι οποίοι είναι και παλιοί γνώριμοι, ήταν αυτό της ανταλλαγής επισκέψεων νέων και απο τις δύο πλευρές".

    [6] S-300

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "την έδρα της ρωσικής εταιρίας "Ροσβορουζένιε" που κατασκευάζει τους αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 πρόκειται να επισκεφθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας κοινή αντιπροσωπεία Ελλήνων και Κύπριων στρατιωτικών προκειμένου να ρυθμιστούν οι τεχνικοοικονομικές εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν απο την απόφαση να εγκατασταθούν τελικά στην Κρήτη. Την ίδια ωρα η Αγκυρα προκλητικά αφήνει να διαρρεύσουν στον Τύπο θέσειες "πηγών προσκείμενων στην κυβέρνηση" οτι δεν μπορει να αποδεχθεί την εγκατάσταση των πυραύλων στην Κρήτη".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "νέες απειλές είς βάρος της Ελλάδας εξαπολύει η Αγκυρα, προειδοποιώντας οτι δεν θα δεχθεί την εγκατάσταση των ρωσικών πυραύλων S-300 στην Κρήτη. Υπενθυμίζεται πως ήδη απο τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ είχε χαρακτηρίσει ως "απαράδεκτο" το ενδεχόμενο εγκατάστασης των πυραύλων S-300 στην Κρήτη, προειδοποιώντας πως "το ενδεχόμενο αυτό θα επιδείνωνε τις ήδη υπάρχουσες εντάσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει οτι "νέα εμπλοκή στο θέμα της εγκατάστασης των ρωσικών πυραύλων S-300 στην Κρήτη επιχειρεί να δημιουργήσει η Τουρκία, η οποία εκτοξεύει έμμεσες απειλές κατά της χώρας μας, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση δηλώνει κατηγορηματικά πως η σχετική απόφαση είναι ειλημμένη και βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης".

    [7] Αβραμόπουλος

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "ο δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος διευρύνει τον κύκλο των πολτικών του παρεμβάσεων κάτι που στην Αθήνα συνδυάζεται και με τα σενάρια περί ίδρυσης νέου κόμματος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αλβανίας, τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδροτης κυβέρνησης, τον υπουργό εξωτερικών και με τον δήμαρχο Τιράνων ενώ έγινε δεκτός απο τον Αρχιεπίσκοπο κ. Αναστάσιο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει οτι "ξεπερνώντας οριστικά τα όρια της πρωτεύουσας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έκανε σε πανελλαδική κλίμακα μία απο τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρίες, εισπράττει ήδη ένα ποσοστό 24% και προχωράει. Στο κρίσιμο ερώτημα για την "πρόθεση ψήφου" δηλαδη'τι θα ψήφιζαν τώρα το 23,8% απάντησε "Αβραμόπουλο". Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο θετικό στοιχείο που εκτιμάται ιδιαιτέρως απο τον δήμαρχο".

    (Γ. Π.)

    [8] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΕΞΠΡΕΣ: "Κουράστηκαν " οι τράπεζες. Ο τραπεζικός τομέας "βύθισε" κατά 3,09% το Χρηματιστήριο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Διόρθωση με 124 δις τζίρο και 58 limit up. Η Σοφοκλέους κερδίζει 17,62% σε 26 συνεδριάσεις".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Διόρθωση στα blue chips κέρδη για τα περιφερειακά. Οι προσφορές για την Ιονική δεν ενθουσίασαν τους επενδυτές".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ιονική: παζάρι με..άγνωστους μνηστήρες. Αρχίζει τη Δευτέρα, ενώ στην Αθήνα τηρείται σιγή ιχθύος".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 10 February 1999 - 8:32:39 UTC