Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-01-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/01/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [3] Αβραμόπουλος
  • [4] Δήμητρα Λιάνη
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Χρηματιστήριο Αθηνών - Ανοδος 3,61%

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η δίωξη της Δήμητρας Λιάνη για τη βίλα της Εκάλης και οι φημολογίες για κόμμα Αβραμόπουλου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αρχηγός για το 2000. Αβραμόπουλος: δεν πάμε με αυτές τις δομές στη νέα χιλιετία. Ακαιρα τα "ονόματα υποστηρικτών". Εγώ υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δίωξη για κακούργημα στη Δήμητρα για το σκάνδαλο της βίλας της Εκάλης. Ο νόμος προβλέπει μέχρι και ισόβια. Διώκονται και οι αδελφοί Λουμίδη για την απάτη της πώλησης.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ντροπή. Ξαναδικάζουν τον Ανδρέα, τώρα, οι δικοί του. Για κακούργημα η Δήμητρα -απειλείται με ισόβια. Για ένα "κωλόσπιτο" κατά δήλωση Ευαγγ. Γιαννόπουλου. "Στόχος είναι ο Α. Παπανδρέου" δήλωσε η σύζυγός του.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Μέρες μετράει ο Γερ. Αρσένης. Στον δρόμο που χάραξε ο Κοντογιαννόπουλος. Στο Μαξίμου εκτιμούν οτι το "πρόσωπο" παίζει ρόλο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Εξωση" της Δήμητρας. Παραπέμπεται ετεροχρονισμένα για τη βίλα. "Δεν είμαι εγώ ο στόχος αλλά ο Ανδρέας". Δίωξη-στραπάτσο στα πολιτικά σχέδια της χήρας. Οι κατηγορίες και οι ποινές που αντιμετωπίζει.

    Η ΑΥΓΗ: Τελευταίες εξετάσεις για την κυβέρνηση. Κλειστά τα σχολεία- ανοιχτή η κρίση. Σήμερα το απόγευμα νέο συλλαλητήριο. Ο πρωθυπουργός αρνείται διάλογο με την ΟΛΜΕ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Διώκεται για κακούργημα η Μιμή. Για άλλη μια φορά δικαιώνεται πανηγυρικά η "ΑΥΡΙΑΝΗ". Το παλιοθήλυκο δε σεβάστηκε τίποτε και επιχείρησε ακόμα και τώρα να φορτώσει όλες τις αθλιότητές στης στον Ανδρέα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δήμητρα: κινδυνεύει η ζωή μου. Μετά τη δίωξη για κακούργημα. Πάνε τη χήρα Παπανδρέου στον Κορυδαλλό για να σταματήσει την έκδοση του δεύτερου βιβλίους της. Ο Σημίτης δικάζει μετά θάνατον τον Ανδρέα σαν καταχραστή, φοροφυγά και απατεώνα. Ξεσηκώνεται η αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ.

    ΕΘΝΟΣ: Κεραυνός χτύπησε τη βίλα. Δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος... Κεραυνός και απο τη Δήμητρα: θα παλέψω και δεν είμαι μόνη μου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αφετε τα παιδια ελθείν προς με. Παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου για την εκτόνωση της έντασης στην Παιδεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Βόμβα" στη βίλα της Εκάλης. Δικαστική έρευνα. Η Δήμητρα Λιιάνη καλείται να απαντήσει που βρήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου τα τρομακτικά ποσά για την αγορά, την κατασκευή και τον εξοπλισμό της βίλας στην οδό Αγράμπελης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις: Ποιοί φορείς και υπηρεσίες δέχονται αιτήσεις για μόνιμο και έκτακτο προσωπικό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο Αρσένης σε αδιέξοδο σχεδιάζει τώρα: Αμυντικό δόγμα με καθηγητές. Σκέφτεται να βάλει στο τραπέζι πιο χαλαρό σύστημα αξιολόγησής τους. Αγριεύουν τα μπλόκα, δεν πέφτουν οι καταλήψεις. Νέο συλλαλητήριο απόψε.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Σύγχυση στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα στο εκπαιδευτικό. Αναποφάσιστος ο Σημίτης για το πώς θα αντιμετωπίσει την κρίση. Καταλήψεις και το Μάιο φοβάται η κυβέρνηση. Προσφέρθηκε για διαμεσολάβηση ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΕΣΤΙΑ: Ευθύνονται και τα κόμματα για το αδιέξοδο των καταλήψεων.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αλλαγή πλεύσης αποφασίζει ο κ. Σημίτης για την Παιδεία. Θέτει στον κ. Αρσένη το δίλημμα "ή τάν ή επί τας" για τη μεταρρύθμιση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στο εδώλιο για φοροδιαφυγή... 76 εκατ. δραχμών. Δήμητρα: στόχος η ιστορική καθαρότητα της προσφοράς του Ανδρέα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τυφλά μπλόκα και επεισόδια στους δρόμους. Πιέσεις για παρέμβαση Σημίτη στην Παιδεία.

    ΝΙΚΗ: Παιδεία υπο το μηδέν. Αγνοούν τις εκκλήσεις Σημίτη-Καραμανλή- Χριστόδουλου. Ανένδοτοι οι μαθητές, συνεχίζουν καταλήψεις -μπλόκα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Λαϊκή συστράτευση στους αγώνες για την Παιδεία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 30.000 εταιρίες στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Ετοίμασαν λίστες για τους ελέγχους του 1999. Τι σχεδιάζουν για τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αβραμόπονος. Ημικρανίες στα... κόμματα απο δήλωση Αβραμόπουλου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εκτόνωση στην Παιδεία με ηρωική έξοδο Αρσένη. Προαλείφεται ο Ευαγγ. Βενιζέλος για την ηλεκτρική καρέκλα του υπουργού Παιδείας.

    [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "εν μέσω όξυνσης, με τους δρόμους να καταλαμβάνονται αιφνιδιαστικά απο τους μαθητές, τους οδηγούς σε εμπόλεμη κατάσταση, την πόλη σε διαρκή νευρική κρίση, τους καθηγητές να επιμένουν και τη δημόσια παιδεία να απειλείται με κατεδάφιση, η κυβέρνηση αναζητεί εναγωνίως φόρμουλα άρσης του αδιεξόδου".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι "δεν παραδίνουν τα όπλα" οι μαθητές, που δηλώνουν ανυποχώρητοι στα αιτήματά τους για ανατροπή της αντιδραστικής "μεταρρύθμισης" που τους στερεί το δικαίωμα στη μόρφωση και διεκδικώντας την καθιέρωση ενιαίου 12χρονου υποχρεωτικού σχολείου για όλους".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "παρά το γεγονός οτι η κυβέρνηση, η αξιωαμτική αντιπολίτευση ακόμη και η Εκκλησία, τους καλούν να επιστρέψουν στα θρανία, οι μαθητές κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με αποτέλεσμα η κρίση στο χώρο της Παιδείας να οξύνεται. Για το λόγο αυτό αναμένεται παρέμβαση του πρωθυπουργού, ερωτηματικά υπάρχουν ωστόσο, για την αντίδραση του υπουργού Παιδείας, σε περίπτωση που ο Κώστς Σημίτης καθορίσει νέο πλαίσιο διαλόγου με τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "η κατ'ανάγκην ψήφος εμπιστοσύνης προς τον Υπουργό Παιδείας δεν βελτίωσε την εκρητική κατάσταση που επικρατεί στην Εκπαίδευση και δεν αποκατέστησε το τρωθέν κύρος του κ. Αρσένη. Τα Λύκεια που τελούν υπο κατάληψη αυξήθηκαν (τουλάχιστον στην αθήνα ) και οι καθηγητές, παρακάμποντας τον αρμόδιο και προσφάτως "αναβαθμισθέντα" υπουργό, ζητούν απ'ευθείας διάλογο με τον κ. Σημίτη απειλώντας με νέες απεργίες και κινητοποιήσεις (Πανεκπαιδευτικό συλλαλλητήριο έχει προγραμματιστεί και γαι σήμερα, ενώ χθές συνεχίστηκαν τα "μπλόκα" στους δρόμους)".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι "δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής. Δώστε λύση τώρα για να ανοίξουν τα σχολεία". Το μήνυμα αυτό στέλνουν με ένα νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κάνιγγος, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς. Το μήνυμα προσυπογράφουν όμως ακόμα και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που μπορεί να έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνςη στον Γ. Αρσένη, αλλά εξακολουθούν να πιέζουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό οτι υπάρχουν περιθώρια... ειρήνευσης με την κοινωνία".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει οτι "αντιφατικές εισηγήσεις δέχεται ο πρωθυπουργός για την εξεύρεση λύσης στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα με τη συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των μαθητών. Σε εξεύρεση φόρμουλας που θα επιτρέπει ταυτόχρονα και την εκτόνωση της κατάστασης αλλά και την αποφυγή μιας πολιτικής ήττας έχει αποδυθεί η κυβέρνηση. Εν τω μεταξύ η ΟΛΜΕ ζήτησε και επίσημα την παρέμβαση του πρωθυπουργού αποκλείοντας ωστόσο ενδεχόμενο διάλογο με τον υπ. Παιδείας Γ. Αρσένη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι "το επόμενο βήμα που σκέφτεται να κάνει ο Γ. Αρσένης προκειμένου να σπάσει το μέτωπο των καταλήψεων, είναι ένα αλλά πιο αποτελεσματικό άνοιγμα στους καθηγητές. Στενοί συνεργάτες του υπουργού Παιδείας του εισηγούνται να βάλει στο τραπέζι του διαλόγου το θέμα της αξιολόγησης των καθηγητών καθώς κρίνουν οτι η σάση τους παίζει καθοριστικό ρόλο στις καταλήψεις. Το απόγευμα οι μαθητές κάνουν νέο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας και ανανεώνουν το ραντεβού τους για μεθαύριο".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν οτι " με τυφλά μπλόκα και επεισόδια στους δρόμους, που οδήγησαν μάλιστα στον τραυματισμό μιας μαθήτριας, συνεχίστηκε χθέ το αδιέξοδο στον χώρο της Παιδείας. Απο πολλές πλευρές (πολιτικές, πνευματικές, κοινωνικές) ασκούνται πιέσεις για παρέμβαση του πρωθυπουγού Κ. Σημίτη, ώστε η κρίση στην Παιδεία να οδηγηθεί σε λύση".

    Κατά τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "σε εκκρεμότητα παραμένει το κρίσιμο αδιέξοδο στην Παιδεία. Κυβέρνηση και μαθητές δεν φαίνονται διατεθειμένου να υποχωρήσουν. Οι καθηγητές ζητούν την παρέμβαση του κ. Σημίτη και απαντούν με απεργίες, οι μαθητές "στήνουν" συλλαλητήρια και μπλόκα-σε ένα απο αυτά τραυματίστηκε μαθήτρια που τη χτύπησε Ιχ με..τσίτα τα γκάζια-ενώ το τετράμηνο χάνεται αύριο ανεπιστρεπτί".

    [3] Αβραμόπουλος

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "παρά τη διάψευση για πρόσωπα ή και για επαφές, το ενδεχόμενο δημιουργίας νέας πολιτικής κίνησης εξακολουθεί να κρατά ανοιχτό ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Δ. Αβραμόπουλος καθώς οι περισσότερες κινήσεις του αυτή την ώρα υποδηλώνουν το γεγονός οτι βρίσκεται λίγο πριν απο το τελικό βήμα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει οτι "ο κ. Αβραμόπουλςο μεθοδικά και σε κάθε ευκαιρία, δίνει το πολιτικό του στίγμα. Σε τελευταία ανάλυση, χθές χαρακτήρισε ανίκανα τα σημερινά κόμματα εξουσίας να επιλύσουν τα προβλήματα του τόπου, αφήνοντας να εννοηθεί οτι ο ίδιος έχει μια άλλη αντίληψη για την Εξουσία και οτι η εκπλήρωση ενός νέου πολιτικού φορέα θα προέλθει απο τις ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "σε αναμομή των προσεχών κινήσεων Αβραμόπουλου ευρίσκεται η Ρηγίλλης, και μέχρι τότε προτιμά να διατηρή χαμηλούς τόνους. Συμφώνως προς δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε σύσκεψη κορυφαίων στελεχών της ΝΔ διετυπώθη η εκτίμησις οτι η στάσις όλων των στελεχών της παρατάξεως θα πρέπει να είναι αυστηρή, διότι το κλίμα που δημιουργείται ζημιώνει την αξιωματική αντιπολίτευση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "δεν τοποθετήθηκε χθές επί της ουσίας ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος στα δημοσιεύμετα που τον φέρουην διατεθειμένο να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος. Ωστόσο διέψευσε τα σενάρια επί ονομάτων που προτίθενται να προσχωρήσουν στην πολιτική κίνησή του".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτιμά οτι" σε ρόλο πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων αναδεικνύεται ημέρα με την ημέρα ο Δήμαρχος της Αθήνας Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς πλέον όλα τα πολιτικά κόμματα αρχής γενομένςη απο τη ΝΔ νιώθουν να απειλούνται απο τις κινήσεις του και περιμένουν να καθορίσουν τη στάση τους απο τις επόμενες ενέργειές του".

    [4] Δήμητρα Λιάνη

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι είναι "ανήσυχη η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της βίαιης αντιμετώπισης που υφίσταται απο κυβερνητικά κέντρα σε σημείο που να εκφράζει φόβους ακόμα και για την ίδια τη ζωή της. Μπορεί να αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις επιθέσεις που δεχόταν όλο αυτό το διάστημα απο τους "εκσυγχρονιστές" όμως η ποινική δίωξη που ασκήθηκε είς βάρος της σε βαθμό κακουργήματος και επισύρει ποινή ισόβιας κάθειρξης αποτέλεσε, σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στο περιβάλλον της, το επιστέγμασμα ενός μεθοδευμένου σχεδίου, το οποίο εκπόνησαν οι "εκσυγχρονιστές" προκειμένου να τη φιμώσουν και να την εξοντώσουν πολιτικά".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "οι αποκαλύψεις της "Αυριανής" για τις αθλιότητες που διέπραξε τον καιρό της παντοδυναμίας της η Μιμή δικαιώνονται πανηγυρικά καθώς η πρωθιέρεια της απάτης διώκεται απο την Ελληνική Δικαιοσύνη για κακούργημα. Εναντίνο της πάλαι ποτέ "Θεοδώρας" ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αφού κατά τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας αποκαλύφθηκαν όλα τα θρασύτατα ψεύδη που έχει υποστηρίξει σχετικά με την υπόθεση της αγοράς της ρόζ βίλας της Εκάλης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει "βόμβα" στη βίλα της Εκάλης. Η Εισαγγελια Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για απάτη σε βάρος του δημοσίου κατά της Δήμητρας Παπανδρέου, αναφορικά με τη ρόζ βίλα της οδού Αγράμπελης 3. Ετσι, ξαναήλθε στο προσκήνιο ένα απο τα μεγαλύτερα σκάνδδαλα που συγκλόνισαν τη χώρα όπως και μια σειρά απο ερωτήματα που δυστυχώς δεν απαντήθηκαν ποτέ".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται οτι "μαύρα τα βλέπει, τώρα, για τη ρόζ βίλα η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου. Βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατη -επισύρει την ποινή ακόμη και τις ισόβιας κάθειρξης- κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος".

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "νέα τροπή προσλαμβάνει η υπόθεση της βίλας στην Εκάλη. Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου κατηγορείται για εξαπάτηση της Εφορίας. Δήλωσε την αξία του σπιτιού της οδού Αγράμπελης 180 εκατομμύρια δραχμές λιγότερα απ'οτι η πραγματική. Η ίδια η Δήμητρα αντεπιτέθηκε και με δήλωσή της υποστήριξε οτι πρόκειται για "μια άλλη δίκη εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και οτι στη μάχη που θα δώσει δεν είναι μόνη"

    Ο ΛΟΓΟΣ με τίτλο "Στο εδώλιο για φοροδιαφυγή..76 εκατ. δραχμών" σημειώνει οτι "αντιμέτωπη με την κατηγορία της απάτης σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του ελληνικού δημοσίου βρίσκεται η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της που αφορά τη διαδικασία της αγοραπωλησίας της βίλας της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η άνοδος τιμών - συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, η αύξηση των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων γραμματίων το 1998, οι εκτιμήσεις για την πορεία πληθωρισμού - επιτοκίων και η άνοδος τιμών στα μεγάλα διεθνή χρηματιστήρια είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Στροφή κεφαλαίων προς τη Σοφοκλέους - Θετικό κλίμα στο ΧΑΑ και άνοδος 3,61%. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Ξένοι στο πηδάλιο - Επισπεύδεται η ανάθεση του management της Ολυμπιακής σε ξένη αεροπορική εταιρία. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``76 μετοχές "κλείδωσαν" στο limit up! - Υπέρμετρη ευφορία χθες στη Σοφοκλέους. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Διστακτικές οι τράπεζες για άμεση μείωση των επιτοκίων - Η κίνηση της Alpha Τράπεζας Πίστεως δεν βρίσκει μιμητές. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Οι αλκυονίδες ημέρες επανήλθαν στις αγορές - Ανοδος 3,6% στη Σοφοκλέους με τζίρο 119 δισ. - Εγκώμια Ντουϊζεμπεργκ. ''

    [6] Χρηματιστήριο Αθηνών - Ανοδος 3,61%

    H NAYΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: "Με πολύ ισχυρή ανάκαμψη ξεκίνησε το Χρηματιστήριο Αθηνών την τρέχουσα εβδομάδα κερδίζοντας 3,61%, ενώ ιδιαιτέρως ενισχυμένος ήταν και ο όγκος των συναλλαγών στα 118,9 δισ. κατά την πρώτη συνεδρίαση μετά το ξεκαθάρισμα της βραζιλιάνικης κρίσης".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Tuesday, 19 January 1999 - 8:49:09 UTC