Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-11-25

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/11/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο
  • [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [4] Ελληνική οικονομία
  • [5] Κυπριακό
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Παπαντωνίου - Ελλάδα - ΟΝΕ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η ελληνική οικονομία και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Βέτο για τα ονόματα. Σάλος απο την αποκάλυψη του "Α.Τ.". Ψηλός: θα τα "σπάσουμε" αν κόψουν τους δικούς μας. 30 βουλευτές άρον-άρον στη Ρηγίλλης. Επιμένει στην ανανέωση ο Καραμανλής.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εγκλημα οι Κολλάδες σας. Ο κ. Καραμανλής ξεσπά στη Βουλή. Πετάξατε απο το παράθυρο 1 τρις. Θα ξαναδώσουμε τις συγκοινωνίες στους ιδιώτες.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Πούλησαν εννέα παιδιά της. Η τραγική ιστορία μιας 36χρονης. Επενέβη ο εισαγγελέας στη συγκλονιστική υπόθεση, για την οποία πολλοί πρέπει να ντρέπονται.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Με εισαγγελείς απειλεί ο Αρσένης τους 16άρηδες. Προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις στα Λύκεια.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πανεπιστημιακή έρευνα: Τα παιδιά του ρουσφετιού. Μιλούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι και αποκαλύπτουν τη διάλυση του δημοσίου.50% ναί, μπήκαμε απο το παράθυρο.80% ναί, οι προαγωγές με κόμματικά κριτήρια.35% ναί, διορίζονται και συγγενείς μας.

    Η ΑΥΓΗ: Τέστ αυταρχισμού στα σχολεία. Η κυβέρνηση σπεύδει να ποινικοποιήσει τις μαθητικές κινητοποιήσεις.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κόβονται οι συντάξεις όσων εργάζονται παράνομα. Τέρμα η δουλειά για τους συνταξιούχους με το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η Βάσω τρέχει και δεν φθάνει. Αρον-άρον στέλνουν την υπουργό στη Μόσχα. Φυσικό αέριο: στον αέρα η διακρατική συμφωνία. Εντονη φημολογία για σύγκρουση των διαπλεκομένων.

    ΕΘΝΟΣ: Η ΕΛΑΣ σε ρόλο... παιδονόμου. Επέμβαση στα 280 υπο κατάληψη λύκεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αναψε ο "Σταμάτης" για τα παιδιά των φαναριών. Πετσάλνικος: "τέρμα στην εκμετάλλευση των ανηλίκων".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αυξάνουν και το όριο συνταξιοδότησης. Βάζουν χέρι και στα ευγενή ταμεία των ΔΕΚΟ. Εργασία μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ολα όσα προκύπτουν απο τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εξοντώνουν δασκάλα σύζυγο ταγματάρχη. Εκείνος στη Ρόδο, εκείνη στην Αθήνα, γιατί έχουν μόνο 2 παιδιά. Απέρριψαν τρείς φορές αίτημά της για συνυπηρέτηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φώς στη νύχτα της Κυψέλης. Ατζέντες και πονηρές λίστες που θάφτηκαν σε μια μέρα. Ντοκουμέντα: ο Γεράκης ξεσκεπάζει τη βρώμικη εμπλοκή αστυνομικών.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ιστορική πτώση στα επιτόκια δανεισμού του δημοσίου. Στο 7,28% στην επιτυχημένη χθεσινή δημοπρασία των 15ετών. Εκρηξη επενδυτικού ενδιαφέροντος και στο Χρηματιστήριο.

    ΕΣΤΙΑ: Ελέγχουν μόνον τις επιχειρήσεις. Οι άλλες υποθέσεις κλείνουν "αυτόματα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επεκτείνεται η συμφωνία για το πάγωμα των τιμών στους κλάδους οικοδομής, ηλεκτρονικών και κινητής τηλεφωνίας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εμπλοκή στο φυσικό αέριο. Στη Μόσχα επειγόντως η Β. Παπανδρέου για να τα "βρεί" με τους Ρώσους.

    ΤΑ ΝΕΑ: Συγχώνευση ταμείων σε τράπεζες, ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, ΟΤΕ. Για δεύτερο ασφαλιστικό πακέτο μιλάει ο Παπαϊωάννου.

    ΝΙΚΗ: Στα σκαριά το 35ωρο. Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Α. Τσοχατζόπουλος και Κ. Σκανδαλίδης συμφώνησαν με το αίτημα των εργαζομένων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Και εισαγγελέας μετά τους "αναρχο"-χαφιέδες. Νέα κυβερνητική επιχείρηση κατά της αγωνιζόμενης μαθητικής νεολαίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Συναγερμός για τη ΔΕΘ. Εκτακτες συσκέψεις σε ΥΜΑ-Θ και HELEXPO.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΕΘ: σήμερα η απόφαση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πώς με αποδείξεις θα γλιτώσετε φόρο. Οσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αγορές σας απο τη λιανική.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ασκηση επι χάρτου ο προϋπολογισμός. Δεν αποτυπώνει τα προβλήματα της οικονομίας, τονίζει η ΝΔ.

    [2] Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "τη συγχώνευση ή την ενοποίηση ασφαλιστικών Ταμείων Τραπεζών, ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, ΟΤΕ και άλλων κλάδων προωθεί το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης με δεύτερο ασφαλιστικό πακέτο. Ο υπουργός κ. Μ. Παπαϊωάννου σε δηλώσεις του ανέφερε: Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί ο διάλογος για τη σύσταση Ταμείου κύριας ασφάλισης των τραπεζοϋπαλλήλων. Πρόσθεσε, μάλιστα, οτι το έλλειμμα στο ΤΑΠ-ΟΤΕ φθάνει τα 30 δις τον χρόνο, ενώ οι υπάλληλοι της ΔΕΗ δεν έχουν Ταμείο κι ασφαλίζονται στον εργοδότη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "εργασία δια... βίου εξασφαλίζει η κυβέρνηση σε όλους τους Ελληνες, αδιαφορώντας αν κάποιοι απο αυτούς είναι σε.. ηλικία συνταξιοδότησης!Η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε αύξηση των ορίων ηλικιάς συνταξιδότησης, αδιαφορώντας προκλητικά για την άποψη των συνδικάτων και παραγκωνίζοντας θερμοθετημένα όργανα, όπως την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, στηριζόμενη πάντα σε.. συνοπτικό μονόλογο των οποίων με εξαιρετική ευκολία βαφτίζει κοινωνικό διάλογο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης του Κοινωνικού διαλόγου ( ο οποίος θα ξεκινήσει το 1999) για το μεγάλο "πακέτο" για το Ασφαλιστικό, η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης απο το 65ο στο 67ο, ο υπουργός Εργασίας Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Ο υπουργός ανακοίνωσε επίσης οτι θα καταθέσει σήμερα στη βουλή το επίμαχο ν/σ για το "μίνι " ασφαλιστικό το οποίο φέρνει τα πάνω κάτω στην κοινωνική Ασφάλιση: με συγχωνεύσεις-ενοποιήσεις ταμείων, αυστηρά αντικίνητρα σε όσους συνταξιούχους εργάζονται".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "τάξη στο χάος που κυριαρχεί σήμερα στο ασφαλιστικό -συνταξιοτοδικό μας σύστημα, βάζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, με το νομοσχέχειο που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "οι διαδικασίες προώθησης του 35ώρου εβδομαδιαίας εργασίας, χωρίς μείωση αποδοχών, θα ξεκινήσουν μετά το 1999 και στη χώρα μας. Τη σαφή αυτή δέσμευση ανέλαβαν χθές κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Κώστας Σκανδαλίδης, που χαιρετίζοντας τις εργασίες του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, προανήγγειλαν σημαντικές αλλαγές υπέρ των εργαζομένων, στον εργασιακό και ασφαλιστικό τομέα, αμέσως μετά την οριστικοποίηση της επίτευξης του εθνικού στόχου για ένταξη της Ελλάδα στην ΟΝΕ".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "ανοίγει ο δρόμος για ένα κοινωνικό συμβόλαιο που θα επιτρέψει την εφαρμογή του 35ώρου, καθώς και για φοροαπαλλαγές υπέρ των μισθωτών και των συνταξιόυχν που θα έχουν πεδίο εφαρμογής μετά το 2000 και την ένταξη της χώρας μας στην ΟΝΕ".

    [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "με αυταρχικές φασιστικές μεθοδεύσεις επιχειρεί η κυβέρνηση να "αναχαιτίσει" το ογκούμενο κίνημα στο χώρο της παιδίας, ενάντια στην αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να βάλει φρένο στις αγωνιστικές διαθέσεις ιδιαίτερα των μαθητών προχωρά τώρα ένα ακόμη βήμα στον αντιδραστικό της κατήφορο. Χρησιμοποιεί τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και ποινικοποιεί τους αγώνες".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "την αναστολή της εφαρμογής της "εκπαιδευτικής μεταρρυθμίσεως" επρότεινε χθές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Ο κ. Καραμανλής επανέφερεν επίσης την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας "για σύσταση Εθνικού Συμβουλίυο Παιδείας που θα χαράξη στρατηγική και πολιτική μακροχρόνια, τέτοια που θα στηρίζεται στι ςβασικές επιλογές και δομές απο όλες τις κυβερνήσεις στο μέλον".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "με την απειλή διώξεων, την οποία προκάλεσε αναφορά σχολικού συμβούλου, προσπαθεί το υπουργέιο Παιδείας να αναχαιτίσει το κύμα των καταλήψεων που σαρώνει πάνω απο 300 λύκεια της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη "μεταρρύθμιση". Η αναφορά και η παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης γίνονται τις παραμονές του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου και ύστερα απο την πλήρη αποτυχία της "επικοινωνικάης αντεπίθεσης" που εγκαινίασε με πρωινό καφέ στα σχολεία ο κ. Αρσένης".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά οτι "το πρώτο βήμα για την καταστολή και ποινικοποίηση των μαθητικών καταλήψεων έκανε χθές η κυβέρνηση. Με βάση αναφορά προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο εισαγγελέας Χρ. Μαρκογιαννάκης διέταξε το αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση σε δύο σχολεία της περιοχής που βρίσκονται υπο κατάληψη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συντελούνται ποινικά αδικήματα. Ανάλοες κινήσεις που εμπλέκουν τις εισαγγελικές αρχές εκδηλώνονται και στη Θεσσαλονίκη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "αστυνομικοί σπεύδουν στις καταλήψιες προπομποί του υπουργού Παιδείας, ο οποιός μια εβδομάδα απο την αναγγελία της επιχείρησης "πρωινέςο καφές στα σχολεία" δεν έχει ακόμη απολαύσει ούτε ένα... φλιτζάνι".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "η ΕΛΑΣ πάει.. στις καταλήψεις των σχολείων, τη στιγμή που το θερμόμετρο της έντασης στην Παιδεία ανεβαίνει. Η αρχή έγινε χθές. Υστερα απο εισαγγελική παρέμβαση ανοίγει οι δρόμος για επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων σε 280 λύκεια".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι "με καταλήψεις, απεργίες, συλλαλητήρια, πορείες εντείνεται η αναταραχή στο χώρο της Παιδείας και σε όλες τις βαθμίδες της. Κλειστό θα παραμείνι σήμερα και αύριο το Πάντειο Πανεπιστήμιο, υπο κατάληψιν τελούν δεκάδες σχολεία σ'όλη τη χώρα, ενώ αύριο βγαγίνουν στους δρόμους μαθητές, φοιτητές, δάσκαλοι, καθηγητές, σ'ενα συλλαλητήριο που εκτιμάται οτι θα καταγραφεί ως ένα απο τα μαζικότερα στη σύγχρονη εκπαιδευτική ιστορία".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "ο θερμός χειμώνας για την Παιδεία είναι ήδη επί θύραις. Ηδη είχαμε τη συγκέντρωση μαθητών των λυκείων της χώρας έξω απο το υπουργείο Παιδείας, ενώ αύριο μπαίνουν στο "χορό" των κινητοποιήσεων και οι καθηγητές για τους αδιόριστους. Ολα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή κατά την οποία ο υπουργός παιδείας αποφάσισε να αρχίσει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα για να ενημερώσει τα σχολεία για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Προφανώς ο αρμόδιος υπουργός (και η κυβέρνηση, βεβαίως που συνυπογράφει τις επιλογές του) δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνιστά μεταρρύθμιση".

    [4] Ελληνική οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει οτι "με τον Γιάννο Παπαντωνίου να επιχειρεί ένα... πλασματικό "λίφτινγκ" στο λεγόμενο κοινωνικό πρόσωποτου ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας τον εύκολο δρόμο της υποσχεσιολογίας και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να επικρίνουν στο σύνολό τους την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντάς την "σκληρή ακι κοινωνικά άδική", άρχισε χθές στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση επί του νέου κρατικού προϋπολογισμού. "

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "η διαδικασία αποπληθωρισμόυ επιταχύνεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, και διαπερνά σύμπασα την οικονομία. Σήμρεα, εκτός απροπότπου η κ. Β. Παπανδρέου και ο Μιχ. Χρυσοχοίδης παρουσιάζουν συμφωνίες για πάγωμα ή και μειώσεις τιμών με τουλάχιστον 20 κλάδους αγαθών και υπηρεσιών, ενώ ήδη επιδρούν ιετικά στον πληθωρισμό που υποχωρεί πιθανώς στο 4,3% τον Νοέμβριο, οι προηγούμενες συμφωνίες με τις βιομηχανίες τροφίμων".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε η χθεσινή δημοπρασία 15ετών ομολόγων, καθώς, πλήν του μεγάλου επενδυτικού ενδιαφέροντνος, σημειώθηκε σημαντική πτώση του επιτοκίου στο 7,28%. Είναι το χαμηλότερο ιστορικά επιτόκιο δανεισμού του Δημοσίου, γεγονός που προεξοφλεί μείωση και των τραπεζικών επιτοκίων το επόμενο χρονικό διάστημα. Η εξέλιξη αυτή έχει σαφή αντανάκλαση στην αγορά, όπου δημιουργείται κλίμα ευφορίας. Η Σοφοκλέους ήταν χθές το μόνο ευρωπαϊκό Χρηματιστήριου που σημίεωση άνοδο με "άρμα" τις τράπεζες και τον ΟΤΕ".

    [5] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "η συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής, που θεωρείτο μέχρι σήμερα ως "το ραντεβού των αποφάσεων" υποβαθμίζεται διακριτικά και χαρακτηρίζεται τώρα ως "μια ευκαιρία για την εξαγωγή συμπερασμάτων". Εξελίξεις προβλέπει ο Γλαύκος Κληρίδης, ενώ ο Κώστας Σημίτης έχει συγκαλέσει σύσκεψη σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει οτι "Αμερικανοί και Αγγλοι άρχισαν και πάλι να συντονίζουν τις προσπάθειές τους ώστε να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στο Κυπριακό πριν απο το τέλος του 1998. Αυτό φαίνεται και απο τη δήλωση Κληρίδη στο Λονδίνο, ο οποίος ανέφερε οτι υπάρχουν ενδείξεις οτι θα καταβληθεί προσπάθεια για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "σήμρεα το πρωί ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης θα συνεργαστεί με τους υπουργούς Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλο και Εξωτερικών Θ. Πάγκαλο για την ελληνική θέση που θα διατυπωθεί μεθαύριο στην κοινή συνεδρίαση Ελλάδας και Κύπρου για την τύχη του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι επισημάνσεις Παπαντωνίου για την πορεία ένταξης στην ΟΝΕ, η μείωση της βιομηχανικής παραγωγής τον Σεπτέμβριο, η επέκταση του leasing στον τομέα των ακινήτων, η μείωση του επιτοκίου στα 15ετη ομόλογα και η άνοδος τιμών κατά 0,72% στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Kίνδυνος για περικοπές πόρων του πακέτου Σαντέρ - Ανησυχία στο ΥΠΕΘΟ για ενδεχόμενη μείωση εισροών από την ΕΕ".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Δύο σοβαροί κίνδυνοι, τους προσδιόρισε ο ΥΠΕΘΟ στην πορεία προς την ΟΝΕ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Προσοχή, η ΟΝΕ δεν είναι δεδομένη - Γ. Παπαντωνίου: Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ολα τα σενάρια για την πορεία αποκλιμάκωσης των επιτοκίων - Ικανοποιητική απορρόφηση των 15ετων ομολόγων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εκρηξη στα επαγγελματικά ακίνητα φέρνει το leasing - Εκτίμηση για νέα συμβόλαια αξίας 35 δισ. δρχ. ".

    [7] Παπαντωνίου - Ελλάδα - ΟΝΕ

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Με την υπόμνηση ότι "είμαστε ακόμη μακριά από το τέλος της προσπάθειας" ο Γ. Παπαντωνίου προσπάθησε χθες στη Βουλή, να πάρει τις αποστάσεις του από την καλλιέργεια της υπέρμετρης αισιοδοξίας, τονίζοντας ότι η ένταξη στην ΟΝΕ είναι στόχος προς επίτευξη και όχι δεδομένος".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 25 November 1998 - 10:18:27 UTC