Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 98-07-29

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 21:25 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεσσαλονίκη, 29/07/1998 (MΠΕ)

Τίτλοι ειδήσεων:

  • ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ.
  • ΡΕΠΠΑΣ: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ S-300.
  • Γ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: ΘΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
  • ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
  • ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΤΣΟΒΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
  • ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΤΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
  • ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ.
  • ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ.
  • Ο ΠΡΙΜΑΚΟΦ ΖΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ.
  • ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
  • ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ.
  • ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ.
  • ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ 13ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ.

Οι ειδήσεις αναλυτικά:

Σε επιφυλακή παραμένουν τα νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και οι υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης για να αντιμετωπισουν τυχόν περιστατικά από τον καύσωνα που πλήττει τη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία έφτασε το μεσημέρι τους 39 βαθμούς Κελσίου. Στη διάθεση του κόσμου θα είναι ως αργά το βράδυ οι κλιματιζόμενες αίθουσες. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καύσωνας θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε σήμερα πλήρως τη δήλωση του εκπροσώπου της κυπριακής κυβέρνησης, Χρήστου Στυλιανίδη, ότι η απόφαση για την προμήθεια των πυραύλων S-300 ελήφθη από κοινού στο πλαίσιο της στρατηγικής του ενιαίου αμυντικού χώρου Ελλάδας - Κύπρου. "Τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο κ. Στυλιανίδης", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας και πρόσθεσε ότι "πολύ πριν από το Δόγμα του Αμυντικού Χώρου η συνεργασία μεταξύ των δύο κυβερνήσεων είναι στενότατη και για όλα τα θέματα αυτά υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία". Ερωτηθείς συγκεκριμένα ποιος έλαβε την απόφαση για την προμήθεια των S-300, o κ. Ρέππας διευκρίνισε ότι "τα θέματα που έχουν εθνικό χαρακτήρα τα χειρίζεται η κυπριακή κυβέρνηση μετά από συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση" και πρόσθεσε ότι "είναι γνωστό ότι οι δύο κυβερνήσεις είναι ευθυγραμμισμένες στους χειρισμούς που αφορούν στο μεγάλο εθνικό θέμα". Ο κ. Ρέππας είπε επίσης ότι οι κυβερνήσεις Αθηνών και Λευκωσίας "για την αντιμετώπιση του κυπριακού προβλήματος κινούνται στο πλαίσιο αποφάσεων που έχει λάβει ο ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας", οι οποίες ξεπερνούν τις 100. Διευκρίνισε ότι "οι δύο κυβερνήσεις νομιμοποιούνται και δικαιούνται να συνεργάζονται απόλυτα, να έχουν στενότατες σχέσεις, να είναι ταυτόσημες οι πολιτικές τους επιλογές, προκειμένου να προωθηθεί το κυπριακό θέμα".

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ομαλοποίηση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννος Κρανιδιώτης, σε δηλώσεις του προς το ΡΙΚ και τόνισε πως την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρέσβη Νίκολας Μπερνς ο οποίος αύριο θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Θεόδωρο Πάγκαλο. Ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε ότι δεν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ μελών της ελληνικής κυβέρνησης, για το θέμα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, και πρόσθεσε πως το μήνυμα της χτεσινής σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στην Αθήνα είναι ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα εμμείνουν με κάθε τρόπο στις δύο στρατηγικές επιλογές που είναι η ευρωπαική προοπτική της Κύπρου και η αμυντική της προστασία. Για τους πυραύλους S-300 είπε ότι η αγορά τους δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο για να μειωθεί η ένταση και να οδηγηθούμε στην αποστρατικοποίηση. Σχολιάζοντας τις απειλές του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Ισμαήλ παρατήρησε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο πολλές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους. Για πέμπτη μέρα μαίνεται η πυρκαγιά στην Κρανιά Ολύμπου. Σε εξέλιξη είναι και οι φωτιές στα Κούβελα Μεσσηνίας, τη Μάνη, τη Νεμέα, την Τριφυλλία, τα Ροδάνια Ταύγετου, τη Ζάκυνθο και την Κόνιτσα. Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι φωτιές στην Περαχώρα Κορινθίας και στο Αλιβέρι.

Το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών για περιπτώσεις καταπατήσεων ερευνούν τέσσερις εισαγγελείς, με εντολή του προϊστάμενου της εισαγγελίας Αθηνών, Γιώργου Κολιοκώστα, ύστερα και από τις καταγγελίες του υπουργού Γεωργίας, Στέφανου Τζουμάκα, σε βάρος των δασικών υπαλλήλων. Οι τελευταίοι απειλούν ότι θα υποβάλλουν μήνυση σε βάρος του.

Νέα στοιχεία για το συνδικάτο του εγκλήματος ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται απόστρατοι και εν ενεργεία αστυνομικοί. Τη νέα αυτή διάσταση στην υπόθεση δίνει η σύλληψη και του τελευταίου μέλους του συνδικάτου, του 48χρονου Βασίλη Ανδρεάδη. Ο 48χρονος ομολόγησε τη συμμετοχή του στη ληστεία μετά φόνου στην Εθνική Τράπεζα της Νιγρίτας Σερρών και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, ενώ κατονόμασε ως μέλη του κυκλώματος εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς Σερρών. Ο Ανδρεάδης οδηγήθηκε στον ανακριτή Σερρών, ενώ λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης τη χειρίζεται προσωπικά ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Με τον πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, Χριστόδουλο Πασιαρδή, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, στα γραφεία του κινήματος στη βουλή και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σε δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Τσοβόλας τόνισε ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, απαιτείται η ενότητα ολόκληρου του Ελληνισμού και η χάραξη ενιαίας εθνικής στρατηγικής, καθώς και η ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της Κύπρου. Για το λόγο αυτό είπε ο κ. Τσοβόλας το ΔΗΚΚΙ πιστεύει ότι οι πύραυλοι S-300 πρέπει να εγκατασταθούν οπωσδήποτε στο νησί. "Το Κυπριακό, είναι πρόβλημα διεθνές και όχι διμερές, ώστε να χρειάζεται τη μεσολάβηση τρίτων. Ειδικότερα για τις ΗΠΑ, θα ήθελα να τονίσω, ότι, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων ότι το '74 δεν υπήρξε εισβολή, αλλά "σύγκρουση" στην Κύπρο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρούνται αξιόπιστος διαμεσολαβητής. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ, ο ΟΗΕ οφείλει να προχωρήσει στην υλοποίηση των αποφάσεων και των ψηφισμάτων του για το Κυπριακό, ώστε να παύσει η παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Κυπριακού Ελληνισμού, που όπως τονισε, συντελείται εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια στη Μεγαλόνησο.

Την έκδοση της πρώτης Παγκόσμιας Βιβλιογραφίας για το Μέγα Αλέξανδρο προωθούν η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ-Καναδά και το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. Πρόκειται για ένα ογκώδες έργο του Γάλλου φιλέλληνα ερευνητή Nekkaz Lasnam που περιλαμβάνει 40.000 τίτλους βιβλίων και εκδόσεων από όλες τις χώρες του κόσμου οι οποίες αναφέρονται στον Μέγα Αλέξανδρο. Όπως τόνισε μιλώντας στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ-Καναδά, Βαγγέλης Μιχαλόπουλος, το θέμα της έκδοσης του έργου αυτού συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησής του με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Φίλιππο Πετσάλνικο. "Η εργασία αυτή είναι προϊόν έρευνας δώδεκα χρόνων του κ Lasnam σε βιβλιοθήκες, ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα όλου του κόσμου. Η καταγραφή είναι η πρώτη που έχει γίνει παγκοσμίως. Όλες οι καταχωρήσεις έχουν γίνει κατά τον ευρύτερα αποδεκτό επιστημονικό τρόπο. Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους για την προβολή της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου," επισημάνει ο κ. Μιχαλόπουλος. Το έργο προλογίζει ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντεστέν καθώς και ο πρέσβης του Πακιστάν στο Παρίσι και την UNESCO Khan Dehlavi, ενώ περιλαμβάνει και χαιρετισμό της Παμμακεδονικής. Η Παγκόσμια Βιβλιογραφία για το Μέγα Αλέξανδρο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο παράλληλα με την απονομή των τιμητικών διακρίσεων "Μέγας Αλέξανδρος" και "Αριστοτέλης" που έχει θεσμοθετήσει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Την πεζοδρόμηση της λεωφόρου Νίκης αποφάσισε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν τον περίπατό τους στην παραλιακή οδό. Η πεζοδρόμηση θα ισχύσει από το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα έως την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 4 το απόγευμα. Η εφαρμογή του μέτρου θα ισχύσει για όσα Σαββατοκύριακα κρίνουν οι δημοτικές αρχές σκόπιμο, για τα οποία θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει επανειλλημμένα εκφράσει τη λύπη της προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς, για τη διακοπή της συμμετοχής των Τουρκοκυπρίων σε διακοινοτικές δραστηριότητες, ανέφερε ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών, Νταγκ Χέντερσον, στη βουλή των κοινοτήτων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, του βουλευτή του Εργατικού Κόμματος, Ρόμπιν Κόρμπετ, αναφορικά με τον τρόπο που η βρετανική κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα της άρνησης συμμετοχής των Τουρκοκυπρίων στις διακοινοτικές δραστηριότητες στην Κύπρο, που αποφάσισε ο Ραούφ Ντενκτάς. Ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών είπε επίσης ότι η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε τον κ. Ντενκτάς να συμμετάσχει στις συνομιλίες και πρόσθεσε ότι οι διακοινοτικές επαφές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία κλίματος κατανόησης μεταξύ των δύο κοινοτήτων, το οποίο είναι απαραίτητο για την επίτευξη πολιτικής λύσης του Κυπριακού.

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Κοσσυφοπέδιο, σύμφωνα με αλβανικές πηγές, μετά την επέλαση των σερβικών δυνάμεων και την ανακατάληψη του Μαλίσεβο, κωμόπολης, που ήταν έδρα του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου. Οι αλβανικές πηγές κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες στα περίχωρα της κωμόπολης, καθώς και για 50.000 Αλβανούς κατοίκους, που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και συνωθούνται στο χωριό Γιούνικ, στην μεθόριο με την Αλβανία.

Την αντίθεση της Ρωσίας απέναντι σε κάθε ενδεχόμενη χρήση βίας για τη διευθέτηση της κρίσης του Κοσσυφοπεδίου εξέφρασε, σήμερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Γεβγένι Πριμακόφ, από τη Μανίλα, όπου βρίσκεται, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνέλευση του Οργανισμού των Νοτιοανατολικών Εθνών της Ασίας (ASEAN). Ο κ. Πριμακόφ τόνισε πως η χώρα του είναι κατηγορηματικά αρνητική προς κάθε προτεινόμενη λύση, η οποία θα ήταν αντίθετη με τη στάση της Γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, που "ορθώς θεωρεί το Κοσσυφοπέδιο τμήμα της Γιουγκοσλαβίας, αποψη, την οποία ασπάζεται η παγκόσμια κοινότητα".

Μεγάλος αριθμός Αλβανών αυτονομιστών έχει παραδοθεί τις τελευταίες ημέρες στην σερβική αστυνομία στο Κοσσυφοπέδιο, αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η σερβική ραδιοτηλεόραση. Οι μαζικές παραδόσεις Αλβανών αυτονομιστών σημειώθηκαν κυρίως μετά την ανακατάληψη της πόλης Οράχοβατς από τις σερβικές δυνάμεις.

Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι η τουρκική κυβέρνηση και περισσότερο το γενικό επιτελείο στρατού, από τις πρόσφατες δοκιμές πυραύλων από το Ιράν. Οι Τούρκοι στρατιωτικοί παρατηρούν με ενδιαφέρον την αναπτυσσόμενη ιρανική στρατιωτική δύναμη, χωρίς ωστόσο, να είναι σε θέση να προλάβουν οποιαδήποτε εξέλιξη. Ομως, και οι Τούρκοι διπλωμάτες και ιδίως αυτοί που υπηρετούν στην ιρανική πρωτεύουσα, είναι επιφυλακτικοί ως προς τις διαθέσεις του Ιράν και προσεκτικοί στις κινήσεις τους, για να μην προκαλέσουν αύξηση της έντασης. Οπως είναι γνωστό, το Ιράν ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο, ότι πραγματοποίησε επιτυχημένες δοκιμές εκτόξευσης πυραύλων μέσου βεληνεκούς, που έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν στόχους σε απόσταση 1300 χιλιομέτρων. Αν και οι Τούρκοι στρατιωτικοί πιστεύουν, ότι είναι δυνατόν να αποτελέσουν απειλή οι ιρανικοί πύραυλοι, πολλοί διπλωμάτες ευελπιστούν, ότι οι πύραυλοι αυτοί δεν στρέφονται και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κατά της Τουρκίας, η οποία έχει το μεγαλύτερο εύρος συνόρων με το Ιράν.

Την επιβολή κυρώσεων σε ρωσικές εταιρείες, οι οποίες κατηγορούνται για πωλήσεις ευαίσθητης πυραυλικής τεχνολογίας στο Ιράν, τη Λιβύη και τη Βόρεια Κορέα, ζήτησε, σήμερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Η κίνηση αυτή συνδέεται με χθεσινό διάταγμα, που εκδόθηκε στην Ουάσινγκτον, το οποίο διευρύνει την υφιστάμενη δικαιοδοσία του κ. Κλίντον σχετικά με τα χημικά και βιολογικά όπλα.

Στη μάχη του 13ου παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ, με στόχο ένα μετάλλιο, ρίχνεται απόψε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι παίχτες του Παναγιώτη Γιαννάκη θα αντιμετωπίσουν στις 10 το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, τον Καναδά.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v2.00 run on Wednesday, 29 July 1998 - 18:40:07 UTC