Visit our archive of News, Documents, Maps & Position Papers on the Imia Issue (1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 99-07-21

Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ
Θεσσαλονίκη 21 Ιουλίου 1999

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • ΤΙΤΛΟΙ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [01] ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΒΑΙΝΕ Ο Τ.ΜΑΝΤΕΛΗΣ
  • [02] Δ.ΡΕΠΠΑΣ: «ΜΕΙΖΟΝ ΑΓΑΘΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
  • [03] ΣΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ - ΚΟΣΤΟΦ
  • [04] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Ι. ΚΟΣΤΟΦ
  • [05] ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 10% ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
  • [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • [06] ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΖΙΝΤΖΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
  • [07] ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ
  • [08] Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΥΠΕΡ ΚΟΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
  • [09] ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΡΚΚ
  • [10] Ο ΠΡΟΝΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΕΥΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [Α] ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [01] ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΒΑΙΝΕ Ο Τ.ΜΑΝΤΕΛΗΣ

    Το δικινητήριο αεροσκάφος της πολιτικής αεροπορίας που μετέφερε τον υπουργό Mεταφορών Τάσο Μαντέλη από την Κύπρο στην Ελλάδα παρενοχλήθηκε το μεσημέρι από τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος.

    Η πρώτη παρενόχληση έγινε ενώ το αεροσκάφος πετούσε σαράντα οκτώ μίλια νοτιοανατολικά της Ρόδου και η δεύτερη σε απόσταση 28 μιλίων από το νησί. Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή δύο ελληνικά Μιράζ-2000, όμως δεν έγινε αναχαίτιση καθώς το τουρκικό μαχητικό είχε αποχωρήσει από την περιοχή. O κ. Μαντέλης συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής.

    [02] Δ.ΡΕΠΠΑΣ: «ΜΕΙΖΟΝ ΑΓΑΘΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

    Στο θέμα των επαφών που θα έχει τις επόμενες μέρες ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς για την εγκληματικότητα αναφέρθηκε το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, o οποίος τόνισε, ότι στόχος των επαφών αυτών είναι να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να εμπεδωθούν οι συνθήκες ασφάλειας στο εσωτερικό της χώρας.

    «Η δημιουργία συνθηκών απόλυτης ασφάλειας για τους Ελληνες πολίτες αποτελεί μείζον αγαθό» είπε ο κ. Ρέππας και επισήμανε, ότι ο πρωθυπουργός θα συζητήσει τις ήδη διαμορφωμένες θέσεις της κυβέρνησης και αναμένει από τους πολιτικούς αρχηγούς τις δικές τους προτάσεις, που θα μπορέσουν να αποτελέσουν συστατικά στοιχεία της εφαρμοζόμενης πολιτικής.

    [03] ΣΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ - ΚΟΣΤΟΦ

    Την ανάγκη να προχωρήσουν, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι εργασίες για το σύμφωνο σταθερότητας στα Βαλκάνια, υπογράμμισαν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας, Κώστας Σημίτης και της Βουλγαρίας, Ιβάν Κόστοφ, μετά από συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στην Αθήνα. Τόνισαν δε ότι το σύμφωνο σταθερότητας δεν μπορεί να απευθύνεται σε μεμονωμένα προβλήματα αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα Βαλκάνια ως σύνολο, δεδομένου ότι μέχρι τώρα η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν είχε στο σημείο αυτό μια ολοκληρωμένη ικανοποιητική πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό, οι κύριοι Σημίτης και Κόστοφ συμφώνησαν να υπάρξει συνεννόηση στις δύο πλευρές για να διαμορφωθούν κοινές προτάσεις, που μπορούν να αφορούν έργα και δράσεις.

    Σε ό,τι αφορά στο θέμα του Κοσσυφοπεδίου, ο κ. Σημίτης χαρακτήρισε θετικό το τέλος του πολέμου σημείωσε όμως ότι υπάρχουν ακόμη πολλά προβλήματα στην περιοχή. «Γνώμονας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι η εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, η συμμετοχή στις διαδικασίες των Ηνωμένων Εθνών, ο σεβασμός των διεθνών κανόνων και η μη αλλαγή των υφισταμένων συνόρων», είπε ο Ελληνας πρωθυπουργός και επισήμανε ότι είναι απαραίτητο να περιοριστεί η εξάρτηση ορισμένων περιοχών από τρίτους, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες τριβές. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επισήμανε ότι η χώρα του αναμένει μια γρήγορη πρόοδο των διαδικασιών εκδημοκρατισμού ενώ υπενθύμισε το θετικό ρόλο που διαδραμάτισε η κυβέρνηση Σημίτη και η βουλγαρική κυβέρνηση για την εκτόνωση της κρίσης στην περιοχή.

    Οι δύο πρωθυπουργοί χαρακτήρισαν πολύ καλές τις διμερείς σχέσεις ενώ ο Βούλγαρος πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δέσμευση του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της χώρας του για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ. Ο κ. Κόστοφ επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι για τη Βουλγαρία ο πιο σημαντικός οικονομικός εταίρος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, γεγονός που αποκαλύπτει άλλωστε ο όγκος των εξωτερικών εμπορικών συναλλαγών της Βουλγαρίας αλλά και η εντυπωσιακή ελληνική παρουσία στις βουλγαρικές ιδιωτικοποιήσεις. «Η Ελλάδα είναι επίσης και ο πιο σημαντικός πολιτικός εταίρος της Βουλγαρίας, με την ιδιότητα του μέλους του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. και με την υποστήριξη που παρέχει και επίσημα για μελλοντική ένταξη της Βουλγαρίας σε αυτούς τους δύο οργανισμούς», πρόσθεσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός. Σε ό,τι αφορά στα κοινά έργα Ελλάδας και Βουλγαρίας, οι κύριοι Σημίτης και Κόστοφ συζήτησαν το σχέδιο κατασκευής του πανευρωπαϊκού οδικού άξονα 4, που, όπως είπε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός είναι η εναλλακτική διαδρομή που συνδέει τις χώρες tgr Νοτιοανατολικής Ευρώπης με την υπόλοιπη Ευρώπη. Για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης ο κ. Κόστοφ επιβεβαίωσε τη θετική στάση της χώρας του και ανακοίνωσε ότι στα τέλη Ιουλίου θα υπάρξει συνάντηση Ελλήνων και Ρώσων εμπειρογνωμόνων για να συζητηθεί το θέμα της σύστασης της επιτροπής που θα ασχοληθεί με την περαιτέρω εξέταση των θεμάτων. Ο κ. Σημίτης επισήμανε εξάλλου ότι θα πρέπει να υπάρξει μια κοινή ομάδα εμπειρογνωμόνων που θα εξετάσει το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ζώνη ελεύθερης κυκλοφορίας, δέκα έως 25 χιλιομέτρων ένθεν και ένθεν των ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Ερωτηθείς για το θέμα της κατασκευής των οδικών αξόνων ο κ. Σημίτης είπε ότι απαιτείται μια προεργασία αρκετά εμπεριστατωμένη, ωστόσο έχουν ήδη διευθετηθεί διάφορα θέματα.

    [04] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Ι. ΚΟΣΤΟΦ

    Με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Ιβάν Κόστοφ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε χρήσιμη τη συνάντηση του μετον κ. Κόστοφ, επισημαίνοντας ότι «συζητήσαμε την προοπτική του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Βουλγαρίας και είχα την ευκαιρία πάλι να του εκφράσω την υποστήριξη που δίνει η ΝΔ σε αυτή την προοπτική και προς την Ευρωπαϊκή Ενωση και προς την Ατλαντική Συμμαχία». Η πρόσφατη γιουγκοσλαβική κρίση και η επόμενη μέρα για τα Βαλκάνια, ήταν ένα άλλο θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση των κ.κ. Καραμανλή και Κόστοφ και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, «η προοπτική της οικονομικής ανόρθωσης και αποκατάστασης των Βαλκανίων, της οικονομικής ανάπτυξης και εκδημοκρατισμού, είναι θέματα πολύ σημαντικά».

    [05] ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 10% ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    Συνεδρίασε σήμερα το εθνικό συμβούλιο τουρισμού. Όπως δήλωσε αμέσως μετά, ο υπουργός Ανάπτυξης Ευάγγελος Βενιζέλος, παρά την κρίση, λόγω του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, ο τουρισμός στην ελληνική επικράτεια αυξήθηκε κατά 10% σε σχέση με πέρσι. Ωστόσο μειώθηκε ο αριθμός των επισκεπτών σε μνημεία του πολιτισμού μας. Αύξηση των τουριστών παρατηρήθηκε ιδιαίτερα στην Κρήτη, τη Ρόδο, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

    [Β] ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    [06] ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΖΙΝΤΖΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    Η ανάκριση του Σέρβου ηγέτη Ζόραν Τζίντζιντς ο οποίος κατηγορείται ότι εγκατέλειψε το Βελιγράδι κατά τη διάρκεια των ΝΑΤΟϊκών επιθέσεων κατά της Γιουγκοσλαβίας αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα , όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Σίνισα Νίκολιτς.

    Ο κ. Νίκολιτς επισήμανε ότι ο αρμόδιος δικαστής για την ανάκριση του Τζίντζιτς αντικαταστάθηκε από δικαστή στρατιωτικού δικαστηρίου προσθέτοντας ότι «η ανάκριση θα διεξαχθεί στις 28 Iouk_ou μετά από αίτημα μας για αναβολή καθώς ο κ. Τζίντζιτς θα ταξίδευε στη Γερμανία». Στο μεταξύ ο δικαστής Αρσένιγε Κάτανιτς θα αντικατασταθεί από τον πιο έμπειρο δικαστή στο στρατιωτικό δικαστήριο του Βελιγραδίου Ζόραν Μιχαήλοβιτς είπε ο κ. Νίκολιτς προσθέτοντας ότι πρόκειται για πολιτική δίκη. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο ανακριτικός δικαστής δεν έχει την αρμοδιότητα για καμία σημαντική απόφαση εκτός από την πιθανή κράτηση του κατηγορουμένου. Λ.Μ

    [07] ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

    Η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο παραμένει τεταμένη καθώς οι Αλβανοί συνεχίζουν τις παράνομες ενέργειές τους κατά των Σέρβων, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.

    Περίπου 20 σερβικά σπίτια πυρπολήθηκαν και 19 άτομα συνελήφθησαν στο Κοσσυφοπέδιο κατά τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ τέσσερις κατηγορούνται για εμπρησμό και ένας για δολοφονία. Το υπουργείο ανέφερε ότι οι ηγέτες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου εξέφρασαν την πρόθεση να δημιουργήσουν αστυνομικές μονάδες και εθνικούς φύλακες. Ε.Ρ.

    [08] Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΥΠΕΡ ΚΟΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

    O πρωθυπουργός της Φιλανδίας Πάαβο Λίπονεν υποστήριξε ότι καλωσορίζει τις πρωτοβουλίες από κάποιες μεγάλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ανάπτυξη κοινή ευρωπαϊκής ταυτότητας για την ασφάλεια και την άμυνα. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ και ο Ιταλός ομόλογος του κάλεσαν τις ευρωπαίκές χώρες του ΝΑΤΟ να βελτιώσουν τις στρατιωτικές τους δυαντότητες με αφορμή τα μαθήματα που πήραν από τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο. «Οταν αυτές οι ιδέες αναπτυχθούν περισσότερο τότε είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχουν και οι 15 χώρες μέλη», είπε ο κ. Λίπονεν κατά τη διάρκεια σύσκεψης των επιτροπών των χωρών της Ε.Ε για τις εξωτερικές σχέσεις. Παράλληλα ο κ. Λίπονεν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις υπόλοιπες χώρες που θέλουν να ενταχθούν στην Ε.Ε γεγονός που το επιβεβαίωσε όπως είπε η σύνοδος κορυφής στην Κολωνία ενώ υπογράμμισε ότι η οικονομική και πολιτική ευρωπαϊκή ολοκλήρωση πρέπει να εφαρμοστεί και στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας. Λ.Μ

    [09] ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΡΚΚ

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπουλέντ Ετσεβίτ ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη ηγετικού στελέχους του ΡΚΚ, σε κάποια χώρα της Ευρώπης, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του και την ακριβή τοποθεσία σύλληψής του. Ωστόσο, ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός NTV μετέδωσε δήλωση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την οποία, πρόκειται για tom Τσεβάτ Σοϊσάλ, ηγετικό στέλεχος του ΡΚΚ ο οποίος θεωρείται ότι έδωσε την εντολή για βίαιες επιθέσεις στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα πάντα με το NTV ο Σοϊσάλ συνελήφθη στη Γερμανία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τουρκία. Σ.Α.

    [10] Ο ΠΡΟΝΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΕΥΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    Ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι δεσμεύτηκε σήμερα για «επανάσταση» στον τρόπο εργασίας της Επιτροπής και δήλωσε ότι θα προβεί σε απολύσεις Επιτρόπων εάν δεν ακολουθήσουν τη γραμμή αυτή. Απευθυνόμενος σε βουλευτές του ευρωκοινοβουλίου είπε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων, καθώς οι ευρωπαϊκοι θεσμοί έχουν γίνει φτωχοί για να ανταποκριθούν σε ευρείας κλίμακας ζητήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν σήμερα».

    Αποδοκιμάζοντας την έλλειψη μεγάλων αλλαγών στην οργανωτική δομή της Επιτροπής τα τελευταία 40 χρόνια, πρόσθεσε ότι «αυτός είναι ένας λόγος να προχωρήσουμε σε ουσιαστική εξάταση για τον τρόπο εργασίας του θεσμού». «Κάθε Επίτροπος θα εκτελεί τα καθήκοντά του με τρόπο που να εκφράζουν τα συμφέροντα του συνόλου της Ευρώπης. Εάν σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που προχωρούν τα πράγματα δεν θα διστάσω να ασκήσω τις εξουσίες που έχω στη διάθεσή μου από τη Συνθήκη της Ένωσης και ακόμη θα προχωρήσω στον ανασχηματισμό των χαρτοφυλακίων ή θα ζητήσω από τους Επιτρόπους να παραιτηθούν» συνέχισε ο κ.Πρόντι. Για τις εργασίες που θα απασχολήσουν τη νέα Επιτροπή ο πρόεδρος δήλωσε ότι «η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι o επανασχεδιασμός, η υιοθέτηση και η βελτίωση του οργανισμού για να γίνει πιο επαρκής και αποτελεσματικός στην καταπολέμηση της απάτης σε όλα τα επίπεδα, προς την υπηρεσία των πολιτών της Ευρώπης». Ε.Ρ.


    Macedonian Press Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegr2html v1.01a run on Wednesday, 21 July 1999 - 21:01:00 UTC