Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 11-10-10

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

This message is in MIME format. The first part should be readable text, while the remaining parts are likely unreadable without MIME-aware tools.

--1427249692-1131655589-1318276722=:20163 Content-Type: TEXT/PLAIN; charset=ISO-8859-7; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8BIT

Διεύθυνση Πληροφόρησης

Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Αριθμός Δελτίου: 358015578

Έκδοση 1

ΣΗΜΕΙΑ ΑΤΥΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ (10.10.2011)

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΗΜΕΙΑ ΑΤΥΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει μεθαύριο το Υπουργικό Συμβούλιο. Επίσης, ο Πρωθυπουργός θα έχει, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κατ' ιδίαν συνεργασίες με υπουργούς-μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής για την υλοποίηση και την προώθηση του κυβερνητικού έργου, με έμφαση κυρίως στα αναπτυξιακά υπουργεία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Οι τακτικές επαφές του Πρωθυπουργού με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, με βουλευτές από τις Περιφέρειες που δεν έχει ακόμη συναντηθεί.

ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Παράλληλα, θα υπάρξουν συσκέψεις και επαφές του Πρωθυπουργού και σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. την επόμενη εβδομάδα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ.

Σε σχέση με τη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελάριου, ΄Ανγκελα Μέρκελ, με τον Γάλλο Πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί, έχω να τονίσω τα εξής: η ελληνική κυβέρνηση εκτιμά πως είναι πολύ θετική η απόφαση για την επανακεφαλαίωση των Τραπεζών σε επίπεδο Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, ότι θα υπάρχουν κεφάλαια επαρκή για τις ευρωπαϊκές Τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών. Επίσης, θεωρούμε πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι ανοίγει η συζήτηση για μεγαλύτερη οικονομική διακυβέρνηση σε επίπεδο Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και είναι θετικό που το θέμα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δηλαδή σύγκλιση σε επίπεδο οικονομικής διακυβέρνησης, ένα θέμα το οποίο εμείς έχουμε θέσει από παλαιότερα. Τέτοιες κινήσεις οδηγούν στη μεγαλύτερη δημοσιονομική θωράκιση της Ευρωζώνης. Επιπροσθέτως, να επισημάνω ότι πρόκειται περί διαδικασίας, η οποία εξελίσσεται με βάση και δικές μας θέσεις. Δηλαδή, εμείς από πολύ παλιά, από τον Δεκέμβριο του 2009, είχαμε θέσει αυτά τα ζητήματα του επαρκέστερου θεσμικού πλαισίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το θεσμικό πλαίσιο διαμορφώνεται σταδιακά: διαμορφώθηκε με το αρχικό πλαίσιο του μηχανισμού σταθερότητας, ο οποίος επεκτείνεται και τώρα με την προοπτική μεγαλύτερης σύγκλισης στα θέματα της ευρωπαϊκής οικονομικής διακυβέρνησης. Βέβαια, αναμένουμε να υπάρξουν οι σχετικές διεργασίες. Υπάρχει μία Ομάδα Εργασίας υπό τον κ. Βαν Ρομπάι, στην οποία μετέχουμε με τον κ. Γλυνό, ο οποίος είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού για ευρωπαϊκά θέματα. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη Ομάδα Εργασίας εξετάζει τα θέματα της ευρωπαϊκής οικονομικής διακυβέρνησης.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 21% ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ.

Πρόκειται περί υποθέσεων εργασίας. Κανένας δεν μίλησε για Επίτροπο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Πρώτον, αυτό.

Δεύτερον, οι ευρωπαϊκές διεργασίες δεν έχουν ακόμα μορφοποιηθεί σε θεσμικό επίπεδο. ΄Εχουμε κατ' επανάληψη δηλώσει ότι η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρίνεται μόνο σε θεσμικές προτάσεις, όπως αυτές διατυπώνονται στα αρμόδια θεσμικά πλαίσια, που είναι το Eurogroup, οι Σύνοδοι Κορυφής και η Τεχνική Γραμματεία του Eurogroup. Εμείς είμαστε ενεργοί συμμέτοχοι σ' αυτές τις διεργασίες.

΄Εχουμε πει κατ' επανάληψη ότι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου είναι το μίνιμουμ το οποίο επιδιώκει η χώρα μας. Είναι η βάση από την οποία ξεκινάμε και οποιαδήποτε προσπάθεια βελτιώνει αυτή τη συμφωνία είναι καλοδεχούμενη, με την προϋπόθεση ότι είναι νομικά ασφαλής και κατοχυρώνει πλήρως τις θεμελιώδεις προοπτικές της Ευρωζώνης και την παρουσία της χώρας μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Σαρκοζί και της κας Μέρκελ, ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέλος της Ευρωζώνης.

Σ' αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο συζητάμε. Τα υπόλοιπα είναι δηλώσεις οι οποίες γίνονται δημοσίως, αλλά όχι ακόμα σε θεσμικά πλαίσια.

ΠΕΡΙ «ΑΠΟΥΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

Κατ' αρχάς, επρόκειτο περί συναντήσεως δύο ηγετών, οι χώρες των οποίων αντιπροσωπεύουν περίπου το 50% των οικονομιών της Ευρωζώνης. Εμείς αναφερόμαστε πάντα στο θετικό πλαίσιο αυτών των δηλώσεων. Εγώ δεν άκουσα τίποτα το συγκεκριμένο, στις χθεσινές δηλώσεις, για επίλυση του ελληνικού προβλήματος, γι' αυτό και δεν τοποθετούμεθα. Εάν υπήρχε από τους δύο ηγέτες πρόταση για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος, προφανώς και θα υπήρχε τοποθέτηση. Αλλά δεν υπήρξε τέτοια τοποθέτηση.

Το αν συμμετέχει η ελληνική κυβέρνηση στις διεργασίες, προφανώς και συμμετέχει. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι εάν χθες ήταν διαδικασία επίλυσης του ελληνικού προβλήματος, τότε αυτό σημαίνει ότι 15 ακόμη κυβερνήσεις δεν συμμετείχαν. Αν δεν κάνω λάθος, τα μέλη της Ευρωζώνης είναι 17. Αλλά δεν ήταν διαδικασία επίλυσης του ελληνικού θέματος, ήταν μια γενικότερη συζήτηση δύο μεγάλων οικονομιών της Ευρωζώνης, για θέματα τα οποία είχαν σχέση κυρίως με την επανακεφαλαίωση των Τραπεζών, με δεδομένο ότι υπήρχαν και συγκεκριμένα θέματα τα οποία ήταν στην ατζέντα για την επανακεφαλαίωση των Τραπεζών. Η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει θεσμικά. ΄Ηδη, από τον Μάρτιο του 2011 έχουμε επαναδιαπραγματευθεί τη μείωση των επιτοκίων και την παράταση της αποπληρωμής του δανείου. Με την συμφωνία της 21ης Ιουλίου πετύχαμε ακόμα καλύτερους όρους σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011. Υπάρχει συνεχής διαπραγμάτευση. Όπως γνωρίζετε, η παρουσία μας είναι συνεχής και στις διεργασίες του Eurogroup και στην Τεχνική Γραμματεία του Eurogroup. Οι συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης γίνονται σε θεσμικό πλαίσιο, αλλά παράλληλα υπάρχει η παρουσία του Πρωθυπουργού σε διεθνές επίπεδο. Όπως γνωρίζετε, είχαμε συζητήσεις και με την κα Μέρκελ και με τον κ. Σαρκοζί στο Βερολίνο και στο Παρίσι αντίστοιχα. Υπάρχουν συνεχείς επαφές και ανταλλαγές απόψεων του Πρωθυπουργού με τον κ. Μπαρόζο και τον κ. Βαν Ρομπάι και θα συνεχίσουμε να έχουμε συνεχείς επαφές σε διεθνές επίπεδο και αυτή την εβδομάδα. Επομένως, η παρουσία της ελληνικής κυβέρνησης είναι έντονη και ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού. Αυτό θα αποτυπωθεί και από ανακοινώσεις, οι οποίες θα γίνουν τις επόμενες μέρες, όπως επίσης και οι συζητήσεις που είχε και με την κα Μέρκελ χθες. ΄Ολες, λοιπόν, αυτές οι επαφές του Πρωθυπουργού υποδηλώνουν την έντονη παρουσία της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.

ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Αυτή τη στιγμή, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση πάντα ενημερώνει για κρίσιμα θέματα που αφορούν την πορεία της χώρας σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο, όλους τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς. Εμείς είμαστε πάντα ανοικτοί σε κινήσεις ενημέρωσης. Δεν τίθεται, όμως, θέμα σύσκεψης υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΡΔΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΡΚΟΖΙ-ΜΕΡΚΕΛ.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι η ελληνική κυβέρνηση θα τοποθετηθεί θεσμικά και τοποθετείται πάντοτε θεσμικά. Συμμετέχει στις διεργασίες που γίνονται, γιατί υπάρχει και το Eurogroup και η Τεχνική Γραμματεία του Eurogroup, όπου έχουμε ενεργό συμμετοχή στις διεργασίες που γίνονται. Για μας, βάση για τις περαιτέρω συζητήσεις είναι η 21η Ιουλίου. Αν υπάρχουν καλύτερες και ευνοϊκότερες, για την Ελληνική Δημοκρατία, εξελίξεις, αυτές είναι ευπρόσδεκτες με την προϋπόθεση ότι είναι νομικά ασφαλείς και διασφαλίζουν τα ευρωπαϊκά κυριαρχικά δικαιώματα μας.

ΠΕΡΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (MEΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΘΕΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Εμείς λέμε ότι οποιαδήποτε λύση δοθεί, πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και νομικά ασφαλής και να μην είναι υψηλού ρίσκου. Αυτό το έχουμε πει κατ` επανάληψη. Εάν αυτή η λύση δοθεί μέσα στον επόμενο μήνα, για μας είναι καλοδεχούμενο, με την προϋπόθεση - επαναλαμβάνω- να είναι λύση νομικά ασφαλής και να βελτιώνει τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου.

ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ PROTON BANΚ.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει πλάνο. Εμείς δηλώνουμε ότι υπάρχουν επαρκή κεφάλαια και αυτή είναι και η πρόθεση που ακούστηκε χθες, για την επανακεφαλαίωση των ευρωπαϊκών Τραπεζών. Είναι θετική κατεύθυνση για εμάς. Δεν υπάρχει καμιά πρόθεση, αυτή τη στιγμή, κρατικοποίησης στις ελληνικές Τράπεζες, πέρα από το ειδικό πρόβλημα που υπάρχει με την Proton Bank. Σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από το υπουργείο Οικονομικών.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Οι καταλήψεις των δημόσιων χώρων, για μας, είναι απαράδεκτες, είναι μη αποδεκτές, ιδιαιτέρως των δημοσίων κτιρίων. Θεωρούμε ότι οι κινητοποιήσεις και οι απεργίες είναι δικαίωμα των εργαζομένων, αλλά όχι οι καταλήψεις δημοσίων κτιρίων. Είμαστε μια συντεταγμένη Πολιτεία και καθένας στο πλαίσιο αυτό πρέπει να αναλάβει το ρόλο του και να ασκήσει τα καθήκοντά του. Είναι σαφές το μήνυμα ότι αναφέρομαι σε συντεταγμένη Πολιτεία που υπερβαίνει τα όρια και της κυβέρνησης.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η κυβέρνηση ενημερώνει πλήρως το πολιτικό σύστημα για τις εξελίξεις που υπάρχουν και αν χρειαστεί περαιτέρω ενημέρωση, αυτή θα γίνει.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Ο Πρωθυπουργός είναι παρών, έχει έντονη δραστηριότητα και ασχολείται με πολύ δραστήριο τρόπο με τις διεθνείς εξελίξεις. Και αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το σημαντικό διακύβευμα για τη χώρα. Αποτυπώνεται και στις διεθνείς συνομιλίες και επαφές του Πρωθυπουργού και θα συνεχίσει να αποτυπώνεται και στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και διεθνώς, με εξαιρετικά έντονο τρόπο. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα υπήρχαν και στο παρελθόν, αλλά διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα. Το ελάχιστο που έχει να κάνει κάποιος όταν υποτίθεται ότι έχει τέτοιες «πληροφορίες», είναι να απευθύνεται στην κυβέρνηση για να τις επιβεβαιώνει ή να τις διαψεύδει. Οι γερμανικοί Financial Times αυτό έκαναν και δημοσίευσαν και τη διάψευση της ελληνικής κυβέρνησης. Όταν υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα, καλό είναι να υπάρχει επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση. Εμείς ήδη τα διαψεύσαμε κατηγορηματικά. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 400 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ.

Τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει αγορά, ούτε υπάρχουν σκέψεις για προμήθεια 400 αρμάτων μάχης, όπως αποτυπώνουν αυτά τα δημοσιεύματα, ούτε καινούργιες επιβαρύνσεις στον κρατικό προϋπολογισμό. Κατηγορηματική διάψευση: δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ 50%.

Κατ` αρχάς, εμείς δεν χρησιμοποιούμε τον όρο «κούρεμα». Η συμφωνία της 21ης Ιουλίου δεν περιλαμβάνει «κούρεμα», περιλαμβάνει εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών. Επαναλαμβάνω ότι η ελληνική κυβέρνηση θα δεχθεί ό,τι είναι βελτιωτικό σε σχέση με τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου, με την προϋπόθεση ότι η λύση είναι νομικά ασφαλής και δεν είναι υψηλού ρίσκου. Όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα της χώρας για την παραμονή της στην ευρωζώνη ισχύουν ό,τι έχουμε δηλώσει.

Στην πολιτική δεν μπορούμε να μιλάμε με υποθετικά σενάρια. Θα περιμένουμε τις διεργασίες και θα τοποθετηθούμε. Πάντως, συμμετέχουμε ενεργά στις διεργασίες που υπάρχουν μέσω του Eurogroup και της τεχνικής γραμματείας του Eurogroup.

Δεν απαντώ σε υποθετικά σενάρια. Άλλωστε, ουδέποτε κανείς διεθνώς απαντά σε υποθετικά σενάρια.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

Το θέμα αυτό πρέπει να λυθεί άμεσα και θα λυθεί άμεσα. Είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή του. Όμως, σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να σκεφθούν τις ευθύνες τους για τη δημόσια υγεία.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Χ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.

Καταδικάζουμε απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο αυτές τις επιθέσεις. Κατ` επανάληψη έχουμε πει ότι δεν υπάρχει προοδευτική και συντηρητική βία. Η βία είναι απαράδεκτη απ` όπου και αν προέρχεται. Δεν θα πρέπει να υποθάλπεται από κανένα μέρος του πολιτικού συστήματος της χώρας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν με έντονο τρόπο αυτές τις μορφές βίας. Είναι θετικό ότι ορισμένοι ήδη το έχουν κάνει. --1427249692-1131655589-1318276722=:20163--


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Monday, 10 October 2011 - 19:57:55 UTC