Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 22 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 09-06-12

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

Διεύθυνση Πληροφόρησης

Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009

Αριθμός Δελτίου: 207574868

Έκδοση 1

brf1206

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2009

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Γεια σας.

" Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης απέστειλε επιστολή σε όλα τα κόμματα, με την οποία τους ζητεί να ορίσουν εκπροσώπους τους και να προσέλθουν σε συζήτηση για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με ουσιώδη θέματα δημόσιας τάξης.

Η σχετική σύσκεψη, σύμφωνα με την πρόταση του Υπουργού, πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουνίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η κυβέρνηση σταθερά και με συνέπεια επιδιώκει τη συνεννόηση όλων των κομμάτων σε θέματα σημασίας, σπουδαιότητας για τη χώρα και τον πολίτη.

Σας υπενθυμίζω, πάνω απ` όλα βέβαια, τις σχετικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Πρωτοβουλίες οι οποίες προσέκρουσαν, κυρίως από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ένα στείρο, σε ένα μόνιμο «όχι».

Παρόμοια συνεννόηση για θέματα δημόσιας τάξης είχε επιδιώξει ο κ. Μαρκογιαννάκης πριν από ένα μήνα. Έμεινε όμως αναπάντητη σχετική επιστολή που είχε απευθύνει τότε (συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου 2009) στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα είναι πιο εποικοδομητική, πιο ουσιαστική. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα - - έτσι πιστεύουμε εμείς- - να αρνείται τη συμμετοχή του, τη συμβολή του, τις ιδέες που έχει για τη διαμόρφωση πολιτικών σε θέματα κεφαλαιώδους σημασίας. Ειδικά, όταν πρόκειται για την προσπάθεια που πρέπει να γίνεται για την αναβάθμιση του επιπέδου προστασίας και εξυπηρέτησης του πολίτη. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για θέματα που έχουν επείγοντα χαρακτήρα και αναφέρονται και στη δημόσια τάξη και στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην επίλυση δύσκολων ζητημάτων.

Όσοι αρνηθούν, αν αρνηθούν - -δεν μπορώ να προκαταλάβω τίποτε, εγώ ελπίζω ότι όλοι θα πουν «ναι» και θα προσέλθουν στη συνάντηση- -θα φέρουν βέβαια ακέραιη την ευθύνη του «όχι» τους. Γιατί, η κυβέρνηση, ούτως ή άλλως, θα κάνει το καθήκον της - -όπως κάνει πάντα το καθήκον της- - για να υπηρετήσει τον πολίτη και τον τόπο.

Η κυβέρνηση κάνει το καθήκον της αδιάλειπτα όλα αυτά τα χρόνια, στο χώρο της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Μπορεί κάποιοι να περιορίζονται σε γενικόλογα ευχολόγια ή να παρουσιάζουν ως δήθεν δικές τους πρωτοβουλίες, δράσεις που ήδη βρίσκονται σε εφαρμογή. Η αλήθεια, όμως, ξέρετε, σε τελική ανάλυση, δεν κρύβεται. Χάρη στις συντονισμένες διπλωματικές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης, όλο αυτό το διάστημα - -τα τελευταία δύο-δυόμισι χρόνια, ίσως και λίγο παραπάνω απ` όσα σας είπα χθες, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες συνεννοήσεις και συμμαχίες θα έλεγα, με τις χώρες που έχουν αντίστοιχα προβλήματα με εμάς στο θέμα της λαθρομετανάστευσης - -σας είπα ότι είναι η Ιταλία, η Κύπρος, η Μάλτα- - αλλά και σε πολύπλευρη ενημέρωση που έκανε η ελληνική κυβέρνηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έγινε δυνατή η συζήτηση για την ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που συνέρχεται στο τέλος της άλλης εβδομάδας, στις Βρυξέλλες.

Εμάς μας ενδιαφέρουν τα χειροπιαστά αποτελέσματα και όχι οι πρόσκαιρες και εκκωφαντικές τυμπανοκρουσίες, στις οποίες καταφεύγουν κάποιοι, ελπίζοντας ότι η φωνή τους θα ακουστεί.

" Ένα άλλο θέμα: Το ΠΑΣΟΚ, για μια ακόμη φορά, επέλεξε να λαϊκίσει, επιδιώκοντας, χωρίς λόγο και ουσία, μια συζήτηση για τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας και επισείοντας την απειλή της επανακρατικοποίησης του ΟΤΕ. Το ΠΑΣΟΚ αγνοεί διάφορα σημαντικά πράγματα:

Πρώτον, ότι το κράτος έχει συνέχεια.

Δεύτερον, την κακή επίπτωση που έχουν τέτοιου είδους πράξεις, με μορφή πυροτεχνήματος, και στους επενδυτές, αλλά και στην αξιοπιστία του κράτους.

Τρίτον, η στάση αυτή προδίδει μια απολύτως παρωχημένη αντίληψη όσον αφορά την οικονομική δραστηριότητα.

Όλα αυτά μαζί δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μάθει απολύτως τίποτε από το βεβαρημένο παρελθόν του. Δείχνουν ακόμη έλλειμμα στοιχειώδους σοβαρότητας. Αυτοί είναι, λοιπόν, που θέλουν, επιδιώκουν, ονειρεύονται να κυβερνήσουν αύριο τον τόπο;

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, εάν κάποια από τα κόμματα γυρίσει και σας πει ότι καλείτε σε διάλογο την επόμενη εβδομάδα για τα θέματα δημόσιας τάξης, ωστόσο η κυβέρνηση έχει ήδη εκ των προτέρων πάρει αποφάσεις. Χθες, ακούσαμε τις αποφάσεις της Κυβερνητικής Επιτροπής για το μεταναστευτικό. Ήδη, πριν από τις ευρωεκλογές υπήρχε Κυβερνητική Επιτροπή για την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών και το ιδιώνυμο για τις κουκούλες. Αν κάποιος λοιπόν κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι αυτός ο διάλογος γίνεται εκ των υστέρων και ενώ η κυβέρνηση έχει ήδη προβεί σε κάποιες ενέργειες, θα έχει άδικο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Προφανώς, θα έχει άδικο, για να χρησιμοποιήσω τη δική σας έκφραση. Δεν έχει καμία βάση μια τέτοια ενδεχόμενη μομφή, την οποία εσείς εικάζετε ότι μπορεί να υπάρξει. Για πολλούς λόγους:

Πρώτον, γιατί η κυβέρνηση, ούτως ή άλλως, οφείλει να κάνει το καθήκον της και να αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες τις οποίες χρειάζεται ο τόπος. Αυτή είναι η βασική αρχή.

Δεύτερον, σας είπα ότι ήδη από τις αρχές Μαΐου είχε απευθυνθεί συγκεκριμένη πρόταση σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και εκείνα, για δικούς τους λόγους, προτίμησαν να κωφεύσουν.

Τρίτον, ο διάλογος για τα συγκεκριμένα θέματα είναι διαρκής. Έχει διάφορα στάδια. Σας υπενθυμίζω ότι πριν από λίγους μήνες έγινε εκτενής συζήτηση στη Βουλή για θέματα δημόσιας ασφάλειας, όπου και τα κόμματα είχαν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις απόψεις τους, τις ιδέες τους, τις προσεγγίσεις τους.

Όλα αυτά - -το είπα και εισαγωγικά- - δεν σημαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στο καθήκον της, ότι δεν θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει: Να δρα όποτε χρειάζεται, με όποιο τρόπο κρίνει ότι σε τελική ανάλυση χρειάζεται. Αλλά, βεβαίως, εμείς αποζητούμε και τις απόψεις των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων. Πρέπει, όμως, να τις καταθέτουν. Πρέπει να ακούγονται, πρέπει να προσέρχονται στο διάλογο. Αν αυτό, εκείνοι κρίνουν ότι δεν θέλουν να το κάνουν, είναι δική τους απόφαση. Αλλά, κρίνονται γι` αυτή τη στάση.

ΦΑΝΙΔΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, παρόλα αυτά, όμως, όλα αυτά έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση. Θα έλεγε κανείς ότι συρθήκατε από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για να πάρετε επιτέλους μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και κατά των όσων γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ήσασταν εδώ χθες;

ΦΑΝΙΔΗΣ: Διαβάζω κ. Εκπρόσωπε την ενημέρωση.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ισχύουν, λοιπόν, όλα όσα σας είπα χθες. Είναι πολύ αναλυτικά. Είναι απολύτως ξεκάθαρα: Η κυβέρνηση δρα συνεχώς όλο αυτό το διάστημα. Η κυβέρνηση λαμβάνει πρωτοβουλίες όλο αυτό το διάστημα. Η κυβέρνηση παρουσιάζει τις δράσεις της συνεχώς. Προσαρμόζει τις δράσεις της. Είπα χθες, ας μην το ξεχνάμε, ότι έχουμε έναν υπερτριπλασιασμό του αριθμού των λαθρομεταναστών τα τελευταία τρία χρόνια, εννοώ από χρονιά σε χρονιά.

Είναι φυσικό να λαμβάνονται καινούργια μέτρα. Η σημερινή κυβέρνηση είναι εκείνη που κατασκεύασε - -αντίθετα με ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ που βγαίνει τώρα και κάτι ψελλίζει, το οποίο δεν νομίζω ότι έχει και καμία ουσία- - τα κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστών σε διάφορα σημεία της χώρας, όπου χρειάζεται. Δεν υπήρχε τίποτε. Κενό βρήκε η σημερινή κυβέρνηση. Και η κυβέρνηση είναι εκείνη που εδώ και τρία χρόνια και πλέον δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου οι δικές μας ανησυχίες, οι δικές μας έγνοιες, τα δικά μας ζητήματα, που είναι φυσικό να είναι μεγαλύτερα από άλλων χωρών, να γίνουν κατανοητά σε όλους. Διότι βρισκόμαστε σε ένα κομβικό γεωγραφικό σημείο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχουμε τεράστια ακτογραμμή, όπως είπα και έχουμε και τη γειτνίαση με τις περιοχές από όπου προέρχεται ο μεγάλος όγκος των λαθραίων μεταναστών.

Η δική μας κυβέρνηση, λοιπόν, είναι αυτή η οποία έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα θέματα στους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν φταίω εγώ σε τίποτα, εάν την περασμένη εβδομάδα τα ΜΜΕ - -και δεν το λέω ως επίκριση, αλλά κάνω μια διαπίστωση- - δεν θέλησαν ή δεν είχαν χώρο να καταγράψουν την πολύ σημαντική συμμετοχή και παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου, την περασμένη Πέμπτη, στη Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών στο Λουξεμβούργο.

Ο Υπουργός Εσωτερικών έχει μετάσχει, αντίθετα με ό,τι συνέβαινε με τους Υπουργούς Εσωτερικών επί ΠΑΣΟΚ, σε όλες σχεδόν τις συναντήσεις των Υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παρουσία της Ελλάδας είναι πολύ ενεργή, είναι ουσιαστική και γι` αυτό οδηγεί και σε αποτελέσματα, όπως άλλωστε αυτό συμβαίνει και με την παρουσία του Πρωθυπουργού.

Προφανώς, ξεχνάτε ότι ο Πρωθυπουργός είναι εκείνος που έχει προτείνει τη δημιουργία ευρωπαϊκής ακτοφυλακής. Είναι ένα θέμα που συζητείται. Συζητείται συνεχώς. Αλλά, όπως σας είπα χθες, πρέπει να εξευρεθούν οι χώροι, πρέπει να συνεννοηθούν οι χώρες οι οποίες θα μετάσχουν, εκείνες που θα καταβάλουν τα χρήματα. Και φτάνουμε σιγά-σιγά εκεί που πρέπει να φτάσουμε. Δεν είναι εύκολο να πείσεις τις άλλες χώρες της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης, που στην τελική ανάλυση είναι και οι χώρες κατεύθυνσης και τελικού προορισμού των μη νόμιμων μεταναστών, ότι πρέπει και για το δικό τους συμφέρον να μετάσχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια. Αλλά, με συντονισμένες ενέργειες, η ελληνική Πολιτεία μετέχει όλα αυτά τα χρόνια πολύ αποφασιστικά, με δικές της πρωτοβουλίες, στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής.

ΑΡΜΕΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, χθες, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σας επιτέθηκε προσωπικά και επίσης είπε ότι το δίλημμα είναι ή κυβέρνηση συνεργασίας Κώστα Καραμανλή-Καρατζαφέρη ή Παπανδρέου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ο,τι είχα να πω για το συγκεκριμένο θέμα, το έχω πει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη.

ΚΑΚΑΡΝΙΑΣ: Επειδή μιλήσατε για το ΠΑΣΟΚ, χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε οκτώ, αν δεν κάνω λάθος, προτάσεις για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Πώς τις κρίνετε στο πλαίσιο της συνεννόησης και του διαλόγου που είπατε νωρίτερα, μεταξύ των κομμάτων;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ περιμένω να κατατεθούν οι προτάσεις - -αν θέλει το ΠΑΣΟΚ, είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει, δεν έχει λόγο να μην το κάνει, δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει λόγο να μην το κάνει- - σε αυτό το συγκροτημένο διάλογο που προτείνει ο κ. Μαρκογιαννάκης. Όλα θα μελετηθούν. Αλλά, καλό θα είναι να μην επαναλαμβάνονται, ως δήθεν νέες πρωτοβουλίες, δράσεις οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Σας το είπα και εισαγωγικά.

ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης και να σας ρωτήσω το εξής: Για χώρες όπως το Πακιστάν, που έγινε και προχθές η ομαδική απέλαση, τέλος πάντων, μετά από συνεννόηση του κ. Μαρκογιαννάκη με τον Πρεσβευτή της χώρας αυτής εδώ, που το θέμα είναι αν θα δεχτούν την επανεισδοχή, υπάρχουν και χώρες στις οποίες απαγορεύεται να τους απελάσετε επειδή είναι εμπόλεμες ζώνες. Για παράδειγμα το Αφγανιστάν, το Νταρφούρ, το Σουδάν κ.λπ. ΄Εχετε σκεφτεί τι θα κάνετε με αυτούς τους ανθρώπους που απαγορεύεται να τους απελάσετε σε χώρες που είναι εμπόλεμες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν υπάρχει ενιαία απαγόρευση. Η κάθε περίπτωση, όπως γνωρίζετε, ελέγχεται, υποβάλλεται σε ένα ατομικό έλεγχο. Σας είπα και χθες - - και αυτό εξακολουθεί να ισχύει - - ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μη νομίμων μεταναστών, είναι οι οικονομικοί μετανάστες. Και για όλους ισχύουν μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο συγκεκριμένοι ενιαίοι κανόνες. Αυτούς και εφαρμόζουμε εμείς απαρέγκλιτα.

ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ: Μετά τα όσα ελέχθησαν, και την κριτική που διατυπώθηκε για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων λόγω των exit polls μετά τις εκλογές, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει σκέψη στην κυβέρνηση για να αλλάξει ο νόμος που επιτρέπει τη δημοσιοποίησή τους έως και δύο μέρες πριν τις ευρωεκλογές.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω αυτή τη στιγμή να πω κάτι επ΄ αυτού.

ΜΠΑΛΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, καλείτε τα κόμματα σε ένα διάλογο, αλλά από τη μια μεριά χρησιμοποιείτε αρκετά σκληρούς όρους για την τακτική που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη φαντάζομαι πως γνωρίζετε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στον τρόπο που προσεγγίζουν το συγκεκριμένο θέμα τα κόμματα. Για παράδειγμα, φαντάζομαι ότι δεν περιμένετε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ με τους εκπροσώπους του Συνασπισμού και να βρουν μια κοινή γραμμή γι΄ αυτό το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Και αυτό νομίζω ότι το γνωρίζετε. Ακριβώς τι προσδοκάτε από αυτή τη συζήτηση; Θα βγει κάτι το οποίο θα το κάνετε νόμο; Ή θα νομοθετήσετε πριν και απλώς θα γίνει μια συζήτηση εκεί;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχω πει και άλλες φορές: Η συνεννόηση δεν προϋποθέτει, δεν έχει ως στόχο τη συμφωνία επί όλων των θεμάτων. Έχει ως πρώτο στόχο την ανταλλαγή απόψεων. Εμείς πιστεύουμε ότι από κάθε πλευρά μπορεί να προέλθουν χρήσιμες, ενδιαφέρουσες, ουσιαστικές, εποικοδομητικές απόψεις για ένα θέμα το οποίο συζητείται. Το επόμενο στάδιο είναι να γίνει μια επεξεργασία, αν θέλετε, των απόψεων οι οποίες κατατίθενται. Νομίζω ότι όλοι ως ΄Ελληνες πολίτες μπορούμε, όπως πρότεινε και ο Πρωθυπουργός όταν είχε καλέσει πριν από λίγο καιρό τους πολιτικούς αρχηγούς, να συμφωνούμε πάνω σε ορισμένα αυτονόητα, ουσιαστικά, προαπαιτούμενα. Δεν ζητάει κανείς από τα κόμματα, από κανένα κόμμα, να εγκαταλείψει ούτε τις απόψεις του, ούτε τις πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει οψέποτε κρίνει ο ελληνικός λαός ότι θέλει να του αναθέσει την διακυβέρνηση της χώρας.

Αλλά εμείς ως κυβέρνηση θεωρούμε ότι έχουμε ένα σημαντικό καθήκον: Να ακούσουμε, μέσα σε ένα δομημένο διάλογο, τις απόψεις όλων. Όλων εκείνων που ο ελληνικός λαός έκρινε ότι θέλει να τους στείλει να τον εκπροσωπήσουν, άλλον με μεγαλύτερο ποσοστό, άλλον με μικρότερο ποσοστό, αλλά εν πάση περιπτώσει να τον εκπροσωπήσουν στην Βουλή των Ελλήνων.

Συνεννόηση δεν σημαίνει συμφωνία επί όλων των θεμάτων. Σημαίνει κατ΄ αρχήν ανταλλαγή απόψεων, επεξεργασία και ει δυνατόν κατάληξη σε ορισμένα κοινά σημεία. Αν αυτό δεν γίνει, η κυβέρνηση δεν απεμπολεί σε καμία περίπτωση το αυτονόητο δικαίωμα το οποίο έχει να λαμβάνει εκείνες τις πρωτοβουλίες που κρίνει κάθε στιγμή. Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες.

ΦΑΝΙΔΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, θα επανέλθω λίγο στο θέμα του κ. Καρατζαφέρη, γιατί μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πειραιά, το Δημοτικό Ραδιόφωνο, έκανε σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό. Τον είπε «ανήμπορο, ανίκανο», εσάς σας είπε «Φόρεστ Γκαμπ». Χρησιμοποιεί εκφράσεις πολύ σκληρές. Ίσως θα έπρεπε να κάνετε ένα σχόλιο πάνω σε αυτά.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ο,τι είχα να πω, σε πολιτικό επίπεδο, επ΄ αυτού, το είπα.

Σας ευχαριστώ.

Καλό Σαββατοκύριακο.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Friday, 12 June 2009 - 20:11:54 UTC