Browse through our Interesting Nodes on Internet Service Providers in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 06-06-15

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2006

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Χαίρετε.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Θεωρεί η κυβέρνηση ότι οι διαμαρτυρίες των φοιτητών και οι καταλήψεις των σχολών είναι υποκινούμενες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η κυβέρνηση αποδίδει πολύ μεγάλη σημασία στην εξεύρεση λύσεων για τα μεγάλα θέματα της Παιδείας στη βάση της συναίνεσης. Γι` αυτόν ακριβώς το λόγο η κυβέρνηση, όπως γνωρίζετε, έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο διάλογο, διάλογο σε βάθος, διάλογο σε εύρος, διάλογο με τη συμμετοχή πολλών, από όλους τους χώρους, προκειμένου ακριβώς να εξευρεθούν αυτές οι απαραίτητες λύσεις.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Πώς είναι δυνατόν τότε ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας κ. Βερέμης να μιλάει για νταήδες και για φασισμό των καταληψιών; Πώς συμβιβάζεται η θέση σας για διάλογο από τη μια με το γεγονός ότι χαρακτηρίζετε@

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του. Αλίμονο αν στη Δημοκρατία ο καθένας δεν μπορεί να πει αυτό το οποίο θέλει με τον τρόπο που ο ίδιος επιλέγει. Αλίμονο αν μόνο οι φοιτητές ή μόνο οι καθηγητές μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, ενώ ένας ακαδημαϊκός καθηγητής μεγάλης ακτινοβολίας και διεθνούς επιπέδου, όπως ο κ. Βερέμης, δεν επιτρέπεται να εκθέτει τη γνώμη του. Με αυτό που σας είπα δεν αξιολογώ βέβαια το τι λέει ο καθένας.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Δεν επιβαρύνεται όμως ο διάλογος έτσι;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ας μη βάλουμε στη ζυγαριά τι επιβαρύνει το διάλογο. Σημασία έχει να γίνεται ο διάλογος, ώστε να εξευρεθούν εκείνες οι λύσεις που χρειάζεται το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η κυβέρνηση θεωρεί ότι πάει σε διάλογο με νταήδες και φασίστες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας απάντησα.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Δεν ξέρω αν η δική μου ή η δική σας μνήμη είναι ασθενέστερη. Μιλήσατε για συμμετοχή. Εγώ θυμάμαι ότι ένας-ένας εγκατέλειπαν αυτό το διάλογο και η κυβέρνηση έμεινε μόνη της να νομοθετεί. Πού τον είδατε το διάλογο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ο διάλογος έγινε και μάλιστα σε πολλά επίπεδα. Η κυβέρνηση έχει καλέσει στο διάλογο όλους τους φορείς. Θα ήθελα να υπενθυμίσω, για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι μεταξύ των άλλων 20 φορές περίπου συναντήθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με εκπροσώπους των φοιτητών και των σπουδαστών που οργάνωσαν εκδηλώσεις με κατεύθυνση το υπουργείο Παιδείας. Έχει γίνει εκτενής διάλογος. Άλλωστε με την κατάθεση του προσχεδίου την επόμενη εβδομάδα, για δημόσια διαβούλευση, κάτι που έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, ο διάλογος, οι συζητήσεις αυτές θα συνεχιστούν. Και την ευθύνη δεν την έχουν αποκλειστικά όσοι καλούν σε διάλογο, αλλά και εκείνοι που θα πρέπει να προσέλθουν για να συμμετέχουν στο διάλογο στα πλαίσια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ: Θα ήθελα ένα σχόλιο σχετικά με την πρόθεση της Τουρκίας να ζητήσει αποζημίωση για το τουρκικό αεροσκάφος το οποίο έπεσε στο τραγικό δυστύχημα της Καρπάθου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όπως γνωρίζετε, υπάρχει από χθες μια τοποθέτηση του Υπουργείου Εξωτερικών. Συμπληρωματικά θα ήθελα να πω ότι οι αιτιάσεις που εκφράζονται από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είναι αστήρικτες. Το ελληνικό Επιτελείο Αεροπορίας, όπως σας είναι άλλωστε γνωστό, διερευνά τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας Έλληνας πιλότος, ένας νέος άνθρωπος. Σύμφωνα με τις πρώτες αρχικές εκτιμήσεις ευθύνεται ο Τούρκος πιλότος με τους επικίνδυνους ή αν μη τι άλλο άπειρους ελιγμούς τους οποίους έκανε.

ΒΛΑΧΟΣ: Θα ζητήσουμε εμείς αποζημίωση κύριε Εκπρόσωπε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας απάντησα.

ΒΛΑΧΟΣ: Το κατάλαβα, αλλά λέω σε περίπτωση που θα αποδειχθεί η ευθύνη του Τούρκου πιλότου, θα ζητήσουμε αποζημίωση;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας απάντησα. Ό,τι είχα να πω για το συγκεκριμένο θέμα. το είπα.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Είχατε έξι μήνες στην κυβέρνηση και είχε έρθει έμπλεος χαράς ο κ. Ρουσόπουλος και μας είχε ανακοινώσει τι απορροφητικότητα έχουμε από το Γ` Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Βέβαια, ξέχασε να πει ότι εκείνη η απορροφητικότητα ήταν με βάση τη δουλειά και την υποδομή που είχαν κάνει οι προηγούμενοι. Διαβάζω σήμερα ότι στον πρώτο πεντάμηνο του 2006 έχουν απορροφηθεί μόνο 585 εκατομμύρια, όταν στόχος για όλο το 2006 ήταν 5,6 δις ευρώ. Ανικανότητα υπηρεσιών, αδιαφορία ή δικής σας ανεπάρκεια;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εκείνο το οποίο γνωρίζω είναι ότι η απορροφητικότητα τα τελευταία δύο χρόνια -απ` όσο θυμάμαι χωρίς να έχω πρόχειρα τα ακριβή στοιχεία- είναι ποσοστιαία πολύ υψηλότερη από ότι ήταν τα περασμένα χρόνια. Θα μου επιτρέψετε να ενημερωθώ επακριβώς και να σας απαντήσω αύριο.

ΡΑΒΑΝΟΣ: Επειδή αναφερθήκατε πριν από λίγο στο διάλογο για την παιδεία. Το ΠΑΣΟΚ μίλησε για διάλογο «παρωδία». Όσον αφορά το ασφαλιστικό δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος. Τελικά η κυβέρνηση θα κάνει διάλογο και θα δώσει λύση μόνο με τους τεχνοκράτες;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Προφανώς το ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά, δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο που οφείλει να ασκεί μέσα στο δημοκρατικό μας πολίτευμα. Να μετέχει στις διαδικασίες. Να μετέχει σε εκείνα τα όργανα, τα οποία είναι ταγμένα να διαπιστώσουν τα προβλήματα και σε άλλες περιπτώσεις να βρουν λύσεις. Ορισμένοι ξεχνούν, φαίνεται, τι έχουμε πει για το ασφαλιστικό θέμα. Το συγκεκριμένο όργανο αποστολή έχει να διαπιστώσει τα προβλήματα. Το ΠΑΣΟΚ αρνείται να μετάσχει σε ένα τέτοιο όργανο, ώστε να διαπιστωθούν τα προβλήματα; Για ποιο λόγο; Μήπως είναι και αυτό μια ακόμη άστοχη κίνηση εντυπωσιασμού από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ;

ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ: Η κυβέρνηση σκοπεύει να δεχθεί την πρόταση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των Πακιστανών;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η θέση της κυβέρνησης είναι σαφής. Την έχουμε εκφράσει επανειλημμένως. Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση του θέματος, δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Είναι νομότυπη η απάντησή σας. Το θέμα είναι τι φοβάστε, γιατί δεν κάνετε την εξεταστική επιτροπή, η οποία μπορούσε να λειτουργήσει επιβοηθητικά στην έρευνα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Αναμένουμε την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Στις καλένδες.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αυτό είναι σχόλιο σας. Εάν αυτή είναι η εκτίμηση που έχετε για την ελληνική δικαιοσύνη, λυπάμαι για σάς.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Ξέρουμε ότι αργεί πάρα πολύ η ελληνική δικαιοσύνη.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όχι σχόλια παρακαλώ. Ερώτηση έχετε;

ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ: Πώς σχολιάζετε την επίσκεψη της τουρκικής επιτροπής εναρμόνισης με την Ε.Ε. στη Θράκη;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχει τοποθετηθεί εκτενώς επ` αυτού στη χθεσινή ενημέρωση που έκανε ο κ. Κουμουτσάκος. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

ΒΛΑΧΟΣ: Ο κ. Γιούνκερ ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου δήλωσε σε γαλλική εφημερίδα ότι η Ε.Ε. θα πρέπει να παγώσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία εάν η Άγκυρα δεν ανοίξει τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της σε κυπριακά πλοία και αεροσκάφη. Συμφωνείτε ή όχι;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η Τουρκία έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες. Είναι υποχρεώσεις τις οποίες η Τουρκία -που μόνη της επέλεξε το δρόμο της ευρωπαϊκής προσαρμογής- πρέπει να εφαρμόσει στο ακέραιο. Πρέπει, λοιπόν, όλες οι υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτή την επιλογή της Τουρκίας, επιλογή την οποία -όπως γνωρίζετε- η Ελλάδα στο πλαίσιο της στρατηγικής της υποστηρίζει, να γίνουν πράξη.

ΒΛΑΧΟΣ: Αυτό είναι το πλαίσιο. Ο κ. Γιούνκερ κάνει συγκεκριμένη πρόταση. Συμφωνείτε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας απάντησα: Η Τουρκία οφείλει να εφαρμόσει όλες τις δεσμεύσεις για τις οποίες έχει αναλάβει σχετική υποχρέωση.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Τότε πως απαντά η κυβέρνηση στο διάβημα των Αμερικανών προς την Κύπρο σχετικά με τη στάση που κράτησε λίγο πριν από τη Σύνοδο του Λουξεμβούργου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Περιμένετε από εμένα, ως εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης, να σχολιάσω διάβημα που φέρεται να έκανε μια τρίτη χώρα προς άλλη χώρα;

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Όχι. Πώς απαντά η κυβέρνηση;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η ελληνική κυβέρνηση δεν τοποθετείται σε διάβημα που φέρεται να έχει κάνει μια κυβέρνηση προς άλλη κυβέρνηση.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Ναι, συμφωνώ. Αλλά δεν υπάρχει τέτοιο διάβημα δηλαδή; Γιατί λέτε «φέρεται». Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν είστε απόλυτα βέβαιος ότι υπάρχει τέτοιο διάβημα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, έχω πληροφορίες κυρίως για όσα συμβαίνουν στην ελληνική επικράτεια.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Μια δεύτερη ερώτηση επ` αυτού, γιατί δεν απαντήσατε στην προηγούμενη ερώτηση του συναδέλφου: Θεωρείτε ότι η επίσκεψη στη Θράκη του κ. Γιασέρ Γιακίς, συνιστά πρόκληση;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έδωσε εκτενέστατη απάντηση ο κ. Κουμουτσάκος, η οποία και αποτελεί τοποθέτηση της ελληνικής κυβέρνησης.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Ναι. Εγώ αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχουν φόβοι της ελληνικής κυβέρνησης γι` αυτή την επίσκεψη, για τυχόν προβοκάτσιες.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχει απαντήσει εκτενώς ο κ. Κουμουτσάκος. Σας παραπέμπω εκεί.

ΜΠΑΛΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε έχω δύο ερωτήσεις: Κατ` αρχάς θέλω το σχόλιό σας, για το ότι χθες το ΠΑΣΟΚ έθεσε θέμα ποινικών ευθυνών και για την προσφορά που έχει κάνει η Credit Agricole για την Εμπορική αλλά και για το θέμα της Finance Bank. Θέλω το σχόλιό σας επ` αυτού.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν ξέρω -και πάλι- γιατί το ΠΑΣΟΚ καταφεύγει σε τέτοια πυροτεχνήματα χωρίς κανένα αντίκρισμα, χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Θα καλούσα λοιπόν όσους από το ΠΑΣΟΚ καταφεύγουν σε τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού να ξαναδιαβάσουν πολύ προσεκτικά τι ακριβώς έχει δηλώσει ο αρμόδιος υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης.

ΜΠΑΛΗΣ: Και η δεύτερη ερώτηση: Είπατε πριν από λίγο, για τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Τουρκία έναντι της Ε.Ε. Υποχρέωση όμως της Τουρκίας ήταν να εφαρμόσει και τις συμφωνίες που υπέγραψε πρόσφατα η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Γκιούλ. Τελικά το μορατόριουμ δεν θα ισχύσει από 1η Ιουλίου, διότι οι Τούρκοι ξεκινάνε κανονικά τις ασκήσεις. Έχει η κυβέρνηση κάποιο σχόλιο επ` αυτού;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ξέρω ότι έχει συμφωνηθεί μια σειρά μέτρων στο πλαίσιο αυτό των συζητήσεων, που είχε η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Γκιούλ. Βεβαίως, όταν συμφωνείται κάτι, αναμένουμε ότι αυτό που συμφωνήθηκε θα τηρηθεί κιόλας.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η κυβέρνηση τάσσεται με την άποψη του κ. Πολύδωρα ότι τα ΜΑΤ στην προηγούμενη πορεία ήταν «ακίνητα στρατιωτάκια» και μάλιστα «ηρωικά»;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η ελληνική αστυνομία έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη, δύσκολη αποστολή. Η ελληνική αστυνομία έχει αμυντική τοποθέτηση και έχει την αποστολή να περιφρουρεί τις ζωές, τις περιουσίες όλων των Ελλήνων πολιτών και να φροντίζει ώστε να τηρείται ο νόμος. Ελπίζω ότι όσοι οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις, θα ανταποκριθούν και στην υποχρέωση την οποία έχουν οι ίδιοι, να περιφρουρούν τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Απ` ότι καταλαβαίνω, εδώ ρίχνετε ή μάλλον θα έλεγα προσάπτετε μια μομφή στους φοιτητές, ότι δεν περιφρουρούν στο μέτρο του δυνατού τις οργανώσεις που έχουν, ενώ αντίθετα εμφανίζετε τελείως αθώους τους praetor urbanis. Δηλαδή;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Προσωπικά δεν απευθύνω καμία μομφή σε κανέναν. Λέω το αυτονόητο. Ότι όπως η αστυνομία έχει την ευθύνη, έχει την υποχρέωση να κάνει αυτό το οποίο σας είπα προηγουμένως, στο πλαίσιο της αποστολής της, έτσι και όσοι οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις, όπως και να τις αποκαλέσετε, έχουν και αυτοί όχι μόνο την ευθύνη αλλά και την υποχρέωση να εξασφαλίζουν μια αποτελεσματική περιφρούρηση.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ: Το νομοσχέδιο τελικά για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα κατατεθεί το Σεπτέμβριο από το υπουργείο Παιδείας στη Βουλή ή μόλις ολοκληρωθεί ο διάλογος; Και ήθελα να ρωτήσω: Θα απευθύνει το υπουργείο Παιδείας πρόσκληση προς τους φορείς, προς τους εκπαιδευτικούς, να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ο κ. Ρουσόπουλος, προχθές, αν δεν με απατά η μνήμη μου, περιέγραψε με μεγάλη ακρίβεια τι ακριβώς θα γίνει. Την επόμενη εβδομάδα, θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση το προσχέδιο. Αυτό το προσχέδιο είναι το απαύγασμα των συνεννοήσεων, του διαλόγου, των επαφών που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Η δημόσια διαβούλευση, όπως είπε ο κ. Ρουσόπουλος επί λέξει, θα συνεχιστεί όσο χρειαστεί. Συνεπώς, χρονικός ορίζοντας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Άρα, μετά τις δημοτικές, θέλετε να πείτε, ο χρονικός ορίζοντας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ σας λέω ότι δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας και εσείς βάζετε μόνος σας χρονικό ορίζοντα.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ: Από τη στιγμή που η κυβέρνηση, το υπουργείο Παιδείας, η κυβέρνηση γενικότερα, έχει πειστεί για την ορθότητα του νομοσχεδίου, όπως λέτε και μέχρι τώρα τουλάχιστον αυτό που κουβεντιαζόταν γενικότερα στο δημόσιο διάλογο, προτίθεται να το καταθέσει, για ποιο λόγο το παίρνει πίσω; Ή τουλάχιστον για ποιο λόγο το αναβάλει ως τώρα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ δεν βρίσκω να «παίρνει πίσω» τίποτα η κυβέρνηση. Σας παρακαλώ να διαβάσετε τι είχε πει ακριβώς η κ. Γιαννάκου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, δηλαδή πριν από τέσσερις μήνες, στους ανταποκριτές Ξένου Τύπου. Αν θέλετε να σας τη δώσω.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ωστόσο, οι φοιτητές δεν κάνουν πίσω και ζητούν την πλήρη απόσυρση του νομοσχεδίου. Προβληματίζει αυτό την κυβέρνηση; Θα αντιδράσει με κάποιο τρόπο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η κυβέρνηση, όπως σας είπα, θα δώσει την επόμενη εβδομάδα το προσχέδιο -το οποίο θα έχει ετοιμαστεί μέχρι τότε- σε δημόσια διαβούλευση. Και θέλω να έχω την βάσιμη ελπίδα, θα έλεγα την πεποίθηση, ότι και οι φοιτητές θα συνεισφέρουν εποικοδομητικά τις απόψεις τους.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Thursday, 15 June 2006 - 14:05:10 UTC