Read the Joint Statement of the Heads of State & Government of Southeastern European Nations (Crete, 4 November 1997) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 06-06-06

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2006

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Χαίρετε.

Να σας ενημερώσω για το Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.

Αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου:

@Στις 9:30, ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.

@Στις 10:30, με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου.

@Στις 12:00, με το Προεδρείο της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ).

Την Πέμπτη, 8 Ιουνίου στις 11 το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, σήμερα οι εφημερίδες γράφουν, παραθέτουν διάφορες δηλώσεις, που είχαν κάνει σωρηδόν δικά σας στελέχη όταν ήσασταν αντιπολίτευση και ζητούσαν την κεφαλί επί πίνακι υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Τώρα δεν ανακαλύψατε καμία πολιτική ευθύνη στα πρόσφατα γεγονότα; Δεν νιώθετε ανακόλουθοι;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Απάντησε χθες ο κ. Ρουσόπουλος.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Το θέμα συνεχίζεται..

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ισχύει η χθεσινή απάντηση του κ. Ρουσόπουλου.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Μια στιγμή, κ. Εκπρόσωπε, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε για το ότι δεν υπάρχουν, κατά τη γνώμη της κυβέρνησης και τη δική του, πολιτικές ευθύνες. Εγώ ρωτώ, εάν νιώθετε ανακόλουθοι. Άλλη είναι η ερώτησή μου και δεν έγινε τέτοια ερώτηση στον κ. Ρουσόπουλο χθες για να πείτε ότι@

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας απάντησα. Ισχύει η απάντηση του κ. Ρουσόπουλου.

ΦΟΥΡΛΗΣ: Μπορείτε να μας διευκρινίσετε τότε γιατί ο κ. Πολύδωρας, εκπροσωπώντας επισήμως τη Ν. Δ. είχε ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για την υπόθεση της απόδρασης Σέλντομ;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχει τοποθετηθεί ο κ. Ρουσόπουλος.

ΜΑΝΗ: Ο κ. Πολύδωρας σήμερα ζήτησε από τους δραπέτες να παραδοθούν, λέγοντας ότι τα ισόβια δεν είναι ισόβια και εγγυήθηκε προσωπικά την ασφάλειά τους. Θα ήθελα το σχόλιό σας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν γνωρίζω τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Βεβαίως, το κράτος εγγυάται την ασφάλεια των ανθρώπων, οι οποίοι παραδίδονται. Αυτό είναι σαφές.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ο Πρωθυπουργός θα δει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων. Τι γίνεται με την περίπτωση του Πατριάρχη με την αναγνώριση από το Ισραήλ; Έχει προχωρήσει τίποτα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω. Παρακαλώ να απευθυνθείτε στο υπουργείο Εξωτερικών.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Ισχύει αυτή την περίοδο από την η 1η Ιουνίου και μετά το μορατόριουμ στο Αιγαίο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ρωτήθηκε ο κ. Ρουσόπουλος γι αυτό το θέμα και σας απάντησε χθες.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Όχι, δεν ρωτήθηκε.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Βεβαίως και ρωτήθηκε.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Δεν νομίζω επ αυτού.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχετε ρωτήσει επανειλημμένως. Ισχύει ό,τι σας έχουμε ανακοινώσει.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Η κ. Μπακογιάννη στο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη και τις επαφές που θα έχει με τον κ. Γκιούλ κομίζει κάποιο πακέτο μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης για το Αιγαίο ή κάποια πρόταση για την παραπομπή στη Χάγη;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν έχω κάτι επ` αυτού.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Τότε γιατί πάει;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας έχω πει επανειλημμένως ότι οι επαφές μεταξύ πολιτικών εκπροσώπων χωρών, οι οποίες ανήκουν στην Ε.Ε., αλλά και με εκπροσώπους χωρών, οι οποίες είναι υποψήφιες να μπουν στην Ε.Ε. -πολύ περισσότερο όταν αυτές οι χώρες είναι γειτονικές- είναι κάτι το σύνηθες. Θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα -όπως έχουμε πει και μετά τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τον κ. Ερντογάν- ότι αυτές οι συναντήσεις δεν παράγουν πάντα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία περιμένουν συνήθως οι δημοσιογράφοι.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Σύμφωνοι. Θα μου επιτρέψετε δύο παρατηρήσεις.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Παρατηρήσεις όχι. Ερωτήσεις παρακαλώ σε αυτή την αίθουσα.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Ερωτήσεις θα είναι. Για να γίνουν ερωτήσεις πρέπει να κατατεθεί ένα σκεπτικό.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ερώτηση παρακαλώ, κ. Σιδέρη. Παρατηρήσεις δεν θέλω.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Ωραία, την ονομάζω ερώτηση.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Παρακαλώ, κάντε μου ερώτηση.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Συμφωνώ με όσα λέτε ότι αυτές οι επαφές δεν παράγουν θεαματικά αποτελέσματα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ δεν είπα αυτό σε καμία περίπτωση.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Δεν παράγουν πάντα. Αλλά, σίγουρα δεν είναι κοινωνικές επαφές, για να πιούν το καφεδάκι τους. Όταν, λοιπόν, γίνονται τέτοιες επαφές υπάρχει, ένα, έστω και ανεπίσημο, πρωτόκολλο. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις. Αυτό σας ρώτησα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Συζητούνται διάφορα θέματα, τα οποία άπτονται του ενδιαφέροντος των δύο χωρών, των οποίων οι εκπρόσωποι συναντώνται.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Ωραία. Οι δικές μας προτάσεις θέλετε να μας πείτε ποιες είναι;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Κατ` αρχάς, δεν σας είπα ότι υπάρχουν προτάσεις. Εσείς μιλάτε συνεχώς για προτάσεις.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Βέβαια, κ. Εκπρόσωπε, όποιος πάει ένα ταξίδι έχει να καταθέσει κάποιες προτάσεις. Θα ήταν απρογραμμάτιστο διαφορετικά.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας έχω πει ότι έχετε βήμα, και καλό μάλιστα, στο οποίο μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας ως δημοσιογράφος. Άλλωστε, η κ. Μπακογιάννη, σας υπενθυμίζω μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη για τη συνάντηση των δημοσιογράφων από τις δύο πλευρές.

ΠΑΣΙΣΗΣ: Ισχύουν οι πληροφορίες, που λένε ότι κατά το διάστημα της παραμονής της κ. Μπακογιάννη στην Τουρκία, θα «παγώσει» η τουρκική άσκηση στο Αιγαίο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Μερικές βασικές δραστηριότητες της άσκησης μετατέθηκαν για την επόμενη και τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

ΠΑΣΙΣΗΣ: Μπορείτε να πείτε κάτι περισσότερο όσον αφορά το πώς επετεύχθη αυτή η συμφωνία; Υπήρξε κάποια παρασκηνιακή διαβούλευση;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όχι, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Μετά το δυστύχημα που έγινε με τα αεροσκάφη πάνω από την Κάρπαθο, η ελληνική πλευρά έκανε κάποιο διάβημα στον ICAO;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Γνωρίζω τα διαβήματα που σας είπα ότι γίνονται προς την Τουρκία, προς την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο υπουργείο Εξωτερικών.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Και μια συνακόλουθη ερώτηση: Εξακολουθεί να μένει ακέφαλη η ηγεσία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τόσους μήνες και για ποιο λόγο;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Θα ενημερωθώ και θα σας απαντήσω.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε χθες ότι δεν υπήρξε έτοιμο συνυποσχετικό αλλά υπήρξε σοβαρή προεργασία και ωρίμανση του θέματος για την παραπομπή στη Χάγη. Το ίδιο λέει και ο πρώην Πρωθυπουργός στο βιβλίο του. Γιατί η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν υπήρξε τέτοια προεργασία και δεν είχαν βρεθεί κοντά σε υπογραφή συνυποσχετικού για την Χάγη;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ό,τι είχαμε να πούμε γι` αυτό το θέμα το είπαμε χθες. Το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που πέφτει σε αντιφάσεις και καλό είναι να απαντήσει σχετικά με αυτές τις αντιφάσεις. Υπάρχει, άλλωστε, σας υπενθυμίζω και σχετική δήλωση επί του θέματος του κ. Ρουσόπουλου, από χθες το βράδυ.

ΠΟΥΛΙΔΟΥ: Δύο ερωτήσεις: Η μία είναι, ότι δεν υπήρχαν ανακοινώσεις για το μορατόριουμ αλλά πληροφορίες. Αν θυμάμαι καλά, θα ήθελα να σας ρωτήσω για ποιο διάστημα ισχύει το μορατόριουμ.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Επ` αυτού απάντησα, ήδη, προηγουμένως.

ΠΟΥΛΙΔΟΥ: Η δεύτερη ερώτηση είναι αν μετά τη χθεσινή δημοσκόπηση του MEGA και τα υψηλά ποσοστά που αποδίδει η ελληνική κοινή γνώμη στην πρόταση Στεφανόπουλου, η κυβέρνηση σκέφτεται ή προβληματίζεται στη βάση της πρότασης του πρώην Προέδρου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η κυβέρνηση έχει σαφή θέση, σας την έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες. Ισχύει ότι έχουμε πει ο κ. Ρουσόπουλος και εγώ.

ΠΟΥΛΙΔΟΥ: Δεν μας έχετε πει@

ΝΤΙΤΡΑ: Χθες έθεσα μια ερώτηση στον κ. Ρουσόπουλο, για το θέμα της εκταφής Ελλήνων πεσόντων στο χωριό Κοσίνα της Αλβανίας.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχω πράγματι μια απάντηση να σας δώσω. Πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία. Το υπουργείο Εξωτερικών και οι εκεί ελληνικές προξενικές αρχές δεν έχουν εμπλακεί καθόλου στην υπόθεση. Οι εκταφές γίνονται με πρωτοβουλία των συγγενών που αναζητούν τα λείψανα των οικείων τους.

ΝΤΙΤΡΑ: Κύριε Εκπρόσωπε είπατε ότι δεν έχουν εμπλακεί οι ελληνικές αρχές. Εκεί πριν λίγες ημέρες, όταν η αλβανική αστυνομία μπήκε μέσα στην εκκλησία, φάνηκε ο Πρόξενος του Αργυρόκαστρου.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας είπα, δεν έχει εμπλοκή στην εκταφή των Ελλήνων πεσόντων το ελληνικό κράτος. Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, παρακολουθεί το θέμα στενά.

ΝΤΙΤΡΑ: Μας είπατε ότι ο Επίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Μάλιστα την Πέμπτη το πρωί.

ΝΤΙΤΡΑ: Τι θα συζητήσουν, ξέρουμε;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας.

ΦΟΥΡΛΗΣ: Θα μπορούσατε να μας διευκρινίσετε, τι σημαίνει διοικητικές κυρώσεις και διαδικασία καταμερισμού ευθυνών σε σχέση με το συμβάν στον Κορυδαλλό;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έκανε αναλυτική αναφορά χθες στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο αρμόδιος υπουργός κ. Παπαληγούρας. Ανέφερε συγκεκριμένα πράγματα. Και σας υπενθυμίζω ότι, από την πρώτη στιγμή, ανακοινώθηκε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ΕΔΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, αύριο νομίζω ότι θα γίνει στις Βρυξέλλες μια Σύνοδος των Υπουργών Στρατιωτικών του ΝΑΤΟ. Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι στο περιθώριο αυτής της Συνόδου ο κ. Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με τον Αμερικανό και τον Τούρκο ομόλογό του και αν υπάρχει κάτι για το περιεχόμενο της συνάντησης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Παρακαλώ να απευθυνθείτε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είπατε προηγουμένως ότι η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Γκιούλ θα συζητήσουν διάφορα θέματα. Ποια είναι αυτά τα θέματα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Όπως γνωρίζετε, μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, συζητούνται διάφορα θέματα. Υπάρχουν και θέματα για τα οποία έχουμε φθάσει σε συμφωνίες, όπως: Τουριστικά, οικονομικά, εμπορικά. Τα θέματα αυτά γίνονται πολλές φορές αντικείμενο συζητήσεων μεταξύ πολιτικών εκπροσώπων των δύο χωρών.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, υπάρχει ατζέντα γι` αυτά τα θέματα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας είπα ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο επ` αυτού να σας πω.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είπατε για τουριστικά, οικονομικά@

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν σας είπα αυτό. Είπα ενδεικτικά ότι οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τέτοιου είδους θέματα στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν σας είπα εγώ ότι θα τα συζητήσει η κ. Μπακογιάννη. Μη μου βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Έχουν συζητηθεί πολλά θέματα, όπως αυτά που σας ανέφερα, για τα οποία έχουμε καταλήξει σε μια σειρά συμφωνιών.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Το «πρόσφατο παρελθόν» τώρα το λέτε. Είπα προηγουμένως ότι (δεν ακούγεται) συζητούνται αυτά τα θέματα, τουριστικά@ Ναι, γι` αυτό σας λέω υπάρχει ατζέντα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Υπάρχουν διάφορα θέματα. Εμείς θέλουμε την πλήρη ομαλοποίηση των σχέσεών μας με τη γείτονα χώρα. Γι` αυτό το λόγο και συζητούν οι πολιτικοί εκπρόσωποι της χώρας μας με τους πολιτικούς εκπροσώπους της άλλης πλευράς.

ΦΟΥΡΛΗΣ: Γιατί, η Αθήνα δεν θεωρεί πρόσφορη αυτή τη χρονική συγκυρία και στιγμή να συζητηθούν πιο κρίσιμα πολιτικά θέματα, όπως είναι για παράδειγμα το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις@

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Δεν πρόκειται να μπω στη θεματολογία όσων ενδεχομένως θα συζητήσει η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Γκιούλ. Η ενημέρωσή σας θα γίνει αφού πραγματοποιηθούν οι συνομιλίες.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Στις συζητήσεις με την τουρκική πλευρά και κατά τις πρόσφατες συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του μας είχατε πει ότι είχαν συζητηθεί επίσης αυτά τα θέματα τουρισμού κλπ. Στη συνέχεια ο κ. Ερντογάν βγήκε και είπε ότι συζητήθηκαν και τα θέματα της Θράκης. Τέλος πάντων θέλω να πω μήπως υπάρχει θέμα έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Με εκπλήσσει ότι λέτε κάτι τέτοιο.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Εκεί οδηγούν τα πράγματα.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Αλίμονο εάν εγείρετε την υποψία σε αυτή την αίθουσα ότι δεν σας ενημερώνουμε, ο κ. Ρουσόπουλος και εγώ, αξιόπιστα.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Δυστυχώς για σας το εγείρει η πραγματικότητα, όταν ενημερωνόμαστε γι` αυτά τα θέματα από την τουρκική πλευρά.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας απάντησα. Σας παρακαλώ.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Ο κ. Πολύδωρας έχει δηλώσει ότι εάν αποδειχθεί ότι η ΕΥΠ συμμετείχε στις απαγωγές Πακιστανών, θα παραιτηθεί. Βλέπετε ποιοτική διαφορά μεταξύ των δηλώσεων Πολύδωρα και της συμπεριφοράς του κ. Παπαληγούρα;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Έχω απαντήσει επ` αυτού ήδη από την περασμένη εβδομάδα.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Άλλο σας ρώτησα σήμερα. Δεν έχω ξαναρωτήσει@

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Για το συγκεκριμένο θέμα έχω ερωτηθεί από την περασμένη εβδομάδα. Δεν πρόκειται να επανέλθω.

ΦΟΥΡΛΗΣ: Για τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός στη σύσκεψη που κάλεσε τους δύο υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών: Ήταν ζητούμενο ο συντονισμός ενόψει της αυριανής συνάντησης με τον κ. Παπανδρέου και της επίσκεψης της κ. Μπακογιάννη;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Ο Πρωθυπουργός συζήτησε με τους δύο υπουργούς τρέχοντα θέματα των αρμοδιοτήτων των δύο υπουργείων.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Τους συμφιλίωσε κιόλας;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Προσπαθείτε να ανακαλύψετε αντιθέσεις εκεί όπου δεν υπάρχουν.

ΜΑΝΗ: Θα θέλατε να μας σχολιάσετε τα αποτελέσματα της χθεσινής δημοσκόπησης της GPO για λογαριασμό του MEGA;

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Σας έχω πει πολλές φορές τι είναι οι δημοσκοπήσεις. Είναι η καταγραφή των τάσεων μια δεδομένη στιγμή. Σημασία έχει -και το επαναλαμβάνω- ότι και αυτή η δημοσκόπηση, όπως και πολλές άλλες, δείχνει ότι με μεγάλη πλειοψηφία οι Έλληνες πολίτες επικροτούν, στηρίζουν, ενθαρρύνουν τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης η οποία και συνεχίζεται.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Tuesday, 6 June 2006 - 14:05:11 UTC