Browse through our Interesting Nodes on the Environment Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 04-08-05

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αθήνα, 5 Αυγούστου 2004

(Ζάππειο Μέγαρο)

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

Χαίρετε.

Θέλω να καλωσορίσω όλους τους Ελληνες και ξένους δημοσιογράφους στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου, χώρος που διατίθεται για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Θέλω να εκφράσω τη χαρά της Ελλάδας @και απευθύνομαι στους ξένους δημοσιογράφους- που σας φιλοξενεί στη μεγάλη αυτή γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, της Ελλάδας. Ολυμπιακούς Αγώνες τους οποίους θα ζήσουμε μαζί και στο Ζάππειο.

Κάποιοι από εσάς ζείτε και εργάζεστε ήδη στον πολυχώρο που έχει φτιαχτεί εδώ και ελπίζουμε να ανταποκρίνεται στις πλέον απαιτητικές ανάγκες σας. Επομένως, γνωρίζετε ήδη τις υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται.

Εισαγωγικά θα σας πω λίγα λόγια για το Ζάππειο και για τον τρόπο της εδώ λειτουργίας μας αυτό το διάστημα.

Το Ζάππειο λειτουργεί, ήδη, σε 24ωρη βάση και παρέχει την πλέον προηγμένη τεχνική υποστήριξη στον τομέα της πρόσβασης στο Internet, συμπεριλαμβανομένης και της ασύρματης πρόσβασης, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ταχυδρομείου. Διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εκθεσιακών χώρων και περίπτερα εκθέσεων, τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε οι ξένοι δημοσιογράφοι τις πτυχές της Ελλάδας, που ίσως να μην ξέρετε. Εντός των ημερών θα λειτουργήσουν κυλικεία και Internet καφέ, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του Ζαππείου, το οποίο είναι μόνο για δημοσιογράφους, λειτουργεί ήδη με τον αριθμό 210-2.000.000 για οποιαδήποτε απορία σας.

Ελπίζω να μην είναι δύο εκατομμύρια και οι απορίες σας@

Ακόμη, υπάρχει πλήρης ραδιοτηλεοπτική ζώνη, ταξιδιωτικές υπηρεσίες και πληροφορίες πάσης φύσεως, ενώ στο Περιστύλιο θα πραγματοποιούνται, σχεδόν καθημερινά κατά τη διάρκεια των Αγώνων, πάρα πολλές εκδηλώσεις που πιστεύουμε ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων σας.

Επιπλέον, για την εξυπηρέτησή σας, οι εργαζόμενοι στις Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημέρωσης είναι στη διάθεσή σας διαρκώς για να απαντούν σε οποιαδήποτε απορία μέσα στην ημέρα.

Η προσπάθειά μας είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν πιο άμεση πρόσβαση των δημοσιογράφων στους ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν ή μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες και να τους ενημερώσουν στη συνέχεια. Γι` αυτό, εκτός από εμένα σε αυτή τη συνάντησή μας, η οποία θα γίνεται κάθε μεσημέρι στις 13.30, θα υπάρχουν ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος, ο Γραμματέας Ενημέρωσης κ. Πάνος Λειβαδάς, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων και συντονιστής της διαχείρισης του Λεκανοπεδίου κ. Σπύρος Καπράλος.

Κατά περίπτωση, αν χρειαστεί, θα είναι εδώ και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως κ. Οικονόμου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι επικεφαλής Γραφείων Τύπου άλλων υπουργείων, εφόσον έχει προκύψει κάποιο ειδικό θέμα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα ενός εκ των υπουργείων που δεν προανέφερα και που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, στην αίθουσα εννοώ, γιατί στο Ζάππειο υπάρχουν συνεχώς εκπρόσωποί τους.

Επίσης, έχουν κληθεί έξι προϊστάμενοι Γραφείων Τύπου από το εξωτερικό, οι οποίοι θα βρίσκονται μαζί μας όλη την ημέρα και με τους υπόλοιπους που προανέφερα είναι στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή της ημέρας, για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, ενημέρωση.

Στο Ζάππειο, όπως είπαμε, μεταφέραμε ήδη την καθημερινή ενημέρωση της κυβέρνησης, η οποία θα πραγματοποιείται στην ελληνική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία στην αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Πριν αναφερθώ στα θέματα της ημέρας και πριν απαντήσω σε ερωτήσεις σας, θα ήθελα να εκφράσω στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη ευχές για ταχεία ανάρρωση. Επικοινώνησα χθες το βράδυ μαζί του και του εξέφρασα τις ευχές του Πρωθυπουργού.

Εχει τεθεί μια ερώτηση, πριν μπω στην αίθουσα, την οποία θα απαντήσω και αφορά το ενημερωτικό φυλλάδιο για την ακρίβεια που εκδόθηκε χθες από το υπουργείο Ανάπτυξης. Το φυλλάδιο αυτό, όπως γνωρίζετε, έχει εκδοθεί σε πέντε γλώσσες: Ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, αραβικά και κινέζικα και σε αυτό αναφέρονται ενδεικτικές τιμές εκκίνησης των σημαντικότερων προϊόντων. Η κατηγοριοποίηση των αγαθών έγινε με βάση τη διεθνή πρακτική. Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να καταγγείλουν τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας στον τετραψήφιο αριθμό 1520. Η ανοικτή γραμμή επικοινωνίας του υπουργείου Ανάπτυξης λειτουργεί από τις 8.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης, εκτός από την ελληνική γλώσσα, στα αγγλικά και τα γαλλικά.

Καθημερινά, θέλω να συμπληρώσω, μεγάλος αριθμός ελεγκτικών κλιμακίων φροντίζουν για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας και τον έλεγχο της ποιότητας των αγαθών. Οι παραβάτες @και έχουν υπάρξει παραβάτες- παραπέμπονται στον εισαγγελέα (και πολλοί από αυτούς έχουν ήδη παραπεμφθεί).

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Υπάρχουν δημοσιεύματα σήμερα στον ξένο Τύπο για κλοπή κάποιων καρτών που σημαίνει ότι μπορεί να έχουν πέσει σε χέρια ατόμων, τα οποία δεν έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπάρχει τέτοιο θέμα;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εχει απαντήσει, ήδη, σε ενημέρωση που προηγήθηκε ο «Αθήνα 2004». Ενας από τους λόγους που η δική μας ενημέρωση γίνεται στη 1 και μισή το μεσημέρι είναι για να έχει ολοκληρωθεί προηγουμένως η ενημέρωση του «Αθήνα 2004». Απλώς, για να γνωρίζετε η απάντηση είναι ότι δεν έχει καταγγελθεί καμία τέτοια κλοπή. Αλλωστε, πρέπει να ξέρετε ότι οι διαπιστεύσεις, κυρίως οι διαπιστεύσεις, οι οποίες είναι στα αυτοκίνητα, εάν γίνει προσπάθεια να αποκολληθούν καταστρέφονται την ίδια ώρα. Πάντως, μένω στο ότι δεν έχει υπάρξει καμία καταγγελία για τέτοιου είδους κλοπή.

ΤΣΙΚΡΙΚΑ: Υπάρχει πληροφορία ότι η Λευκορωσία έχει στείλει επιστολή στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά και στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, στην οποία αναφέρει ότι εκκρεμούν ποινικές κυρώσεις σε βάρος του επικεφαλής της Ολυμπιακής Αποστολής της Λευκορωσίας που θα έρθει στην Αθήνα Γιούρι Σιβακόφ. Εχετε να μας πείτε λεπτομέρειες γι` αυτό το θέμα και τι πρόκειται να γίνει;

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ (Εκπρόσωπος Τύπου Υπουργείου Εξωτερικών): Tο Συμβούλιο της Ευρώπης, με σχεδόν ομόφωνα, υιοθετηθέν ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής του Συνέλευσης έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια στο θέμα αυτό. Επιπλέον, υπάρχουν από το σύνολο των Ευρωπαίων εταίρων μας κάθετες και σαφώς διατυπωμένες ενστάσεις, όσον αφορά την είσοδό του στον ευρωπαϊκό χώρο. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει καλώς το θέμα και το αντιμετωπίζει στο πλαίσιο των αντιδράσεων των δύο αυτών διεθνών οργανισμών των οποίων είναι μέλος. Τη στιγμή αυτή βρίσκεται εν εξελίξει διαβούλευση για το θέμα αυτό στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Πολιτικής και Ασφάλειας του Συμβουλίου Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε πριν από λίγο η ως άνω Επιτροπή αποφάσισε να εκκινήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απαγόρευση χορήγησης ταξιδιωτικής θεώρησης για όλα τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στο προαναφερθέν ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Επίσης, πληροφορούμεθα ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα @πιθανώς αύριο- σχετική ανακοίνωση της Ολλανδικής Προεδρίας της Ε.Ε..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχουν ρεπορτάζ ότι σε εκδοτήρια για την πώληση εισιτηρίων, υπήρχαν και ανακοινώσεις για πώληση εισιτηρίων στη «μαύρη αγορά» που έχουν εξαντληθεί. Εχετε ενημέρωση γι@ αυτό; Εχετε κάποιο σχόλιο;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν το γνωρίζω αυτό. Μπορεί να έχουν υπάρξει σχετικά ρεπορτάζ, ωστόσο να ξέρετε ότι αν διαπιστωθούν τέτοια φαινόμενα, τα πρόσωπα που εμπλέκονται θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Η Επιτροπή Πολιτών έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να απαγορεύσει την πτήση του Ζέπελιν. Αν η Δικαιοσύνη κάνει δεκτή την προσφυγή της, τι θα κάνει η κυβέρνηση;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως γνωρίζετε, στο πλαίσιο της ασφάλειας της χώρας, ιδιαίτερα την περίοδο της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση, εκτός της ασφάλειας όπως σας είπα, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα πάντα με την υπόδειξη και την άμεση παρακολούθηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Είναι μία ανεξάρτητη Αρχή, η οποία έχει επισκεφθεί πολλές φορές και το θάλαμο επιχειρήσεων ελέγχου κυκλοφορίας. Δεν γίνεται τίποτα το οποίο να παραβαίνει τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας μας.

ΚΟΡΑΗ: Η κυβέρνηση είναι ενήμερη για το πρόγραμμα του πατρός Μπους στην Ελλάδα; Επιπλέον, αν έχουμε κάποιες πρώτες τελικές επιβεβαιώσεις αφίξεων ηγετών και αν υπάρχουν στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού διμερείς επαφές.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Διμερείς επαφές θα υπάρξουν. Όπως γνωρίζετε, θα έρθουν πολλοί ηγέτες από την αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και κατά τη διάρκειά τους. Όταν είμαι έτοιμος θα σας ανακοινώσω τις διμερείς επαφές. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα προγράμματα, όταν οριστικοποιηθούν, θα ανακοινωθούν από τους αρμοδίους φορείς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πώς έχει κυλήσει η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής των μέτρων κυκλοφορίας στην Αθήνα; Είστε ικανοποιημένοι από το πώς συνεργάζονται οι Αθηναίοι πολίτες και οι τουρίστες; Εχουν γίνει αρκετές παραβάσεις, ώστε να σας προβληματίζουν και κυρίως για την ερχόμενη εβδομάδα που θα αυξηθεί η κυκλοφορία;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο αριθμός των παραβάσεων είναι πολύ μικρός, κυρίως τις δύο-τρεις πρώτες ημέρες εφαρμογής του νέου μέτρου. Με την ερώτησή σας, μου δίνετε την ευκαιρία να ευχαριστήσω και να πω «μπράβο» στους Αθηναίους πολίτες, οι οποίοι δεν παραβιάζουν την ολυμπιακή λωρίδα. Εχουν, δηλαδή, δείξει μια συμπεριφορά που τιμά τη χώρα μας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει κάποιο διάβημα προς τον Πρωθυπουργό συγκεκριμένων εταιριών κινητής τηλεφωνίας, σχετικά με προβλήματα λήψης σήματος και εγκατάστασής τους στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και κυρίως στο διεθνές κέντρο ραδιοτηλεόρασης και αν υπάρχει, πώς θα το αντιμετωπίσει ο Πρωθυπουργός;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν το γνωρίζω. Θα ενημερωθώ και θα σας απαντήσω.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σας πω ότι οι ερωτήσεις που δεν απαντώνται εδώ, όπως και στην καθημερινή ενημέρωση, θα απαντώνται εντός της ημέρας γραπτώς.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε ένα μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων. Η κυβέρνηση τι κάνει γι@ αυτό; Γιατί έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό «παίζει» στα ξένα κανάλια.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εχουμε, ήδη, προβεί σε διαβήματα και στην Αθήνα και στην @Αγκυρα. Λυπούμαστε για τις παραβιάσεις που έγιναν, ωστόσο δεν θα συμφωνήσω μαζί σας για μπαράζ. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε 44% λιγότερες παραβιάσεις. Βεβαίως, δεν είναι ευχάριστο γεγονός. Προσπάθειά μας είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών. Παρ@ ότι είχαμε μείωση κατά 44% των παραβιάσεων -και χθες είχαμε τέτοιες παραβιάσεις πάνω από τη Λήμνο- ήδη το υπουργείο Εξωτερικών έχει προβεί σε διαβήματα.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πέρυσι, όμως, δεν είχαμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπάρχει, υποτίθεται, ολυμπιακή εκεχειρία.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Η ολυμπιακή εκεχειρία, η οποία υπεγράφη στην Κωνσταντινούπολη @και καλά κάνετε που το λέτε- θα πρέπει να τηρηθεί απ@ όλους.

ΦΙΛΗΣ: Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους Μεξικανούς δημοσιογράφους, φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από τις εξηγήσεις που δόθηκαν, γιατί προσέφυγαν στην ελληνική Δικαιοσύνη οι άνθρωποι. Ηθελα να ρωτήσω, εάν αποτελεί δόγμα της κυβερνητικής πολιτικής για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων η δήλωση που αποδίδεται στον κ. Βουλγαράκη, ότι καλύτερα να εκδηλώνεται υπερβάλλων ζήλος από τα όργανα της τάξης, παρά να υπάρχει κενό ασφάλειας.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει τέτοια δήλωση του κ. Βουλγαράκη και το διαψεύδω κατηγορηματικά. Η Ελλάδα έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ικανών μέτρων ασφαλείας για τους Ελληνες πολίτες, αλλά και για όσους επισκεφθούν τη χώρα, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Βεβαίως, υπάρχει και πρέπει να υπάρχει αυξημένη ευαισθησία από όλους στα μέτρα αυτά. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορεί να αποδεχθεί κανένας, εάν έχουν συμβεί, γεγονότα όπως αυτά που καταγγέλθηκαν. Λυπάμαι, όχι μόνο ως πρώην δημοσιογράφος, αλλά και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, εάν συνέβη κάτι τέτοιο. Θυμίζω ότι υπάρχει έρευνα σε διαδικασία.

ΦΙΛΗΣ: Το αποτέλεσμα πότε θα βγει;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν το γνωρίζω.

ΧΙΩΤΗΣ: Αναφερθήκατε προηγουμένως στο Δελτίο που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης για τις τιμές εκκίνησης κάποιων προϊόντων. Θεωρεί η κυβέρνηση ότι θα βοηθούσε εάν αντί για τιμές εκκίνησης να εκδοθεί ένα Δελτίο με προτεινόμενες τιμές;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Κατ` αρχάς, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το Δελτίο δημιουργήθηκε με τη συνεργασία πολλών κοινωνικών φορέων και προτάσεις από κοινωνικούς φορείς, όπως η ΑΔΕΔΥ κ.ά. Αφορά, επαναλαμβάνω, τις τιμές εκκίνησης. Κατά συνέπεια, ο κάθε πολίτης και κυρίως οι ξένοι που θα επισκεφθούν τη χώρα αυτή την περίοδο είναι σε θέση να γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η τιμή, η οποία πρέπει να αναγράφεται ή τα χρήματα που πρέπει να πληρώνουν για κάθε προϊόν. Φαινόμενα αισχροκέρδειας έχουν παρατηρηθεί και το επισήμανα. Βεβαίως, οι αρμόδιες αρχές εργάζονται και παραπέμπουν τους φέροντες την ευθύνη στον Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στο τελευταίο ολυμπιακό νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα στο υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, εφόσον θεωρηθεί ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, για θέματα ασφάλειας, να μεταφερθεί η εμπορική και επιβατική κίνηση. Για την ώρα, όπως γνωρίζω, αυτό δεν εξετάζεται. Αποκλείεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο ή είναι ακόμα στο τραπέζι;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Το γεγονός ότι υπάρχει ως πρόβλεψη, σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τίποτα.

ΚΟΡΑΗ: Οι διαδηλώσεις θα απαγορευθούν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν θυμάστε καλά, είχα ερωτηθεί και πριν από ενάμισι μήνα για το ίδιο θέμα και έχω δώσει ήδη απάντηση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν η κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή, έχει λάβει αρκετά μέτρα, ούτως ώστε να μην υπάρχουν απεργίες στις επόμενες εβδομάδες.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα γίνει τίποτα περισσότερο από αυτά που προβλέπουν οι νόμοι της ελληνικής Πολιτείας.

Στο σημείο αυτό να σας ευχαριστήσω και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τα υπουργεία που συμμετέχουν στη διαδικασία για την καθημερινή, όσο το δυνατόν, καλύτερη ενημέρωσή σας, το Δήμο Αθηναίων και τον «ΑΘΗΝΑ-2004», φορείς με τους οποίους υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Ολοι είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίσετε.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Thursday, 5 August 2004 - 15:05:09 UTC